אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מחפש אוזניות בסגנון של ה Studio dr dre אבל להוציא 1500 ש"ח על אוזניות זה קצת נראה לי מוגזם. מה מצב המחירים בשוק? על מנת שאוכל להציב לעצמי תקציב ולהתחיל את החיפוש אחר האוזניות הבאות שלי בעיקר אני מחפש למוזיקה, לימודים.. חשוב שיהיו איכותיות ולשמוע צלילים נקיים. תודה משה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 5 רמקולים עם סאב .. שאותם חיברתי לרסיבר.. ומהרסיבר חיברתי כבל (RCA) ושאני שם שירים אני שומע בכל הרמקולים.. אבל האיכות לא נשמעת טוב.. (והרמקולים טובים וחדשים) ואני נכנס לתוכנה של המחשב ואני עושה בדיקה לרמקולים וזה משמיעה צליל רק ל2 רמקולים.. והשאר לא שומעים.. והחיבור של הכבל למחשב הולך עם בננה אחת ושמתי אותו בירוק..ואין לי אפשרות להגדיר שזה יהיה כל הרמקולים. יש אפשרות להגדיר את כל הרמקולים שאני יוכל לכוון את הרמקולים וישמעו צליל איכותי יותר.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב לעריכת סאונד ויצירת מוסיקה. המליצו לי לקנות כרטיס Audiophile 2496. החיסרון - אין בו יציאת אוזניות וכניסת גיטרה. עבורם אפשר להוסיף כרטיס Guitar Rig Mobile או אחר בהמלצתכם. סה"כ - 1300 ש"ח לכרטיסים שכתבתי. אפשרות שניה היא לקנות כרטיס אחד, פנימי או חיצוני, שכולל את היתרונות של שניהם (ה-MIDI I/O באודיופייל לא חשוב לי). אשמח לדעת איזה אפשרות עדיפה (שכתבתי או שלא), ואיזה כרטיסים מומלצים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי פירסומים גם ב 1000 ש"ח, אבל הם כנראה לא איכותיות האם 2000 ש"ח מספיק? המגוון נרחב, על איזה פירמה הייתם ממליצים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש טלויזיה 42" לסלון ביתי. בדקתי על פי המחשבון שפורסם כאן מבחינת מרחק צפיה וכו', ו-42" זה הגודל הרצוי. התקציב שלי הוא עד 4200 ש"ח. יש המון טלויזיות בשוק שעומדות בסכום הזה, אבל מרוב פיצ'רים ודגמים ממש בלתי אפשרי לבחור. אני מעוניין כמובן שתהיה HD מלא, אבל הרבה יותר חשובה לי איכות הצפיה בערוצים רגילים (שזה עיקר הייעוד שלה). דבר נוסף הוא החיבורים - חשוב לי שיהיה חיבור HDMI. חיבור USB איננו חובה כלל, אבל אם יש אז עדיף שיקרא גם סרטים ולא רק מוסיקה. כמו כן, שיקרא גם כתוביות. כמו כן חובה שניתן יהיה לתלות את הטלויזיה על הקיר. אשמח לקבל המלצות לדגמים טובים שכדאי לי ללכת עליהם. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם הייתה לי מערכת סטריאו שהיה לה מצב כזה שהיא מסננת את המילים ומשאירה את המוזיקה. יש תוכנה שעושה את אותו דבר במחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפלאפון משמש אותי כנגן העיקרי שלי ואני לא רוצה להסתובב עם המעביר הזה שמתלבש על ה- 3.5" והופך אותו ל- 2.5", הוא לא קטן מספיק כדי שארצה להסחב איתו אבל הוא כן קטן מספיק כדי שאאבד אותו. אני מחפש IN-EAR שיהיו קודם כל אמינות ורק אחרי זה איכותיות. קניתי של ATIVA מאופיס דיפו וזה התברר כחרא זול (מה שידעתי מראש אבל אלו היחידות שמצאתי אז הלכתי על זה..) שהתפרק לי בשנייה. אני לא מעוניין להוציא 400 שקל על האוזניות שנותנות את הצליל הכי מדוייק בעולם או כל דבר בסגנון, הכי חשוב שתהיינה אמינות במחיר שפוי של עד.. 200 ש"ח נניח, כל עוד זו קנייה "בטוחה". אם הן תהיינה גם איכותיות במיוחד זה פלוס מבורך. יש למישהו המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
SCP - Snap/Crackle/Pop לי אומנם אין את הבעיות הנ"ל, אבל לא מעט אנשים דיווחו על כך. מדובר באחת הבעיות המרכזיות של ה-X-FI. האם יכול להיות כי הבחור זיהה את סיבת הבעייה? http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=87066 בקצרה - מדובר על כך ש-Creative משתמשים בקבלים הכי זולים שיש (Jamicons) בפס הייצור של ה-X-FI, כנראה על מנת לקצץ בעלויות. בעיות שונות נובעות מכך - וניתן לומר (ע"פי ההיגיון) כי מדובר בסיבה לבעיות ה-SCP. הבחור החליף את הקבלים על הכרטיס (recap) באיכותיים יותר וטוען לשיפור - גם באיכות הסאונד וגם בפיתרון בעיות שונות. הוא לא היחיד ד"א, אחד המגיבים ניסה גם הוא וטוען שנעלמו הרעשים ב-BF2142 כשארטילריה נופלת בסביבתו. בואו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה 32 ולחבר אותה למחשב שזה יהיה במסך אחד .. מה אתם אומרים איזה לקחת ? איזה מסך טלויזיה יותר טוב ? אממ המסכים האלה יהיו גם מסך מחשב שלי אז .. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 SUMSUNG או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=719657 Toshiba או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728120 LG תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם. אני רוצה לקנות אוזניות חדשות לZVM שלי. התקציב בעיקרון הוא 500 ש"ח, אבל אני יכול למתוח אותו ל600 אם זה משתלם. מבחינת סוג האוזניות, אני מעדיף עורפיות אבל גם קשת (מעל הראש) יהיה סבבה. עריכה: לשמיעה בעיקר מחוץ לבית. תודה מראש על העזרה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם שמתי לב לבעיה אצלי .. כשאני בודק אם כל הרמקולים שלי עובדים דרך הדרייבר , הסאב-וופר לא עובד , אבל כשאני מדליק שיר FLAC , הוא עובד כמו שצריך . איך אפשר לבדוק את זה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.רציתי לדעת אם אני יכול לחבר רסיבר מסוג Prosound PAV-3000D למחשב , ואם כן , אז איך ? 2. אם אפשר לחבר את הרסיבר למחשב , ובמחשב יש לי כונן DVD האם אפשר לוותר על הDVD שקיבלתי עם המערכת הקולנוע הביתית ? תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי את ה- IRIVER H10 והיה רשום במפרט שהוא תומך בעברית. אכן הוא תומך בעברית אך הוא כותב את המילים באנגלית הפוך. האם ידוע לכם על איזה שהוא תיקון שאפשר לעשות למכשיר על מנת שיציג עברית בצורה תקינה ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אלה רמקולים טובים ששווים תמחיר? יש פה אולי מישהו עם כאלה רמקולים? בקיצור אני צריך חוות דעת עליהם,תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הוא שווה לקניה במחיר של 1600 שקלים ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה צריך לחפש כשקונים את המגבר מיד 2 למשל? האם צריך להסתכל על נתונים טכניים/מותג. או להתרכז בחיפוש בעיות שעלולות להיות למכשיר, כמו כפתורים שלא מתפקדים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מערכת 2.1 לסרטים, מוסיקה ומשחקים. לפי התגובות די נסגרתי על רמקולים Z2300 של Logitech (אשמח לשמוע על המלצות אחרות באותו טווח מחירים). בנוסף קראתי הרבה המלצות על כרטיס קול Asus Xonar Essence ST. השאלה האם אני צריך בכלל כרטיס קול לרמקולים אלו, או שאפשר להסתפק בכרטיס קול פשוט יותר (אם בכלל לא מספיק רק זה שיש בלוח אם) לניצול מלא של הרמקולים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש עזרה בבחירת כרטיס טלוויזיה למחשב תומך WIN7 32BIT (באופן מלא!) לחיבור של ממיר הוט. תקציב: 400 שקל. אם אפשר שיכלול כמה שיותר יציאות איכותיות כדי שהתצוגה תיהיה טובה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה, הייתי רוצה לדעת אם: גנן אמ פי 3 128 מגה של EGOMAN ב 380 שח שווה לי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המערכת היא לחדר שלי, ולא לסלון. והבעיה העיקרית היא שהחדר יחסית קטן, כך שבכל מקרה קשה לי לראות מערכת 5.1 נכנסת אליו כמו שצריך, אך אולי יש מערכות קטנות יחסית שעדיין מספקות את הסחורה בצורה הולמת. אם לא אולי גם 2.1 איכותי. בכללי הסיפור הוא פשוט, יש לי אחלה טלוויזיה בחדר שמחוברת למחשב, אני רואה הרבה מאוד תכני HD, ואולי בקרוב גם יהיה לי ממיר YES MAX HD לטלוויזיה. אני נהנה מאוד מאיכות הוידאו, אך דיי מתאכזב מאיכות השמע, אמנם הסאונד של הטלוויזיה יחסית טוב, אבל אין חוכמות הוא לא מתקרב בכלל לשמע של מערכת. לכן מה שאני מחפש זה או 5.1 קטנה יחסית או אולי 2.1 אין תקציב ממש מוגדר, אבל אני לא מחפש להשתולל יותר מדי, מניח שבסדר גודל של 1000-1500 אני לא מחפש את המערכת הכי טובה שיש, א…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לקנות אוזניות טובות אבל אני לא יודע אם הכרטיס שלי הוא 5.1 אז איך בודקים לכרטיס יש 5 כניסות אחד זה mic השני זה line in השלישי זה spk1 והרביעי זה spk2 תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי PS2 בבית ואני מעוניין לחבר אותו למסך מחשב LCD 24" שיש לו יציאות VGA ו- HDMI, האם ניתן לחבר אותו למסך הזה ללא מחשב בדרך כלשהי? יש מתאם שמאפשר את זה? לסוני יש חיבור שלוש בננות: צהוב, שחור, אדום. בתודה, יוסי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נגן mp3 מדגם Gmini של Archos. אני עובד בעבודה שקטה, ואני שומע מוזיקה כ- 10 שעות ביממה. עד היום שמעתי ברמקולים (של מערכת סטריאו JVC לא משנה...). בימים אלה אני רוצה לעבור לשמוע באוזניות. כשאני שומע באוזניות (תוך אוזן) המקוריות של ארקוס, האיכות משביעה רצון. אבל אחרי שעה כואבות לי האוזניים מאוד, כשהכאב הוא גם באוזן עצמה (האוזן החיצונית. כנראה בגלל המבנה של האוזניה) אך בעיקר פנימה בעור התוף. אני לא שומע מידי בקול, אבל גם לא מאוד בשקט... אני שומע מוזיקה ישראלית שקטה, אבל גם טראנסים כבדים ביותר, כך שהאוזניות צריכות להתאים לרוב סוגי המוזיקה, והבאסים אמורים להיות מורגשים היטב ולא דלילים. אם נסכם, אז הדרישות שלי הם כאלה: *נוחות מאוד מאוד גם בהאזנה ממושכת. *לא מכאיבות את האוז…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הרמקולים הבאים: 1) Bose XL-2000 2) JBL! N-26 האם אלה רמקולים טובים, או שזאת סתם סדרה של רמקולים עם "שם"? ??? והאם הם עדיפים על פירלס?? ----------------------------------------------------------------------------------- ועכשיו בקשר למערכות רמקולים: איך מערכות רמקולים הבאות: 1) AREN ACOUSTIC מסדרת MAGIC ONE דגם: 266 2) HEMILTON HEM-406 *מישהו יכול לתת לי את המידות של ההמילטון? (לא כמו שכתוב בוואלה.. :-\) *האם ניתן לחבר את הרמקולים האלו (HEM-406) לרסיבר למרות שהם מוגברים? ? ? איזה מהמערכות יותר טובה ?? ??? ואיך החברות האלו? מישהו מכיר, התנסה, שמע?? (אני מניח ששניהן עדיפות על פירלס או קודה?! :-X) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-