עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Bashash,

אין הרבה מה לומר.... אני זקוק לפתרון תלויה על קיר (כל פתרון אחר כבר נשלל... אין טעם להציע\לשאול) את הרמקולים SOLO6C. מידות - 272x210x361 mm DxWxH משקל - 13 KG חשבתי פשוט ללכת להום סנטר ולמצא איזה מדף קטן עבה מעץ ולחבר אותו עם תומכים ממתכת פשוטים. אפילו שלושה לכל מדף... כדי שיהיה יציב במאה אחוז. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  2. שלום, אני מבקש המלצה למערכת קולנוע ביתית 5.1 עם רסיבר שאני אוכל לחבר חוץ מלDVD גם לממיר של הכבלים/לווין ולמחשב. משהו באזור ה2,000 שקל לא צריך משהו מטורף. ראיתי כל מיני פרסומות במחסני חשמל על מערכת קולנוע של LG עם רסיבר של sherwood באזור ה1800. עוד שאלה, איך אני אמור לבצע את החיבורים.. כמו ששאלתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=433726.msg3741432#msg3741432 תודה

3. Started by arigo,

מישהו יודע היכן אפשר לרכוש את המכשיר הזה בגרמניה? עדיפות לברלין. הבנתי שמומלץ מאד ואהיה בקרוב בגרמניה תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by aga123,

שלום,אני מחפש מסך LCD 32 בתקציב של עד 2100 ש"ח. הטלוויזיה הזאת תהיה לאחותי לחדר(בת 20,אבל מה זה משנה חח) קיצר זה מתנה ואין לי הרבה כסף אשמח אם אנשים יעזרו לי לבחור. מספר דברים: *החנות צריכה להיות באזור המרכז(הוד השרון,כפר סבא,רעננה,פתח תקווה,רמת גן,ועוד) *זה צריך להיות מסך HD,עדיפות לHD FULL. *אשמח אם אתם מביאים המלצה למסך,תתנו גם לינק ומחיר(מן הסתם). בברכה,איתי.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by prozaq,

שלום לכם חברים אז ככה יש לי טלוויזיה Toshiba 42RV635 וכרטיס מסך ATI HD4850 , חיברתי אותם בכבל HDMI TO DVI לא ידעתי שבא עם הכרטיס מתאם של HDMI =\ שמעתי שהכרטיס אמור להעביר סאונד עם הכבל הזה אבל זה לא עובד לי ... ניסיתי להתקין את הדרייבר הזה של REALTEK HDMI וזה כותב לי No driver was supported in this driver package . למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות ? תודה רבה לכם !

• 31 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. Started by Oranili,

אני אחד שאוהב לשמוע הרבה מוזיקה במחשב .... מה אתם אומרים לקחת אותם?

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  7. תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ehudt,

אהלן, אני מחפש כרטיס קול חיצוני (עם ממשק USB) להקלטה ביתית בסיסית. הצורך הוא מכשירעם פרה-אמפ, 2 ערוצים, עם כניסות XLR למיקרופון. כרגע יש לי 2 אופציות שהן Guitar Rig Session של חברה Native Instruments Lambda של חברת Lexicon אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להכריע בין השניים וגם להמליץ על כרטיסים נוספים באותה הרמה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, אני חדש לחלוטין בעולם ה"DIY" [עשה זאת בעצמך] וחשבתי לנסות לבנות מגבר אוזניות יחד עם ספק תואם ה בטא 22 יחד עם הסיגמא 22: http://www.amb.org/audio/beta22/ http://www.amb.org/audio/sigma22/ יש לי מלחם עתיק של WELLER עם ראשים חדשים במידה 0.8, 1.6 ו-2 מ"מ. קראתי מעט על מה הם בדיוק דיודות/נגדים/טרנזיסטורים ושאר הירקות. יש לי ידיים יציבות ואני טוב בעבודות ידיים עדינות. בעיקרון ההוראות לפרוייקט הזה מאוד מפורטות ויש מיליון תמונות ושרטוטוים של הPCB והתקנת הרכיבים. האם יש משהו שאני בכל זאת צריך לדעת לפני שאני מתחיל בפרוייקט? בתודה מראש, אורן.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. צריך המלצה ל-LCD תקציב 5000 ש"ח מרחק צפייה 2 מטר. *. גודל מסך נראה לי 32 או 37 בגלל המרחק המוגבל שיש לי מהמסך. *. אני אראה בעיקר דברים שהורדתי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אוקי זה מערכת של 5.1 2 רמקולים קידמיים גדולים אחד סנטר ו2 אחוריים ב2 הקידמיים שומעים מצויןן וחזק ב3 אחרים האחוריים והסנטר שומעים אבל לא כולכך חזק והבאס לא כולכך מורגש ואני מציין שבעבר שזה היה מחובר לטלויזיה היה שומעים אותם ממש חזק במחשב עם מוגדרים בתור 5.1 ומערכת סראונד עכשיו קיצרתי את הכבלים כמה שאפשר ועדיין לא שומעים חזק במיוחד עכשיו אם תוכלו לעזור לי לסדר את זה אני ישמח בתודה יוני.

