עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by AtR,

אהלן חבר'ה טוב אז בעיקרון אני בנאדם שממש אוהב מוזיקה ובעיקר כזו עם הרבה באס, הבנתי שללכת על רמקולים מעץ היום זה יותר נפוץ מ"רמקולים למחשב" כמו פעם... אבל בכל זאת זה נראה לי די נכון אחרי כמה דוג' ששמעתי אנשים המליצו לי ללכת על ה-Microlab Solo 7C ואמרו לי שהם נהדרים... השאלה שלי מה אתם אומרים על כך והאם יש אלטרנטיבות אחרות באותו סדר גודל של מחיר? ועוד שאלה קטנה, שמעתי שיש הבדל בוואטים בין ה-7 ל-7C לטובת ה-7 רק של-7C יש שלט מה שדי חשוב לי, האם זה נכון? תודה מראש חבר'ה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  2. אני מעוניין להמיר קלטות וידאו ישנות לגיבוי על המחשב. אם אני כבר קונה כרטיס טלויזיה חשבתי ללכת גם על כרטיס שיודע לקלוט DVB-T וככה אני אוכל לראות על המחשב טלויזיה בחינם (כלומר בלי תשלום חודשי ורק ערוצים 1,2,10 כמובן). מצאתי את הכרטיס GT-PTV-TAF-RH שיש לו כניסת composite מצד אחד (בשביל לחבר לוידאו) וגם קליטת DVB-T (ועוד כמה פיצ'רים נחמדים). אין באתר של ג'יגהבייט מפרט באמת טוב אבל הסתכלתי קצת על המוצרים שם וראיתי מוצר אחר GT-P8000 (שלא מצאתי בארץ..) שההבדל העיקרי בינו לבין GT-PTV-TAF-RH הוא שרשום עליו "Record formats support MPEG1/2/4". מזה אני מסיק שGT-PTV-TAF-RH לא מקליט MPEG. אז מה בעצם הוא מקליט- מידע פרוס (לא דחוס) ? האם אפשרי להמיר את מה שהכרטיס שומר על ההארד דיסק לקובץ…

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

אהלן, למסירה 2 רמקולי וינטאג' של סוני, אחד תקין, השני היה תקין עד אתמול (אין לי מושג מה הבעיה ולמען האמת לא אכפת לי). כל העניין (אני והרמקולים) נמצאים בכרמיאל, מי שמוכן לבוא לקחת הם שלו (בצבע חום, רשת בחום שחור). אני אחכה כמה ימים, ביום שלישי הם עפים לפח אם אפחד לא לוקח. מי שרוצה נא לשלוח לי ה"פ, נתאם כבר שם ונחליף טלפונים שיהיה בכיף - פרסמתי גם באגורה, כל הקודם... אה... לוקח את הרמקולים

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  4. Started by bg1987,

יש לי כמה קבצים (MKV) עם מספר ערוצי אודיו, (לדוגמה דיבוב עברית ואנגלית). רציתי לדעת אם הXTREAMER תומך בקבצים כאלה, ומאשפר לעבור בין ערוצי הצליל השונים? ואם לא אז איזה מזרים מדיה כן תומך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by nahum8,

כרגע אני עם הOB. לוח אם P55 UD3L

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Or94,

יש לי מחשב מדיה סנטר עם מגבר וכדי לשמוע טוב במשחקים עם דולבי דיגיטל אני מעביר את המגבר למצב של שישה ערוצים בגלל שהכרטיס קול המובנה לא מסוגל לקודד דולבי דיגיטל וככה שומעים פשוט מדהים. הבעיה היא שבכל משחק שיש בו דיבורים פשוט לא שומעים כלום אבל למשל אם אני לא משנה את המצב של המגבר אז שומעים הכל והכל בסדר אבל כמובן ששומעים פחות טוב.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  7. Started by Arkadi.Krr,

היי *יש לי: M55S-S3 התקנתי את ווינדוס 7, ומתוך 6 בחורים הקיימים מאחורי המחשב, מתוכם עובדים רק 2. אחד מיקרופון(ורוד) והשני אוזניות(ירוק). עכשיו אני צריך לחבר גם את הרמקולים, ניסיתי את כל החורים ובאף אחד זה לא עובד, בעוד שלפני הפירמוט הכול עבד פיקס. ניסיתי להוציא את האוזניות מהירוק ולהכניס לשם את הרמקול, ופלא פלא עבד. מה אני צריך לעשות כדי שכל הכניסות האלו יעבדו ושאני יוכל לחבר את הרמקולים שלי. ועוד נקודה אחת, בXP הייתי מכניס פין אחד והיה קופץ לי חלון במחשב מה לעשות אם הכניס הזאת, אם זה מיקרופון, אם זה רמקול וכו'... ופה אני מכניס למחשב וכאילו לא קורה כלום. הדרייברים אצלי אני מאמין הכי מעודכנים כיוון שהווינדוס אוטומטי התקין את הכי חדש, ניסיתי לעדכן למורות הכול דרך Dvice Mana…

8. רכשתי כרטיס טלויזיה מסוג Hauppauge PVR 150, התקנתי את מערכת ההפעלה Windows 7 וישנן בעיות בתאימות הכרטיס. היו לי אותן בעיות עם הכרטיס קול אך הן נפתרו לבסוף. המחשב אומר שהוא אינו מצליח לעדכן את הדרייבר כי הוא לא מוצא את הכונן ואיני יודע מה לעשות. אם למישהו יש הצעות לדרכים להתאים את הכרטיס ולהתקינו כמו שצריך .... בתודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. המחיר שלו 3500 , יש משהו יותר טוב ממנו במחיר דומה? תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by Omri.Bd,

שלום לכולם! אני מתחדש ב-42" לחדר שלי, עד 4000 ש"ח. הסתכלתי עכשיו ב-ZAP, ראיתי פלזמה שנראית מעולה של SAMSUNG - PS42B430 עכשיו, השימושים שלי הם כאלו: 50% HOT אנלוגי [לא HD], עוד 30% - XBOX 360 ועוד 20% צפייה בסרטים וסדרות ב-HD מהמחשב.. עכשיו, הפלזמות זולות משמעותית מה-LCD, והבנתי שאיכות התמונה אף טובה יותר, ואני לא רואה סיבה שהמגרעות של הפלזמה פוגעות בי, בחדר שלי יש חלון קטן שכל היום סגור כמעט... הפלרוסנט בחדר דלוק וזהו. רק עניין חיבור המחשב, אני לא הולך להשתמש בטלוויזיה כמחשב עצמו, אלא רק כדי לראות סרטים \ סדרות, זה יפגע משמעותית? והאם יש פלזמה שווה את ההפרש בטווח המחירים שציינתי. בנוסף, אשמח אם תגידו לי שעדיף לי פלזמה \ LCD וכו' לאור הנתונים שהצגתי. …

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by Iko89,

איפה אפשר להשיג בארץ חוד לפטיפון טורנסTD160 MK II החוד שהיה עד עכשיו זה SHURE VN35E כמה זה אמור לעלות ?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  12. אם יש מומלץ יותר מIN EAR אז תגידו לי למה אני לא מבין כלכך, פשוט זה נרראה לי הכי נוח. כרגע יש לי אוזניות ג'נריות ואני מאמין שעם אוזניות איכותיות אני אקבל איכות אחרת לגמרי מהם. כמוכן יש דבר כזה שנקרא מגבר - לקנות גם כן? למשל את הFIIO E5, או שלא יהיה הבדל כל כך ולא צריך? התקציב הוא עד 400ש"ח, אני מקווה שהמחיר יהיה נמוך בהרבה למשל יש ת CX300 ב 155ש"ח בKSP והם מומלצות מאוד, אבל ראיתי גם כן בKSP את הCX500 אז אני לא סגור עליהם ויכול להיות שיש עוד חברות חוץ מסנהייזר, כי ההבדל בין CX300 ל CX500 הוא לא רב. ניתן לקבל המלצה לאוזניות? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. קיבלתי זיכוי על האוזניות שנהרסו לי AKG 414P. הזיכוי על 200 שקל. יש לי נגן IAUDIO I7, וגם מגבר של FIIo. אתם חושבים שיש פה למה לשדרג שאני ירגיש שיפור באיכות? אני מוכן לשים עוד כ200 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by ציפורים בניוטרל,

אני לא מבין בטלוויזיות לכן אני צריך את עזרתכם בבקשה :] הבנתי בתקציב הזה אפשר להביא משהו טוב.. רצוי 42 אינץ' ( אם אפשר יותר אז יותר טוב אבל לא נראה לי חח ) תודה רבה

15. Started by haviv822,

אהלן חברה אני עסוק בימים האחרונים בעיצוב החדר שלי מחדש. בין היתר אני קונה גם מסך גדול למחשב שיחובר לממיר של הטלויזיה החדר שלי בערך 3.5 מטר על 3.5 מטר ואני רוצה לקנות רמקולים 5.1 נחמדים שישמשו אותי לצפייה בסרטים, הבעיה שהרמקולים אמורים לשמש גם לשמיעת מוזיקה לא פחות מצפייה בסרטים. הרמקולים אמורים להתלות על הקיר 2 על הקיר "הקדמי" שמאחורי המחשב ושתיים בקיר "האחורי" יש המלצה לרמקולים שכאלו??

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by ishapach,

היי החליפו לי את הלוח אם לIL9 PRO של ABIT עכשיו המחשב לא מזהה את הכרטיס קול מסיבה זו או אחרת... יש לי ויסטה והתקנתי דריברים שהורדתי מהאתר של החברה וזה לא פועל מה אני יכול לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה מקלט מהסוג הנל למחשב נייד וגם שולחני. אני לא ממש מכיר את ההבדלים וראיתי שיש במחירים מ 190 עד 600 ש"ח בערך. למה חשוב לשים לב? מה ההבדלים? וכמובן על מה אתם ממליצי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by amit133,

יש לי מערכת קולנוע ביתית ואני צריך לקנות רק רסיבר, אני חשבתי על הרסיבר הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=731519 האם יש לכם הצעות טובות יותר שנכנסות לתקציב שלא עולה על 2000 שקל? אני תיכננתי לחבר את המחשב עם כבל HDMI לטלויזיה ואת הרסיבר לחבר בחיבור של דולבי דיגטל למחשב, אבל יצא לי לדבר עם מישהו והוא אמר לי שאצלו המחשב מחובר בכבל HDMI לרסיבר והרסיבר מחובר לטלויזיה. האם זה טוב יותר וכדאי לי גם לעשות ככה?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  19. שלום רב, הרגע סיימתי לחבר למחשב שלי (כרטיס מסך HD4850) טלויזיה 32 אינץ'. הגדרתי את הטלויזיה כ extended, והבנתי שכדאי לראות שם וידאו וכו' אני צריך לגרור לשם את החלון. אך איך אני מצליח לשחק דרך הטלויזיה, ניסיתי להפעיל pes וזה מפעיל לי דרך המסך הראשי. ניסיתי לגרור את האייקון ואז להפעיל וזה אותו הדבר. בנוסף, ניסיתי להגדיר את הטלויזיה כראשית ולשחק דרכה, עשיתי זאת בהצלחה אך המשחק היה מקוטע, לא רץ חלק. רציתי לדעת מה הבעיה. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by udi,

שלום לכולם אני רוצה לקנות את נגן המדיה Western Digital WD TV HD Media Player ולחבר אותו ל HD של 500 GB http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=735 האם למישהו יש חוות דעת עליו ? תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. קניתי כבר 2 זוגות של MDR-W08 ב70 ש"ח ובדיוק בדיוק בדיוק אחרי חודש וחצי, זה נהרס בלי סיבה. החוט לא נמשך, הכל בסדר, זה פשוט מגיע לטיימר ולא שומעים יותר באוזניות אחרי חודש וחצי- בטוח זה איזה קונספירציה של סוני שתקנה עוד אני מחפש משהו טיפה יותר עמיד עד 100 ש"ח (מבחינת איכות נגיד שאם זה משתווה לסוני הזה זה יהיה מצויין בשבילי) אוזניות קשת בלבד... תודה !

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  22. Started by raniAA,

שלום! אני רוצה לקנות רמקולים למחשב (כנראה עושה מסיבה בבית), אז אני רוצה רמקולים חזקים במיוחד, ואיכותיים מאוד, התקציב שלי הוא 700 שקל, עם חריגה ל1K שקל. שמעתי שיש לחבר שלי שיש לו רמקולים בגובה מהרצפה עד לידית של דלתו בחדר, והוא סיפר ששומעים חזק מאוד (אבל האיכות לא ידועה לי). אם יש רמקולים שמתאימים לדרישותיי, אשמח לשמוע עליהם וכמובן איזשהו הערה עליו (חיסרונות ויתרונות ברמקולים). זכרו, 1K שקל זה 1000 שקל, אני מסכים לחרוג בטיפה עד 1100 שקל.

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by guypld,

משגע אותי שבאתר MAKO של קשת כל הסדרות מוצגות כריבוע במסך הרחב, ז"א שהמדיה פלייר לא יודע לשחק עם ההגדרות ולהתאים את התצוגה לרחבה. יש לכם רעיון מה אפשר לעשות? חייבת להיות דרך מסויימת להציג את הסרטונים במסך רחב. הנה קישור לדוגמה של הפרק האחרון של רמזור...אם תמצאו נגן לחנלונות שיצליח להרחיב את המסך אבל להשאיר אותו איכשהו פרופורציונלי אני אשמח. http://switch248-01.castup.net/cunet/gmp2.asp?plid=-1&BMGroupID=33226&ClipMediaID=4422340&eref=1

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  24. Started by שלום חנוך,

מעונין לקנות לחדר של אחותי LCD 32. השימוש העיקרי יהיה צפיה בטלויזיה ובסרטים ביס. פרט לכך אין דרישות מיוחדות, שיהיה איכותי ואמין. עדיף שיהיה עם פנאל מבריק - אני התרשמתי מצבעים מאוד יפים בדגמים האלו. אשמח להמלצות וכמו כן המלצות על מקומות לקנות באיזור הצפון תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. רעיון שאבא שלי חשב עליו ומתכנן לבצע, האם שווה? מדובר על לקנות מחשב נייד יד שנייה בסביבות ה1000+ שקל שניתן לדפדף דרכו בתיקיות מוסיקה ובתוכו עשרות הג'יגות של הקבצים והוא יחובר לרסיבר וכך ינגן. מהם היתרונות והחסרונות של דבר זה? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים