אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום דרושים רמקולים למחשב עם חוטים ארוכים כלומר מהמחשב עד ליחידה הראשית של הרמקול שיהיה חוט ארוך, וכן מהיחידה הראשית לרמקולים עצמם חוט ארוך (חשיבות גדולה לחוט מהמחשב) התקציב עד 250 עם קצת זליגה הגודל של הרמקולים, עדיפות לקטנים ואיכותיים. עד עכשיו היו logitech S220 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לצורך משחקים, מוזיקה וסרטים (על המחשב). המליצו לי על microlab אבל אני לא יודע אם זה בתקציב הזה.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום כולם, כרגע אני מאזין למוזיקה ולסרטים עם HD580 שמחוברות לכרטיס קול ONBOARD של GIGABYTE P35C-DS3R. ידוע לי שיש צורך בכרטיס קול, ולאחר הרבה בירורים ולבטים החלטתי לקנות ביחד איתו רמקולים. יש לי אוסף של אלבומים ספורים (כ15) בפורמט DTS, ועוד הרבה מאוד אלבומים בFLAC וMP3 320... אני רואה הרבה סרטים, להרבה מהם יש אודיו DTS. מצד אחד אם אני קונה סראונד אני מרוויח חלק קטן מהמוזיקה ואת החלק הגדול של הסרטים, ואם אני קונה סטריאו אז אני מרוויח חלק גדול מהמוזיקה וחלק קטן מהסרטים (אמרו לי שסראונד אף פעם לא ישמע טוב כמו סטריאו יעודי).. אז שואל אני - מה כדאי, וכמה יעלה התענוג? יש בסביבות ה5K, הסטיות מהתקציב יהיו על סמך ההמלצות שלכם, והוא תקציב משותף לכרטיס קול ולרמקולים. אולי יש איז…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Heya! יש כאן מישהו עם גישה לארכיונים (או עם זיכרון מעולה), שיכול לתת לי את תאריכי היציאה (לא חייבים להיות מדוייקים.. "אמצע 2000" יכול להספיק..) של: AudioCD נייד (יעני קומפקט-דיסק) MP3 Player, Flash Memory based CD-MP3 Player HD-MP3 Player כמו כן, של איזו חברה הוא אותו מוצר ההופיע לראשונה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האלן, בקיובייס אצלי, ברשימה של ההתקנים של האסיו, ניתן לבחור בין: asio directx full duplex asio multimedia dirver creative asio עכשיו, ברשותי כרטיס קול אודיגי, וכשאני בוחר בשניים הראשון, הכל פועל טוב אבל עם עיכבה קצת מעצבנת. אבל כשאני בוחר באסיו של קראטיב, לא שומעים כלום ואי אפשר להקליט איתו. מישהו יודע למה זה קורה? ואיך אני יכול לצמצם אולי את העיכבה? כי כיבנתיים יש לי עיכבה כמו של כרטיס קול רגיל מעפן.. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שמעו אני חייב איזה קומבינה דריבר שמתאים לכרטיס קול הזה למה הכרטיס קול שלי על הפניםם!!! שמתאים אבל לווינדוס 7 Revolution Series
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני מחפש בנרות את הדריבר הזה ולא מצליח למצוא. אם מישהו מכיר מקום ממנו ניתן להוריד את הדריבר אשמח לקבל לינק. מערכת הפעלה XP. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד דריבר לכרטיס קול של נפורס 2 NFORCE 2 יש לי בלוח כרטיס קול של סאונד סטרום כרטיס מובנה תנו ליבבקשה קישור ישיר
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://europe.hercules.com/supportf.php?PHPSESSID=55261af71eebc2dd24afec134128dafe ממשק חדש ונוח. תהנו.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
למי שלא שם לב, חברת nVidia שחררה גרסה החדשה של דריברים ללוחות בעלי צ'יפסטי nForce, nForce 2 ו- nForce3. הגרסה היא 5.10 ל Windows 2000/XP בין השאר עודכנו ושופרו לטענת חברת nVidia הדרייברים של האודיו. הגירסה כוללת גם NVMixer חדש התקנתי (התקנה מלאה) ולפחות בעייה אחת נפתרה. קבלת שליטה על הערוץ הדיגיטלי מווסת העוצמה במקלדת או מהמגש. מקודם אפשר היה לשלוט על ה SPDIF רק מהישום עצמו שזה היה ניג'ס ענק כאשר רצית לשנות עוצמה בנוחות ומהירות. באשר לשיפור באיכות האודיו, טוב אז האוזניים שלי לא יעילות עד כדי כך, אז אשמח לשמוע תגובות למי שכן השווה ובדק. אני עובד עם לוח ג'גהבייט GA-7N400 PRO2 FH וXP עם SP2 ואם כבר, למי ששם לב עדכנתי לאחרונה גם את הביוס לגירסה FH.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח של Gigabyte 7N400-L עם כרטיס קול מובנה עכשיו רציתי לדעת עם איזה דריברים כדאי להישתמש, האלה של nForce שבאים עם ההתקנה של הצ'פיסט או בדריברים של realtek ? שזה A'97 או משהו כזה. יש הבדל משמעותי בין השתיים ? ומה מהם טוב יותר, ואם אפשר גם תסיבות : תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש להשיג דריברים לויסטה 64 או משהו אחר שהכרטיס יעבוד תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
לי יש ברשותי כרטיס קול אין לי שמץ של מושג איזה דגם הוא או איך ליבדוק ועוד יותר אין לי מושג איך לעדכן דריברים... help some1?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של ריאלטק ודריוור שלהם. הדריוור כל הזמן מקפיץ הודעה שאומרת you just plugged a device into the audio jack וגם you just unplugged a device into the audio jack וזה כאשר האוזניות מחוברת! זה פשוט כל כמה שניות מקפיץ או את ההודעה הראשונה או את ההודעה השניה. ניסיתי לבחור באפשרות disable front panel jack detection אבל זה לא עוזר. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
דריוורים חדשים ... נועדו לwindows xp 64 bit , אבל למרבה הפלא , עובדים גם על הXP הרגיל . איכות קול השתפרה . הפאנל הוחלף למשהו מאמם . מומלץ בחום לכל בעלי הnforce 2 עם סאונד סטורם עליו .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי ריו קרבון עם מערכת הפעלה WIN 98 את הדרייבר שלו ניתן למצוא רק בדיסק ולא באתר של ריו, את הדיסק איבדתי... האם למישהו יש את הדיסק ויכול לשלוח לי את הדרייבר או לחילופין להפנות אותי לקישור באינטרנט? תודה תודה נועם
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה גדולה... אין לי כרטיס קול במחשב, לכאורה זה חלק בלתי נפרד מהמחשב אבל מאז שנשרף לי הכרטיס קול הישן שלי (CMEDIA 8338) לא היה לי כוח או כסף לקנות כרטיס קול חדש... אבל (וכאן הבעיה מן הסתם) יש משחקים שבלי כרטיס קול, פשוט לא פועלים כי אין דרייבר לכרטיס קול וזה מפריע להם, לכן אני מחפש דרייבר דמה (אני חושב באנגלית קוראים לזה null driver) שיגרום למשחקים לחשוב שיש לי כרטיס קול ובינתיים לפתור את הבעיה הזמנית הזאת. הבעיה שלא מצאתי כזה דבר ולכן אני מבקש מכם עזרה בחיפוש דרייבר כזה, תודה. נ.ב. אם ההודעה לא בדיוק שייכת לפורום הזה אני מצטער, פשוט נראה לי טיבעי שהודעה שנוגעת לכרטיס קול תהיה בפורום אודיו ומוזיקה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן מחשב עם לוח gigabyte k8ns-939 nforce 3 ultra שעליו כרטיס קול alc850 realtek. כשאני מתקין את הדרייבר של רילטק, הסאונד נשמע נורמלי לחלוטין. כשאני מתקין את הדרייבר(האחרון) של נבידיה, הכל נשמע שונה לחלוטין(ולא בהכרח לטובה....להפך לפי דעתי ) וצלילים מסוימים נשמעים עם סאונד עיוות כזה...... מה שעוד יותר מוזר זה שלפעמים אותו צליל נשמע דווקא נורמלי, וכשאני משמיע אותו שוב(למשל הסאונד של ENTER באיסיקיו כמה פעמים רצוף)- הוא שוב נשמע מוזר מאד. פירמטתי כי חשבתי שאולי יש התנגשות כלשהי בין שני הדרייברים, התקנתי את הדרייבר של נבידיה על נקי, וזה עדיין אותו דבר...... מישהו נתקל בזה ויודע על מה אני מדבר?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
סוף סוף יצא אני מוריד עכשיו,אבדוק ויביא רשמים יותר מאוחר. http://ae.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=209&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+Vista+32-bit®ion=2&Product_Name=X-Fi+XtremeMusic&Product_ID=14066&modelnumber=&driverlang=1033&OS=26&drivertype=0&x=21&y=9 גירסה : 2.13.0012 עריכה: למראית עין לא ניראה כל שינוי מ 2.13.0001 אני אבדוק יותר לעומק.
-
- 67 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
מי יכול לעזור לי למצוא עידכון /דרייבר עבור וינדוז 7 למקלט DVB NIKOM TV , כך שהתמונה שלו כאן(בצד שמאל של המסך בקישור): https://www.google.com/search?q=Nikom+TV+support&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=1oIPYe6-flVICM%2CKp9Wl_vDMs20BM%2C_&vet=1&usg=AI4_-kTzZWE2i005_Ef_K3zxTJpeDo8Oww&sa=X&ved=2ahUKEwiv26valcHrAhXIz4UKHWAiBF4Q9QF6BAgJEAc#imgrc=1oIPYe6-flVICM היה שייך למותג/חברת honetech שנמכרה,התוכנה מתקינה את עצמה בתור honestech TVR 3.0 חיפשתי ברשת. ראיתי שיש בלבול בין NIKOM TV, שמופיע חרוט על המכשיר עצמו, לבין NIKON קניתי אותו בתקופת ה XP
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום. כבר 12 שעות שאני מוריד ללא הפסקה דרייברים לכרטיס הזה SIS 7012 מובנה על לוח אם ASUS P4S533 ל XP ו...כלום פשוט אי אפשר להתקין שום דרייבר. אפילו הדרייבר מהאתר הרשמי של SIS לא מתאים. הודעת השגיאה שמתקבלת היא ERROR 536870397 - אני יודע שזו בעיה די נפוצה וקראתי שיש לא מעט מתוסכלים ממנה אבל איך ייתכן שאין דרייבר שיפתור את הבעיה ? זו פשוט נראה כמו רמאות של החברה שמכרה את לוח האם הזה-נראה לי שעכשיו אני מבין למה התקינו ווינדוס 98 על המחשב הזה שיכול בקלות לקבל XP - פשוט יש בעיה בתאימות של בכרטיס לXP . מישהו יכול לעזור. אני מודה לכם מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנא עזרתכם! פרמטתי את המחשב שלי ונשארתי ללא דרייבר לכרטיס קול שלפי pc wizard הוא ככל הנראה VT8233/A ac'97 Enhanced ואני פשוט לא מצליחה למצוא היכן להוריד את הדרייבר המתאים. לוח האם שלי הוא ASUS P4VP-MX במידה ויש לכך חשיבות. ממש תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי את הדרייבר לכרטיס :Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3 ] תודה למי שיוכל לעזור לי זה חשוב מאוד!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-