אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ושבת שלום! אני מעוניין לתלות את הטלוויזיה, שעד היום עומדת על מעמדה השולחני, מטעמי מקום. אני מחפש מתקן אשר יכול להתכוונן מבחינת הצמדה והרחקה מהקיר וסיבוב ימינה ושמאלה (אני צופה לרוב מהמיטה ולכן חייב שזה יצא למרחק מהקיר שיאפשר צפייה נוחה) כך שמה שאני מחפש זו זרוע דו מפרקית. הטלוויזיה כמובן 32 אינטש והייתי מעוניין במתקן ב200 ש"ח עם חריגה ל250-300 ככה במידה ואין במחיר הזה. מצאתי את המתקן הזה שנראה שעונה על הצרכים: http://exp.shopy.co.il/products/147959. 1. מה אתה אומרים עליו, איך החברה הזאת "שיח" נחשבת? 2. יש המלצות למתקנים אחרים? 3. איזה חברות נחשבות בכלל בתחום הזה? 4. יש עוד דברים שצריך לקחת בחשבון כמו חלקים שלא נכללים? אשמח להמלצות מאנשים עם ניסיון בתחום או אש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף ת המחט בפטיפון שלי התקציב הוא עד 200 ש"ח הפטיפון הוא sansui p2000 (לא משהו אני יודע) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי לפתוח סקר ולראות מה אתם חושביים איזה מכשיר אתם מעדיפים אז הצביעו
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש מבין במסכים אבל שני חברים המליצו לי על הדגמים האילו, אני גם עדיין לא סגור על גודל, 40 או 46. מרחק צפייה בין 2.5 ל3 מטר בחדר מואר. הבנתי שהD6510 ישן יותר מהES6200 אבל החדש בהכרח יותר טוב? תקציב עד 6 אלף. אם יש המלצות אחרות על דגמים אחרים אשמח לשמוע. בבקשה תעזרו לי אני תקוע כבר חצי שנה עם PS3 וטושיבה 34 ישנה עם מקלט אטומי מאחורה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש אוזניות לריצה בתקציב של 300 ש"ח +- גמיש. חשוב שישבו בצורה טובה על האוזן ויהיו עמידות מאוד. הבנתי שיש את ה PMX 680i/CMX 680i אשמח לדעת מה ההבדל ביניהם, והאם יש אוזניות אחרות שאתם ממליצים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=2144 לבין: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=786 ו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=5550 מה ההבדלים? המון תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איך לחבר את המחשב שלי למסך full HD חדש שקנינו. כפי שאני מבין, מבחינת ווידאו אין בעיה כי החיבורים זהים. מבחינת אודיו זה גם לא משנה, כי הכרטיס מסך לא מוציא סאונד ל-HDMI. השאלה היא האם בגלל שאני אחבר מכבל DVI-HDMI יכולה להיווצר ירידה באיכות בגלל HDCP? המסך: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1704&CategoryID=138&Page=1 תודה, אור.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Gigabyte z68Xp-UD4 ואני חושב לקנות Audio-Technica ATH-M50. רציתי לדעת אם הכרטיס קול המובנה טוב מספיק בשביל האוזניות או שעדיף להשקיע עוד קצת בכרטיס קול/DAC/מגבר אוזניות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק ויש הרבה הרבה ולא יודעת לאיזה כיון ללכת : מסך מחשב או מסך טלויזיה או משולב. אני מעוניינת במסך דק שיראה את הערוצים הישראלים(1,2,33) ולצפות בסרטים או סדרות מהמחשב(כמו ערוצים באתר וואלה. או מאקו) ולצפות בצפייה ישירה מהמחשב. בדקתי את המרחק בסלון הוא:3.20 מטרים. אשמח לשמוע רעיונות.מה מתאים לי.??? תודה זהבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברגע זה אני משתמש ב-Eacan A-600X (רמקולים מצויינים אבל 2.1). אני רוצה לעבור ל-5.1 עם סראונד נורמלי. התקציב שלי הוא עד 700 שקל. אני אשמח לעצות , תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש חברות מומלצות? או שכל זבל סיני עושה את אותה העבודה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
www.adata.com.tw/en/p-m1-01.htm www.ksp.co.il hay everybody ראיתי את הנגן הזה באתר של ksp שהתכונות הבולטות שלו הם שיש לו כניסה line in זיכרון מובנה של 256 מגה ביט וגם חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון sd כך שבתכלס ניתן להגיע ל 768 מגה ביט אם מוסיפים כרטיס זיכרון של 512 והתוצאה הסופית היא נגן עם נפח זיכרון מכובד , סופר קומפקטי וסופר עמיד שמשתמש בסוללות סטנדרטיות וזולות שאמור לכאורה להאריך חיים בניגוד לנגנים כמו ipod שמובססים על דיסק קשיח זעיר רגיש מאוד לזעזועים ולנפילות שגם אם תישמור עליו בצמר גפן (מה שכמובן לא קורה עם מכשיר נייד שנתון לזעזועים ומדי פעם לנפילות בילתי נימנעות) הוא במקרה הטוב יחזיק מעמד מקסימום שלוש שנים -אורך חיים ממוצע של דיסק קשיח רוב הסיכויים שהס…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה לטלוויזיה לסלון. אני לא מבין בזה יותר מדי אז השקעתי הרבה בתיאור המצב ומה שאני צריך ולא צריך, כדי שתוכלו לעזור לי. תלת מימד לא מעניין. Blu-ray (ו-DVD) לא מעניינים. מה שכן מעניין מאוד זה חיבור לרשת: יש לי ליד הטלוויזיה חיבור קווי לרשת עליו יושב גם NAS (מסוג +DS212) שמכיל הרבה מאוד סרטים שצילמתי בוידאו (קבצי1920x1080 m2ts NTSC HD שצילמתי במצלמת הקנון HF10 שלי) ואני רוצה לצפות בהם בטלוויזיה. אני מניח שזה לא משנה, אבל אני מנוי של YES ואשדרג ל-Yes Max HD ברגע שתהיה לי את הטלוויזיה. מבחינת סאונד אני מניח שאנסה - אם החיבורים יתאימו - לחבר את זה כמו היום, ל-Denon AVR-1602 הישן שלי. הסלון הינו די גדול, מיקום נק' צפיה עיקרית כ-2.5 מ' מהמסך, אחרות כ-5 מ' מהמסך. הטלוויזיה ה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לשפר את הסאונד של תחנות רדיו ברשת או איזו שהיא דרך להעביר את האינפורמציה מהמודם של האינטרנט המהיר ישירות לרסיבר? האם במקרה זה, הרכיב העיקרי שקובע את איכות הסאונד הוא כרטיס הקול, בהנחה שתחנת הרדיו משדרת באיכות טובה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה המקום לשאול או פורום מצלמות דיגיטליות....אז אם זה לא המקום לשאול מצטער אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של 1500שח +- שתהיה תואמת לנגן אמפי3 שלי iriver h320 תאמינו או לא אבל זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי חחחח אז אני מחפש מצלמה פשוטה ככה לצילומים משפחתים לטיולים וכאלה אשמח לתגובות
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני איזה חודש את הATH M50, במקרה מצער מה שקרה זה שנסדר לי קצת הג'ק, התעקם ונסדק. האוזניות עובדות, פשוט המגעים לא טובים ולשפעמים שומעים מחורבן, לפעמים לא שומעים ולפעמים הכל סבבה, שוב- תלוי במגעים. מה יש לעשות במצב הזה? יש אפשרות להלחים ? להחליף ג'ק? הלכתי לבאג (משם קניתי) ואמרו לי שאין לי על זה אחריות. האם יש מקום בארץ שיכול לתקן דברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם הנגן Sandisk Sansa 1Gb e140 מומלץ ? ראיתי אותו כאן http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4644 אני יודע שזו חברה טובה ( הם המציאו את הדיסק און קי, לא? ) השאלה היא איך הנגן בכלליות ? איך הסאונד ? האם יש אקולייזר ? יש למישהו המלצות / השמצות ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את האוזניות היום בערב, עלו לי 129 שקלים בבאג. היה לי שם זיכוי של 100 שקלים(על צורב שהחזרתי לתיקון והם במשך חודשיים וחצי לא עשו בעניין שום דבר), ואני לא באמת צריך אוזניות, אלא רק רציתי לפנק את עצמתי באזניות איכותיות יחסית. לפניהן היו לי אזניות סוני מעולות לבית שהרסתי בטעות, ומאז אני משתמש באוזניות הסיליקון של JVC של חדר הכושר גם בבית. החלטתי שזו הדרך הטובה ביותר לנצל את הזיכוי בבאג, והן נכנסו בתקציב. חשבתי שבמחיר הזה הן צריכות להיות יותר טובות באיכות הצליל ואיכות הבניה מהאוזניות שמגיעות עם הנגנים(IAUDIO לצורך העניין). אבל התאכזבתי: מרגע שחיברתי את האזוניות השמאלית הייתה חלשה מהימנית. סובבתי קצת בחיבור של הנגן - לא עוזר. שיחקתי עם החוט של האוזניות(עליו בהמשך) והסתבר ש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות את האוזניות Audio-Technica ATH-A900LTD מ-EBAY, תמורת 310$ (1380 ש"ח) כולל משלוח. אני קונה את האוזניות האלה לשימוש ביתי, בעיקר לז'אנר מטאל, אחרי שקניתי את ה-Audio-Technica ATH-FC7, והתאכזבתי מהם בגדול. מה אתם אומרים? כדאי לי ללכת על הקנייה? רק 9 פריטים נשארו, ומדובר במוכר מפורום הדפיי שפשוט מוכר את האוזניות האלה כמו סוכריות בשבוע האחרון (מדובר באיזה שהיא תחרות בפורום).
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לאחרונה מעוניין ברכישה של מחשב נייד דל ווסטרו 3300. המחשב ממש תפור עלי מבחינת הנתונים, הבעיה שהוא ללא HDMI. האם ישנו תוסף ב USB או איזשהי דרך לאפשר למחשב להוציא למסך חיצוני תמונה באיכות יותר גבוהה מ VGA..? אשמח לשמוע. תודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי דילמה גדולה. כך אמא שלי בשיקגו עכשיו והיא תיהיה עד ליום שלישי בבוקר כלומר אני צריך לדעת עד שני בצוהריים. ככך רצית dok של גיגה וראיתי את הipod shuffle אז החלטי שאני שאני רוצה אותו אבל מה שקרה זה שעשיתי הזמנה בb&h מניו יורק לשיקגו למטען usb ואוזניות וחשבתי שיגיע הipod shuffle לapple store בשיקגו עד שהיא תגיע עכשיו המצב זה שלפני כמה דקות דברתי אם החנות ואמרו שאין להם מוסג מתי יגיע הipod shuffle של גיגה והipod mini החדש יש להם אז הדילמה היא אם יגיע הipod shuffle מה לבחור כי מצד אחד רציתי dok ואם אני ירצה להעביר קבצים מהmini אני צריך את הכבל סיכרון מצד שני יש לו 4 גיגה 18 שעות ניגון ומסך עכשיו אם לא יהיה להם את הipod shuffle ואתם תגידו שכדי לבחור אותו האם לקנות ב…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות את הטלוויזיה הזאת ב5000 שקל. מה אתם אומרים עליה? https://www.avforums.com/review/samsung-h6400-ue55h6400-3d-led-lcd-tv-review.10295
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לאוזניות גיימינג ולעבודה טלפונית מהבית. אני מתחיל עבודה מהבית בקרוב בתמיכה טכנית טלפונית ואני צריך אוזניות+מיקרופון שיוכלו להתחבר גם לפלאפון וגם למחשב. (או שאתם מכירים תוכנה שאני אוכל לענות לטלפונים דרך המחשב, זה יהייה מצויין) התקציב הוא בערך 300-400 שקל, אני כנראה אקנה אותן בחו"ל. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות חדשות למחשב. האוזניות כמובן צריכות להיות סטריאופוניות או אפילו עם צליל סראונד אז אם למישהו יש המלצה לאוזניות אלחוטיות באיכות טובה (לא משהו אודיופילי) בבקשה שיכתוב אגב, יש אוזניות אלחוטיות שמתחברות לUSB דרך בלוטות' או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי בהום סנטר דיוידי של זורו. XORO 2200 מישהו מכיר? הוא טוב? לא ראיתי ביקורות בחול. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-