אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני לא מבין למה הדגם החדש LA32B450 עולה יותר מהדגם הישן שנראה לי כאילו הוא נותן פחות והניגודיות שלו לא ממש ידועה :-\, באתר היצרה כתוב ניגודיות דינאמית גבוהה שזה לא מעניין אותי ולא כתוב בכלל על הניגודיות הסטטית(ה"אמיתית") של הטלויזיה, יש רק חיבור 1 של HDMI לעומת 3 בדגם הקודם , מהירות תגובה של 8ms לעומת 6ms בדגם הקודם, PIP שיש בדגם הישן ואין בחדש, לגבי מעבד התמונה אני לא ממש יודע אין לי מושג בזה אני רק יכול לשער שהLA32B450 עם מעבד תמונה טוב יותר כי היא חדשה יותר, אגב שניהם סדרה 4 או שהדגם של הLA32B450 הוא סדרה 4 ה"חדשה" כי לפי סמסונג שניהם סדרה 4? LA32B450 http://www.samsung.com/au/consumer/detail/detail.do?group=television&type=television&subtype=lcdtv&model_…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש הבדל בין A450 לA451? החליפו לי טלוויזיה והביאו לי A450 במקום A451 אמרו לי שאין הבדל גדול... רק שאין חיבור S VIDEO זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
1. כשאני מריץ סרטים עם הcoreavc עם תמיכת cuda מופעלת על ה8800GT שלי העומס מהמעבד באמת יורד אבל אין לי את הicon של הcuda או של הAVC (כשאני מריץ סרט אין אייקון של coreavc למרות שהוא הקודאק היחיד שמותקן - אין FFDSHOW) גם בMPC וגם בmedia player רגיל האם זה תקין ? 2. 9400GT תומך בcuda אבל לפי הרשימה באתר של coreavc רק 9500 נתמך (אפילו ש9400 זה 9500 מסורס שיידרים) אז 9400GT אמור להריץ cuda בלי בעיה עם coreavc נכון ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, היום קיבלתי סוף סוף את הרמקולים שלי !!!! נראים פשוט מעולה יפים מאוד, אני בטוח גם שאני לא אתאכזב, יותר מידי כתבות וביקורות קראתי עליהם אני חושב שהם יספקו אותי. ככה - עוד לא הרכבתי אותם יש לי כמה שאלות בנוגע למיקום. כמו שאתם כנראה יודעים זוהי מערכת 2.1 הרמקולים לא גדולים ממש אבל הם גם לא קטנטנים, אין לי בעיה של מקום בחדר השאלה שלי - מה המיקום הכי נכון לשים את הסאב אות הרמקולים ? קחו בחשבון אני יכול לתלות אותם על הקיר, השאלה האם זה כדאי או שפשוט לשים אותם על השולחן של המחשב משני הצדדים ? ולגבי הסאב - לשים אותו על הריצפה מתחת לשולחן מחשב או לשים אותו על השולחן מחשב עצמו ?
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
האם ניתן להקליט ממקור אנאלוגי דרך הכניסת מיקרופון במחשב? לפי ההיגיון נראה לי שלא, כי שני המכשירים מספקים חשמל ויהיה קצר. תודה מראש, אורי נ.ב, דגם הלוח (אם זה משנה) הוא GIGABYTE GA P35 DS3L
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני חושב לקנות רמקולים כאלו, בודק האם ניתן למקם אותם מבחינה לוגיסטית בחדר כך שיתקבל האפקט הרצוי. מה הוא לרוב אורך הכבלים שמגיע עם רמקולים כנ"ל? באילו מרחקים מומלץ למקמם מהצופה ובינם לבין עצמם? האם ניתן להשתמש בכבלים מאריכים (עבור אות הסאונד) מבלי שתהיה פגיעה באיכות? מה המחיר של כבלים כאלו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וערב טוב, מחפש טלויזיה לסלון 37" לא להיבהל מרחק הצפיה קטן מ 2.5 מטר מיועש לשידורי טלויזיה יס/הוט בלבד תקציב כמו בכותרת ניתן לחרוג מעט אם ההשקעה שווה לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב, המרוחק משהו כמו 6-7 מטרים מהטלווזיה, תהיתי האם קיים כבל באורך כזה? כמו כן, יש לטלווזיה כניסת VGA, מה עדיף: RCA / VGA? אם קיים כבל כזה, מישהו יכול להפנות אותי לאתר שממנו ניתן לרכוש? כ.מסך : 9600GT, תודה! צחי
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טלוויזית LCD בעלת 42-40 אינצ', שתשמש בעיקר למשחקים בPS3 וסרטי HD פה ושם. ההתלבטות שלי היא בעיקר בין הדגמים הבאים: LG 42LH50 Philips 8404H Sony KDL40W5500 מישהו יכול להמליץ על אחת מהן או דגם אחר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, יש לי את הרמקולים הנל מחוברים לכרטיס קול המובנה של P5B-delux ועם הדרייברים המעודכנים מהאתר של ASUS , מערכת הפעלה VISTA 64BIT שאני מגדיר את הרמקולים בתצורה 5.1, רק הימני והשמאלי עם הבאס מנגנים ללא הCENTER או האחוריים בכל משחק סרט או שיר שניסיתי יש מישהו שיודע מה התקלה ואולי איזה הגדרה צריך לתקן? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בבקשה אני לדעת!!!!איך אני מחבר כרטיס קול למחשב בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני חושב שכותרת הנושא כבר אומרת הכל. האמת שאין לי מושג ולו הקטן בעולם כרטיסי הקול,קניתי רמקולים microlab 23x 5.1 וסך הכל אני רוצה לחבר אותם למחשב ושישמעו בצורה איכותית בהתחשב במחיר כמובן. אפשר לקבל דגם של כרטיס מסך סביר שיענה על הצרכים שלי? תודה מראש על העזרה, ובכלל ,תודה לכל מי שעוזר פה בפורום,עולם הרכישות הפך בטוח יותר מאז העזרה בפורומים השונים
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
עולה בארץ (לפי מחיר באינטרנט) 36000 ש"ח (בחו"ל הוא עולה 2000 פאונד) שזה בערך שליש. שאלה למי שמתמצא בתחום - יש מכשירים דומים של יצרנים אחרים שנמכרים בארץ במחיר קרוב יותר למחירם האמיתי ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני חודש בערך KDL32S5500 מהרגע שאני לוחץ על הכפתור בשלט לוקח לה 11שניות להדלק שזה מכוון על הוט ושזה על האקסבוס לוקח לה 15 שניות לעומת טלויזיות אחרות (CRT)בבית שלוקח להם 2 שניות להדלק זה תקלה או שזה ככה צריך להיות? כמה זמן אמור לקחת לה עד שהיא נדלקת?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול USB או FW עד 400 ש"ח (הייעוד העיקרי הוא האזנה למוזיקה) האם יש משהו ששוה את הכסף בתחום המחירים הנ"ל או להשאר עם הOB?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אוקיי אז בX530 יש 5 רמקולי לויין , הסנטר פועל רק בוונטרילו ( ושומעים רק דרכו ) ובשירים כולם פועלים חוץ מהאמצעי איך אני עושה שכל ה5 יפעלו תמיד ?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום חברים, האם מישהוא יודע כיצד אפשר להוריד למחשב תוכנית שהוקלטה על ממיר יס מקס hd? ברצוני ליצרוב את התוכנית ע"ג דיסק. אנא עזרתכם,תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אציין בפתיחה שחוץ מכרטיס קול שיש לי- הכי פשוט נראה לי - ואין לי מושג מה הסוג שלו - אין לי מושג לגבי כל מה שקשור לאודיו, והעברת קלטות טייפ למחשב. יש מספר קלטות ישנות מאוד (בנות 30 שנה!!) שמוקלט עליהם דברים נדירים שחשובים לי מכל משמר. כיצד אני יכול להעביר אותם למחשב? מה אני צריך בשביל זה?(חומרה, תוכנה, מערכת סטריאו מתקדמת? (שלי בת 10 שנים)) ושאלה נוספת - במידה והעברתי את הכל למחשב -יש תוכנות ש"מנקות" את הקובץ מרעשי רקע? תוכנות שיעזרו לשפר את איכות הקול בצורה משמעותית? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למוזיקה, בעיקר לצלילים הגבוהים אני שומע המון פופ אלטון ג'ון וכאלה אני לא אוהב את הבאס והעומק אלא את הצלילים הגבוהים והמי ריינג' אני חושב לקנות בסביבות ה 600 שקל בערך, אני ממש מתפתה ללכת לכיוון ההארמן קארדן sound sticks 2 אבלהם קצת יקרים לי בכל מקרה רציתי לדעת אילו עוד אופציות כדאי לי לשקול? הרמקולים יהיו מחוברים למחשב נייד בחדר קטן ודי סטנדרטי תודה, טל :]
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מספר קבצים שמכווצים ב- 320kbps. אני רוצה להוריד את האיכות שלהם ל 64 או 128kbps כדי להכניס יותר שירים לפלאפון (גם ככה אני לא ארגיש בהבדל). האם ישנה תוכנה (עדיף חינמית, אבל אפשר גם כזאת שעולה כסף) שמורידה איכות של קבצים. תודה, yosda-boy.
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי להיפטר מהקופסא בחדר שלי. מחפשת המלצות לטלוויזיה 32"-37". הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפייה בyes, צפייה בסרטים וסדרות מהמחשב ומשחקים בקונסולה. מרחק הצפייה מהמסך 2.5 מטר בערך. חשוב לי שבטלוויזיה תהיה יציאת vga (רק כך הלפטופ מתחבר) וקומפוננט לקונסולה. שאלה נוספת, מה בעיקרון אני צריכה לחפש בטלוויזיה? הבנתי שרוב הנתונים הם "נתוני נייר" שהחברות נותנות ועל כן הם לא מהווים אינדקציה לכלום. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות שטובות גם למשחים וגם למוזיקה במחיר של 150 שקל בערך. ועדיף שיהיה מיקרופון.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הי, מחפש טלוויזית LCD לחדר, חשוב שיראו חד, שיהיה HDMI, שישמעו טוב שמעתי על הדגם הבא: LA__A450 האם מומלץ, אילו עוד דגמים יש? מתלבט האם כדאי לקחת לחדר 32 או 37 אינץ'? תודה רבה, עידן
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין קנייה של אחד הדגמים של MICROLAB 6C/7C לבין מדפיים יד שניה שיתחברו למגבר ישן שברשותי. התקציב באזור ה-1000 שקל, אך אינני יודע שום נתון על המגבר הקיים וגם ברשת לא כל כך הצלחתי למצוא פרטים. מה דעתכם בנושא? האם יש לכם המלצות לגבי רכישת הדגמים שלעיל, או המלצות לגבי מדפיים יד שניה שנכנסים בתקציב. מעבר לכך אספר ש-90% ממוזיקה שאני שומע היא מהמחשב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי, לפני שאני מתחייב לכמה שנים בחברת הכבלים בשביל ממיר מקליט חשבתי לשאול אם אפשר לבנות במחשב את אותו דבר. הסלון מחובר אצלי למחשב דמוי מדיה סנטר מאד חזק והשאלה אם יש כרטיס מסויים טוב פשוט ויציב שממש יכול לעשות את העבודה בהקלטה / מעקב ערוצים בכבלים. אשמח לכל עצה או טיפ בנושא. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-