אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המערכת של הרקולס חדשה XP 6.1 ההתקנה היתה בסדר והמערכת תיפקדה בסדר אחרי יומים לא שמעתי כלום בכרטיס קול ומשום מה כל פעם קרס שניסיתי שוב לטעון את הדרייברים כאשר מחקתי את המערכת והתקנתי שוב את 2000 המערכת הותקנה עד לשלב של הדרייברים ב WDM כולל הדרייברים החדשים, כאשר הגיע להתקין , והגיע לסוף המערכת קורסת על קובץ CWCSPUD שקשור למערכת של ההרקולס כנ"ל גם במערכת XP ' כל ההתקנות התקנות חדשות דרוש עזרה דחוף בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין תדריבר הרגיל שעל הדיסק אבל בהמצא של ההתקנה התקנה מפסיקה ורשוםלי להוריד עידכון ונסיתי להוריד דריבר של וויסטיה באתר של MUDIO מדברים על הכרטיס קול ווינדוס 7 וזה אבל אין לי מוסג ממש באנגלית אז עם משהו יוכל לעזור לי בנושא תודה :] http://forums.m-audio.com/index.php סתקל למטה מדברים הרבה על ווינדוס 7 אבל אני לא מוצא משהו לכרטיס קול וסתקלו גם פה מדברים על ווינדוס 7 http://forums.m-audio.com/forumdisplay.php?f=37 ועל הכרטיס קול פשוט אני לא מבין אנגלית ........ משהו יוכל לעזור לי בנושא ?בבקשה תודה וזה הכרטיס קול Revolution Series Revolution 5.1
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי לוח אם של Gigbyte (במחשב אחר) בדגם של GA 8PE1000 Pro 3... הכרטיס קול משולב איתו... זהו לוח אם זמני שקיבלתי בעקבות שנשרף לי הלוח אם הקודם והמעבד ואני מחכה שיבואו ועד אז אני משתמש בלוח האם הנ"ל והמעבד, עד שיגיעו. איך שהמחשב הגיע מטכנאי המחשבים שהלוח של Gigbyte בדגם של GA 8PE1000 Pro 3 הגיע, שמתי לב לכך שהסאונד במחשב לא עובד, והמחשב מבחינה תוכנתית לא הראה שום בעיה. ואז לאחר הסקת מסקנות החלטתי שאני רוצה לפרמט את המחשב>>> (מכיוון שהקבצים של הלוח האם הקודם נשארו ואני חשבתי שזה מתנגש) >>>> ופירמטי. ולאחר הפירמוט הדבר הראשון שהתקנתי זה היה הקובץ שמתקין את הצ'יפ סט של הלוח האם הנ"ל ואחרי שסיימתי להתקין הפעלתי מחדש ולאחר מכן התקנתי עוד קובץ …
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 ערוצים והיא עובדת מעולה אפילו בבדיקה של הדרייבר כול הרמקולים תקינים ועובדים אבל ב ווינדוס מדיה פלייר הוא מפעיל רק את הקדמיים איך מגדירים שכולם יעבדו ? זה WIN 7
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם. Hello. i want to know why i don't get sound (when do test) on 3D effect when i am on optical modei get DTS OR DDL and it is working. but when on anology on 3d effect i get sound on test only from right and left spekers all the rest are not pass the test , not on windows, and not on any other software like SBX from creative. i have sound blaster Z 5.1 sound card, thank you אני מנסה להבין הכל פועל מצוין אבל שאני נמצא במצב של אפקט 3די אני מקבל סאונד בבדיקה רק מהרמקול השמאלי והימני כל השאר הסנטר ו2 הרמקולים האחוריים לא עוברים בבדיקה שאני עובר למצב בלי אפקט או שאני מנסה אפקט של 2.1 או 4.1 הכל פועל . מה שאני מנסה להבין האם זה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נגן mp3 creative zen touch כאשר אני מעביר שירים לנגן השירים עוברים אך השירים נראים על המסך שהאותיות הפוכות גם באנגלית זה קורה פשוט רואים את השם של שיר אב מימין לשמאל מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
צריך עזרה בדקתי בדרייברים וזה לא על mute אי אפשר לשמוע זה קרה בערך היום בצהריים פשוט אין קול... למישהו יש הצעות לעזרה??? הכרטיס קול מובנה על הלוח אם chaintech sk8t800.... AC97 אני חושב...
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם! :} קניתי בשעה טובה סט X530 של לוגיטק (בבקשה בלי הקטנות. השעה דוחקת והארנק לוחץ). כשחיברתי אותו ל-XFI שלי שמתי לב שהצלילים לא בוקעים מהרמקולים הנכונים :-\ מתוך מחשבה שאולי הXFI קיבל שפעת חיברתי אותם לכרטיס O/B, ושום דבר לא עזר. ערוץ ימין --> ערוץ ימין ערוץ סנטר --> שמאל אחורי סאב --> ימין אחורי שמאל קדמי--> שמאל קדמי ימין אחורי --> אין צליל שמאל אחורי --> סנטר =||||\ ולא, אין לי בעיה בחיווט, בדקתי את זה לא מעט פעמים, מה גם שזה קורה בערוצים כמו הסאב שאין לי שליטה על החיווט שלהם. למישהו יש רעיונות? עריכה 2: בחזרה לכרטיס הקול המקורי- XFI, נתקלנו בבעיה בשנית. להלן המיפוי: קדמי אמצעי --> ימני + קדמי אמצעי ימני קדמי --> ימני אחורי ימני אחורי…
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי כבל RCA לPL אבל שחיברתי את המחשב למערכת היו זמזומים מהרמקולים חשבתי אולי הבעיה בכבל אז קניתי אחד חדש מהום סנטר אבל גם איתו היו בעיות הבעיה לא במגבר של המערכת כי שומעים רדיו מעולה... והבעיה כניראה גם לא בכבל כי חיברתי את המחשב לכניסת AV של הטלוויזיה ושומעים בטלוויזיה טוב את המחשב... אבל אם אני מחבר את הכבל לAUX של המערכת ואפילו שהקצה השני לא מחובר לכלום והמערכת מכוונת לAUX (כאילו לא משמיע רדיו או דיסקים או קלטות.. נימצאת במצב AUX בקיצור) אז היא משמיעה זמזומים אבל חלשים יותר... מה יכולה להיות הבעיה? וכמה יעלה לתקן אותה? כי ניראה לי שהבעיה היא רק בכניסה של הAUX במגעים... וכמה יעלה רק ביקור של טכנאי או משהו יכול להיות שבכלל שווה לקנות רמקולים רגילים למחשב
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחבר מסך TV למחשב בחיבור VGA (ז"א כמו מסך רגיל) רק שהוא אומר לי שזה GENERIC MONITOR מה שאומר שאני לא יכול לשנות רזולוציה או משהו. WIN XP 9600 GT GEFORCE. יש לכם מוסג איך אני גורם לWIN לזהו את המסך כמסך רגיל כדי שאני יוכל לשנות רזולוציה?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מע' קולנוע ביתי, אני סטודנט תפרן ולכן חשבתי לקנות את המערכת שדייהו מציעה באיזה 500 ומשהו ש"ח שכוללים 5 רמקולים, סאב וDVD עם מגבר בתוכו. האם זה שווה את הכסף? או סתם עבודה בעיניים כזה מחיר יפה? עוד משהו, המרחק בין הPC לTV שלי הוא די גדול, ולעגן כבל SV יעלה לי די הרבה (בערך 200 ומשהו ש"ח...) אז השאלה היא אם יש איזהשהו מכשיר שפועל על גלי רדיו (או כל דבר אחר) שיעביר לי אות מהPC לTV במחיר יותר טוב. תודה, ארז
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שכולל מפרט: gigabyte GA-G33M-S2L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2692 C2D 4500 2.2 @ 3.0 8800 GT 515 + OC (שמגיעה מפס יצור כך) 3GB RAM 800HZ @ 915HZ HD WD 500GB DVDR ועוד ועוד.. אני משתמש במסך פלזמה 42" שהכל עבד בו קשורה ובסדר... עד לרגע שהחלו מין סוג של קפיצות ותקיעות של המסך. חשבתי שפירמוט והתקנה מחדש תסדר את הבעיה ובאמת היה הכל בסדר עד לרגע שניתקתי את המחשב מהמסך במעבדה עד לרגע שלמסך הפלזמה.. בנוסף הבחנתי שהבעיה רק כאשר אני משתמש במסך הזה ספציפי.. עדכנתי את הדריבר הכי חדש של NVIDIA 180.48 וגם אז זה לא עזר אני משתמש בויסטה עם חיבור DVI מהכרטיס שמשתנה לכבל VGA שמתחבר למסך.. אני על רזולוציה 1024 768 זה קורה …
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
זה הרמקול-Creative SBS A300 בחלק מהשירים שבמחשב ובעיקר באלו שביוטיוב אני שומע כמו גיצים/קרקושים מהרמקולים בזמן ניגון השיר יש שירים מסויימים שנגיד ביוטיוב יש את הבעיה של רעשי קרקוש ושאני מוריד מיוטיוב את השיר למחשב הוא נשמע בסדר הרמקולים חדשים בני כחודש וכך גם המחשב כולו יש לי ווינדוס 7 32ביט הורדתי דרייבר קול חדש ולא עזר הלוח אם זה MA770-UD3 ג'יגבייט
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם לוח K8NF-9 של ג'יגה בייט עם כרטיס קול און בורד.. עכשיו כל פעם כשאני נכנס למשחקים כבדים יחסית יש רעשים כאלו ברמקולים כאילו מנסים לחבר איזה מיקרופון עם מגעים רופפים או משו.... זה קורה לי ב SWAT 4 ACT OF WAR POSTAL2 ועוד כמה משחקים... זה משגע אותי אני לא יודע מה לעשות... :s05: יש לכם אוליי רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום חברים, הבעיה היא כזאת: יש לי רמקולים ATP3 ויש לי מערכת סטריאו ישנה מאוד עם רמקולים מאוד גדולים בחדר. החלטתי לחבר את כולם למחשב, כבר לפני הרבה זמן. הכל נשמע מצוין והאיכות פשוט מדהימה, אבל יש בעיה שתמיד הייתה קיימת ורק עכשיו התחילה ממש לחרפן אותי - יש רעש סטטי קבוע שיוצא מהרמקולים הגדולים של המערכת סטריאו הישנה. הרעש הוא די חזק ומציק. אני מחבר את הכל למחשב עם מפצל. חיברתי מפצל ליציאת אודיו של הכרטיס קול במחשב (soundstorm) ואליו אני מחבר את ה-ATP3 ואת הכבל 5 מטר שמחובר מצד אחד לרמקולים של המערכת סטריאו ומצד שני למפצל הזה. כמובן שהכבל לא מתחבר ישירות לרמקולים אלא מתחבר למערכת סטריאו עצמה, לכניסה של ה-CD. ברגע שאני מנתק את החיבור מהמערכת, אין רעש סטטי, כלומר משהו דפוק בענ…
-
- 11 תגובות
- 23.4k צפיות
-
-
יש לי מסך טלויזיה שמחובר כבר המון זמן למחשב באמצעות כבל VGA משני הצדדים. יעל המחשב אני משתמש בכרטיס מסך onboard וכל פעם אני מחליף בין הכבל של ה LCD לבין הכבל של הטלוזיה. באחת מהפעמים האחרונות כשחיברתי את הכבל של הטלויזיה המסך נדלק לשניה וישר הפך לשחור. ומאז בכל פעם שאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב התמוה מוצגת לשניה וישר לאחר מכן מסך שחור. כשאני מחבר בחזרה את הכבל של המסך LCD של המחשב, אני רואה שהרזולוציה מאוד מאוד גבוהה, ואז כעבור שניה הוא מגדיר את הרזולויצה מחדש לצפייה מיטבית. כמו שזה נראה בזמן חיבור מסך הטלויזיה, הווינדוס בוחר אוטומטית רזולוציה מאוד מאוד גבוהה, מעבר לטווח של הטלויזיה ולכן אני מקבל מסך שחור. מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , קנינו ל מזמן דיוידי חדש מדגם אפקס 861 ולאחר בערך שבועים של שימוש התצוגה התחילה לא להראות טוב כשיש פסים על המסך . אפשר לסדר את זה איך שהוא ?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר WD TV עכשיו חיברתי אותו לטלויזיה והכל עובד אבל יש בעיה אחת, כאשר מנסים לראות סרט hd (בפורמט mkv) אז רואים אבל לא שומעים אותו. (פורמט השמע של הסרט הוא DTS) לפי דעתי המחשיר פשוט לא קורא את הפורמט DTS אשר איכשהו להמיר את זה לפורמט שהמכשיר יהיה מסוגל לקרוא? תודה לעוזרים, וערב טוב.....
