אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני צריך אוזניות לנסיעות ארוכות לצבא , אפשר להזמין מחול / ebay גם. תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד חודשיים בערך יש לי יום הולדת ואני מתכנן לקנות LCD לחדר. אני צריך שתמליצו לי על משהו בסביבות ה3000 ש"ח, לא יודע בקשר לגודל, אבל המרחק צפייה הוא כ2.5-3.0מטר. הטלוויזיה תשמש בשביל HD, בשביל שידורי כבלים(HOT)ולחיבור למחשב. לכן חשוב שיהיה לה את החיבורים המתאימים (גם PS3 גם ממיר וגם מחשב). עדיף שהיא תהיה מעוצבת יפה ובצבע שחור תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טווח המחירים הוא עד 4000-5000 שקל. אני לא מעוניין בטלוויזיה בעלת 3D, ואפילו HD-Ready מספיק לי (למרות שאני מניח שלא מייצרים יותר בגדלים האלו ב-720p בלבד). עם חיבור USB. סטרימר מובנה\DNLA זה יתרון (אך לא הכרח). הלכתי קצת לאיבוד בנבכי הרשת בחיפוש אחר משהו כזה אך יש יותר מידי דגמים ואין לי אפשרות לקבל המלצה סובייקטיבית והשוואה בין מה שאני רואה. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות אוזניות קשת אלחוטיות לחדר כושר. טווח מחירים עד 400 (אפשרות לחריגה מהתקציב אך ורק אם זה ממש שווה את זה). חשוב לי שיהיו נוחות, שלא יחממו את האוזניים יותר מידי, ושלא יכיאיבו באוזניים יותר מידי, הנוחות מאוד חשובה לי. הייתי רוצה שתיהיה להן את האפשרות לחבר כבל 3.5 בנוסף לבלוטות'. שהרמת שמע תיהיה טובה. אם אפשר להשתמש בהן גם בשביל שיחות זה יהיה נחמד. נראה לי שזה כל מה שאני צריך מהן, אם מישהו שמבין יותר ממני יוכל להוסיף איזשהו קריטריון חשוב אז זה יהיה נחמד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש על זה דיון רק שיש לי שאלה באיזה מכשירים יתמוך העברית?.... ואיך אני משיג כזה דבר ... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מחפש המלצה למגבר לאוזניות Shure SRH940 מהו טווח המחירים למגבר? המלצה למשהו ספציפי? משהו שלא יגביל את האוזניות וינצל אותם תודה אגב, Side note: רכשתי לא מזמן אוזניות Sennheiser momentum free BT ואחריהן Galaxy note 8 עובדה מעניינת: הנוט 8 משדר בלוטות' בעוצמה חזקה יותר מאשר מכשירים אחרים (לדוגמה נוט 4, LG G4 ועוד). הנוט 8 כידוע תומך בבלוטות' 5.0, ומסוגל לשדר למספר מכשירים בו זמנית, מאחר וכך האות חזק יותר. בבדיקה אחד לאחד, האות המשודר חזק יותר, ולכן הווליום באוזניות חזק יותר (בדקתי את זה במספר אוזניות BT נוספות, למי שרוצה אפרט דגמים). בשידור ב-BT למספר התקנים, ככל שמוסיפים יותר התקנים אות הBT נחלש (לא ברמה נמוכה, אלא ברמה רגילה של…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל זה היה נראה הכי מתאים הלכתי לחנות פיתוח תמונות כדי שימירו לי סרט וידאו לDVD והם עשו את זה אבל אני לא יכול לראות את זה במחשב משום מה... כאילו זה פותח לי 4 תיקיות שונות בתוך הכונן הזה EXT MPEGAV SEGMENT VCD בתוכם יש קבצים לא מזוהים... מה אני אמור לעשות עם זה כדי שאני אוכל לצפות בוידאו בפנים דרך אגב זה עובד סבבה במכשיר DVD תודה מראש על העזרה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, אבא שלי מחפש לקנות טלוויזיה חדשה לסלון היות והישנה התקלקלה. התקציב הוא 5-6k, הדרישות הן: - 46 אינטש ומעלה - אחריות ארוכה - לפחות שני חיבורי Hi-Def אודה אם תוכלו לעזור לי. בתודה, ZiM
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד LG E500 ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. בפנאל הצדדי של הנייד יש חיבור שעל פי החוברת נקרא S-VIDEO BLUETOOTH. בכל מקרה, הטלויזיה שלי מחוברת כרגע למחשב נייח דרך כבל RCA (עם פין) + כבל עם מספר יציאות שקיבלתי עם הכרטיס מסך ומאפשר חיבור ליציאה של S-VIDEO הכל עובד פרפקט. כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד (עם אותו חיבור) המחשב לא מזהה צג נוסף. במחשב הנייד הדריבר הגרפי הוא של INTEL ובנייח הדרייבר הוא של NVIDIA. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני הרבה זמן מתכוון לקנות רמקולים איכותיים למחשב במחיר של עד 350 ש"ח.. קיבלתי המלצות על כמה סוגים, והבנתי שיש את Altec Lansing VS2421 2.1 שהם הכי מומלצים. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691670 בכל מקרה, אני מחפש רמקולים של 2.1, במחיר של עד 350 ש"ח. * הייעוד שלהם: 1. משחקים. 2. סרטים. 3. מוסיקה - פחות, לא חובה בפול ווליום. * הדרישות: צליל נקי, רמקולים איכותיים, סאב טוב, שיספקו אותי מבחינת איכות וגם סראוונד למשל בסרטים וכו'.. אם יש לכם דגם כלשהו בדרישות הנ"ל, בבקשה תפרטו, בינתיים - אני מחפש חוות דעת מקצועיות על רמקולי Altec Lansing VS2421 2.1 שאני כמעט בטוח הולך לקנות. בבקשה תפרטו ואל תגידו "הם טובים" תרשמו בכמה מילים למה אתם אומרים ואם זה באמת משתלם. תוד…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש אוזניות שאוכל לעבוד איתן בשקט בסביבה רועשת. חשוב לי שאיכות השמיעה תהיה טובה, שלא יהיה צורך בשימוש במגבר חיצוני ושלא תהיה דליפת סאונד. מעדיף מסביב לאוזן ולא בתוך האוזן, אבל אם יש משהו ממש טוב בתוך במחיר אשמח לשמוע. תודה נעם
-
לא מבין מה זה, זה ככה כבר המון זמן... אני שומע את כל הצלילים של המחשב דרך הרמקולים - כל מיני הפרעות מגנטיות או לא יודע איך לקרוא לזה שומע את המאווררים דרך הרמקולים, את המחשב חושב, קליקים של הלוח אם, הרד דיסק... אני אפילו שומע ברמקולים שאני מגלגל עם העכבר מה זה הדבר הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים חבר שלי רוצה לקנות מסך LED תלת מימד בארץ בתקציב של עד 12K - הוא מוכן לחרוג קצת. בינתיים ממה שראינו התלהבנו מ- Sony HX800 ודווקא נראה לו אופציה טובה- מה אתם אומרים? איך התלת מימד במסכים של סוני? יותר טוב משל סמסונג/פנסוניק? הערה: עד 42" מקסימום. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה עדיף לי בהתחשב שאת ה CRONOS אני קונה ב 100 ואת KRAKEN ב 250? או שבכלל עדיף משהו אחר במחיר מלא
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי צריך בבקשה המלצה על מסכי טלוויזיה בגודל 55 אינץ עם הצגת רזולוצייה 4K אינני מעוניין בסמארט. אני חשבתי בנתיים על UE55NU7100 של סמסונג. אשמח לעצות אילו מסכי טלוויזיה לדעתכם הכי טובים היום גם מבחינת מחיר וגם מבחינת איכות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Don't have hebrew here,so I'm sorry, :-\ I'm probably going to bring those speakers from here its only 170$ 8), but will there be any problems with the electricity?what adapter should i use in israel and how much will it cost me? Thank you for your help
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן, יש לי RECIEVER של ROTEL מדגם RX-845. מאחור יש מקום ל 4 רמקולים, כאשר יש SPEAKER A ובו LEFT ו RIGHT, ומתחתיו SPEAKER B ובו LEFT ו RIGHT (בכל אחד מהמשאל וימין יש מקום לחבר רמקול). אני מבין שהרסיבר אינו של סרראונד... 1. האם זה דאבל סטריאו? 2. יש ברשותי כרטיס קול AUDIGY ויש לי שני רמקולים של 60 וואט RMS אצלי בבית שמתאימים לרסיבר, ועוד אני רוצה לחבר אליו עוד שניים מהמערכת שלי (כל אחד מהם 50 וואט RMS). האם אני יכול באיזושהי צורה לחבר את הרסיבר למחשב ולקבל סרראונד FOUR-POINT? 3. האם יש דרך לחבר יותר רמקולים? (היציאות מאחורי הרסיבר, הם בעיקר IN ל CD, VIDEO, TAPE ו PHONO, כאשר החיבור הוא של LEFT CHANNEL ו RIGHT CHANNEL IN.) 4. אם אין אפשרות לחבר למחשב כדי לקבל סרראונד, כיצד …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי טלוויזיה 32" Full HD (של סוני) וכרטיס מסך 8800 GT. לכרטיס המסך שני חיבורי DVI וS-Video. באיזה חיבור עדיף להשתמש לטלוויזיה? זה משנה בכלל? והאם יש הגדרות מיוחדות שאני צריך להיות מודע אליהן בשביל לנגן סרטים באיכות הטובה ביותר? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים .. אני מעוניין בקניית מערכת קולנוע ביתי 5.1 לקונסולת ה XBOX שלי ... מחיר עד 1000 שקל ... מחפש המלצות טובות ... הכי חשוב שיהיה לה כניסה אופטית לקונסולה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישו מכיר? איך הוא בפני עצמו אני עוד לא יודע איזה רמקולים אני אתאים לו אבל בכללי בתור מוצר מספק מה שצריך? איך הוא לסטריאו ומשחקים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, מחפש לקנות רמקולים למחשב שולחני. עד עכשיו הייתי עם soundstick של Harman Kardon ומאד מרוצה. הם התקלקלו אחרי 3 שנים ולפני שאני קונה שוב את אותו הדגם חשבתי להתייעץ כאן האם מישהו מכיר אופציה טובה יותר. התקציב נע בין 800 ל-1500 (כמה שפחות יותר טוב מן הסתם....). תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מגבר של luxman בן 20 לערך, בכל מקרה, אני רוצה לחבר אותו למחשב לכרטיס קול של audiophile maudio 192. אני פשוט לא מבין את הדינמיקה בין חיבורים דיגיטליים ותקשורת אנלוגית וכו. אודה מאוד על עזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר את תפקידו והשפעתו על פעולת הסאב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ;D אני מחפש לקנות נגן mp3 באיכות טובה. שמחירו ינוע בין 500-750 שקלים. דרישות מהמכשיר : *ניגון קבצי mp3,wma . *איכות טובה. *של חברה ידועה. *העברת קבצים אליו וממנו ללא שום תוכנה. *שיהיה גם disk on key . *בעל טייפ מנהלים. *נפח 1-2gb . וזהו בגדול... אשמח לעזרה בנושא.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-