עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by QQQ,

-שיהיה מסוגל לעבוד עם MEDIA CENTER בVISTA x86. אגב יש כאלה שיעבדו עם WINDOWS 7 RTM X64? -שתהיה כניסת RCA -שיעבוד עם PAL -יכולת הקלטה: יהיה בונוס נחמד אבל לא חובה תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  2. היי, אני מחפש רמקולים קומפקטיים, משמע שיהיו יחידה אחת (לא מופרדים), שיהיה קל ומהיר להוציא ולהכניס אותם מהתיק. חשוב שיקבלו חשמל\טעינה מ-USB כי תכלס רוב הזמן הם יהיו מחוברים למחשב בעבודה שיש לו רק רמקולים מובנים במארז, השימוש זה בעיקר שירים. יהיה לי קשה להסתדר עם משהו שמקבל חשמל מהקיר, וגם סוללות בלי חיבור USB יהיה לי בעיה כל הזמן לטעון בבית. חשבתי על ה-JBL ON TOUR הרגיל שעולה 350 שקל, אבל אין לי מושג איך האיכות סאונד של דבר כ"כ קטן. אני לא חושב שיתנו לי בבאג לפתוח אותם ולשמוע, אז אני מחפש המלצה ממי שבאמת שמע רמקולים מהסוג הזה (ומהמחיר הזה) ויכול להמליץ לי (בבקשה בלי המלצות סתם על סמך סקירות, זה לא מה שאני מחפש). תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by gilvi,

שלום חברים, אני מאוד אוהב מוזיקה, מאוד מאוד אוהב מוזיקה. אני רוצה לדעת אם קיים (ורצוי לא יקר יתר על המידה) מערכת שמע "מיני מרכזית" על עקרון המזגן המיני מרכזי. למה אני מתכוון? יש קונסולה ראשית שמבקרת על הכל עם חיבור למחשב(שדרכו הכל נשלט - CD, רדיו, מוזיקה על המחשב וכו'). היא מועברת למערכת רמקולים כך שבכל חדר בדירה ניתן לשמוע בצורה איכותית את הצלילם המתנגנים. רצוי גם שיהיה שלט או בקר בכל חדר, וכמובן יכולת שליטה על אילו רמקולים באילו חדרים ינגנו (מן הסתם המקרה בו יש צורך שכל הרמקולים ינגנו בבת אחת הוא נדיר מאוד). אם יש פתרונות יצירתיים שעונים על הבקשה שלי, אך לא בדיוק על פי המאפיינים שציינתי, גם הם יוערכו ואני אשמח לשמוע אותם. תודה, גיל.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by 1qaz2wsx,

Crossroads Mylarone X3i שוכבות בארון שלי כבר לא מעט זמן עם כבל קרוע.. הכבל קרוע אך ורק בסוף- ממש בחיבור שבין הכבל לחיבור 3.5 עצמו.. האם יש אפשרות כלשהי לחבר את הכבל לפלאג אחר שלקחתי מזוג אוזניות שפועל\אחד שקניתי בחנות ? אם כן, איך ניתן לעשות זאת?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by Os.Master,

חשוב תמיכה ב FHD מעדיף פלזמה מאשר LCD כי רוב השימוש זה טלווזיה חברות מועדפות sony SHARP HITCHI LG NEC

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  6. שלום, קניתי כרטיס טלוויזיה ושאני נכנס לתוכנה אין סאונד, ברגע שאני לוחץ על הכפתור TimeShifting נהיה סאונד ואני יכול להריך אחורה, לעצור וכו..., וגם שאני מקליט זה מקליט עם סאונד, וכמובן שאני ניסיתי לסדר את הקול בהגדרות ושום דבר לא עבד, בקיצור אני רוצה שתגידו לי איך אני מסדר את הבעיה הזאת, לכל המעוניינים יש לי כרטיס מסוג LeadTek WinFast DTV1800H, אני משתמש עם התוכנה שבאה עם הכרטיס WinFast PVR2 ויש לי Windows Vista 32 bit, בקיצור אני ישמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by Yossi1981,

היי. אני מחפש זוג רמקולים פשוטים למחשב. הדרישות: 1. לא חייב להיות 2.1 , אני לא אוהב על הרבה בס אם יש משהו איכותי ללא SUB כך שהמחיר יותר זול מבחינתי זה מעולה. 2. לא צריך עוצמה גבוהה במיוחד . 3. חשוב מאוד שטווח התדרים יהיה גדול ושישמעו תדרים נמוכים או גבוהים בצורה חדה וברורה. 4. אני מאזין הרבה ל-DREAM THEATER. 5. משחק במשחקים , איכות הסאונד במשחקים לא חשובה במיוחד. 6. 100-200 ש"ח , עדיפות לכיוון ה-100 (אימרו לי אם אני חיי בסרט בקשר למחיר) האם הדגם הבא של ALTEC LANCING יעשה את העבודה? BXR1121, 2.1

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  8. לא ניתן להסתיר את זה שמסכים למחשב עולים יותר ממסכי טלוויזיה ואפילו המסכי מחשב באים בגודל קטן יותר מהמסכי טלוויזיה. על האיכות אני לא בא כאן להתווכח בכלל . השאלה שלי היא כזאת: - ניתן להגיע למצב שאני מחבר טלווזיה 32" לכרטיס מסך ואני רואה חלק כולל אתרים? (המחשב לא מיועד למשחקים, הוא מיועד לשירים - סרטים - אינטרנט - תוכנות דיבור למינהן ופעם ב.. וורד). - אם אני הולך על דבר שכזה (מסך טלווזיה שישמש כמסך מחשב) על מה אני צריך להקפיד? למשל: איזה יציאות, ניגודיות מסויימת/כל דבר שצריך לשים לב אליו... (אני לא מומחה גדול במסכים, תאמת.. בכלל לא מבין בזה ולכן אני מתייעץ). למה? כי אני רוצה להוציא תCRT ולא להשקיע על מסך למחשב ועוד מסך שיהיה לטלוויזיה אם בין כה וכו המחשב לא משמש למש…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by C991Now,

אני משתמש באוזניות האלה כבר הרבה זמן,אין להם מיקרופון מובנה ולא את הקטע של הבקרת עוצמה באוזניות עצמן. כשאני משחק במשחק - לדוגמא counter strike אני יכול להגביר בבקרת המשחק volume ואני שומע פיגוז. אבל כאשר אני שומע ורואה סרט אני שומע ממש ממש חלש,והכל על הכי גבוה באפשריות של המחשב (בקרת עוצמה של המחשב) ובמדייה פלייר! מה עושים? איך אני מגביר לשמוע את הסרט כמו שצריך? וזה לא סרט ספציפי את כולם שומעים חלש,אם אני מעביר לרמקולים כמובן שומעים רגיל,ככה שזה באוזניות אין איזה תוכנה כלשהי? משהו? :'( תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by CocainHore,

שלום חברים, נרשמתי היום - חבר אמר לי להירשם, המליץ לי שזה אחלה אתר. אני מעוניין להזמין אחד מאלה, שבוע הבא אני רוצה כבר להזמין או לבצע הזמנה מאוחרת - ככה או ככה אני חייב לקנות אחד מאלה, כי המערכת שלי בקרשים - מאוד ישנה והיא התחילה לקרטע. השימוש העיקרי שלי - משחקי מחשב \ מוזיקה \ סרטים, זה לפי סדר החשיבויות. אני לא מעוניין בהמלצות ל 5.1 \ 7.1 אלא רק 2.1 או 2.0 ולא מצאתי משהו יותר טוב משני אלה בטווח המחירים שלהם [ 900-1000 שקל בארץ ]. לא מצאתי באינטרנט שום השוואה ביניהם, רק ביקורות שמהללות בעיקר את ה Altec Lansing . תודה לכל מי שיכול לעזור..

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Psychedelic,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25833 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25824 http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=ASUS-Xonar-D2X&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=62&aff=Zap〈=HE

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  12. קניתי מחשב חדש ושמתי בו את הכרטיס טלויזיה הזה: RJ PCI TV CARD איך אני מחבר את הטלויזיה והממיר(ממיר של HOT) למחשב? בתמונה יש את היציאות של הכרטיס טלויזיה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  13. 52xv555 toshiba '52 32xv550 toshiba האם יש לדעתכם מסכים יותר ממומלצים מאלו במחיר הזה ובגודל הזה שיש להם Full HD ?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  14. שמעתי דיבורים על ממירים דיגיטליים לקנייה בבית לאחרונה, והבנתי שהם מאפשרים לך לצפות בשידורים בערוצים מסוימים שלא שייכים לכבלים בחינם. (כמו ערוץ 10, 2 ואולי עוד ערוצים) ראיתי ב-zap כ-10 ממירים דיגיטליים מסוגים שונים. האם המכשיר הזה מתחבר לתשתית הטלוויזיה ומאפשר לי לצפות בערוצים שלא שייכים לכבלים אם אין לי כבלים? ואם יש לי, אני אוכל לצפות בכל? מה בנוגע להקלטה? כתוב על חלק מהממירים האלה "אפשרויות הקלטה: התקן חיצוני" - מה זה אומר? האם המכשירים האלה מתחברים איכשהו למחשב? (אני רואה כניסת USB לחלקם - למה זה משמש?) מה אפשר לעשות איתם במחשב? סופ"ש נעים.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by cold fire,

שלום רציתי לקבל המלצה לאוזניות אני שומע טרנסים וטכנו לרב, האוזניות ישודכו לI7 חשוב לי שהן יהיו ארוכות אני מתכוון לחבר אותן לנייד לראות מדי פעם סרטים או סתם לשחק פה ושם. האוזניות שבאו עם הנגן ניהיו די מעפנות ואני צריך כבר לשדרג אותן כבר תודה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. או כל סטנד אחר של רמקולים לווייניים מישהו מכיר סטנדים איכותיים ומאיפה אפשר להשיג? אפילו להזמין מחול

17. Started by ORBIT,

מסך LCD סאנסוי 42 אינטש חיבור נוכחי למחשב ע"י חיבור VGA רגיל כדי לצפות בסרטים באיכות HD (דרך המחשב) ברור לי שזקוקים לכרטיס מסך תומך HD ובעל חיבור HDMI (או רק HD?) בכל אופן, השאלה שלי מתמקדת בהערה שמצאתי במדריך של המסך: "לא ניתן ליישם את חיבור HDMI עבור פונקציה PC" מה זה אומר? שלא ניתן לצפות באמצעות המחשב בסרטי HD? אפילו אם קיימת חומרה מתאימה כגון כרטיס מסך תומך? (כמובן יחד עם התקנת מקודדים ל-HD) ================ פרטים טכניים נוספים: מחשב: מעבד: E216 לוח אם: ABIT I-45CV INTEL i945GC זיכרון: 1 גיגה WINXP מסך טלויזיה: סאנסוי 42" HDTV HIGH DEFINITION TELEVISION רזלוציה: עד 1024*768 מצבי רזלוציה HDMI: 480P - 1080P כניסות: אנטנה: 1X DIN TYPE 1XVGA - D-SUB 15 PIN TYPE 1X HDMI 1…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Spitted,

יש לי אוזניות Etymotic Research 6i שקניתי יד-שנייה לפני כחצי שנה ואני מאוד נהנה מהם. לא היתה לי איתם שום בעיה עד שפתאום שמתי לב שבאוזנייה השמאלית לא שומעים כלום. כשמשחקים קצת עם הכבל שלה ומניחים אותו בזווית מאוד ספציפית היא עובדת, ובתזוזה הכי קטנה מפסיקה לעבוד שוב. מרגיש כמו איזשהי בעיה של מגעים בתוך האוזנייה. מה אפשר לעשות? האם לדעתכם אני אוכל לתקן אותה בעצמי יחסית בקלות או שצריך לשלוח לתיקון? (אם כן אז איפה? האוזניות לא נקנו בארץ)

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by ozdaya,

שלום, שידרגתי השבוע את כ.המסך במחשב ל: http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm לכרטיס יש יציאת HDMI ולכן חיברתי את המחשב בחדר בכבל HDMI-HDMI ל-LCD בסלון מסוג: TOSHIBA 37 אינץ' דגם XV550 וקיבלתי גם סאונד וגם תמונה (המטרה היתה להעביר כבל 1 בין החדרים במקום 2 לאודיו ווידאו). ועכשיו לשאלה: בשלב הבא אני רוצה להוסיף מערכת רמקולים +מגבר לסלון כדי לשפר את הסאונד, מה אני אמור לעשות? האם להעביר עוד כבל בין החדרים מהיציאת סאונד במחשב ל- מגבר או אם המגבר מתחבר לטלויזיה ומשם יעבור סאונד? בקיצור- איך אני משפר סאונד במחיר לא יקר ועם כמה שפחות חוטים???

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by quilby,

I would like to buy earphones, these are the 2 things that are important to me: Noise Cancellation- I will be using them on the bus. I will be using them while running. Here are the ones that I have considered, but you may have a better one: Sennheiser HD 457 Creative EP630 Skullcandy inkd Sennheiser CX300b ;D Thanks! (You can answer in Hebrew)

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by rhin0,

משעמם לי, אני מודה. מחפש איזה פרוייקט לקיץ, עד הגיוס. אני מעוניין לבנות DAC בסביבות ה 200-300 ש"ח לכל הרכיבים. אשמח לקבל עזרה והכוונה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הלכתי לקנות ממישהו רסיבר של סוני ועל הדרך קניתי ממנו גם סט רמקולים שהיו לו במחסן. במחסן הייתה לא מעט לחות וראיתי שיש קצת עובש על הרמקולים. הוספתי בערך 500 שקלים על הסט, רמקולים של KODA עם סאב דגם SW-1000. איך אני בודק שהרמקולים לא ניזוקו בצורה משמעותית, והאם זה משתלם לשפץ אותם במידה ואני מוצא שיש נזק?

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by DUDEnamE,

כרטיס מסוגCreative AudioPCI (ES1371,ES1373)(WDM) התקנתי ומחקתי והתקנתי ומחקתי לפחות שני סוגי דרייברים שהם היחידים שמצאתי לכרטיס הזה ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה אחרי שאני מפעיל סאונד מסוג של שהוא הסאונד נתקע ועושה רעש נוראי כאילו מישהו דופק עם פטיש על מסמר וזה לא מפסיק ללפחות 5 דקות ואז זה נפסק ואין סאונד כדי שיהיה סאונד צריך למחוק ולהתקין את הדרייברים מחדש וגם אז לפעמים זה נותן שגיאה של כאילו אין לי כרטיס זכרון

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by The Ball,

יש לי כרגע את ה audigy 2 מותקן במחשב ואני סה"כ מרוצה. עם זאת, יש לי אפשרות להשיג את ה xtreme audio או את ה xtreme fidelity (שאין לי מושג איפה הוא ממקום ביחס ל xtreme audio) במחיר מוזל. השאלה שלי היא האם השדרוג הוא בכלל כדאי. האם אני אשים לב לאיזה שהו הבדל בסאונד? או בכלל בביצועים של המחשב במשחקים או בדברים אחרים? עוד שאלה נוספת שעלתה לי, איך הכרטיסי קול המדוברים מתחרים ב asus xonar?

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by benor,

אני מעוניין להחליף בקרוב את המערכת שלי. ואני רוצה כרטיס קול שיעביר את הקול למגבר בצורה איכותית. מה שחשוב לי זה הסטריאו. 4.1/5.1 למיניהם לא מעניינים אותי. הכרטיס קול יצטרך להתחבר לחריץ PCI הרצתי חיפוש בפורום ולא ממש הגעתי לאיזו מסקנה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים