אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום , קניתי ביום חמישי אחרון דיסק חיצוני של חברת 500G WD Elements. מ אייבורי. קניתי כי רציתי לראות דרך ה DVD של הטלויזיה סרטים. בשלב הראשון,חיברתי למחשב הכנסתי כמה סרטים ואחרי זה לקחתי לבדוק איך עובד ב DVD ששל הטלויזיה. מה שקרה ש הDVD זיהה את הדיסק החיצוני אבל לא נתן לסייר הכוונה לדפדף בין הסרטים.לאחר שניתקתי את ה כבל מ ה DVD פתאום הוא מראה שורות של הסרטים אבל כבר מאוחר כי הכבל מנותק. מדובר על DVD של הום סנטר Luxor usb+dvd . שלב שני, חשבתי שבגלל שלא פירמטטי את הדיסק הקשיח אז הוא לא מזהה עד הסוף את הדיסק הקשיח (כי הוא כן זיהה אותו חלקי ,הוא קראה אותו עד 100% ),לכן ביצעתי פירמוט על ידי מחשב שלי קליק ימני ואז פרמוט. פתאום ה DVD לא מזהה את הדיסק הקשיח התקשרתי/הלכתי לתמיכה/מ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי mp4 תומך רק סרטים MVS לא ממש הבנתי מה זה מישהו יכול להסביר לי? העם סרטים רגילים גם הם ב MVS
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעבר השתמשתי בנגן COWON עם אוזניות Sennheiser CX500 (הכולל בקר עוצמת קול). השימוש הוא להליכה וריצה על חוף הים. לאחר שימוש כשנה בהגיע הקיץ, האוזניות החלו לזייף, מעת לעת הסאונד נשמע רק באוזניה אחת ובקר עוצמת הקול החל להרעיש תוך כדי שימוש בו ולא תפקד טוב. לפני כמה חודשים זכיתי בהגרלת מנויי מפעל הפיס ב Ipod Touch 8GB. לאחר שבועיים קניתי את האוזניות המשופרות של Apple עבור Ipod Touch הכוללות בקר עוצמת קול (Volume Control) ומגעים לקידום שירים קדימה ואחורה. לאחר שימוש כחודש האוזניות הפסיקו לתפקד באופן תקין. ניגון השירים הופסק לאחר פעילות של 40 דקות כאילו לחצתי על ה PAUSE באוזניות. לחיצה חוזרת על ה PAUSE או שלא עשתה דבר או שקידמה את השירים קדימה אחורה כאילו שלחצתי על ה PAUSE לחיצה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש את האפשרות הזולה ביותר לסטרימר או HTPC להריץ סרטים, לגיבוי ולהורדת טורנטים. הדרישות העיקריות הן שאני אוכל להכניס פנימה דיסק קשיח 3.5'' (אני מעוניין לשים 2TB לכן השטח הגדול.). גישה באחד הפרוטוקולים FTP/SMB/NFS או כל תחליף ששכחתי. יכולת להוריד טורנט בצורה נוכה, רצוי שליטה כל שהיא מהמחשב (הבנתי שזה קיים ברוב הלקוחות.). ושיריץ סרטים טוב - כלומר שלא יתחיל לקרטע ב 1080p כשהמצלמה זזה או עושה זום. תמיחה בעברית (גם שמות קבצים וספריות וגם כתוביות כמובן.) ברור לי שכמעט כל HTPC יענה על הדרישות, אבל אולי יש חלופה זולה יותר בעולם הסרטמרים? תודה מראש, שחר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! וואי כמה זמן לא הייתי פה! אני צריך לקנות רמקולים חדשים,הSBS370 שלי הלכו לעולמם,תיקון עולה 100 ש"ח ואינו משתלם,מכיוון שרמקולים מדגם SBS370 חדשים עם אחריות לשנה עולים 150 ש"ח. אני חשבתי שבגלל שאני טס לחו"ל אני אקנה GT5051 בדיוטי פרי. עכשיו יש לי כרטיס קול של קרייאטיב 5.1 לייב SE שלא יוחלף. אני מעדיף מערכת 5.1,אבל אם צריך להתפשר,אז אני אקח 4.1 או 2.1 חובה: סאב וופר חזק ואיכותי רמקולים עם צליל טוב עד 5.1 לא קרייאטיב!! עם שלט אלחוטי או נגיעה לפחות שנת אחריות אבל מעדיף 2 שנות אחריות ומעלה,מה שלוגיטק כן נותנים. עכשיו מה ההמלצה שלכם בשבילי? אני מעדיף להוציא כמה שאפשר יותר טוב בכמה שפחות כסף! נכון ב100 ש"ח לא שווה לתקן SBS370? תודה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראשית, מצטערת