אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף יש קצת כסף, אז החלטתי לקנות רמקולים. אני אשתמש בהם כמעט אך ורק למוזיקה (אני רואה גם סרטים ומשחק קצת, אבל אם אני מסתדר עם אוזניות - לא תהיה לי שום בעיה עם זוג רמקולים), לכן אני מתכנן לקנות זוג סטריאו נחמד ולא סראונד 5.1 בינוני. כמו שאמרתי, זה מיועד בעיקר למוזיקה - בעיקר רוק על גווניו (ללא מטאל. כמה לדוגמא: לדזפ, רדיוהד, פינק פלויד, TVOTR והמון להקות אינדי), קצת בלוז וFאנק (ב.ב. קינג, גארי מור, קלפטון, פרינס וכו'). ופה ושם קצת אלקטרו (Simian Mobile Disco לדוגמא) וקצת מוזיקה שחורה וג'אז/פיוז'ן. הרמקולים יהיה בחדר (ממ"ד) בגודל של איזה 3X4 (ניחוש), ואני לא נוטה לשמוע מוזיקה בווליום שמרעיד לי את החדר. לא יודע אם החיסרון בסאב ב2.0 יפריע לי כ"כ. אני לא מחפש את הבאס הנמוך …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע אזניות של JABEN, אבל הסיליקון שלהם לפעמים נופל ונתקע לי באוזן. הייתי שמח להמלצה לאזניות כפתור ב 100-150 שח תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
עדיף כמובן כמה שפחות , מחפש יחס עלות / ביצועים מקסימלי , תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה למחשב סוף סוף עם הכבל הזה: http://ultrapro.co.il/products/107312 ומתאם HDMI TO DVI פשוט שרכשתי עכשיו כאשר אני מריץ HD, גם 1080 וגם 720, ה- CUDA אכן פועל, אבל יש לי "נפילות" של הסיגנל מידי פעם (ולא מעט) התמונה נעלמת לכמה שניות והוא מחפש סיגנל ואז חוזר מה יכולה להיות הבעיה? הגדרות? כבל? מתאם? מאיפה להתחיל
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אחי הגדול רוצה לקנות רמקול נייד, חייב שיהיה בו סאב-וופר, שיהיה ממש איכותי ועדיפות גבוהה לרמקול BLUETOOTH חשבתי על האפשרויות האלו לא בטוח אם בזה יש סאב http://www.getit.co.il/Prod/52493/12 נראה טוב http://www.think3g.com/productspec.asp?id=3798 גם נראה טוב מאוד http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=7727576 והבנתי שזה הכי טוב ומומלץ אבל הוא די יקר http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697057 אם יש לכם המלצה לאחד הדגמים פה או לדגם אחר שעולה על הדרישות אני אודה לכם, ד"א התקציב המקסימלי הוא בסביבות ה 650 ש"ח כמובן שעדיף 350+- אם הוא לא פחות טוב או שההבדל באיכות \ עוצמה מזערי.[br]פורסם בתאריך: 1.09.2009 בשעה 12:03:46 !!…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הרבה זמן לא היה מפגש, למה שאני לא אנסה להרים אחד? המכסה שלי כרגע היא ל10 אנשים בלבד. מה שצריך כרגע זה 2 מקורות (מחשב, לפטופ) וכמה שיותר מפצלים וכבלים שאתם מביאים אתכם כי פשוט אין לי בבית ספיירים. כרגע אני מתכנן 3 עמדות. אחת בסלון, אחת בפינת אירוח והשלישית בחדר שלי. בינתיים יש מקומות שמורים ל3-5 אנשים. אצטרך לסנן על פי שיקול דעתי מי יוכל להגיע או לא, והקריטריון לצערי הוא ציוד ואנשים עם רקע ומביני עניין. אני מעדיף שיגיעו אנשים עם ציוד מגוון ומעניין כדי לשמור על רמה גבוהה של מפגש. כרגע מגיעים/מתנדנדים אנטולי דור שמשון מתן אוזניות: W5000, GS1000, AD900, K701, DT880, K340, AD2000 מגברים: opera, amphora, darkvoice 336, beta22 עדכון יש מקום לעוד 4 אנשים, אני אתפשר על ציוד אז אם…
