אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון, חג שמח לכולם ! דבר שני : אני מעוניין להביא סאב אקטיבי (מוגבר) לחדר שלי. דרישות: 10 אינץ' מינימום- עד 18אינץ' , אם אפשרי, אז יותר, 100 rms מינימום, תיבת/בוקסה מעץ/ פלסטיק, כמובן חיבור RCA (שייהיה אפשר לחבר מ: הטלוויזיה, המחשב, ו "הפלטה- של המסיבות שאני עושה") , שיתאים לכל סוגי המוזיקה בלי יוצא מהכלל, שיוכל לרדת ל HZ נמוך, שלא יחרחר אחרי כמה חודשים\ שנים\ ימים\ שניות , משהו שממש ייהיה חזק ואפקטיבי, בעלל צליל רך ונעים לאוזן, שייהיה חזק ומן הסתם ירעיד את החדר וישבור חלונות (ככה אני אוהב ) , גם בווליום גבוהה שישמע איכותי ורך ללא עיוותים, וכמובן שחזק למשך שעות רבות של עבודה, התקציב הוא 1000 שקל+- חשבתי על הסאבים הבאים: http://www.zap.co.il/mode…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי באף אתר. מה עוצמת המגבר? כמה DB S/N? דברים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
מה ההבדל בן CREATIVE X-Fi Platinum לזה CREATIVE X-Fi ExtremeMusic והאם כדי ליקנות כרטיס קול ליפני שאני קונה רמקולים 0Z5500 ) או שעדיף קודם רמקולים אני כרגע בלי כרטיס אלה אוןן בורד ורמקולים סבירים +
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי רמקולים ATP3 בלה בלה בלה.... קיצר אני שם ווליום כמה שבא לי. טראבל באמצע. באס עד הסוף. ברגע שהטראבל עד הסוף הצליל הרבה יותר נקי ואיכותי והרבה יותר כיף לשמוע,אבל חבר שלי אמר שזה הורס את הרמקולים כאשר שמים 100% טראבל, האם זה נכון או שאין סיבה לדאגה?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם DFI RS482 חיה קטנה אבל אכזרית הכרטיס המובנה הוא Realtek ALC850 רציתי לשמוע דעות עליו אני מתכנן לעבור לREVOLUTION 5.1 ברגע שיתאפשר לי בכל מקרה אבל עדיין בא לי לדעת מה המיקום של המובנה שלי יחסית לכרטיסים הרגילים
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי חבר שנמצא שם כרגע וביקשתי ממנו לבדוק לי מחירים של ג'ימיני 400 וה- X5 של IAUDIO, הוא מצא את הג'ימיני ב- 390$ ולגבי ה- X5 לא חושב שהוא מצא בכלל. המחירים הזולים באינטרנט של הג'ימיני הם סביב ה- 300 דולר, אז אני רוצה למצוא חנות טובה וזולה שהוא יוכל לקנות לי שם את אחד הנגנים. תודה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה חוו"דים לפני רכישה על Creative SBS A300 vs. Logitech S220 יש הבדל משמעותי ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
היי על אילו אוזניות מבין השתים אתם יותר ממליצים?? אני יודע שה200 אטומות לרעשים אבל שמעתי של100 יש סאונד יותר טוב דבר אחרון, מישהו קנה את אחד מהדגמים האלו כבר ויכול להגיד לי מה המחיר בערך ואיך האיכות?? וכמובן איפה אפשר לקנות תודה
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום.. שאלה מהותית בפי: האם לכרטיס קול של המחשב, התומך בפורמטים 5.1 וDTS וכו', אפשר לחבר רמקולים ככה סתם? או האם צריך מגברוןצ'יק מסוים (למשל, כזה שבא - אולי אני לא יודע - יחד עם חבילת רמקולים כזו או אחרת)? כלומר האם אני יכול לחבר נגיד סתם שני רמקולים לחיבור הFronts ושני רמקולים אחרים לחיבור הRears ועוד אחד לסנטר ועוד אחר לסאבוופר? או שמא צריך מתאם בין כל אלו ואי אפשר ככה סתם לחבר רמקולים לכרטיס הקול? במילים אחרות האם היציאות הללו מוגברות או לא. ואם הדבר כן אפשרי - איך בדיוק ניתן לעשות זאת? הרי חיבור של הFronts הוא חיבור יחיד של סטראו - אז איך אני מחבר אליו שני רמקולים עם הכבלים שלהם? ולמה עוד צריך לשים לב - להספק, להתנגדות (אוהם)? בתודה מראש לכל העונה והעוזר .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התכוונתי לקנות כבל hdmi-dvi על מנת לחבר את המחשב לטלויזיה כדי לראות בטלויזיה סרטים בHD אך שהסתכלתי בחיבורי הטלויזיה גיליתי שיש בה חגם חיבור DVI ולא רק HDMI אז מכיוון שאני לא יודע מה ההבדל רציתי לשאול מה ההבדל בין שני החיבורים? האם יהיה הבדל באיכות אם אני אחבר את הטלוויזיה למחשב דרך DVI או HDMI? מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות אוזניות earbud חדשות לדיסקמן שלי. הנה כמה מועמדים ראשוניים, עם המחירים שלהם בחנות אלקטרוניקה שאני מכיר: Sennheiser MX-3 - 69 NIS Sony MDR-ED21LP - 149 NIS KOSS P3 - 69 NIS KOSS - The Plug - 169 NIS דעות? הערות? המלצות? אגב, אם יש למישהו המלצה על אוזניות רגילות (לא earbud) איכותיות בטווח מחירים הזה, גם אשמח לשמוע. עופר
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לפני זמן מה עברתי לראשונה לרמקולים אלה בתצורת 2.1. (לפניהם היו לי זוג רמקולים זולים ופשוטים) שמתי לב שכל פעם שאני מכבה את האור בחדר הסאב משמיע מין "בום" / "פק" כזה (גם כאשר האור נכבה בחדר השכן) האם זה נורמלי? האם יש לי בעיה ברמקולים? (לא מצאתי שום בעיה נוספת בהם) האם יש לי בעיה ברשת החשמל בבית? מישהו יודע איך רמקולים עובדים מבחינה חשמלית? תודה מראש, ערן
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני צריך להחליט על רמקולים 5.1 וליקנות להם כרטיס קול! חשבתי על LOGITECH Z-640 ולגבי כרטיס קול הרקולס פורטיסמו 7.1 אם אני רוצה ללכת על CREATIVE איזה דגם עדיף ואיזה כרטיס קול אני פטוח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
היי! קיבלתי ממישהו רמקולים לאוטו במצב חד אפשר לומר... אני מתלבט אם כדאי להחליףאת הרמקולים האחוריים של הפולקסווגן בורה 2002 שלנו אבל אני לא ידוע אילו יותר טובים.. ואני גם לא יודע מה הדגם של הרמקולים שקיבלנו... אשמח אם תעזרו לי לזהות את הרמקולים ולהחליט אם כדאי או לא. תודה תמונות:
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ריו קרבון עם מערכת הפעלה WIN 98 את הדרייבר שלו ניתן למצוא רק בדיסק ולא באתר של ריו, את הדיסק איבדתי... האם למישהו יש את הדיסק ויכול לשלוח לי את הדרייבר או לחילופין להפנות אותי לקישור באינטרנט? תודה תודה נועם
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות over ear אטומות לרעש מבחוץ וגם שלא ירעישו למי שיושב לידי במשרד. חשוב לי שיהיו נוחות כמה שיותר, אני שומע בעיקר רוק, אבל מהמחשב בעבודה אז האיכות גם ככה מוגבלת, מעדיף שיהיה גם מיקרופון - אבל לא על זה יפול דבר מעדיף לקנות בארץ בשביל לקבל אותן באותו יום אבל לא בהפרש מוגזם במחיר תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עומד להחליף את המחשב אצל אמא שלי, והוא מתפקד בנוסף בתור htpc (סוג של). כרגע הטלוויזיה נמצאת פיזית על השולחן של המחשב ולכן מחוברת בhdmi. אנחנו מתכננים להחליף את המחשב שנהיה כבר ישן ואיטי, ובאותה הזמדנות לשים את הטלוויזיה במקום נורמלי. הדרישה היא מבחינת טלוויזיה- צפייה בנטפליקס, יוטיוב בגרסת האתר (ולא דרך אפליקציות כמו שיש בטלוויזיה חכמה), ובחשיבות יותר נמוכה שיהיה אפשר להציג את המסך בעצם על הטלוויזיה- נגיד אם רוצים לעשות מצגת תמונות או וידאו מאוחסן על המחשב. בנתיים כמובן החיבור בכבל ענה על כל אלה, הבעיה היא המרחק. ניסינו את ה chrome cast אבל הוא ממש מעצבן, לא תמיד עובד כמו שצריך ומחייב התעסקות בטלפון- לא עזר. אז מה אפשר לע…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
כן כן ... אתמול הוצאתי 1100 שקל על זוג אוזניות . מה להגיד , בדיעבד הייתי משלם גם 2000 בשביל הזוג קסם הקטן ( לא ממש קטן ) הזה מישהו פה שמע אותם ? אני כבר חצי שנה חושב על מתיי אני משדרג את ה- H-120 שלי מהאוזניות סטוק שקיבלתי איתו ... במילה אחת מ - ד - ה - י - מ - ו - ת !!! אבל יש קאצ' קטן ... זה הופך להיות קשה יותר ויותר לשמוע מוזיקה על רמקולים או אוזניות אחרות . כדי להגיע לרמה הזאת צריכים להוציא לדעתי לא פחות מ20,000 על רמקולים. טוב אני בכיף ייתן פה איזה REVIEW קצר אם תהיה היענות .
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://namm.harmony-central.com/WNAMM05/Content/Yamaha/PR/MSR800W.html אני מעוניין לדעת לפי הנתונים שרשומים שם האם הוא מוגבר או שהוא דורש מגבר בקניה ניפרדת?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני עומד בפני קניה של הכרטיס קול הנ"ל (דגם 5.1). אני בעל 2 מערכות סטריאו (ATP3) שפועלות במקביל כסראונד,(כרגע, על כרטיס קול מובנה בלוח אם). כשהמחשב מוציא סראונד (משחקים\סרטים) הוא כמובן מפלג את זה בין ארבעת הרמקולים כמו שצריך להיות, אך חשוב לא פחות, כשהמחשב מנגן בסטריאו (מ-LINE IN, קובץ שיר וכו') הכרטיס קול מפלג את זה לסטריאו בשני הסטים יחדיו, מה שנותן סאונד מכל ארבעת הרמקולים בכל זאת. א. האם גם הרבולושן מתנהג ככה ובתכני סטריאו אני אזכה לשמוע מכל ארבעת הרמקולים (שני הסטים). ב. האם ה-LINE IN מהווה בכרטיס הזה נקודת חולשה כלשהי? (כי אני הולך להשתמש בו הרבה, אז חשוב לי שהוא לא יפשל). תודה רבה מראש לכל העונים. עריכה: שני ציטוטים מטרידים (מאוד) מהסקירה על הכרטיס: http://ww…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי ברשותי זוג רמקולים Epos ES11 (מוגברים על ידי Musical Fidelity A1) הבנתי שרצוי להניח אותם על סטנדים. לא דאגתי לכך כשרכשתי את המערכת משום שבזמנו לא היה לי מקום בחדר לסטנדים. אז, רציתי לדעת: א. היכן ניתן לרכוש סטנדים חדשים? ב. מה אני אמור לחפש בסטנד, כלומר איך לדעת אם הוא יתאים ויספק את הסחורה? האם כל סטנד בגובה המתאים (הבנתי שזה אמור ליהיות כ-60 ס"מ) שיכול לשאת את הרמקולים (כ-8 קילוגרם כל אחד) יתאים או שצריך לבדוק עוד פרמטרים (למשל: רגליות בצורת ספייקים?)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI X700PRO, מחשב חזק - פנטיום 3.0 גיגה, 1.5 גיגה זיכרון, לוח אסוס P5GDC DELUX ואוורור טוב. עובד עם קאטאליסט- מעודכן. אני מחבר פלזמה 42, דרך כבל HDMI, ל DVI של הכרטיס מסך. כאשר אני מרחיב את שולחן העבודה, כדי לראות סרטים ותמונות בפלזמה, המחשב זז ממש לאט, אבל ממש לאט, וגם יש בעיה של "מה יהיה ימין ומה שמאל" (הפלזמה ממקומת משמאל למסך מחשב, וההרחבה מתבצעת מימין, ואז ההכל הפוך). בעבר היה לי כרטיס GT6600 , שהיה לו אופציה של "הכפלת שולחן העבודה" (2 המסכים הראו את אותה תמונה). כיצד אני יכול לבצע מהלך של הכפלה כזה? מה ניתן לעשות עם ההאטה של המחשב עד למצב של להמתין כמה שניות לכל פעולה פשוטה (שבד"כ לא דורשת המתנה של כלום...). אשמח לעזרה
-
- 37 תגובות
- 4k צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6445422&type=2&product=1&category_name=%f8%ee%f7%e5%ec%e9%ed+%ec%ee%e7%f9%e1 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=1261236&type=2&product=1&category_name=%f8%ee%f7%e5%ec%e9%ed+%ec%ee%e7%f9%e1 לינק לרמקולים הראשונים ולינק לשניים תגידו לי מה לדעתכם יותר טוב אני החזירו לי תושבה מהר
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה ממומחיי הפורום, לגבי כרטיס טלוויזיה להקלטה, אני מחפש כרטיס עם עיבוד חומרה, ושיודע להיות סוס עבודה. תודה מראש, עודד.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
רציתי לדעת, איך אני מפרמט את האיפוד שלי. ראיתי שאפשר לפרמט ע"י לחיצה ימנית על הכונן ושם יש אופצית פירמוט, אבל האם גם התוכנות ימחקו שיש על האיפוד, או רק השירים? נ.ב- כשאר אני אומר תוכנות אני מתכוון לנגן עצמו באיפוד...
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-