עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by udist,

האם 500ש"ח זה מחיר סביר/יקר/זול לרמקולים ATP3 של אלטק ?? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by almog1620,

לאבא שלי יש מערכת קולנוע ביתית עם רסיביר של דנון בפורמט 7.1. איפה אפשר לקנות סרטים (בדיסקים) שתומכים בתצורת רמקולים כזו??? האם גם פורמטי סאונד כבדים יותר כמו 9.2 ו-11.2 מופצים בדיסקים\בלו ריי???

• 17 תגובות
    • 7.1k צפיות
  3. Started by swg,

במפרט כתוב שיש אפשרות, אבל צריך להוסיף משהו חיצוני. אני רק לא יודע מה. למישהו יש מושג כי אני ממש צריך את זה?! נראה לי איזה כרטיס או משהו, מי שיודע בבקשה שיסביר או ישים לינק או משהו... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  4. Started by אלעד_ק,

שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מוזרה ומטרידה: זו הפעם השניה שהרסיבר החדש שקניתי נשרף (לא מגיע אליו מתח בכלל). הרסיבר (519 של פיוניר) מחובר בכבל HDMI למחשב הנייד שלי - חדש גם כן -G62 של HP. התופעה הזו קורית כאשר אני מנסה להפעיל קובץ מוסיקה בנייד. חשוב לציין שזה לרוב זה עבד בסדר, אבל שני מקרים כאלה שרפו לי את הרסיבר. אגב, פניתי לפיוניר והם לא ידעו מהו מקור הבעיה. הם הפנו אותי לבדוק את הרמקולים. הרמקולים נבדקו והם בסדר (וורפדייל). הבעיה מתסכלת מאוד, אני אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי. האם זה קשור לכרטיס הקול של הנייד? תודה, אלעד

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by aerocool,

sb live 5.1 vs realtek alc658 מי נותן צליל איכותי יותר ה LIVE 16 ביט ן BIT ONBOARD 20 המחחשב מספיק חזק כך שצרחת משאבים לא משחקת תפקיד רק איכות הצליל ב MP3 ומישחקים חשובה. ERO

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by kreeki,

מחפש סאב וופר איכותי וחזק למחשב. שני הרמקולים שבאים איתו לא מעניינים אותי - יש לי שני רמקולים איכותיים גם ככה. הצעות?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  7. אותו מסך לשני השימושים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. חדר שינה גדול, מחפש את הזוג הטוב ביותר במחיר. תקציב : 2000 ש"ח +- , שמעתי על האודיו אנג'ין a5, יש משהו משתלם יותר? אפילו במחיר זול יותר..

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  9. כלומר,סידור לפי אומנים.

• 11 תגובות
    • 676 צפיות
  10. בכוונה כתבתי שזה לאבא שלי כי המערכת צריכה להיות בסגנון המערכות של שנות ה-90 היא צריכה להיות קובייתית עם זוג רמקולים (לא חובה קובייתית דווקא) היא צריכה להיות עם רדיו (עדיף דיגיטלי) ועם שלט שמכיל מספרים כדי שיהיה אפשר לעבור בין תחנות שמורות. מצרתי כמה מערכות של פנסוניק אבל הן עם שלט קטנטן בלי מספרים, בעיקר ל-bluetooth. מצאתי גם מערכות נוספות אבל הן בלי רדיו דיגיטלי ונמאס להיות נתונים לחסדיה של האנטנה. אשמח להמלצות + קישורים. טווח עד 1000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Salwaby,

אני מחפש נגן שיריץ הכי טוב (ושיוכל להפעיל כתוביות בנוסף) סרטים באיכויות של 720, 1080 , עם כתוביות בלי בעיות. ניסיתי BSPlayer אבל משום מה הכתוביות נבלעות קצת.. ורואים רק חלק מהשורות.. קיצר הוא לא טוב. הצעות ?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by zohar678,

יש ברשותי רדיו דיסק ישן בבית שלא מסוגל לקרא צרובים. האם ישנה איזה שהיא אפשרות לצרוב בשיטה כל שהיא כך שהוא יזהה את הדיסק כדיסק מקורי?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לשדרג את תחום הקול במחשב, אני רוצה כרטיס קול טוב (לא חובה creative) בשילוב עם אוזניות עד 1000ש"ח (סה"כ) תודה !

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by LOOSE,

מחפש לקנות אוזניות כפתור שלא יהיו אטומות לגמרי תקציב של 200-250 עריכה: אני יודע שזה לא נחשב לאוזניות כפתור אבל מישהו יכול לאשר שאלו אוזניות מקוריות http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=AKG+K324P&_sacat=See-All-Categories ?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  15. Started by Avivo,

אני רוצה לקנות Koss PortaPros, בתור אוזניות איכתיות (יחסית) ראשונות, מישהו יודע איפה אני יכול לשמוע אותם לפני שאני קונה? וגם איפה קונים בארץ? (או דרך איפה) נ.ב- אני לא סגור על האוזניות האלה בדיוק יש חלופות טובות יותר בערך באותו תקציב?- בערך 40 $? (:תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכם.. העפתי את המחשב שלי מהחדר בגלל כל החום שהוא היה פולט וכי הוא תפס מלא מקום.. במקומו השארתי את הנייד שלי.. יש לי בעיה קטנה כי בחדר יש לי מערכת 4.1 רמקולים של רמקולים שתלויים בפינות החדר.. בנייד שלי יש כניסה למיקרופון ויציאה לאוזניות\SPDIF .. מאחר ואני לא יודע איך לחבר את הרמקולים למחשב ככה שישמעו מכל ה4 אז החלטתי לקנות כרטיס קול חיצוני. בינתיים מצאתי : PCMCIA Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook Audio Card CREATIVE USB SOUND BLASTER LIVE! 24BIT EXTERNAL Zalman ZM-RSSC Creative Audigy 2 NX Creative Digital Music מה אתם חושבים עליהם ? יש לכם הצעות לכרטיסים אחרים ? אני לא נעול על קריאטיב.. ואני גם לא רוצה את הדבר הכי יקר\מה שממלה את התקציב שלי .. גם משהו …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יהיה הבדל באיכות אם אני יצרוב דיסק שירים שכולם 320K בשיטת שMP3 או AUDIO ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by stingeR-,

ואם לא, האם ניתן להמיר את הMKV(720P) לקובץ AVI אך באיכות זהה?

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  19. Started by morx,

יש לי IPOD שתומך וידאו של פורמט AMV אני צריך תוכנה חינמית שלא דורשת לקנות אותה שתחליף פורמט מ AVI ל AMV תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by nadavt26,

שלום לכם למה חשוב הכרטיס קול? לפי מה בוחרים? איזה כרטיס היתם מביאים לרמקולים האלה: HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II (מיועדים לשמיעת מוזיקה) ויש לכם אתרים שאני יוכל ללמוד קצת על הנושא?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MDK,

היי חבר שלי רוצה לקנות לקראת הגיוס שלו נגן MP3 בתקציב 500 שקל פלוס מינוס. מה אתם מציעים במחיר הזה? אפשר להסתפק בנגן פשוט או שזה יהיה טיפשי? יש לי חבר אחר שיש לו ג'נרי כבר שנה שלמה והוא מסתדר סבבה איתו.. אגב מה ההבדל בין רדיו מובנה לרדיו משולב באוזניות? מה זה אומר בעצם רדיו מובנה במכשיר? :

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Started by cold fire,

שלום רציתי לקבל המלצה לאוזניות אני שומע טרנסים וטכנו לרב, האוזניות ישודכו לI7 חשוב לי שהן יהיו ארוכות אני מתכוון לחבר אותן לנייד לראות מדי פעם סרטים או סתם לשחק פה ושם. האוזניות שבאו עם הנגן ניהיו די מעפנות ואני צריך כבר לשדרג אותן כבר תודה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום חברים לאחרונה נכנס לי ג'וק חדש בדמות המקרן הנ"ל לראש. לצערי עם נסיון העבר ג'וקים כאלה בדרך כלל משיגים את מטרותיהם... מבחינת כל ה"מסביב" אז הכל מסודר, הסלון ניתן להחשכה כמעט מוחלטת וגם ככה 95% מהשימוש יהיה בלילה, HTPC יש, מערכת סטריאו יש, מקום יש, מסך ידני אני אקנה ולא אני לא מתכוון לחצוב בתקרה אני פשוט אעביר את הHDMI בתוך תעלת פלסטיק או משהו. אז אפשר לקנות בארץ כאשר המחיר הזול ביותר הוא בסביבות 5500, או בארצות הברית כאשר האופציה המתאימה למפונקים כמוני זה השירות של BUY2USA שקונים מ-AMAZON משלחים ודואגים לכל הפרטים, בסך הכל יוצא בסביבות ה4200. בנושא האחריות החנות שהגעתי אליה דרך Zap מציינת במפורש שניצול אחריות זה ע"י משלוח לארה"ב על חשבוני - שזה אותו דבר כאילו ק…

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  24. Started by FME,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]היי, אני מחפש אזניות בסביבות ה30$ (איביי). אני שמעתי קצת על הGR02 עם הבאס המודגש ושמעתי עליהן דברים טובים. עכשיו, רציתי לדעת מה דעתכם עליהן והאם יש אזניות אחרות בתקציב שעדיפות מבחינת נוחות\עמידות\סאונד. האזניות צריכות להתחבר לגאלקסי S3 ורוב הקבצים ב MP3 320KBPS (ממש מעט שירים אצלי הם פחות מ320). אני שומע די הרבה אלקטרונית אבל לפעמים גם רוק (לא הרבה יחסית ככה שפחות חשוב לי) אינפקטד מאשרום יש לי הרבה שירים שלהם, כל מיני דאבסטפים ושירים קצביים כאלו ואחרים.. - אלה הם מה שאני בעיקר שומע. כרגע אני עם אזניות של הגלקסי S3 והן לא הכי מספקות אותי.. אני חושב שהייתי לוקח אזניות עם סאונד שלא ישעמם .. ראיתי ש…

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  25. בזמן האחרון, יותר ויותר אנשים קונים אוזניות אודיופיליות, וגם יותר אנשים מתעניינים בזה ומבקשים המלצות. ולדעתי הגיע הזמן לעשות סיקור על העיניין ולהסביר לאנשים על מה כל המהומה; לעשות השווה בין כל האוזניות(מראה, איכות הסאונד, נוחות, עבודה בלי מגבר עם מכשיר נייד), בין האוזניות לרמקולים למחשב, בין האוזניות למערכת קולנוע\סטראו אמיתית(אם אפשר יהיה לארגן אחת). אז מה שצריך זה: לפחות 5 אוזניות (כמה שיותר, יותר טוב), מגבר יעודי אחד לפחות(לפי מה שהבנתי, יש גם יותר), מחשב חזק יחסית עם כרטיס קול איכותי(אודיג'י 2 לבדיקה במשחקים וכרטיס יותר איכותי בבדיקה עם מוזיקה), נגן CD איכותי או\ו נגן תקליטים(לא קריטי אם לא יהיה אחד), לפחות נגן נייד אחד(איפוד,H120,מיני דיסק וכדומה...) לבדיקת נצילות …

• 256 תגובות
    • 17.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.