אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי כאן בעיה עם הסאונד בסרטים מסויימים.. התקנתי divx xvid ac3 ניסיתי להפעיל עם התוכנות : divx player windows media player 9 bsplayer winamp בכולם אני רואה את הסרט אבל אין סאונד.. ממש מוזר. למישהו יש רעיות? זה שם הקובץ של הסרט : X.DVDrip.AC3.DivX.iNTERNAL-TNL.CD1.avi תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
היי, אני צופה בסרטים 1080P, MKV מחובר לרסיבר עם SPDIF דרך מקודד סאונד AC3, והכתוביות נמשכות לסרט דרך FFDSHOW. אז 2 בעיות: 1. הסאונד ש AC3 מוציא מאוד חלש, מישהו נתקל בזה? מכיר הגדרות לשינוי? 2. הכתבויות ממש קטנות. איך מגדילים? אם אני משחק עם ההגדרות ב FFDSHOW זה לא עוזר תודה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כשאני רואה סרטים מסוג MKV ואחרים יש בעיה שחלק מהסאונד כמו דיבורים חלש אבל ביריות ופיצוצים הסאונד מתגבר מאוד. בפורמט DVD זה לא קורה, כנראה שמסדרים במקור את הסאונד. האם יש דרך לנרמל את הסאונד כך שישמע אחיד? קול ותמונה עוברים אצלי מהמחשב דרך HDMI לטלויזיה, אני משתמש ב-BS.Player
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי רסיבר של פיוניר. אל הרסיבר מחוברים כל מיני מכשירים, ביניהם המחשב, שמחובר אליו עם כבל HDMI וגם הכבל של הסאונד(מצטער, שכחתי את שם החיבור, אבל זה אותו חיבור שאליו מחברים רמקולים/אוזניות). בעיקרון אין בעית סאונד ואני יכול לשמוע הכל כמו שצריך. הבעיה היא שאם אני עובר ל"ערוץ" הטלויזיה מהרסיבר, אח"כ כשאני רוצה לחזור ל"ערוץ" המחשב, אני יכול לראות תמונה בטלויזיה, אבל אני לא שומע סאונד. כדי לפתור את הבעיה הזו אני צריך כל פעם לנתק את כבל הHDMI שמחובר למחשב, ולחבר מחדש. האם יש סיכוי לדעת מה גורם להבעיה כדי שאני לא אצטרך כל פעם לחבר ולנתק את הכבל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם הסאונד בחלק מהמשחקים המחשב שלי מחובר לרסיבר של JVC RX5022V הוא מחובר מהיציאה של הכרטיס קול של הלוח הראשי עם יציאת קואקס דיגיטלית שירים בוינאמפ והכל מנוגנים חלק בלי בעיות אבל בחלק מהמשחקים יש בעיה שהסאונג נעלם לפעמים לכמה שניות זה לא משהו קבוע.. רואים ברסיבר שבתחילת המשחק הוא מזהה סאונד ואז פתאום הסמל נעלם כאילו המחשב לא משדר לו עוד סאונד אז כנראה שזה בעיה בשידור של הקואקס מהמחשב כי בחיבור האנלוגי הרגיל אני שומע טוב וחלק באותו המשחק שבקואקס עושה בעיות יש לי כרטיס קול אונבורד של AC97 משהו כזה על לוח של ג'יגהבייט מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות? תודה..
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קריאה לעזרה~ קניתי לאחרונה רמקולים שהמליצו לי כטובים ותמורה טובה למחיר שיכולתי להרשות לעצמי, Microlab M-111. חיברתי אותם למחשב בחדר ושמתי את הסאב במקום המומלץ (מתחת לשולחן, פונה לכיווני) אבל הסאונד היה ממש מזעזע. דהוי ומרוח, מזכיר זיופים של ביטס, אוזניות שחצי מקולקלות או כבל חצי מחובר (והכל היה מחובר והדוק כמו שצריך). לא היו הגדרות מיוחדות בכרטיס קול ובאקוולייזר וחיברתי אותם גם ל- HTC ONE לצורך בדיקה, אותה הבעיה. לקחתי אותם לבית של חבר לבדיקה ושם הם נשמעו סבבה לגמרי, לא משהו שהייתי מתלונן עליו. בדקתי גם במחשב וגם בפלאפון. הסיבה היחידה שאפשר לחשוב עליה היא אקוסטיקה, אבל אני לא מוצא למה האקוסטיקה בחדר שלי תהיה בעייתית ברמה של לגרום לרמקולים טובים להשמע כמו מה…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שהסאונד מחליט פתאום לא לעבוד או להידפק פתאום כל פעם הוא עושה משהו אחר וזה משגע אותי. לרוב הסאונד פשוט משתתק ולא שומעים כלום אבל ממש כלום [שירים משחקים צלילי מערכת פשוט כלום] ולפעמים אחרי שאני מנסה לסדר אותו הוא נהיה טוב לכמה דקות ואז הופך לסטטי כזה מלווה ברעשים מתכתיים צורמים והסאונד נהיה לא ברור ולרוב גם משתתק אחרי זה. הבעיה בפרוש לא ברמקולים הם עובדים נהדר כשאני מחבר אותם לMP3 ולחילופין חיברתי גם אוזניות שעובדות טוב למחשב והבעיה עדיין קיימת. כמו כן הבעיה לא באיכות של השירים כי עד עכשיו היו עובדים מצוין. עוד צד בבעיה הזאת לפעמים שאני בא לנגן שיר במדיה פלייר הוא לא מנגן אותו ועושה איקס אדום קטן לידו וליד ה4 הבאים אחריו, ועושה לי שגיאה שאומרת שא…
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
למשל כשאני שומע מוזיקה וגולש באינטרנט באותו זמן אז לפעמים כשאתר עולה או כשאני אפילו סתם עובר לחלון אחר אז פתאום המוזיקה מתחילה לגמגם ול"קפוץ" לשנייה ואז זה מסתדר...זה קורה לי בכל מיני תוכנות ושמתי לב שגם לפעמים זה קורה לי בneed for speed must wanted ולפעמים גם בcounter strike,מה זה יכול להיות אולי הדרייברים לא טובים? (הם מעודכנים להכי חדשים) אולי החבילת מקודדים שיש לי גורמת לבעיות האלו? יש לי את החבילת מקודדים,k-lite codec pack בגרסא הכי חדשה....שהיא גם אחת מהכי פופולאריות...מה יכול לגרום לבעייה? אולי משהו לא מוגדר נכון בביוס? תודה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו בכותרת - לא מצליח לקבל סאונד דרך חיבור ה HDMI של לוח אם Gigabyte GA-H55M-UD2H. המערכת: i5 650, הלוח הנ"ל ומריצה win 7 32bit. על פי החוברת המצורפת בתפריט הסאונד אמורים להיות 4 פריטים (speakers, digital audio, digital audio-optical ו HDMI). בפועל - חסר ה HDMI. התקנתי את הדרייברים המצורפים, עדכון שלהם מהאתר של gigabyte ואפילו דרייברים של לוח אינטל (שהומלצו כפתרון לבעיה באתר בחו"ל). למרבה הצער - אצלי זה לא עזר. הצילו!
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את האוזניות סראונד 5.1 של זלמן. כשחיברתי אותן לראשונה לכרטיס הקול (קריאטיב אקסטרים-מיוזיק) ושמעתי מוזיקה הצלילים נשמעו מצויינים ונקיים,אך לאחר שנכסתי למשחק (אמריקס ארמי לצורך העיניין) הסאונד היה הרבה פחות טוב,אפילו גרוע,גם לאחר ההגדרות בדרייבר של הכרטיס. הסאונד הגרוע מתבטא בזאת בזמן יריות ברחבי המפה כשהרמקולים האחוריים או הקידמיים מופעלים(לא הסנטר). הסבר לבעיה-כשהרמקולים האחוריים מופעלים עוצמת הצליל נמוכה עד מאוד וכמעט לא ניתנת לשמיעה,עם זאת,הסאונד ברמקול הסנטר(המרכזי של האוזנייות) נשמעים חזקים מאוד ואין בניהם השוואה. אשמח אם תעזרו לי לסדר זאת
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רמקולים של loitech 5.1 עד היום הכול היה בסדר פתאום אני לא שומע מרמקול אחד מהcenter יש לי כרטיס קול של reatlek hd כשאני נכנס להגדרות הרמקול פועל וכשאני מנסה להפעיל שיר, סרט פשוט מת הוא עושה את הרעש של הזמזום אבל לא נותן קול
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלומות . ברשותי מחשב עם כרטיס קול SB Live 5.1 שמחובר למערכת דולבי דיגיטל.אני מריץ WIndows 2000 SP4 . יש לי Geforce 3 Ti200 128DDR . כשאני רוצה לצפות בסרט שמקודד בדולבי על הטלוויזיה אין לי בעיה ,אבל כשאני מנסה לצפות בסדרה Stargate SG-1 (שאת כל 7 העונות שלה הורדתי מהאינטרנט) ,אני חוטף בעיות סינכרון קשות! בהתחלה חשבתי שזה קורה רק כשאני מעביר לראות על הTV ,אבל עכשיו זה גם קורה כשאני רואה על המחשב. ניסיתי להחליף נגנים (WMP 6.4 ,WMP 9 ,BSplayer ,WINDVD ) ,וכלום לא עוזר. ניסיתי לעדכן את המקודד AC3filter מגרסה 0.6b ל -0.69 וזה לא עזר (ובגרסה הזו יש גם צליל דיגיטלי מוזר מכיוון הסנטר ,כאילו שיש שם הד שחוזר על עצמו וממש מפריע). אין לי כבר רעיונות ,וזה ממש מתחיל לשגע אותי ,לכן כל מי …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הרסיבר מחובר למחשב (לכרטיס מסך NVIDIA) בכאבל - HDMI - Mini HDMI עכשיו אני לא שומע מכל 5.1 סראונד אלא רק משניים. בבדיקת דרך הלוח בקרה אני שומע מכל אחד מהרמקולים צליל אבל בפועל בשירים וסרטים אין שמע מכולם. מה הבעיה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים הנ"ל .. אני שומע מכולם .. אבל אין סרואנד .. הכנסתי סרטי די וי די שבדוק שהם עובדים ב5.1 . ולא היה לי סרואנד ככה זה בכל הקבצים אני פשוט שומע מכל הרמקולים ביחד את אותו הסואנד .. יש לי לוח (nforce 4 ultra - (abit kn8 ultra עם כרטיס מובנה 7.1 . התקנתי מהאתר של רילטק את הדרייבר הכי עדכני וזה פשוט לא עוזר . הגדרתי גם בווין 5.1 . משהו יודע איך לסדר את זה? אולי איזה משהו להתקין או מה<? שמעתי שיש אנשים שיש להם את הרמקולים עם הכרטיס מובנה ויש להם סרונאד? תודה רבה לעוזרים..
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית את כרטיס הקול של הרקולס gtxp כאשר אני צופה ב- DVD במחשב, עובד בסדר גמור מבחינת הפריסה לרמקולים, 6 ערוצים, אבל כאשר אני צופה בסרט divx עם פס קול ac3 אני שומע סטראו וכרטיס הקול פורס את הסטראו לכל הרמקולים, (כאשר אני נכנס לאפשרויות בקודק ( intervideo audio) אני רואה רק אפשרות ל- 2 speakers והאפשרות ל 4 או 6 רמקולים אפורה, השאלה שלי היא האם סרט divx עם פס קול ac3 לא מוקלט ב- 5.1 ערוצים? ואם הסרט מוקלט ב- 5.1 איך מפעילים את כל הערוצים?. בתודה מראש, Cyb
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי יש לי טלויזיה ישנה שאליה אני מחבר מחשב נייד. חיבור מתבצע עם כבל SVideo - SVideo למתאם ןלחיבור scart ועוד כבל נפרד RCA לסאונד. ראיתי פה איזה פוסט על כבל 6 פינים וכד'. בכבל שלי יש 4 פינים והוא הסטנדרטי הנמכר בכל חנות. ניסיתי את כל ההגדרות האפשריות - PAL\NSTC על סוגיהן ותמיד אותה תוצאה: או שיש תמונה צבעונית אך מרצדת ולא חלקה , או שיש תמונה חלקה אך בשחור לבן. גם בתמונה הצבעונית יש בעיה - נראה שאין ירוק (ניסיתי במיוחד על מטריקס). חוץ מהאפשרות שהטלויזיה ישנה מאוד - יש עוד אפשרויות לנסות? מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן, במשך חודשים ארוכים המחשב הביתי שלי מחובר לLCD שלי מדגם 32LG32R והכל עובד נהדר. הגדרתי בזמנו את שני המסכים דרך הNVIDIA CONTROL PANEL (יש ברשותי כרטיס מסך מדגם 5800GT) ומעולם לא היו לי בעיות, עד היום. רציתי לראות היום סרט אז הדלקתי את הLCD כהרגלי ופתאום חשכו עיני - כל התמונה בגוון צהוב כזה, ועד כמה שאני מצליח לראות בעיקרון כל מה שלבן הופך לצהוב ולכל התמונה בכללי יש צבע כזה דהוי צהבהב.... לא עזר שום דבר, התקנתי מחדש דריברים, שיחקתי עם הכבלים,ניסיתי לשחק בהגדרות של המחשב ושל הטלוויזיה וגם איפסתי את ההגדרות של הטלוויזיה להגדרות יצרן ובעצם מה לא בINPUT אחרים זה עובד בסדר גמור (למשל בXBOX הצבעים כמו תמיד).. בקיצור אני אובד עצות מישהו יכול לעזור לי?? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני שומע מוזיקה יש לפעמים צפצוץ כזה מעצבן ברמקולים, זה בדר"כ לא קורה במשחקים,רק לפעמים ורק ב-MENU של המשחק אני עוד שנייה משתגע, אני לא יכול לשמוע מוזיקה ואני מת!! :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שאני במקום הנכון. יש לי בעייה של צריבת vob בגודל של מעל 2 Gb ה נרו לא מוכן האם מישהוא יכל להפנות אותי לפתרון תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן טלוויזיה LCD של SHARP. הטלוויזיה מן הסתם רחבה, אבל אני לרוב העברתי אותה למצב "רגיל". באיזשהו שלב, הבחנתי שכאשר אני מעביר אותה חזרה למצב רחב, נוצר פס שחור באחד הצדדים שלא עובר. התקשרתי למעבדה, הם אמרו שאין מה לעשות והנושא עבר לראלקו (היבואנית). אחרי טרטור נאמר לי שהם לא יכולים לעשות כלום ושלא הייתי צריך להעביר אותה יותר מדי למצב רגיל כי אז זה דופק את המצב הרחב..... אתם לא חושבים שזאת חוצפה? מה אני יכול לעשות במצב כזה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קניתי נגן DVD DIVX/MPEG4 שתומך בכל הפורמטים כולל כתוביות עברית. כשהכנסתי סרט מקורי הכל היה בסדר אבל כשהכנסתי סרט בפורמט XVID התצוגה הפכה לשחור/לבן (כולל תפריט ה SETUP של המכשיר). לאחר מספר נסיונות הסרט נטען טוב וראיתי צבעים כרגיל. איפה טעיתי? איכות הקובץ? איכות הדיסק? אולי צרבתי לא נכון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מה קורה אנשים... אני מנסה לפתוח קובץ WAV ומופיעה לי הבעיה הזאת: קודם זה http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/1.jpg ואחרי כמה שניות http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/2.jpg זה בחיים לא קרה לי, יש לי כבר שנתיים בערך את חבילת הקודקים K-Lite Codec Pack 2.70 Full Beta. מה לעשות? להסיר ולהתקין חבילה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש אז יש את הקול של הפעלת הווינדווס , אני משמיע מוזיקה ויש קול , אבל לאחר כדקה פתאום נפסקת ההשמעה , למרות שניראה במחשב כאילו השיר ממשיך לרוץ , אבל אני לא שומע אותו (וגם לא קולות אחרים במחשב). בדקתי את הגדרות השמע , אין מצב של השתק והכל נמצא בווליום הכי גבוהה . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה ממראש לעוזרים !!!
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי את הוייס סיטי והקול עבד מצויין, היום הקול לא עובד אין לי מושג למה, הוא רושם בהגדרות של המשחק שהוא לא מזהה חומרה- כרטיס קול, ולכן אין לי אפשרות להיכנס להגדרות של הקול במשחק. מדובר בWINXP PRO SP1 ובסביבת חלונות הקול עובד רגיל וטוב כמו תמיד אפשר לשמוע מוזיקה בווינאמפ, ההגדרות נראות לי בסדר, הדרייבר הכי חדש של CREATIVE מותקן, את הדגם של הכרטיס קול אפשר לראות ב"מפרט מחשב".
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה של טושיבה,אני לא בטוח לגבי הדגם אבל נראה לי שלסדרה של הטלוויזיה קוראים bomba הבעיה היא שכאשר מפעילים את הטלוויזיה אחרי שהיא הייתה מכובת לזמן של יותר משעה אז אין קול לוקח כ10 דקות עד שמתחילים לשמוע קול ממה נובעת הבעיה ?,ואיך אפשר לסדר אותה ?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-