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות LCD לחדר הטלווזיה תוצב שמרחק של 3 מטר מהמיטה יש משהו בתקציב?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות טלוויזיה דקה וגדולה (עכשיו יש לי CRT 21", הכל יחסי) לחדר התקציב הוא עד 3000¤, אבל אני ישמח מאוד מאוד לקנות ב2000 במידה ואני יקבל משהו טוב במחיר הזה, יש עוד דברים שאני רוצה לקנות החדר שלי הוא באורך של 3 וחצי מטר (המרחק צפייה יהיה 3.25 מטר כנראה) איזה גודל מומלץ לחדר כזה דרך אגב? כי מבחינת התקציב, ממה שראיתי הכי גדול שאני יכול לקנות זה 32 אינץ' בכל מקרה. חשוב לי שהטלוויזיה תהיה של יצרן סביר (lg, samsung, toshiba, sony, philips וכו') ולא becko lenco metz וכל מני כאלה שרואים בזאפ ועוד יותר חשוב שהטלוויזיה תהיה שחורה לגמריי, עדיף מבריק, ולא בצבע כסף! זה פשוט מכוער באופן קיצוני. וכמובן שתהיה איזהשהיא כניסה דיגיטלית כדי לחבר את המחשב וממיר HD בעתיד (…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים! אומרים שמגברי המנורות עליונים מבחינת צליל על מגברי הטרנזיסרורים המסורתיים, אני מצאתי מגבר מנורות ממש מרשים באי-ביי ורציתי לברר אם מישהו שמע עליו http://cgi.ebay.co.uk/YAQIN-MC-10L-EL34-Class-A-Integrated-Tube-Amplifier-GD_W0QQitemZ260462455981QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_HomeAudioHiFi_Amplifiers?hash=item3ca4c5acad&_trksid=p4634.c0.m14.l1262#ht_5459wt_935 לדעתי זה מחיר מציאה למגבר כ''כ מגניב! אבל אני לא בטוח לגבי האיכות כי לא שמעתי אותו או מוצר דומה לו... -איזה רמקולים מתאימים לו? (המגבר 52W לערוץ) -במקרה הכי גרוע, כמה פחות טוב ממגבר סטנדרטי בסכום דומה (גג 3000 שח) ? אם למישהו יש המלצות על מגברים אחרים עד 3000 אשמח לשמוע.
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי, החלטנו להשתדרג ולקנות LCD לסלון. תקציב 7 אלף. (אממ חריגה של 300 שקל ...) 42 אינץ' מרחק צפייה משהו כמו 3 וחצי מטר. הטלויזיה תשמש בין היתר לצפייה בתכני HD מהמחשב הנייד שיהיה מחובר בHDMI וכנראה נשדרג את הממיר לHD (עדיין לא ידוע אם נשדרג... אבל היא בעיקר תשמש לצפייה בYES). מה שחשוב בטלויזיה זה החדות. שהתמונה תהיה כמה שיותר "יפה" . כרגע חשבתי על שני דגמים: שניהם 42 אינץ' PHILIPS 8404 LG LH70YR אשמח לחוות דעת על הדגמים שנתתי ומה מהם עדיף ולמה. (ודגמים אחרים יתקבלו גם בשמחה.) תודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שמחובר לטלוויזית LCD. למחשב יש רמקולים של ALTEC LANSING 2.1 החיבור הוא כזה: מכל רמקול יוצא כבל שמתחבר ל-SUB ויש כבל אחד שמחובר מהמחשב ל-SUB. השאלה היא האם יש אפשרות לחבר גם את ה-LCD באופן כזה שאני אוכל לשמוע גם את הטלוויזיה דרך הרמקולים של המחשב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי טלוויזית LCD בחדר, אשר מחוברת ישירות לכרטיס מסך במחשב(NVIDIA 7600GT), דרך כבל HDMI-DVI. במסך המחשב שלי, שגם הוא מסך LCD, ישנם לא מעט פיקסלים שרופים, ואני מודע לכך. אך ישנה תופעה מתמשכת שפשוט מוציאה אותי מהכלים - בכל צפייה בוידאו כלשהו, סרט, סרטון וכו', על גבי מסך הטלוויזיה שבחדרי, מופיעים בדיוק אותם פיקסלים שרופים הנמצאים על מסך המחשב, ובאיזשהו אופן "פלאי", מועתקים לי גם למסך הטלוויזיה. יש לציין שלאחר בדיקה שלי, מסך הטלוויזיה נקי מפיקסלים שרופים, והם מופיעים אך ורק כאשר הטלוויזיה מתקשרת עם הכרטיס מסך והמחשב.(לאחר הפעלת אופציית הCLONE דרך הדרייבר של הכרטיס מסך). אשמח לקבל הסבר ודרך אפשרית לפתירת תופעה מעיקה זו. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב חברה קודם כל רציתי להגיד שזה ממש פורום סוס אנשים פה ממש תותחים ועוזרים אחד לשני ייפה! בכל מקרה אני ומשפחתי בדיוק נשרף לנו המסך המרובע הגדול הזה והחלטנו להתקדם הלאה.. עכשיו זה חייב להיות מסך של 37 או 40 אינטצ' פחות לדעתי כי זה סלון וגם שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב ולראות סרטים דרכו.. בכל מקרה המליצו לי על הסאמסונג הסדרה השביעית ואמרו לי שיש להם איזה טכנולוגיה שמשפרת איכות תמונה וכדומה אבל אתם האקספרט אז רציתי לדעת מה דעתכם הספציפית לדגמים מסויימים אה כן ותקציב 3k מחנות בסביבות ירושלים.. מקווה שיש דגם נורמלי בכזה סכום תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
האם ניתן לשחק במשחי מחשב כגון GTA 4 , FIFA , NBA וכו' ע"ג מסך LCD 42 FULL HDאינץ באיכות טובה כמובן ? אני מניח שזה קשור לכרטיס המסך אבל האם הם בנויים למסכים בגודל כזה ? אשמח לקבל המלצות לכרטיס רלוונטי במידה ויש כזה
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני לא מבין למה הדגם החדש LA32B450 עולה יותר מהדגם הישן שנראה לי כאילו הוא נותן פחות והניגודיות שלו לא ממש ידועה :-\, באתר היצרה כתוב ניגודיות דינאמית גבוהה שזה לא מעניין אותי ולא כתוב בכלל על הניגודיות הסטטית(ה"אמיתית") של הטלויזיה, יש רק חיבור 1 של HDMI לעומת 3 בדגם הקודם , מהירות תגובה של 8ms לעומת 6ms בדגם הקודם, PIP שיש בדגם הישן ואין בחדש, לגבי מעבד התמונה אני לא ממש יודע אין לי מושג בזה אני רק יכול לשער שהLA32B450 עם מעבד תמונה טוב יותר כי היא חדשה יותר, אגב שניהם סדרה 4 או שהדגם של הLA32B450 הוא סדרה 4 ה"חדשה" כי לפי סמסונג שניהם סדרה 4? LA32B450 http://www.samsung.com/au/consumer/detail/detail.do?group=television&type=television&subtype=lcdtv&model_…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מה אתם אומרים על Panasonic TH-L37S10? http://www.hdzone.co.il/product.asp?productid=217 אני מתכוון לחבר אותה למחשב בעיקר לצפיה בסרטים וכו'. שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש הבדל בין A450 לA451? החליפו לי טלוויזיה והביאו לי A450 במקום A451 אמרו לי שאין הבדל גדול... רק שאין חיבור S VIDEO זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, הטלוויזיה היא 34". 1. שמתי לב שהתמונה שאני רואה במסך היא zoomed in, למשל בערוץ הספורט אז יש את השורה למטה שרצה ומביאה דיווחים/עדכונים אז בדרך כלל אני בקושי יכול לקרוא מה כתוב, אני רואה איזה חצי שורה וכשאני צופה בערוץ הספורט במקומות אחרים (לא אצלי בבית) אז רואים מצוין. דוגמה נוספת לבעיה היא שהסמלים של הערוצים בפינות העליונות יותר מידי קרובים לקצה. הסתכלתי באפשרויות ולא מצאתי משהו שיכול לעזור לי. 2. יש לי ממיר של HOT ונגיד אני צופה בערוץ מסוים ואני מסתכל מה יש בערוץ אחר בלי לעבור ערוץ, אז אם אני "רץ" על תחנות אחרון אז זה ממש איטי ואצל חברים/אנשים אחרים זה רץ ממש מהר, תוך כמה שניות מגיעים מערוץ ביפ למשל לערוץ הספורט ואצלי ייקח איזה דקה. מה אני יכול לעשות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום. ברשותי זוג רמקולים של jamo e640 מחוברים למגבר yamaha rxv-565 אני רוצה לדעת מהו המיקום האידיאלי לתליית הרמקולים(מרחק ביניהם, וגובה מהרצפה), ומה המיקום האידיאלי לתליית הטלויזיה(פלזמה 42 אינטש של סמסונג) (לא יודע אם שני הסעיפים קשורים לפורום, אולי לפורום אקוסטיקה או קולנוע ביתי) החדר בנוי כך שיש קיר גדול (עליו יתלו הרמקולים והטלויזיה). רוחבו כ-5 מטר (חלונות בשני הצדדדים) הצד הרביעי (מול הקיר המיועד לתלייה)- פתוח לגמרי עד למטבח. עוד שאלה קטנה: לצערי לא נחפרו תעלות בקיר בעת הבנייה לצורך העברת כבלים של רמקולים. האם יש איזשהו פתרון אסטי אחר? תודה, נדב
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם ניתן להקליט ממקור אנאלוגי דרך הכניסת מיקרופון במחשב? לפי ההיגיון נראה לי שלא, כי שני המכשירים מספקים חשמל ויהיה קצר. תודה מראש, אורי נ.ב, דגם הלוח (אם זה משנה) הוא GIGABYTE GA P35 DS3L
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש לי מחשב נוסף בו קיימות שתי יציאות DVI ב-EVGA GTX 285 שלי. אני מעוניין לחבר מחשב זה במקביל לטלוויזיה 32" FULL-HD, כלומר בנוסף לחיבור למסך המחשב... ע"י שתי היציאות הנ"ל. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. האם העובדה שהמחשב מחובר כעת גם למסך הטלוויזיה, בנוסף למסך המחשב, תגרום לו למאמץ/התחממות יתר ? 2. האם אפשר לחבר לטלוויזיה במקביל גם את ממיר ה-YES, כאשר זה והמחשב עובדים במקביל בשני ערוצים שונים ללא הפרעה אחד לשני ? 3. כאשר הטלוויזיה על ערוץ המחשב, כלומר על כניסת ה-HDMI במקרה הזה, האם הרמקולים שמחוברים למחשב יתפקדו כרמקולים לטלוויזיה לכל דבר ? אם כן האם יש שיטה כלשהי בה אוכל לשמוע לדוגמה מוזיקה במחשב, בזמן השטלוויזיה דלוקה ומשמיעה משהו אחר ? 4. אם אחבר כרטיס קול שדרכו יעבור האודיו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וערב טוב, מחפש טלויזיה לסלון 37" לא להיבהל מרחק הצפיה קטן מ 2.5 מטר מיועש לשידורי טלויזיה יס/הוט בלבד תקציב כמו בכותרת ניתן לחרוג מעט אם ההשקעה שווה לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טלוויזית LCD בעלת 42-40 אינצ', שתשמש בעיקר למשחקים בPS3 וסרטי HD פה ושם. ההתלבטות שלי היא בעיקר בין הדגמים הבאים: LG 42LH50 Philips 8404H Sony KDL40W5500 מישהו יכול להמליץ על אחת מהן או דגם אחר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, יש לי את הרמקולים הנל מחוברים לכרטיס קול המובנה של P5B-delux ועם הדרייברים המעודכנים מהאתר של ASUS , מערכת הפעלה VISTA 64BIT שאני מגדיר את הרמקולים בתצורה 5.1, רק הימני והשמאלי עם הבאס מנגנים ללא הCENTER או האחוריים בכל משחק סרט או שיר שניסיתי יש מישהו שיודע מה התקלה ואולי איזה הגדרה צריך לתקן? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שומע חלש מאוד כשאני מחבר אוזניות או רמקולים.. זה קרה לאחר שהוצאתי והחזרתי את הכרטיס[לא בזמן שהמחשב עבד] ומאז לא משנה כמה דרייברים התקנתי והסרתי המצב לא חוזר לקדמותו.. פתרון ?[אגב אני כרגע עם המובנה, עובד טוב]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-