עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by roei88,

יש לי cambrige soundworks 2.1 (הרמקולים של ה2.1 הישנים של קריאייטיב), והחוטים של הרמקולים נקרעו אז עכשיו נשאר רק הסאבוופר. החיבור של הרמקולים הוא החיבור הישן הזה שכל רמקול מתחבר עם שתי חוטים. אפשר לקנות מאיזה מקום רמקולים לויניים חדשים לחיבור כזה? ואם אני קונה רמקולים רגילים וחותך את החוטים לפני הסוף ומחבר אותם ככה זה יעבוד? ועוד משהו השלט החוטי (שאפשר להגביה ולהנמיך) גם נקרע, אפשר לקנות כזה חדש מאיפשהו? תודה

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  2. היי על אילו אוזניות מבין השתים אתם יותר ממליצים?? אני יודע שה200 אטומות לרעשים אבל שמעתי של100 יש סאונד יותר טוב דבר אחרון, מישהו קנה את אחד מהדגמים האלו כבר ויכול להגיד לי מה המחיר בערך ואיך האיכות?? וכמובן איפה אפשר לקנות תודה

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  3. שלום, אני עומד להחליף את המחשב אצל אמא שלי, והוא מתפקד בנוסף בתור htpc (סוג של). כרגע הטלוויזיה נמצאת פיזית על השולחן של המחשב ולכן מחוברת בhdmi. אנחנו מתכננים להחליף את המחשב שנהיה כבר ישן ואיטי, ובאותה הזמדנות לשים את הטלוויזיה במקום נורמלי. הדרישה היא מבחינת טלוויזיה- צפייה בנטפליקס, יוטיוב בגרסת האתר (ולא דרך אפליקציות כמו שיש בטלוויזיה חכמה), ובחשיבות יותר נמוכה שיהיה אפשר להציג את המסך בעצם על הטלוויזיה- נגיד אם רוצים לעשות מצגת תמונות או וידאו מאוחסן על המחשב. בנתיים כמובן החיבור בכבל ענה על כל אלה, הבעיה היא המרחק. ניסינו את ה chrome cast אבל הוא ממש מעצבן, לא תמיד עובד כמו שצריך ומחייב התעסקות בטלפון- לא עזר. אז מה אפשר לע…

4. שלום קניתי זוג רמקולים עם סאב די חזק עכשיו הבעיה שיש לי שכנים אולי נחמדים אבל מעצבניםםםם ואני כבר יודע שהם יעלו מתישהו ויבקשו להנמיך.. השאלה שלי מה אפשר לשים מתחת לסאב וופר שירסן כמה שאפשר את הרעש שלו כלפי מטה אם יש כזה דבר בכלל..ובכל זאת לא יהרוס את האיכות סאונד שלו בחדר. יש פיתרון? :] תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by aytek,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 אייכותיים בסביבות ה- 400-500 ש"ח. המלצה טובה קיבלתי על Altec Lancing דגם ATP3. הרמקולים מעולים אך כבר מיושנים וקשה למצא אותם (לא מיוצרים יותר). יש למישהו המלצה לסט דומה במחיר דומה? תודה, ניסים

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  6. שלום יש לי טלוויזיה חדשה Samsung LA32A450 LCDו32ואינטש, זוהי טלווזיה בעלת רזולוצית HDTV READY720P ולא 1080P . יש לי מחשב נייד , של LENOVO , ללא יציאת DVI או HDMI , ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים וסדרות וגם לעבודה שוטפת ( במקום להסתכל על המסך של הנייד). למחשב הנייד יש שתי יציאות איתן אני יכול לחבר אותו למסך החדש: VGA ו SVIDEO המרחק של המחשב הנייד מהמסך הוא כ 5 מטר , כל שאשתמש בכבל של 5 מטר או 6 מטר. הייתי רוצה את חוות דעתכם מה הדרך הטובה והאיכותית ביותר לחבר את המחשב הנייד למסך החדש כדי לקבל איכות תמונה מקסימלית . חשבתי על האפשרויות הבאות: 1) לחבר מהVGA של הנייד לחיבור VGA של המסך כלומר לאורך כל הדרך כבל VGA 2) לחבר כבל VGA מהמחשב הנייד, ואז להשתמש במתאם…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by dr.dre,

אני רוצה לקנות רמקולים חדשים בטווח מחירים של 400-500 שקל. עכשיו ביררתי על הרמקול הזה :Altec Lansing ATP3. תמונה: וראיתי שהם דיי טובים. עכשיו אני רוצה לדעת עם למישהו יש את הרמקולים האלה והוא יכול להגיד לי איך הם, או שיש חברה אחרת שיותר טובה מהם בטווח המחירים שציינתי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by SyndromE,

לאחר שנה בערך מאז הגרסא האחרונה של X-FI Mode Changer, (שד"א הכילה לא מעט באגים) היוצר החליט לשחרר גרסא חדשה! http://www.spectra9.com/xfmc/xfmc.html בינתיים עובד לי בלי בעיות. אם יש לכם כרטיס X-FI ואתם לא מכירים את התוכנה, זה הזמן להכרות !

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by nir567,

שלום לכולם! אז ככה שומעים עם הרסיבר כמו שצריך..הבעיה היא כשיש קפיצות קטנות של מתח. לדומא, אם אני מדליק את האור בחדר או בחדר ליד או אפילו אם אני מחבר מטען של פלאפון לחשמל, יש קיטוע קטן שנמשך חצי שניה, כאילו המגבר מפסיק לעבוד ומיד חוזר. וזאת חצי שניה מטרידה ביותר כשהיא חוזרת 3 פעמים בדקה.. מישהו מכיר את הבעיה שציינתי? תודה!! :nixweiss:

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by רז יחזקאל,

מהי המערכת קולנוע ביתית הכי טובה כולל פלאזמה\LCD עד 30 אלף שקל? זה יהיה במרתף גדול,אני רואה הרבה סרטים,מוזיקה. תודה רז

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  11. היה לי אקספי עד לפני כמה ימים... והטלויזיה הייתה מחוברת ולא הייתה שום בעיה יש לי 88GT , הטלויזיה מחוברת למחשב בHDMI בטלויזיה וDVI לכרטיס מסך אבל עכשיו עם הוינ7, רק ברגע שאני מחבר את הכבל לכרטיס מסך, ישר המסך מחשב ניהיה שחור, ובטלויזיה או שנשאר כחול (ברירת מחדל כשלא מחובר כלום) או שרואים מכל מיני צבעים מטושטשים, כאילו מישהו הפיל את הטלויזיה 2 קומות הורדתי את הדרייבר של נוידיה הכי חדש, ניסיתי להסיר ולהתקין אותו מחדש, אפילו הורדתי אותו מחדש, אבל זה לא עזר.. (עריכה: זה הדרייבר http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_32bit_196.21_whql.html ) ניסיתי לשנות רזולוציות, לעשות ריסטים לפני ואחרי, להחליף בין החיבורי מסכים, מלא קומבינציות ואף אחת לא עזרה לי. לאדע מה לעשות אב…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by modgod,

לידידה שלי יש נגן DVD בבית (לא במחשב, הרגיל בטלוויזיה)... וכתוב עליו שהוא תומך רק ב-VCD. אבל VCD ו-SVCD נשמעים כמעט אותו הדבר, אז רציתי לדעת אם הנגן שלה יכול בכל זאת לתמוך ב-SVCD עם תרגום עברי מובנה?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם קראתי ב YNET כתבה על תוכנות מומלצות ל IPOD ממש נחמד רציתי לדעת אולי אפשר לעשות מקבץ תוכנות ל IAUDIO X5L או בכלל לקטלג נגנים עם תוכנות צד שלישי מגניבות! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3251592,00.html#n

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  14. אני מפעיל אותם באמצעות לפטופ.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מישהו יודע איך הדגם הנ"ל...E20..יש לי אפשרות לקנות את הזוג ב600ש"ח...בכול מקרה הבנתי שהם מספקים 60RMS....אם מישהו שמע אותם או יש לו אותם אשמח לחוות דעת.. יש לי מגבר ישן מאוד יחסית אבל דיי טוב...SHERWOOD RX4010R (אם מישהו מכיר) הוא יחזיק? למה לא רשום כמה וואטים הוא מוציא וכאלה...רק היתנגדות אפשר לקבוע לו..(עד 8 אום)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. חשבתי על LOGITECH Z5500 איך הם ? יש לי LCD 32 אינץ בחדר אפשר לחבר אליה והכל ? האם הרמקולים האלה טובים או שיש משהו עדיף מבית CREATIVE וכו' ?

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by liav12,

שלום, אני מתחיל בעבודה עם התוכנה הנ"ל, רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף (בלי קשר למחיר), האם בכרטיס למתחילים או שאפשר ישירות לקנות כרטיס מקצועי לגמרי ולהתחיל לעבוד איתו? לא בא לי לזרוק איזה 1500 שקל על כרטיס התחלתי ולאחר מכן עוד איזה 5K על כרטיס מקצועי. תודה.

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by jacob777,

hi all.. i m asking about IRIVER H340... $i found it here under the price tag of 750 (681$ after the 10% discount) so its something like 2225 shekels u know if i can find it cheaper? israel my-b thailand? thanks Jacob

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  19. Started by benwin21,

חבר שלי נתן לי מערכת 3 דיסקים של איווה nsx sz200 http://anuncios.guiasamarillas.es/pictures/foto_3_minicadena_aiwa_nsx_sz200_nueva.jpg המחשב שלי מחובר לטלוויזיה עם כבל hdmi, אני רוצה שישמעו את המחשב גם מהרמקולים של המערכת וגם מהטלוויזיה. חיברתי את המערכת לכניסת רמקולים של המחשב אבל אז זה מבטל את הסאונד של הטלוויזיה. אותו דבר אם אני מחבר את לחיבור של האוזניות. יש לכם הצעות איך לעשות שישמעו במערכת גם את הטלוויזיה וגם את המערכת(מתי שאני רואה טלוויזיה שישמעו את המערכת עם טלוויזיה ומתי שאני במחשב שישמעו את המחשב עם הטלוויזיה והמערכת). טלוויזיה סוני ex302 לוח אם של מחשב ga-880 ud3h

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי את הסט של לוג'יטק Z560 אם אני לא טועה (זה הסט שכבר לא מוכרים - 4 רמקולים וסאב) ואני מחפש כרטיס קול ט ו ב ו א י כ ו ת י למשחקים וקצת למוזיקה. תקציב - עד 800 שקל בערך אני רצוי פחות. בעיקרון אני לא בעיניינים ומכיר רק את קרייטיב אבל לאחרונה שמתי לב שיש משהו שנקרא מאיה או משהו כזה. מה ההבדלים ומה אתם מציעים לי?

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  21. שלום לכולם, ככל שאני קורא יותר חומר, כך אני מבולבול עוד יותר בנושא... ??? ברשותי רסיבר של סוני, מדגם STR-DE635 שקניתי לפני כמה שנים. אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב בעזרת כרטיס קול, ולהשתמש בחיבור דיגיטלי. עד אתמול, היה לי כרטיס SoundBlaster Live! עם יציאה דיגיטלית שחובר לרסיבר ועבד מצויין, עם איכות שמע מעולה. הבעיה היחידה שהוא עבד מול הרסיבר עם שני רמקולים בלבד, ימין ושמאל, ושלושת הרמקולים האחרים שלי נותרו מיותמים. אתמול הכרטיס התפגר, ועכשיו אני מחפש כרטיס חדש שיוכל לעשות את כל מה שעשה הLive! הקודם שלי, ובנוסף יוכל להשמיע ברסיבר בכל חמשת הרמקולים. התקציב, אגב, עומד על לא יותר מ 500 ש"ח. בחיפוש זריז מצאתי את הכרטיס הזה: http://us.creative.com/products/product.asp?catego…

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by Fetalo,

תקציב די מוגבל - 500 ש"ח אני מעוניין בכאלה שיתנו לי "כאילו" סראונד תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. ערב טוב רבותיי המלומדים , מניסיונכם ! עד כמה איכותית יציאת האוזניות הקיימת במגברי שנות ה- 70 (וינטאג') ? כלומר , האם היאמיועדת גם עבור אוזניות הקשות לדחיפה הדורשות הגברה . כדוגמת ה - AKG 340 להזכירכם מדובר בעכבה של 400 אום . או שעדיף מגבר ייעודי לאוזניות . וכל פיתרון אחר , אמנם , זה חיסכון כספי , אבל גם חיסרון באיכות !! ניצוץ

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  24. כמו שהבנתם אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה.. בינתים היא מחוברת עם יציאת S-VIDEO ונראה לי שאני יכול להשיג איכות קצת יותר טובה מזה.. יש לטלויזיה מלא יציאות מאחורה כולל HDMI גם שמתי לב שכרגע ההגדרות של הטלויזיה הם על קצב רענון של 25 MHZ ואי אפשר לשנות את זה למשהו יותר גבוה.. עכשיו השאלה שלי היא איזה כבל לקנות? והאם אפשר לחבר כבל HDMI מכרטיס מסך גיפורס 9600 ,לטלויזיה? אני משתמש בחיבור הטלויזיה למחשב כדי לראות סרטים דרכה.. זה כל מה שאני צריך.. הטלויזיה היא 26" infinity תודה..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.