עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי ראיתי שיש מבצע מטורף על ה hd1 והמומנטום 2.0 והמלאי עומד להיגמר בלי להתייחס למחיר, איזה אוזניות הכי טובות? QC35 החדשות, hd1 או momentum 2.0? יש משהו שיש באחד מהם ואין באחרים? בנוסף, איזה מהם הכי יציב על הראש?

2. האוזניות האלו הרסו לי את האוזנים כבר..כואב לי בתנוך של האוזן, לא מוכן לשמוע על אוזניות כאלו יותר מישהו יכול להמליץ על אוזניות ON EAR טובות, שיכולות להתקפל? ראיתי כמה זוגות של AKG שממש מתקפלות לקופסה של משקפיים. התקציב עד 200 ש"ח +-... תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. לחבר שלי יש פלזמה של סמסונג,חדשה שקנה, מחוברת לרסיבר קנווד במערכת קולנוע בסלון. בצפייה בטלויזיה יש דיליי מעצבן בשמיעה. רואים, אחרי שניה שומעים וזה ממש מציק. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  4. שלום! קניתי לא ממזמן מחשב HTPC, כרגע הוא מחובר לטלויזיית 720P, בעתיד הקרוב - 1080P. הבעיה שלי היא כזו - בסרטי 720P, הכל עובד מצויין, חלק. סרטי 1080P, הכל גם עובד חלק, אבל אחרי כמה רגעים של צפייה מתפתח דיליי בין האודיו לוידאו. הקודקים שמותקנים לי על המחשב הם הערכה של CCCP - מערכת ההפעלה היא ויסטה. החומרה הרלוונטית - מעבד BE2400 ולוח אם GA-MA78GM-S2H (ו2 גיגה זיכרון). אשמח לכל עצה תודה!

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  5. שמעתי את הנגן פלאש של ידידה שלי באוזניות שלי (SONY טובות) וזה נשמע לא רע בכלל יש לה נגן פשוט DISK ON KEY של איזה חברה בשם ORTEL או משהו כזה גם פלאש של IRIVER יכול להישבר מנפילה בלי כיסוי אחריות (שמעתי על מקרים כבר) בנוסף, רוב האנשים שאני מכיר אמרו לי תקנה פלאש פשוט וזהו השאלה היא כמה כבר יותר טוב IRIVER או IAUDIO והאם זה מצדיק בשביל לשלם כפול? תודה לכל העונים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by domuzy,

יש לי XP על מחשב בן 4, שמחובר לרסיבר דנון עם כניסה אופטית ושיודע להוציא סאונד ל7 רמקולים. הצורך שלי זה לסרטים (ולא משחקים). האם עדיף את הXONAR D1 של ASUS (קישור: http://uk.asus.com/product.aspx?P_ID=6p3ZFmkwzIKPTYLk) או שאולי מספיק קריאיטיב PCI Express X-Fi Xtreme Audio (קישור: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=16770&listby=brand) ? אה, ויש לי על לוח האם סלוט של PCI X1 (הקצר)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Dog23,

אני ועוד 2 חברים קנינו CX 300 מ EBAY, המחיר הוא 20 $ לאוזניה, הוא שלח לנו אותם והם הגיעו עכשיו אני רוצה לשאול כמה דברים ולדעת אם האוזניות מקוריות או לא. הכבל שלי הוא 53 ס"מ ובמדריך כתוב 50 מה זה אומר? האם צריך להיות לאוזניות כאלו חיבור זהב? אני מאמין שכן זה אוזניות יקרות בעיקרון. הייתי בחנות בעיר שאני גר בה שהם מורשים של סנהיסר והאריזה לא קרובה למה שאני קיבלתי. אני לא בטוח שהם מקוריות איך אני יכול להיות בטוח ב 100%? גם הפקקים די מוזרים הם ארוכים וצרים לא כמו בתמונות שהם רחבים וקצרים. אז תודה לכל העוזרים, זה באמת חשוב!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by TeaTime,

