אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני הולך לקנות מחשב חדש שהשימוש העיקרי שלו הוא למשחקים ולפעמים קצת מוזיקה. ראיתי את הרמקולים האלו (http://www.microlab.com/?r=21systemen&st=full&id=484) ודי נדלקתי, הם נראים מעולה ואהבתי את זה שיש להם גם רדיו שזו אופציה נחמדה. הם רמקולים חדשים של מיקרו לאב. משהו שמע עליהם משהו? ניסה אותם? אני לא נעול עליהם ולא אכפת לי להשקיע יותר אם יש לכם המלצות לרמקולים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם הייתם קונים? Audio Technica ATH-AD700 Open-air Dynamic Audiophile Headphones Audio Technica ATH-A700 Headphones Sennheiser HD595 Dynamic High Grade Performance Premiere Headphones Sennheiser HD555 Professional Headphones with Sound Channeling Sennheiser HD448 Closed Circumaural Hi-Fi Headphone http://www.amazon.com/Technica-ATH-AD700-Open-air-Audiophile-Headphones/dp/B000CMS0XU http://www.amazon.com/Audio-Technica-ATH-A700-Audio-Technica-Headphones/dp/B000E9VKUQ http://www.amazon.com/Sennheiser-HD-280-Pro-Headphones/dp/B000065BPB/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1291797089&sr=1-3 http://www.amazon.com/Sennheiser-HD448-Closed-Circumaural-Headphone/d…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ולחבר שלי ריב מה הוא המדיה הכי איכותית, הוא אומר שזה ה DAT וונילה הוא אומר שזה הכי אייכותי ומזה יש את הצליל הכי טוב אני אומר שזה דיסקים וdvd audio הרבה יותר איכותי מה אתם אומרים? ובאולפני מוזיקה משתמשים במחשבים כדי ליצור שירים (מאחסנים אותם על ההרדסיק)? או הופכים אותם לסלילים כמו של הסרטים...? הוא אומר סלילים אני אומר שומרים אותם על ההרדיסק תיקנתי את השגיעות שהיו לי לא הבנתי איך בכלל הבנתם אותי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל המלצה לרמקולים 2.1 טובים למחשב. הקנייה תתבצע מTMS אשמח להמלצה על הרמקולים של microlabs, תקציב עד 250 גג.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה בא לי לקנות נגן פתאום... אני חייב 1GB איכות סאונד הכי חשוב! חיי סוללה מקום שני בחשיבות. תקציב עד 850 שח. חשבתי על זה:Trekstor i.Beat ORGANIX : איך הנגן הזה? איך החברה? יש נגנים יותר טובים במחיר? תודה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואיפה מומלץ לקנות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז קניתי לא מזמן כרטיס TV PVR150, עד עכשיו הכל היה סבבה, אבל אתמול התחילו השידורים דרך WMC לקרטע, ונהיו שבורים לחלוטין, עד שעכשיו כל מה שאני רואה זה מסך שחור. ניסיתי לראות בSAGETV אבל התוצאה כמעט זהה, יש תמונה ושומעים סאונט אבל היא קופצת פריים פריים והסאונד מקרטע. התקנתי מחדש את הדרייברים מהדיסק (אלא שעבדתי איתם עד עכשיו) וזה לא עוזר. למישהו יש רעיון? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חיפשתי פה המלצות על רמקולים אבל לא מצאתי משהו... יש לי חדר סביבות ה9מר, אני מחפש רמקולים באיזור ה-עד 400 שקל ואם יש בפחות אז עדיף... לשימוש של סרטים\אקסבוקס\מחשב... אין לי מושג בסוגים, חברות... אז כל המלצה שהיא, תבורך.. תודה מראש! **אוקי אחרי שקראתי קצת אז אני מבין שכדאי לי ללכת על 2.1**
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב בקרוב, ואני מתחיל להתעניין בפרטים הקטנים. המחשב משמש לצפייה בסרטים, ולכן פרט מאוד חשוב עבורי הוא הצ'יפ לסאונד (לא מספיק בשביל לקנות כרטיס מיוחד..) למחשב מחובר רסיבר של דנון avr-1909 שתומך בתקנים החדשים, ואני מעדיף שתהיה לי אפשרות להשתמש בהם. בהתחלה הייתה לי הכוונה לקנות כרטיס מסך של ATI ולהתחבר איתו לרסיבר עם HDMI וככה לקבל את הסאונד. אבל עכשיו ראיתי שיצא alc 892, ולא הצלחתי להבין אם יש לו תמיכה בתקנים, וככה לחסוך את המעבר לכרטיס מיותר מבחינתי, רק בשביל תמיכה כזו או אחרת. האתר של רילטק בזיוני ממש בכל הקשור בפרטים על המוצרים שלהם. מה גם שלא מצאתי איזכור לקודק החדש. עוד דבר שעניין אותי. אני זוכר שלפני כמה זמן סיפרו לי שהדרך היחידה להעביר את התקנים …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום!! לכל האנשים המחפשים מערכת סראונד ואמא שלהם מעצבנת כמו שלי ולא רוצה להתחיל להעביר חוטים בכל הסלון קבלו: יש לbose החברה הכי טובה לרמקולים בעולם ומי שחושב אחרת שיקפוץ לי! רמקולים שזה הסאב של האקוסטימאס ושני רמקוללים מיוחדים עם מגבר+דיוידי מיוחדים שנותנים סאונד של מערכת 5.1(לא הדמייה - המערכת תומכת בדיטיאס ואייסי3) לדעתי שווה אבל יקר 15000 ש"ח..................
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
RMS 20w+8W x 4 P.M.P.O 1500W Subwoofer:40-200Hz satellite:180~18kHZ volume,bass,treble, balance control, PC/VCD swither לקחתי סתם מפרט של רמקולים... מישהו יכול לעזור לי להבין מה כל הדברים האלה אומרים? עוד כמה דברים: 18Watts RMS @ 1% THD Input Impedance: >10K ohms S/N Ratio: >70 dB תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכלום, אני הייתי רואה הופעות, סרטים וסדרות על המחשב עד עכשיו, אבל עכשיו אני מתעניין להעביר לראות הסרטים בטלויזיה, והייתי רוצה לדעת מה האפשרויות שלי, איך אפשר לעשות את זה? שמעתי שיש מכשיר שאפשר לקנות והוא משדר ישירות מהמחשב לטלויזיה, או משהו כזה, איך קוראים למכשיר כזה, איך הוא עובד והאם זה כדאי? ושמעתי גם על החיבורים דרך כבלים, מה שנראה לי מסובך מדי. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה לרמקולים 2.1 או 5.1 בתקציב של עד 350 לשמיעת מוסיקה וסרטים (לא למשחקים) מומלץ שיהיה שלט רציתי לשאול על הדגמים הבאים : 2.1: -Sven MS-1060 -SVEN SPS-820 -Microlab M-930 -Microlab M-880 -Microlab FC 550 -Microlab M-700U -Microlab M-910 5.1: -Microlab M-960 -Logitech Z506 -Logitech X-530 -Microlab M-700U 5.1 -microlab M 860 ראיתי שממש ממליצים על X13 וX16 אבל האם יש באמת סיבה לחרוג בתקציב לטובת הדרישות ? האם יש דגמים נוספים מומלצים בתקציב? ואיזה מהדגמים הוא המומלץ ביותר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נדפק לי הכרטיס קול המובנה, וזהו המחשב החמישי שזה כבר קורה לי, ותמיד אחרי שזה קרה לי חשבתי על הרעיון הזה.. אבל כמובן אני לא מבין גדול בשפות תכנות ככה שאני כנראה לא יוכל לעשות את זה.. אבל תיאורתית זה הגיוני לא? לקחת נגן mp3 לתכנת דרייברים שבעצם יעבירו דרך USB את כל מה שנקלט מהמחשב והפלט יהיה החיבור אוזניה של כל נגן MP3 בסיסי... אז בסדר לא תיהיה כניסת מיקרופון או Line-in אבל עדיין לפחות אפשר לשמוע מה הולך במחשב.. האם נראה לכם שאפשר לעשות דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוזניות שישמשו לשמיעת מוסיקה מאייפוד,פלאפון וכן הלאה.. לא ביתי העדפה לקנייה בארץ אפשרות לאייבי והזמנות מחול.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי כמו בכותרת, מישהו מכיר את הרמקולים הנ"ל? יש לי את הדגם A200 ולמען האמת אני לא ממש אוהב אותו. ראיתי כמה חוו"ד שטוענות שזה דגם מוצלח בניגוד ל 200. מי הם המומלצים במחירים של 400 ש"ח +- ? תודה, סער.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2536008#more_info 2000ש"ח בWALLASHOPS,המכירה נסגרת ב5 וחצי בבוקר...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך חוות דעת על LCD 42 של sansui, דגם 42sdft, FullHD הפער בינה לבין הLG, סמסונג וכו הוא 2000 שח' שמעתי שהם משתמשים בפאנל של LG
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האוזניות הגיעו אליי אתמול לאחר שחיפשתי אוזניות IN-EAR וביקורות מצוינות שקראתי עליהן. רכשתי אותן לפני שאני קונה נגן מוזיקה וניסיתי אותן בינתיים עם המחשב הנייד דרך נגן ה-WMP ובאיזה נגן זול וישן של IAUDIO (עם תאורה כחולה). האיכות סאונד באופן כללי טובה אך לא מרשימה במיוחד גם לאחר כיוון ה-EQ. השאלות שלי הן: האם שני הכלים שבהן ניסיתי את האוזניות הן מדד לאיכות שמע שניתן להוציא מהן? והאם כשאני אחבר אותן לנגן שאני מתכוון לקנות הלא הוא ה-D2, שלו לפי הבנתי איכות סאונד מעולה עם AMP חזק במיוחד אני אקבל את התוצאות הרצויות משמע איכות סאונד מעבר לטובה ואף מעולה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, משום מה לא בוקע צליל מהרמקולים(זה לא כרטיס הקול-ניסיתי), הם כן נדלקים-נוריות החיווי דולקות. ניסיתי לחבר מכניסות שונות MP3 וגם לא עבד. אני יודע שקרט הם היבואנים הרשמיים אבל אין לי תעודת אחריות(הרמקולים מחו"ל),אך גם אם הייתה תוקפה היה פג.בכל מקרה אני אפנה אליהם אם הבעיה לא תיפתר ואבקש הצעת מחיר-שמן הסתם תהיה יקרה(מקווה שלא),ולכן אני פונה אליכם אם אתם יכולים לומר איזה אלטרנטיבות ישנן לתקן את הרמקולים האלו.תודה וערב טוב :
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי רמקולים MISSION דגם 782 במחיר של 3400 ש"ח. הרמקולים חדשים, אבל הדגם ישן. מה אתם אומרים עליהם במחיר הזה? CD לא קונה, אם כבר, אולי DVD שיקרא MP3 באיכות טובה. לגבי מגבר אני לא סגור. יש MARANTZ 7200 - מוזיקלי אבל לא ממש אהבתי יש NAD C352 - לא אהבתי - סאונד מאוד שטוח יש NAIM NAIT 2 - מאוד אהבתי את הצליל, את ה-SOUNDSTAGE אבל הוא מאכזב בטחום הבאס. שמעתי את NAIT 3 - והוא איבד את הקסם של NAIT 2 ROTEL 02 - לא אהבתי. CAMBRIDGE - לא שמעתי אבל קראתי שיש לו צליל לא רך. יש לכם הצעות לגבי הרמקולים והמגבר? כל הצעה שהיא תבוא בברכה! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרמקולים הנ"ל, איך אני מאריך להם את הסטליטים?? אני רוצה לשים את האחוריים מאחור כדי לקבל פיזור סאונד אופטימלי אבל הכבלים שלהם קצרים מדי! מה עושים? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזרה בבחירת הכבל האופטימלי לחיבור בין הרסיבר ללוח אם. חשוב לציין, אני משתמש רק באופציית הסטריאו! שומע מוזיקה בלבד. כיום אני משתמש בחיבור 3.5mm ל RCA, לכנית הTAPE, אבל אני רוצה חיבור יותר איכותי. כיום יש לי מחשב עם לוח אם של גיגה-בייט, H55M-D2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3572#ov ויש לי רסיבר של קנווד KRF-V5050D ניתן לראות את החיבורים שלו כאן. http://hifi-leipzig.de/shop/popup_image.php/pID/1251/imgID/4/XTCsid/vj656bpkn67ihtfjulj57pr564 אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי את האוזניות Audio Technica ATH-SJ33WH בבאג, לפני שפתחתי אותם החלטתי לבדוק ביקורות, וראיתי שהם לא משהו. אז לפני שאני פותח אותם, האם משהו התנסה עם האוזניות ויכול לאמת \ לשלול את הטענות ? האם יש המלצות טובות יותר בטווח המחיר הזה ? אשמח לשמוע את דעתכם. נ.ב השימושים הם מוזיקה, ו You Tube.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-