אם זה לא שייך לפה. לא כ"כ ידעתי לאן לשייך את זה.. שנית, אני מחפשת כרטיס טלוויזיה טוב, שיכול להקליט באיכות טובה, בסביבות 200~450 ש"ח. אני מעדיפה שלא כרטיס טלוויזיה סתם יקר, אלה הדבר הכי הכי טוב שאפשר להשיג בסביבות המחיר הזה. הכרטיס כמובן לווינדוס 7, הולך להתחבר לממיר YES. תודה רבה לכם על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עולים עכשיו 1100 ש"ח? במחיר כזה איזה מערכת רמקולים כדאי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתשמש תחנת רדיו לארגון השירים, השמעתם וכו'. בעיקרון הציגו לנו תוכנה מסחרית אחת, שיכולה לעבוד עם מספר ערוצים, בכל ערוץ אתה יכול לסדר רשימת השמעה בכל מיני צורות (רנדומלי, לפי סוגי שירים, מוכן מראש וכו'). אפשר בערץ אחד להשמיע ובשני לארגן רשימה אחרת כשאתה שומע אותה בערוץ נפרד (אוזניות לדוגמה). אם אתם מכירים תוכנות כאלו (יעודיות לרדיו), או אפילו תוכנות רגילות עם יכולות מתקדמות של רשימות השמעה וכו', אנא ציינו אותן פה. (עדיפות כרגע לתוכנות FREEWARE שכן זו תחנה בהתהוות ולא רוצים כרגע להוציא סכום כסף רב). לא חושב שזה משנה, אבל התחנה תשדר בהתחלה באינטרנט (STREAMING) וקיים כבר ציוד מיקסוס (מיקסר 16 ערוצים) , מיקרופונים מקצועיים ושאר ירקות. THX!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אבא של כרגע בארצות הברית וביקשתי ממנו שיביא לי נגן מבין ה3 הבאים: איאודיו A2 קריאטיב זן ויז'ן ואולימפוס בסוף קנו לי את האולימפוס, הכי זול מבין שלושתם. מה בגנן? 20 ג'יגה זכרון. מצלמה דיגיטלית של 1.3 מגה פיקסל אם חיישן CCD איכותי מסך VGA 3.7 אינץ - המסך הוא מסך מגע! תמיכה בתמונות יכולת ליצור קליפים המשולבים מוזיקה ותמונות. חסרונות: אין תמיכה בווידאו, אבל במקום זה מקבלים מצלמה. מה באריזה: נגן אוזניות מטען חשמלי תחנת עגינה כוללת בערכה! שלט לאוזניות נרתיק כאבל לחיבור לטלוויזיה דיסק וחוברת הפעלה תמונות של האולימפוס : http://www.dannychoo.com/blogimg/mr500i_2.jpg http://www.obchodni-dum.cz/file.phtml/48412/MR-500i_dokovaci_stanice.JPG אני אולי…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מערכת עם רסיבר ועם 5.1 רמקולים עכשיו יש לי עוד 2 רמקולים של סתם מערכת סטראו רגילה שוכבים בצד חשבתי לחבר את שניהם בתור עוד שני סנטרים עכשיו יש לי ככה מחוברים רמקולים: ימין סנטר שמאל אחורי ימין אחורי שמאל וכולם בגובה התקרה חשבתי להוסיף את הרמקולים ליד הסנטר אבל בגובה הרצפה מה אתם אומרים.. זה יוסיף או סתם יהרוס.. או שפשוט לא ירגישו את זה? ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות אוזניות למשחקים סרטים ומוזיקה אך בעיקר למשחקים... אני רוצה שבאוזניות יהיה מיקרפון מובנה יש לי כמה שאלות לפני.. 1.האם תיהיה לי שליטה על הבאס באוזניות שאתם ממליצים 2.האם תיהיה לי בעיה עם האוזניות בנוחות כי אני מרכיב משקפיים... ובבקשה שלא יהיה צורך בהוספת כרטיס קול תודה ליאור...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הנני מחפש אוזניות in ear בתקציב 300 שח האוזניות יחברו ל iphone חשוב לי איכות שמע טובה חשבתי על Sennheiser CX300 II http://ksp.co.il/?uin=20823 או AKG Q350 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10040
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מבחינת סאונד, איזה נגן טוב יותר? ד"א, אני מחפש נגן שידגיש את הבאסים.
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כלומר שהרמקול הימני ישמיע את מה שאמור להשמיע הרמקול השמאלי וההפך? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין: 1. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836 2. http://ksp.co.il/?uin=15345 אשמח לעזרה והצעות תודה שימוש: לחדר. חיבור למחשב או טלוויזיה שאינה SMART. לא חשוב לי עוצמה. איכות קול בלבד!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מרגיש שהSS V2 שלי מתחילות להיהרס אחרי שנתיים שהן אצלי, ואני רוצה לקנות זוג אזניות חדש לגיימינג. תקציב של 300 ש"ח, עם דגש על הנוחות(זה מה שכל כך אהבתי בSS V2), עם עיצוב נורמלי(לא משהו מרובע/ענק). תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש 1000 שקל. אני צריך רמקולים 5.1 (רק 5.1 !!!!) יש המלצות ? אם אפשר אז : 1.איכות צליל טובה 2.הספק גבוה יחסית 3.רמקולים מעץ 4.רמקולים דיגיטליים (למרות שלא נראה לי...) תגובות בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! קניתי מיני דיסק mz-n707 וקניתי בבאג מיני דיסק בגודל של 74דקות, אני חדשה בנושא, אז ככה... א. האם קיימים מיני דיסקים שגודלם גדול מ 74 דקות אם כן איזה גדלים יש ? ב. אם קיימים איפה אפשר לקנות אותם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה דברים על ה Audio Technica A900x א)מה ההתרשמות הכללית מהאוזניות? שמעתי עליהם הרבה דברים טובים.. אבל מישהו ניסה אותם? יעבדו טוב עם רוק ושירים עם באסים? ב)יעבדו טוב עם כרטיס קול מובנה של Realtek? יתנו סאונד מספק ממנו? ג)איך הם יעבדו עם הכרטיס קול: Asus Xonar D1, יש AMP מומלץ בשבילהם במחיר שפוי? במידה והם צורכות AMP, השיפור יהיה ממש גדול או שיהיו הבדלים לא ענקיים בין ה Asus Xonar לAMP? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עד עכשיו היו לי רמקולים 2.1 של CREATIVE SBS390 ומאוד הייתי מרוצה מאיכות הצליל. קניתי השבוע Logitech Z323 והתאכזבתי מאוד, הצליל היה עמום לעומת הקודמים, והחלטתי להיפטר מהם ולהשקיע במשהו טיפה יותר טוב. עוצמה היא לא שיקול מרכזי אלא עושר הצליל, גבוהים נקיים, בס משתלב טוב. הדגמים שמצאתי בZAP הם MicroLab FC330/FC530 SonicGear Evo 7/8 אבל אין לי מושג אם איכותם עולה על זו של הלוג'יטק...אם התקציב לא מספיק למשהו טוב, הוא מעט גמיש כלפי מעלה. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי רמקולים חדשים Altec Lansing VS4121 ונתקלתי בשני בעיות: 1) ברמקול עצמו יש גם כפתורי הנמכה והגברה של הטרבל והבס וכשאני מנמיך את הבס אז הסב משמיע מן רעש כזה די חזק. 2) הרמקולים עצמם משמיעים מן רעש לבן כזה, גם כשהווליום שלהם על הכי נמוך וככל שאני מסובב ומגביר את הווליום הרעש מתגבר. לפעמים הם אפילו משמיעים תקתוקים כאלו.. השאלה האם זה אמור להיות ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות נגן MP3 אבל שיהיה לו גם רדיו. (אם יש כזה דבר, אם אין אז תמליצו לי על משהו בסגנון שיש לו גם רדיו) גם כדי להעתיק MP3 לנגן צריך חיבור אינפרה אדום? כי אין לי כזה חיבור. נראה לי שיש לUSB כי אם זה כך אז אחלה. אבל חובה שיהיה רדיו והתקציב שלי עומד על מקסימום 350 שקל. אז תמליצו לי על נגן MP3 הכי טוב שאני יכול לקנות בכסף הזה, אתם יכולים גם להמליץ על נגנים שלא נמצאים בארץ כי בן דוד שלי בחו"ל ואני יבקש ממנו שם.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש באמת כזה הבדל משמעותי בין הכרטיס ON BOARD שיש לי ב ABIT 3RD EYE (כרטיס של 6 ערוצים) ובין ה 1.5 שיש לי בארון (AUDIGY 2 24 BIT). האם ההבדלים מתבטאים באיכות השמיעה, או גם בהעמסה על המערכת?
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את אוזנית הUSB מדגם Gamecom 780 של Platronics. אני מרוצה מאוד מהאוזניות, אבל אני מרגיש שעוצמת הקול גבוהה מדי - אני צריך להוריד ממש את העוצמה בWindows. למשל בשיר הזה אני שומע ברור כשעוצמת הקול בYoutube על כ50% ועוצמת הקול בWindows על אפס.יש איזושהי דרך להוריד את העוצמה לרמות סבירות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מערכת קולנוע ביתי בלי סאבוופר ראיתי האינטרנט את הגב שלו וראיתי כול מיני חיבורים אני לא רוצה ביקורות על הסאב פשוט אני לא יודע מה זה בחיבורים האלה (4 אדומים 4 שחורים) הוא משמש כמגבר? http://www.google.co.il/imgres?um=1&hl=iw&sa=N&biw=1163&bih=628&tbm=isch&tbnid=IcgpvW8FcTEXQM:&imgrefurl=http://www.buzzillions.com/reviews/cerwin-vega-ve-28s-series-150-watt-8-powered-subwoofer-reviews&docid=pqNtU10Mr4w4cM&imgurl=http://www.bz1-img.com/images_customers/01/34/126321_11838_full.jpg&w=1024&h=682&ei=Xj-VUPqWBofusgb084DADg&zoom=1&iact=rc&dur=1&sig=107715072085522104220&page=1&tbnh=177&tbnw=276&…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-