עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום חברים רכשתי מחשב חדש וחיברתי את הכרטיס קול (און בורד realtek של לוח asus p5k) למערכת סאוונד-מגבר מרנץ סטריאו מקצועי על רמקולי b&w יש רעש לוואי מרגיז שגובר ככל שמגבירים וזה ממש ממש בלתי נסבל האם מקור הבעיה הוא כרטיס הקול און בורד??? אולי זרם החמל בלוח לא תקין וזה גורם לרעש הזה??? מה אפשר לעשות....??? קניית כרטיס קול נפרד???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כבר פתחתי פעם נושא כזה - אין לי כוח לחפש אותו... אשתי מרצה באוניברסיטה ומלמדת הרבה מאוד קורסים בפני קהל של עשרות ויותר סטודנטים כל פעם. לפני שהיא מחסלת את הגרון שלה כליל - אני מחפש אוזניית "מדונה" איכותית ואלחוטית אבל בלי כל הסירבול של משדר-על-החגורה. טכנולוגית זה אמור להיות סופר-פשוט: 1. אוזניית BT איכותית כמו JAWBONE שתשדר את האודיו למחשב הנייד. 2. המחשב הנייד מחובר למערכת ההגברה של אולם ההרצאות. אשמח להמלצה על פתרון איכותי ומעשי - עדיף מוכח. התקציב לא מהווה שיקול (כמעט). תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום. לפי כשנה קניתי נגן MP3 512MB הייתי די מרוצה מימנו אבל אחרי שקרת לו תאונה קטנה כשהו לא היה אצלי הוא די מרוסק... מישהו יכול להמליץ לי על נגן לפחות 1GB אין צורך בלהציג תמונות ואין צורך בוידיאו.... התקציב בין 250-350 צריך שיהיה כולל רדיו+יכולת הקלטה+ומחיר טוב תודה רבה מראש לכול העוזרים...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם כדאי לקנות טלוויזית פלזמה למרתף?? הבנתי מקריאה באינטרנט שהבעיה העיקרית של הפלזמה היא ההשתקפות עם האור אבל בגלל שאנחנו רוצים לשים אותה במרתף אני לא חושב תיהיה בעיה של אור שנכנס מבחוץ. מה אתם חושבים אני צריך עזרה בנושא.. אני מוכן להשקיע עד המחיר של 6500 שקל בשביל הטלוויזיה. האם כדאי ללכת על הפלזמה או לחכות לירידת מחירים של מסכי הLED??? מי שמביע את דעתו שירשום בבקשה גם על איזה דגם הוא ממליץ במחיר הזה זה יעזור לי מאוד! תודה לעוזרים :]!!

5. יש לי X5L יש כבר קשוחה רישמית בעברית? אם יש אפשר לינק ופירוט איך מתקינים תודה לעוזרים .

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by erbrt,

יש חברות מומלצות? או שכל זבל סיני עושה את אותה העבודה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by g1zey,

שלום, מעוניין לרכוש אוזניות לריצה בתקציב של 300 ש"ח +- גמיש. חשוב שישבו בצורה טובה על האוזן ויהיו עמידות מאוד. הבנתי שיש את ה PMX 680i/CMX 680i אשמח לדעת מה ההבדל ביניהם, והאם יש אוזניות אחרות שאתם ממליצים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הCX 300 היקרים שלי כבר חודשים לא שומעים כמעט באוזניה אחת, עדיין באחריות הגעתי לחנות היום ונאמר לי שזה אומר ניקוי שלא כלול באחריות ב-50 ש"ח עם כל הסיבוב של להגיע לשם שם כבר שווה לי לקנות חדשות אני חושב מה יש בתקציב הנ"ל וטוב? ממש אהבתי את הCX 300 (וגם את האטמים הכי קטנים שלהם), אבל החזיקו שנה וחצי ראיתי בZAP מחירים של CX300 \ CX300II באיזור ה-80-100 זה הגיוני? מה לגבי EBAY זה אופציה בכלל או שאני לא אדע מה מזויף? (יש חנויות אונליין אחרות בסגנון ששולחות לארץ?) אפשר גם חברות אחרות בדגמים שלא נופלים מהCX 300

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yoavsh,

אתמול, בשעה טובה, קניתי מגבר של DENON, אם זכרוניאינו מטעני, דגם AVR 1406. אני מחפש סט של רמקולים (קדמיים, אחוריים, סנטר וגם סאב), לא סטלייטים (כי יש לי סלון גדול מאוד). לצערי התקציב מוגבל, בואו נאמר משהו כמו 6000 ש"ח, כולל או לא כולל הסאב... יש למישהו המלצות בעניין? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by blackcoma,

האם הנגן Sandisk Sansa 1Gb e140 מומלץ ? ראיתי אותו כאן http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4644 אני יודע שזו חברה טובה ( הם המציאו את הדיסק און קי, לא? ) השאלה היא איך הנגן בכלליות ? איך הסאונד ? האם יש אקולייזר ? יש למישהו המלצות / השמצות ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכם! רציתי לשאול האם קיים מפצל מציאה אחת של אודיו(בצבע ירוק) ל2 יציאות.? כי יש לי גם אוזניות וגם רמקולים, ואני רוצה לחבר את שניהם מאחורה. ושני החיבורים של שניהם בצבע ירוק. מישהו יודע אם קיים מפצל כזה? ואשמח לחנות באיזור רמת גן, ותל אביב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shevah,

שלום לכולם, ברצוני לקבל פרטים על הDVD הזה, היות ואוכל להשיגו במחיר זול, הוא תומך בHDMI וקורא הן מUSB והן מכרטיסי זיכרון. לא מצאתי סקירות שלא ברשת, בכלל אם רושמים את השם והדגם מקבלים רק אתרים ישראלים. מישהו התנסה בו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by e-r-a-n,

אני לאחרונה מעוניין ברכישה של מחשב נייד דל ווסטרו 3300. המחשב ממש תפור עלי מבחינת הנתונים, הבעיה שהוא ללא HDMI. האם ישנו תוסף ב USB או איזשהי דרך לאפשר למחשב להוציא למסך חיצוני תמונה באיכות יותר גבוהה מ VGA..? אשמח לשמוע. תודה מראש, ערן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Dj Dor Z,

שלום לכולם אני מתלבט בין 2 סוגי אוזניות(הם בעיקרון לדיג'י אבל גם למחשב) הסוגים הם: AKG K181DJ וה-SHURE SRH 750 DJ מי מהן יותר טובה מתחינת,התנגדות,טווח תדרים,לחץ אקוסטי וכל אלו בתודה רבה לכול העוזרים דור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Pickaxe,

הכבל של האוזניות עושה בעיות, וכתוצאה מכך לא ניתן לשמוע חלק מהערוצים של הסאונד... בעייה מוכרת לכולם. האוזניות איכותיות ונקנו בחו"ל, לכן אני לא מתכוון לקנות חדשות כמובן. אני בטוח שיש פה כאלה שאולי יראה להם טריוויאלי להלחים את זה לבד, אבל לי זה קצת בעיה (ובכלל אין לי זמן פנוי כרגע...), אז מישהו מכיר מקומות שילחימו את זה עבורי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. עוד כמה זמן לדעתכם אם בכלל ייצא נגן חדש בסגנון iAudio X5 או H320 כזה שעושה הכל - מנגן וידאו, תמונות וגם קטן כמו נגן MP3 רגיל? של חברה טובה - iRiver או iAudio או משהו טוב בסגנון?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by orlupo,

טוב היום החלטתי שאני הולך לבנות את המקרן ב-300$ כדיי להיפטר מהטלוויזיה של SIMENS שבת 20 שבחדר שלי... עכשיו אני זקוק לכמה דברים: 1. המלצה למסך LCD טוב... אני חושב שצריך 16 MS... 2. איך אני משיג את המקרן שקופיות לא מצאתי כזה בזאפ... או שלאיזה עדשה אני זקוק כדי שתגדיל את התמונה... 3. אם אני עושה המקרן שקופיות אני צריך מסך כזה של הקרנה אחורית כי אין לי מקום בחדר לשים את המקרן שקופיות... אפשר להשיג דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום בשבוע הקרוב אנחנו בשלבי סיום של הסלון כלות ... מה שחסר לנו זה הגברה לעסק... אני כאן בשביל להתייעץ איתכם על רמקולים שיכולים לתת לי עוצמה גבוה ואיכות צליל נקייה. אני לא מחפש איזה רמקול של DJ מהגודלים ..אני רוצה משהו עדיין יפה ושאפשר לתלות על הקיר כי בכל זאת זה סלון כלות וזה צריך להשתלב עם העיצוב של המקום.. ראיתי בכמה באתי עסק שיש להם שם JBL לבנים כאלה לא גדולים ולא קטנים גודל סביר שהם תלויים על הקיר...שהם נראים לי בסדר גמור ונשמעים גם טוב ... אז אם מישהו יודע את הדגם הזה שגם ארשום ... כל הקטע זה שבמהלך היום יהיה ברקע מוזיקה חלש ונעיים לאוזן וברגע שהווילון נפתח והכלה יוצאת שיהיה בעוצמה מרשימה ואיכותית ... תודה לכל העוזרים . ודרך אגב המקום סגור לא פתוח.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. רקע- לקראת המעבר לבית החדש, החלטתי להשתדרג גם בסאונד, ולכן צריך את המלצתכם. התלבטות ראשונה: איפה לשים את המערכת. בסלון יש לי טלוויזית LCD 47 אינץ' של טושיבה, 47WL66E. כמובן ש FHD. (וכמובן ספות יותר נוחות, כורסא וכו') בחדר אמור להיות מסך מחשב 28" עם פאנל TN, כידוע, לא אמור להיות משהו משהו, אבל לפי התגובות עליו הוא אחלה. ההתלבטות היא איפה לשים את המערכת- בחדר או בסלון. אם היא תהיה בסלון, התקציב אמור להיות בין 3-4K לכל המערכת. אם בחדר, 3K מקסימום.(אולי אפשר חריגה, אבל זה יצטרך לחכות עוד זמן) בסלון אני אחבר אותה למחשב HTPC שיפעיל קבצי MKV ב 720P (קשה למצוא 1080 ) בחדר היא תחובר למחשב שלי, שיפעיל את אותם קבצים... ובנוסף להם, היא תשמש גם למוסיקה. התלבטות 2- מדפיים או…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by adizarko,

אני מחפש כרטיס קול עם יציאה אופטית שישמש ל HTPC ויתחבר לרסיבר. בכול אופן מצאתי רק כרטיסים עם SPDIF ואני לא בטוח שזו היציאה שאני מחפש.... מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב? תקציב עד 300 ש"ח? אם אין משהו בתקציב הזה חשבתי לקנות כרטיס 5.1 ללא אופטי שיתחבר באנלוגי.. בעייה היא הורדת איכות - זה נכון? יש ירידה באיכות? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לאחרונה נהרסו לי ה CX300 שלהם (אחרי שנהרסו לי גם HD497 עוד קודם). קניתי אותם בחנות שמוכרת בעיקר אוזניות סנהייזר (כמעט את כל הדגמים אני חושב) בארץ. בכל מקרה נראה לי שאם יהיה אופציה לקבל זיכוי אני רוצה להחליף אותם באוזניות טובות יותר. הרגשתי זה מכבר שטווח התדרים הבינוני פגום משהו ב cx300 בווליום גבוהה. מחיר עד ~600 ש"ח אני מניח אבל גמיש אם יש משהו שהוא קפיצה משמעותית במחיר קצת גבוהה יותר. חשוב שיהיו ניידות ולא יצטרכו מגבר לאיכות טובה. וגם שלא יהיו גדולות ונוחות לסחיבה - בתקופה של ה HD497 די התבאסתי על הגודל שלהם. עדיף מאוד שיהיו חסינות לרעש. הנגן העיקרי שלי הוא Iaudio X5L ואני חושב שהוא די טוב מבחינת הספק. המוזיקה שאני שומע מגוונת מידי מכדי שזה ישנה... הדבר היחיד שאני ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. http://www.dioneer.com/english/ אחלה דיסקמן שבעולם!!! יותר טוב מכל מה שמיבאים לארץ!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nadaw,

מי עדיף?? ולמה לכל כיוון?? הם בערך באותו הגודל ואותו המשקל.. ואותו מחיר... אז מי יותר טוב??? למה???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם ושבת שלום! אני מעוניין לתלות את הטלוויזיה, שעד היום עומדת על מעמדה השולחני, מטעמי מקום. אני מחפש מתקן אשר יכול להתכוונן מבחינת הצמדה והרחקה מהקיר וסיבוב ימינה ושמאלה (אני צופה לרוב מהמיטה ולכן חייב שזה יצא למרחק מהקיר שיאפשר צפייה נוחה) כך שמה שאני מחפש זו זרוע דו מפרקית. הטלוויזיה כמובן 32 אינטש והייתי מעוניין במתקן ב200 ש"ח עם חריגה ל250-300 ככה במידה ואין במחיר הזה. מצאתי את המתקן הזה שנראה שעונה על הצרכים: http://exp.shopy.co.il/products/147959. 1. מה אתה אומרים עליו, איך החברה הזאת "שיח" נחשבת? 2. יש המלצות למתקנים אחרים? 3. איזה חברות נחשבות בכלל בתחום הזה? 4. יש עוד דברים שצריך לקחת בחשבון כמו חלקים שלא נכללים? אשמח להמלצות מאנשים עם ניסיון בתחום או אש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=2144 לבין: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=786 ו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=5550 מה ההבדלים? המון תודה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים