עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by singera,

זוכרים את הת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=57170.0 אז לפני חודש הכלפתי את הJVC5022 למפלצת הנ"ל והנה המפרט המלא שלה: רסיבר: rx-v1500 DVD: LG DVD-3351P רמקולים:PARADIGM CINEMA 70 + SUB 8" וידאו: פיליפס 6 ראשים סטריאו VR610 ממיר: HOT אנאלוגי מקלדת IR + עכבר בתוכה אוזניות אלחוטיות: סנהייזר RS4 אל-פסק: ADVICE A900 נמצא מת בגבעתיים ליד הבית הוחלפו בו מצברים + פיוז ומאז הוא מגן על המערכת שאר האל פסק קניתי בקומבינה הם מסוג advice ecom 700VA הנה התמונות http://photos.walla.co.il/singera1

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by n9555,

אני הבנתי שאלטק היא החברה הכי טובה בעולם לרמקולים(למחשב).... פי כמה היא עולה על לוג'יטק? נגיד והייתי רוצה לקנות משם מערכת שתתאים למשחקים +שתתאים לחווית מוזיקה איזה רמקולים אתם הייתם לוקחים במקומי?(אני פשוט לא מבין בזה) http://www.alteclansing.com/index_intl_update.asp?lid=english אל תציעו לי את ה atp3

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני קונה כרטיס קול חדש מה אתם ממליצים לי לקחת בתקציב עד 700 שייח ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מחפש לשדרג את האודיו שלי במחשב עם רמקולים חדשים. רמקולים "רגילים" למחשב לא באים בחשבון. אני מחפש איכות אודיופונית אמיתית, לא קופסאות פלסטיק.. יש שתי אופציות: 1. רמקולי מוניטור "אולפניים" דוגמת ה M-Audio BX5a Delux או AudioEngine A5 שעולים כ 2000 ש"ח וכוללים כבר הגברה פנימית. 2. רמקולי מדף כגון KEF C1 או Wharfedale 10.0 (או כל דגם אחר אף רציני יותר - רק שיהיה לו מקום על השולחן שלי) עם מגבר בסיסי (בזה ממש אין לי מושג) מה דעתכם? אשמח לעצות איפה להתחיל. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ArielElia95,

שלום, יש לי את האוזניות Shock One כרגע. ראיתי שיש בבאג מבצע על SS Siberia V2 בגרסת USB (כלומר 7.1 וירטואלי) ב-350 ש"ח. השימושים שלי הם 90% גיימינג (אולי אפילו יותר), סקייפ יחד עם המשחקים, והשאר זה דברים שונים, עבודה משרדית. רציתי לדעת את הדברים הבאים: 1. האם כדאי לי למכור את ה-Shock One ולקנות Siberia V2 USB? 2. במידה וכן, בכמה למכור את ה-Shock One? הן במצב של ממש כמו חדש, אריזה מקורית, כל האביזרים והדברים. 3. מה דעתכם על ה-Siberia V2 לשימושים שציינתי (בעיקר משחקים)? משתלם ב-350 ש"ח? אם יש לכם הערות נוספות אני אשמח לקבל. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. דוד שלי הביא זוג ריצפתיים מארה"ב... ואין לו מה לעשות איתם.. הוא רוצה למכור לי אותם.. החברה נחשבת לטובה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by rani,

שלום יש לי מחשב (מפרט בצד) שאשמח לחבר לטלויזית הHD החדשה שלי... רשום לי כמובן שהכרטיס מסך שלי תומך בHD רק שלא קיבלתי איתו שום כבל מיוחד כדי לחבר. לכרטיס מסך יש DVI VGA S-VIDEO וקיבלתי איתו רק כבל S-VIDEO.. שאני מאמין שהוא לא מתאים כדי לשדר HD, איזה כבל אני צריך לקנות כדי לשדר דרך הכרטיס מסך HD? ומאיפה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי מערכת 5.1 של לוגיטק z640 ניראה לי... בכל מקרה פעם היא הייתה מחוברת למחשב כולה- בכיאלו כל חמשת הרמקולים. בשנה האחרונה שני הרמקולים האחרוים לא היו מחוברים ומאז המחשב עבר הרבה, ניראה לי אפילו כמה פירמוטים. בכל מקרה, חיברתי כרגיל את שני הרמוקלים האחרוים לסאב כרגיל, וששמתי מוזיקה הם לא עבדו. הלכתי להגדרות הסאונד שבמחשב והגדרתי שיהיה על 5.1, גם לא עזר. [יש לי שני כרטיסי קול, אחד sound blaster live 24 bit, ו- realtek). החיבור של הרמקול האמצעי הולך לסאונד בלאסטר] הורדתי את eax של creative וגם שם זה כבר היה מוגדר על 5.1.... שעשיתי בדיקת רמקולים רק השתי הקדמים עבדו. האחורי ימני עבד בתור הסאב, האחורי שמאלי עבד בתור האמצעי, והאמעי והסאב לא עבדו בכלל. (אבל שאני שומע מוזיקה ר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן חבר'ה סוף סוף התחלתי לעבוד לקראת סיום הלימודים ובשעה טובה אני ואישתי יכולים לקנות לדירת חדר שלנו בקיבוץ טלווזית LCD חדשה השימושים: צפיה בחברים, לונדון וקשרנבאום, והרבה תוכן HD שאני מיבא מהמחשב (כולל משחקים) לכן הרזולוזציה חשובה לי מאוד ו ה LCD יותר קורץ לי (אין עדיין באמת טלווזיות פלזמה במחיר שפועים ב רזולוציות גבוהות נכון?) התקציב דל יחסית שנע בין 4K-3K עם עדיפות לנמוך בין השניים אני ראיתי את הדמגים הבאים LA40C530 סמוסונג PN42C430 Toshiba 42CV600 Panasonic THL42S10 LCD אם יש לכם הצעות יותר טובות כמובן שאשמח לשמוע תודה מראש על העזרה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. קיבלתי שלשום את האייפוד נאנו שלי. יאי. בעצם לא יאי. את המסכת תלאות שעברתי עם הנגן העדיין הזה אני אפילו לא אנסה לכתוב פה, כי אתם תרדמו באמצע. אני אנסה בקיצור, חיברתי את האייפוד למחשב דרך ה-USB (האייטונס, ה- iPod Updater 2006-03-23, ו-QuickTime היו מותקנים. האחרון לא כל-כך רלוונטי לאייפוד), האייפוד מסתנכרן טוב עם האייטונס והמחשב. "אוקיי" אמרתי לעצמי "בוא נעדכן עם ה-Firmware האחרון", וכך עשיתי. כנראה שיש bug בעדכון הזה (לנאנו, לא יודע בקשר לנגנים האחרים של APPLE), ובמקום לעזור, העדכון הורס. אחרי העדכון המחשב והאייטונס לא זיהו את הנאנו. ניסיתי כמעט הכל אחרי העדכון (את כל המדריכים באתרים של APPLE, וידע מחשבים). לא הצליח. נכנסתי לפורומים ב-APPLE, לפורום של הנאנו. מסתבר …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gili1972,

מחפש נואשות הורדת עברית לאייריבר, כזאת ש"תתלבש" לי גם על המכשיר. ישלי iriver e 30 תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. רציתי לדעת, איזה רמקולים אני צריך לשטח פתוח עד 100 איש, הקרנת משחקי כדורגל על מסך ענק. המליצו לי על רמקולים 10 אינץ' מוגברים, השאלה, אם אני בכלל יכול לחבר אותם לממיר רגיל של יס, או שאני חייב מגבר בשביל זה, ואז לקנות רמקולים רגילים, עוד שאלה, זה אם יש סיבה לללכת על חברות גדולות כמו JBL, PROTECH, או על בינוניות, כי בסה"כ אני הולך לשדר משחקי כדורגל,?? תודה מראש, רועי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by kdani,

ראיתי את ה-Z10, נראה לי מתאים, אבל בלי נסיון בתחום יש המלצות (מחפש 4 ערוצים - 2 מיקרופונים + 2 מקורות + כניסה למחשב) ? משהו מכיר, יכול לתת חוות דעת על המוצר, או על מוצרים מקבילים ? תודה

14. אני מתלבט בין שתי האוזניות הבאות: Philips Digital SHD9000 Sennheiser Wireless RS160 Around-Ear השימוש באוזנות יהיה בעיקר לשמוע תוכניות בטלויזיה, אם כי גם לעיתים לא תכופות לשמוע מוזיקה. הייתי רוצה לדעת מה מומלץ יותר. אם יש למישהוא המלצות לאוזניות אחרות במחיר של עד 1000 ש"ח, אז אני ישמח לשמוע על כך גם כן. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by maxth,

שלום הנני מחפש אוזניות in ear בתקציב 300 שח האוזניות יחברו ל iphone חשוב לי איכות שמע טובה חשבתי על Sennheiser CX300 II http://ksp.co.il/?uin=20823 או AKG Q350 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10040

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. השאלה היא: למשל, האם עדיף במערכת 5.1 שהסאב יהיה מאותו יצרן/סדרה כמו שאר חמשת הרמקולים? האם יש לזה משמעות? בגלל הכיוונון של הרמקולים, או טווחי התדרים שלהם? תודה

17. Started by bibo1221,

הבנתי שהפונקצייה העיקרית שלהם זה שהם חוסמים רעש אני מאזין בעיקר בבית, השאלה אם הם שווים את הכסף? הבנתי שהם נוחים ונראים טוב שזה גם חשוב אם לא אותלם על מה תמליצו? אני מוכן לשים עד 3,000 ש"ח שאלה 2: איך הם בהשוואה לרמקולים מאוד יקרים? האם מאוזניות אני יוכל לקבל אותה איכות כמו שאני מצפה מרמקול ב-20K? (רק בעוצמה נמוכה יותר) (ואני יודע שקצת הגזמתי עם המחיר) שאלה 3: למה בחו"ל הם עולים 300 דולר ובארץ כ-2500 ש"ח??? שאלה 4: האם לקנות מגבר אוזניות? (אם כן איזה) או שגלאקסי 2/איפון יעשו את העבודה? (לא לשים בחתימה) ואני מקווה שלא הפלתי אותכם עם אוזניות במחיר כזה לחבר לאיפון, אבל אני לא מבין בנושא וצריך לדעת את התשובה בתודה, ביבו

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם לפני קניית רמקולים [Z5500] ראיתי שממליצים הרבה יותר על מערכת רמקולים לקולנוע +מגבר... אז מה באמת עדיף יותר? לסרטים ולמוזיקה. עד תקציב של 2500+- לחדר 3*3. ולא יד שניה... תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שמעתי שיש טענות, שאם מחברים DAC (איכותי ככול שיהיה) ישירות לכרטיס קול, אז מאבדים מן האיכות כתוצאה מרעשים פניימים שיש במחשב מה דעתכם לגבי זה? והאם זה בכלל רלונטי כשמדובר ביציאות אופטיות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by odeam,

היי! קניתי מיני דיסק mz-n707 וקניתי בבאג מיני דיסק בגודל של 74דקות, אני חדשה בנושא, אז ככה... א. האם קיימים מיני דיסקים שגודלם גדול מ 74 דקות אם כן איזה גדלים יש ? ב. אם קיימים איפה אפשר לקנות אותם?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. על איזה כרטיס קול אתם ממליצים לי הפורטיסימו 2 DE או הטרהטק 512

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מדובר ב 3 כבלים שמופצלים 1 ל 2 .אני משנה במערכת ל AC3 בכרטיס את ההגדרות ש 5.1 . מחבר את הכבל הראשון מיציאת ה REAR בכרטיס לכניסות LEFT RIGHT REAR במערכת , את הכבל השני ליציאה הימנית ליד יציאת ה REAR בכרטיס ומשם לכניסות ה FRONT LEFT RIGHT במערכת , והכבל השלישי שהוא האניגמה הגדולה שלי חיברתי לכניסה הראשונה של הכרטיס ( בעצם חיברתי אותו לכל הכניסות אבל זאת היחידה שמשמיעה משהו ) ומשם למערכת לכניסות של הסנטר והסאב. ובבדיקת הסראונד מהכרטיס .אני שומע מצויין את הקדמיים ( LEFT RIGHT ) ואחוריים ( LEFT RIGHT ) אבל את סנטר והסאב אני שומע מעומעם ,את הסאב אני לא שומע בכלל וגם בסרטים אני לא שומע אותו גם ב MP3 אני לא שומע את הסאב . אבל שאני מחבר את הכרטיס רק לשני הכניסות ולציאה אחת בכר…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מחפש אוזניות אלחוטיות, בעיקר לסרטים במחשב וגם קצת למשחקים. בנוסף ארצה לשמוע בהם מוזיקה כשאני מתאמן בחוץ. כיוון שסרטים הם המטרה העיקרית חשוב שהדיליי יהיה מינימאלי, ושיהיו נוחות לאורך זמן. כמובן שגם האיכות צריכה להיות טובה כשארצה לשמוע מוזיקה למשל. בידוד רעשים מהסביבה יכול להיות נחמד אבל פחות קריטי. התקציב שלי הוא עד 800 שקל בערך. חשבתי על Backbeat Pro 2 או Bose Soundlink, אבל לא בטוח מה הדיליי שלהן. בנוסף האם הן באות עם דונגל של בלוטוס או שצריך לקנות אותו בנפרד? הסתכלתי גם על Arctis 7, הבעייה שהן לא מתחברות אלחוטית לפלאפון שזה קצת מבאס.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by KoM,

האם יש מערכת 2.1\2.0 שתתן איכות גבוהה מה-ATP 3 באופן מורגש ? בעיקר למוזיקה ולסרטים. אם לא, ומכיוון שה-ATP3 לא נמכרים יותר איך ה-Altec Lansing VS4621 - 2.1 בהשוואה אליהם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by legocar,

היי אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה, בעיקר כדי להקליט תוכניות שונות שמשודרות. אני לא מבין בזה כמעט כלום, אז רציתי לשאול- את הכרטיס טלויזיה אני מחבר לממיר או לשקע טלויזיה שבקיר? אם זה לשקע בקיר, אז אפשר לקלוט דרך המחשב בדיוק כמו שאני רואה בממיר של יס? ומה ההבדלים בין כרטיסי הטלויזיה השונים? האם משהו בסביבות ה200 שקל יספיק, או שכדאי להשקיע יותר? על מה אתם ממליצים? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים