אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון כשאני מפעיל סרט מסוים (לא בכל הסרטים ) , אין קול של הדיבור של השחקנים יש רק מוסיקה בלי הקול שלהם .. מישהו יודע איך ניתן לתפור את זה ?? יש לי קודאק K-LITE הכי חדש . תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בקול במחשב כל מה שאני מנגן/שומע יש לו מדי פעם קיטועים קטנים ומעצבנים כאלו דבר שלא היה קורה כשהיה לי ווינדווס 2000 הכל התחיל כשהחלפתי לווינדווס XP ואז התחילו הקיטועים... אמרתי לעצמי זה בטח בגלל הדרייבר הישן של הכרטיס קול, אך טעיתי! החלפתי לדרייבר חדש והקיטועים נעשו יותר גדולים ( כן כן) וזה מעצבן כל כך!!! בקיצור החלפתי שוב לדרייבר היותר ישן ועדיין יש קיטועים אבל קטנים יותר... הכרטיס קול הוא כרטיס מובנה על הלוח אם - Intel RockLake 865PERL תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
רכשתי 2 מחשבים חדשים (זהים) לבית, התקנתי את כל הדרייברים שהגיעו עם הדיסק של לוח האם (כולל כרטיס קול שהוא BUILT IN), אבל אני לא מצליח לשמוע Sound, נראה שלא מותקן משהו חיוני, להלן תמונות מסך עם פרטים חשובים, אשמח לספק כל פרט נוסף שדרוש. התקלה זהה בשני המחשבים (התקנתי XP PRO) חשוב לציין שלמרות שבמנהל ההתקנים אין שום התקן עם סימן שאלה צהוב, לעיתים לאחר ריסטרט המחשב מודיע על חומרה חדשה שנמצאה (אני מניח שזה כרטיס הקול המובנה), אך לא מוצא דרייברים (גם לא בדיסק). מה עושים ? (אולי מורידים דרייברים מהאתר של יצרן לוח האם ? אם כן, לא מצאתי...) תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
נכון התקלה והצעות לפתרון מופיעות ברחבי הרשת. אולם אצלי היא קצת שונה ואודה מאד לעזרה מפורטת ומקצועית לא מצליחה: לשמוע קבצי אודיו מתוך המחשב כולל אודיו מתוך סרטי וידאו כנ"ל לגבי סי די מוסיקה שמפעילה מכונן לא מצליחה לבצע הקלטות הודעת התקלה שחוזרת: אין התקן שמע. כן מצליחה: לבן שלי מותקנת תוכנת משחקים Chicken כאשר מפעילים את התוכנה מתוך המחשב שומעים קול וניתן לשחק כרגיל רכשנו היום תוכנת משחק אחרת לא הצלחנו לשמוע קול אובדת עיצות מאחר וצריכה את נושא הקול לעבודתי רשומים לי לכל מיני התקנים....בינהם גם רליטק אנא המלצות פשוטות וברורות תודה שרונה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה A450 SAMSUNG LCD 40. קניתי לאחרונה רסיבר HK255. כשאני מחבר את המחשב (כ.מסך NVIDIA 9300 ON BOARD) לרסיבר ומימנו לטלווזיה, כל 4 השוליים חתוכים טיפה. ניסיתי לעשות DESKTOP RESIZE בלוח הבקרה של NVIDIA, אבל זה לא עזר. * הממיר מחובר גם הוא לטלווזיה ובחיבור הזה אין שום בעייה * כשאני מחבר את המחשב ישירות לטלווזיה גם אין בעייה משהו יודע איך אפשר לפתור את הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן אתמול רכשתי את הpalit 4830 512 , http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1036 התקנתי אותו והכל טוב ויפה מלבד הבעייה שאי אפשר להגדיר בדרייברים שלו רזולציות אישיות- אפשר קצת לשחק איתם אבל זה לא מתקרב לnvidia ולכן אני לא מצליח להגיע לNative rate. יש לי HITACHI 32 A01A אני בוודאות יודע שאפשר להגיע לNR עם nvidia אבל לא מצליח עם ATI אני מחובר HDMI-DVI אני יודע שאפשר לנסות עם powerstrip אבל זה לא עבד טוב עם הכרטיס והוא לא מאפשר לו לעבוד ברזולוציות והתזמונים שאני צריך. חיברתי בחזרה את הnvidia ושלפתי את התזמונים המדוייקים אני רק לא יודע מה לעשות איתם עכשיו: Modeline "1366x768" 85.86 1366 1440 1584 1800 768 769 772 795 -hsync +vsync מיואש לגמרי, אם מישהו מכיר פתרון אני ממש …
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
התוכנה מזהה את הCD כמדיה בכונן אבל כל תפריט הAction מנוטרל (באפור) וכשאני מנסה לסמן אותו בטבלת נתונים זה מייד עובר לunchecked, כלומר נשאר לא מסומן. עוד לא יצא לי להיתקל בבעיה כזו, מה ניתן לעשות בנדון?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
התחדשתי בLCD חדשה סקארלט 37 full hd וכשאני מפעיל סרטי XVID וכו ישנם ריצודים מעצבנים נסיתי כל הגדרה אפשרית,הצילו!
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קניתי את הטלויזיה הזו. כמובן LCD. חיברתי אותה למחשב בחיבור רגיל של מסך מחשב (לא DVI). אני רואה איתה סרטים בסבבה אבל כשיש קטעים מהירים בסרט התמונה מתעוותת- כאילו לא מצליחה להספיק להתעדכן בפרטים ורואים קפיצות על המסך. זמן התגובה של המסך הוא 8 מילישניות. הבעיה הזו נוצרת רק כשאני מחבר את המחשב.. כשרואים סרטט למשל רגיל מהממיר זה לא קורה. למישהו יש פיתרון? אולי זה קשור להגדרות של הכרטיס מסך? יש לי X800 GTO2 אם זה רלוונטי. :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חיברתי רסיבר ישן של TECHNICS לרמקולים של פאנאסוניק של מערכת אחרת בהתחלה הכל היה בסדר אחרי זה במוסיקה וגם בסרטים הרסיבר התחיל לבטל רמקול אחד ופשוט הגביר את הרמקול ואני שומע בעיקר את הבאס ממש חזק אבל רחוק מלהיות נקי. מידי פעם הוא מחזיר את הרמקול השני לפעולהואז הצלילים חוזרים להיות נקיים. מה הבעיה פה? הרסיבר נותן הספק של 8 אום לעומת 4 של רמקולים כמו כן 125W לרסיבר לעומת 30 של הרמקולים
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
1. הגעתי לפורום בעקבות בעיה זהה שגיגול קצרה העלה, ברשותי רסיבר של Denon שכבר אינו באחריות, הבעיה היא שכאשר אני מדליק אותו, לאחר 5 שניות הוא עובר ל Stand By. קראתי שזה סוג של מנגנון הגנה, העברתי החשמל, מכל המקורות, מהרמקולים וכו', כל מה שהציעו בפורומים, שום דבר לא עזר, גם לא טכנאי דרך הטלפון שהסביר איך לעשות ריסט. אני לא מתכוון לשלם את עלות התיקון שהיא כמעט כמו מחיר הרסיבר, לכן, לפני שהמכשיר הולך לאשפה, אין לי בעיה לעשות עליו משחקים וניסיונות רבים, במידה ואפתח את מכסה המכשיר, מה אפשר וכדאי לבדוק ולנסות לעשות, ואולי להצליח לבודד את הגורם שבגינו מופעל מנגנון ההגנה ? 2. יש לי בסלון ממיר DTT, יש באיזור קליטה טובה, אני מעוניין לקלוט את הערוצים גם במחשב הבנתי שיש סטיק קטן שמתחב…
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי לפטופ שאני מתנייד איתו וכל פעם שאני מחבר אליו אחד מ-2 הרמקולים שאני משתמש בהם יש רעש סטאטי מעצבן כזה שמונע ממני לשמוע מוזיקה או בכללי צלילים מהמחשב כל עוד הרעש הזה מתקיים,האמת שאפשר לשמוע אבל באיכות ממש גרועה. בשביל לסדר את זה אני צריך לשחק ממש עם החיבור בצד של הלפטופ שיהיה בזווית מסויימת כדי שלא יהיה את הרעש, בדר"כ אני דוחף מתחת לכבל עט שתומך בכבל ושם אותו בזווית מסויימת שאין את הרעש ואני יכול לשמוע מוזיקה. בזמן האחרון הבעיה הזאת התחילה לצוץ גם במחשב הנייח, כשאני מחבר את הכבל לנייח גם יש את הרעש ואי אפשר לשמוע מוזיקה. מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה המקור שלה?
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני משתמש באוזניות קבוע (דרך הרמקולים) אוזניות גנריות למדי, אוזניות כפתור בעגה המקצועית יותר אאל"ט. מרגע שאני מחבר את האוזניות שומעים בהם רעש, כמו השלג הלבן של הטלויזיה כך הרעש הזה באוזניות. אם מישהו יודע על מה אני מדבר, אני אשמח למידע בנושא, ואיך אפשר להימנע מזה? מה גורם לרעש הזה? האיכות הירודה של מה? האוזניות? הרמקול? איך אפשר להפסיק אותו.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אני חווה רעשין סטטים מעצבנים להחריד מהרמקולים (נשמעים כמו דפיקות חלשות). לדעתי (ואשמח שתגידו לי אם אני צודק) הבעיות מכרטיס הקול כיוון שניסיתי לחבר אוזניות והרעשים נשארו. לא יודע אם זה קשור אבל הייתה אצלי ובכל האזור הפסקת חשמל. לגבי דגמים- כרטיס הקול הוא ONBOARD ונקרא soundmax digital audio על לוח M של ASUS דגם P4p800 deluxe השאלה שלי האם אני יכול להיות בטוח שהבעייה היא בכרטיס קול ואם כן על איזה כרטיס חדש אתם ממליצים? אני חשבתי על Creative Audigi Value
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה יש לי את המערכת X-540 . ובזמן שגלשתי באינטרנט שמעתי פיצוץ מהרמקול הימיני הקדמי וגם מהאחורי . ועכשיו כשהרמקולים דלוקים אני שומע משני הרמקולים פיצוצים קטנים (כמו חשמל סטטי ) . עכשיו שמתי לב שזאת לא הבעיה ברמקולים אלה בחיבור שלהם . כל הרמקולים עובדים מצויין אבל כשאני מחבר את הרמקולים לחיבור הימיני (גם האחורי וגם הקדמי ) שומעים את הרעש . מה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן. מה נשמע ? יש לי בעיה קלה המחשב שלי מחובר לטלויזיה ולרסיבר ושמתי לב שהרסיבר עושה קולות מוזרים כמו של ביטים קצובים. מתי שהוולים ממש גבוה ולא מנוגן שום דבר שומעים את זה ממש ממש חזק אבל זה נמצא גם שהוליום חלש. עכשיו זה מפסיק מתי שאני מנתק את הכבל וידיאו. למה זה קורה ? איך אפשר לפתור את זה ? תודה רבה רבה למי שעוזר זה ממש משגע אותי תודה ארז
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ככה יש לי רמקולי Z2300 של לוג'יטק וכרטיס קול שהגיע עם הלוח אם שלי של ASUS COMMANDO . לעיתים קרובות מאוד באמצע משחק השמע נעלם לחלוטין וחוזר לסרוגין , פשוט נעלם וחוזר כל הזמן וזה כבר שיגע אותי. ניסיתי דרייבר חדש יותר של הכרטיס קול כלום לא עוזר. מישהו מכיר את הבעיה או פיתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לרמקולים 6.1 דרך מערכת. הבעיה היא, שכשאני שומע שירים, אז כאילו אין איזון בין הערוצי שמע - לדוגמא, אם יש שירה ותופים, אז את התופים שומעים אבל את השירה בקושי. השירה כאילו נבלעת בתוך התופים. זה קורה גם כשיש למשל 2 כלים שונים, שבד"כ אמורים לשמוע אותם באופן זהה - אז אחר שומעים יותר ואת השני פחות. בדקתי כמה שירים שהייתה בהם בעיה עם אוזניות, ושמעתי מצויין, כך שהבעיה היא לא בשירים עצמם אלא איפשהו בתקשורת\הגדרות בין המחשב לרמקולים. כשהורדתי אוזנייה אחת, ושמעתי רק עם אוזנייה אחת, שמעתי דומה לאיך ששומעים ברמקולים: חלק כן, חלק לא. ניסיתי לבדוק חיבורים והם היו בסדר. ניסיתי להחליף חיבורים בכל זאת וזה לא עזר. יש לציין שהבעיה היא רק כשזה מחובר למחשב - כששומעים במערכת DVD…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קיבלתי היום מערכת קולנוע ביתית LG LH-T6340 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1704&CategoryID=107&Page=1 ויש ברשותי כרטיס קול AC97 המערכת פועלת חלק, שומעים בכל הרמקולים, ובבדיקה של המערכת אין בעיה בזיהוי הרמקולים, חיברתי את המערכת (דרך רסיבר) למחשב רציתי לדעת אם בכלל אוכל לקבל היקף שמיעה 5.1 ואיך, מכוון שהמחשב מזהה רק 2 רמקולים (קדמיים, ימין ושמאל) מתוך ה5.1 . עכשיו במחשב כאשר אני מנגן שיר, אני שומע בכל הרמקולים, הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את התפקיד של כל רמקול חוץ מהקדמיים. תודה לתגובה מהירה. עמרי. (עדקנתי את הכרטיס עכשיו ואין שינוי)
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס טלויזיה מסוג Hauppauge PVR 150, התקנתי את מערכת ההפעלה Windows 7 וישנן בעיות בתאימות הכרטיס. היו לי אותן בעיות עם הכרטיס קול אך הן נפתרו לבסוף. המחשב אומר שהוא אינו מצליח לעדכן את הדרייבר כי הוא לא מוצא את הכונן ואיני יודע מה לעשות. אם למישהו יש הצעות לדרכים להתאים את הכרטיס ולהתקינו כמו שצריך .... בתודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בבעלותי נגן creative rhomba nx אתמול לאחר שהוצאתי אותו משקע הusb הופיעה לי תקלת תוכנה שלא מאפשרת לעבוד עם הנגן creative בהדלקת הנגן מופיעה הכתובית של ומתחת לכתובית כתוב UI image init! init block xx% לאחר מכן מופיעה כתובית ההדלקה הרגילה עם הלוגו של creative וכמה מגבייט יש בנגן וכמה מקום פנוי וכשהוא דולק כבר מופיעה כתובית בתוך מסגרת MENUDATA NOT FOUND!! DOWNLOAD ICON.B FILE!! אשמח לעזרה כי באמת העלות של התיקונים היא לא זולה! בכלל לא זולה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הבעיות לא מפסיקות להגיע.... בעייה מס' 1 - תמונה לא מלאה על המסך - הגדרות SCALING בATI פתרו את הנושא - תודה למי שעזר! בעייה מס' 2 - בעת מעבר מINPUT לווין ברסיבר לINPUT מחשב ברסיבר התמונה לא חוזרת או שלוקח לה דקה שתיים להופיע, ראיתי איפשהו שיכול להיות שזה קשור למשהו שנקרא HANDSHAKE או EDID ??? בקיצור אם למישהו יש פתרון אשמח לעזרה - תודה מראש! המערכת שלי היא : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R הכול מחובר דרך כבלי HDMI
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ערב שלום לכולם.. שבוע שעבר התחדשתי לי בטלוויזית LCD מסוג TOSHIBA 37 מדגם 3500c עכשיו חיברתי את המחשב בכבל של DVI TO HDMI והכל עובד ורואים מעולה אבל כל פעם שאני מכבה את הטלוויזיה ואז מדליק לא רואים כלום עד שאני לא עושה ריסטארת למחשב. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? כי קודם חיברתי עם כבל VGA רגיל והכל היה טוב ועכשיו זה מחרפן לי את המוח כבר.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים. הורדתי סידרה עם תרגום מובנה בעברית כשהוידאו מסוג MKV, במחשב אני תמיד רואה את התרגום, אבל בטלויזיה מסוג סמסונג לד D5000 כשאני מחבר DOK, בחלק מהפרקים אני רואה תרגום ובחלק לא, מישהו יודע מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-