אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
הי. אתמול חיברתי מגבר עם רמקולים למחשב, ושומעים טוב ממנו. כל שיר או משו כזה שאני מפעיל במחשב שומעים במגבר באחלה איכות. חיברתי גם מיקרופון רגיל כזה של מחשב למחשב, והיו שומעים דרך המגבר גם את מה שאני שר (עם הפלייבק ברקע), אבל שמעו ממש חלש הייתי ממש צריך כמעט להכניס תמיקרופון לפה כדי שישמעו משהו. אז קניתי מיקרופון יותר מקצועי לזה, אחד שגם נראה כמו מיקרופון ולא סתם משו של מחשב. החיבור שלו היה גדול מדי אז קניתי מעבר עכשיו מPL גדול ל3.5 שמתחבר למחשב. עכשיו אם אני מקליט קול או משו ומדבר למיקרופון זה מקליט ממש חזק וטוב, אבל שאני סתם מדבר למיקרופון (וזה על ON על המיקרופון) לא שומעים כלום דרך הרמקולים. יש למישו מושג איך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קיימים רמקולים איכותיים בתצורת 2.1 עם שלט אלחוטי? בנוסף אשמח לקבל המלצות למערכות 2.1 איכותיות גם בלי שלט אלחוטי.. התקציב הוא כ500 ש"ח, ויש אפשרות לרכוש מהדיוטי פרי או מאירופה אם זה יותר זול משמעותית..[br]פורסם בתאריך: 10.09.2009 בשעה 14:28:09 אוקיי ,החלטתי ללכת על הZ4i.השאלה שלי האם יש הבדל בין הZ4i לZ4e מלבד הצבע?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות אחד כזה לחבר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי כרטיס X-FI XTREMEMUSIC (REFURBISHED) מ EBAY. התקנתי אותו והכל טוב, פרט לפרט אחד: בכל פעם שאני מדליק את המחשב הגדרות הכרטיס חוזרות לברירת המחדל (עוצמה מסויימת, CMSS 3D דולק, בלי BASS REDIRECTION ועוד). כל פעם אני מכוון את זה מחדש, אך לאחר שאני מכבה את המחשב ההגדרות "מתאפסות" מחדש. האם מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני הולך לקנות רסיבר HDMI של ONKYO. בינתיים המחשב מחובר ישירות לטלויזה. יש לי גם PS3 וYES MAX HD שאני מחבר ישירות לטלויזיה (יש לי רק שתי כניסות HDMI אז אני מעביר את הכבל מאחד לשני עד שיהיה לי רסיבר). השאלה שלי היא אם אני אחבר את המחשב לרסיבר המחשב יזהה לי את הטלויזיה כמו כשהוא מחובר אליה ישירות??? אם לא יש לי אפשרות להמשיך לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה אבל אז יש לי בעיה עם הסאונד כי למחשב שלי אין יצאיה דיגיטלית. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הפדים הם של ג'רמי לין, שמכין בין היתר גם רצועות ראש של דנון וגרדו בנוסף לפדים לאוזניות מגוונות. http://www.jmoneyaudio.com/main.php החלטתי שנמאס לי מהבד המגעיל הזה (VELOUR) שיש לי עם הבייר ואמרתי וואט דה הל כבר יכול להיות.. 60$ דולר זה עלה (ואני מרשה לעצמי לרשום את זה בפומבי), 60$ ששווים כל סנט. איכות הבניה והתפירה (הכל בהכנה עצמית של ג'רמי) פשוט מדהימה. הפדים מספקים נוחות טובה (לא מתעלה אמנם על הvelour הרגילים של בייר) ואטימה, יחסית טובה יותר. ועכשיו לסאונד - השינוי הוא אדיר, בעצם אלו לא אותן אוזניות כרגע. הבאס בעל פירוט לא מהעולם הזה וניחן בניואנסים חדשים של ווקלים גבריים, תופים נשמעים מפורטים יותר ובעלי יותר תקיפה, גיטרות חשמליות, אקוסטיות, הכל מקבל נפח חדש שלא הו…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני התחדשתי לאחרונה במסך חדש, ואני לא מוצא חיבור לכרטיס מסך של כבל HD, זה אומר שאני לא יכול לחבר אותו, רק אם לקנות כרטיס מסך חדש, או שיש איזה שהוא ממיר ? סליחה על הבורות, תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעונין לרכוש בקרוב קולנוע בייתי שהולכת להתחבר למחשב דרך HDMI בכרטיס קול של ASUS AVHD1.3 DELUXE . אני מוכן להוציא 7.5K על מגבר טוב ורמקולים - לא איכפת לי אם יהיו יד שניה או מתצוגה או שהם יהיו זמנים לרכישה רק מחו"ל רק שיהיו הכי איכותיים שאפשר במסגרת התקציב(אומנם אני לא אודיופיל אבל אני בהחלט יודע להעריך איכות). החדר שהם יותקנו יהיה קטן למדיי בערך 3 על 3 . אני מעוניין שהמערכת תהיה כמה שיותר איכותית מבחינת רמות פירוט ווליום פחות חשוב לי כי זה בכל זאת חדר קטן וחשוב שתהיה תמיכה בפורמטים החדשים DD HD ,DTS HD ,DTS HD MASTER, DDP חשבתי על http://reviews.cnet.com/home-theater-systems/onkyo-ht-s9100thx/4505-6740_7-33332676.html?tag=mncol;lst או על הרסיבר הזה + רמקולי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, ראיתי ברשת אוזניות CX 380 Sport II ויש את גירסת ה CX 380 כדוגמא http://cgi.ebay.com/Sennheiser-CX380...QQcmdZViewItem לעומת http://cgi.ebay.com/SENNHEISER-Sennh...QQcmdZViewItem המחיר דיי משמעותי, אבל אני לא מוצא את ההבדל בביצועים, תודה.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום רב, האם ניתן לחבר ישירות מחשב HTPC למערכת סטריאו 2 ערוצים? לדוגמא NAD320BEE ואיזה חיבור איכותי יותר וכמה איכות ניתן להשיג ? תודה
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום היתה לי מערכת מיני מחוברת למחשב (2 ערוצים) והכול היה בסדר, היום חיברתי מערכת מיני נוספת כדי להוסיף שתי ערוצים נוספים כסראונד.. הגדרתי בדרייבר את מערך הרמקולים מ-2 ל-4 והסראונד עובד מצויין. עכשיו, לקחתי מגבר ישן שהיה לי וחיברתי אותו על היציאה של הסאב/סנטר בכדי שיהיה לי גם סאב, הגדרתי בדרייבר את המערך מ-4 ל-5.1 ואז יש לי בעיה, אני שומע את כל ה 5 רמקולים עובדים אבל לא שומע את הדיבור כשהסרט מנגן.. כאשר אני מחליף את הסאב שיעבוד כסנטר, אני שומע את הדיבורים אבל, זה עדיין נשמע פחות טוב מהמערך של 4 רמקולים בלבד, כאילו שחסרים צלילים. בסך הכול רציתי להוסיף סאב למערך של 4 רמקולים.. אז אני מניח שהשאלה שלי היא, האם ניתן לחבר מערך של 5.1 ללא הסנטר? ולשמוע את הדיבורים…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום תמיד אני מוצא תשובות בפורום הזה לכן אני מקווה גם הפעם שיהיה כך ברשותי מחשב נייד gigabyte מדגם w566n בעל כרטיס קול HD Audio עם יציאת אוזניות (ירוק) מיקרופון (אדום) וליין (ירוק). בנוסף יש לי רסיבר מדגם Yamaha RXV461 עם מגוון יציאות שניתן לראות בקישור זה: http://www.yamaha.com/yamahavgn/Images/YEC/AV_Receivers/Views/BP_RX-V461.jpg השאלה שלי איזה כבל והגדרות אני צריך כדי לשמוע מהמחשב בסראונד (5.1)? כמו כן אם אני מחבר לחיבור יו אס בי ברסיבר דיסק און קי עם שירים האם אני אמור לשמוע בסראונד? תודה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי רמקולים 5.1 לראות את הסרטים במחשב אבל בגלל שהחדר קטן אז אין מקום אז אני חושב על אוזניות. אני מחפש אוזניות שממש יתנו תחושה של רמקולים עם אפקט סראונד. אז העיקריים שחשבתי עליהם זה: Sennheiser HD555 שעולים בערך 650 שקל ראיתי שיש עליהם הרבה תגובות והמלצות בפורום הזה אז אני מבין שיש אותם לכמה מפה. ובנוסף , אוזניות במחיר הזה שוות למערכת רמקולים במחיר כזה או יותר יקרה? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי כמה וכמה דרייברים וזה פתח לי את האפשרות שבוחרים 2 מסכים אבל זה פשוט לא מזהה. החיבור תקין בוודאות, השתמשתי בו בקביעות עד אתמול ב WIN XP. דגם כרטיס המסך gainward bliss 7600gt pcx והנה תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי מערכת Z5500 וכשאני מנגן סרטים עם dolby digital דרך המחשב, הווליום נורא נמוך ואני ממש צריך לגביר המון בשביל לשמוע משהו. זה לא ככה דרך הממיר של יאס שאני רואה נשיונל גאורפיק לדוגמא (שם הסאונד הוא דיגטלי). בסאונד אנלוגי הווליום גם נשמע כמו שצריך. אני עם ווינדוס ויסטה ומשתמש בKMPLAYER שיחקתי עם ההגדרות של ה ac3 (העליתי את הווליום המרכזי, שיחקתי עם הגדרות מוכנות מראש וכו') אבל זה לא עוזר אולי אני מפספס משהו? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות רסיבר ורמקולים סאטאלייטים (+סאב כמובן) עבור קולנוע ביתי. התקציב הוא 3000-4000 ש"ח. בשלב ראשון הייתי רוצה לדעת על אילו חברות כדאי להסתכל ולשמוע ואם אפשר גם דגמים מומלצים שלהן.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש רמקולים לסרטים ומשחקים עד 500 ש"ח, לא צריך יותר מדי, לא גדול, שיהיו שלושה כולל סאב, יש חיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקולים ניידים עדיפות בחיבור USB ללא חשמל, שנותנים ביצועים סבירים. אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי עשיתי פורמט למחשב וכמה ימים שאני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול הזה כי אין לי מושג איך בבקשה עזרו לי פה בהדרכה כלשהי :-[
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שוקל (עם הסתייגות מהמחיר) לקנות מערכת זו בעיקר לסרטים, אך גם למוזיקה ומשחקים. 1. יש לי כרטיס קול מובנה עם יציאה אופטית עובדת (את האנלוגית שרפתי ) בלוח אם בן כ-5 (ראו מפרט). האם הרמקולים יעבדו בצורה טובה עם הכרטיס הנ"ל? בפרט, ראיתי שיש להם תמיכה ב-DD ו-DTS, האם זה אומר שבמשחקים הם אלו שיבצעו את הקידוד ואני אשמע סראונד אמיתי? 2. האם סרטים עם קידוד סאונד AC3 ישמעו בסראונד? (ביציאה האופטית) 3. כרגע יש לי ATP3, כאשר לכל רמקול יש 3 אלמטים, ב-5500 ראיתי שיש להם רק אלמנט אחד. האם במוזיקה ואף סרטים לא תהיה ירידה באיכות כתוצאה מכך? 4. מיקום - האם העסק יעבוד כמו שצריך, אם אני אהיה קרוב יותר (במעט) לרמקולים הקדמיים, מאשר לאחוריים? 5. האם יש מערכת 5.1 עדיפה בתקציב של כ-2.5K, או ל…
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שהגעתי למקום הנכון, העניין הוא כזה, חבר שלי צריך לקבל יונדאי I10 מהעבודה והבנתי שחברת הליסינג הורידה את המערכת BUILT-IN של יונדאי והכניסה מערכת רגילה במקום. הוא לא יודע מהי המערכת הזו אבל חשבתי שבטח כדאי לו לשדרג אותה. המערכת המשודרגת שהציעו לו היא קנווד 4044 USB. מה אתם אומרים על המערכת הזו? האם אפשר לחבר אליה IPOD? מהי הדרך הטובה והזולה מבחינת עלות/תועלת לחבר IPOD לרכב? תודה לכולם!!!
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
עריכה - כנראה זו בעיה שמצריכה אחריות אני יחליף אותם עוד השבוע 60 צפיות ואף אחד לא הגיב... תודה בכל זאת לא משנה.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
באיזה קובץ וידאו לעשות את זה? AVI/MPG ? אני צריך את זה לתמונות של בת מצווה וזה היום בערב אז זה מאוד דחוף (אני יודע אני לא אמור לכתוב את זה אבל אני חייב את זה להיום) אני לא יכול לדחות את זה. אני לא יודע באיזה רזולוציה לעשות את זה... איזה רזולוציה הכי מתאימה? אני צריך שזה יהיה בנפח סביר ושזה יתאים לכל מחשב כי אני לא יודע על איזה מחשב ועל איזה מקרן זה יוקרן... רזולוציה של 1280*720 ב AVI בערך 3 דקות יצא לי בערך 15GB!!! אני מפחד להוריד מדי ברזולוציה כדי שזה לא יהיה באיכות לא טובה. מצלמה של 2 מגה פיקסל מצלמת FULL HD אז זה לא נראה לי רזולוציה גבוהה מדי אבל מסתבר ש2 מגה פיקסל זה מאוד כבד... אני מקווה שזה הפורום המתאים
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
האם יש לממיר HD של הוט יציאת אודיו דיגיטלית (אופטית או קואקס) והאם אודיו יוצא במקביל גם בHDMI וגם SPDIF ?
-
- 14 תגובות
- 9.4k צפיות
-