עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, שאני רוצה לראות סרט (divx) עם כתוביות בעברית, הDVD שלי לא מצליח לקרוא את העברית ומראה לי ג'יבריש... יש איזה משהו שאני יכול "להתקין" על הDVD כדי שהוא יצליח לקרוא כתוביות בעברית של סרטי DIVX? תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Track,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13794 אני חושב לקנות אותם משום שאני לא אוהב את אורך הכבלים של הCX300. אבל האם פנדה מוכרים מקוריים.. משהו יודע? ואם לא, אז איפה כדאי לקנות? תודה

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Venturer to Release Budget HD DVD Player for the Holidays http://www.highdefdigest.com/news/show/Industry_Trends/Venturer/Hardware/Venturer_to_Release_Budget_HD_DVD_Player_for_the_Holidays/905

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  4. היי יש לי דילמה גדולה. כך אמא שלי בשיקגו עכשיו והיא תיהיה עד ליום שלישי בבוקר כלומר אני צריך לדעת עד שני בצוהריים. ככך רצית dok של גיגה וראיתי את הipod shuffle אז החלטי שאני שאני רוצה אותו אבל מה שקרה זה שעשיתי הזמנה בb&h מניו יורק לשיקגו למטען usb ואוזניות וחשבתי שיגיע הipod shuffle לapple store בשיקגו עד שהיא תגיע עכשיו המצב זה שלפני כמה דקות דברתי אם החנות ואמרו שאין להם מוסג מתי יגיע הipod shuffle של גיגה והipod mini החדש יש להם אז הדילמה היא אם יגיע הipod shuffle מה לבחור כי מצד אחד רציתי dok ואם אני ירצה להעביר קבצים מהmini אני צריך את הכבל סיכרון מצד שני יש לו 4 גיגה 18 שעות ניגון ומסך עכשיו אם לא יהיה להם את הipod shuffle ואתם תגידו שכדי לבחור אותו האם לקנות ב…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ori14,

לאחר צפייה בסרט של שעתיים וחצי אני סובל כרגע מכאבים היכן שהאוזניות מונחות על האוזן. הורדתי את הפדים ושמתי לב שהם דקים יותר מאז שקניתי אותן (בחופש הגדול), ובזמן האחרון הם מכאיבים כל פעם יותר, אני לא רוצה למתוח את הקשת. השאלה כאן מופנית בעיקר לבעלי K412 וגם למי שיכול להגיד לי לגבי ההשפעה על הסאונד האם ניתן להלביש פדים של K412 על K414, ומהם השינויים הסאונד? תודה מראש, אורי

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by FARKASH7,

עדיין אין תמונות כי אני צריך להביא מצלמה מחבר אבל הם כבר כאן מאתמול בלילה רק היום חיברתי אותם כי הייתי צריך לקנות שנאי, במילה אחת הרמקולים האלה מדהימים העוצמה פשוט מדהימה זה לא יאומן אני סם רבע מהווליום וכבר 4 טלפונים מהשכנים והבית קופץ למרות הווליום הצליל נקי ברור וחזק פשוט רמקולים ברמה אחת מעל כול מערכות ה2.1 שנמכרות בארץ. המחיר כולל משלוח לבית של הדוד בארצות הברית 150$ בן דוד שלי שביקר אצל דודי הביא לי אותם בתוך תיק שהוא קנה ולא נתפס במכס שילמתי לו על התיק למרות שלא רצה תשלום וקניתי שנאי ב80 שקל סם הכול כול העסק יצא 855 שקלים חדשים נראה לי שווה. תמונות אני יעדכן בהמשך אני יגיד רק שהרמקולים הרבה יותר יפים במציאות מאשר בתמונות והסאב כבד ביותר. אופס התבלבלתי בפורום מנהלי…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by mk1990,

יש לי LCD של samsung c530 טלויזיה חדשה וטובה, יש לה יציאה אופטית ו3 יציאות hdmi, בנוסך יש לי רסיברשל Yamaha htr 6030, גם בוא יש כניסות של אופטי אבל לא hdmi, ואחרון זה הסטרימר שמחובר בצורה אופטית לרסיבר... הבעיה: כשאני צופה בתכני hd מהסטרימר לרסיבר יש רעשי רקע סטטי מעצבנים כאלה שאני משדר באיכות של Dolby digital 5.1... אז רציתי לשאול האם יש דרך לשדר איכות סאונד של 5.1 דרך כבל הhdmi, כי כשאני מחבר רק דרך הhdmi הרסיבר מקבל רק אותה של 2 channel שהיא pro logic השאלה שלי זה איך לפתור את רעשי הרקע המעצבנים? ואיך לשדר דרך hdmi באיכות של 5.1? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  8. הLCD שלי כל איזה 5-10 דק' מחליפה בהירות מכהה למצב רגיל.למה זה קורה ? זאת טלויזיה ממש חדשה 120HZ ו 1080i של SONY

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by ExploiT,

הנהגן המדובר הוא sandisk digital audio player 512mb אוקי אתמול הורדתי מלא שירים סוף סוף קיצר אני מעלה אותם ל mp3 מוציא את ה usb בעזרת האש, של ה xp הזה של ההוצאה בטוחה אחרי זה מתנק ת usb מדליק אותו ומקבל הודעה F/W UPGRADE READY הבנתי שזה frimware משהו קיצר לחצתי על כול הכפתורים לכמה שניות ואז הוא נותן הודעה שהוא מסדר תפונטים ותהגדרות אז הוא נכנס למכשיר ואני קולט שבמקום השמות של השירים מופיעים לי הכול במעין שורות כאלה למישהו קרתה הבעיה הזותי ? לא רשום כלום באתר של סנדיסק מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  10. הmp3 שלי מודיע לי שהגודל שלו הוא רק 17 מגה כשבעצם הוא 512 מגה יש למישהו פיתרון? זה מהדגמים הזולים והכי פשוטים שיש, הסינים.

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by mega1234,

כנראה שמשכתי יותר מידי חזק בחיבור , כי עכשיו לא שומעים באוזן ימין, נראה לי שמשהו בבננה נדפק, יש מצב לחתוך את החיבור של הבננה ולארגן בננה חדשה ? כמה זה ייעלה לי אם זה אפשרי ?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  12. הורדתי אותו מhttp://www.rockbox.org/daily/h300/rockbox-h300-20060111.zip ,אני מוצא בתוך הזיפ שמה המון קבצי .iriver ,מה עושים עם כל זה,והאם בכלל שווה להתקין את הרוקבוקס,וזה כרוך בסיכון מידע ?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  13. במקרה נתקלתי....אני כבר כמעט חודש עם ה SOUNDSTICKS III והתחלתי לחזור לספריית ה MP3 שלי בתדירות גבוהה יותר כי פשוט ה SOUND שלהם מדהים אותי כל פעם מחדש !!!! כל סוג מוזיקה כל סוג צליל !! אז הרצתי חיפושון קטן ב GOOGLE על הדגם הזה ובכלל למה הוא משתווה בטווח מחירים הזה או למעלה ממנו (כבר קניתי אני יודע אבל סתם שיהיה ...) והגעתי במקרה לכתבה המצחיקה הזו ! בעל חנות (אוודיופיל) החליט לבדוק את איכות ה SOUNDSTUCKS מול רמקולים + קדם מגברים ומגברים בשווי של חצי מליון שקל !!!!!! : נחמד לראות מה ש650 שקל בבאג מסוגלים להביא ! (היה מבצע מה לא תקנה ?... במיוחד שHK\רולס רויס באה לקראת העניים ב SALE ) ;D אני רואה פה הרבה שאלות "איזה רמקולים כדאי לי לקנות עד 400 ...עד 600 ...עד 2000 ...." …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=149 http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=148 מחירים טובים!

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by yoav9,

בזמנו (במפגש סוכות אצל הדובים) קניתי לי atp3 חביבים ומצויינים! אחרי יותר מחצי שנה אבי שיחייה אמר שהוא רוצה רמקולים כאלו למשרד, אני כמובן הסכמתי והתחלתי לפשפש באינטרנט לגבי רמקולים טובים יותר במחיר של הatp3, בסוף מצאתי את ההרקולס, וגיליתי שהם לא klipsh ואפילו לא atp אבל הם בחלט אחלה רמקולים והחלטתי ששוה את ההשקעה, כי אתם יודעים צליל היקפי>איכות צלילה טיפה יותר טובה עכשיו קיבלתי אותם ומייד הבחנתי בהבדל... אבל אחרי כמה זמן... זה ממש לא מפריע, ואז בא חברי הטוב zoltrix שמשום מה על השנייה הראשונה לא אהב את הרמקולים שלי סיפר לי שכאשר הוא היה בזיגזאג הם צחקו לי על הרמקולים שעות (הוא אורן ואחרים)... ומשום מה אני לא מצליח להבין למה... אני אישית יותר ממרוצה מהם. :biggthumpup: מ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. כאילו , מה האיכות הנורמלית שטובה? לכמה לקודד? והאם יש הבדל בין 192 ל 128? קצת פירוט בבקשה תודה מראש

• 35 תגובות
    • 5.4k צפיות
  17. Started by yashal,

איזה דיון מושלם... אני גם חדש בפורום וגם קיבלתי את הH10 החמוד שלי D: אני מאושר עד הגג!!!!!!!!! ... בקרוב שאראה את המכשיר יותר לעומק אני אביא ביקורת עליו שאני אכין... (אם אתם רוצים)... המכשיר עצמו קטן (קטן זו לא מילה, פיצפון ) והמסך 1.5 אינץ', פשוט מדהים מומלץ ב-ח-ו-ם לכל מי שמתלבט, ואני אחד שהתלבטתי חודשיים (!) בין האייפוד מיני (שאגב בחנות אמרו לי שהוא לא טוב לעומת האייריבר הזה) לH10. עשיתי את הבחירה הנכונה לדעתי אם מישהו רוצה ביקורת שיגיד, ומי שרוצה המלצה לגביו שיגיד. אמממ.... מה אגיד לסיום? אני מקווה להנות בפורום פה!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by DJ_Ladi,

ההורים חזרו אתמול מחול ואיתם האודיופיל 2496 מהר חיברתי למערכת... התקנתי הכל.. והכרטיס הדהים אותי... פשוט כרטיס מדהים בלי להגזים פי עשר יותר טוב ממה שיש לקריאייטיב להציע (ובקשר לEMU צריך לבדוק את זה) הנה תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ToyMan,

לפני כחודש בערך קניתי את האוזניות ATH-AD700 בשביל משחקי מחשב הסאונד בסדר והכל אבל משהו אחד גורם לי להתחרט על הקנייה שלהם הם מאוד מאוד לא נוחות והאמת שאני סובל מכאבים איתם אני כבר לא יכול לשים אותם על הראש יותר מ10 דקות בלי להשתגע מכאבים.... הם מתלבשות לי על הראש מצוין והראש שלי בינוני לפחות לגיל (אני בן 15) הם לוחצות מאוד על הלסת שלי ועל הצוואר ולא משנה איך אני מסובב אותם ובאיזה דרך אני שם אותם זה תמיד לוחץ וגורם לכאבים אני לא יודע מה לעשות יש דרך לגרום להם פחות ללחוץ? (לפחות על הצוואר) אני לא יודע אם למתוח אותם בגלל 2 הכבלים שמעל האוזניה: איך אפשר להפסיק לסבול??.... אני לא רוצה למכור אותם!! אבל אם לא תהיה לי בררה אני כן.. וחבל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Oprapc,

רציתי לדעת אם מישהו יודע איך האוזניות האלה של Maxell. תודה מראש! 8)

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  21. Started by orlupo,

תגידו האוזניות האלה שוות משהו: KOSS TD-60 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  22. שלום לכולם רציתי לדעת האם האוזניות הבאות נראות לכם מקוריות? http://cgi.ebay.com/New-Sennheiser-CX500-CX-500-Black-Headphones-Earphones_W0QQitemZ220389583015QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item220389583015&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1171%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50#ShippingPayment

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  23. בלי מילים מיותרות תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Architect,

אוקי הדגם הוא MDR-P180 קניתי אותם בשביל סתם לשמוע מוזיקה במיטה בלילה (נמאס להורים שלי שאני מעיר את כל הבית עם הבאסים של הATP3) א רציתי להשקיע יותר מדי, אבל גם רציתי משהו נוח ושנשמע טוב, אז מצאתי את אלה, האמת הם נשמעים דיי טוב רק הבאסים אכזבו ממש אבל מה אפשר לצפות כבר מאזניות במחיר כזה... מה שכן הם ממש ממש נוחות (הריפוד מעולה) הקיצר בכללי אני מרוצה...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אתמול לראשונה חיברתי את המחשב למערכת קולנוע ביתית סוף הדרך עם רמקולים ריצפתים עוצמתיים במיוחד . שיחקתי ב-GTA SAN ANDRESSE בשעה לא מאוחרת ובעוצמות קול לא מוגזמת לטעמי ובכל זאת לתדהמתי ,שכניי היקרים החליטו שדווקא אצלי, 2 כנופיות סמים יריבות החליטו לערוך דו-קרב אקדחים ביניהן. .... שכניי הזמינו משטרה שלמרבה הפליאה הגיעה תוך זמן קצר . לצערי לא שמעתי בזמן את דפיקות המשטרה בדלת ,כך שנאלצתי בסופו של דבר לתת הסבר ארוך ומייגע ולשכנע אותם שקרטל הסמים הקולומביאני לא התנחל בדירתי הקטנה . הסיטואציה בדיעבד נראית משעשעת אבל החלטתי "עד כאן" . בפעם הבאה אני עלול להיתקל בשוטרים פחות סבלניים ולכן החלטתי לרכוש אוזניות שמסוגלות לדמות סביבה של 5.1 ערוצים בצורה מיטבית . החיבור צריך להת…

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.