אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מערכת 5.1 ברמה טובה לחדר שלי. אני מתכנן לחבר אותה למחשב עם כבל HDMI ומשם לLCD 37 עם HDMI כמובן. העניין הוא שאני לא יודע איזו אפשרות יותר טובה, לחבר דרך SPDIF מהלוח אם למגבר ולהסתפק בזה, או לקנות רסיבר עם כניסת HDMI, ואז לחבר את הכרטיס מסך למגבר דרך כבל HDMI, ואז להוציא כבל HDMI מהרסיבר לטלביזיה. מה עדיף מבחינת איכות? התקציב שלי הוא בסה"כ 1500 ש"ח, אני יודע שיהיה קשה לארגן משהו איכותי וטוב במחיר הזה, אבל כרגע זה מה שאני יכול להשקיע בזה. אני אשתמש בזה בעיקר לסרטים, אני לא צריך לזעזע את הבניין עם ווליומים, העיקר לקבל סאונד סביר ביותר כדי להנות מסרט כמו שצריך, לא להשתולל יותר מידי. אודה לכם אם תעזרו לי, דודי!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1950 PRO במחשב ואני רוצה לחבר את המחשב לLCD 37 אינץ שיש לי בסלון כדי לראות סרטים בממש HD אמיתי אז אני הולך לקנות כבל של HDMI לDVI ואז בעצם לחבר,וזאת לא בעיה ממש מה שרציתי לדעת זה שאחרי שאני מחבר,אז סך הכל צריך להעביר AV בשלט ולהגיע לערוץ של הHDMI או שצריך לחפור בהגדרות של הדרייברים במחשב ודברים כאלה? כי הדרייבר של הכרטיס מסך שלי לא עובד משום מה,פשוט אני לוחץ על לפתוח את הדרייבר וכלום לא קורה ובקשר לסאונד,אני אמור לחבר כבל נוסף מהמחשב לLCD ? אז איזה כבל זה בעצם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בנוגע לשדרוג הלוג׳יטק Z4i שלי ל-Soundsticks wireless. האם איכות השמיעה בהרמן אכן ברמה גבוהה ששווה שדרוג? האם יש למישהו ניסיון עם השימוש בבלוטות בהרמן? האם אכן עובד טוב? תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, עם סאבוופר ואני צריך משהו זול עם איכות שמיעה טובה. אם מישהו שמבין יכול לעזור לי אז תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 5.1 שיהיה להם אפשרות לשמוע סראונד (עם חיבור דיגטלי ) הזמנתי את הZXR-500 אבל אני מתכוון לבטל אותם כי הבנתי שאני לא אוכל לשמוע בהם בסראונד כי אין להם יציאה דיגטלית אז אני צריך המלצות לרמקולים 5.1 עד 1200 ....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחפש מגבר אוזניות משולב דאק לעמדה בעבודה. לא נותנים לשמוע בשקט. מבקש המלצה למגבר אוזניות / דאק מוזיקלי וקטן. כמובן כניסת USB. למי שיש למכור משהו נורמלי או מישהו שרוצה להמליץ על דגם מסויים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה בשביל לחבר אותו לממיר דיגיטלי רגיל של yes (למטרות צפייה בלבד). אני לא מתעסק בהקלטות/עריכת וידאו כך שהיכולות האלו לא רלוונטיות. גם שלט רחוק לכרטיס הוא מיותר (משתמש בשלט של הממיר). הדברים היחידים שחשובים לי זה איכות הוידאו ושהכרטיס יהיה פנימי. נראה לי סביר שכרטיס כזה יעלה באיזור ה200 ש"ח, אך אני לא מתמצא כלל בחברות השונות ובדגמים. אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני מתכוון לקנות את הטלוויזיה הזאת , אבל לא מצאתי ביקורות עליה ואני לא בטוח לגביה. מישהו מכיר את הדגם? מישהו יודע מה השם של הדגם בחול? (זה אמור להיות שם שונה , אחרת כבר מזמן הייתי מוצא ביקורות). ואם כמובן יש לכם המלצה על טלוויזיה אחרת בגודל 50 , תומכת עברית ובתקציב הזה (~7500) , אשמח לשמוע... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אניי חייב לגלות מה השם של הטראנס הזה! עשו לי טובה לכו לדף הבא: http://mymusic.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=channels_billboard זה דף המצעדים של רדיו וואלה! שם במצעד טראנסים תשמעו את המקום הראשון ואם אתם מזהים תגידו לי בבקשה את השם... כי אני סגור 99% שמה שכתוב בפרטים של השיר בוואלה הם לא נכונים... אני הייתי בטוח שזה של חואן מאיביזה אבל אני כבר לא יודע... קיצר מי שיודע את השם של הטראק בבקשה שירשום... נ.ב. איך עושים פה קישור לעזאזל?!?!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים חבר שלי רוצה לקנות מסך LED תלת מימד בארץ בתקציב של עד 12K - הוא מוכן לחרוג קצת. בינתיים ממה שראינו התלהבנו מ- Sony HX800 ודווקא נראה לו אופציה טובה- מה אתם אומרים? איך התלת מימד במסכים של סוני? יותר טוב משל סמסונג/פנסוניק? הערה: עד 42" מקסימום. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בפורומים שניתן לקטלג שירים ע"י ID3 tags , אני יודע מה זה לתת לשיר שם כמו שם רגיל לקובץ - האם זה אותו עקרון ? איך עושים זאת ובעזרת איזו תוכנה (WIN MEDIA PLAYER יודע לעשות זאת ? , ואם כן אז מאיזו גירסה ?) אני צריך לדעת כי ראיתי שבחלק מנגני הMP3 ניתן לראות את שם השיר / הנגן מזהה את נתוני השיר (שם, וכ"ו) רק !! ע"י מה שרשום עבור כל שיר בID3 tags שלו אז אשמח לקבל תשובות Ski Farm
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
דרך WINAMP (או כל תוכנה אחרת) ??? אולי יש תוסף מיוחד??? הכוונה כאן לשירים רגילים שהורדו מהרשת. כמובן שיש לי יציאה אופטית בכרטיס
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יכול לקנות כל אחד מהם במחיר דומה של כ-2550 ש"ח. באיזה מהם כדאי יותר לבחור, ומדוע? ולא רק לפי איזה מהם הוא דגם חדש יותר.. צריך פרמטרים יותר מדויקים. אני הולך כנראה לצוות אותם עם רמקולים של WHARFEDALE - CRYSTAL אשמח לדעות המלצות והארות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
(*הדיון הראשון שלי ב - HWZone ) רציתי לדעת אם למישהו פה יש את ה - Z-560 של לוג'יטק, והוא יכול להגיד לי אם הוא מרוצה מהם או לא ? ורציתי לדעת אם אפשר להשוות אותם לרמקולים אחרים בסדר גודל של - 1500 ש"ח של חברות אחרות , יש טובים מהם במחיר הזה / הם המובילים ? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
SCP - Snap/Crackle/Pop לי אומנם אין את הבעיות הנ"ל, אבל לא מעט אנשים דיווחו על כך. מדובר באחת הבעיות המרכזיות של ה-X-FI. האם יכול להיות כי הבחור זיהה את סיבת הבעייה? http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=87066 בקצרה - מדובר על כך ש-Creative משתמשים בקבלים הכי זולים שיש (Jamicons) בפס הייצור של ה-X-FI, כנראה על מנת לקצץ בעלויות. בעיות שונות נובעות מכך - וניתן לומר (ע"פי ההיגיון) כי מדובר בסיבה לבעיות ה-SCP. הבחור החליף את הקבלים על הכרטיס (recap) באיכותיים יותר וטוען לשיפור - גם באיכות הסאונד וגם בפיתרון בעיות שונות. הוא לא היחיד ד"א, אחד המגיבים ניסה גם הוא וטוען שנעלמו הרעשים ב-BF2142 כשארטילריה נופלת בסביבתו. בואו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נדרש לרכוש אוזניות למחשב נייד לטובת צפיה ביוטיוב ושיחות ZOOM (כשעה ביום). מתבלט בין אלחוטי לחוטי. רק מטעמי נוחות - מחיר: עד 200 שח. אין חשיובת לאיכות שמע גבוהה אבל כן מצפה שהאוזניות תהיינה איכותיות ולא תתפרקנה אחרי חודשיים. באלחוטי- Bluedio TMS בחוטי - platronics 400hx האם האלחוטיות רלוונטיות לצפיה בסרטונים ושיחות ZOOM? ל-platronics כמה דגמים, ל-XBOX ואחרים - האם זה אמור לשנות לי משהו? המלצה אחרת לאוזניות אחרות טובות במחיר של עד 200 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס זול מאוד יחסית 35 דולר באיביי מבית אודיוטראק המעולה . CHIPSET & CODEC VT1723 & VT1617A מידע מאתר הבית http://www.audiotrack.net/products/MAYA51MK2ZENI/ מוצע למכירה באיביי http://www.ebay.com/itm/AUDIOTRAK-MAYA-5-1-MK-II-ZENI-Sound-Card-5-1-Channel-/110775773602?pt=US_Sound_Cards_Internal_&hash=item19cac029a2 למישהו יש נסיון עם הכרטיס הזה ? מידע מועיל ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לרכוש סאב וופר בתקציב של ה-1500 שקל ולא יודע במה לבחור מבין החברות MOREL JAMO JBL צריך עזרה והמלצות ! תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב חברים רציתי עזרה לגבי מערכת סאונד לחדר קטן ניסתי לשלב את השאלה הזאת בנושא על מקרן וזה לא הלך אז אולי תוכלו לעזור לי יש את http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LHCX245W&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&DeptIDReq=12 בדיוטי פרי ב200 דולר ורציתי לדעת מה אתם חושבים על "ערכה" הזאת זה לשימוש בחדר די קטן וספונטני עם מקרן...ורציתי לדעת אם נראה לכם זה יהיה מספיק טוב...אין לי ממש כסף להוציא על רסיבר ורמקולים רציניים...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה Windows Vista Utimate x64 וכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150. אני מעוניין לחבר מכשיר וידאו לכרטיס טלוויזיה, ולהמיר קלטות וידאו ל-DVD. אשמח לקבל המלצות לתוכנות פשוטות לשימוש (עדיף חינמיות) שיודעות לבצע את ההמרה בפשטות, במהירות ובאיכות גבוהה. אם אפשר, אז אני מעדיף תוכנה אחת שיודעת לעשות בפעולה אחת גם את ההקלטה מהמכשיר וידאו לקובץ MPEG2, גם את ההמרה של הקובץ MPEG2 לפורמט של DVD, וגם את הצריבה ל-DVD כולל תפריט.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת קולנוע של סמסונג, בת כמה שנים, ואני בקרוב אעבור למבנה אחר ורציתי לדעת מראש אם אפשר לקנות כבל מאריך לרמקולים. החיבור שלהם נראה כזה: יש שני חוטים (אדום ושחור) שנכנסים לרמקול ולמערכת קולנוע זה חיבור אחד (לרסיבר). אשמח לדעת איך כבל מאריך כזה נקרא כדי שאוכל לחפש (באיביי למשל). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]יש לי את האוזניות dunu dn-k ושמתי לב שהכבל מתחיל להיקרע ולכן הם עושים בעיות,רציתי לשאול אם יש מקום שעושים לי את העבודה ומחליפים כבלים לאוזניות,אם כן אשמח לשמוע[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים האלה http://www.dstore.co.il/yp/product.asp?pc=49757 יחד עם הרמקולים הנוספים איזה רסיבר ממליצים עד 2000 ש"ח , לא מחפש משהו בשמייים, הרמקולים האלה אצלי כבר שנה ואני חושב שהגיע הזמן שאנצל אותם
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר של Marantz, ואני מעוניין לחבר אותו למחשב. במחשב יש לי כרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1 אני לא יודע אם הוא תומך בכל המפענחים האלה: DTS-ES Matrix, , Dolby Digital-Ex, ProLogic II 1.אני צריך כרטיס קול טוב יותר? 2.מה עוד צריך למחשב לסאונד סראונד מושלם? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-