12. שלום HW Zone, נתנו לי לא מעט שבחים על הפורום, מקווה שאוכל לפתור את הבעיה. (: ברשותי מסך SONY LCD BRAVIA 32" KDL-32U3000 HD READY. בכרטיס המסך (כרטיס מסך של חברת NVIDIA) שלי יש יציאות DVI, VGA, S-VIDEO . ברצוני לראות את צג המחשב דרך מסך הטלויזיה. כיוון שאין לי יציאת HDMI בגב המחשב השתמשתי במתאם DVI כדי שכבל ה-HDMI TO HDMI יוכל לבצע פעולתו. ניתקתי את מסך המחשב (Hyundai LCD 19" X93WD) שמחובר באמצעות DVI אל המחשב, ובמקומו חיברתי את כבל ה-HDMI עם מתאם ה-DVI. הדלקתי מחדש את המחשב ולאחר חיפוש קצר בין ערוצי ה-AV (קיימים לי 6 ערוצים) מצאתי את שולחן העבודה של המחשב, על מסך הטלויזיה שלי (AV4). חיברתי גם כבל 3.5MM TO 2RCA כדי שיהיה גם העברת אודיו (כיוון שאני משתמש במתאם DVI, האודיו ל…

• 32 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. אני מתלבט בין שני טלוויזיות: LG 32LH70YT / 1920x1080 / 2.4ms / 1:100,000 / 100Hz לבין Sony KDL32S5500 / 1366x768 / 8ms / 1:25,000 / 50Hz 1. האם מרגישים את ההבדל בין FULL ל READY באינץ הזה? 2. הבנתי שבסוני יראו יותר איכותי מהממיר - זה נכון? 3. בנתונים LG לוקחת בהכל, אבל עדיין סוני זה סוני.. השימושים: סרטים ב FULLHD מהמחשב, PS3 , ממיר (בהתחלה רגיל אח"כ HD) מה המלצתכם? השתי טלוויזיות שבחרתי להתלבט בניהם נכונות? אולי אני מפספס משהו אחר? בבקשה תגיבו רק אם יש לכם ידע. תודה

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by THELAD,

היי, בשנתיים האחרונות נהרסו לי 3 אוזניות של סנהייזר. הדגם האחרון שהיה לי הוא EH-150. משום מה יום אחד צד אחד הפסיק לעבוד לי. פתחתי כדי לראות אם השתחררה ההלחמה, אבל כלום. האוזניות נפלו לא מעט פעמים מהשולחן (גובה של מטר) אך הן המשיכו לעבוד רגיל. מה הסיבה לזה שצד אחד פתאום מפסיק לעבוד? אפשר לעשות משהו או פשוט לזרוק אותן? האם האוזניות של סנהייזר ידועות כאוזניות שנהרסות מהר? אני מרוצה מהמחיר שלהן ומהאיכות שלהן ובזכות זה המשכתי לקנות אותן, אבל לא ניראה לי שכדאי לי להמשיך לקנות אותן אם הן לא מחזיקות מעמד שנה בממוצע. על איזו חברה כדאי לי ללכת הפעם, אם אני מחפש אוזניות שיחזיקו לי מעמד לאורך שנים? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by aaviran,

לפני כ-9 חודשים קניתי בארה"ב את ה-Shure SE310 ששירתו אותי נאמנות ומאוד אהבתי את הסאונד שלהן. לפני כמה שבועות אחת האוזניות פשוט הפסיקה לנגן. דיברתי עם מספר מעבדות וחנויות, ואף חנות לא הסכימה לקחת את האוזניות האלו לתיקון. כעת יש לי מספר אופציות: - לנסות לתקן את האוזניות, בכל זאת יכול להיות שזה פשוט כבל שנקרע בפנים (מישהו מכיר מקום בארץ שיעשה את זה ולא ישחוט אותי במחיר?) - לקנות אוזניות חדשות בארץ, שהאופציה הזאת קצת מבאסת אותי, כי לקנות משהו שיגיע לרמה הזאת כרוך בהשקעה של מעל 1000 ש"ח, כשבזמנו קניתי את האוזניות בכ-150$. - לקנות אוזניות חדשות בחו"ל, כאשר כאן יש בעייתות שאין אחריות מסודרת (ואם שוב הן נדפקות גם אני נדפק) וגם שלוגיסטית זה יותר מסובך. בכל אופן, אשמח להמלצה על …

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  16. המחשב שלי היה מחובר בכבל קואקסיאלי מכרטיס הקול המובנה בלוח למגבר ובסרטים שמעו סראונד בלי בעיה. שמתי לב, שכשהממיר של הכבלים והמחשב מחוברים פיזית לטלויזיה אז הרמקולים משמיעים זימזום. חשבתי לפתור את הבעיה ע"י חיבור בכבל אופטי שלא מעביר הפרעות חשמליות שכאלה. היה לי כרטיס קול ישן של הרקולס: fortissimo 2, שיש בו יציאה אופטית. חיברתי, התקנתי וניגנתי. שמעו רק סטריאו, לא משנה כמה אני משחק בהגדרות של AC3FILTER. למישהו יש עוד רעיון לנסות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by OmEr.il,

שלום, מה שכתוב בכותרת,300 ש''ח,IN EAR. אפשר עם חריגה של 50-60 ש''ח לא קריטי. תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by laviko1,

שלום. יש לי ווינדוס 7 ואני צריך המלצה למקודדים(אם אפשר גם קישור) שיעבדו לי טוב בסרטים, יש לי מערכת 5.1 X540 ואני לא מצליח לשמוע סראונד המקודדים שיש לי כרגע כנראה לא תומכים( ב XP הם עבדו דווקא טוב) תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by corolla9,

שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הטלוויזיה שלי למחשב? אז כך הטלוויזיה שלי פשוטה ובעלת חיבור RCA בלבד (אדום לבן צהוב) במחשב שלי מותקן כרטיס מסך מדגם 8600GTS של חברת LEADTEK בעל שני חיבורים של DVI וחיבור של (S-VIDEO (7 PIN אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה כך שגם תמונה וגם סאונד יעברו... אם תוכלו להגיד לי אם זה אפשרי ואם כן איזה מתאמים וכבלים אני צריך

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  20. Started by Speed Demon,

ראיתי שיש המון מכשירים שעונים לדרישת המחיר בזאפ,אבל אילו מהם באמת טובים ומומלצים ולא זבל שביר ולא אמין שבקושי קורא משהו? אני מחפש מכשיר נורמאלי בהתאם למחיר שיקרא באמת את כל הפורמטים כמו שכל חברה מבטיחה,שיהיה עם כניסת USB אבל לא בישביל היופי(אחת שבקושי עובדת) אלא אחת נורמאלית שבאמת תעבוד ותקרין משם סרטים. בקיצור,DVD,קורא DivX,כולל USB,לא זבל לא אמין,יש המלצות?

21. Started by peacebringer7,

לא היתי בטוח איפה לשאול על זה..פה נראה לי יש חברה שמבינים..אז הקטע הוא שהמשפחה שלי המירה אצל צלם קלטות וידאו לדיוידי וזה הומר לצורה של DVD רגיל עם תיקיית video TS.למישהו יש מושג איך להפוך את זה באמצעות תוכנה חינמית חוקית כלשהילקבצי AVI נורמלים?או MKV? ועוד שאלה יש דרך להתעסק,נגיד לחתוך קטעים מהסרטים האלה לפני או אחרי שהמרתי אותם.בתודה מראש..

22. Started by henz12345,

אני משתמש כרגע בפלאפון שלי בתור הנגן עם אוזניות CX300, אני מאמין שבעת החלפת מקור הוצאת השמע אני ישמע הרבה יותר איכותי. 4GB\8GB, אני מחפש איכות שמע... מחיר - שיהיה ריאליסטי, אני לא מחפש את הטופ אבל לא מחפש את הזבל. אני חושב שיש לי איזה 600ש"ח לנגן, בסביבות המחירים האלו מעדיף חריגה כלפי מטה . ככה שאני יכול לפנות ליד2 במידה ולא מתאפשר משהו איכותי במחירים האלו. תודה רבה ושבוע טוב.

23. שלום לכולם... יש לי כרטיס קול מסוג creative x-fi pci-e בעל 4 יציאות כלומר 7.1 ועוד כניסה אחת אני משתמש במערכת 5.1 ואני רוצה לחבר עוד שני רמקולים קדמיים כלומר שיהיו 4 רמקולים קדמיים... 4 היציאות מוגדרות כ FRONT OUT REAR OUT SUB+CENTER ISIDE OUT... עכשיו לשאלה אם אני רוצה להפוך את היציאה שהיא SIDE OUT לFRONT OUT איך אני עושה את זה הפכתי את כל התוכנות שבאות עם הדריברים של הכרטיס קול ואין שום אפשרות כזאת למרות שבכרטיס קול ישן יותר היה למישהו יש רעיון?!?

24. Started by EliranC,

חשוב לציין שהטל' צריכה להיות ממוקמת בצימרים ,ולא בבית אז התמונה לא חייבת להיות עם איכות בשמיים... זה טל' ב2000 • DNIe מעבד תמונה מהפכני המשפר את חדות התמונה פי 6 • מוכנות מלאה לשידורי High Definition 720p/1080i • רזולוציה 1366X768 • יחס ניגודיות גבוה 1:30,000 Real Black • אפשרות חיבור למחשב • זווית צפייה 178 לפרטים נוספים: סריקת תמונה פרוגרסיבית PIP - תמונה בתוך תמונה ע"י HDMI/PC טיונר 1 צליל סראונד SRS TruSurround XT לחווית שמע מרשימה חמישה מצבי קול + שמירה על עוצמת שמע קבועה, גם כשיש פרסומות נתוני מסך : גודל מסך: 32 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 6 ms יחס ניגודיות: 15000 :1 רזולוצית מסך: 1366 X 768p זוית צפיה: 178 מעלות מספר צבעים: 16 טריליון שיטות ש…

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  25. Started by Iko89,

קצת תמונות עוצרות נשימה לכל חובבי הוינטאג' .. בחור שהוציא למכירה את כל האוסף שלו .. החליט לצלם בגינה .. גם מלהיב איפה הבחור גר וגם האוסף מרשים בהחלט http://www.faktiskt.se/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=19196&postdays=0&postorder=asc&start=390 גלריה של תמונות http://homepage.mac.com/ikecarumba/Menu4.html **ערכתי את הלינק הראשון.. דפדפו קדימה בעמודים כדי לראות את התמונות המעניינות (עמ' 14 עד עמ' 18 אני חושב) ** תהנו

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים