אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כלומר שהרמקול הימני ישמיע את מה שאמור להשמיע הרמקול השמאלי וההפך? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש לקנות אזניות אל חוטיות עם מיקרופון בתקציב של עד 500 ש"ח איפה ניתן לקנות אזניות כאלה ואיזה דגם הכי מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לחברי הפורום, אתחיל מנתונים יבשים; בחדרי יש לי מגבר מדגם AIWA AV-D58, מחשב בעל לוח מסוג GIGABYTE-EP43-DS3L וכרטיס מסך מסוג SAPPHIRE 4850 בעל 2 יציאות DVI ויציאת SVIDEO. ברשותי ארבעה רמקולים טובים הפועלים כיום ביחד. בנוסף יש ברשותי צג מחשב LCD בגודל 19 אינצ' (לא רחב). בנוסף, יש בחדרי ממיר של חברת יס, לא מקליט ולא HD. נעבור להמלצה; אני מעוניין לקנות מסך טלויזיה בגודל של 37 אינצ' (ולא יותר מכיוון שהיא נכנסת לנישה). מרחק הצפייה שלי הוא 5 מטרים. על הטלויזיה להיות בעלת קצב ריענון של 5ms ומטה מכיוון שאני מתכנן לשחק משחקי מחשב על מסך הטלויזיה. כמובן שאני מכוון עבור המחיר הזול ביותר ועבור הטלוויזיה הטובה ביותר. אם להיות ספציפיים, אני מעוניין להוציא עד 3,400 שקלים ולא מעבר. אי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) אהלן, יש DVD שאני יכול פשוט לצרוב AVI והוא ישר יקרא אותו, בלי המרות בלי כלום...?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הטלויזיה הנ"ל ב-4800 ש"ח כולל הובלה והתקנה. מצאתי ביקורת אחת בלבד ברשת על הטלויזיה ואת הדגם באתר של סוני. הטלויזיה עצמה נראית טובה לעין, אבל אני מחפש חוות דעת של מישהו שיש לו אותה. אם הטלויזיה הזו לא מומלצת, אשמח לקבל המלצה לטלויזיה אחרת בגודל 40"-42". נראה לי שאני מעדיף את סוני, ממה שראיתי בחנות - איכות התמונה טובה יותר בטלויזיות שלהם. תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש לקנות נגן DVD עד 300 ש"ח. חשוב לי מאוד שיהיה בעל כניסת USB (רצוי קידמית) (האם יש כאלה שיכולים לקרוא מכונן שהוא NTFS ולא FAT32?) עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה שהוא יוכל לקרוא כתוביות בעברית בפורמטים שונים (כמו SRT או SUB) תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מרגיש שהSS V2 שלי מתחילות להיהרס אחרי שנתיים שהן אצלי, ואני רוצה לקנות זוג אזניות חדש לגיימינג. תקציב של 300 ש"ח, עם דגש על הנוחות(זה מה שכל כך אהבתי בSS V2), עם עיצוב נורמלי(לא משהו מרובע/ענק). תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה שאלות: 1 - מבחינת קרינה? איך הייתם מדרגים ביחס אחד לשני led,lcd ופלזמה 2 - איך הדגם שרשמתי בכותרת? למישהו יש ניסיון אישי איתו? 3 - כמה זה משנה אם האחריות היא של קבוצת חי (יבואן רשמי) או של יבואן אחר? 4 - יש דגם אחר מומלץ בטווח מחירים הזה? (עד 5,000) בתודה, רועי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב לקנות רמקולים כאלו, בודק האם ניתן למקם אותם מבחינה לוגיסטית בחדר כך שיתקבל האפקט הרצוי. מה הוא לרוב אורך הכבלים שמגיע עם רמקולים כנ"ל? באילו מרחקים מומלץ למקמם מהצופה ובינם לבין עצמם? האם ניתן להשתמש בכבלים מאריכים (עבור אות הסאונד) מבלי שתהיה פגיעה באיכות? מה המחיר של כבלים כאלו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום! אני רוצה לקנות נגן MP3 אבל שיהיה לו גם רדיו. (אם יש כזה דבר, אם אין אז תמליצו לי על משהו בסגנון שיש לו גם רדיו) גם כדי להעתיק MP3 לנגן צריך חיבור אינפרה אדום? כי אין לי כזה חיבור. נראה לי שיש לUSB כי אם זה כך אז אחלה. אבל חובה שיהיה רדיו והתקציב שלי עומד על מקסימום 350 שקל. אז תמליצו לי על נגן MP3 הכי טוב שאני יכול לקנות בכסף הזה, אתם יכולים גם להמליץ על נגנים שלא נמצאים בארץ כי בן דוד שלי בחו"ל ואני יבקש ממנו שם.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראשית, מצטערת אם זה לא שייך לפה. לא כ"כ ידעתי לאן לשייך את זה.. שנית, אני מחפשת כרטיס טלוויזיה טוב, שיכול להקליט באיכות טובה, בסביבות 200~450 ש"ח. אני מעדיפה שלא כרטיס טלוויזיה סתם יקר, אלה הדבר הכי הכי טוב שאפשר להשיג בסביבות המחיר הזה. הכרטיס כמובן לווינדוס 7, הולך להתחבר לממיר YES. תודה רבה לכם על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש באמת כזה הבדל משמעותי בין הכרטיס ON BOARD שיש לי ב ABIT 3RD EYE (כרטיס של 6 ערוצים) ובין ה 1.5 שיש לי בארון (AUDIGY 2 24 BIT). האם ההבדלים מתבטאים באיכות השמיעה, או גם בהעמסה על המערכת?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קילבתי לפני כמה ימים את הטלויזיה, ואני רואה שהתמונה נורא מרוחה וקשה לראות מונדיאל (ממש רואים את השובל של הכדור) החלפתי מאותו דגם של 40" ושם זה לא היה. הטלוייזיה מחוברת HDMI לHOT HD ך 1080I 50HZ. מישהו מכיר את התופעה? http://www.cinemaworld.co.il/?CategoryID=395&ArticleID=1537 תודה רבה! תמיר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה כרטיס קול חדש מה אתם ממליצים לי לקחת בתקציב עד 700 שייח ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחראי כמה ניסיונות כושלים וחמש דקות שלמות המתנה בקו קיבלתי את שם הדגם של המכשיר mp3 שמעריב לנוער "נותנים" אם אתה עושה מנוי השם הוא: galaxy 2525 מה זה? זה טוב? ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות נגן משהו שיצא בסביבות ה1000 ש"ח,בטייואן (= מחירים זולים?) בבקשה תעזרו לי מחר אני צריך להגיד מה אני מעוניין לקנות... חשבתי על מיני דיסק של שארפ, או של סוני או משהו בסגנון או אולי מובו או מיני אייפוד... פליז עזרה.... תודה רבה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש אזניות לריצה בתקציב של עד 300 שקלים מחפש איכות טובה ושלא יזוזו באוזן או יפלו במהלך פעילות אני נוטה לכיוון sennheiser adidas mx 680i
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מגבר סטריאו/ מונו בעוצמה נמוכה האם יש מישהו שיודע איכן ניתן לקנות? עדיף מגבר דיגיטלי.. לדוגמא : http://www.tnt-audio.com/ampli/t-amp_e.html אשמח לתגובה..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין: 1. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836 2. http://ksp.co.il/?uin=15345 אשמח לעזרה והצעות תודה שימוש: לחדר. חיבור למחשב או טלוויזיה שאינה SMART. לא חשוב לי עוצמה. איכות קול בלבד!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן טוב לריצה. לא הסנסה קליפ של סנדיסק. אני בטוח שיש נגנים טובים יותר בשוק. הייתי הולך על האייפוד אבל מעצבן אותי להעביר שירים דרך אייטונס אז אם יש נגן עם איכות דומה זה יהיה טוב. כמובן שלנגן הזה אני אקנה אוזניות איכותיות בנפרד (אלא אם כן האוזניות שבאות איתו יהיו מספיק טובות).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב השימושים שלי בהם 45% מוזיקה 45% סרטים 10% משחקים חשבתי על Z2300 מה דעתכם איזה אתם ממליצים לי ? (אני משתמש בכרטיס קול מובנה)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ראשית כל אני מצהיר שאינני אודיופיל וסביר להניח שרמת ההבחנה שלי נמוכה בהרבה מזו של חובבי אודיו מושבעים. בעקרון עד כה השתמשתי כבר שנים בזוג רמקולים סבירים בהחלט של Yamaha והייתי מרוצה למדיי. לאחרונה הרמקולים דועכים ואני שם לב לפגיעה באיכות הקול ולכן אני מניח שזמנם מתקרב לקיצו ולכן אני מעוניין למצוא תחלופה אשר אולי תספק קצת יותר ממה שהרמקולים הללו סיפקו עד כה. מדובר בחדר לא גדול במיוחד ורמקולים שמיועדים כרגע לחיבור לכרטיס קול אשר מובנה בלוח-אם Asus A8N-SLI, אני בספק שאני אחליף את כרטיס הקול שלי מאחר ואני מסופק שישנם כרטיסים בטווח המחירים אשר אני הייתי מוכן להשקיע שיתנו שיפור איכות משמעותי מספיק אשר יצדיק את ההשקעה ולכן לעת עתה מדובר ברמקולים לצורך שימוש עם הכרטיס המובנ…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הpx100 ואני אוהב את הצליל שלהן, אבל אני חושב שכדאי שאני אוריד בווליום כדי להתגבר על רעשי רקע (אוטובוסים וכדומה), אז החלטתי ללכת על IEM ואני מתלבט בין 2 הדגמים הנ"ל. מעיון ברשת עושה רושם שהאוזניות הללו כמעט זהות, המחיר שלהן גם הוא זהה. אגב אני שומע מוסיקת רוק , מטאל וגם אקוסטית.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ! אבא שלי מצא את הדגם הנ"ל http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=11215 ב200$ .. רציתי להתייעץ אמכם אם בתווח המחיר ! הסט שווה קניה .. תודה מראש !
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-