עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by יריבי,

שלום לכולם, יש לי ריסבר אונקיו 875 לפני מספר ימים היה לי קצר חשמלי בבית וקרוב לוודאי כי כרטיס HDMI של הריסיבר נהרס האם מישהו יכול לעור לי במציאת פתרון לעניין, לתקן או לרכוש מחו"ל או בארץ אחד חדש במקומו, בחנות היבואן דורשים 3000 ש"ח רק על הכרטיס. תודה יריב.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by srgshames,

אהלן אני מחפש רמקולים איכותיים למחשב בטווח מחירים של 1000-1500 שקל (עם אפשרות לחריגות עד 2000, מעדיף שלא). בעיקר בשביל מוזיקה (מכל הסגנונות - מטאל, טרנסים וכו'). הבנתי שהכי טוב לקנות רמקולים שמכילים sub מובנה בתוכם. תוכלו להמליץ לי מה לקנות? של איזו חברה, איזה נתונים אני מחפש בשביל איכות סאונד טובה? איזה סוג רמקולים - רצפתיים, מדף, או סוג אחר? אין לי מגבר, וכמו כן השולחן שלי ממוקם יחסית קרוב לקיר, כך שאם אני קונה רמקולים רצפתיים אחד מהם יהיה בין השולחן לקיר, בפינה של החדר. השאלה אם זה בסדר והקיר לא יפריע לאיכות הסאונד? שאלה נוספת - איפה מומלץ לחפש? ב-zap? או yad2? או בחנויות ספציפיות? אמרו לי שרמקולים בד"כ כמעט ולא מתקלקלים אז אין טעם להוציא הרבה כסף על רמקולים חדש…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nimrods,

שלום לכולם.! אני רוצה לקנות בקרוב את האולפן ביתי podcastudio USB (תמונה למטה) עכשיו יש לי שאלות לגבי האולפן הזה. 1) האם אני יכול לחבר לו מקלדת שליטה.? 2) והשאלה השניה אם האיכות הקלטה של האולפן הזה איכותי.? תודה רבה לכל העוזרים.!! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום אני מחפש כרטיס ערכיה וטלווזיה שאוכל לחבר אליו את הYES MAX HD ואוכל לצפות במחשב שלי בשידורי HD וגם להקליט אותם אשמח אם תוכלו להמליץ לי תקציב : עד 1000 ש"ח לא משנה אם לקנות בארץ או בחו"ל- (אם מדובר באתר בחו"ל רק שיקבל כרטיסי אשראי) מערכת הפעלה שיש לי : WINDOWS SEVEN מפרט מחשב: מערכת I7

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  5. Started by Vaz,

היי...קניתי היום את הרמקולים האלה בבאג ב300 שקל במקום ב400 שקל אמרו לי שזה מבצע..... האם לדעתכם קניתי רמקולים טובים או שרימו אותי..? המוכר בחנות ממש המליץ עליהם בטווח מחירים הזה..[br]פורסם בתאריך: 29.11.2009 בשעה 18:30:07 מישוה מוכן לעזור עם זה? חיברתי את הרמקוליםאבל יש אור ירוק רק מהסאב ושומעים רק ממנו ומהרמקולים אין אור ירוק יש למישהו מושג ? מישהו פעם חיבר תרמקולים האלה? מישהו מוכן לעזור לי? יש אור רק מהסאב..מהרמקול הימני הראשי יש אור אבל מהשמאלי אין אור בכלל ואי שמע אין סאונד בכלל יש למישוה מושג מה הולך פה?[br]פורסם בתאריך: 29.11.2009 בשעה 19:24:20 סליחה על ההקפצה זה חשובעובד לי רק הסאב והרמקול הימני יש למישהו ניסיון עם זה? מה יכול להיות שמכרו רמקול אחד פגום או מה ? מה…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by laviko1,

שלום, האם כדאי לרכוש בזמן הקרוב LCD 32' או לחכות עד שהLED יכנסו יותר לשוק ויהיה ניתן לרכוש בגדלים 32-37 ?? האם זה ממש משמעותי ההבדל ?? תודה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  7. Started by ewjX,

שלום לכולם. 1. אני מתלבט בין שתי האוזניות שבנושא. הייעוד העיקרי הוא משחקים. יש לי כרטיס קול און-בורד אבל אולי במחשב הבא אקנה X-FI, ואני מצפה שהאזניות שאקנה ישמשו אותי להרבה מאד זמן. מצד אחד, קראתי הרבה ביקורות מעולות על הברקודה (כולל הסיקור באתר הזה), אבל מצד שני אני רואה הרבה אנשים שיורדים באופן כללי על אוזניות סראונד לגיימרים וטוענים שעדיף לקנות אוזניות סטריאו במחיר דומה (כמו למשל ה-HD555) גם עבור משחקים. האם יש כאן מישהו ששמע את שני הסטים? האם ה-HD555 נותן ביצועים דומים לברקודה במשחקים ומאפשר לזהות את כיווני הצלילים בדיוק דומה? אגב, את הברקודה יש ב-420 ש"ח ב-KSP בימים הקרובים, ואם אבחר ב-HD555 אז אזמין אותו מחו"ל, מה שמוביל אותי לשאלה הבאה: 2. האם נראה לכם בטוח לקנות א…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הלכתי לכמה חנויות כמו ליאור, שקם אלקטריק, סנסור .. ויש כל כך הרבה דגמים וכל כך הרבה אפשרויות שאני כבר אבוד ולא יודע מה לעשות :\ אני רוצה לחבר אותה למחשב אז אני צריך חיבור למחשב. אני רוצה שיהיה HDMI כדי לחבר את הנייד. רמקולים נורמליים . וזהו, זה הדרישות שלי מהטלוויזיה . יש לכם משהו נחמד להציע עד ה 3200 ש"ח ? (32" - 26") תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Anonymics,

שלום.. נכון יש רמקולים רגילים כאלה שקונים בבאג?שמגיעה לך קופסה (הסאב)וזוג רמקולים או יותר? בקיצור רציתי לדעת מה במעגל החשמלי שם קובע את העוצמה (watt) שהם מוציאים לרמקולים..זה רכיב אחד או שכל המעגל הזה קובע? ואם זה רכיב אחד מהו? תודה

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by talsa,

שלום לכולם בשעה טובה קיבלתי את ה HAIER 42 K1 ורציתי לשאול : יש לי מחשב חזק שמריץ בקלות תכני HD .אני רוצה לחבר אותו לLCD קניתי קבל HDMI 5 מטר ובזה נפתרה בעיית החיבור מה שאני לא מצליח להבין זה איך אני מעביר את הסאונד למגבר יש לי מגבר של YAMAHA 5.1 DOLBY DIGITAL +DTS אין לי בו כניסת HDMI או DVI חשבתי על זה שאם הייתה הייתי מחבר אליו את הכבל ומוציא DVI למסך http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200180&CTID=5000400&ATRID=1000&DETYP=ATTRIBUTE זה המגבר + היציאות שיש לו

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by g_s,

אהלן, יש לי פלזמה של סמסומג http://www.samsung.com/il/consumer/detail/detail.do?group=television&type=tv&subtype=plasmatv&model_cd=PS42C91HX/XSG ו DVD של פיוניר dv420v קניתי כבל HDMI 1.3 וחיברתי אבל אני לא מצליח לראות את התמונה... בדקתי ומצאת שהפלזמה היא HDMI 1.2...הגיוני שזאת הבעיה? אשמח לעזרה

12. Started by tmpusr,

לשמיעת מוזיקה במחשב (Flac, 320K MP3 במגוון סגנונות אך בעיקר רוק כבד, רגאיי ופיוז'ן) - דגש על נוחות בשימוש ממושך ואיכות סאונד. מעט דחוף בגלל ה-1+1 בבאג עד יום א'. תודה מראש, גונן.

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  13. יש לי כ.טלויזיה (ראו במפרט מחשב), ואני רוצה לדעת אם אני יכול להקליט איתו Gameplay של משחק. כמו תוכנת Fraps ועוד תוכנות הקלטה למיניהן, רק שהפעם עם חומרה... אם זה אפשרי, אני אודה אם תגידו/תראו איך בדיוק. תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gjook,

שלום לכולם אני מתלבט בין מספר טלוויזיות 42" מיצרנים שונים. LG 42" FHD LH70YR SCARLET במחיר 6500 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728162 Toshiba 42" FHD pv-500 במחיר 5280. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717641 Hitachi N03A ב 4800 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735533 האם אחת מהטלווזיות כאן היא ממולצת במיוחד ? אשמח לשמוע מה מבין הטלווזיות הנ"ל הטובה ביותר ביחס בין מחיר לאיכות. תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by barakmda,

אהלן חברים. התלבטות קשה. 5hv2 or siberia V2? ההבדלים במחירים לא משמעותיים לי - מדובר ב50 שקל הבדל (הסיבריה זול יותר), כאשר מדובר על הגרסאות ללא הכרטיס קול 7.1 שמגיע בגרסאות השחורות ועולה עוד 100 - 150 שקל יותר. אך השאלה, מה עדיף? הבנתי שה5HV2 אם זה משחקים בלבד, הסיבריה זה גם משחקים וגם מוזיקה. בנוסף הבנתי שהמיקרופון בסיבריה עדיף. תגובות? אמאממ. נ.ב - או שבכלל Plantronics 777 שעולות באזור ה350 שקל?

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by zzz727,

קניתי mp3 פשוט של חברת yepo וכשאני מחבר אותו כשהוא כבוי אז המחשב לא מגיב ושה-mp3 דלוק המחשב נתקע לכמה שניות ומשתחרר ככה כל הזמן ובנוסף משום מה המחשב מנתק את החייגן של האינטרנט ולא מצליח להתחבר כאילו ניתקתי או שיניתי את ההגדרות של המודם.. החלפתי את ה mp3 והכבל והבעיה נשארה,ד"א ב Mp3 יש שני שירים ושומעים אותם טוב. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by saba123456,

חיברתי את הלפטופ לרסיבר בסלון בעזרת כבלRCA:STEREO 5.1 YAMAHA משהו מפחיד מקרר אמיתי. האיכות של הסאונד נמוכה בהשווה ל-DVD שמחובר לרסיבר. הDVD מחובר ב5.1 אבל זה לא אמור להשפיע כי התוכן הוא סטריאו גם ככה. אמרתי שיכול ליהות שזאת היציאה או משהו, הבאתי DVD נוסף חיברתי בסטריאו לאומת הDVD שבסלון לאותה הכניסה שהיה מחובר הלפטופ והאיכות שמע של שני הDVDים היו זהים. (המכשירים זהים בתוכנה שלהם). חיברתי MP4 אל הכבל RCA:STEREO במקום הלפטופ וגם ממנו האיכות היתה נמוכה. יש פה 2 אופציות או שהמחשב משדר באיכות נמוכה \ הכבל RCA:STEREO מסרס לי את האיכות. או שהDVD 'משפר' את איכות הסאונד בעזרת התוכנה שלו (איקולייזינג למשל). לשאלתי: במידה ואני רוצה לראות סרט HD דרך הלפטופ ולשמוע אותו דרך הרסיבר כמ…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. שלום רב, חברה שלי היא סטודנטית בתקשורת אינטראקטיבית, והיא צריכה מפעם לפעם לערוך סרטונים, להוסיף ולערוך סאונד וכו'. אני זקוק לכרטיס קול שיהיה תואם ללוח Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L (לא יודע האם זה רלוונטי כלל), ובנוסף למערכת שמע באיכות שתספק את צרכיה הלימודיים. תפות המקום של המערכת צריכה להיות קטנה יחסית, ומתאימה לפינת מחשב טיפוסית (לא רמקולים ענקיים ודומיהם). התקציב הוא עד 1000 ש"ח, אך גמיש. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ido2,

יש אוזניות INEAR (ללא צורך במגבר) ששווה להשקיע בהם את הכסף שההבל באיכות יהיה מורגש ? בסה"כ אני מאוד מרוצה אבל מתחשק לי להשתדרג אעדיף לשמוע חוויות ממישהו שביצע שדרוג שכזה..

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  20. קניתי COWON S9 השבוע ואני מתבלט בקניית אוזניות מתאימות. כולם ממליצים sennheiser אז חיפשתי בחנויות את הCX400-ii אבל אין בשום מקום. כולם מכורים לCX300 ואני שונא את האוזניות באורך הלא שווה. מישהו מכיר אוזניות שוות ערך? אני מחפש אוזניות IE עם באס איכותי במחיר שפוי של 200~ ש"ח. כנ"ל לגבי המחשב, אני צריך אוזניות לא IE (רצוי עם מיקרופון) עם אטימה טובה ובאסים טובים. לא צריך תמיכה בSURROUND. כרגע יש לי סתם אוזניות שקניתי בחנות קטנה ב50 שקלים של חבר'ה לא ידועה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by Froze,

אהלן אני רוצה לקנות מערכת חדשה לחדר שלי (כיום אני משתמש ברמקולים מתקופת המנדט הבריטי) ואני מתלבט בין ה G51 ו X540 של לוג'יטק. יש לי מחשב (עם כרטיס קול רגיל) ופליסטיישן 3 . הבנתי שאפשר לשמוע בסראנוד בהם, זה נכון? יש להם חיבור אופטי לPS3? ואיזה יותר מומלצת? זה בעיקר למשחקים על הקונסולה ומוזיקה וסרטים במחשב. יש לי חדר בינוני אם זה משנה.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by mikmik40,

חברת led היא החברה לתקליטנים המובילה בתחום האירועים בארץ, ונותנת מגוון רחב של סגנונות וקצב צעיר. תקליטן מוסיקה לאירועים,תקליטן לאירועים,תקליטן לחתונה,דיג`יי לחתונה ,מוזיקה לאירועים, dj לחתונה, led שירותי מוזיקה אלי דוד http://www.djs-led.com djsled@gmail.com

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  23. אני מתכוון לקנות מקלדת פסנתר חשמלי ללא רמקולים. חשבתי להשתמש ברמקולים למחשב של harman kardon אבל ראיתי שתחום ההיענות של הרמקולי מתחיל ב- 44Hz בעוד שהתו הכי נמוך במקלדת הוא בתדר 27.5Hz. האם יש המלצות לרמקולים מוגברים או לא מוגברים שמתאימים להשמעת פסנתר חשמלי?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  24. Started by elicom,

יש לי מחשב טוב. עם כרטיס מסך GTX9800+ אני עדיין מעוניין בכרטיס. לכרטיס אין יציאת HDMI. אני מעוניין להחליף לוח אם שיש בו יציאות HDMI ולחבר את הכרטיס שלי. אני רוצה לעבוד עם הכרטיס שלי - ולראות סרטים ביציאת HDMI מהלוח אם. האם זה אפשרי? האם משהו עובד כך? אשמח לקבל תשובות תודה

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by abc465,

יש לי רמקולים של מיקרו לאב x 23 ועד עכשיו שמעתי בהם מצויין וכל הרמקולים פעלו (להוציא שירים ביו טיוב שאם אני לא טועה שם רק ה2.1 פעלו) אני לא יודע למה אבל פתאום אני מסוגל לשמוע רק ב2.1 והסנטר וה2 האחוריים לא פועלים! גם בסרטים גם בשירים בהכל, הרמקולים מחוברים ללוח אם של אסוס וגם ב realtek hd audio manager כשאני עושה כביכול בדיקה (בקלט/פלט אודיו) לרמקולים האחוריים והסנטר הם לא עובדים בדקתי בכל ההגדרות של הצלילים בלוח הבקרה והמחשב מוגדר על 5.1 בבקשה אם מישהו יודע מה הבעיה.. או יש לו ניחוש פרוע.. אני אשמח לעזרה..[br]פורסם בתאריך: 24.11.2009 בשעה 15:47:37 עוד דבר ששכחתי להוסיף.. הבעיה היא כנראה בהגדרות או בחומרה מכיוון שהסאב כן עובד והוא מחובר על אותו ערוץ כמו הסנטראזי הבעיה הי…

• 3 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים