אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה חיברתי לכרטיס המסך שלי, מסך נוסף בחיבור DVI גם המסך המקורי שהיה לי מחובר לאותו כרטיס מסך עם חיבור DVI למסך שחיברתי יש רמקולים מובנים, אך אני לא משתמש בהם, אלא במערכת רמקולים אחרת כאשר שני המסכים מחוברים ביחד, קיימים רעשים והפרעות שיוצאים מהרמקולים כאשר רק המסך המקורי מחובר, הכל בסדר. התקנתי את הדרייבר של כרטיס הקול מחדש וזה לא עזר אשמח לעזרתכם, לא מצליח למצוא פתרון לבעיה כבר די הרבה זמן
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מחשב שמחוברים עליו כבר מקלדת ועבר למחשב נייד ולראות דרך המסך של המחשב הנייד יש לו מחשב נייד DELL INSPIRON 1520 בשורה התחתונה כל השליטה מתבצעת ממקלדת ועכבר שמחוברים ישירות למחשב ורק הצפיה מתבצעת דרך המחשב נייד תודה
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אוקי אני צריך המלצה לרמקולים 5.1 למחשב אני יודע שבמחיר זול של כ 480 שקל אני יכולה לקנות את ה X530 מפנדה [וזה כניראה מה שאעשה] אבל מצאתי את ה X540 במחיר דיי זול http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=202 השאלה עם הם שווים את ההפרש מחירים ואולי אפילו יש רמקולים אחרים יותר טובים אז עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מקווה שזה הפורום המתאים המחשב שלי מחובר לרסיבר עם RCA (מקווה שככה זה נקרא) דרך ה Maudio revolution צצה לי בעיה של זימזומים מהרמקולים בזמן העבודה במחשב (פתיחת חלון, גלישה וכו) זה דיי מתחיל לשגע אותי אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה נתי
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אהלן, אם אפשר אבקש המלצה לאוזניות INEAR עד 40$ עד היום השתמשתי ב KOSS the plug ומדי פעם AKG 412P (ה AKG לוחצים לי על הראש. הצליל סבבה לחלוטין) תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי, כפי שצויין בכותרת אני זקוק להמלצה לממיר אותות דיגיטליים לאנלוגיים איכותי כמה שניתן הכולל מגבר בכ-450$ [ניתן לחרוג אם באמת משתלם]. הקנייה אינה צריכה להתבצע כלל וכלל בארץ, אפילו מומלץ מחו"ל לאור הפרשי המחירים בד"כ. חשבתי בין היתר גם על כרטיסי קול מאסוס כמו הD2X והESSENCE STX. עריכה: גם זה נוסף לרשימה: http://cgi.ebay.com/Digital-to-Analog-Stereo-Audio-Converter,Switch-TC-7510_W0QQitemZ370150312298QQcmdZViewItem#ebayphotohosting
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי LCD חדשב 32 של LG FULLHD יש לי בעיה שרואים גלים על המסך זה במיוחד בולט בצבעים כהים אפור למשל. למישהו יש פתרון? לפי מה שהבנתי זה לא קשור לטלויזיה עצמה תודה לעוזרים. לפי מה שראיתי זה יכול להיות תלוי בכבל אם הוא לא באיכות טובה(DVI) י שמצב?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על Logitech® Z10 ב- 500 ש"ח? האם יש רמקולים יותר טובים למוזיקה בתקציב זה? (לא חייב שיהיה את הפיצ'ר הזה של המסך, השמע בעיקר חשוב)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לאחר שנתיים בשימוש עם HD280 אני רוצה לשדרג. השימושים שלי הם בעיקר: משחקי רשת (team fortress2 , counter strike) ומוסיקה. יש לי כרטיס קול creative fatality champion pro. חשבתי על BayerD DT990 משומשות (במחיר של 1100-1300) או ATH-A900 . השימוש העיקרי שלי הוא גיימינג ורוב האוזניות גיימינג לא משו ממה שאני קורא באינטרנט. כדאי לי להשקיע במגבר ? יש לכם הצעות לזוג מסויים ??? ראיתי DT990 עם כיסוי כוס שחור ועם כיסוי כוס כסוף מה ההבדל ? תודה לעוזרים !!!
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הזמנתי מפנדה את המערכת אבל באינטרנט נתקלתי ב2 תמונות שונות של הפנאל האחורי שלה... איזה מהם אני אמור לקבל? 1. 2. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן חברים, עד לאחרונה היה לי מחשב יחסית ישן (משנת 2003) שאותו חיברתי עם SVIDEO לטלוויזה.. המחשב קרס לאחרונה ואני עומד לקנות מחשב חדש.. לצערי לא יצא לי להתעדכן יותר מידי עם החידושים החדשים שיש היום בכל התחום.. רציתי לדעת האם עוד נהוג לחבר את המשחב לטלוויזה בצורה זו ואם כן איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות לצורך הנושא ובלי קשר האם יש דרכים אחרות היום הייתי שמח לשמוע ולהתייעץ לפני שאני קונה מחשב חדש.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לרמקולים בעיקר לשמיעת מוזיקה. אני די מתלבט האם לקחת רמקולים למחשב או מערכת סטריאו. אשמח לקבל את הדעות שלכם. התקציב לא כל כך מוגדר כי אני לא ממש יודע כמה כל העסק הזה צריך לעלות כדי לשמוע באיכות נורמלית. די חשוב לי שאם זו תיהיה מערכת סטריאו בנוסף לכונן הCD שתיהיה אפשרות לחבר את הנגן שלי [ipod classic].
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך לחבר מספר רב של מקורות ל-Z5500, אך ישנן רק שתי כניסות דיגיטליות. לכן חשבתי על מתג. האם המתג הבא נראה לכם איכותי? Inday S/PDIF 4x1 Digital Audio Switch האם ישנן דרכים יותר זולות לחיבור מספר מקורות שמע דיגיטליים? ישנו מוצר מכני המאפשר מספר כניסות אופטיות, אך אני צריך מתג של קואקסיאלי וגם שיהיה בעל שלט אלחוטי אינפרא-אדום. אגב, קראתי בפורומים מסוימים, כי אפשר להשתמש במפצל RCA פשוט בשביל S/PDIF קואקסיאלי, ואכן זה עובד, אך לא חף משיבושים. כלומר, לא תמיד אות דיגיטלי של מכשיר מסוים מתקבל ב-Z5500 גם כאשר שאר המקורות כבויים. ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי כ.קול שהדרייבר עושה לי BSOD מדי פעם ונמאס לי...(REALTEK בלה בלה..) איזה כ.קול כדאי לי לקנות עד 200? לCREATIVE יש כמה באותו מחיר +- LIVE 7.1 AUDIGY SE AUDIGY VALUE איזה מבניהם עדיף? תודה
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי רמקולים שמתחברים DVDשהוא גם רסיבר, והחיבור שלהם הוא בעצם זוג כבלים פשוטים של + ו -... רציתי לדעת אם אפשר להפוך את זה לחיבור 3.5MM
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס HD4550 של גיגהבייט, חיברתי לרסיבר Denon 2307, התקנתי את הדרייבים, העברתי בהגדרות שכרטיס קול ברירת מחדל זה הHDMI, המחשב מציג כאילו הוא מוציא קול והכל בסדר אבל נאדה, לא שומע כלום. ההגדרות ברסיבר תקינות לחלוטין. בבדיקה מול מכשיר אחר בHDMI כדוגמאת הDVD שלי אין שום בעיה. מה לעשות??? הורדתי דרייבים מחדש (אני עובד עם Windows 7 RC1 והורדתי דרייבים למערכת זאת), כמו כן הורדתי דרייבים עדכניים של realtek R2.25. ועדיין אין פיתרון. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יאני רוצה לחבר בין המחשבב לTV שלי חיבור יגצן עם קול אבל אני לא הבנתי איך הינה תמונה עם המדריך איך לעשות את זה עם מישהו הבין: מסך סנסוי LCT-32SDFT כ.מ ג'יפורס 8600 GT 1GB לוח אם ג'יגה ביט GA-P35-DS3L מה לעשות בשביל שיהיה לי קול דרך החיבור HDMI
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
הרמקולים לא ישמשו להאזנה למוזיקה ולכן הדרישה היחידה היא שדיבור יישמע ברור ונקי. אשמח לקבל המלצה מבין הדגמים הזולים שמופיעים בזאפ: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Speakers&DB26647=26963&orderby=price
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הATP3 של אלטק לנסינג כבר כמה שנים טובות[אני לא יודע כמה בדיוק, אבל לפחות 3-4] ונהניתי מכל רגע אבל אני מרגיש כאילו משהו כבר לא כמו שהוא היה פעם - אם זה הרמקולים, או האוזניים שלי נהיו יותר רגישות. בלי קשר אני שומע כזה רחש עמום שלא היה פעם בווליום גבוה. וזה מעצבן אותי. אז החלטתי להשתדרג בזוג רמקולים חדשים. הדרישות: א. אני מבהיר מראש - אני לא אודיופיל ואין לי שמיעה מוזיקלית. אבל כן חשוב לי שהאיכות תהיה סבירה. לפחות יותר מהATP3. ב. העוצמה של הATP3 סיפקה אותי רוב הזמן, אבל טיפה יותר יכול להיות נחמד. ג. אני משתמש בעיקר למוזיקה, קצת משחקים, וסדרות וסרטים. ריאלי לתקציב של עד 800 שקל נניח ? תודה מראש. עריכה: אני מאמין שמערכת 2.1 תספק אותי ביותר.
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
טוב אני מקווה שאני בפורום הנכון. שלום, ניסיתי לנגן סרט ב DVD והוא לא ניגן אותו, ניסית ב DVD אחר בבית ושם הוא כן ניגן. מכאן השערתי היא שצריך לעשות עדכון קושחה לנגן שלא מנגן את הסרט. הפרט היחידי שידוע לי על הנגן הוא השם KTV-i (זה נגן פשוט משהו שקיבלתי מהתחנת דלק), חיפשתי לו עדכון קושחה ולא מצאתי... משהו יודע מאיפה אני יכול למצוא עדכון קושחה לנגן הזה? תודה ענקית למי שיוכל לעזור. נ.ב: רשום גם MODEL : DVD-5901-1
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות למחשב שישמשו הרבה לסרטים, מוזיקה ומשחקים התקציב הוא 100$(קונה מארה"ב-אמאזון כנראה) ואני צריך שהכבל יהיה כמה שיותר ארוך (או אם יש משהו אלחוטי מצויין אז אני לא אתנגד, אפילו מעדיף, אבל רק אם האיכות לא יורדת) בעיקרון אני לא אוהב אוזניות אבל בכמה סיבות אין ברירה אז אני רוצה שיהיו מאוד מאוד נוחות ושלא יחממו את האוזניים וגם שיהיה איכות סאונד כמה שיותר טובה. *אני לא אודיופיל אבל אני מאוד אוהב סראונד! *אם יש לכם המלצות לאוזניות אחרות בתקציס אשמח לשמוע. אשמח אם רק אנשים שמבינים ישתתפו בסקר ויגיבו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שתהיה איכות טובה וזהו..זה למחשב סה"כ..לא משהו מיוחד. תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
נכון התקלה והצעות לפתרון מופיעות ברחבי הרשת. אולם אצלי היא קצת שונה ואודה מאד לעזרה מפורטת ומקצועית לא מצליחה: לשמוע קבצי אודיו מתוך המחשב כולל אודיו מתוך סרטי וידאו כנ"ל לגבי סי די מוסיקה שמפעילה מכונן לא מצליחה לבצע הקלטות הודעת התקלה שחוזרת: אין התקן שמע. כן מצליחה: לבן שלי מותקנת תוכנת משחקים Chicken כאשר מפעילים את התוכנה מתוך המחשב שומעים קול וניתן לשחק כרגיל רכשנו היום תוכנת משחק אחרת לא הצלחנו לשמוע קול אובדת עיצות מאחר וצריכה את נושא הקול לעבודתי רשומים לי לכל מיני התקנים....בינהם גם רליטק אנא המלצות פשוטות וברורות תודה שרונה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי Logitech X240 אני מרוצה מהם מאוד אך אני מעוניין להחליפם למערכת של 5.1 אשמח לקבל הצעות לרמקולים 5.1 עד 600 שקלים. בגלל שאני מרוצה מהנוכחים שלי, חשבתי לקנות את ה- 540X שזה אותו דבר רק בהרכב של 5 ולא של 2, אשמח לשמוע חוות דעת והמצלות על רמקולים נוספים. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אילו רמקולים 2.1 הכי טובים בשיל מוסיקה בתקציב של עד 500 ש"ח... ? דיי חשוב שיהיה גם יציאה לאוזניות ... 1. Logitech Z4 2. Philips MMS430 מה אתם חושבים הכי טוב בשבילי?
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-