עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי ולחבר שלי ריב מה הוא המדיה הכי איכותית, הוא אומר שזה ה DAT וונילה הוא אומר שזה הכי אייכותי ומזה יש את הצליל הכי טוב אני אומר שזה דיסקים וdvd audio הרבה יותר איכותי מה אתם אומרים? ובאולפני מוזיקה משתמשים במחשבים כדי ליצור שירים (מאחסנים אותם על ההרדסיק)? או הופכים אותם לסלילים כמו של הסרטים...? הוא אומר סלילים אני אומר שומרים אותם על ההרדיסק תיקנתי את השגיעות שהיו לי לא הבנתי איך בכלל הבנתם אותי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום למומחים, חיברתי ממיר HD של HOT למוניטור של המחשב עם מתאם HDMI ל-DVI הבעיה היא שברגע שאני מדליק את הממיר מתקבלת הודעה על המוניטור Out Of Range אני מניח שהגדרות התצוגה של הממיר לא תואמות למוניטור. ניסיתי לשנות הגדרות תצוגה בממיר ללא הצלחה.... רועי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by QttP,

אני יודע שזה לא שוק פופולרי במיוחד, אבל אני זקוק לזוג רמקולים שולחניים, שלא יתפסו הרבה מקום ויהיו ניידים. לכן אני מחפש דגמים שהם 2.0. יש לי כבר מערכת 2.1 במקום אחר, לכן בבקשה לא להציע רמקולים עם סאב. המטרה של הרמקולים היא לשימוש כללי של מחשב (משחקים וסרטים, לפעמים גם מוזיקה). חובה:שקע לאוזניות. לא אתפשר על זה. רצוי: באסים סבירים (מובן שאי אפשר להגיע לעוצמה של סאב כשאין סאב, אבל כמה שיותר - יותר טוב. דגמים שחשבתי עליהם הם בינתיים: Creative I-Trigue 2200 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39236 Creative I-Trigue 2300 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=598023 שאמורים להיות מאוד דומים בכל הפרמטרים. אשמח לשמוע ממישהו שיש לו חוות דעת לטוב או לרע על הדגמים הנ"ל או דגמי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by alextomin,

אהלן חברה בא לי לקנות נגן פתאום... אני חייב 1GB איכות סאונד הכי חשוב! חיי סוללה מקום שני בחשיבות. תקציב עד 850 שח. חשבתי על זה:Trekstor i.Beat ORGANIX : איך הנגן הזה? איך החברה? יש נגנים יותר טובים במחיר? תודה רבה!!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by noise,

היי חברים.. בשעה טובה התחדשתי בטלויזיה 32 אינץ של שארפ דגם LC32A33M - כמובן HD READY חיברתי אותה בחיבור סקארט ל s-video כי זה מה שהיה לה... אני מתכנן לחבר את המחשב לחיבור HDMI אחד שיש בו אמרו שלחבר DVI ל- HDMI זה הכי טוב - וכך אעשה אני חושב. איך שתי שאלות לי בנושא 1. אחד כיום המחשב שלי מחובר למסך LCD של LG דרך DVI ויש לי רק יציאה אחת כזו בכרטיס ועוד יציאה אחת של VGA רגיל. - האםעדיף לחבר את המסך מחשב בVGA ואת המסך טלויזיה ב DVI ?- הטלויזיה תשמש רק לצפיה בסרטים וסדרות דרך המחשב (לרוב). עד כמה תורגש הירידה באיכות במסך המחשב? 2. אני צריך לרכוש כבל איכותי של DVI TO HDMI באורך של 6.5 מטר - מה המחיר בדרך כלל? האם האיכות נפגעת באורכים כאלו?והיכן ניתן למצוא? (עדיף ראש מתפרק להעבר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by malcolmx9,

תיכננתי לקנות את האוזניות ATH-A900, אחרי שהאוזניות ATH-FC7 נשברו לי, וה-GRADO SR-60 כבר מזמן זרוקים בצד. אבל התקציב קטן לחצי, אז חשבתי לקחת את האחות הקטנה שלהם, ATH-A500. השימוש היחידי יהיה למוסיקה, לרוב מטאל. חשוב לי שהאוזניות יהיו ממש נוחות, סגורות ושהאיכות תהיה סבבה (במחיר הזה לא מצפה לניסים, אבל למשהו סביר). המחיר לאוזניות עם משלוח מיפן, 430 שקלים. יש אוזניות טובות יותר בתקציב? המליצו לי גם על ה-AKG K-81 DJ, שהם במחיר דומה, רק שאני לא מצליח למצוא חנות ששולחת אותם לארץ.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הרמקולים הנ"ל, איך אני מאריך להם את הסטליטים?? אני רוצה לשים את האחוריים מאחור כדי לקבל פיזור סאונד אופטימלי אבל הכבלים שלהם קצרים מדי! מה עושים? תודה מראש לכל העוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by orlupo,

טוב היום החלטתי שאני הולך לבנות את המקרן ב-300$ כדיי להיפטר מהטלוויזיה של SIMENS שבת 20 שבחדר שלי... עכשיו אני זקוק לכמה דברים: 1. המלצה למסך LCD טוב... אני חושב שצריך 16 MS... 2. איך אני משיג את המקרן שקופיות לא מצאתי כזה בזאפ... או שלאיזה עדשה אני זקוק כדי שתגדיל את התמונה... 3. אם אני עושה המקרן שקופיות אני צריך מסך כזה של הקרנה אחורית כי אין לי מקום בחדר לשים את המקרן שקופיות... אפשר להשיג דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by amigamerlin,

שלום, אני רוצה לקנות אוזניות, אך לא in-ear למיניהן, כי הן נופלות לי בגלל צורת האוזן שלי וזה חסר תועלת. ניסיתי גם את הסנהייזר cx300 שאמורות להכנס לאוזן פנימה עם הגומי שתוקע אותן בפנים, וזה לא עזר. עכשיו,יש כמה שיקולים: 1. אני רוצה אוזניות טובות (בניגוד לאלה שקיבלתי עם הנגד של סאנדיסק), שאני אוכל להנות מהמוסיקה בלי רעשים מיותרים, רשרושים, חוסר חדות בצליל וכו' (במקרה וזה בעיה של האוזניות). אני לא צריך את הכי טוב שאפשר, כי אני לא אנין טעם כלכך. אבל מבחין בהבדל בין איכות בינונית לטובה, לפחות. 2. אני רוצה שלא יפלט הרבה רעש מהאוזניות כלפי חוץ. שלא ישמעו מה שאני שומע, ושלא אצטרך להנמיך כדי לא להפריע לאחרים. 3. כאמור, אוזניות שנתלות על האוזן, או אוזניות קשת לא מאסיביות, שאפשר לשאת…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ניתן לחבר XTREAMER למסך עם חיבור VGA בלבד? יש לו רק יציאות RCA ו-HDMI ואני לא יודע אם יש מתאם מ-HDMI ל-VGA בכלל... זה לא יכול להיות נכון - http://www.amishop.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=175 עולה יותר מהסטרימר עצמו! תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי 600 ש"ח,איזה רמקולים כדאי לקנות? עד עכשיו האופציה הכי טובה שראיתי זה X 530 LOGITECH http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/PT/EN,CRID=2177,CONTENTID=9067

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אוקי אני חושב שזה ישפר את איכות השמיעה ,אבל אני חושב שלא כדאי להתעסק בפנים הרמקול.! וגם אין לי מושג איך לעשות זאת.! HELP ME :lsvader:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by royenav,

אוזניות שישמשו לשמיעת מוסיקה מאייפוד,פלאפון וכן הלאה.. לא ביתי העדפה לקנייה בארץ אפשרות לאייבי והזמנות מחול.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by bad-sector,

ראיתי אצל חבר שלי את המכשיר הזה שמחברים למחשב דרך USB והוא מאפשר להקליט את השירים דרך הקבל האופטי שבא עם המינידיסק... יש לי MZR-500 ועם המכשיר הזה לא מקבלים את החיבור USB, רציתי לדעת מאיפה או האם בכלל אני יכול לרכוש או למצוא אחד כזה - באופן מיידי!!! עזרו בהקדם .... בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by LynxIL,

היי, חיפשתי פה המלצות על רמקולים אבל לא מצאתי משהו... יש לי חדר סביבות ה9מר, אני מחפש רמקולים באיזור ה-עד 400 שקל ואם יש בפחות אז עדיף... לשימוש של סרטים\אקסבוקס\מחשב... אין לי מושג בסוגים, חברות... אז כל המלצה שהיא, תבורך.. תודה מראש! **אוקי אחרי שקראתי קצת אז אני מבין שכדאי לי ללכת על 2.1**

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Marko,

After sitting two days and reading reviews on different 2.1 speaker systems, I've chosen the Altec's 621 system. But before I go and buy it I would like to know if you heard anything bad about this system. This system is only for music and not for surround. I know that Klipsh promedia 2.1 are the best but I don't have that kind amount of money. tnx as usual. Altec Lansing 621 2.1 Speaker System Review

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by natanel102030,

http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/el-col-c02453770/12018872 כבר פרסמתי שאני מחפש מסך לחדר. עכשיו עזבו אתכם גודל והכל - המוצר הזה טוב? כלומר, לא היה לי ניסיון עם החברה בכללי ואם למישהו יצא להשתמש אשמח לחוות דעת על המוצר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Gil28,

לסלון למטרות 90% HOT 10% מחשב... מה אתם אומרים על sharp lc42sa1?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by oDot,

שלום, יש לי Sennheiser HD 580 וכשאני שומע מוזיקה ממש חזק זה לא כל כך מפריע לי אבל אני יכול לשמוע אותה ממרחקים... לא חושב שיש לי שמיעה דפוקה ככה שהחוזק לא מפריע לי כי עובדה שאני שומע אותן ממרחק רב. מישהו יכול להסביר למה זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אני חדש לגמרי בכל העסק ומעוניין לקנות מערכת אודיו חדשה לסלון. כרגע יש לי טלוויזיה סוני ברוויה 32", מחוברת למחשב בHDMI- וידאו ואודיו. אני מחפש לשדרג את הסאונד. מעדיף לא סראונד- 2.1 אם אני לא טועה? האם 1,000 ש"ח זה תקציב הגיוני? אני אשמח להוציא פחות, אבל אני לא ממש יודע אם זה ריאלי. האם צריך רק רמקולים ולחבר אותם לטלוויזיה? או שצריך רמקולים ורסיבר? יש אפשרות לקנות רק רמקולים, לחבר לטלוויזיה, ואז להוסיף רסיבר מאוחר יותר? יש בזה טעם? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי כרטיס קול שאני לא בטוח של איזה חברה, האקס פי שלי מזהה אותו כקריאטיב ... בכל מקרה כשאני הולך לבקרת ווליום בשורת התחל, אני צריך שהחלק של"wave" והכללי יהיו על הכי ימין כדי שאני אשמע טוב.. אם אני שם אותם על האמצע אני שומע מוזר ביותר את כל מה שאני שומע.... זה קרה לי ברמקולים הישנים ועכשיו קניתיתי את האינספייר 2500(2.1), וגם בהם זה עושה את אותה הבעיה. פה זה אפילו לא משמיע לי את הבאס מהסאב וופר כמו שצריך! אני בקושי שומע באס אם בכלל! ???בתודה מראש למי שיש פתרון לבעיה המוזרה הזאת, שי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, חבר שלי מעוניין לקנות אוזניות למחשב לשימוש בעיקר לסרטים/ מוזיקה/ משחקים, משחקים בעדיפות ראשונה. כמו בכותרת, התקציב הוא 250 שקל, אפשר לחרוג קצת אם יש אוזניות עדיפות בהרבה. המלצתי לו על הHD202 הK414 והK512, תוכלו לכוון אותו לאוזניות העדיפות לשימושים שציינתי? כמובן שהמלצות לאוזניות אחרות בתקציב יתקבלו בברכה. תודה מראש, אורי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, משום מה לא בוקע צליל מהרמקולים(זה לא כרטיס הקול-ניסיתי), הם כן נדלקים-נוריות החיווי דולקות. ניסיתי לחבר מכניסות שונות MP3 וגם לא עבד. אני יודע שקרט הם היבואנים הרשמיים אבל אין לי תעודת אחריות(הרמקולים מחו"ל),אך גם אם הייתה תוקפה היה פג.בכל מקרה אני אפנה אליהם אם הבעיה לא תיפתר ואבקש הצעת מחיר-שמן הסתם תהיה יקרה(מקווה שלא),ולכן אני פונה אליכם אם אתם יכולים לומר איזה אלטרנטיבות ישנן לתקן את הרמקולים האלו.תודה וערב טוב :

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Morfium,

שלום, היום רכשתי את האוזניות Audio Technica ATH-SJ33WH בבאג, לפני שפתחתי אותם החלטתי לבדוק ביקורות, וראיתי שהם לא משהו. אז לפני שאני פותח אותם, האם משהו התנסה עם האוזניות ויכול לאמת \ לשלול את הטענות ? האם יש המלצות טובות יותר בטווח המחיר הזה ? אשמח לשמוע את דעתכם. נ.ב השימושים הם מוזיקה, ו You Tube.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by d1v,

שלום לכולם,רציתי לדעת אם זה אפשרי בתוכנה כלשהי שאני אשתמש במקשים של המקלדת כמו לדוגמא מקשי ה NUM LOCK בשביל להעביר שירים ושליטה על הווליום כאשר איני בחלון של הנגן..אין לי מקלדת מולטימדיה,תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.