שלום, לאחרונה שבקו חיי אוזניות המדוזה שלי. שלחתי אותם בחזרה, אך מכיוון שהדגם הישן כבר לא ביצור לא היה ניתן להביא לי סט חדש. ביקשתי מהם לנסות להזמין לי את המדוזה PRO GAMER, אך גם זה לא עבד מסיבות לא ברורות(פנדה מחשבים, לך תדע...). כתחליף, הם הציעו לי את האוזניות Steel Sound 5H של Steelpad. עכשיו הבעיה כזו: האם שווה לי לקחת אותן? אני מחפש אוזניות נוחות וטובות בעיקר לגיימינג, מוזיקה פחות חשוב לי. אם לא, איזה תחליף הייתם מציעים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  9. שלום לכם אני נאלץ לפתוח תר'ד חדש כי התרדים הקודמים לא קיבלו לדעתי מענה מספק.. אני רוצה לקנות אוזניות חדשות ולא יודע איזה ומאיפה לקנות אח שלי עובד ומתגורר כרגע בלונדון האם לדעתכם כדאי לי לבקש ממנו לחפש שם אוזניות ולשלוח לי איכשהו ארצה? מה אתם מציעים? מקווה לתשובות רבות ככל האפשר

• 43 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by henz12345,

ואני לא מדבר עם האלבומים שבנעוץ , אני מחפש נטו לבדיקת מערכת . תודה

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  11. שלום רב, אני אוהב סדר כולל בדיסקים של המחשב, לכן אני כבר כמה שנים על כל הדיסקים של המחשב דואג להדביק מדבקה אחרי שהדפסתי עליה במדפסת את התוכן. כונן ה DVD בנמחשב קורא את הדיסק ללא כל בעיות. אבל למה אני מספר את כל זה? בחודשים האחרונים שמתי לב שב 2 כונני DVD ביתיים שונים בסלון (לא במחשב PC) לא המכשיר לא הצליח לקרוא/לפענח את הדיסק. אתמול זה קרה לי בפעם השנייה ואז נפל אצלי האסימון שאולי המדבקות אשמות בדבר. מה דעתכם? תודה, דני

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by eladbu,

או קי קיבלתי CD הביתה מגרמניה הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע אותו ויש איזה שהוא הסבר בגרמנית אבל אני לא מבין מה רוצים ממני אז בבקשה כל היודי דבר עזרה בבקשה ac3 -> dts.wav die cd's z.b. mit nero brennen.f?r die wiedergabe ist ein cd oder dvd player mit digitalausgang und ein dts verstהker/receiver notwendig.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by jety,

אני לא מבין כל כך בנושא הקולנוע הביתי. שמעתי שיש דיסק חיצוני שניתן לחבר ישירות לטלוויזיה וככה ניתן לצפות בסרטים אפילו באיכות HD, מה התהליך של זה? איך קוראים לדיסק חיצוני כזה? אני לא מדבר על סטרימר שמתחבר למחשב. אני מחפש כונן חיצוני שאפשר להעביר אליו מהמחשב קבצי סרטים ואז לחבר לטלוויזיה ולצפות באיכות HD. על מה אתם ממליצים? תודה.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by lamer4ever,

האם יש דרך לנגן סרטים על טלויזיה מדיסק קשיח חיצוני ?

15. Started by odeam,

היי! קניתי מיני דיסק mz-n707 וקניתי בבאג מיני דיסק בגודל של 74דקות, אני חדשה בנושא, אז ככה... א. האם קיימים מיני דיסקים שגודלם גדול מ 74 דקות אם כן איזה גדלים יש ? ב. אם קיימים איפה אפשר לקנות אותם?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by סל מיחזור,

הצורב הוא Sony Compact Disc Recorder RCD-W100 . הדיסקים שהוא דורש הם מסוג Audio CD או music CD . האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא דיסקים כאלה בארץ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  17. Started by ofcourse,

היי קניתי דיסקמן שמנגן MP3. הייתי רוצה לדעת האם יש דיסקים מומלצים לצרוב עליהם, או פשוט לקנות את הזולים ביותר. חשובה לי האמינות של הדיסקים לאורך זמן כיוון שאני טס לחו"ל. תודה

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by ntiyft,

אני מעוניין לרכוש דיסקמן שישמש אותי באימונים בחדר כושר. אין לי מושג ירוק אילו דגמים מתאימים מבחינת בולמי זעזועים, מנשאים מתאימים - או רצועות תליה על הגוף - וכמובן איכות ואמינות, וגם אין לי מושג איך ואיפה אפשר לברר זאת. אולי זה המקום?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by bobi,

לאחרונה הופיעו הרבה דיסקמנים המשלבים בתוכם CD רגיל, קבצי MP3, ויכולת לנגן סרטי VCD. האם מישהו מכם מכיר את אחד המוצרים הבאים: http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=989766 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=998148 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=998150 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=998142 במיוחד מעניין אותי הראשון כי הוא זול במיוחד (אפשר להשיג אותו בפחות מ- 300 ש"ח). האם מישהו התנסה עם נגנים דומים (אלו או אחרים) ? שאלה נוספת: דיסקמן שקורא MP3 יכול לעבוד עם קבצים שנמצאים בספריות ? אם כן, איך מתבצע המעבר בין הספריות ?

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by Spiritus,

http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=1240891 אני לא מבין בזה בגרוש. לכן אני שואל. האם כדאי?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by topgun,

שלום אז ככה, לאחרונה שבק לי הדיסקמן MP3 שהיה לי. :'( סיפור מעצבן לאללה [אם אתם רוצים דלגו ישר לשאלות]: אני בטיול השנתי. ירדתי לרגע מהאוטובוס, כשאני חוזר-הוא לא מוכן לעבוד. התחלתי קצת לשחק איתו, ואז אני שם לב שהמנוע לא מסתובב חלק אלא במין קפיצות כאלו. הקיצר התחלתי קצת לשחק איתו, ובסוף גם פתחתי אותו לגמרי באוטובוס (באמצע כביש 6.... אם מישהו רוצה לתקן אלקט' בתוך רכב נוסע-המקום המושלם... ), ניסיתי להזיז כלמיני דברים כולל לחץ פיסי מתון (...), וכלום. כנראה שנכנס לו קצת אבק או חול למנוע.... בעסה. וזה עוד היה היום הראשון של הטיול!! anyway, עכשיו אני מחפש נגן חדש... עכשיו זה המצב בשוק למיטב ידיעתי (תקנו/הוסיפו אם אני טועה): א. דיסקמן MP3 (טוב נו לא בהכרח MP3, יש גם כאלה ש…

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by INFERNO,

שלום אני רוצה ליקנות דיסקמן MP3 והמליצו על ה GRAETZ KJ2300 במחיר של 450 ש"ח האם שווה ליקנות ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by INFERNO,

יש לי תקציב של 800 ש"ח ואני רוצה דיסקמן MP3 מבוסס דיסקים שיהיו לו כמובן את כל הפיצ'רים של ID3 TAG ואנטי שוק ועוד כל מיני

24. Started by OneWingedAngel,

הדיסקים נשרטים כל כך מהר. לפני חודש צרבתי את כל הדיסקים שלי מחדש, וכבר הם הספיקו להישרט, והדיסקמן מתחיל לגהק כשהוא מנגן חלק מהשירים. ואני שומר עליהם באופן הכי קפדני שיכול להיות, שם כל דיסק באריזה משלו... עכשיו אני צריך לצרוב את הדיסקים עוד פעם! :pissed: יכול להיות שהדיסקמן הוא זה שגורם לדיסקים להשרט? יש לי אחד די טוב, Sony DNE509 או שאולי הדיסקים שאני משתמש בהם מעאפנים? אני צורב על הLG שמוכרים בזול ובכמויות... סתם רוצה לראות אם אני היחיד שסובל מזה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by jean-paul,

מישהו יודע היכן אני יוכל להשיג דיסקמן מסוג iRiver SlimX iMP-350 CD/MP3 Player with 8 minutes ASP and Upgradeable Firmware

• 2 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.