עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by J0n1,

יש לי כרטיס קול פנימי של הלוח אם Abit kv8pro (אין שם שום דבר מיוחד, כניסות אנלוגיות לסראונד ו2 אופטיות) וPS2 אני רוצה שהשמע יועבר לרמקולים שלי במחשב ולא לטלוויזיה, כיצד אפשר לעשות את זה? לקחתי את הבננה הצהובה וחיברתי בעזרת קונקטור לכחול במחשב (LINE IN) ולא שומעים כלום

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by haimamazavs,

שלום, אני מקווה שהנושא קשור לפה. התחברתי לסטינג וקיבלתי את הסטרימר, הבעיה היא שהוא לא מתחבר דרך הsound bar. כשאני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה אז הכל בסדר והכל עובד אבל כשאני מתחבר דרך הsound bar אז יש תמונה שחורה, אני שם לב שזה מזהה שמשהו מחובר אבל אין תמונה. יש איזה פתרון לזה? תודה וים טוב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by avraham711,

שלום, אשמח לקבל המלצה לאזניות ביתיות למוזיקה, גיימינג וכו.. בתקציב של עד 100 שקל מעדיף אוזניות שיכסו לי את רוב האוזן או את כולה. אזניות נוחות שאוכל לשבת איתם כמה שעות ואין צורך במיקרופון עם האזניות תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. (זה תת הפורום שנראה לי הכי מתאים לשאלה, אם השאלה הייתה צריכה להישאל במקום אחר, אנא להעביר) יחובר לממיר של יס. הדרישה היחידה היא חיבור HDMI. לא משנה אם הכרטיס יהיה PCI או USB.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Adar Tzivion,

אני מעוניין לקנות נגן בלוריי חדש, ה-PS3 לא נראה לי יחזיק עוד הרבה זמן. מתכנן להשקיע עד 600 שקל לנגן. מתכנן להזמין מאמזון בריטניה. אם צריך עוד פרטים או מידע אני אתן.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

אהלן, יש לי כמה שאלות שאני אפילו לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול. נגיד שיש לי תקע mono לשקע של האוזניות בטלפון הסלולרי שלי. התקע מתאים להלחמה - האם אני אוכל לבנות מעגל חשמלי שיתחבר לשקע של האוזניות וייתן לי זרם קבוע? (בהינתן קטע אודיו שהוא פשוט... קבוע. תדר ספציפי עוצמה ספציפית, לא משתנה) האם הזרם עובר לאוזניות באופן רציף (עד כמה שאפשר) או שיש קפיצות כלשהן? (כמו שהאורות מהבהבים בתדר מספיק גבוה כדי שלא נשים לב להבהוב) ודבר אחרון - מה גורם למכשיר "לדעת" שמחוברת אליו אוזנייה? נגיד אם אני עכשיו אשתמש בחיבור male to male שיש לי, הטלפון לא יזהה את זה בגלל שאין מעגל סגור או שיש סיבה אחרת?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shlomi8,

שלום רב, אני מחפש פלסמה 42' לסלון מרחק הצפיה הינו 2.5 מטר מה אפשר להוציא מהתקציב? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by whodosntlikeomri,

שלום שמעתי שהיה לחבר של אבא שלי פעם אוזניות אלקטרו סטטיות של koss ורציתי לדעת אם יש עוד דברים כאלו אם כן איך זה עובד? איזה דגמים יש?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום וערב טוב....אני מתלבט בין שני מערכות 7.1 שיחוברו למחשב....וישמשו בעיקר לצפיה בסרטים ומשחקי מחשב... המערכת תחובר לכרטיס קול X-FI PLATINUM אני מתלבט בין שני דגמים... GIGAWORKS S750וCreative THX 7.1 750וCreative איזה מערכת תהיה יותר איכותית...משום שהמחירים שלהם זהים ונעים בסביבות ה3000 ש"ח

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by dandisc,

Don't have hebrew here,so I'm sorry, :-\ I'm probably going to bring those speakers from here its only 170$ 8), but will there be any problems with the electricity?what adapter should i use in israel and how much will it cost me? Thank you for your help

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Avi Levin,

לפי המדבקה, הרמקולים הם של Monitor Studio, והבעלים הוסיף כי הם מדגם A20. הרמקולים נראים די ישנים, ולא מצאתי שום מידע עליהם באינטרנט. האם מישהו מוכן לעזור בזיהוי הרמקולים, ועל מה מדובר פה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by rgb00,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב לעריכת סאונד ויצירת מוסיקה. המליצו לי לקנות כרטיס Audiophile 2496. החיסרון - אין בו יציאת אוזניות וכניסת גיטרה. עבורם אפשר להוסיף כרטיס Guitar Rig Mobile או אחר בהמלצתכם. סה"כ - 1300 ש"ח לכרטיסים שכתבתי. אפשרות שניה היא לקנות כרטיס אחד, פנימי או חיצוני, שכולל את היתרונות של שניהם (ה-MIDI I/O באודיופייל לא חשוב לי). אשמח לדעת איזה אפשרות עדיפה (שכתבתי או שלא), ואיזה כרטיסים מומלצים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. טווח המחירים הוא עד 4000-5000 שקל. אני לא מעוניין בטלוויזיה בעלת 3D, ואפילו HD-Ready מספיק לי (למרות שאני מניח שלא מייצרים יותר בגדלים האלו ב-720p בלבד). עם חיבור USB. סטרימר מובנה\DNLA זה יתרון (אך לא הכרח). הלכתי קצת לאיבוד בנבכי הרשת בחיפוש אחר משהו כזה אך יש יותר מידי דגמים ואין לי אפשרות לקבל המלצה סובייקטיבית והשוואה בין מה שאני רואה. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. רק רציתי לדעת מה באיכות גבוהה יותר מיני דיסק או דיסק רגיל. אני מתכוון לזה שאני קונה מחנות, לא מקליט. תודה !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by anatoli,

הכרטיס Asus Xonar D2 הגברה Rotel RX-845 אוזניות AKG K1000 סאב Tannoy Saturn S-15 זה התחיל בתור קוריוז מסקרנות בלבד, אבל זה פשוט חוויה פנטסטית! Anatoli.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by rotemlp,

היי חבר'ה, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה בשביל לחבר אותו לממיר דיגיטלי רגיל של yes (למטרות צפייה בלבד). אני לא מתעסק בהקלטות/עריכת וידאו כך שהיכולות האלו לא רלוונטיות. גם שלט רחוק לכרטיס הוא מיותר (משתמש בשלט של הממיר). הדברים היחידים שחשובים לי זה איכות הוידאו ושהכרטיס יהיה פנימי. נראה לי סביר שכרטיס כזה יעלה באיזור ה200 ש"ח, אך אני לא מתמצא כלל בחברות השונות ובדגמים. אודה לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי את הרמקולים hercules xps 510 (כמו שרוב המשתמשים בפורום הזה יודעים ) וזה שכל פעם צריך להתכופף מעט מציק לי ותהיתי אם ישנה דרך לחבר שלט או משהו כזה כדי למנוע את האי נוחות המצוינת ... תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים(אם לא אז מנהלים אתם מוזמנים להעביר אותו לפורום הנכון) לשאלה. יש לי כרטיס טלויזיה Leadtek Tv2000 XP Expert ואיתו הגיע כבל MiniDin 9-Pin שמתחבר לכרטיס ומהצד השני שלו מכיל כניסה ל S Video ו RCA. הנה תמונה שלו: אחרי שהכרטיס עבר קצת במשפחה הכבל אבד. מישהו יודע איפה ניתן להשיג מתאם כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

לא הייתי ממהר לסווג אותו כ"מקצועי"... שמעתי על לא מעט בעיות תאימות שלו כתוצאה מדרייברים לא מרשימים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם אני מחפש לקנות אוזניות קשת אלחוטיות לחדר כושר. טווח מחירים עד 400 (אפשרות לחריגה מהתקציב אך ורק אם זה ממש שווה את זה). חשוב לי שיהיו נוחות, שלא יחממו את האוזניים יותר מידי, ושלא יכיאיבו באוזניים יותר מידי, הנוחות מאוד חשובה לי. הייתי רוצה שתיהיה להן את האפשרות לחבר כבל 3.5 בנוסף לבלוטות'. שהרמת שמע תיהיה טובה. אם אפשר להשתמש בהן גם בשביל שיחות זה יהיה נחמד. נראה לי שזה כל מה שאני צריך מהן, אם מישהו שמבין יותר ממני יוכל להוסיף איזשהו קריטריון חשוב אז זה יהיה נחמד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

שלומות, אמי בדיוק חזרה מחו"ל ובדיוטי פרי קנתה DVD-VHS מקליט העונה לשם RC 288 של חברת LG(המוצר בזאפ: http://www1.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=580160). חיברתי את כל הכבלים לפי מיטב הבנתי והכל עובד פיקס(אחרי שפעם אחת הטלוויזיה פשוט נפלה על הפרונט שלה, אבל חפיף ) - הוידיאו מנגן קלטות אשר לא נראו על מסך הטלוויזיה מזה שנים וכן גם סרטי DVD חדישים. אך מה? בעיה - בעיה בהקלטה. כאשר אני מנסה להקליט מן הכבלים הדיגטליים(HOT), את ערוץ 4(ביפ) נגיד - אני פועל לפי ההוראות ואכן המכשיר "מקליט", אך אז, כאשר אני "מנגן" את הדיסק עליו הוקלט - נלקח אני למחוזות סיביר - שלג, שלג ועוד קצת שלג. נראה לי שאני עם החיבורים משהו "לא נכון"... הטלוויזיה הינה של Girudig(מקווה שאייתתי נכון), חדשה יח…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dominic16,

איזה עדיף לי בהתחשב שאת ה CRONOS אני קונה ב 100 ואת KRAKEN ב 250? או שבכלל עדיף משהו אחר במחיר מלא

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by The_Israeli,

שלום חברים, יש לי כרגע מערכת 2.1, Z4 של לוג'יטק, שממנה אני מאוד מרוצה. היא משרתת סלון קטן עם טלויזיית LCD 30 אינץ', ואני מחבר אותה ללאפטופ שלי (HP DV3) ואת הלאפטופ לטלויזיה. עיקר השימוש הוא לצפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. כעת אני מעוניין להשתדרג ל-Z5500. אודה לכם אם תוכלו לסייע לי במענה על מספר שאלות בנושא: 1. האם אלה עדיין נחשבים ה-5.1 הכי טובים שאפשר לקנות באזור המחיר שלהם? 2. ע"פ זאפ, המחיר הנמוך ביותר בארץ הוא 2519 ש"ח. מישהו מכיר יותר נמוך חדש מהחנות? 3. האם שווה להשקיע כסף בכבלים מלבד אלה שמגיעים עם הרמקולים? 4. בלאפטופ יש כרטיס קול און-בורד סטנדרטי. האם שווה להשקיע בכרטיס קול חיצוני נוסף? עד כמה תשתלם השקעה שכזו? 2500 שקל זה כבר הרבה מאוד כסף בשבילי להוציא על מער…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ras81,

שלום יש לי בלוח אם כניסה (בלוח עצמו) של INTERNAL AUDIO CD IN, מה זה? מה זה נותו אם אני מחבר את הCD לזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Br33z3R,

שלום, יש לי מחשב נייד LG E500 ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. בפנאל הצדדי של הנייד יש חיבור שעל פי החוברת נקרא S-VIDEO BLUETOOTH. בכל מקרה, הטלויזיה שלי מחוברת כרגע למחשב נייח דרך כבל RCA (עם פין) + כבל עם מספר יציאות שקיבלתי עם הכרטיס מסך ומאפשר חיבור ליציאה של S-VIDEO הכל עובד פרפקט. כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד (עם אותו חיבור) המחשב לא מזהה צג נוסף. במחשב הנייד הדריבר הגרפי הוא של INTEL ובנייח הדרייבר הוא של NVIDIA. אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים