עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Master Boo,

שלום ברשותי טלוויזיה 32" Full HD (של סוני) וכרטיס מסך 8800 GT. לכרטיס המסך שני חיבורי DVI וS-Video. באיזה חיבור עדיף להשתמש לטלוויזיה? זה משנה בכלל? והאם יש הגדרות מיוחדות שאני צריך להיות מודע אליהן בשביל לנגן סרטים באיכות הטובה ביותר? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by TomerPerez,

הייתי רוצה לקנות רמקולים חדשים. תקציב: 1000 ש"ח ניתן לחרוג עד: 100 ש"ח הרמקולים מיועדים: 60% משחקים ו40% מוזיקה הלוח אם שלי הוא: asus p8p67 m-pro אם כרטיס קול ישפר את השמע הייתי רוצה לכלול אחד בתקציב אבל רק אם הוא יגרום להבדל רציני. תודה רבה לעוזרים!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ClassMulder,

אני יכול לקנות כל אחד מהם במחיר דומה של כ-2550 ש"ח. באיזה מהם כדאי יותר לבחור, ומדוע? ולא רק לפי איזה מהם הוא דגם חדש יותר.. צריך פרמטרים יותר מדויקים. אני הולך כנראה לצוות אותם עם רמקולים של WHARFEDALE - CRYSTAL אשמח לדעות המלצות והארות. תודה.

4. Started by yar9013,

היי חברה מי שהזמין ורוצה למכור או שהזמין ספייר אני רוצה לקנות.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. SCP - Snap/Crackle/Pop לי אומנם אין את הבעיות הנ"ל, אבל לא מעט אנשים דיווחו על כך. מדובר באחת הבעיות המרכזיות של ה-X-FI. האם יכול להיות כי הבחור זיהה את סיבת הבעייה? http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=87066 בקצרה - מדובר על כך ש-Creative משתמשים בקבלים הכי זולים שיש (Jamicons) בפס הייצור של ה-X-FI, כנראה על מנת לקצץ בעלויות. בעיות שונות נובעות מכך - וניתן לומר (ע"פי ההיגיון) כי מדובר בסיבה לבעיות ה-SCP. הבחור החליף את הקבלים על הכרטיס (recap) באיכותיים יותר וטוען לשיפור - גם באיכות הסאונד וגם בפיתרון בעיות שונות. הוא לא היחיד ד"א, אחד המגיבים ניסה גם הוא וטוען שנעלמו הרעשים ב-BF2142 כשארטילריה נופלת בסביבתו. בואו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by rider704,

אז ככה ברשותי יש רסיבר RZ7700-AV SANSUI 5.1 ,לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2T 760G+SB710,קבל RCA ושני רמקולים!(מערכת אמורה לעבוד כסטראו) ניסיתי היום לחבר מערכת למחשב אך ללא הצלחה! מחשב מזהה את החבורים(חיברתי את הרמקולים ל חיבור MAIN )אך בקושי שומע מהרמקולים משהו!פתאום קול עובר מרמקול לרמקול או פתאום הוא רועש באיום. ניסיתי את קול האופציות האפשריות אך ללא הצלחה(להחליף חיבורים לשנות DECODERIM).. בדקתי רמקולים הם טובים לגמרה.. איך לחבר את המערכת נכון על מנת לקבל סטריו?????

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by RON_Xxx,

מה עדיף? הרסיבר יחובר למערכת של מוראל nova 5.1 ייעוד מוזיקה וסרטים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אני מחפש מיקרופון טוב ויחסית זול לפודקאסטינג. התקציב כרגע שאני חושב עליו הוא בסביבות ה-300 -350 ש"ח. על פי המלצות שראיתי בתור מיקרופון יחסית איכותי בסיסי יש את ה Blue Snowball ואת ה Samson C01, אבל להזמין מחול יוצא טיפה יותר יקר ממה שאני מוכן כרגע לבזבז, ואני לא בטוח שאני רוצה לזרוק כסף כזה באיביי. אני לא הולך להקליט שירה או מוזיקה, אלא רק דיבור, ואני מעדיף שיהיה לו חיבור USB (למרות שאם אפשר להשיג מתאם זול מXLR, או עם חיבור 3.5 רגיל, זה גם יתאים) אשמח להמלצות ועדיף מחנויות בארץ אם אפשר... תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by DisinfectedDuck,

אני מעוניין לקנות את ה -621 שלהם, אבל לא ממש יודע איפה לחפש. אם מישהו יוכל לתת לי שם של חנות או של היבואן אני ישמח.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by GUY550,

חשבתי על הbose qc3 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אני רוצה לקנות חיבור RCA למערכת של האוטו שלי (Kenwood KDC-2027) ואני רוצה לדעת אם יש כניסה לקבל כזה http://www.audionet.co.il/details.asp?id=529&lead_id=&look=

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by eazy,

מחפש אוזניות ב 70 דולר, אפשרי קניה בארה"ב, חשוב לי שיהיו נוחות לישיבה ארוכה, עם באס איכותי אך לא עוצמתי מדי, ראיתי המלצות כאן באתר ל GARDO S-60, אך מביקורות של גולשים שקנו בחו"ל קראתי שהן לא נוחות, בנוסף קראתי על hd-500 כאן באתר אך מביקורות של גולשים שקנו בחו"ל קראתי שהבאס שלהן מעוות. אנא התייחסותכם ועצותיכם. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by My_Name,

איך אפשר לחבר את Asus EEE 1000H לטלוויזיה ? יש למכשיר יציאת VGA (אין לו S-Video). אפשר לקנות מתאם VGA TO RCA ופשוט לחבר אותו לטלוויזיה ? או VGA to S-VISEO ? בכל אופן, לא מצאתי גם מתאמים כאלה בארץ. מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by galgalgal2001,

חג שמח לכולם! לאחר שקניתי רמקולים אני עכשיו מעוניין לקנות סט אוזניות טובות להקלטות.. מה אתם ממליצים?? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Höd Aşulin,

הדגם הנ''ל כרגע נמכר במבצע ברשת באג ב500 שקלים רציתי לשאול אם מישהו מכיר יודע או מבין שיכול לומר האם זו עסקה שווה והאם האוזניות מומלצות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Green,

היי אני מחפש לקנות נגן PVP חדש הדברים החשובים לי הם: 1.נפח כמה שיותר גדול (מ60GB ומעלה כמה שיותר יותר טוב) 2.מסך רחב וכמובן כמה שיותר איכותי 3.שיהיה כמה שיותר קטן ונייד (זתומרת לא הAV700) 4.עדיפות רבה מאוד לD&D וסידור בספריות כמו במחשב (לא כמו באיפוד) 5.סוללה כמובן כמה שיותר חזקה 6.תמיכה בכמה שיותר פורמטים (DIVX,XVID וכו) עם עדיפות לתמיכה בAC3 7.אם יש אפשרות לקריאת קבצים בעברית זה יהיה מצויין 8.ואם יש תמיכה לתרגום בעברים זה יהיה עוד יותר מצויין 9.אפשרות של USB Host (למצלמות דיגיטליות) יהיה טוב אין הגבלת מחיר והוא לא חייב להיות זמין בארץ (אני יכול לקנות בארהב) זהו... תודה רבה עריכה: אחרי קצת בדיקות שעשיתי ראיתי כמה נגנים שנראו לי לעניין Archos AV 500 100GB או אולי לחכו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם! אחרי קריאת ביקורות בחו"ל על הZ560 אני החלטתי לקנות אותם, (חבל שאין קליפש בארץ :'( או 510D) אני קונה בפנדה ויחד עם הרמקולים האליו אני קונה כרטיס קול AUDIGY X-GAMER. הייתי רוצה לדעת: 1. האם יש תאימות מלאה בין שני הרכיבים? 2. האם צריך לקנות איזשהם כבלים או חוטים נוספים על מנת לחבר את הZ560 ל AUDIGY? או שאני מחבר "ישר מן הקופסה"? 3. לאיזה ביצועים אני יכול לצפות במוזיקה, סרטים? 4. איך לסדר את הרמקולים בחדר שמידותיו 5.5 על 3.5 מטר? ובכלל איך לסדר מערכת 4.1? 5. האם זה משנה איפה לשים סאבוופר? תודה רבה רבה לכל העונים ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yotamavi,

שלום לכולם, אני מתלבט בנוגע לשדרוג הלוג׳יטק Z4i שלי ל-Soundsticks wireless. האם איכות השמיעה בהרמן אכן ברמה גבוהה ששווה שדרוג? האם יש למישהו ניסיון עם השימוש בבלוטות בהרמן? האם אכן עובד טוב? תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי מחפש מגבר אוזניות משולב דאק לעמדה בעבודה. לא נותנים לשמוע בשקט. מבקש המלצה למגבר אוזניות / דאק מוזיקלי וקטן. כמובן כניסת USB. למי שיש למכור משהו נורמלי או מישהו שרוצה להמליץ על דגם מסויים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Joha132,

שלום לכם, אני הרבה זמן מתכוון לקנות רמקולים איכותיים למחשב במחיר של עד 350 ש"ח.. קיבלתי המלצות על כמה סוגים, והבנתי שיש את Altec Lansing VS2421 2.1 שהם הכי מומלצים. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691670 בכל מקרה, אני מחפש רמקולים של 2.1, במחיר של עד 350 ש"ח. * הייעוד שלהם: 1. משחקים. 2. סרטים. 3. מוסיקה - פחות, לא חובה בפול ווליום. * הדרישות: צליל נקי, רמקולים איכותיים, סאב טוב, שיספקו אותי מבחינת איכות וגם סראוונד למשל בסרטים וכו'.. אם יש לכם דגם כלשהו בדרישות הנ"ל, בבקשה תפרטו, בינתיים - אני מחפש חוות דעת מקצועיות על רמקולי Altec Lansing VS2421 2.1 שאני כמעט בטוח הולך לקנות. בבקשה תפרטו ואל תגידו "הם טובים" תרשמו בכמה מילים למה אתם אומרים ואם זה באמת משתלם. תוד…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. חשוב לי שיהיו גדולות ומכסות את כל האוזן נוחות במיוחד כי הן הולכות להיות עלי הרבה... מיקרופון מובנה התרון לכרטיס קול חיצוני (כי הפנימי על הלוח אם) אבל לא רק usb כי יכול להיות שאני אשדרג בעתיד... לא איכפת לי להזמין מחול

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by IG,

מערכת 2.1 פעם ראשונה שאני "שומע" עליה... למישהו יש ניסיון איתה\ חוות דעת "מקצועית"? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=152063 מהאתר של באג על המערכת:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מערכת 2.1 לסרטים, מוסיקה ומשחקים. לפי התגובות די נסגרתי על רמקולים Z2300 של Logitech (אשמח לשמוע על המלצות אחרות באותו טווח מחירים). בנוסף קראתי הרבה המלצות על כרטיס קול Asus Xonar Essence ST. השאלה האם אני צריך בכלל כרטיס קול לרמקולים אלו, או שאפשר להסתפק בכרטיס קול פשוט יותר (אם בכלל לא מספיק רק זה שיש בלוח אם) לניצול מלא של הרמקולים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי מערכת שכוללת סאב, חמישה רמקולים וDVD, ואני רוצה לחבר אותה איך שהו למחשב.. יש לי כרטיס קול מובנה של P5GC-MX asus השאלה היא האם אפשרי לעשות את זה ואם כן אז איך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by d30DK,

שלום, יש לי מערכת קולנוע של סמסונג, בת כמה שנים, ואני בקרוב אעבור למבנה אחר ורציתי לדעת מראש אם אפשר לקנות כבל מאריך לרמקולים. החיבור שלהם נראה כזה: יש שני חוטים (אדום ושחור) שנכנסים לרמקול ולמערכת קולנוע זה חיבור אחד (לרסיבר). אשמח לדעת איך כבל מאריך כזה נקרא כדי שאוכל לחפש (באיביי למשל). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים