עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by חגי7,

יש לי רמקולים למחשב - שתי ערכות, אחת רמקולים סופר פשוטים והשניה 2.1 סופר פשוטה (Logitech S200). שתיהן פועלות על חשמל (תקע בלי הארקה) ובשתיהן יש רעש רקע ברגע שמדליקים אותן. מין טון קבוע, נמוך מאוד. ניסיתי לחבר לשקעים אחרים בבית ובעבודה (חשמל רגיל או UPS), והרעש אותו דבר, בלי תלות האם הרמקולים מחוברים גם למחשב או לא. רמקולים סופר פשוטים אחרים שניסיתי שמקבלים חשמל מה-USB לא השמיעו את הרעש הזה. מחיפושים באינטרנט הבנתי שמדובר ברעש מוכר שנובע מהחשמל, ושיש לזה פתרונות כלשהם כמו זה: http://www.zzounds.com/item--EBTHUMX או כמו זה: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,1631627,00.asp . יש פתרון פחות יקר? אולי משהו שמתלבש על חוט החשמל של הרמקולים בלבד? חשוב: הפתרון צריך לאפשר עבודה ע…

• 4 תגובות
    • 10.2k צפיות
  2. לא לא עדיין אין לי אותן. אבל כבר הרבה מאוד זמן אני מתכנן על האוזניות האלו. את הcorda opera כבר מכרתי, הבייר מוצעות למכירה כבר היום (סורי איליה, אבל מסיבות אישיות וסביבתיות אין לי עיתוי יותר טוב מזה ), הכל כדי לממן את כל אלף ומאת הדולרים ששוות האוזניות מותאמות אישית הכי טובות כיום בשוק. וזה הימור גדול, כי יכול להיות שזה לא בשבילי, השקעתי כל כך הרבה כסף במגברים ואוזניות שאני באמת אוהב, ואני הולך להשאיר את כל זה מאחור בשביל הייפ לא נורמלי של דבר חריג בעולם האודיו - ה Custom IEM. אני זוכר שהודיתי בפני חברים וגם כאן בפורום, שאני הולך לחכות לשחרור כדי לעשות צעד כזה (שנה מהיום), אבל אני כבר לא יכול להתאפק. לידידינו pila405 יש את ה Westone ES3X, שאני אשמח אם יוכל לקשר את ה…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. עושה רושם ש- Z-5500 הגיעו לארץ והחנויות מתחילות לשווקם במחיר של כ-2700 ש"ח (נמכרו בכ-2100 לפני כחצי שנה). הגיבו בדיון זה, אלו שמביעים עניין בקניית הרמקולים במחיר שפוי יותר. אני מניח שככל שיותר אנשים יהיו מעוניניים, ניתן יהיה להשיג מחיר טוב יותר. מדובר בנסיון ראשון שלי בארגון קנייה קבוצתית, ואשמח לטיפים בפרטי מבעלי נסיון בעניין (דנדן) ________________________________________________________________________________________ עדכון 04.12.09 התקבלה הצעת מחיר, עבור 6 יחידות זמינות במלאי, הזולה מהמחיר המוצע בחנויות. עם זאת, ההצעה יקרה יותר מהמחיר בו נמכרו הרמקולים לפני מספר חודשים. (בחו"ל הרמקולים עולים 350$, אם ממירים זאת לשקלים בתוספת מכס - 35%! שנועד להגן על יצרני הרמקולים המק…

• 39 תגובות
    • 7.5k צפיות
  4. Started by gjook,

שלום לכולם אני מתלבט בין מספר טלוויזיות 42" מיצרנים שונים. LG 42" FHD LH70YR SCARLET במחיר 6500 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728162 Toshiba 42" FHD pv-500 במחיר 5280. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717641 Hitachi N03A ב 4800 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735533 האם אחת מהטלווזיות כאן היא ממולצת במיוחד ? אשמח לשמוע מה מבין הטלווזיות הנ"ל הטובה ביותר ביחס בין מחיר לאיכות. תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קניתי COWON S9 השבוע ואני מתבלט בקניית אוזניות מתאימות. כולם ממליצים sennheiser אז חיפשתי בחנויות את הCX400-ii אבל אין בשום מקום. כולם מכורים לCX300 ואני שונא את האוזניות באורך הלא שווה. מישהו מכיר אוזניות שוות ערך? אני מחפש אוזניות IE עם באס איכותי במחיר שפוי של 200~ ש"ח. כנ"ל לגבי המחשב, אני צריך אוזניות לא IE (רצוי עם מיקרופון) עם אטימה טובה ובאסים טובים. לא צריך תמיכה בSURROUND. כרגע יש לי סתם אוזניות שקניתי בחנות קטנה ב50 שקלים של חבר'ה לא ידועה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by mikmik40,

חברת led היא החברה לתקליטנים המובילה בתחום האירועים בארץ, ונותנת מגוון רחב של סגנונות וקצב צעיר. תקליטן מוסיקה לאירועים,תקליטן לאירועים,תקליטן לחתונה,דיג`יי לחתונה ,מוזיקה לאירועים, dj לחתונה, led שירותי מוזיקה אלי דוד http://www.djs-led.com djsled@gmail.com

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by ido2,

יש אוזניות INEAR (ללא צורך במגבר) ששווה להשקיע בהם את הכסף שההבל באיכות יהיה מורגש ? בסה"כ אני מאוד מרוצה אבל מתחשק לי להשתדרג אעדיף לשמוע חוויות ממישהו שביצע שדרוג שכזה..

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  8. אני מתכוון לקנות מקלדת פסנתר חשמלי ללא רמקולים. חשבתי להשתמש ברמקולים למחשב של harman kardon אבל ראיתי שתחום ההיענות של הרמקולי מתחיל ב- 44Hz בעוד שהתו הכי נמוך במקלדת הוא בתדר 27.5Hz. האם יש המלצות לרמקולים מוגברים או לא מוגברים שמתאימים להשמעת פסנתר חשמלי?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  9. יש לי כ.טלויזיה (ראו במפרט מחשב), ואני רוצה לדעת אם אני יכול להקליט איתו Gameplay של משחק. כמו תוכנת Fraps ועוד תוכנות הקלטה למיניהן, רק שהפעם עם חומרה... אם זה אפשרי, אני אודה אם תגידו/תראו איך בדיוק. תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nimrods,

שלום לכולם.! אני רוצה לקנות בקרוב את האולפן ביתי podcastudio USB (תמונה למטה) עכשיו יש לי שאלות לגבי האולפן הזה. 1) האם אני יכול לחבר לו מקלדת שליטה.? 2) והשאלה השניה אם האיכות הקלטה של האולפן הזה איכותי.? תודה רבה לכל העוזרים.!! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Posford,

אשמח למידע בנושא. מהו HTPC? איך עובד כל העניין, אשמח לחומר בנושא אך בקצרה איזה סיכום על-מנת להבין במה מדובר. מהו MediaCenter? איך עובד כל העניין? איזה מחשב נדרש? וכרטיס מסך? ומהו בעצם Xtreamer? אם הבנתי נכון מדובר במכשיר שמחובר ל- TV שתומך ב-HD ואפשר לשדר אליו סרטים, תמונות ומוזיקה באינטרנט אלחוטי (WIFI) ע"י הראוטר הביתי? איך אפשרי הדבר? באיזה מהירות זה עובד? זה לא מקרטע? האם זה תלוי ברשת הפנימית הביתית או הקו אינטרנטי? אשמח למידע בנושא... תודה רבה וערב נפלא

• 54 תגובות
    • 8.4k צפיות
  12. יש לי מערכת 5.1 ערוצים חיברתי למחשב ה WIN 7 קולת את כול הרמקולים הדרייבר קולת את כול הרמקולים אבל כשאני נכנס למדיה פלייר או משהוא אחר אני שוע רק ברמקולים הקדמים כשהיה לי XP הכול עבד

