עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ORrrr,

שלום חברה, הייתי רוצה לדעת אם: גנן אמ פי 3 128 מגה של EGOMAN ב 380 שח שווה לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש מקומות שאפשר למצוא בהם את הרמקולים ATP5 במחיר יותר זול מברגיל? בדר"כ הם עולים בסביבות ה-1200 ש"ח אך הבנתי שאם אפשר לקנות ישירות מהיבואן, המחיר יורד. ולפעמים משמעותית. אתם יודעים אולי מי היבואנים ומאיפה אפשר לקנות? אני קונה אותם בטוח, גם ב-1200 שקל, אבל אם אפשר ביותר זול, למה לא.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן חברים, יש לי לוח אם Epox 8RDA+ ומשום כך יש לי Soundstorm ככרטיס קול. בנוסף יש לי ATP3 כרמקולים ומחשב חדש וחזק. כשהווליום בוינאמפ (לדוגמא... קורה גם עם המדיה פלייר ונגנים אחרים) נמצא על המקסימום (100%) וכנ"ל גם הווליום של הווינדוז, ואילו הווליום ברמקולים נורמלי לחלוטין, נשמעים מדי פעם פצפוצים מאוד מאוד מעצבנים כאלה... לא יודע איך להגדיר את זה מלבד פצפוצים... וגם הבאס מפצפץ. למה זה קורה?! כשאני מוריד את הווליום בוינאמפ או בנגן אחר לנניח 50% אז הבעיה נפתרת.... ניר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Bah_gots_pIII_450,

ובכן, אני חושב על הרעיון של לקנות כונן DVD, למרות שזה לא בפורום המתאים, יש כונן מולטיזון? עכשיו, הפורט 2 שלי הוא מהגרסא הישנה, ואני לא הולך לקנות כרטיס קול חדש בשביל 5.1 אז אלו מערכות 4.1 טובות יש בארץ? והאם בדיסקים של DVD יש בכלל אפשרות לשמוע את הסרטים ב4.1? כי dTS וDD זה לא זה אם נדמה לי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by NuXeR,

ATP5 ב-1350 שקל,שווה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Tzion,

איך הרמקולים הבאים: 1) Bose XL-2000 2) JBL! N-26 האם אלה רמקולים טובים, או שזאת סתם סדרה של רמקולים עם "שם"? ??? והאם הם עדיפים על פירלס?? ----------------------------------------------------------------------------------- ועכשיו בקשר למערכות רמקולים: איך מערכות רמקולים הבאות: 1) AREN ACOUSTIC מסדרת MAGIC ONE דגם: 266 2) HEMILTON HEM-406 *מישהו יכול לתת לי את המידות של ההמילטון? (לא כמו שכתוב בוואלה.. :-\) *האם ניתן לחבר את הרמקולים האלו (HEM-406) לרסיבר למרות שהם מוגברים? ? ? איזה מהמערכות יותר טובה ?? ??? ואיך החברות האלו? מישהו מכיר, התנסה, שמע?? (אני מניח ששניהן עדיפות על פירלס או קודה?! :-X) תודה!

7. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]יש לי את האוזניות dunu dn-k ושמתי לב שהכבל מתחיל להיקרע ולכן הם עושים בעיות,רציתי לשאול אם יש מקום שעושים לי את העבודה ומחליפים כבלים לאוזניות,אם כן אשמח לשמוע[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by meirdor,

אז ככה,אני סטודנט ונשבר לי מהמערכת שמחוברת לי לנייד,altec lansing vs4121 עכשיו,חשבתי להשקיע משהו כמו 600-700 ש"ח במגבר יד שנייה ועוד כ 1000-2000 ש"ח ברמקולים רצפתיים,חשוב לי איכות הסאונד לא עוצמה,אין לי כל כוונה לשבור את הקירות של החדר,אל תציעו לי סאטליטים לא בא בחשבון... חשבתי על הרמקולים הנ"ל:http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=ONV10F הם קצת יקרים לי....לא יודע אם הם בכלל שווים את הכסף או שהם לילדים קטנים שרק רוצים להפגיז בבאס.ויש את אלהhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=23667 כמובן יש את ה wharfedale diamond 8.4 ,אז מה אתם אומרים מה ייתן לי סאונד הכי מאוזן והכי טוב?שוב,אני סטודנט ואני לא יכול להרשות רמקולים בסדר גודל של 6000 ש"ח אלא גג 2000

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by IdanS,

שלום לכולם! יש לי מחשב נייד DELL INSPIRON N5010. הרמקולים המובנים שלו וכרטיס האודיו שלו מציגים איכות סאונד די טובה לטעמי. מכיוון שהוא הולך להיות המחשב הראשי שלי בתקופה הקרובה, אני מחפש רמקולים למחשב הזה. אם מישהוא מכיר מתוך נסיון רמקולים טובים עם סאונד נקי ועשיר (עד כמה שרמקולים שמחוברים לנייד יכולים להפיק), בתקציב לא גדול במיוחד, אני אשמח להמלצות. ראיתי כמה דגמים של קריאייטיב, לוג'יטק ואלטק לאנסינג. השאלה מה כדאי? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום רב, לכבוד יום הולדתי האחרון ידידות שלי הביאו לי מספר תקליטורי מוזיקה (אלבומים). כאשר אני שומע אותם במכונית, הכל בסדר. אך כאשר אני שומע אותם דרך המחשב, או מנסה לעשות להם RIP, המוזיקה מלאת הפרעות ורעשים. אני מניח שזוהי מעיין הגנה טיפשית כלשהי? האם יש דרך להתגבר על זה? ובכלל - מה הקטע? במקום להגיד תודה על כך שקונים תקליטורים, עוד דופקים לאנשים כל מני מגבלות מחורבנות? פשוט מרגיז. נ"ב 1) התקליטורים כנראה נרכשו בארה"ב 2) בדקתי תקליטורים אחרים שיש אצלי והם עובדים בסדר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by SpEcToR,

בנתיים אני חושב על NANO IPOD.. אבל אני לא יודע =\ אני רוצה נגן 2 גיגה ולא יותר מ-1000 שח.. רצוי שיהיה קטן... והייתי שמח למסך צבעוני.. =\ לא יודע למה...( אבל תביאו לי גם ללא אם הוא יותר טוב...)

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by idani1983,

שלום , יש לי רמקולים עם 6 אום שאני מעוניין לחבר למגבר שלי שהוא 8 אום , האם ניתן לעשות זאת ? האם זה פוגע בסאנוד ויותר חשוב האם זה יפדע ברסיבר? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by UrielZ,

אני מעוניין לקנות אוזניות רציניות במחיר של עד 700 גג של הגג. ראיתי את הSONY שעולות 640 שקל ורציתי לדעת אם הם מספקות את הסחורה. האם יש לזה זיופים? פשוט ראיתי ביד 2 כמה מודעות של אוזניות חדשות מהאריזה שלא נפתחו שדורשים עליהם בין 320 ל400 שקל. האוזניות יהיו בשביל מוזיקה, ובעיקר אלקטרונית. יש לי כרטיס קול creative sound blater live, האם הוא מספיק בשביל אוזניות במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני רוצה לקנות טלויזיה 32 ולחבר אותה למחשב שזה יהיה במסך אחד .. מה אתם אומרים איזה לקחת ? איזה מסך טלויזיה יותר טוב ? אממ המסכים האלה יהיו גם מסך מחשב שלי אז .. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 SUMSUNG או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=719657 Toshiba או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728120 LG תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Dom1no,

לצורך העניין למחשב מחוברת מערכת רמקולים בתצורת 5.1. רגיל, דרך כ.קול מובנה. עכשיו אם אני מחבר כבל קואקסיאלי בין הDVD למחשב (בשניהם יש כניסה/יציאה קואקסיאלית) אפשרי לראות סרטים בDVD ולשמוע דרך הרמקולים של המחשב? או שזה לא אפשרי? (מנותב בדרך שונה או לא יודע).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לא הבנתי כ''כ הרבה מהביקורות/הצעות באתר...לכן אני מבקש עזרה אישית ממבין בתחום... חשבתי לקנות אולי רמקולים של MICROLAB שלפי מה שהבנתי חברה טובה מאוד לרמקולים. דגם עדיין אין לי מושג...את זה אני מבקש מכם. ועל כרטיס קול רציתי להתפשר קצת ולקנות את זה : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469868 או את הדגם הזה ^ או את הSE... המטרות הן למוזיקה וסרטים בעיקר..משחקים גם כן אבל פחות... מקווה שהסברתי את עצמי ברור :] -תודה והמשך יום נעים, נחום.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by The Arcane,

ערב טוב, אני מחפש המלצה לאוזניות שישמשו אותי לנסיעות יומיומיות באוטובוס. עד עכשיו השתמשתי באוזניות In-Ear מעפנות, פשוט מאדישות כללית, ועכשיו הן שבקו חיים והחלטתי לשדרג את עצמי בהזדמנות זו. הייתי רוצה לעבור לאוזניות קשת, להיפטר מתחושת האטימה ושהן לא ייצאו לי מהאוזניים כל פעם שאני תופס את הכבל בטעות (אוטובוס, תיק, לקום, לזוז וכו')... המקור הוא כרגע סמארטפון (Xperia arc) למרות שאני לא שולל את האפשרות לעבור לנגן ייעודי. או מגבר אוזניות. המוזיקה היא בעיקר רוק ומטאל. יש לציין שאוזניות המשרד שלי הן PX100 נהדרות אבל הן חסרות תועלת לחלוטין לתחבורה ציבורית. משהו ברמה שלהן יספיק לי לחלוטין. לסיכום: - קשת - ניידות - סגורות עם בידוד טוב (לאוטובוס) - מקור נייד (סמארטפון או נגן) - תוצאו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Hydr0,

מה קורה ?? בשעה טובה אני קונה טלוויזיה חדשה לחדר אחרי הרבה שנים עם טלוויזיה גדולה וישנה! אין לי מושג מה התקציב כי אף פעם לא בדקתי מחירי טלוויזיה אבל בתכלס, אני מחפש טלוויזיה בגודל 26-28 אינץ כי החדר שלי הוא קטן מאוד.. 4X3 ויותר גדול מזה פשוט לא יראה טוב. לא חובה שיהיה FHD כי אני במילא לא שם לב להבדל בין HDREADY.. שתהיה טלוויזיה ממוצעת ולא יקרה ולפי ההצעות אני אדע מה הטווח מחירים שלי.. אגב, בעדיפות שיהיה את הדגם פה: http://www.cinemaworld.co.il/ הטלוויזיה תשמש לנטו צפייה בסרטים וסדרות בHD.. בלי סוני או משחקים כלשהם.. יש לי פה הנחה גדולה.. תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי לכולם בינתיים, כרטיס הקול שלי מחובר לסוג של קטסטרופה שכנראה לא תישאר שם זמן רב. איני יודעת מה יחליפה וסביר שאחפש משהו בעלות יחסית נמוכה ושייתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף (כאשר יקרה, מקווה שתעזרו לי בנושא). כרגע, אני משדרגת את ה- HTPC שלי וכמובן בין השאר הקדשתי תשומת לב לענייני כרטיס הקול. הבטתי על מספר לוחות (בעיקר מבוססי צ'פים מסדרת 790, 890 של AMD) בהם כרטיסי קול מובנים (ALC889, ALC892 שהבנתי שלפחות לשם התחלה אמורים לספק איכות מספיק טובה גם כאשר ארכוש מערכת. ראיתי שלחלק מהלוחות, בנוסף ליציאות הסאונד האנלוגיות, יציאת coaxial s/pdif וגם יציאת /optical s/pdif , ולחלקם רק יציאה אופטית. לכל הלוחות יש כמובן יציאות HDMI אולם איני יודעת אם יציאת ה- HDMI גם מחוברת לכרטיס …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בוקר טוב לכולם . התחלתי במצוד אחר אוזניות חדשות , עם קשת אחורית , איכות גבוהה ככל הניתן , בתחום המחיר הכספי הסביר . דעתכם על האוזניות האלה ספציפית , רצוי ממישהו שיש זוג כזה בבעלותו , או המלצות נוספות לאוזניות בסגנון זה . תודה רבה .

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מתכוון לבנות HTPC ורציתי לשאול כמה שאלות בתקווה שלמישהו פה יש ניסיון בנושא. אם זה לא הפורום הרלוונטי אנא העבירו את השאלה שלי. אז כמו שאמרתי אני רוצה לבנות HTPC שישמש להקלטה מהטלויזיה, ניגון סרטים ודיסקים וכן למשחקים פה ושם. עלו לי מספר שאלות: 1. האם עדיף לקנות כרטיס ALL IN WONDER או לקנות שני כרטיסים נפרדים אחד לתצוגה ואחד ללכידה ? 2. אם אני קונה כרטיס עם טיונר, האם אפשר לוותר על הממיר של הכבלים/לווין ? אם אני כן משתמש בממיר, האם אפשר לוותר על טיונר ולקנות רק כרטיס לכידה ? 3. האם כרטיס ALL IN WONDER ידע לקלוט שידור ולהוציא אותו לטלויזיה באותו זמן ? (שבעצם שכבל מהממיר יתחבר לכרטיס ומהכרטיס לטלויזיה) ? 4. אם אני קונה כרטיס קול טוב, האם האיכות שלו תהיה כמו של מגבר נורמאל…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. המחשב הקודם שלי athlon 500 / tnt 2 32mb סתאם זרוק לי בבית וחשבתי להפוך אותו לsff בשביל קולנוע ביתי לשאלותי: המפרט מספיק לdivx באיכות סבירה ואם כן כמה זיכרון צריך? יש כבל או משהו אחר להמיר את היציאה הרגילה לs-video או משהו אחר כדי לחבר לטלוויזיה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by dor_r,

אני כבר למעלה מחודשיים מחפש אוזניות, ולפני שבוע, תוך כדי הסתכלות באתר audiocubes, ראיתי את האוזניות האלה, שהן שיפור של הA900, שנחשבות למעולות לשימוש בנגנים ללא מגבר, אבל האוזניות האלה נמצאות באתר במלאי מוגבל, אודיו-טכניקה ייצרו רק 3000 כאלה, מה שתורם למחיר הגבוה. חיפשתי סיקורים של האוזניות, ומצאתי רק ביפנית. השאלה שלי אליכם היא אם שווה להשקיע מעל הA900 לאוזניות האלה? אני יודע שרוב הסיכויים שאף אחד פה לא שמע בהם, אבל אם מישהו יודע על אוזניות שיתנו לי תמורה מעולה בטווח המחירים של עד 370$, ושלא ידרשו מגבר? קישור לאוזניות: http://www.audiocubes.com/category/Headphones_Audiophile/product/Audio-Technica_ATH-A1000_Limited_Edition_Art_Headphone.html

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים