עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by matizami,

אני רוצה לחבר מחשב עם כ.מסך GEFORCE 660GT ולוח אם GIGABYTE K8NF-9 וכ.סאונד מובנה לסמסונג LA450 ורסיבר דנון AVR-1306. חיברתי בעזרת VGA וראו אחלה. האם כדאי לקנות ממיר DVI TO HDMI וככה גם לקבל סאונד? או להשאיר את החיבור הנוכחי ולחבר סאונד דרך יציאת SPDIF עם כבל קואקסיאלי?( אני רוצה לשמוע בדולבי דיגיטל)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by asta,

www.adata.com.tw/en/p-m1-01.htm www.ksp.co.il hay everybody ראיתי את הנגן הזה באתר של ksp שהתכונות הבולטות שלו הם שיש לו כניסה line in זיכרון מובנה של 256 מגה ביט וגם חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון sd כך שבתכלס ניתן להגיע ל 768 מגה ביט אם מוסיפים כרטיס זיכרון של 512 והתוצאה הסופית היא נגן עם נפח זיכרון מכובד , סופר קומפקטי וסופר עמיד שמשתמש בסוללות סטנדרטיות וזולות שאמור לכאורה להאריך חיים בניגוד לנגנים כמו ipod שמובססים על דיסק קשיח זעיר רגיש מאוד לזעזועים ולנפילות שגם אם תישמור עליו בצמר גפן (מה שכמובן לא קורה עם מכשיר נייד שנתון לזעזועים ומדי פעם לנפילות בילתי נימנעות) הוא במקרה הטוב יחזיק מעמד מקסימום שלוש שנים -אורך חיים ממוצע של דיסק קשיח רוב הסיכויים שהס…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם יש לי רסיבר של HTR-5460 (RXV-620) YAMAHA ומן הסתם מחוברת אליו מערכת קולנוע ביתית 5.1 (עם הטלוויזיה) אני רוצה גם לקנות עוד מערכת כזאת קטנה למחשב שנקראת (5.1) YAMAHA NSP-230 ד"א במחשב יש לי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY SE (לא 2) השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר גם את המערכת השניה לרסיבר בנוסף למערכת הקיימת, ולשמוע כל פעם במערכת אחרת לפי בחירתי - לדוגמה - פעם את ה-TV דרך מערכת ישנה ופעם את המחשב דרך המערכת החדשה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Nevo24,

מה אתם אומרים על האוזניות האלה? יתאימו למשחקים ומוזיקה במחשב וגם מוזיקה בMP3? (דגש על המוזיקה)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Shbd,

זה בשביל בן דודה שלי הוא קונה מחשב חדש, איזה רמקולים הייתם מציעים בטווח מחירים של 300-500? הוא אמר לי שאין מגבלת כסף, סתם חבל על הכסף לשרוף הרבה כל כך על רמקולים, ב500 ש"ח אפשר להביא רמקולים די טובים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. איזה טלווזיה טובה יותר ? LG 65NANO846QA - / Samsung QE65Q60B

7. Started by shimon16,

מי מהרמקולים הנ"ל יותר איכותיים? 2 אלה הם האפשרויות היחידות שלי מKSP ככה שאין לי הרבה ברירות בתקציב של 350. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by malcolmx9,

תיכננתי לקנות את האוזניות ATH-A900, אחרי שהאוזניות ATH-FC7 נשברו לי, וה-GRADO SR-60 כבר מזמן זרוקים בצד. אבל התקציב קטן לחצי, אז חשבתי לקחת את האחות הקטנה שלהם, ATH-A500. השימוש היחידי יהיה למוסיקה, לרוב מטאל. חשוב לי שהאוזניות יהיו ממש נוחות, סגורות ושהאיכות תהיה סבבה (במחיר הזה לא מצפה לניסים, אבל למשהו סביר). המחיר לאוזניות עם משלוח מיפן, 430 שקלים. יש אוזניות טובות יותר בתקציב? המליצו לי גם על ה-AKG K-81 DJ, שהם במחיר דומה, רק שאני לא מצליח למצוא חנות ששולחת אותם לארץ.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Ori ZEE7,

1.4 ו1.4a זה אותו התקן??? והאם על הכבל בחנות יהיה מצוין התקן??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מצאתי רמקולים MISSION דגם 782 במחיר של 3400 ש"ח. הרמקולים חדשים, אבל הדגם ישן. מה אתם אומרים עליהם במחיר הזה? CD לא קונה, אם כבר, אולי DVD שיקרא MP3 באיכות טובה. לגבי מגבר אני לא סגור. יש MARANTZ 7200 - מוזיקלי אבל לא ממש אהבתי יש NAD C352 - לא אהבתי - סאונד מאוד שטוח יש NAIM NAIT 2 - מאוד אהבתי את הצליל, את ה-SOUNDSTAGE אבל הוא מאכזב בטחום הבאס. שמעתי את NAIT 3 - והוא איבד את הקסם של NAIT 2 ROTEL 02 - לא אהבתי. CAMBRIDGE - לא שמעתי אבל קראתי שיש לו צליל לא רך. יש לכם הצעות לגבי הרמקולים והמגבר? כל הצעה שהיא תבוא בברכה! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום יצאה גרסה חדשה של ה FIRMWARE לאייריבר H300 אם מישהו בבקשה יכול לתת לי את העידכון עם עברית.. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הרמקולים הנ"ל, איך אני מאריך להם את הסטליטים?? אני רוצה לשים את האחוריים מאחור כדי לקבל פיזור סאונד אופטימלי אבל הכבלים שלהם קצרים מדי! מה עושים? תודה מראש לכל העוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. עוד כמה זמן לדעתכם אם בכלל ייצא נגן חדש בסגנון iAudio X5 או H320 כזה שעושה הכל - מנגן וידאו, תמונות וגם קטן כמו נגן MP3 רגיל? של חברה טובה - iRiver או iAudio או משהו טוב בסגנון?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. רשמתי שתקציב לא רלוונטי מכיוון שאני לא בטוח שיש בכלל רמקולים 2.1 עם אלחוטי אם מישו מכיר אז בבקשה תעזרו לי למצוא כי אני לא הצלחתי או שאולי במקום זה יש אפשרות לחבר שלט חיצוני או משו כזה שישלוט על הרמקולים.... אבל האופצייה הראשונה של רמקולים שיבואו ביחד עם שלט אלחוטי היא עדיפה בהרבה... תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם !! שאלתי שאלה דומה בנושא הווידאו בפורום גרפיקה וכאן אשאל את הנושא לגבי האודיו: אני מעוניין לחבר את המחשב בחדר לסלון בשביל לראות סרטים. המרחק הוא בערך 8 - 9 מטר, נעגל ל 10 מטר. שאלתי האם אות האודיו יחזיק מעמד לאורך כבל פשוט RCA של 10 מטר ? בכבל של מטר וחצי זה עובד לי דיי טוב . אשמח גם לשמוע תשובותבנושא בקטע של חיבור הווידאו (למרות שזה לא קשור לפורום ). שאלה נוספת :2) האם חיבור הווידאו לרסיבר (YAMAHA RXV496) יספק לו "הגברה" כל שהיא? האם יש לזה יתרון כלשהוא על לחבר ישירות לטלווזיה? 3) אני מתכוון לקנות כבל כמה שיותר זול מהום סנטר, מי שיכול לתת לי מחירים לאורכים שהזכרתי וחברות כבלים זולות מומלצות והיכן אפשר למצוא , זה מאוד יעזור לי ואני מאוד ישמח (יש לי תקציב נ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. טוב, אז קניתי לא מזמן כרטיס TV PVR150, עד עכשיו הכל היה סבבה, אבל אתמול התחילו השידורים דרך WMC לקרטע, ונהיו שבורים לחלוטין, עד שעכשיו כל מה שאני רואה זה מסך שחור. ניסיתי לראות בSAGETV אבל התוצאה כמעט זהה, יש תמונה ושומעים סאונט אבל היא קופצת פריים פריים והסאונד מקרטע. התקנתי מחדש את הדרייברים מהדיסק (אלא שעבדתי איתם עד עכשיו) וזה לא עוזר. למישהו יש רעיון? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Zeev86,

אהלן. אני מעוניין לקנות את הטלוויזיה הזאת ב5000 שקל. מה אתם אומרים עליה? https://www.avforums.com/review/samsung-h6400-ue55h6400-3d-led-lcd-tv-review.10295

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ארגוט,

לפני שיפוץ וכניסה לדירה חדשה מקבלן, חשבנו במקום לרכוש מסך LED גדול, לרכוש מקרן HD איכותי, לתלות אותו בתיקרה, להעביר כבלים בקירות (במסגרת השיפוץ), לחבר אותו לסטרימר, לממיר HD של הוט וכו'. מה דעתכם על הנושא? יתרונות? חסרונות? האם קיימים היום מקרנים איכותיים שמתחרים באיכות התמונה שמייצר מסך LED FHD, וגם שפועלים בסביבה לא חשוכה? האם מומלץ/לא מומלץ ומדוע?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by alon83438,

שלום!! לכל האנשים המחפשים מערכת סראונד ואמא שלהם מעצבנת כמו שלי ולא רוצה להתחיל להעביר חוטים בכל הסלון קבלו: יש לbose החברה הכי טובה לרמקולים בעולם ומי שחושב אחרת שיקפוץ לי! רמקולים שזה הסאב של האקוסטימאס ושני רמקוללים מיוחדים עם מגבר+דיוידי מיוחדים שנותנים סאונד של מערכת 5.1(לא הדמייה - המערכת תומכת בדיטיאס ואייסי3) לדעתי שווה אבל יקר 15000 ש"ח..................

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Gil28,

לסלון למטרות 90% HOT 10% מחשב... מה אתם אומרים על sharp lc42sa1?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by idooo,

שלום,אני מחפש טלווזיה 32 אינץ' (HD כמובן) ב2000 שקל +- מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ZeppeliN,

היי פורום יקר... עד עכשיו (אני בן 16 וחצי) אני הספקתי לשמוע מוזיקה כבר איזה 7 שנים באופן יומיומי... תמיד הייתי שומע עם רמקולים במחשב, אבל עכשיו אני רוצה לנסות גם אוזניות. אני כבר איזה שנה מגיב ב-head fi (בעיקרון אני רשום שם מקיץ 2006) ואני משוטט לי שם בפורומים. החלטתי שאני רוצה אוזניות סגורות שיתאימו לרוק קלאסי-פרוגרסיב. מה אתם אומרים לגבי BeyerDynamic DT770 250ohm 2005 ב-1000 שקל? (250$) הבעיה היא שאני מפחד שאני לא אוהב את כל הקטע של האוזניות ואני בסוף לא אשתמש בהם ואז חבל על הכסף. וגם אם אני באמת אקנה את האוזניות האלה, אני לא אצטרך גם מגבר? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מבקש המלצה לטלוויזיה לסלון. אני לא מבין בזה יותר מדי אז השקעתי הרבה בתיאור המצב ומה שאני צריך ולא צריך, כדי שתוכלו לעזור לי. תלת מימד לא מעניין. Blu-ray (ו-DVD) לא מעניינים. מה שכן מעניין מאוד זה חיבור לרשת: יש לי ליד הטלוויזיה חיבור קווי לרשת עליו יושב גם NAS (מסוג +DS212) שמכיל הרבה מאוד סרטים שצילמתי בוידאו (קבצי1920x1080 m2ts NTSC HD שצילמתי במצלמת הקנון HF10 שלי) ואני רוצה לצפות בהם בטלוויזיה. אני מניח שזה לא משנה, אבל אני מנוי של YES ואשדרג ל-Yes Max HD ברגע שתהיה לי את הטלוויזיה. מבחינת סאונד אני מניח שאנסה - אם החיבורים יתאימו - לחבר את זה כמו היום, ל-Denon AVR-1602 הישן שלי. הסלון הינו די גדול, מיקום נק' צפיה עיקרית כ-2.5 מ' מהמסך, אחרות כ-5 מ' מהמסך. הטלוויזיה ה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by royenav,

אוזניות שישמשו לשמיעת מוסיקה מאייפוד,פלאפון וכן הלאה.. לא ביתי העדפה לקנייה בארץ אפשרות לאייבי והזמנות מחול.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by valentino,

שלום, אני צריך שתעזרו לי בתכנון של החדר שיהיה לי בעז"ה. המידות של החדר הוא 4.15*3.25=13.50בערך.. אני צריך שתעזרו לי לבחור: 1.LCD 32 אינץ עדיף FULL HD 2. מערכת קולנוע ביתית 5.1 3.יש שתי אפשרויות: א. מחשב חזק מאוד בתקציב של 5500 ש"ח בערך. ב. sony 3 + מחשב נייד =בתקציב של עד 6000 ש"ח. מה עדיף משתי האפשרויות, אם מחשב חזק תעזרו לי לחבר מפרט למחשב.(המחשב יהיה גם מחובר למסך LCD) בנוסף אני צריך שתעזרו לי בנושא של אקוסטיקה-לבודד עד כמה שאפשר את החדר. התקציב הכולל עד 11000 ש"ח . תודה רבה לכל מי שיעזור לי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים