עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by borg,

אני מעוניין בנגן DVD איכותי מולטיזון שתומך בכל הפורמטים, כולל תמיכה מלאה בכתוביות בעברית בכל סוגי הקבצים הקיימים, ותמיכה בעדכונים דרך האינטרנט. לפי המפרט שלו, Xoro HSD4000 עונה על הדרישות, והוא כולל גם קורא כרטיסי זיכרון מובנה. העניין הוא שבביקורות בזאפ כתוב שהתמיכה שלו בכתוביות בעברית גרועה (יש לו delay). השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את הנגן הזה באופן אישי ויכול להמליץ עליו, ובמידה והבעיה שהזכרתי אכן קיימת בנגן, אז האם היא נפתרה באמצעות עדכון קושחה.

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by lev-27,

אנטולי ביקש ממני לפתוח דיון נפרד ועשיתי זאת. תגובתי מהדיון הקודם: האם אודיופיליה באמת קיימת? אל תבינו לא נכון, ללא ספק יש הבדלים משמעותיים בין רמקולים ב-100 לרמקולים ב-1,500, אבל בטווח המחירים היותר גבוהים קיימים הבדלים זניחים לחלוטין. לדעתי קיים אפקט פסיכולוגי של תג מחיר. אנחנו חושבים שרמקולים ב-5,000 נשמעים בהכרח יותר טוב מרמקולים ב-1,500 שקלים והמוח מדמיין את ההבדל. רוב האנשים לא מסוגלים לשמוע הבדלים בין MP3 192 לדיסק מקורי. אדם יחשוב שרמקול ב-5,000 ישמע יותר טוב, גם אם בפועל אותו הרמקול נשמע בדיוק כמו רמקול ב-1,500 כי יש בנו חשיבה מובנת שדברים יקרים יותר בהכרח יותר טובים.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. האם האוזניות האלא יעבדו (בסריאו כמובן) דרך הבלו תות' עם הפלאפון שלי? ( Nokia 6230i )

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  4. שלום! רציתי לדעת אם אוזניות IEC (תוך אוזן) כמו CX300 וSHURE מזיקות לאוזניות יותר מאשר אוזניות אחרות.. חשבתי על זה.. ואולי בגלל שהן אוטמות לגמרי את האוזניים הצליל מגיע ישירות לאוזן ואולי עלול לפגוע בה.. אודה למי שיענה מתוך ידע.. תודה רבה. בנוסף, רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות הצליל בין CX300 לPX100. אני לא מדבר על שום דבר מלבד איכות הצליל. ואם אכן יש הבדל עד כמה הוא משמעותי? תודה רבה ויום טוב!!

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  5. יש לי את הKOOS R200 אני שומע אמום ולא תמיד ברור , האם הבעיה יכולה להיות בכרטיס הקול? יש לי כרטיס קול און בורד שאמור להיות טוב (או משהו כזה) אגב הבעיההיחידה שיש לי את ה KOOS שהם נשברות פעם בשנה פחות או יותר וצריך לתקן אותם (התיקון אמור להיות חינם ועולה 30 ש"ח - חינם נוסך ישראל)

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  6. אין חוט המקשר בין המכשיר לאוזניות ותהיתי אם זה בעצם משפיע על איכות הסאונד בין אם מדובר בסמארטפון חדש ומתקדם לעומת דגם קצת יותר מיושן.

7. אני יודע שפתחתי שירשור למטה על האוזניות CX300 וכ"ו, אבל השאלה שלי, האם יש אוזניות כפתור שנשמעות אותו הדבר כמו האוזניות IN EAR? כי מצד אחד שמעתי אוזניות בסגנון הCX ואין ספק שזה נשמע צלול בגלל ההשתקה של הרעשים מסביב, אבל מהצד השני דווקא ההשתקה הזאת היא בעייתית לי. יש משהו שנותן איכות סאונד טובה (יחסית לאוזניות כפתור "רגילות") אבל לא משתיק את הרעשים מסביב? (ואני יודע שיש כאן פשרה מסויימת). אני מיעד אותם לנגן I7 (ותודה לori14 ולכל השאר על העזרה בבחירת נגן) תודה מראש על הסבלנות.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום יש לי D2, כמו לכולם, ואני מעוניין לשדרג את האוזניות. חשבתי על HFI-650 ,UltraSone. יש להם התנגדות גבוהה יחסית, משהו כמו 70 אוהם. האם תהיה בעייה איתם? הנגן יסחוב? תודה ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות את האוזניות Steelseries Siberia V2 USB. בבאג הן עולות 450 ש"ח, שזה מעט יקר לדעתי. מצאתי אותן ב-ebay בפחות מחצי מחיר (53$, בערך 190 ש"ח). כתוב בתיאור שזה מגיע בלי האריזה המקורית, OEM. בנוסף, זה נראה שהם שולחים יחד אוזניות + כרטיס קול חיצוני שיוצרו במקור בנפרד (בבאג מוכרים את שני החלקים באותה קופסה). אני תוהה אם מדובר באוזניות מקוריות - המחיר נראה טוב מדי בשביל להיות אמיתי, והעובדה שאין קופסה מקורית גם היא מעוררת קצת חשד. מה דעתכם? זה מקורי או חיקוי/זיוף?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אהלן חברה, אני מעוניין לחבר את מחשב המשחקים לי לטלויזיה על מנת להנות מקצת משחקי מכות בדרך הישנה והטובה. יחד עם זה המחשב נמצא בחדר השני :\ האופציות שלי הן משדר HD(יקר באופן מחריד) או כבל ארוך. האם תהיה ירידה באיכות התמונה עקב אורך הכבל?(בסביבות ה4-5 מטרים אני חושב). תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם !! שאלתי שאלה דומה בנושא הווידאו בפורום גרפיקה וכאן אשאל את הנושא לגבי האודיו: אני מעוניין לחבר את המחשב בחדר לסלון בשביל לראות סרטים. המרחק הוא בערך 8 - 9 מטר, נעגל ל 10 מטר. שאלתי האם אות האודיו יחזיק מעמד לאורך כבל פשוט RCA של 10 מטר ? בכבל של מטר וחצי זה עובד לי דיי טוב . אשמח גם לשמוע תשובותבנושא בקטע של חיבור הווידאו (למרות שזה לא קשור לפורום ). שאלה נוספת :2) האם חיבור הווידאו לרסיבר (YAMAHA RXV496) יספק לו "הגברה" כל שהיא? האם יש לזה יתרון כלשהוא על לחבר ישירות לטלווזיה? 3) אני מתכוון לקנות כבל כמה שיותר זול מהום סנטר, מי שיכול לתת לי מחירים לאורכים שהזכרתי וחברות כבלים זולות מומלצות והיכן אפשר למצוא , זה מאוד יעזור לי ואני מאוד ישמח (יש לי תקציב נ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אתם אולי יודעים אם האיכות של התמונות נפגעת אם מעבירים תמונות ישירות ל-IRIVER 320 מהמצלמה??? אני רוצה לקנות את ה-IRIVER ופונקציה זו מאד חשובה לי כי הוא אמור לשמש אותי לטיול של שנה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by ^Z^,

שלום אני מתכנן לקנות בקרוב את הx530 של לוגיטק, ומצאתי אותם מתצוגה עם 3 חודשי אחריות ב340 שקל. האם באמת שווה להוסיף 160 ש"ח ולקנות אותם חדשים עם אחריות מלאה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Chymes,

אני לא מתכון להצית עוד דיון בסגנון IPOD VS IRIVER. רק רציתי לדעת משהו. שמתי לב שאתם ממליצים על כל הנגנים חוץ מאייפוד. אחד הסיבות לכך היא שאייפוד מגיע עם הכי מעט אפשרויות ובאנדל דל. מקובל. אבל אתם גם טוענים שאייפוד הוא הנגן הגרוע ביותר מבחינת איכות סאונד. למישהו יש הוכחה לכך או או שאתם טוענים זאת בגלל שנאתכם לאייפוד?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  15. שלום לכולם ביום ראשון אולי אני מזמין את האייפוד מיני מהדור השני עם 4 ג"ב. בחרתי אותו לאחר התלבטות בין הH-10 לסאן דיסק אך האיריבר יקר מידי והסן דיסק לא איכותי כמו האיפוד. עכשיו, מכל הביקורות שקראתי עליו ראיתי שהוא קורא MP3 WAV AIFF ו AAC אך מה שמתריד אותי הוא האם הוא קורא רק MP3 שנלקחו מדיסקים מקוריים או שהוא קורא כל קובץ ולא משנה מאיפה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  16. חבר שלי אומר ש1080p היא איכות רבה יותר מהאיכות בקולנוע.. האם זה נכון לדעתי זה ממש לא נכון.. (צריך להוכיח לו)...

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

http://www.akg.com/personal/cproducts/powerslave,view,specs,pcategory,4,id,825,nodeid,11,_language,EN.html אמרו לי בבאג שאלה אוזניות טובות למשחקים, עולות שם 250 ש"ח. כעיקרון הדרישה שלי הם למשחקים, שיישמעו טוב במשחקים. (למשל ב-CS שיישמעו את הצעדים של האוייב).

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  18. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3405 והאם הן משתלמות או שעדיף לקנות את SR60?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. האם אני אוכל להכניס סרט 480 על 576 ל iRiver H320 ??????? לאחר ביצוע ההמרה ?????? ויש לי גם כמה 320 אל 240 ו384 על 282 =הסרט אם תרגום מובנה , ישנה משו = ?????? בבקש תענו לי בכן או לא זה לא לוקח הרבה זמן !!!!!!!!!!!! ואיך ממירים ??????????????????????? ואם אבוד כיאלו אי אפשר לשנות גודל בשביל להכניס את זה לתוך האיריבר ?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  20. שלום, קניתי מכשיר SONY w800i וקיבלתי איתו אוזניות Sony MDR-EX71. עכשיו השאלה היא כזאת: האם האוזניות יכולות לממש פוטנציאל של מכשירים(MP3) איכותיים? נגיד אני אשמע איתן באייפוד, אחר כך אעבור לX5L האם אני ארגיש הבדלים? מה ישמע יותר טוב? תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  21. היי, יש ברשותי כיום רסיבר YAMAHA RX-V430: http://www.ciao.co.uk/Yamaha_RXV430__5734833 אני רוצה לשדרג ל Harman Kardon AVR130, http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=AVR130&Cat2Cat1ID=1829&Cat2ID=0&aff=Zap השאלה כאן היא אם אני אשמע הבדל משעותי?, כמו יותר באס, באס עמוק יותר ואיכות שמע טובה יותר? יש לי שאני רמקולים של ELAC מדגם LS100 שעלו לי בזמנו 2500 ש"ח, חברה לא מוכרת בארץ שמשתווה ברמה ל B&W. וסאב 12" WESTRA: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=1970# תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. האם חייבים להשתמש ב iTunes על מנת להעביר שירים (שלא לצורך גיבוי) ל iPod ? או שה iPod משמש ככונן נוסף וניתן פשוט לגרור שירים אליו ? תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום, אני רואה פה בלוחות יד שניה הצעות ל 4 רמקולים ממערכות קולנוע, עם סביבות ה 50W ומעלה RMS, באיכות צליל טובה, באזורי ה 150 ש"ח. בעוד שמערכת חדשה 2.1 ב 150 ש"ח נותנת כ 13W RMS. האם יהיה כאן איזשהו הבדל בחווית השמע? (בהנחה שאיכות הרמקולים טובה). האם הסאבוופר כל כך חשוב? מדוע איני יכול לחבר פשוט את 4 הרמקולים למחשב ולהגדיר אחד מהם שיתן צלילים נמוכים? למוזיקה, סרטים, משחקים וכו'... תודה.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  24. האם זה אפשרי? אני יכול להוסיף עוד 50 שקל בלחץ אבל תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.