אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי מה קורה? אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב החדש שישמשו גם לצפייה בטלוויזיה (כאשר אני רואה בטלוויזיה סדרות או סרטים מהמחשב). אשמח לשמוע הצעות. תקציב 500-600₪. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי תאוזניות המקוריות שבאו עם הגלאקסי 2. אבל המיקרופון שם הוא לא כ"כ איכותי הרבה פעמים שאני מדבר עם אנשים הם לא כ"כ שומעים אותי אני צריך להחזיק אותו קרוב לפה או אפילו לנתק את האוזניות ולדבר (בטח זה קרה להרבה מכם) יש אוזניות עם מיקרופון שהם איכותיות עד 100 שח..? שיהיה אפשר לדבר בכיף ולא כל שניה לשמוע מהצד השני שלא שומעים טוב..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לצרף לו כל כרטיס SD והוא פועל על סוללת AAA אחת. עריכה: לידיעה המקורית בENGADGET http://www.engadget.com/2006/04/07/evergreens-8-50-dn-2000-mp3-player/
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי "מגבר" ישן בבית של חברת LG מדגם FFH-2020 יש לו חיבור SDPIF OUT בלוח שלי MSI Z77A-GD55 יש גם SDPIF OUT חברתי כבל COAX ביניהם אך אין סאונד כלל,במחשב הוא מזהה את החיבור אך אין כלל צליל. האם בגלל ששניהם "OUT" לא מתאפשר צליל? במידה ואני מביא מגבר JVC 5022V שיש לו גם את החיבור הזה האם אוכל לחבר אותו למחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! לגבי קבצי ה-VOB שנמצאים בספריה VIDEO_TS ב-DVD: א. הבנתי מהויקיפדיה שאין פורמט אודיו ספציפי שבו האודיו שבקובץ מקודד, אלא ישנן מספר אפשרויות כגון DTS ועוד. האם זה אכן כך, ואם כן - מניסיונכם, עד כמה נפוץ שמדובר ב-DTS (פורמט שהנגן שלי לא יכול להריץ)? ב. האם יש תוכנה שמאפשרת לבדוק מהו פורמט האודיו המקודד בהינתן קובץ VOB מסוים? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מערכת פשוטה לסלון (בגודל בינוני) הכוללת דיוידי משולב מגבר + מערכת רמקולים 5.1 דבר חשוב - יכולת לעדכן גירסאות בדיוידי. אפשר למצוא מערכת סבירה ב-850 ש"ח ? איזה מערכות מומלצות ? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיית 26" LCD לחדר שינה. משהוא בסיסי ולא מפלצת מתוחכמת עם HD ברמה גבוהה, עדיף מיצרן טוב ומוכר. והכי חשוב לפחות 3 שנות אחריות מהיבואן. תודה מראש לכל העוזרים. שנה טובה וגמר חתימה טובה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדרישה שישמעו טוב גם בצפייה אקראית בסרט מהצד השני של החדר - מרחק כ-2.5 מטר. לא צריך רמה אודיופילית. איזו רמה תספיק לי? כרגע יש לי רמקולים 900GW PMPO ב-10 ש"ח, אז אין לי כל הערכה. אילו דגמים ממומלצים? סכום? - עד 200 נשמע טוב, אלא אם כן שווה להשקיע קצת יותר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איפה לעזאזל חיבורי ה-SPDIF בכרטיס המסך ובכרטיס הקול? אני צריך לחבר ביניהם כבל SPDIF כדי שכרטיס המסך שלי יעביר סאונד דרך מתאם ה-DVI . בחומה הפנימית, פיזית, אני לא כל כך מבין, אז אם זה מול העיניים שלי ואני טיפש אודה לכם אם פשוט תסמנו לי ותגידו לי את סוג החיבור (RCA\PL וכו'..) תמונות: http://i38.tinypic.com/2e5mkuu.jpg http://i37.tinypic.com/2l8akoy.jpg http://i37.tinypic.com/2dhcmf6.jpg
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי DVD AKIRA HTS-18DVD שמחוברים אליו 5 רמקולים+סאב יש לי אותו בערך שלושה חודשים שהוא פעיל רק השבוע הוא התחיל לעשות בעיות>>> אם אני שם משחק במחשב או תוכנה או סתם צליל שאמור להשמע במחשב אז זה לא משמיע את כולו.... הוא משמיע בערך 10 שניות ואז מפסיק לאיזה 15 שניות וככה זה נמשך.... ניסיתי להכניס דיסק ישירות לDVD וזה פעל כמו שצריך בלי בעיות דיעה שלי-אולי זה קשור לכרטיס קול כי החיבורים בסדר בדקתי אחד אחד. אז בבקשה אחים שלי חייב תשובה דחוף! ~תודה לעוזרים~
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב קודם כל- רמקולים יפיםם..הם גדולים! קצת נלחצתי בהתחלה וחשבתי "פאק הייתי צריך לקחת את הסולו6" אבל שטויות נקנה סטנדים לצידי המחשב ויהיה בן זונה.. בכל מקרה- השלט לא עובד לי, הוצאתי את הניילון הזה שהגיע איתו, הכנסתי את הבטריה כמו שצריך אבל עדיין - כלום. מה אני עושה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים .. אני מעוניין בקניית מערכת קולנוע ביתי 5.1 לקונסולת ה XBOX שלי ... מחיר עד 1000 שקל ... מחפש המלצות טובות ... הכי חשוב שיהיה לה כניסה אופטית לקונסולה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לאזניות ביתיות למוזיקה, גיימינג וכו.. בתקציב של עד 100 שקל מעדיף אוזניות שיכסו לי את רוב האוזן או את כולה. אזניות נוחות שאוכל לשבת איתם כמה שעות ואין צורך במיקרופון עם האזניות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, מחפש לקנות רמקולים למחשב שולחני. עד עכשיו הייתי עם soundstick של Harman Kardon ומאד מרוצה. הם התקלקלו אחרי 3 שנים ולפני שאני קונה שוב את אותו הדגם חשבתי להתייעץ כאן האם מישהו מכיר אופציה טובה יותר. התקציב נע בין 800 ל-1500 (כמה שפחות יותר טוב מן הסתם....). תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני חדש-ישן.... ואני צריך עזרה קצת בקשר לקניית נגן! אז אין לי כול כך הרבה כסף להשקיע...בערך 500 אולי קצת יותר מה שאני צריך זה ג'יגה לא יותר, משהו יפה, ועם מסך שבאמת עוזר! (לעולם לא אייפוד שפל)! עכשיו ראיתי משהו חדש אתמול ורציתי לשאול עם זה שווה משהו כי זה ניראה טוב Clubin Butterfly http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=butterfly1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 זה נראה מצויין וזה מאוד שימושי! זה כמו האייריבר אייץ'-10 שזה החלום שלי!
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במפרט אני רואה שכתוב Audio/Video outputs --------------------------- Composite Video Stereo Analog Audio האם זה אומר שאני יכול לחבר אותו לחיבור SCART או S.viedo של טלויזיה ישנה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מגבר של luxman בן 20 לערך, בכל מקרה, אני רוצה לחבר אותו למחשב לכרטיס קול של audiophile maudio 192. אני פשוט לא מבין את הדינמיקה בין חיבורים דיגיטליים ותקשורת אנלוגית וכו. אודה מאוד על עזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם מישהו יכול להסביר את תפקידו והשפעתו על פעולת הסאב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי את הדגם הזה, M50, וגם מבקורות ששמעתי , וכן מההאזנה שלי, אני מקבל את הרושם שהן יותר אוזניות למיקס, אוזניות אולפן ורפרנס שכאלה, ולא כל כך אוזניות להאזנה למטרות הנאה. לכן רציתי לשאול שתי שאלות. 1. האם זה באמת ככה או שאלה אוזניות האזנה כמו כל אוזניות אחרות ואין סיבה להחליף? 2. האם beyer dt440 תהיה יותר מתאימה למטרות הנאה ממוסיקה? 3. איפה בארץ אפשר למכור את האוזניות האלה במחיר סביר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא הייתי ממהר לסווג אותו כ"מקצועי"... שמעתי על לא מעט בעיות תאימות שלו כתוצאה מדרייברים לא מרשימים.
-
איך אפשר לחבר את Asus EEE 1000H לטלוויזיה ? יש למכשיר יציאת VGA (אין לו S-Video). אפשר לקנות מתאם VGA TO RCA ופשוט לחבר אותו לטלוויזיה ? או VGA to S-VISEO ? בכל אופן, לא מצאתי גם מתאמים כאלה בארץ. מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות אוזניות קשת אלחוטיות לחדר כושר. טווח מחירים עד 400 (אפשרות לחריגה מהתקציב אך ורק אם זה ממש שווה את זה). חשוב לי שיהיו נוחות, שלא יחממו את האוזניים יותר מידי, ושלא יכיאיבו באוזניים יותר מידי, הנוחות מאוד חשובה לי. הייתי רוצה שתיהיה להן את האפשרות לחבר כבל 3.5 בנוסף לבלוטות'. שהרמת שמע תיהיה טובה. אם אפשר להשתמש בהן גם בשביל שיחות זה יהיה נחמד. נראה לי שזה כל מה שאני צריך מהן, אם מישהו שמבין יותר ממני יוכל להוסיף איזשהו קריטריון חשוב אז זה יהיה נחמד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום המתאים להשים את המדריך שהכנתי אבל בעניי זה המקום היחיד שמתאים! (אם לא? אז תעבירו את ההודעה למקום המתאים... אז הינה כל מי שרצה להיות שדרן רדיו באיזה רדיו באינטרנט או רוצה לפתוח בעצמו! הינה יש לכם הזדמנות! תורידו את הקובץ word קראו ותצליחו !!!! הכל עם תמונות פירוט והסברה!! להורדה : http://rapidshare.de/files/17378212/radio___a2-power.rar.html
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים !! החזרתי לחנות את האוזניות 5HV2 , והזמתי במקום את Sennheiser HD555 ... מה אתם חושבים עליהם ? ולמי שיש אותם רציתי לדעת אם יש להם באסס חזק וטוב , כי הבאס ב 5HV2 פשוט זוועה . נ.ב : אני מאוד ממליץ לקנות ב GOLDTOP , חנות אמינה , מקצועית , עם מלאי ענק , ואנשים מאוד נחמדים .
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-