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הורדתי את הדריבים של דניאל K שזה בעצם כולל את DDL 1.00 לכרטיס קול החדש שקניתי CREATIVE X-FI AUDIO,אבל המשחקים עדיין לא מזהים לי סראונד/דולבי דיגיטל?..מה לעשות? קניתי את הכרטיס רק בשביל זה. כבר שעתיים ניסיתי ולא הצלחתי... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי (יציאת האודיו) מחובר לרסיבר (של פיוניר -> לא קריטי). המחשב והמסך מחוברים לחשמל בנפרד, כל אחד כבל בפני עצמו. מזה מספר שבועות (לפחות מאז שהבחנתי בכך) קיימים רעשי רקע בכל מצבי מהערכת, ולהן הפירוט: כבל האודיו מחובר לline out. כל זמן שהמחשב מחובר לחשמל יהיו רעשים מהרמקולים גם אם אני במצב של כניסת האודיו מהמחשב, גם מהפטיפון, גם מהCD וגם מה TUNER והטייפ (כלומר כל אפשרויות השמעת מקורות קול מהרסיבר). אם אני מנתק את החשמל למחשב, אך המסך עדיין מחובר לחשמל וכבל VGA מחובר למחשב- יהיו רעשי רקע. כאשר אני מחבר מקור אחר, כמו דיסקמן או טייפ מנהלים, אין את הבעיה הזו. בדקתי את ההארקה והיא בסדר. יש למשהו רעיון? הרעש הזה באמת מהווה מטרד. אגב, שמעתי משהו על קבל רעשים. אם…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קודם כל שנה טובה לכולם...! אז ככה,יש לי ALTEC LANSING ATP 3,אחלה רמקולים תמורת המחיר הזול.יש לי אותם בערך שנה כבר...תיפקדו מצויין עד לפני חודש בערך.קיצר אני לא הרבה בבית אני חייל קרבי ובאחת הפעמים שחזרתי לפני כמה שבועות שמעתי מוזיקה והיו חירחורים בסאונד מין הפסקות קטנות שנשמעות מכניות כאלה קשה להסביר.לאחר מכן עם הזמן זה המשיך להפסקות של ממש לכמה שניות וחזרה.במיוחד כאשר הסאונד חזק,למשל שיחקתי במשחק יריות ובקטע עמוס של סאונד ופיצוצים הסאונד פשוט הפסיק וקרס או שהחירורים היו כאלה חזקים שפשוט לא היה אפשר לשמוע כלום.לא מזמן הרמקולים פשוט שווקו חיים ולא היה צליל במשך כמה שעות..חזרתי לצבא ל21 ושחזרתי הביתה תיכננתי לקנות רמקולים חדשים חשבתי שהרמקולים גמרו תקריירה,אבל הופתעתי לגלות…
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
טוב, אז קניתי לא מזמן כרטיס TV PVR150, עד עכשיו הכל היה סבבה, אבל אתמול התחילו השידורים דרך WMC לקרטע, ונהיו שבורים לחלוטין, עד שעכשיו כל מה שאני רואה זה מסך שחור. ניסיתי לראות בSAGETV אבל התוצאה כמעט זהה, יש תמונה ושומעים סאונט אבל היא קופצת פריים פריים והסאונד מקרטע. התקנתי מחדש את הדרייברים מהדיסק (אלא שעבדתי איתם עד עכשיו) וזה לא עוזר. למישהו יש רעיון? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש... והקול הוא פשוט חזק בצורה מוגזמת.... עם אותם הרמקולים במחשב הישן הקול היה חלש בצורה משמעותית.... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום היום חיברתי את האיפוד שלי למחשב והוא זוהה כאיפוד חדש לגמרי. ניסיתי לעדכן אותו לפי הרשימה הקיימת על המחשב אבל הוא העתיק רק את השירים שנמצאים על המחשב ולא התייחס בכלל לשירים שמחקתי מזמן אבל *עדין נמצאים באיפוד!* איך אני מצליח להעביר את כל הרשימה שיראה לי גם את הקבצים שנמצאים כבר בתוך האיפוד והוא לא יודע שהם קיימים בכלל תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום שלום יש לי בעיה כאשר בערך כ-80 אחוז מהשירים באנגלית על המחשב שלי (300+ שירים),נכתבים הפוך זאת אומרת מימין לשמאל... דוגמא: Eminem-rock city אז מופיע לי ytiC kcoR מה עושים? אני לא יכול להעביר שירים למכשיר אמ פי 3 שלי (creative zen touch) כי כל השירים כתובים הפוך..זאת בעיה לא רק על המכשיר אלא גם במחשב מה עושים? זה יכול להיות קשור לתוכנת שמיעה כמו winamp?
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-