אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי קיבל מח"ול את הרמקולים של CREAITIVE INSPIR 5.1, הכרטיס קול שיש לו הוא מעאפן. הוא ביקש ממני לברר איזה כרטיס קול יפיק את המירב מהרמקולים האלה, הוא מוכן להשקיע כמה שצריך כמובן עד גבול מסויים כי הוא לא חולה כל כך בעניין הזה ;D
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך SAMSUNG T260 עם יציאת HDMI. חיברתי את הממיר למסך עם הHDMI. עכשיו הבעיה שלי זה עם האודיו, כי הרי אין לי רמקולים במסך אז אני רוצה להשתמש ברמקולים של המחשב כדי לשמוע גם את היס וגם את ההמיר. קניתי מפצל RCA ל3.5mm כמו של הרמקולים של המחשב. אז יש לי ככה: הרמקולים מחוברים למחשב לחיבור הירוק בכרטיס קול. איך אני מחבר את הממיר למחשב שאני אוכל לשמוע את המחשב ואז לעבור ושמוע גם את היס? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש טלויזיה 42" לסלון ביתי. בדקתי על פי המחשבון שפורסם כאן מבחינת מרחק צפיה וכו', ו-42" זה הגודל הרצוי. התקציב שלי הוא עד 4200 ש"ח. יש המון טלויזיות בשוק שעומדות בסכום הזה, אבל מרוב פיצ'רים ודגמים ממש בלתי אפשרי לבחור. אני מעוניין כמובן שתהיה HD מלא, אבל הרבה יותר חשובה לי איכות הצפיה בערוצים רגילים (שזה עיקר הייעוד שלה). דבר נוסף הוא החיבורים - חשוב לי שיהיה חיבור HDMI. חיבור USB איננו חובה כלל, אבל אם יש אז עדיף שיקרא גם סרטים ולא רק מוסיקה. כמו כן, שיקרא גם כתוביות. כמו כן חובה שניתן יהיה לתלות את הטלויזיה על הקיר. אשמח לקבל המלצות לדגמים טובים שכדאי לי ללכת עליהם. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אוזניות אלחוטיות מבית merkury innovation ואתמול הם נפלו ועכשיו לא שומעים בצד שמאל. הבנתי שכנראה נקרע איזה כבל ותיקון לא כל כך משתלם כי בסל הכל אנחנו מדברים על אוזניות בשווי 10$ ולכן אני חושב שכבר עדיף לקנות חדשות. יש לי תקציב של בערך 400 שח אם עדיפות לחסוך. אני חייב שאלה יהיו אוזניות שעובדות על FM או 2.4Ghz ולא אינפרא רד כי אני גם מטייל בבית בזמן האזנה. זמן סוללה כמה שיותר ארוך ועם אופציה להחליף סוללות. חיבור אודיו בבסיס שלהן (3.5 או RCA). שישמעו טוב יחסית בלי רעשי רקע של שלג. שלא יהיה דיליי בין האוזניות לטלוויזיה. האוזניות ישמשו בעיקר לטלוויזיה (ממיר ו xbox) אבל לפעמים גם למחשב. אוזניה אלחוטית שיש לה גם חיבור 3.5 עליה כבי שאוכל להשתמש בה במידה ואין בסוללה. תודה רבה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס זול מאוד יחסית 35 דולר באיביי מבית אודיוטראק המעולה . CHIPSET & CODEC VT1723 & VT1617A מידע מאתר הבית http://www.audiotrack.net/products/MAYA51MK2ZENI/ מוצע למכירה באיביי http://www.ebay.com/itm/AUDIOTRAK-MAYA-5-1-MK-II-ZENI-Sound-Card-5-1-Channel-/110775773602?pt=US_Sound_Cards_Internal_&hash=item19cac029a2 למישהו יש נסיון עם הכרטיס הזה ? מידע מועיל ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כמה שאלות שאני אפילו לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול. נגיד שיש לי תקע mono לשקע של האוזניות בטלפון הסלולרי שלי. התקע מתאים להלחמה - האם אני אוכל לבנות מעגל חשמלי שיתחבר לשקע של האוזניות וייתן לי זרם קבוע? (בהינתן קטע אודיו שהוא פשוט... קבוע. תדר ספציפי עוצמה ספציפית, לא משתנה) האם הזרם עובר לאוזניות באופן רציף (עד כמה שאפשר) או שיש קפיצות כלשהן? (כמו שהאורות מהבהבים בתדר מספיק גבוה כדי שלא נשים לב להבהוב) ודבר אחרון - מה גורם למכשיר "לדעת" שמחוברת אליו אוזנייה? נגיד אם אני עכשיו אשתמש בחיבור male to male שיש לי, הטלפון לא יזהה את זה בגלל שאין מעגל סגור או שיש סיבה אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי תאוזניות המקוריות שבאו עם הגלאקסי 2. אבל המיקרופון שם הוא לא כ"כ איכותי הרבה פעמים שאני מדבר עם אנשים הם לא כ"כ שומעים אותי אני צריך להחזיק אותו קרוב לפה או אפילו לנתק את האוזניות ולדבר (בטח זה קרה להרבה מכם) יש אוזניות עם מיקרופון שהם איכותיות עד 100 שח..? שיהיה אפשר לדבר בכיף ולא כל שניה לשמוע מהצד השני שלא שומעים טוב..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות רמקולים חדשים. תקציב: 1000 ש"ח ניתן לחרוג עד: 100 ש"ח הרמקולים מיועדים: 60% משחקים ו40% מוזיקה הלוח אם שלי הוא: asus p8p67 m-pro אם כרטיס קול ישפר את השמע הייתי רוצה לכלול אחד בתקציב אבל רק אם הוא יגרום להבדל רציני. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש בימים האחרונים חלופה לרמקולים הנוכחיים שלי Altec Lansing ATP3 2.1 לאחר מספר שנים ששירתו אותי בנאמנות. הרמקולים אומנם עובדים, אך נראה שהצליל אינו חד כמו בעבר... האפשרויות חייבות להיות כמובן טובות יותר, כדי לעלות מעט ברמה ולא משהו פחות טוב. השימושים העיקריים שלי הם (לפי הסדר): 1. מוזיקה 2. משחקים אלה המערכות שחשבתי לקנות: 1. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8386 - JBL Creature III 2.1 2. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836 - Harman-Kardon SoundStick lll 2.1 3. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5776 - 2.1 X16 Microlab 4. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5812 - VS4621 2.1 ALTEC LANSING חשוב לציין כמה דברים: 1. בבאג יש לי איזו הנחה, לך קפי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות את הטלווזיה LG 42LF20FR לחדרים וצריך קצת חוות דעת. 1. איך הביצועים בסרטי אקשן מהירים, משחקי מחשב ואקס בוקס 360? 2. האם היא טובה או שיש אופטציות יותר טובות במחיר? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המערכת היא לחדר שלי, ולא לסלון. והבעיה העיקרית היא שהחדר יחסית קטן, כך שבכל מקרה קשה לי לראות מערכת 5.1 נכנסת אליו כמו שצריך, אך אולי יש מערכות קטנות יחסית שעדיין מספקות את הסחורה בצורה הולמת. אם לא אולי גם 2.1 איכותי. בכללי הסיפור הוא פשוט, יש לי אחלה טלוויזיה בחדר שמחוברת למחשב, אני רואה הרבה מאוד תכני HD, ואולי בקרוב גם יהיה לי ממיר YES MAX HD לטלוויזיה. אני נהנה מאוד מאיכות הוידאו, אך דיי מתאכזב מאיכות השמע, אמנם הסאונד של הטלוויזיה יחסית טוב, אבל אין חוכמות הוא לא מתקרב בכלל לשמע של מערכת. לכן מה שאני מחפש זה או 5.1 קטנה יחסית או אולי 2.1 אין תקציב ממש מוגדר, אבל אני לא מחפש להשתולל יותר מדי, מניח שבסדר גודל של 1000-1500 אני לא מחפש את המערכת הכי טובה שיש, א…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את האייריבר H10, אבל אולי אני יכול לחכות עוד קצת ולקנות את ה-H340. מה עדיף? יש הבדל באיכות הסאונד? ה-H340 שווה יחסית למחיר שלו (2000 ש"ח בבאג) ? הוא גדול וכבד או שלא כל כך ? איך הוא ביחס לH10 ? הוידאו שלו ברמה גבוהה ? באיזה פורמטים הוא תומך ? דרישות שלי: *נגן טוב ויציב, שלא ידפק מהר, שיחזיק לכמה שיותר זמן. *נפח GB'S גדול, לא חייב גדול מאוד אבל רצוי מעל 5 GB. *רדיו טוב מאוד. *הקלטה (גם מהרדיו). *אפשרות לעוד דברים חוץ ממוזיקה (תמונות וכו'..). *גודל סטנדרטי, שלא יהיה גדול ומגושם אבל גם לא קטן ולא נוח. *מחיר סביר (בין ה-1200 ל-1900/2000). תודה מראש לכל העונים, גל. ** ד"א - מי שכבר יש ברשותו את אחד הנגנים (H10/H340) יכול לרשום פה את דעתו האישית עליו ? תודה **
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מספר דיסקים שאני רוצה להמיר כדי לשמוע אותם במחשב בלי הצורך בדיסק.. מעדיך שיהיו כמה שיותר איכותיים בגלל זה מעדיף lossless. מה שאני צריך זה: איזה פורמט מומלץ להתשתמש בו? איזה תוכנה ממירה לפורמט הזה (שתיהיה כמה שיותר טובה)?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי LCD שאני דיי נעול עליהם, ה R-81 ב 37 אינטש, ויש את ה PFL-5322 של פיליפס אני נעול עליהם כי ראיתי אותם עובדות ומאוד אהבתי את איכות התמונה תוך כדי תנועה. שזה הנתון שהכי מדאיג אותי בנוגע לקניה של LCD. עושה לי כאב ראש לראות את ה LCD הזולים מורחים את התמונה כשהיא בתנועה וזה הנתון שהכי חשוב לי.. מה לדעתכם כדאי לי לקחת? השימושים שלי זה בעיקר סרטים אבל גם משחקים על המסך הזה, כנראה אני יקנה איזשהי קונסולה בהמשך.. עכשיו ראיתי שאת ה PFL5322 ב 42 אינטש מוכרים ב 7200, שזה 300 שקל זול יותר ממה שאני יכול להשיג את הR81.. כאן : http://www.cinemaworld.co.il/products/91231 מה דעתכם? אני צריך עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה Windows Vista Utimate x64 וכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150. אני מעוניין לחבר מכשיר וידאו לכרטיס טלוויזיה, ולהמיר קלטות וידאו ל-DVD. אשמח לקבל המלצות לתוכנות פשוטות לשימוש (עדיף חינמיות) שיודעות לבצע את ההמרה בפשטות, במהירות ובאיכות גבוהה. אם אפשר, אז אני מעדיף תוכנה אחת שיודעת לעשות בפעולה אחת גם את ההקלטה מהמכשיר וידאו לקובץ MPEG2, גם את ההמרה של הקובץ MPEG2 לפורמט של DVD, וגם את הצריבה ל-DVD כולל תפריט.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי נוקיה E65 עם חיבור ייחודי לנוקיה ואני אקנה ב30 שקל מתאם לחיבור של אוזניות של 3.5 מ"מ(יש יותר זול?) עכשיו אני מחפש אוזניות שאני אוכל לשמוע איתן מוזיקה באיכות מעולה(בלי רעשי רקע של אוטובוס שאני נוסע בו המון) העדפות: א. אוזניות לא בתור אוזן ב. לא תלוי על האוזן ג. קטנות וקלות ד. מחיר לא בשמיים(לא משהו ב500, מקס' 150 בשביל משהו באמת טוב) ה. נוחות העדפות לא נרשמו לפי מה שאני מעדיף יותר או פחות אלא פשוט כיחידה אחת של העדפות. תודה מראש, zinger777.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה שאלות לקראת קניית h10 *הבנתי שהוא תומך ב asf, האם הוא באמת מנגן את פורמט הוידאו הזה? *האם הוא נכנס לכיס? *מקבלים איתו אוזניות איכותיות? *האם הוא נוח לשימוש?, נגיד אני רוצה לבחור שיר אז זה הולך מהר הניווט או לאט? *מה יש בבאג גירסא אירופאית או אמריקאית? *הוא תומך בעברית בלי שום עידכונים?{כחדש} *האם אפשר לעשות pause באמצע השיר?{אני יודע שזה נשמע טיפשי אבל אני חייב לשאול את זה} *ההקלטה שלו מהטיפ מנהלים היא טובה?{הכוונה לאיכות} *כנ"ל מהרדיו? *איזה צבע הכי כדי? תודה רבה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני זמן מה שאלתי פה איזה נגן לקחת והמליצו לי פה בפורום ללכת על הנגן iAudio G3 2GB אבל הרכישה התעקבה עקב בעיות עם היבואן. ולכן רציתי לדעת איזה מבין שני הנגנים יותר טוב , מה יותר כדאי ? שניהם בנפח של 1 גיגה. זה ה- iAudio U2 : http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=308&catId=17 יש גם דגם של 2 גיגה של ה-U2 , אבל רציתי לדעת מבחינת התכונות של המכשיר מי יותר טוב זה ה- iBead 400 : http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=314&catId=17 תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות חדשות שיהיו טובות למשחקים ומוזיקה,עם מיקרופון איכותיות ושיכסו את כל האוזן אוזניות מומלצות אני רוצה אם אפשר אוזניות שלא ישמעו דיי הרבה רעש מבחוץ תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי בביקורת באתר http://www.trustedreviews.com/article.aspx?head=39&page=2359 ..שכדי להטעין את הבטריה של הIRIVER H-10 הוא חייב להיות מחובר לUSB ..יכול להיות שהבנתי לא נכון ?!?!....האם למישהו כאן יש את המכשיר ויכול לאשר את הדבר? ושאלה שנייה האם הנגן הזה מתאים לריצה ..האם יש לו מנגנון SHOCK כמו לIPOD MINI שמונע קפיצות בשירים בזמן זעזעוים ? אנא עיזרו לי כי אחותי נובעת השבוע לארה"ב ..והייתי כמעט בטוח שאני אומר לה לקנות לי את הIRIVER H-10 עד שקראתי את הביקורת הזאת..אם הדבר הזה נכון אין סיכוי שאני קונה את הנגן הזה!!!...כי אז אם רצה לקחת אותו לטיול לבית מלון ותיגמר לי הבטריה לא אוכל להטעין אותה בתודה מראש גדיץ ???
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראים רמקולים עצבניים ביותר...5.1 עם עיצוב יפה ושניים מהרמקולים (כנראה הקדמיים) נראים אימתניים (גדולים מאוד) . וגם המחיר לא רע. בקיצר מה דעתכם ? נ.ב. לא רוצה לקנות . סתם רוצה לדעת איך הם.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא הייתי ממהר לסווג אותו כ"מקצועי"... שמעתי על לא מעט בעיות תאימות שלו כתוצאה מדרייברים לא מרשימים.
-
מערכת 2.1 פעם ראשונה שאני "שומע" עליה... למישהו יש ניסיון איתה\ חוות דעת "מקצועית"? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=152063 מהאתר של באג על המערכת:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ... וחג שמח לכולם אז ככה אני יושב בחדר בגודל של 4.5 על 6 וטיפה משהו כזה . עד היום בחדר יש מחשב שאותו חיברתי למגבר פיוניר ( ישן מאוד ) ואותו לרמקולים (2) ישנים ) של MARANTZ כל הדברים ניתנו לי במתנה ופשוט ניצלתי אותם בצורה הטובה ביותר . הרמקולים עבודים מעולה למרות שעם די ישנים ושומעים נחמד מאוד . לאחרונה המגבר התחיל לגמגם וכרגע המצב שלו לא משהו אז הגעתי להחלטה לשדרג כמה דברים ... אז ככה התקציב שלי הוא בין 1500 ל 2000 שקל לא יותר מיד אבל אני מקווה שאני יסתדר כרגע יש כמה כיונים שאני מתסכל אליהם .. 1 רמקולים מוגברים ומוניטורים למינהם כמו Microlab Solo 7 או 6 או מוניטור של ימאה וככה בעצם לחסוך את המגבר . 2) חשבתי לכיון עתידי יותר שיכול להיות השקע נכונה יותר שזה לקנות מגב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש אוזניות כבר זמן מה אני בצבא אז אין לי כל כך זמן להתעמק בזה הייתי מאוד שמח אם הייתם מביעים את דעתכם ואומרים לי מה אתם הייתם קונים אני מחפש אוזניות קשת למוסיקה אני משתמש בנגן MP3 Sansa clip של SanDisk והייתי מוכן להשקיע עד 600 שקל קראתי על אוזניות ממש נחמדות וזולות ששמם Sannheiser HD205 שעולות 250 שקל קדימה זרקו הצעות. חג עצמאות שמח, רועי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-