אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם של אינטל Intel Dragontail Peak DP35DP וזה הכרטיס כל שלו Intel® High Definition Audio (Intel® HD Audio) subsystem in the following configuration: 8-channel (7.1) audio subsystem with five analog audio outputs and one optical S/PDIF digital audio output using the Sigmatel STAC9271D* audio codec התוכנה מזהה את שני החיבורים (מחובר אנלוגי ולא דיגיטלי)ומזהה שאחד זה האחורי והשני זה הקידמי, גם שאני עושה טסט הוא משמיע את הקול דרך כל הרמקולים... עכשיו בתוכנה יש אפשרות להגדרה "אפשר פנורמה" וזה לא מפעיל גם את הרמקולים האחוריים :-\ אני צריך את כל ה4 רמקולים למוזיקה והמשחקים ... אז אם למשו יש PLUG IN או תוכנה ל WINAMP או בכלל אני ישמח לקבל וגם רעיונות חדש…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7032347&type=1&product=1&= סט רמקולים מפואר באיכות משובחת מבית חברת ALFHA TECHNOLOGY דגם AL-1000 אני הולך לשמוע אותם מחר בחנות... ואל תשכחו אני תמיד יכול לבטל... עם איזה רסיבר אתם ממליצים לשמוע אותם?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מה אתם אומרים איזה רמקולים אל תיתחשבו במחיר לפי הנתונים אני נוטה ל 2100 (וגם יופי) אבל יש לו רק 2 יציאות של 1 אינצ' לעומת ה ATP3 שיש לו 2 של 26 מ'מ (אם אני זוכר נכון) ואחד למטה של 3 אינצ' אבל הבאס של ה2100 אוכל את הATP3 מה אתם אומרים? ה 2100 - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=2144 ה ATP3 - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=786
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש יש לי כרטיס קול בלוח ואני לא מרוצה מנו הכרטיס יהיה מחובר למגבר ימאהה RX-V430 שהוא 5.1 אני צריך את זה בעיקר למשחקי מלחמה כמו BF2 אני ממש מיואש ומחר אני כבר הולך לקנות משהוא התקציב עד 1000 פלוס מינוס עדיף מינוס אם משהוא יכול להמליץ על רמקולים עד 5000 שקל 5.1 אני גם ישמח והכי חשוב אני קראתי פה איפה שהוא שאם אני מחבר את הכרטיס קול ולא משנה איזה ביצאה הדיגיטלית שלו למגבר אז הכרטיס קול לא מעבד את המוזיקה אלה המגבר ואם אני מחבר ב RCA אז הכרטיס קול או זה שעושה את העיבוד והמגבר רק מגביר את הקול זה חשוב כי מה זה שווה לקנות כרטיס ב 1000 שקל שבסוף הוא לא יעבד אני מעדיף לחבר בRCA ושהכרטיס יעשה את כול העבודה תודה מראש חברה.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
בנגן החדש של 20 ג'יגה האם ניתן איכשהו לראות קבצי וידאו??
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אשמח מאד להמלצה לכרטיס טלויזיה. התקציב עד 300 שקל. הדרישות הן: חיבור כבלים רגיל או ממיר לא HD. הקלטה - איכותי עד כמה שאפשר... תודה!
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
זאת אומרת הוא כבר גם ככה מחובר אבל בחיבור רגיל RCA מצד במחשב לאדום לבן ברסיבר.. השאלה האם כדי לנסות להשתמש ביציאת S/PDIF כדי לשמוע בסראונד? זה נעשה עם חיבור כזה ? http://exp.shopy.co.il/products/99266 הרסיבר אוטומטי ידע לזהות שהחיבור של הCOAX הוא של הערוץ של המחשב מבחינת תמונה שהוא מעביר לטלויזיה? דרך אגב משחקים חדשים היום תומכים בסראונד?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי נגן DVD Graetz AV747 במפרט שלו כתוב שהוא קורא divx צרבתי דיסק בפורמט avi והוא לא מראה לי את הסרט. לאיזה פורמט אני צריך להמיר את הסרט כדי שהוא כן ינגן אותו ?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מה העניין עם הקבצים האלה??? למה הם קיימים ?? יש להם איזה משהו מיוחד..? איתן
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות רמקולים 2.0/2.1 לחבר. השמח לקבל המלצה בתקציב עד 350 ש''ח. עד עכשיו חשבתי על שתי אפשרויות : -MicroLab M880, קניתי כאלו לעצמי והאמת שאני מאוד מרוצה. איכות בניה טובה למחיר וגם הסאונד לא מזייף, אך החיסרון שאין שלט. -Microlab FC-530 דגם שממליצים עליו בפורום. דיי נחמד בעל סאב חזק ושלט, אך סובל מאורך קבלים קצר (מטר),מגבר שאין בו צורך וסטליטים דיי חלשים. אשמח להמלצות וחוות דעת למערכת + שלט(אם יש אפשרות). לגבי 2.0 ו2.1 , תלוי מה עדיף במסגרת התקציב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות אוזנית In-ear אבל הCX300 והEP630 הן אוזניות צאוור, יש כאלו שהן רגילות? תודה
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
עבדתי עם adobe audition, היא בסדר אבל אני בטוח שיש יותר טובות ונחות לשימוש ממנה אבל אני לא מכיר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום יש לי טלביזיית Lcd והספק שלי הוא yes (לא HD). איזה חיבור עדיף בין הממיר לטלביזיה - svideo-svideo, scart-scart או scart בממיר לsvideo בטלביזיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קרובים למסך...המסך הוא lcd ובכל מקרה כשיש ווליום גבוהה אז יש רעידות כאלה במיוחד כשיש באסים...האם זה מזיק למסך? כיוון שהמסך הוא דק ועדין אני מפחד שהעוצמה החזקה הזאת יכולה להרוס תמסך או לגרום נזק כלשהוא בגלל הרעידות האלה..תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מסך איכותי שאני יוכל לתלות אותו בחדר שיהיה מחובר למחשב ואני יוכל לצפות בו בתכני HD וסרטים בכמה שיותר איכות... לבנתיים השיקול שלי הוא LA27S71B של סמסונג http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=490452 בהתחלה רציתי מסך 32 אינ'ץ אבל אני מעדיף לרדת בגודל בשביל לעלות באיכות האם למסך הנ"ל יש את החיבורים הנדרשים בשביל לחבר אותו למחשב במקסימום איכות ? אני לא מחפש לקנות כבלים או מתאמים ב 400 ש"ח... אם המסך לא עונה בדרישות אז יש לכם אולי המלצה למסך אחר באותו טווח מחירים ? תודה רבה לכם על העזרה עידן.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום חברים, עברתי לדירה חדשה בשבוע שעבר ובמעבר כנראה שנהרס לי HARMAN KARDON SB26 שלי :( אשמח לדעתכם על מספר דגמים: YAMAHA YAS 108 YAMAHA YSP 209 1300 HARMAN KARDON enchant כולם בערך באותו טווח מחירים של איזור ה-1600 שקל ונראה לי שהם מתאימים לצרכים שלי. חשוב לציין שאני לא איזה חובב סאונד מושבע ששומע כל ביט וביט או משחק עם הטרבל והבס.. אבל אני אוהב ליהנות מסרטי אקשן ורוצה חווית סראונד יחסית טובה. ה-SB26 הותיק שלי היה 5.1 ערוצים ומאוד נהנתי ממנו, אם כי הבנתי שזה לא כל כך משנה עם הטכנולוגיה של היום. ובנוסף - אשתי מעדיפה בלי סאב-וופר נפרד - לא יודע עד כמה זה מהותי. הוא יתחבר לטלויזיה…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אז ככה יש לי LCD של LG דגם 37LC53 אני רוצה לדעת איך כדי לי לחבר את הממיר של הוט לLCD האם דרך סקרט לסקרט או סקרט ל 3 בננות צהוב אדום ולבן? או בדרך אחרת עם כבל אחר תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
זוהי שאלת תם, אז בבקשה לענות תשובה פשוטה: איך אני מחבר את הלפטופ (הנפלא אגב..) דל 1520 למערכת קולנוע ביתי בצורה האיכותית ביותר? כמובן שהמטרה היא גם לראות תכנים מהמחשב למסך הגדול וגם לשמוע סרטים דולבי דיגיטל או HDTV ישירות ממערכת הרמקולים.. האם בדרך זו אני יכול להימנע משימוש במכשיר DVD?? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
לסלון אפשר למתוח קצת את התקציב עד 2.5K הטלוויזיה מחוברת לממיר של יס HD מן הסתם יהיו בה שידורי HD
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פה זוג של KEF C40.. הם שווים משהו לדעתכם? אם כן.. הם למסירה: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php?product=14567 אני מחדרה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ראשית כל אני מצהיר שאינני אודיופיל וסביר להניח שרמת ההבחנה שלי נמוכה בהרבה מזו של חובבי אודיו מושבעים. בעקרון עד כה השתמשתי כבר שנים בזוג רמקולים סבירים בהחלט של Yamaha והייתי מרוצה למדיי. לאחרונה הרמקולים דועכים ואני שם לב לפגיעה באיכות הקול ולכן אני מניח שזמנם מתקרב לקיצו ולכן אני מעוניין למצוא תחלופה אשר אולי תספק קצת יותר ממה שהרמקולים הללו סיפקו עד כה. מדובר בחדר לא גדול במיוחד ורמקולים שמיועדים כרגע לחיבור לכרטיס קול אשר מובנה בלוח-אם Asus A8N-SLI, אני בספק שאני אחליף את כרטיס הקול שלי מאחר ואני מסופק שישנם כרטיסים בטווח המחירים אשר אני הייתי מוכן להשקיע שיתנו שיפור איכות משמעותי מספיק אשר יצדיק את ההשקעה ולכן לעת עתה מדובר ברמקולים לצורך שימוש עם הכרטיס המובנ…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דוד שלי (ארה"ב) עוד מעט מגיע לפסח ויש את הגראדו 225 ב200$. שווה או לא? אני שאלתי כבר כמה חנויות (גדולות) ואף אחת לא נותנת לשמוע אותן בתצוגה... מה עושים? והאם הן שוות את המחיר? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מערכת לסלון שלי (סלון גדול, 25~ מ"ר). אני לא אודיופיל או קרוב לזה, וגם לא שומע בווליום גבוה במיוחד - רק מחפש מערכת סבבה שתישמע טוב בחדר גדול. אני אחבר אליה yes max total, ps3, ps4, chromecast. אין צורך בנגן BR וכו' אני מחפש 2 רמקולים + סאבוופר (ורסיבר כמובן). אני בכיף אקנה 5.1 - אבל כל הרמקולים יהיו מקדימה (כלומר הסראונד יהיו תלויים, השאר ברצפה / מתחת לטלויזיה) - יש טעם לדבר כזה בכלל? בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/545686 ראיתי המלצה לרסיבר פיוניר 323 + רמקולים לוג'יטק Z906 - בהחלט בתקציב שלי אם ההמלצה עדיין תקפה. התקציב שלי הוא 2000-2500 ש"ח, מעדיף מאוד לא יד שניה. אני טס מס' פעמים בזמן הקרוב ככה שכל דבר מהדיוטי פר…
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-