עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אוקיי אז ככה היו לי אוזניות AKG512 דווקא היו סבבה , הם נהרסו קיבלתי PHILIPS SHL8800, לא מרוצה בעליל אני מעוניין להשתדרג מהAKG512 יש רעיונות? הזמנה מEBAY באה בחשבון לגמרי כרגע אני לא משתמש במגבר או כרטיס קול מיוחד , תעדכנו אותי אם יש צורך במחירים האלה אני לא מעוניין לעלות יותר מדיי עם התקציב , הAKG512 עלו לי 125 חדשות , אני מוכן להשקיע כ100$ בערך תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. סוף סוף אחרי משהו כמו 7 שנים ה-JBL CREATURE 2 שלי נשרף והגיע זמן להתחדש בציוד חדש ! אז ככה סאונד ממש ממש חשוב לי , מוזיקה היא חלק גדול מהחיים שלי והתחלתי בזמן האחרון להתעסק באופן חובבני ביצירת מוזיקה במחשב , גם סרטים ומשחקים אבל מוזיקה זה העיקר , אני לא מבין גדול בכל מה שקשור לציוד אז פה אני אצטרך את עזרתכם . איזה רמקולים הכי טובים לפעולות שציינתי ? 2.1 ? 5.1 ? או בכלל מוניטורים ? ואיזה כרטיס קול הכי כדאי ? יש לי REALTEK HD ONBOARD , אני ארגיש בהבדל עם כרטיס אחר ? התקציב שלי הוא 1600 ש"ח גם לכרטיס קול וגם לרמקולים , מקווה שנצליח לבנות משהו טוב !! תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Starkis,

שלום לכולם. רציתי לדעת מה המרחק של הסולו 7 שצריכים להיות אחד מהשני, מרחק מהקיר, ומרחק ממני, גובה הבנתי שהטוויטר צריך להיות בגובה הראש שלי... ולמישהוא יש המלצה על סטנד?ראיתי מחירים מאוד יקרים, ואני יכול לעשות בעצמי סטנד עץ מלא בדיוק במידות שאני צריך, אז אולי אפשר קצת עזרה? ואיך עושים הרצה נכונה? הם מחוברים לכרטיס קול:Creative X-FI Elite Pro

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by EagleX,

היי, יש לי שני סטים של רמקולים: 1. Microlab X-16 2.1 - הרמקולים גוססים, הסאבוופר בסדר גמור. 2. Microlab SOLO 6C 2.0 - חדשים ותקינים, ללא סאבוופר. יש לי כרטיס קול מובנה (Asus Maximus Hero VI), ושניהם מתחברים באותה הדרך: RCA לרמקולים ו PL (?) למחשב. האם יש דרך לחבר את הסולו והסאב ביחד? חשבתי על לחבר אחד מהם לחיבור הקדמי של המארז, אך אני לא בטוח שזה כל כך פשוט. אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by dans41,

שלום, אני מחפש רמקול נייד לטיולים בשטח מצאתי מספר דגמים אבל אני לא יודע לאיזו עוצמה הם מגיעים ומה הזמן סוללה שלהם 1) Microlab MD112 Portable Mono Speaker 2) xmini 2 3) que psq30 אני צריך רק לדעת פרטים על הסוללה והסאונד (וגם כמה כל אחד מהם חזק)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים(אם לא אז מנהלים אתם מוזמנים להעביר אותו לפורום הנכון) לשאלה. יש לי כרטיס טלויזיה Leadtek Tv2000 XP Expert ואיתו הגיע כבל MiniDin 9-Pin שמתחבר לכרטיס ומהצד השני שלו מכיל כניסה ל S Video ו RCA. הנה תמונה שלו: אחרי שהכרטיס עבר קצת במשפחה הכבל אבד. מישהו יודע איפה ניתן להשיג מתאם כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by X-nOize,

שלום לכולם. רכשתי מחשב חדש ובנוסף כרטיס קול חדש מדגם Asus Xonar Phoebus ROG יש ברשותי מערכת קולנוע מדגם logitech z5500 הכבל שמגיע עם כרטיס הקול הוא חיבור לאוזניות שבהם אני גם משתמש לינק לתמונות שתבינו פחות או יותר על מה אני מדבר http://uk.hardware.info/productinfo/153759/asus-xonar-phoebus# האזניות עובדות מעולה אבל אני רוצה לחבר את המערכת לכרטיס קול גם כן. באיזה כבל אני אמור להשתמש כדי לחבר אותה לכרטיס קול ולאן אני אמור לחבר את הכבל? תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי מחשב חדש יחסית, כפי שמופיע במפרט. כבר זמן מה שאני משחק ב-FEAR COMBAT, ואני נתקל בבעיות של קפיאה של המשחק בקטעים עם יריות ופיצוצים. בהתחלה חשבתי שמדובר בלאגים, התברר שלא. אחרי זה בדקתי את עניין הוידאו, הורדתי למינימום, התברר שלא. אתמול אחרי שהבעיה כבר ממש העלתה לי את הסעיף, החלטתי לבדוק משהו שחשדתי בו כבר כמה זמן, עשיתי DISABLE SOUND. והופה! מה מתברר? פתאום המשחק רץ בלי תקיעות מעצבנות. הכל סבבה, ואפילו מתברר שאני לא כזה גרוע כמו שאני חושב אבל מן הסתם לשחק FEAR בלי לשמוע סאונד, זה די קרוב ללשחק בלי לראות. בבדיקות נוספות שעשיתי, הורדתי את איכות הסאונד ל-MEDIUM ואחרי זה ל-LOW ללא שיפור משמעותי. כל הדרייברים אצלי מעודכנים לגרסאות האחרונות שיש באתר של GIGABYTE.…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. קניתי רמקולי סטודיו מוגברים לא מזמן. לאחרונה אני מתחיל לשמוע כול מני רעשים של שלג מהטיוטר(אני לא בטוח אם זה לא היה קודם). לא מבין מה הגורם לקח אבל זה נורא מפריע לי. מישהוא נתקל פעם בבעיה מסוג כזה ומצא פתרון? קניתי אותם מארה"ב ושמתי להם מתאם כזה לחשמל. אולי שווה לנסות לקחת כבל עם חיבור ישראלי בלי שום מתאם?? ככה נראה הכבל : http://i7.tinypic.com/8bdw0lv.jpg הוא מחובר עם 3- עם ארכה.. ניסיתי גם על שקע ללא שום מרחיב נוסף, לא עוזר.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אז כמו שהכותרת אומרת, והתקציב הוא: 250 ש"ח עדיפות לחנות: KSP תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני עדיין לא סגור אם LCD או רגילה אני רק יודע שאני יושב שעות מול הטלויזיה אממ מה עוד שתיהיה 100 הרץ בעיקרון זה מ 25 אינץ עד 32 לא יודע כולה חדר שינה תקציב עד 3000 בערך

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום. כמוזכר בכותרת, ברשותי cx400 II של סנייהזר, יש לי את האוזניות כבר יותר משנה (ולכן כבר אין אחריות,כמה חבל) השבוע נסעתי לי לתומי באוטובוס, שומע קצת מוזיקה, ופתאום אוזן אוזניית צד ימין מפסיקה לעבוד - ככה, בלי התראה מוקדת, בלי משיכה או מכה או נפילה.. כלום ! פשוט החליטה שהיא מפסיקה לעבוד ויהי מה. כאשר אני משחק עם החוט אני יכול להשיג מקסימום חצי דקה של שמיעה בשתי האוזניים, וזה רק בזוויות מסויימות ומאד לא נוחות. ניגש לעניין: 1. האם יש אפשרות לתקן ? (משום שאני מניח שהתשובה היא לא, אמשיך לשאלה הבאה) 2. עכשיו צריך אוזניות שיחליפו אותן.. מאד אהבתי את הסאונד שלהם, חשבתי לקנות את אותן אוזניות אבל אני רוצה שיחזיקו לי יותר זמן, וגם צריך קצת גיוון בחיים. (אבל לא יותר מידי גיוון - עד…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Rhinoc,

אני צריך אוזניות לנסיעות ארוכות לצבא , אפשר להזמין מחול / ebay גם. תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ברשותי טלוויזיה סמסונג לפני כשנה נסגרה האפשרות להשתמש בסקייפ ע"י סמסונג. כיצד אני יכול לשוב ולהשתמש בסקייפ דרך הטלוויזיה ? האם ישנה חומרה כלשהיא או רכיב אחר שדרכו ניתן לעשות זאת ? (יש לי מצלמה יעודית של סמסונג לטלוויזיה) תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by puNani,

ובכן, יש לי RECIEVER של ROTEL מדגם RX-845. מאחור יש מקום ל 4 רמקולים, כאשר יש SPEAKER A ובו LEFT ו RIGHT, ומתחתיו SPEAKER B ובו LEFT ו RIGHT (בכל אחד מהמשאל וימין יש מקום לחבר רמקול). אני מבין שהרסיבר אינו של סרראונד... 1. האם זה דאבל סטריאו? 2. יש ברשותי כרטיס קול AUDIGY ויש לי שני רמקולים של 60 וואט RMS אצלי בבית שמתאימים לרסיבר, ועוד אני רוצה לחבר אליו עוד שניים מהמערכת שלי (כל אחד מהם 50 וואט RMS). האם אני יכול באיזושהי צורה לחבר את הרסיבר למחשב ולקבל סרראונד FOUR-POINT? 3. האם יש דרך לחבר יותר רמקולים? (היציאות מאחורי הרסיבר, הם בעיקר IN ל CD, VIDEO, TAPE ו PHONO, כאשר החיבור הוא של LEFT CHANNEL ו RIGHT CHANNEL IN.) 4. אם אין אפשרות לחבר למחשב כדי לקבל סרראונד, כיצד …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, מה אתם אומרים על Panasonic TH-L37S10? http://www.hdzone.co.il/product.asp?productid=217 אני מתכוון לחבר אותה למחשב בעיקר לצפיה בסרטים וכו'. שווה?

17. לא מעוניין במקלדת ועכבר, אלא הפעלה דרך שלט (קיים של הטלויזיה או לרכוש שלט מתאים), אבל חשוב שהשלט לא יהיה IR אלא RF, האם מישהו יכול לצרף קישור לשלט מתאים לרכישה בארץ? אגב, ה Pie יהיה מחובר בכבל רשת לרשת הבייתית, לכן גם אין לו רכיב WiFi, האם אפשר להשתמש בשלט WiFi? (אם כן, אשמח לקבל לינק גם למוצר כזה, בנוסף ל RF). תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by YTZ,

שלום, אני צריך טלוויזיה של 42" בתקציב עד 4,000 ש"ח. הדרישות: כניסת USB שתומכת ב-NTFS וקוראת MKV ללא ציפוי מבריק (מט) במסך

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by OnlyOne,

שלום לכם. יש לי מערכת סטריאו של JVC דגם MX-J10 שמחוברת למחשב בסביבות השנה. עד לפי שבועיים המערכת עבדה מעולה וכעת ישנם רעשי רקע כמו גשם אפילו טיפה "רעש לבן". אשמח לעזרה אם אפשר להציל את המערכת או בעצם מה הבעיה?. אני מקווה שלא אצטרך להחליף את המערכת הזו כי אני אוהב את הצליל והבאס ככה שאשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by vek44,

חבר רוצה לשדרג לאוזניות יותר איכותיות. צימצמנו את המבחר ל4 הדגמים הבאים: Audio-Technica ATH-AD900 Audio-Technica ATH-A900 Denon AH-D2000 Ultrasone Pro 900 עכשו כדי לצמצם לאחד הכי מתאים, הוא היה שמח לעשות זאת ע"י האזנה לדגמים. לכן אם למישהו קיים אחד הדגמים וניתן להאזין להם, שיצור איתי קשר. תודה, סטיבן.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ravid,

היי פורום ציוד אודיו :smiley5: אני קונה את הרמקולים האלה Logitech z-640 ואני מתלבט בקשר לכרטיס קול, עכשיו יש לי כרטיס מהלוח אם משהו דפוק במיוחד- soundmax שעובד רק עם סטריאו והכי גרוע זו התמיכה שלו במשחקים,באנריל 2004 להשתמש ב eax מוריד את הביצועים בחצי! עכשיו אני קונה רמקולים חדשים ובאותה הזדמנות גם כרטיס קול אז ראיתי את המחירים שיש כיום וכמובן בדקתי את של creative קודם והם לא נראים לי מציאה ולדעתי חבל על הכסף בשביל אודי 2 (אוגי...) שעולים כמו הרמקולים. אז קראתי את התגובות בזמן האחרון והבנתי שיש אלטרנטיבה שהיא פורמיטסו 3 של הרקולס שאני מת עליהם וההבדל לא גדול לפי מה שהבנתי: צלילים: 20 ביט 48khz תמיכות:eax 1-2 ,dolby + ex,direct3d... אז יש הבדל גדול ביניהם שאני אר…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, יש לי שאלה. יש לי כרגע מערכת רמקולים 5.1. 5 רמקולים שכל אחד מהם מתחבר לרמקול הגדול. ומהרמקול הגדול יוצאים שלושה חיבור R L ו - CENTER שמתחברים אצלי למחשב נייח(!). אני רוצה לחבר את המערכת הזאת למחשב הנייד שלי שיש לי סה"כ חיבור אחד של אוזניות (ירוק) וחיבור אדום (מיקרופון). רציתי לשאול אם יש איזה דרך לעשות את זה. איזה רכיב שלוקח שלושה חיבורים ומאחד אותם לאחד בלי לפגוע בחווית הקול (שכל רמקול שמייצד צד ינגן מתי שהוא צריך וכו'). תודה מראש, אלכס.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Shoko,

אני רוצה להחליף את הרמקולים הישנים (קריאייטיב אינספייר 2500 שאחד הרמקולים כבר לא עובד) ובגללי די רעועים. יש לציין שאין לי גרטיס קול יעודי אלא את המובנה בלוח מדגם ALC889A הלוח :http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3291#sp. אני מתלבט בין הרמקולים של מיקרולאב , מה ההבדלים ביניהם ואיזה מהם חייבים כרטיס קול יעודי כדי לנצל וכבר לא שווה להשקיע בהם: solo4 solo15 solo3 solo6 solo7 ... אני שומע את כל הסגנונות לא מקפח אף אחד חחח תלוי במצב רוח ותלוי אם השיר יפה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by whodosntlikeomri,

שלום שמעתי שהיה לחבר של אבא שלי פעם אוזניות אלקטרו סטטיות של koss ורציתי לדעת אם יש עוד דברים כאלו אם כן איך זה עובד? איזה דגמים יש?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. היי, ברצוני לבצע הקלטות (סטייל פודקאסטינג) ברצוני לקנות אוזניות משולבות מיקרופון בגלל נוחיות על הראש ולא מיקרופון בסטנד. האוזניות יתחברו למחשב נייד, יש משמעות אם האוזניות יתחברו בUSB או בחיבור אנלוגי? כי קראתי כמה ביקורות סותרות בנושא והייתי רוצה לקבל תשובה סופית בעניין.. כמו כן, אשמח לקבל המלצות בטווח מחירים של עד 300-400 ש"ח ( עדיף פחות אם זה לא יפגע משמעותית באיכות). האם יש משמעות אמיתית למה שמוסיפות החברות לגבי ה"סינון רעשים"?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים