אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכנן לקנות אוזניות השבוע, השימושים העיקריים הם גיימינג (לא אונליין), קצת מוזיקה וקצת סרטים. התקציב לא ממש מוגדר אבל 500 נראה לי סביר. בהתחלה חשבתי על G35 או megalodon, אבל ממה שקראתי היתרון של הסראונד שלהם על פני אוזניות כמו HD555 או AD700 הוא לא מאוד משמעותי, ומכיוון שאין לי צורך במיקרופון חשבתי על ללכת על אוזניות סטריאו, בעיקר התרשמתי מהביקורות על ath ad700. אני מתכנן לחבר אותם , כרגע לפחות, לכרטיס קול המובנה בלוח אם, ייתכן ובהמשך אוסיף כרטיס קול עצמאי. האם באמת אוזניות סטריאו יהיו עדיפות על פני אוזניות יעודיות למשחקים? וגם MEGALODON מגיעות עם כרטיס קול, והשאלה היא האם זה מאוד משמעותי לחבר אוזניות כמו AD700 למובנה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש דרך לנגן קבצים של סרטים ב-HD על הטלויזיה. אני רוצה להיות מסוגל לנגן קובץ MKV ללא הצורך לצרוב אותו על DVD. אין לי תקציב לקנות HTPC. הבנתי שאפשר לנגן mkv ע"י שימוש ב-Western Digital WDAVN00. האם יש מישהו שיש לו מכשיר כזה ויכול לכתוב כמה מילים על האיכות שלו? האם יש הצעות אחרות? תודה. PS ראיתי את הסקירה באתר. אני פשוט מחפש מישהו שיש לו את המכשיר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם... נמאס לי מהאוזנייות של האייפון, תקציב של 300 שקל לא אכפת לי הגודל מידי פעם אני רוצה גם להשתמש בהן במחשב.. האוזנייות הקודמות שלי היו Bose qc2 רוצה לקנות אותן כבר במוצש שיהיה לי לצבא (7שעות נסיעה)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יצאה גרסה חדשה של ה FIRMWARE לאייריבר H300 אם מישהו בבקשה יכול לתת לי את העידכון עם עברית.. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרמקולים הנ"ל, איך אני מאריך להם את הסטליטים?? אני רוצה לשים את האחוריים מאחור כדי לקבל פיזור סאונד אופטימלי אבל הכבלים שלהם קצרים מדי! מה עושים? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזרה בבחירת הכבל האופטימלי לחיבור בין הרסיבר ללוח אם. חשוב לציין, אני משתמש רק באופציית הסטריאו! שומע מוזיקה בלבד. כיום אני משתמש בחיבור 3.5mm ל RCA, לכנית הTAPE, אבל אני רוצה חיבור יותר איכותי. כיום יש לי מחשב עם לוח אם של גיגה-בייט, H55M-D2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3572#ov ויש לי רסיבר של קנווד KRF-V5050D ניתן לראות את החיבורים שלו כאן. http://hifi-leipzig.de/shop/popup_image.php/pID/1251/imgID/4/XTCsid/vj656bpkn67ihtfjulj57pr564 אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי את האוזניות Audio Technica ATH-SJ33WH בבאג, לפני שפתחתי אותם החלטתי לבדוק ביקורות, וראיתי שהם לא משהו. אז לפני שאני פותח אותם, האם משהו התנסה עם האוזניות ויכול לאמת \ לשלול את הטענות ? האם יש המלצות טובות יותר בטווח המחיר הזה ? אשמח לשמוע את דעתכם. נ.ב השימושים הם מוזיקה, ו You Tube.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות את הטלוויזיה הזאת ב5000 שקל. מה אתם אומרים עליה? https://www.avforums.com/review/samsung-h6400-ue55h6400-3d-led-lcd-tv-review.10295
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר שלי את המכשיר הזה שמחברים למחשב דרך USB והוא מאפשר להקליט את השירים דרך הקבל האופטי שבא עם המינידיסק... יש לי MZR-500 ועם המכשיר הזה לא מקבלים את החיבור USB, רציתי לדעת מאיפה או האם בכלל אני יכול לרכוש או למצוא אחד כזה - באופן מיידי!!! עזרו בהקדם .... בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות חדשות למחשב. האוזניות כמובן צריכות להיות סטריאופוניות או אפילו עם צליל סראונד אז אם למישהו יש המלצה לאוזניות אלחוטיות באיכות טובה (לא משהו אודיופילי) בבקשה שיכתוב אגב, יש אוזניות אלחוטיות שמתחברות לUSB דרך בלוטות' או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אוזניה M70 של פלנטרוקיס, אני מאכזב מאוד, כל הזמן מתלוננים שלא שומעים אותי ברחוב. רוצה לקנות משההו טוב יותר האופציה הכי טובה שיש היא זאת: Voyager 3200 יש משהו במחיר נורמלי עם סינון רעשים שבאמת עובד? או שלא משנה מה, תמיד יהיו רעשי רקע כי תכלס' האוזניה רחוקה מהפה... מה דעתכם? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ניתן לחבר XTREAMER למסך עם חיבור VGA בלבד? יש לו רק יציאות RCA ו-HDMI ואני לא יודע אם יש מתאם מ-HDMI ל-VGA בכלל... זה לא יכול להיות נכון - http://www.amishop.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=175 עולה יותר מהסטרימר עצמו! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יודע שהתקציב נמוך, אבל.....................זה מה יש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו שמע על האוזניות klipsch custom 2? האם הם יהיו שידרוג משמעותי ל jbl reference 220 שיש לי עכשיו ....הם יחוברו לנגן cowon s9.....ככה שחשוב לי רק הסאונד למוסיקה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת למה אני לא שומע באסים בתדרים נמוכים בנגן שלי - iaudio u3?, ובדיסקמן mp3 או במערכת שלי בבית אני שומע אותם עם אותן האוזניות. וכן, אני יודע מה זה אקוליזר והבאס על המקסימום בנגן. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בחדר מערכת של שני בוקסות גדולות וישנות של warfedale + מגבק ישן של פישר.. שלדעתי מוציאות צליל לא רע (אין לי בדיוק עם מה להשוות מהרמקולים הרציניים של היום.) עכשיו מצאתי בחור שקונה ממני את המערכת ב 600ש"ח.. אז חשבתי אולי למכור לו את הרמקולים הנ"ל ולרכוש מערכת 5.X אשר תתפוס לי הרבה פחות מקום בחדר וגם יהיה לי צליל היקפי.. (אני משחק הרבה,רואה סרטים,ו סתם שומע מוזיקה..) התקציב שלי לקניית מערכת 5.1 חדשה הוא 800ש"ח.. האם כדאי לי להחליף את המערכת הנוכחית למשהו קטן וקומפקטי כמו 5.1?? אם כן איזה דכם ושל איזה חברה.. הכי חשוב בשבילי שהסאונג לא יהיה נחות יותר מהרמקלים הנוכחיים והישנים שלי.(שנת שמונים ומשהו..) ושיהיה להם הספק ווליום מכובד.. 8) תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טיילתי לי באתרים כמו זאפ ועוד כמה אתרים רנדומלים שקפצו בגוגל ויצאתי טיפה מבולבל. אני מתכוון לשדרג את הMP3 שלי ולהשקיע באוזניות שיפיקו את המירב מהסאונד. התלהבתי מאוד מהאוזניות הגדולות של סנהיזר וAKG ואדיו טכניקה, אבל יחד עם כך הבנתי שלא כל דגם מתאים לMP3 בגלל התנגדות במתחים של האוזניות. לכן החלטתי להפנות את השאלה למקצוענים- אתם, ובאמת להבין מה יותר כדאי אוזניות אין איר או את האוזניות הגדולות? אגב, אני מוכן להשקיע לא יותר מ600-700 שקל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רסיבר harman/kardon 142/230 וטלווזיה חדשה של שיאומי חיברתי את הטלווזיה ביציאת arc לרסיבר בmonitor out, ואת הממיר של יס לhdmi1 כלום לא עובד לי.... אין תמונה ואין סאונד(גם לא של הטלווזיה בלי קשר לממיר) מה אני אמור לעשות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע אני עומד על ה- Soundcore Truly-Wireless Earbuds, Liberty Lite by Anker אשמח לביקורת והמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,רציתי לדעת אם זה אפשרי בתוכנה כלשהי שאני אשתמש במקשים של המקלדת כמו לדוגמא מקשי ה NUM LOCK בשביל להעביר שירים ושליטה על הווליום כאשר איני בחלון של הנגן..אין לי מקלדת מולטימדיה,תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. זה המודינג הרציני הראשון שלי לאוזניות (הקודם הייה בלו טאק מוד... לא רציני), אז הערות בונות יתקבלו בברכה התחלתי עם אוזניות על כבל של איזה 2.5 מטר. פירקתי, הורדתי את הבדיל של המפעל בעזרת סופג בדיל (מעין צמת נחושת שסופגת את הבדיל, למי שלא יודע) ורציתי לשים בדיל נטול עופרת בתוספת נחושת שהשגתי, אבל המלחם שלי פשוט לא רצה להתיך את זה!!! חוץ מלשנות צבע ה"בדיל" (אם זה בדיל) אפילו לא התרכך. בצער רב לקחתי את הבדיל הג'נרי והמעפן שהייה לי והלחמתי איתו... ככה זה נראה באוזנייה הראשונה שהלחמתי- הפחד הגדול שלי הייה שחיממתי את האוזנייה יותר מידי (לקח לי קצת זמן לסדר את ההלחמות ולהוריד את הבדיל המקורי... מזמן לא הלחמתי דברים עדינים) ודפקתי את הממברנה... הרחבה בנושא ב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב ואני מתלבט בין שני דגמים מחברות שונות. אני ממש לא מבין בסוגי אוזניות למיניהם , אני אשמח אם תעזרו לי להחליט מה לקנות. הדגמים: JVC - http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=1421 ZALMAN - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4415
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!! לכל האנשים המחפשים מערכת סראונד ואמא שלהם מעצבנת כמו שלי ולא רוצה להתחיל להעביר חוטים בכל הסלון קבלו: יש לbose החברה הכי טובה לרמקולים בעולם ומי שחושב אחרת שיקפוץ לי! רמקולים שזה הסאב של האקוסטימאס ושני רמקוללים מיוחדים עם מגבר+דיוידי מיוחדים שנותנים סאונד של מערכת 5.1(לא הדמייה - המערכת תומכת בדיטיאס ואייסי3) לדעתי שווה אבל יקר 15000 ש"ח..................
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לסלון למטרות 90% HOT 10% מחשב... מה אתם אומרים על sharp lc42sa1?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני הולך לקנות מחשב חדש שהשימוש העיקרי שלו הוא למשחקים ולפעמים קצת מוזיקה. ראיתי את הרמקולים האלו (http://www.microlab.com/?r=21systemen&st=full&id=484) ודי נדלקתי, הם נראים מעולה ואהבתי את זה שיש להם גם רדיו שזו אופציה נחמדה. הם רמקולים חדשים של מיקרו לאב. משהו שמע עליהם משהו? ניסה אותם? אני לא נעול עליהם ולא אכפת לי להשקיע יותר אם יש לכם המלצות לרמקולים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-