אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מה המצב חבר׳ה ? תגידו מישהו יודע בוודאות מה הגודל של הרמקולים בסוזוקי סוויפט 4 דלתות (הגרסא הארוכה) הישנה מקדימה ?
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אם אני מחבר את הטלווזיה למחשב איך אני רואה תסרט עם הרמקולים של המערכת? איזה פלאגים צריכים להכניס מה לעשות וכו' תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול זבל שמוציא רעשית גרועים,שמורכב על הלוח אם, שווה להחליף אותו להרקולס 3 הזה, או לא??? יש לי רמקולים ד טובים עם סאב ועוד 2 של LOGITECH !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול ה-ATP3 שלי הלכו לעולמם,והחלטתי להתחדש בסט 2.1 חדש. לאחר בדיקה מעמיקה הבנתי שיורש מתאים מחברת אלטק אני לא ימצא בתקציב שלי ( 400) ולכן הלכתי על חברת Microlab שנראית חברה מצויינת. ישנם שני דגמים שאני מטלבת לגביהם: Microlab FC330 Microlab FC-661 עיקר השימוש הוא לשמיעת מוזיקה אלקטרונית לרוב בעוצמות גבוהות אך לא מדי. אם מישהו יוכל לומר לי מה יותר יתאים לי אני ישמח,תגובות וביקורות אחרות יתקבלו בברכה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני רוצה לצפות בסרט מהמחשב בטלויזיה, שומעים את הסאונד מהרמקולים של המחשב. יש לי כבל סאונד שמחבר מהטלוויזיה למחשב, אני לא יודע להגדיר את זה או שאני מחבר אותו למקום הלא נכון... איך מסדרים את זה? יש לי את הטלוויזיה הזאת: LG 32LC43 תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי אם לפתוח כאן את הנושא או בפורות התייעצות ברכישות מקווה שכאן אני ימצא תשובה בכל מקרה רכשתי את האוזניות M50 במחיר של 114 דולר מהאתר אמאזון ורציתי לדעת האם יחייבו אותי במיסים או מע"מ כלשהוא במכס כשהחבילה תגיע לארץ? ואם כן כמה עליי לשלם על החבילה במכס?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים !! אני מעוניין לקנות כרטיס קול שיפיק לי את המירב מהמערכת והרמקולים שקניתי .. השימושים (משחקים , סרטים , שירים ) שנוטע קצת יותר למשחקים וסרטים . התקציב הוא עד 800-850 ש"ח (עדיף כמה שפחות) . כמה כרטיסים משכו לי את העין במיוחד .. 1.Creative X-Fi Fatality FPS Creative X-Fi Xtremegamer Fatality Pro.2 Asus Sound Card Xonar D2 Ultra Fidelity 7.1CH PCI w/ Dolby/DTcardS.3 Auzentech X-Fi Prelude 7.1 sound.4 וחשוב שהוא יהיה תומך בויסטה... זה הכל מה אתם ממליצים לי ?
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הנחה לטלויזיה MAG BJ42FHD LCD 42 אינטש, רציתי לבקש את דעתכם על הדגם הספציפי הזה. אני לא יודע מה לבדוק ומה חשוב במפרט. לי חשוב שיהיה חיבור USB שיתמוך בפורמטים של AVI ו- MKV ובכתוביות (בקובץ נפרד) תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום התחדשתי היום ב ATP 3 רציתי לדעת אם צריך לפתוח אותם כי בינתיים שמעתי בהם רק איזה 5 שירים כי לא ידעתי אם צריך או לא... בכל אופן אם צריך אז איך בדיוק.. תודה ושבת שלום לכולם עריכה: כרטיס קול X-FI PLATINUOM
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי רמקולים של מיקרולב 16x שעד עכשיו הם סיפקו אותי פחות או יותר עד שהבאתי מחבר מערכת סטריאו ישנה של קנווד עם רמקולים דיי גדולים ואהבתי את העוצמה מה רק שהם לא ממש איכותיים מבחינת גבוהים וגם בנמוכים דיי מזייפים חיברתי את הx16 שלי וחסר לי עוצמה מה שהביא אותי להחלטה לקנות 7c או 8c אני אוהב באסים חזקים אני רוצה את הרמקולים נטו למוזיקה טראנס החיבור יהיה דרך האייפון או לטלוויזיה הם יהיו בערך 1.80 ממני ובמרחק של מטר בערך אחד מהשנים החדר שלי בגודל 3x3.5 בנתונים על הנייר אני רואה שהם אותו עוצמה ושה 8c עם מ50 hz לעומת 55 מה שמקנה יותר נמוכים לא יודע עד כמה זה משמעותי מישו השווה בין הרמקולים האלה ? מה נשמע יותר איכותי? מה יותר מתאים לחדר? על מה כדאי לי ללכת ? מצט…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי טלוויזיה חדשה התומכת בFULL HD. המחשב שלי דיי רחוק מהטלוויזיה והמפרט שלי הוא כזה - מסך 19" רזולוציה מקיסמלית 1280X1024 כרטיס מסך GEFORCE 8800GT איזה כבלים אני צריך ואיזה חיבורים והאם אני אוכל בכלל לצפות כך בטלוויזיה? האם הכרטיס מסך עם המסך תומכים כך שתהיה אפשרות בכלל לצפות ב HD? אם אין אפשרות כזאת אז מה האפשרויות העומדות בפניי? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום! אני הולך לעבור לחדר חדש ואני צריך לעשות תיכנון של המערכת שתהיה לי שם, יש ברשותי מערכת Z-640 של לוגיטק, וטלוויזיה Hyundai עם DVD ביחד, מאחורי הטלוויזיה יש את החיבורים הבאים: קואקסיאלי ( כניסה ממכשיר חיצוני לטלוויזיה ) Audio R , Audio L \ mono, AV IN מתחתיהם ( כניסה מהטלוויזיה למכשיר חיצוני ) Audio R, Audio L, AV OUT ויש לי מחשב נייד עם כרטיס קול 2.1. הרמקולים, נכנסתי לסאב שממנו יוצאות 3 יציאות סטריאו. אני רוצה לחבר את הרמקולים גם לטלוויזיה, שיישמעו בהם ( אם אפשר ) גם בשידורים רגילים, נגיד כוכב נולד, וגם שאני רואה DVD. וגם לחבר אותם למחשב, ושיישמעו מכל הרמקולים למרות שהכרטיס …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש כרטיס קול, אשר יתן הגברה נאותה לאוזניות שלי (Sennheiser HD280pro), ובו בזמן יוכל גם לספק יכולת הקלטה איכותית. אם אני אקליט איתו זה יהיה אך ורק גיטרה, וכנראה אות ברמת LINE (עובר דרך מדמה מגברים), לכן דרוש ADC איכותי. אין לי בעיה עם יד שניה, אבל חו"ל אינה אופציה משום שאני חייב את הכרטיס בימים הקרובים (כלומר תחילת שבוע הבא). תודה רבה לכל העוזרים, סטס.
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא מינימום עם אפשרות להעלאה, זאת אומרת שאני רוצה לשלם כמה שפחות אבל לא להתפשר על משהו זבל אלא רק על משהו טוב אז אם אני מתחיל מ5 אלף ואתם אומרים שחייב לפחות 8 אני אשים 8. כבר פתחתי דיון דומה לזה לפני יותר משנה כשהתעניינתי בנושא אבל עכשיו אני שוקל ברצינות. 1. זה נכון שבמקרן רואים פחות טוב מאשר בטלויזיה?? אם זה נכון אז בשביל מה לקנות? יש לי טלויזיה רגילה ורואים בה ככה ככה, הרבה פחות טוב ממה שרואים במחשב. הכי מעצבן בטלויזיה זה לא רק שהאיכות פחות טובה אלא שבסצנות בהירות הטלויזיה זורקת אור מאוד חזק ואפילו מסנוור ישר לעיניים ואנחנו רואים סרטים תמיד בחושך. 2. עד כמה הרזולוציה חשובה? ומה זה הדחיסה? הדחיסה עוזרת במשהו, היא נותנת תוצאה כמו אותו רזולוציה כשהיא אמיתית ל…
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המערכת רמקולים הכתובה מעלה. מישהו טען באזני כי צריך כרטיס קול טוב לשימוש בהם. למשל אי אפשר להשתמש איתם כאשר ברשותך Vibra 128 פשוט... האם זה נכון או לא? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי נגן MP3 gmini 400 והורדתי את התוכנה PocketDivXEncoder כדי לקודד סרטים לנגן. יש לי סרט ותרגום בעברית עם אותו השם. הוא שואל אותי אם אני רוצה להוסיף את התרגום והסכמתי. אחרי הקידוד אני רואה שהכתוביות בעברית יצאו בג'יבריש, כלומר לא עובדות. נסיתי לשנות גופן בתוכנת לעריכת כתוביות, אפילו לשנות לפורמט אחר ושום דבר אחר לא עזר. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי אני בדרך לקנות נגן חדש וכנראה שזה הולך להיות נגן של 60 גיגה כי כבר עכשיו יש לי 26גיגה מוסיקה ואני חושב קצת קדימה הבנתי שהנגן היחיד ששווה משהו הוא האיפוד ב60 גיגה רציתי לדעת אם יש משהו טוב יותר בסדר גודל הזה וגם הבנתי שב60גיגה הזמן סוללה ארוך במיוחד לא כמו ב30.. האם זה נכון? דבר שני הוא שאני צריך תוכנה איכותית שאני אוכל להפוך את הדיסקים שלי לMP3 עדיפות רבה לכזו שיודעת לבד את השמות של השירים ועוד יותר לכזו שמכירה גם דיסקים ישראלים תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
רניתי מדבר בארה"ב היחד עם שנאי 220-100 וולט, חיברתי והכול פעל כמו שצריך אחרי יומיים נהיו ניצוצות מהמגבר ומאז הוא נדלק לאיזה חצי דרה ופועל ואז נכבה. פתחתי אותו ולא ראיתי שום דבר שפגום פיזית (חיצונית), העניין הוא שהוא נדלק ונכבה ככה שלא נראה לי שזה קשור ל 220-110. מה זה יכול להיות? - עצות והעצות !!!!!!? בבקשה ותודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי, אני צריך אוזניות טובות עם מיקרופון עדיף, בשביל סקייפ. אני צריך אותם בשביל הדברים הבאים: (לפי הרמה של השימושיות) 1. משחקים (בעיקר מגוף ראשון) 2. מוזיקה (עם הרבה באסים, דאבסטפ) 3. סרתים האם ה- Carcharias הם המומלצים מבין כולם ? בנוסף, יש לי כ.קול: Creative xfi Titanium תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי דיסק של שירים מי שמתעניין איזה אז של 50 CENT אז עכשיו אני רוצה לעביר ת'שירים לIPOD איך אני עושה את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית בבית עם רסיבר של YAMAHA ורמקולים של BOSTON. שמתי DVD ושמעתי ממש את האפקט של ה5.1! לאחר מכן,שמתי סרט עם AC3 שהורדתי.שומעים טוב,אבל את הרמקולים האחוריים לא שומעים כל כך ואני לא יודע למה... הסתכלתי בDVD וראיתי שיש את הסמל של DD בזמן שהסרט פועל. אז למה לא שומעים אותו דבר כמו בDVD אמיתי?
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. לצערי הרב בכרטיס XFI שלי כאשר שומעים בסטריאו - דרך היציאה האנלוגית שומעים רעשים וחרחורים דרך אחד הערוצים, פירקתי את הכרטיס ניקיתי אותו וריססתי ספריי מגעים אך זה לא עזר. האם החלפת OPAMP כמו בקישור הא תפתור את הבעיה או שיש רכיב אחר שצריך להחליף? http://www.head-fi.org/forum/thread/226975/hotrodding-the-x-fi-a-layman-s-guide-no-56k
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי בביקורת כתבו שה-320 פעל מעל 15 שעות ברצף. מבדיקות שעשיתי עם הנגן שלי (340) הוא לא מחזיק יותר מ-5 שעות נגינה רצופות (ב 128 Kbit ובלי אקולייזר) מעניין אותי לדעת כמה זמן מחזיקים נגנים אחרים? האם יכול להיות הבדל כזה משמעותי בין 320 ל- 340 מבחינת זמן פעולה? תודה גלעד
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
צהריים טובים, רכשתי סט רמקולים MicroLab Solo 7c 2.0 עבור שימוש ביתי של מוזיקה (מרביתה MP3, מעט FLAC) וסרטים. כיום אני משתמש בכרטיס הקול המובנה בלוח אם ASRock Z68 Pro-3 (אני מניח שמדובר בשבב של Realtek), האם יהיה הבדל בשמע בסביבה זו במידה וארכוש כרטיס קול של Asus Xonar? מצד הסרטים מדובר בתוכן HD. ברשותי גם אוזניות Grado SR-80 והבנתי שבכרטיס הקול הנ"ל יש מגבר אוזניות - האם יהיה שיפור מורגש, כזה ששווה את ההשקעה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום. אופיר.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש להורים שלי LCD שעזרתי להם לרכוש לפני חצי שנה מדגם סמסונג LA32C530 סוף הדרך של מסך לפי דעתי, וגם עלה להם אז 1600 שקל. היום חיפשתי אותו ומצאתי רק במחיר של 2000 ש"ח, איך יכול להיות שעלה המחיר? אפשר להשיג את המסך הזה בזול יותר או מסך עם נתונים דומים בפחות כסף? חשוב שיהיה עם FULL HD, כניסת USB , ואפשר גם מקלט DVB-T
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-