אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום וערב טוב....אני מתלבט בין שני מערכות 7.1 שיחוברו למחשב....וישמשו בעיקר לצפיה בסרטים ומשחקי מחשב... המערכת תחובר לכרטיס קול X-FI PLATINUM אני מתלבט בין שני דגמים... GIGAWORKS S750וCreative THX 7.1 750וCreative איזה מערכת תהיה יותר איכותית...משום שהמחירים שלהם זהים ונעים בסביבות ה3000 ש"ח
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים אני צריך עזרה אני מתכוון לקנות מגבר וסט רמקולים השאלה שלי איזה מגבר הוא טוב לפי מה נימדד כמה אמור להיות וואט הספק כול השאר עכשיו רמקולים מה עדיף רצפתיים ארוכים או סט של קטנים ולפזר בחדר כאילו 4 בכל פינה ועוד סב וכנל אני צריך לדעת מה זה רמקול טוב התנגדות וואט וכל השאר תודה מראש מיקי מחכה לתגובות חברה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות על האיפוד החדש 1)האם ניתן להריץ DIVX עליו ואם כן אז איך 2)האם יש דרך להשתמש באיפוד בתור HD נייד 3)האם אפשר לעביר קבצים בלי האיטונז (כמו בנגנים אחרים שפשוט לגרור) 4)יש עוד כל מני טריקים ושיפורים שאפשר לעשות תודה...
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד hp probook 6560b בעל יציאת display port ו-vga שאני מעוניין לחבר לרסיבר לטלוויזיה ולמסך מחשב. עד היום המחשב הנייח היה מחובר לטלוויזיה עם יציאת dvi (לבנה ארוכה) וכבל coax יחיד לכניסה דיגיטלית שמעביר קול רב ערוצי מכיוון שאני מעוניין להעיף את המחשב הנייח ולהשתמש בנייד בלבד רציתי לדעת מה הן אפשרויות בחיבור של שלושת המרכיבים יחדיו מידע נוסף: לרסיבר יש 2 כניסות קול דיגיטליות 1 אופטית שתפוסה ע"י הממיר של הוט והשנייה צהובה עגולה שאליה היה מחובר המחשב הנייח ועכשיו פנויה(נראה לי שזה נקרא coax) הערה חשובה: לרסיבר אין כניסות hdmi ולכן לא יכול לקבל אות וידיאו לטלוויזיה יש כניסת hdmi אחת וכניסת vga אחת ולצערי הייתי מחליף כל הזמן בין המחשב לטלוויזיה ידנית…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לקנות אוזניות טובות אבל אני לא יודע אם הכרטיס שלי הוא 5.1 אז איך בודקים לכרטיס יש 5 כניסות אחד זה mic השני זה line in השלישי זה spk1 והרביעי זה spk2 תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 5 רמקולים עם סאב .. שאותם חיברתי לרסיבר.. ומהרסיבר חיברתי כבל (RCA) ושאני שם שירים אני שומע בכל הרמקולים.. אבל האיכות לא נשמעת טוב.. (והרמקולים טובים וחדשים) ואני נכנס לתוכנה של המחשב ואני עושה בדיקה לרמקולים וזה משמיעה צליל רק ל2 רמקולים.. והשאר לא שומעים.. והחיבור של הכבל למחשב הולך עם בננה אחת ושמתי אותו בירוק..ואין לי אפשרות להגדיר שזה יהיה כל הרמקולים. יש אפשרות להגדיר את כל הרמקולים שאני יוכל לכוון את הרמקולים וישמעו צליל איכותי יותר.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כול רמקול יכול להיות סאב יש לי רמקול של S.R 60W ממערכת סטראיו יותר ישנה שלא בשימוש. ויש לי מערכת 5.1 ערוצים חדשה שקניתי ב300שקל והרמקול מתאים בול עכשיו אם אני יחבר אותו בתןר סאב אני ישמע יותר טוב את הבאסים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ה-HD555 חזרו למלאי בחנות שרציתי להזמין ממנה בחו"ל, אבל עכשיו שמתי לב שיש שם עוד שני דגמים של סנהייזר במחיר דומה ורציתי לדעת איזה הכי טוב או הכי מתאים לי. ה-HD555 עולות 510~ ש"ח, HD280 עולות 520~ ש"ח ו-HD280PRO עולות 540~ ש"ח. האזניות יהיו מחוברות אצלי למחשב וכנראה ישמשו בעיקר למשחקים. כרגע יש לי כרטיס קול מובנה (ALC883) ואולי בהמשך (בעוד הרבה זמן) יהיה לי כרטיס X-FI. חשובה לי כמובן איכות הסאונד והיכולת לזהות מאיזה כיוון הסאונד מגיע, אך גם חשובה מאד הנוחות. (השתמשתי פעם ב-HD202 והן היו לי מאד לא נוחות ולוחצות) אגב, האם אני צריך מגבר בשביל האזניות הללו? והאם אצטרך לשלם מכס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי בPS2 ובDVD ובמחשב ובכל מה שבעל חיבור סאונד יציאה שבעצם אין לה קונקטור אלא מן לייזר אדום, הבנתי שזאת יציאה אופטית. רציתי לדעת למה היא משמשת,למה משתמשים דווקא בה ומה היתרונות שלה... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש המלצה לאוזניות שישמשו אותי לנסיעות יומיומיות באוטובוס. עד עכשיו השתמשתי באוזניות In-Ear מעפנות, פשוט מאדישות כללית, ועכשיו הן שבקו חיים והחלטתי לשדרג את עצמי בהזדמנות זו. הייתי רוצה לעבור לאוזניות קשת, להיפטר מתחושת האטימה ושהן לא ייצאו לי מהאוזניים כל פעם שאני תופס את הכבל בטעות (אוטובוס, תיק, לקום, לזוז וכו')... המקור הוא כרגע סמארטפון (Xperia arc) למרות שאני לא שולל את האפשרות לעבור לנגן ייעודי. או מגבר אוזניות. המוזיקה היא בעיקר רוק ומטאל. יש לציין שאוזניות המשרד שלי הן PX100 נהדרות אבל הן חסרות תועלת לחלוטין לתחבורה ציבורית. משהו ברמה שלהן יספיק לי לחלוטין. לסיכום: - קשת - ניידות - סגורות עם בידוד טוב (לאוטובוס) - מקור נייד (סמארטפון או נגן) - תוצאו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 5.1 שיהיה להם אפשרות לשמוע סראונד (עם חיבור דיגטלי ) הזמנתי את הZXR-500 אבל אני מתכוון לבטל אותם כי הבנתי שאני לא אוכל לשמוע בהם בסראונד כי אין להם יציאה דיגטלית אז אני צריך המלצות לרמקולים 5.1 עד 1200 ....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך SAMSUNG T260 עם יציאת HDMI. חיברתי את הממיר למסך עם הHDMI. עכשיו הבעיה שלי זה עם האודיו, כי הרי אין לי רמקולים במסך אז אני רוצה להשתמש ברמקולים של המחשב כדי לשמוע גם את היס וגם את ההמיר. קניתי מפצל RCA ל3.5mm כמו של הרמקולים של המחשב. אז יש לי ככה: הרמקולים מחוברים למחשב לחיבור הירוק בכרטיס קול. איך אני מחבר את הממיר למחשב שאני אוכל לשמוע את המחשב ואז לעבור ושמוע גם את היס? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר חיברתי הכל אבל אל שומעים כלום מה עושים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איפה אני יכול לתקן רמקולים של קריאייטיב בארץ? אין לי ביטוח!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם: GigaByte K8VT800 Pro יש לי בו בעיה במשחקים. הייתה לי בעיה שבאיזשהו מצב במשחק המחשב היה מפעיל את עצמו מחדש. שלחתי אימייל לתמיכה טכנית, ועזרו לי. הבעיה הייתה האצת הקול, ואמרו לי שאני צריך לשנות אותה לבסיסית ולא מלאה, והבעיה באמת נפתרה כתוצאה מכך. באיזשהו מצב במשחק נעצרת מוזיקה מסויימת, ומתחילה אחת חדשה, וזה קורה מהר ואז המחשב לא יכול להחזיק את עצמו ומפעיל את עצמו מחדש. עכשיו לפעמים האצת הקול חוזרת למלאה, ואני צריך לשנות שוב לבסיסית. כמו שאמרתי אם אני משנה לבסיסית הכל עובד מצויין ללא בעיה. אז כמו שאני חושב הבעיה היא בכרטיס הקול נכון? אם כן, אני רוצה המלצה לכרטיס קול טוב שיעבוד לי על המחשב: AMD Athlon 64 3000+ GigaByte K8VT800 Pro ATI Radeon …
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני איזה חודש קנינו מגבר ורמקולים של דנון, אבל משום מה עכשיו שומעים רק את הרמקולים הקדמיים והסנטר, זה לא נראה לי תקלה ברמקולים או משהו נראה לי מישהו נגע במשהו איך אני יכול לסדר?, המערכת היא- AVR-390 DENON נ.ב הם מחוברים למחשב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי אוזניות חדשות ואני רוצה לחבר אותן למחשב דרך הפאנל הקדמי. האוזניות עובדות, אבל אני רוצה שכשהן מחוברות כל הרמקולים שמחוברים ללוח האחורי (במקרה כזה הרמקולים של המסך וסאב וופר, שניהם נקלטים בלוח כרמקול רגיל) ישותקו עד שאני מוציא את האוזניות. ניסיתי כל מיני קומבינציות ואפשרויות של הדרייבר סאונד (Realtek HD Audio Manager שיש בכל לוח MSI) אבל שום דבר לא עוזר. למישהו יש רעיון או התנסה בדבר ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם. אני רוצה לקנות אוזניות חדשות לZVM שלי. התקציב בעיקרון הוא 500 ש"ח, אבל אני יכול למתוח אותו ל600 אם זה משתלם. מבחינת סוג האוזניות, אני מעדיף עורפיות אבל גם קשת (מעל הראש) יהיה סבבה. עריכה: לשמיעה בעיקר מחוץ לבית. תודה מראש על העזרה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב לעריכת סאונד ויצירת מוסיקה. המליצו לי לקנות כרטיס Audiophile 2496. החיסרון - אין בו יציאת אוזניות וכניסת גיטרה. עבורם אפשר להוסיף כרטיס Guitar Rig Mobile או אחר בהמלצתכם. סה"כ - 1300 ש"ח לכרטיסים שכתבתי. אפשרות שניה היא לקנות כרטיס אחד, פנימי או חיצוני, שכולל את היתרונות של שניהם (ה-MIDI I/O באודיופייל לא חשוב לי). אשמח לדעת איזה אפשרות עדיפה (שכתבתי או שלא), ואיזה כרטיסים מומלצים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי פירסומים גם ב 1000 ש"ח, אבל הם כנראה לא איכותיות האם 2000 ש"ח מספיק? המגוון נרחב, על איזה פירמה הייתם ממליצים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם שמתי לב לבעיה אצלי .. כשאני בודק אם כל הרמקולים שלי עובדים דרך הדרייבר , הסאב-וופר לא עובד , אבל כשאני מדליק שיר FLAC , הוא עובד כמו שצריך . איך אפשר לבדוק את זה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות את הטלווזיה LG 42LF20FR לחדרים וצריך קצת חוות דעת. 1. איך הביצועים בסרטי אקשן מהירים, משחקי מחשב ואקס בוקס 360? 2. האם היא טובה או שיש אופטציות יותר טובות במחיר? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב חברים, בחיפושים אחר מכשיר הולם ואיכותי עבור הבית, בכדי להפוך את הטלויזיה ( FHD ) למיני מחשב או בעצם, SMART TV גם כן. ובכן, בחיפושים, בתערוכת CES 2013, נתקלתי בביקורות במוצר חדש, רציתי לשתף את הפורום, לא מצאתי שום אזכור או נושא על כך. ובכן, זהו המכשיר מאתר החברה: http://www.archos.com/products/home/archos_tv_connect/index.html?country=il〈=en וכמובן סרטון הסבר ע"י נציג בתערוכה: וסרטון נוסף : http://www.engadget.com/2013/01/09/archos-tv-connect-hands-on/ :Tech Specs [table][tr][td]Storage[/td][td]• Flash memory: 8 GB* • Expandable via micro SDHC Slot up to 32 GB [/td][/tr][tr][td]Operating system[/td][td]• ANDROID™ 4.1 “Jelly Bean” [/td][/tr][tr…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפלאפון משמש אותי כנגן העיקרי שלי ואני לא רוצה להסתובב עם המעביר הזה שמתלבש על ה- 3.5" והופך אותו ל- 2.5", הוא לא קטן מספיק כדי שארצה להסחב איתו אבל הוא כן קטן מספיק כדי שאאבד אותו. אני מחפש IN-EAR שיהיו קודם כל אמינות ורק אחרי זה איכותיות. קניתי של ATIVA מאופיס דיפו וזה התברר כחרא זול (מה שידעתי מראש אבל אלו היחידות שמצאתי אז הלכתי על זה..) שהתפרק לי בשנייה. אני לא מעוניין להוציא 400 שקל על האוזניות שנותנות את הצליל הכי מדוייק בעולם או כל דבר בסגנון, הכי חשוב שתהיינה אמינות במחיר שפוי של עד.. 200 ש"ח נניח, כל עוד זו קנייה "בטוחה". אם הן תהיינה גם איכותיות במיוחד זה פלוס מבורך. יש למישהו המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-