אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אז יש לי Ihp 120, וחוץ מיכולת הניווט בין הקבצים הזוועתית שלו אני מרוצה, ומחכה שבאפריל (אמן סלע) ייצא האפגרייד ויהיה לנו עברית (שפה יפה) במכשיר. אני ממש ממש רוצה לחבר את המכשיר לכל מקום (אוטו, אוטו שני, סטריאו של חברים וכ') והפתרון האידיאלי הוא משדר FM. לא כ"כ אכפת לי איזה סוג וכ'... סוללת 9 V או 2 AA או 2 AAA, 4 תדרים או דיגיטלי... רצוי שיהיה קטן. למישהו יש מושג איפה משיגים בארץ? אין לי כוח לחכות למשלוחים מחו"ל שוב!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... התקציב הוא 350 עם אפשרות לחריגה של מקסימום 30 ש"ח. מעוניין בנגן שיהיה איכותי, וייתן את התמורה המלאה לכסף, שלא יעשה בעיות בקריאת צרובים, ושיהיה לו אנטי שוק סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, אני משתמש במערכת קולונע ביתי בעקרון, אבל יש לי כמה בעיות. 1. יש לי בעיה בקטע של הTV SOUND השקע האדום של הממיר לא עובד - ושני השקעים של האדום לבן בטלויזיה מבוטלים ע'י הממיר (נראה לי) אז אני מחבר את הטלויזיה דרך חיבור PL לRCA כאילו אני משתמש ביצאת אוזניות, וזה דופק לי את כל הקטע של ProLogic2 אני יכול לשמוע (נורמלי) רק בAll Channel Stereo (בDVD ובCD ובמחשב זה לא קורה לי הדברים האלו) אז... דרך איזה חיבור אני צריך לחבר? או להחליף ממיר? (מה עם חיבור 21 פינים? הוא ל Audio? 2. למה אני לא יכול להפעיל DTS ו Dolby Digital בסרטי DVD? אני צריך איזשהו כבל מיוחד לחבר ליציאת אודיו דיגיטלית? (אולי בגלל זה זה לא עובד) או שפשוט הסרט שראיתי לא מקודד? (DVD של מאטריקס הראשון צרוב מטיוו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחר טלוויזיה חדשה. חשוב לי שתיהיה HD 1920*1080 סדר גודל תקציב של 3500 +/- המסך מחובר למחשב לצורך משחקים וצפייה בסרטים. אני מתלבט בין טלוויזיה U20 LCD 1:20000DCR 42 PANASONIC שעולה 3200 ש"ח לבין LG LD465 (הסדרה הזאת ומעלה) סדר גודל מחיר 3500 ש"ח (מאוד אהבתי את הפנסוניק) היא שווה משהו? יש המלצות אחרות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס קול הענק הזה הינו מתצורת ISA, נבנה בשנת 95, פירקתי אותו ממחשב פנטיום 3 ולא האמנתי כמה גדול הוא! (מה זה הטירוף הזה?) הכרטיס קול הכי גדול שראיתי אי פעם. אפילו יש עליו כרטיסי זיכרון ישנים (SIMM). למישהו יש פרטים עליו? מה שימושים שלו? למה הוא כל כך גדול? (בשנת 95 היו כרטיסי קול גם יותר קטנים..) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בעבר היו לי cx300 עד שנקרע להם הכבל. הן היו אוזניות מצוינות. אח"כ קניתי את הReference 220וJBL ואני בכלל לא מרוצה מהם. אני מחפש את הנפח בשיר את הבאס הזה והJBL אולי נותן צליל נקי יותר אבל בכל שאר הדברים הcx לא רואה אותו עכשיו בכלל הפסקתי לשמוע שירים בנגן בגלל האוזניות האלה וחשבתי לקנות את הcx500. השאלה היא אם זה שדרוג רציני מ cx300 ויורגש הבדל. אגב הJBL למכירה במחיר הזוי למעוניינים הזוי שווה כסף לסיגריות יאללה ביי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ברצוני לקנות טלוויזיה בסכום של עד 3500-4000 שקל אשמח להמלצה לטלוויזיה הכי איכותית לתקציב הזה העדפה לחברת סמסונג וLG, ומה מומלץ לבדוק לפני קניה בכללי אשמח להסבר והמלצה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תעזרו לי, אני מחפש טלויזיה חדשה לסלון של ההורים שלי מדובר במרחק של באיזור 3.5 - 4 מטר, אין צורך בתלת-מימד אבל אשמח לסמארט, בנוסף אני רוצה לעשות לו סטרימינג של וידאו אולי אפילו לחבר אותו למחשב ל XBMC בעבר הציעו לי את E550 התקציב הוא עד 6000 מישהו יכול להמליץ לי על טלויזיה טובה? או שה-E550 עדיין מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מדגם hp pavilion dv6680 עם כרטיס מסך 8400GS עם יציאת HDMI ככה שמבחינת חיבור לטלויזית LCD אני מסודר הבעיה היא שאני רוצה לחבר את המחשב הנייד לרסיבר בצורה דיגיטאלית כמו שאני מחבר אותו עם מחשב נייח זאת אומרת: דרך חיבור איכותי כדוגמת אופטי או RCA קואקסיאלי. מישהו מכיר את המחשב הנ"ל ויכול להמליץ על דרך חיבור אופטימלית לאיכות דיגיטאלית?? במחשב יש 3 יציאות : 1 מיקרופון ו 2 יציאות לאוזניות אבל בהגדרות של כרטיס הקול יש אפשרות לבחור בין speakers לבין digital audio device (spdif זה המפרט של המחשב: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-80637300-80851537.html
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על הכבלים שמציעים בTMS? על איזה מהם אתם ממליצים? http://tms.co.il/cat/75/607:620
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי אופציה לרכוש אוזניות Zalman ZM-RS6F 5.1 בכ100ש"ח כולל משלוח. האם האוזניות הללו שוות? השימוש הוא למשחקים\סרטים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מחפש משהו מטורף. שירגישו איכותיים מבחינת באס לפחות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש נואשות הורדת עברית לאייריבר, כזאת ש"תתלבש" לי גם על המכשיר. ישלי iriver e 30 תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות במחיר של עד 50$ בארה"ב לשימוש עם נגן MP3, עדיפות לIn Ear, אבל יש לי שאלה: האם יש הבדל משמעותי באיכות הצליל בטווח מחירים הזה בין אוזניות In-Ear לסגורות? ואם הסגורות יותר איכותיות תנו גם המלצה לסגורות (אבל קומפקטיות) בטווח הזה. תודה מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה נגן יותר טוב: http://www.archos.com/uk/products/product_jbplayers.html http://www.archos.com/uk/products/product_jbrecorders.html
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחראי כמה ניסיונות כושלים וחמש דקות שלמות המתנה בקו קיבלתי את שם הדגם של המכשיר mp3 שמעריב לנוער "נותנים" אם אתה עושה מנוי השם הוא: galaxy 2525 מה זה? זה טוב? ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את ההודעה הקודמת נעלו לי בגלל וויכוח טיפשי בין מישה לגודזילה אז אני שואל את אותה שאלה עוד פעם כי לא כיבלתי עליה ממש תשובה: החלטתי שאני רוצה להתקדם מ 2 הרמקולים ב 40 שקל שיש לי למשהו יותר רציני הציעו לי לקנות creative 2.1 ב400 שקל הבעיה שאת הרמקולים אני אצטרך לחבר לקרטיס קריאטיב שעולה 80 שקל (אני לא מתכוון לקנות אחד חדש) השאלות שלי הן: האם כדאי לקנות את הרמקולים האלה בגלל הכרטיס קול הגרוע? האם המחיר והמערכת סבירים? והאם יש מערכת יותר טובה במחיר זהה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוזניות שנראות לי אבל אני צריך עזרה ביעוץ.. Bose In Ear Sennheiser CX55 Sennheiser CX380 Shure SE102 תקציב עד 300 שקל.. אלו האפשרויות שהכי נראות לי עד עכשיו. אני מחפש באס הדוק וחזק. בעיקר להאוסים, היפ הופ, טרנסים וכ'ו.. ולנסיעות באוטובוסים / רכבות בזמן הצבא.. מתכנן לשלב את האוזניות יחד עם sandisk sansa clip plus. מה דעתכם ? ומה תוכלו להמליץ לי, אם לא ממה שבחרתי ? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אממ אז ככה אני רוצה לקנות iAudio X5 בארה"ב אז ככה האם זה יכול משהו?? יש סוג של בעיית קידוד או משהו? ואם אפשר לפתור את זה בעזרת תוכנה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מרגיש שהSS V2 שלי מתחילות להיהרס אחרי שנתיים שהן אצלי, ואני רוצה לקנות זוג אזניות חדש לגיימינג. תקציב של 300 ש"ח, עם דגש על הנוחות(זה מה שכל כך אהבתי בSS V2), עם עיצוב נורמלי(לא משהו מרובע/ענק). תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים טובים למוזיקה תקציב:1300 שקל שימוש:רק למוזיקה כרטיס קול: אני אציין את הלוח אם שלי gigabyte ep45-ds3l בקשות מיוחדות: 1.אני רוצה רמקולים טובים ואיכותיים למוזיקת אלקטרו/האוס 2.אני רוצה שיהיה ווליום גבוה מאוד 3.אם אפשר שיהיו לרמקולים כבלים ארוכים כי אולי אני אתלה אותם על הקיר 4.לגבי מספר הרמקולים מה הכי עדיף רק למוזיקה 2.1 או 5.1 תגידו לי אתם מה הכי מומלץ בקיצור אני רוצה את הרמקולים הכי משתלמים וטובים שאפשר להביא בתקציב הזה למוזיקה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לרכוש לעצמי אוזניות אשר ישמשו אותי לריצות ארוכות. התקציב כרגע הוא 150-300, כאשר השאיפה היא כמה שפחות (אך קיימת אפשרות לחרוג במידה והחריגה תאפשר פריצת דרך). האוזניות צריכות להיות inear או קשר (למרות שקשת פחות עדיף, כיוון שהן מחממות מאד את האוזניים) חשוב לשים לב שאני משתמש בהן לריצות ארוכות (15-30 קילומטר) משמע בין שעה וחצי ל3 שעות ריצה ולכן נדרשות לסבילות טובה לזיעה. הן יחוברו לiphone אך אין צורך במיקרופון. ומבחינת במת צלילים הבאס הוא מאד חשוב לי בריצה... אשמח להמלצה ונסיון אישי שלכם... תודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שתי טלוויזיות משכו את עיניי Sharp 32A33 http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735838&came=1132 Toshiba 32" 32AV600 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735417 מב מבין השתיים עדיפות ? ולמה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות בתקציב של בערך 500-700 שקלים, לא יותר. עד עכשיו עצרתי על שני דגמים, האחד יותר זול -SR80 של גראדו (אבל מומלץ בכל מקום), והשני קצת יותר יקר - AKG 240s (SR125 קצת פחות מומלצות, לפי מה שהבנתי). אני צריך אותן כמעט אך ורק לשמיעת מוסיקה בבית, לא בחוץ. המוסיקה שאני שומע היא בעיקר מוסיקה ישנה, בהרבה מאוד מקרים בהקלטות ישנות ולא מושלמות. מדי פעם אני גם נאלץ לעסוק קצת בשחזור ועריכה של צליל. אני מבקש דעה בנושא הבחירה בין שני הדגמים האלה, ואולי המלצות על דגמים מקבילים במחיר דומה. אשמח מאוד לקבל את דעתו של אנטולי בעניין. אשמח גם לדעת היכן אפשר להשיג את ה 240s במחיר טוב, כי עד כמה שאני יודע הן כן מיובאות לארץ והתמחור שלהן בסדר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-