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by zzz727,

קניתי mp3 פשוט של חברת yepo וכשאני מחבר אותו כשהוא כבוי אז המחשב לא מגיב ושה-mp3 דלוק המחשב נתקע לכמה שניות ומשתחרר ככה כל הזמן ובנוסף משום מה המחשב מנתק את החייגן של האינטרנט ולא מצליח להתחבר כאילו ניתקתי או שיניתי את ההגדרות של המודם.. החלפתי את ה mp3 והכבל והבעיה נשארה,ד"א ב Mp3 יש שני שירים ושומעים אותם טוב. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by saba123456,

חיברתי את הלפטופ לרסיבר בסלון בעזרת כבלRCA:STEREO 5.1 YAMAHA משהו מפחיד מקרר אמיתי. האיכות של הסאונד נמוכה בהשווה ל-DVD שמחובר לרסיבר. הDVD מחובר ב5.1 אבל זה לא אמור להשפיע כי התוכן הוא סטריאו גם ככה. אמרתי שיכול ליהות שזאת היציאה או משהו, הבאתי DVD נוסף חיברתי בסטריאו לאומת הDVD שבסלון לאותה הכניסה שהיה מחובר הלפטופ והאיכות שמע של שני הDVDים היו זהים. (המכשירים זהים בתוכנה שלהם). חיברתי MP4 אל הכבל RCA:STEREO במקום הלפטופ וגם ממנו האיכות היתה נמוכה. יש פה 2 אופציות או שהמחשב משדר באיכות נמוכה \ הכבל RCA:STEREO מסרס לי את האיכות. או שהDVD 'משפר' את איכות הסאונד בעזרת התוכנה שלו (איקולייזינג למשל). לשאלתי: במידה ואני רוצה לראות סרט HD דרך הלפטופ ולשמוע אותו דרך הרסיבר כמ…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by jossef1959,

יש לי את המסך T220P חיבור DVI כרטיס מסך 9800gtx+ וטלוויזיה ישנה CRT איזה כבל אני אמור לקנות כדי לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה? עם אפשר גם תמונה של הכבל תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by abc465,

יש לי רמקולים של מיקרו לאב x 23 ועד עכשיו שמעתי בהם מצויין וכל הרמקולים פעלו (להוציא שירים ביו טיוב שאם אני לא טועה שם רק ה2.1 פעלו) אני לא יודע למה אבל פתאום אני מסוגל לשמוע רק ב2.1 והסנטר וה2 האחוריים לא פועלים! גם בסרטים גם בשירים בהכל, הרמקולים מחוברים ללוח אם של אסוס וגם ב realtek hd audio manager כשאני עושה כביכול בדיקה (בקלט/פלט אודיו) לרמקולים האחוריים והסנטר הם לא עובדים בדקתי בכל ההגדרות של הצלילים בלוח הבקרה והמחשב מוגדר על 5.1 בבקשה אם מישהו יודע מה הבעיה.. או יש לו ניחוש פרוע.. אני אשמח לעזרה..[br]פורסם בתאריך: 24.11.2009 בשעה 15:47:37 עוד דבר ששכחתי להוסיף.. הבעיה היא כנראה בהגדרות או בחומרה מכיוון שהסאב כן עובד והוא מחובר על אותו ערוץ כמו הסנטראזי הבעיה הי…

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by uziliv,

שלום יש לי טלביזיית Lcd והספק שלי הוא yes (לא HD). איזה חיבור עדיף בין הממיר לטלביזיה - svideo-svideo, scart-scart או scart בממיר לsvideo בטלביזיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Arkadi.Krr,

מחפש נגן MP3 בתקציב 300ש"ח כמובן שאיכות האדיו תיהיה המקסימלית שניתן בהתאם לתקציב. להשמעת מוסיקה בלבד. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  19. שלום לכולם ברשותי מחשב עם כרטיס מסך ATI 2600PRO ומסך LCD בעל חיבורי HDMI. לפי מה שהבנתי הכרטיס שברשותי תומך בהעברת הסאונד דרך יציאת ה DVI שלו. ליציאת ה DVI בכרטיס חיברתי מתאם שכזה: http://ultrapro.co.il/products/93231 לאחר מכן חיברתי את הכבל HDMI בין הכרטיס מסך ל LCD. כמובן שיש לציין שבמנהלי ההתקנים של הסאונד העברתי את ההתקן הסאונד מהכרטיס קול המובנה של REALTEK ל ATI HD AUDIO. לאחר כל זאת אני רואה תמונה, אך לא מצליח לשמוע סאונד כלל ...?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אהלן, לאחרונה נתקלתי בבעיה בחיבור(קונקטור) של האוזניות שלי. קניתי חיבור חדש וניסיתי להחליף אך נתקלתי בבעיה באוזניות שיש 3 כבלים היוצאים מן האוזייניות בצבעי כחול, אדום וצהוב ולא מצאתי בשום דרך לאן לחבר מה. אשמח לעזרתכם משה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  21. שלום רב, חברה שלי היא סטודנטית בתקשורת אינטראקטיבית, והיא צריכה מפעם לפעם לערוך סרטונים, להוסיף ולערוך סאונד וכו'. אני זקוק לכרטיס קול שיהיה תואם ללוח Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L (לא יודע האם זה רלוונטי כלל), ובנוסף למערכת שמע באיכות שתספק את צרכיה הלימודיים. תפות המקום של המערכת צריכה להיות קטנה יחסית, ומתאימה לפינת מחשב טיפוסית (לא רמקולים ענקיים ודומיהם). התקציב הוא עד 1000 ש"ח, אך גמיש. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום כולם, רציתי לדעת אם יש מוצרים שממירים קלטות ווידאו לדיסקי DVD וזולים יחסית (תוכנות / חומרה)? ראיתי את המוצר הזה לדוגמה http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=758&AuctionId=7731641 אין לי מושג בתחום ואשמח לעזרתכם. בעיקרון יש לי בבית ווידאו ישן ומחשב עם כונן DVD. אשמח לדעת מה אצטרך בכדי להעביר תוכן וכמה זה יעלה בערך. תודה רבה לעונים, עידו.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by Froze,

אהלן אני רוצה לקנות מערכת חדשה לחדר שלי (כיום אני משתמש ברמקולים מתקופת המנדט הבריטי) ואני מתלבט בין ה G51 ו X540 של לוג'יטק. יש לי מחשב (עם כרטיס קול רגיל) ופליסטיישן 3 . הבנתי שאפשר לשמוע בסראנוד בהם, זה נכון? יש להם חיבור אופטי לPS3? ואיזה יותר מומלצת? זה בעיקר למשחקים על הקונסולה ומוזיקה וסרטים במחשב. יש לי חדר בינוני אם זה משנה.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אהלן.. אני מחפש לקנות רמקולים למחשב עם סאב,משהו ביתי אבל שיהיה איכות! אני ממש לא מבין בזה,ואני מאוד ישמח להעזר בכם.. תודה רבה לכם:]

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  25. אהלן, ברשותי 5 רמקולים עם הספק RMS הנע בין 85-120W, ועוד אחד עם הספק של 230W RMS, הם כולם מופעלים מ-2 מגברים שהם מע' סטריאו ורמקול 180W שפירקתי ממנו את המגבר. מע' הסטריאו כבר בת 10 שנים לפחות, והמגבר שלה לא עמיד כמו שהיה פעם (יש קטימה כאשר הווליום מעל 30\50), והמגבר של הרמקול פשוט לא עושה את העבודה כמו שצריך ברצוני להוסיף עוד סאב-וופר עם תיבת HOME-MADE, רק שהוא צורך יותר ממה ש-2 המגברים מסוגלים לספק ביחד... http://india.kenwood.com/products/car/subwoofers/kfc-w3011/index.html אני מודע לכך שאני זקוק למגבר, ובגלל שאני דל בתקציב וגם בגלל שאני מסופק יותר מבניית דברים בעצמי החלטתי לקנות מגבר של רכב: http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=157 (אני מודע לכך שהמגבר הוא עם שם…

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.