אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
האם יש אפשרות לחבר את המחשב בו זמנית למסך מחשב ולמסך טלוויזיה ושבמסך המחשב אפשר לעבוד במחשב ולעשות את הפעולות הרצויות ובטלוויזיה להדליק סרט או להשמיע מוזיקה ככה שהאחד לא יפריע לשני?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לשחק רבות ברשת ואני רוצה לקנות מיקרופון כדי שאוכל לדבר עם חברים. אני עוד מתלבט על אוזניות כי יש לי מערכת רצינית מואד בחדר מגבר ורמקולים. עד כמה צריך אוזניות? חברה תעזרו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
התחדשתי היום בN85 :-* איזה אוזניות הכי כדאי להשתמש לשמיעה מוזיקה? סוני אריקסון - אחותי קחה את הW760 נוקיה- האוזניות שהגיעו עם הN85 אפלל - יש לו אוזניות של איפון סארף ?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן כרטיס קול 7.1 AUDIGY VALUE של CREATIVE, ואיתו גם רכשתי BRACKET של SPDIF שמתחבר דרך 3 פינים כאלה, וחיברתי אותו לאחד החיבורים בכרטיס קול עצמו (לא היה כתוב בשום מקום בכרטיס עצמו SPDIF, פשוט חיברתי למקום הכי הגיוני, שגם המוכר בחנות אמר לי שכנראה זה לשם, אבל אני לא בטוח ב100%.) אני עדיין לא יכול לבדוק עם זה עובד פיזית, כי המערכת קולנוע ביתית שלי אמורה להגיע עוד מספר ימים(עוד מעט אני ירחיב על זה..) השאלות שלי הן: איך אני בודק אם היציאת SPDIF תעבוד? מאיפה אפשר לקנות כבל SPDIF COAX באורך 2-3 מטר באיזור חיפה? עכשיו בהגדרות של הסאונד, יש לי שמה SPDIF IN, זה כרגע על MUTE... לא יודע בדיוק מה זה אומר (אני גם לא זוכר אם בכרטיס הקודם גם היה לי..) בנוגע למערכת קולנוע ביתית,…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
המעבד שלי - 2180(כן כן יודע הוא חטיאר כבר)בOC ל3 ג'יגה ,4 ג'יגה זכרון פנימי ומערכת הפעלה ויסטה. יש הרבה כרטיסי טלויזיה פנימיים במחירים זולים יחסית,הבעיה שאני פוחד שהמחשב יהפוך איטי בזמן הקלטה,יש המלצה לכרטיס טלויזיה (עד 200 שקל) שלא יכביד יותר מדי על המחשב? בנוסף,מה ההבדל בין האנלוגי לדיגיטלי?בהנחה שיש לי צלחת לווין,יהיה הבדל באיכות בין דיגיטלי לאנלוגי? ומשהו נוסף,את הכרטיס טלויזיה מחברים למסך,כן?יש כרטיס טלוויזיה עם יציאת HDMI? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
הי, אני מחפש דרך לנגן קבצים של סרטים ב-HD על הטלויזיה. אני רוצה להיות מסוגל לנגן קובץ MKV ללא הצורך לצרוב אותו על DVD. אין לי תקציב לקנות HTPC. הבנתי שאפשר לנגן mkv ע"י שימוש ב-Western Digital WDAVN00. האם יש מישהו שיש לו מכשיר כזה ויכול לכתוב כמה מילים על האיכות שלו? האם יש הצעות אחרות? תודה. PS ראיתי את הסקירה באתר. אני פשוט מחפש מישהו שיש לו את המכשיר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב שלי ואני מתלבט בין אלו: 1. logitch x540 Creative T6200 .2 אני מכיר את עומצת הסאונד של X540 ואני יודע שהוא מדהים וכך גם הבאס, אבל שאלתי בפורום אחר והם אמרו לי שה-T6200 הוא המתחרה שלו ושהוא יותר טוב ממנו. אז רציתי תגובה מצידכם... תודה מראש polegs:)
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
עריכה: הדרישות עודכנו. נא לקרוא את ההודעה השניה. המטרה היא להעביר את אוסף הסרטים/סדרות הישן לדיסקים ולהיפטר מהקלטות. יש כמה מאות של קלטות, ולעשות את זה דרך כרטיס VIVO ותוכנה לקידוד וידאו במחשב מייגע מאוד. המטרה היא איפוא מכשיר שיעשה זאת לבד. דרישות: * הקלטה על דיסקים חד פעמיים (עדיף גם - וגם +) * מצב הקלטה שיאפשר הכנסת כמה שעות טובות על דיסק בודד של 4.7G. במינימום השאיפה היא שדיסק יכיל לא פחות מקלטת (4-8 שעות), באיכות שאינה נופלת מאיכות הקלטות (לא שזו גבוהה במיוחד) * הקלטה בפורמט שייקרא ע"י נגן DVD סטנדרטי וגם ע"י מחשב * אפשרות להקלטה בחלקים (MULTI-SESSION) עד שהדיסק מלא בתודה.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב שלי ואני מתלבט בין אלו: 1. logitch x540 Creative T6200 .2 אני מכיר את עומצת הסאונד של X540 ואני יודע שהוא מדהים וכך גם הבאס, אבל שאלתי בפורום אחר והם אמרו לי שה-T6200 הוא המתחרה שלו ושהוא יותר טוב ממנו. אז רציתי תגובה מצידכם... תודה מראש polegs:)
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם.! אני רוצה להקים אולפן ביתי בשביל להקליט שירים של עצמי או חברים ורציתי לדעת איזה ציוד אני צריך בשביל אולפן ביתי וזה בשביל שירי מזרחית/דיכאון חח תודה לעוזרים.!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה , נדפק לי הספק כח וזה מגבר די טוב לפי דעתי הסתכלתי מה רשום על הספק עצמו רשום ככה in 230v-50hz out 13.5v =2A 27VA מישהו יודע כמה ספק חדש כזה יכול לעלות לי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי כבל שמתחבר למחשב בחיבור SVIDEO זה הסוג של ה7 פינים וכבל אודיו ולטלויזיה RCA(חיבור הבננות,אדום,צהוב,לבן) חיברתי ובטלוויזיה לאחר כל ההגדרות רואים בשחור לבן החלפתי כבל בחנות(קניתי בבאג) וזה עדיין שחור לבן יש לי כרטיס מסך של NVIDIA עם הדרייבר הי מעודכן...
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היי כולם, ראיתי באחת הטלווזיות שהתעניינתי בהן סוני 40 אינצ V5500, שיש בה טכנולוגיית DNLA וקראתי שזה אומר תקשורת אלחוטית עם מחשבים וכו, מה המשמעות של טכנולוגיה זו , לא בדיוק הבנתי ? אני יודע שגם ללאפ טופ היחסית חדש שלי של סוני יש את הטכנולוגיה הזו האם זה אומר , שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה מקבצים שנמצאים על המחשב שלי בלי לחבר את המחשב עם כבל כלשהוא .? מה האיכות של זה יהיה ? האם אני צריך לנתב תקשורת זו דרך נתב אלחוטי כלשהוא או שהתקשורת האלחוטית נעשית ישירות בין הטלוויזיה לבין המחשב..? אשמח לקבל הסברים על כך תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אבקש להתייעץ לגבי מסך LCD רציתי לקנות מסך Samsung LA40A550 LCD FULL HD אבל אין כרגע במלאי את זאת במקום זה : עוד אפשרויות שחשבתי עליהן : הן סוני http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716061 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715684 או טלוויזיה LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711735 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=703543 מה דעתכם על האפשרויות האלו ? אז כמה שאלות, 1 אילו מסכים FULL HD, OR HD READY , הכי מומלצים ונותנים איכות תמונה טובה ואמינות , בטווח מחירים 5000-6000שח,אחרים מאלו שהצעתי? 2 האם מסכי LCD FULL HD מורחים תמונה כאשר הם מקבלים אות תמונה אנלוגי ?- כבלים , וs VIDEO? 3 האם אכן שווה להוסיף את הכסף עבור רכישה של מסך FULL HD…
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
מחפש אוזניות ספורט טובות ואיכותיות רב תכליתיות. האיכות של הסאונד צריכה להיות טובה , אבל לא אודיופילית, בשביל זה יש לי מערכת סטריאו טובה בבית השימושים של האוזניות- חיבור לנגן סנסה של סן דיסק או לאייפוד נאנו בעיקר עבור, מכון כושר- מכשירי כוח , וריצה אני אוהב אוזניות בסיגנון קשר מעל הראש, אבל לא מצאתי משהוא שממש נראה לי , עד עכשיו היו לי אוזניות סוני A35, שמאוד היו נוחות, והן גם מתקפלות וקומפקטיות, הבעייה שהן נהרסות אחרי שנה עקב מגעי חשמל לא טובים . חשבתי לקחת את האוזניות Sennheiser PMX80 אבל השאלה אם זה לא יפריע לי כשאני עושה אימון עם מכשירי כוח ,כשאני צריך לשכב על ספת כושר? וכן קראת בביקורות בארץ ובחול שמשום מה הן לא נוחות לשימוש של מעל שעה.... האוזניות מן הסתם צריכות לש…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קיבלתי 4 רמקולים ומגבר. לצערי איני יכול להגיד איזו חברה הרמקולים אבל הם דיי ישנים. המגבר הוא מתוצרת Sansui מדגם AU-517 פרטים ותמונות ניתן למצוא פה: http://www.sansui.us/PGMP_AU517.htm בנוסף יש לי מיקסר מסוג DX1000 של behringer פרטים ותמונות ניתן למצוא פה: http://www.behringer.com/EN/Products/DX1000.aspx עכשיו אני רוצה לחבר את כל הסיפור ל 2 דברים. 1 זה המימיר שלי, ו 2 זה המחשב שלי. כנראה שהכבלים שיש לי הם לא משהו ונוצר רעש רקע מעצבן בקטעים של שקט או שמשהו בכל דרך החיבור הסתבכה. מבקש עזרה בחיבור והמלצה על כבלים... אפשר בקלות לוותר על המיקסר אם לא צריך אותו. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
המדריך הזה הוא בגדר המלצה בלבד! בבחירת מערכת שמע, דבר ראשון יש להחליט מה יהייה התפקיד המרכזי של המערכת. ככלל אצבע: לשמיעת מוסיקה מומלץ מערכת 2.0, למשחקים וסרטים מומלץ 5.1, ולשימוש כללי מומלץ 2.1. מערכת במחיר מסויים תהייה בד"כ איכותית יותר ממערכת באותו מחיר, אך עם יותר רמקולים- כך שמערכת 2.1 במחיר מסויים תהייה בד"כ איכותית יותר ממערכת 5.1! מערכות 2.0 לעומת זאת, עד תקציב של כ-700 ש"ח לא יהיו איכותיות כמו מערכות 2.1, כנראה בכלל העלות הגבוהה יחסית של ה"שידרוג המשמעותי" שנותן למערכות ה2.0 סאונד טוב יותר. דבר שני שיש לזכור הוא שהנתונים הטכניים של המערכת בד"כ יהיו רחוקות מהמציאות, וככול שהמערכת זולה יותר- כך המרחק גדול יותר! לדוגמא: הנתונים של הדאלי הליקון 300 (מקור) נ…
-
- 18 תגובות
- 12k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות אוזניות למשחקים סרטים ומוזיקה אך בעיקר למשחקים... אני רוצה שבאוזניות יהיה מיקרפון מובנה יש לי כמה שאלות לפני.. 1.האם תיהיה לי שליטה על הבאס באוזניות שאתם ממליצים 2.האם תיהיה לי בעיה עם האוזניות בנוחות כי אני מרכיב משקפיים... ובבקשה שלא יהיה צורך בהוספת כרטיס קול תודה ליאור...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רכשתי מ KSP את המחשב הבא: מעבד: E5200 לוח: GigaByte Ga-73PVM-S2H זיכרון: KINGSTON 2GB הארד דיסק: WD 500GB כרטיס מסך מובנה: GEFORCE 7100 HDMI צורב: LG DRD-RW מארז: DIAMONDSTONE (SILVERSTONE) LASCALA LC-17B לפני שביצעתי את הרכישה וידאתי בפורום שאני אוכל לראות סרטי FULL HD. נאמר לי שאין בעיה וגם ראיתי שבהרבה מקומות הלוח אם הזה מוצע לשימוש ל HTPC. הבעיות הן כאלה: 1. כשאני רואה סרטי HD ready התמונה מקרטעת כל כמה דקות, FULL HD עדיין אין לי להפעיל על המחשב. 2. בחיבור HDMI לרסיבר, הרסיבר לא מזהה 5 ערוצים אלא רק שניים. 3. בחיבור HDMI ברזולוציה של 1280X720 שהיא הרזולוציה של המסך שלי התמונה חתוכה ולא מוצגת טוב, ניסתי לשנות רזולוציות אבל או שהתמונה הייתה חתוכה או קטנה…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אנשים, היום הרכבתי בפעם הראשונה כרטיס טלויזיה... אז מראש אני מתנצל על הבורות ומקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה... חיברתי את הממיר לכרטיס הטלוויזיה בצורה הבאה: את הוידאו אני מעביר באמצעות הצהוב של ה-RCA. את האודיו אני מוציא מהאדום והלבן של ה-RCA בממיר לבננה קטנה שמתחברת ל-AUDIO IN שבכרטיס טלויזיה. (אני מקווה שהסברתי ברור מספיק). הקטע הוא שאני לא שומע אודיו מתי שהרמקולים לא מחוברים ישירות לכרטיס טלויזיה... יש אפשרות לשמוע אודיו גם כשהרמקולים מחוברים ליציאה הרגילה שלהם בלוח אם?? תודה אנשים...[br]פורסם בתאריך: 8.06.2009 בשעה 19:36:26 אני יודע שאסור להקפיץ... ואני מתנצלאבל אני לא נמצא בבית שלי כרגע... אני מרכיב את הכרטיס למישהי מהעבודה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מא…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר ממיר של יס רגיל למסך מחשב שלי דרך VGA. בשביל זה אני צריך מתאם RCA to VGA. מצאתי אחד שנראה פשוט באיביי: http://cgi.ebay.com/VGA-to-TV-S-Video-RCA-AV-OUT-Converter-Adapter-Cable_W0QQitemZ250436413123QQihZ015QQcategoryZ41999QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem יעשה את העבודה כמו שצריך לדעתכם? וחשבתי שחייבים בכלל טרנסקודר בשביל סוג כזה של המרה.. :s05: ואני יודע שיראו דיי גרוע, אבל אני גם ככה יראה טלויזיה ממרחק של איזה 2 מטר מהמסך כך שאני כבר בטח לא ישים לב לפיקסליזציה ממרחק כזה תודה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ראיתי ביוטוב את הסירטון הבא והוא האלה בי את הרצון לבצע את המוד הזה ,כי אני מתכוון לטוס לארצות הברית בקיץ וחבל לי לבזבז כל כך הרבה כסף על אוזניות אוטמות רעשים . ברצוני לקנות גם אוזניות נחמדות שיתאימו לפרויקט אבל לא יעלו כל כך הרבה ,ו עוד שאלה היא מאיפה קונים כאלו אוטמי רעשים גדולים ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האוזניות של האייפון שלי נקרעו... יום אבל לכולנו... עכשיו, שמעתי שיש אפל סטור בת"א, והם מחליפים כל אוזניות של אייפוד \ אייפון בחדשות במקרה של נזק \ תקלה, מישהו יכול לאמת את זה? גם במידה והאייפון לא נקנה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
או משהו אחר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש את האוזניות של PIONNER שהם נראות לי טובות Pioneer SECL30 http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=secl30&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=HE או האוזניות של RAZER http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=12432&showTube=502 Razer Moray White (אוזניות עם בידוד קול פאסיבי) יש המלצות על חברות אחרות ? וואלה אני לא בטוח מה אני אמור לחפש באזוניות או בסה"כ בגלל כי לא התעמקתי בנושא סאונד נשאל את זה פה כבר טווח תדרים כמובן כמה שיותר נמוך לגבוה יותר טוב אני כמובן מבין את זה נגיד מ 5Khz-22khz זה אומר איכות טובה מאוד כי הוא קולט יותר תדרים. התנגדות אני לא בטוח מה זה אומר אבל רוב האוזניות הם 16 עד 20 או 30 אפשר להגיד. 16 אני מניח שמספיק רגישות אני …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-