אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר להפוך ת'ארד דיסק מהמחשב הישן למקליט ישירות מהטלוויזיה, הדיסק אי די איי לא סאטה והדיוידי המקליט יש עליו חיבור יו אס בי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי שני סטים של רמקולים: 1. Microlab X-16 2.1 - הרמקולים גוססים, הסאבוופר בסדר גמור. 2. Microlab SOLO 6C 2.0 - חדשים ותקינים, ללא סאבוופר. יש לי כרטיס קול מובנה (Asus Maximus Hero VI), ושניהם מתחברים באותה הדרך: RCA לרמקולים ו PL (?) למחשב. האם יש דרך לחבר את הסולו והסאב ביחד? חשבתי על לחבר אחד מהם לחיבור הקדמי של המארז, אך אני לא בטוח שזה כל כך פשוט. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכול העוזרים . תחילה אני אתן את הרקע לדרישות שלי מהאוזניות וכן מספר דגמים מומלצים שמצאתי ברחבי הרשת . אני מחפש אוזניות ie שמסוגלות לבודד רעשי רקע עד כמה שניתן ללא עזרה ממסנן רעשים אקטיבי {בנוסף לאוזניות}. האוזניות יהיו מחוברות לרוב לנגנים ניידים כמו האייפד אייפון וכן sgs2 וכן יתפעלו ללא שימוש במגבר חיצוני . מומלץ כבל ארוך {בדרך כלל ניתן לרכוש עם האוזניות} . אני לא צריך אוזניות קסטום {מתאמות אישית לתבנית האוזן } סגנון המוזיקה -roots dub- reggae כך שכדאי שהאוזניות יצליחו להתמודד עם עומס בס והרבה. טווח המחירים הבין 1300 - 1600 שקל ואין לי בעיה לרוכש מחו"ל {המחיר כולל משלוח} . אלו הם מספר הדגמים שמצאתי ברשת https://www.westonemusicproducts.com/catalog/um3x-true-3-way-…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואם אפשר בבקשה לינק לאתר שמוכרים בו תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מחשב חדש ובנוסף כרטיס קול חדש מדגם Asus Xonar Phoebus ROG יש ברשותי מערכת קולנוע מדגם logitech z5500 הכבל שמגיע עם כרטיס הקול הוא חיבור לאוזניות שבהם אני גם משתמש לינק לתמונות שתבינו פחות או יותר על מה אני מדבר http://uk.hardware.info/productinfo/153759/asus-xonar-phoebus# האזניות עובדות מעולה אבל אני רוצה לחבר את המערכת לכרטיס קול גם כן. באיזה כבל אני אמור להשתמש כדי לחבר אותה לכרטיס קול ולאן אני אמור לחבר את הכבל? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה ממש קשור לפה, אבל הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר אתרים מחו"ל שבהם ניתן להזמין אוזניות של SENNHEISER עם עלות משלוח סבירה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שמעתי שהיה לחבר של אבא שלי פעם אוזניות אלקטרו סטטיות של koss ורציתי לדעת אם יש עוד דברים כאלו אם כן איך זה עובד? איזה דגמים יש?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, אבא שלי מחפש לקנות טלוויזיה חדשה לסלון היות והישנה התקלקלה. התקציב הוא 5-6k, הדרישות הן: - 46 אינטש ומעלה - אחריות ארוכה - לפחות שני חיבורי Hi-Def אודה אם תוכלו לעזור לי. בתודה, ZiM
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, מחפש לקנות רמקולים למחשב שולחני. עד עכשיו הייתי עם soundstick של Harman Kardon ומאד מרוצה. הם התקלקלו אחרי 3 שנים ולפני שאני קונה שוב את אותו הדגם חשבתי להתייעץ כאן האם מישהו מכיר אופציה טובה יותר. התקציב נע בין 800 ל-1500 (כמה שפחות יותר טוב מן הסתם....). תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי LCD שאני דיי נעול עליהם, ה R-81 ב 37 אינטש, ויש את ה PFL-5322 של פיליפס אני נעול עליהם כי ראיתי אותם עובדות ומאוד אהבתי את איכות התמונה תוך כדי תנועה. שזה הנתון שהכי מדאיג אותי בנוגע לקניה של LCD. עושה לי כאב ראש לראות את ה LCD הזולים מורחים את התמונה כשהיא בתנועה וזה הנתון שהכי חשוב לי.. מה לדעתכם כדאי לי לקחת? השימושים שלי זה בעיקר סרטים אבל גם משחקים על המסך הזה, כנראה אני יקנה איזשהי קונסולה בהמשך.. עכשיו ראיתי שאת ה PFL5322 ב 42 אינטש מוכרים ב 7200, שזה 300 שקל זול יותר ממה שאני יכול להשיג את הR81.. כאן : http://www.cinemaworld.co.il/products/91231 מה דעתכם? אני צריך עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים(אם לא אז מנהלים אתם מוזמנים להעביר אותו לפורום הנכון) לשאלה. יש לי כרטיס טלויזיה Leadtek Tv2000 XP Expert ואיתו הגיע כבל MiniDin 9-Pin שמתחבר לכרטיס ומהצד השני שלו מכיל כניסה ל S Video ו RCA. הנה תמונה שלו: אחרי שהכרטיס עבר קצת במשפחה הכבל אבד. מישהו יודע איפה ניתן להשיג מתאם כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי פורום ציוד אודיו :smiley5: אני קונה את הרמקולים האלה Logitech z-640 ואני מתלבט בקשר לכרטיס קול, עכשיו יש לי כרטיס מהלוח אם משהו דפוק במיוחד- soundmax שעובד רק עם סטריאו והכי גרוע זו התמיכה שלו במשחקים,באנריל 2004 להשתמש ב eax מוריד את הביצועים בחצי! עכשיו אני קונה רמקולים חדשים ובאותה הזדמנות גם כרטיס קול אז ראיתי את המחירים שיש כיום וכמובן בדקתי את של creative קודם והם לא נראים לי מציאה ולדעתי חבל על הכסף בשביל אודי 2 (אוגי...) שעולים כמו הרמקולים. אז קראתי את התגובות בזמן האחרון והבנתי שיש אלטרנטיבה שהיא פורמיטסו 3 של הרקולס שאני מת עליהם וההבדל לא גדול לפי מה שהבנתי: צלילים: 20 ביט 48khz תמיכות:eax 1-2 ,dolby + ex,direct3d... אז יש הבדל גדול ביניהם שאני אר…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מה קורה? אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב החדש שישמשו גם לצפייה בטלוויזיה (כאשר אני רואה בטלוויזיה סדרות או סרטים מהמחשב). אשמח לשמוע הצעות. תקציב 500-600₪. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות איכותיות בתקציב של 300-350 ש"ח, שיהיו In-Ear בלבד. אני צריך אותם לחדר כושר בעיקר, אז חשוב גם נוחות. אבל העיקר שאני רוצה להתמקד בו, הוא סוג המוזיקה שאני שומע. אני שומע בעיקר טראנס, מוזיקה אלקטרונית. מה שאומר, שהבאס צריך להיות במידה הנכונה, שיורגש ושלא יפגע בטריבל. אני שומע דרך Galaxy S3 או דרך נגן Sansa Clip 2GB אז חשוב שהאוזניות לא יהיו רק עם מיקרופון שמותאם רק לאייפון (מבחינתי, שלא יהיה מקרופון בכלל). תודה לכם, ממתין לתשובות שלכם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק רציתי לדעת מה באיכות גבוהה יותר מיני דיסק או דיסק רגיל. אני מתכוון לזה שאני קונה מחנות, לא מקליט. תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! לגבי קבצי ה-VOB שנמצאים בספריה VIDEO_TS ב-DVD: א. הבנתי מהויקיפדיה שאין פורמט אודיו ספציפי שבו האודיו שבקובץ מקודד, אלא ישנן מספר אפשרויות כגון DTS ועוד. האם זה אכן כך, ואם כן - מניסיונכם, עד כמה נפוץ שמדובר ב-DTS (פורמט שהנגן שלי לא יכול להריץ)? ב. האם יש תוכנה שמאפשרת לבדוק מהו פורמט האודיו המקודד בהינתן קובץ VOB מסוים? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי היום בהצעה לרכישה של אזניות ספורט אלחוטיות (BLUETOOTH) של PHILIPS מדגם SHB6017. לפי מה שכתוב באתר של היצרן האזניות יכולות לשמש גם כדיבורית ואף ניתן לשטוף אותן במים. קראתי גם קצת ביקורות על המוצר באינטרנט אבל לא הגעתי למסקנה חד משמעית. אשמח אם מישהו יוכל לתת חוות דעת מתוך ניסיון אישי או על סמך המאפיינים של המוצר (אני לא כל כך מבין בכל הפרמטרים השונים ויצא לי להתאכזב לא פעם עם אזניות ספורט). http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/PHILIPS-Bluetooth/2390695/.mlt5PY תודה מראש, עומר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים hercules xps 510 (כמו שרוב המשתמשים בפורום הזה יודעים ) וזה שכל פעם צריך להתכופף מעט מציק לי ותהיתי אם ישנה דרך לחבר שלט או משהו כזה כדי למנוע את האי נוחות המצוינת ... תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מעוניין לדעת איזה סוג יפיק את איכות הסאונד הטובה ביותר לא משנה לי מה גודל הקובץ העיקר שתהיה איכות גבוהה מכל הסוגים לא רק ממה שכתבתי בכותרת ועדיף פורמט שיקרא ע"י רדיו דיסק פשוט .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על ה KRFV5090D אני מחפש רסיבר נוסף לחדר במחיר נמוך לדעתכם הוא יספק את העבודה? ( חיבור למחשב : סרטים, הרבה מוזיקה ) יש לי בחדר רמקולים של ימאה חזקים 5.1 חוות דעת מקצועית בבקשה זה דחוף אנשים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים + מגבר 80 אחוז מהשימוש הוא מוזיקה 10 אחוז סרטים ו10 אחוז משחקים תקציב 800 שקל תודה מראש. אלכס.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס Asus Xonar D2 הגברה Rotel RX-845 אוזניות AKG K1000 סאב Tannoy Saturn S-15 זה התחיל בתור קוריוז מסקרנות בלבד, אבל זה פשוט חוויה פנטסטית! Anatoli.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מעוניין במקלדת ועכבר, אלא הפעלה דרך שלט (קיים של הטלויזיה או לרכוש שלט מתאים), אבל חשוב שהשלט לא יהיה IR אלא RF, האם מישהו יכול לצרף קישור לשלט מתאים לרכישה בארץ? אגב, ה Pie יהיה מחובר בכבל רשת לרשת הבייתית, לכן גם אין לו רכיב WiFi, האם אפשר להשתמש בשלט WiFi? (אם כן, אשמח לקבל לינק גם למוצר כזה, בנוסף ל RF). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית, כפי שמופיע במפרט. כבר זמן מה שאני משחק ב-FEAR COMBAT, ואני נתקל בבעיות של קפיאה של המשחק בקטעים עם יריות ופיצוצים. בהתחלה חשבתי שמדובר בלאגים, התברר שלא. אחרי זה בדקתי את עניין הוידאו, הורדתי למינימום, התברר שלא. אתמול אחרי שהבעיה כבר ממש העלתה לי את הסעיף, החלטתי לבדוק משהו שחשדתי בו כבר כמה זמן, עשיתי DISABLE SOUND. והופה! מה מתברר? פתאום המשחק רץ בלי תקיעות מעצבנות. הכל סבבה, ואפילו מתברר שאני לא כזה גרוע כמו שאני חושב אבל מן הסתם לשחק FEAR בלי לשמוע סאונד, זה די קרוב ללשחק בלי לראות. בבדיקות נוספות שעשיתי, הורדתי את איכות הסאונד ל-MEDIUM ואחרי זה ל-LOW ללא שיפור משמעותי. כל הדרייברים אצלי מעודכנים לגרסאות האחרונות שיש באתר של GIGABYTE.…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק x530 לאחרונה כאשר ניסיתי להרכיב אוזניות עם רמקול מובנה לא עבדו לי אז ניסיתי לשנות את סידור הפינים ועכשיו שכחתי את הסידור הדרוש ולא כל הרמקולים עובדים אם יש מישהו שיכול לעזור לי אני אודה לו מאוד (לוח אם DQ6 של גיגהבייט)
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-