עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by otherside,

אני מחפש אוזניות ב100-200 ש"ח ואני לא סגור כ"כ סגור על השם של סוג שאני מחפש - אוזניות שלא נכנסות לאוזן, אבל כן נתלות על האוזן ללא צורך בחיבור קשיח בין 2 האוזניות (הכל חוטי). או במילים אחרות, אותו סוג של האוזניות שהשתמשתי בהן עד עכשיו - Philips SBC HS430, והייתי ממש מרוצה מהן עד שהן נהרסו. חוץ מזה - יש לכם טיפים כלליים לשמירה על אוזניות? די חשוב לי לשמור על האוזניות הרבה זמן (הקודמות החזיקו משהו כמו 2-3 שנים). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, אני רוצה לקנות מערכת/סט של 5 רמקולים למחשב. אני מעוניין במערכת 3Way, בלי סאבוופר, בעיקר לסרטים, משחקים ומדי פעם מוזיקת רוק כבד. כל זה בתקציב של בערך עד 2,000 ש"ח (לא כולל רסיבר). חשבתי ללכת על Mac2000 של Alpha Technology. רעיון טוב?http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=30457 [br]פורסם בתאריך: 11.12.2009 בשעה 18:50:04 אגב, מה הדרך הטובה ביותר לבדוק איכות של מערכות כאלה לפי המפרט שלהן? נ.ב. בנוגע לרסיבר, חשבתי ללכת על http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=706930

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by shaks,

יש לי LCD 37 אינטש של סמסונג שמשמשת אותי כטלויזיה ומסך מוגדל למחשב. חיברתי את המחשב למסך באמצעות כבל VGA ואת חיבור הסאונד באמצעות כבל PL לPL. משום מה יש כל הזמן רעש רקע כזה רציף שאני לא מצליח להיפטר ממנו. אני כמעט בטוח שלא טעיתי בחיבורים או משהו כזה ושלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת? איך אני פותר את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nahum8,

מה ההבדלים ביניהם? עד כמה כדאי להשקיע את ה400 ש''ח לדנון? -בגדול, הרסיבר הולך להחליף את הרסיבר הנוכחי שלי ONKYO SR606 שהולך להתחבר למערכת לסלון. לכן, אני רוצה שהאיכות לא תרד שהרבה ביחס למחיר של הרסיבר החדש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by koko0,

ראיתי רמקול עם חיבור אוודיו בצבא לבן של dvd. השאלה אם אפשר לחבר אליו mp3 עם מתאם או שחייבים dvd. תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by mtn9,

בהמשך לאשכול הקודם שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=440637 ואחרי שהחלפתי את הVS2421 המאכזבים, החלטתי לתת ביקורת על הדגם החדש של אלטק שהושק לא מזמן. יתרונות: לכל החוששים לרמקולים האלה אין שום רעשי רקע בניגוד ל2421 שהרעשים שלו עשו לי כאבי ראש ובגלל זה החלפתי אותם. ה2621 קטנים יותר מהדגם הקודם, גם הסאב וגם הרמקולים עצמם. הרמקולים איכותיים יותר - שומעים שהצליל "נקי" יותר, פשוט כיף לשמוע איתם מוזיקה. 3 כפתורים על הרמקול הימני - ווליום, כפתור "TONE" שלמעשה זה טרבל, ואחד יציאה שאמורה להיות כניסה למכשירי MP3 (להפתעתי גיליתי שזה גם חיבור לאוזניות, בחיים לא שמעתי על כניסה שהיא גם IN וגם OUT, הסברים בהמשך) חסרונות: אין כפתור שליטה על הבאס, לא בעיה כי אפשר דר…

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. לפני כחודש קנו לי כמתנה את ה-AKG K430 שכלל לא מתאימות למטרה הנ"ל (ולכן מוצעות כעת למכירה, חדשות באריזה המקורית למי שמעוניין). אני מחפש אוזניות שיתאימו בעיקר לריצה (על מסלול - לא בחוץ) עד 300 ש"ח: 1. קלות ונוחות ככל האפשר 2. עמידות לזיעה ולחות 3. איכות אודיו טובה עם דגש על אטימת רעשים מבחוץ. תודה מראש, גונן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by rk666,

היי, קניתי כבל HDMI 1080i, לחיבור בין הכרטיס מסך ( ATI HD5750 ) לבין הטלוויזיה שלי ( Panasonic lx8 -720p ). עכשיו הטלוויזיה כן מקבלת input של 1080i ובגלל זה קניתי את הכבל, הכל עובד רק שאיכות התמונה ( מתבטא הכי טוב בטקסט הכתוב ) היא פשוט גרועה. חיברתי לפני זה עם כבל VGA והאיכות פשוט הרבה יותר טובה. האם יש הבדלים באיכויות בין הכבלים השונים?? גם בעידן הדיגיטלי?! הכבל עצמו היה זול, נכון, אבל לא חשבתי שאמורים להיות כאלה הבדלים... אולי חיברתי או הגדרתי משהו לא נכון? בתודה, רועי.

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by Anonymics,

מישו יודע מה זה עושה? ישלי את זה..עדדין לא הבנתי מה זה עושה..אני יודע שזה משדר לטוויטרים אבל צד שני יש לו woofer והוא לא מוציא באסים אלא בידיוק מה שנכנס אליו.. זה הקופסה הזאת באמצע..יש שם שני סלילים ו6 יציאות שמחולקות ל2 2-טוויטר 2-input 2-woofer שאני מחבר את היציאה מהמגבר לינפוט ומחבר טוויטר למקום זה עובד.. אבל שאני מחבר סאב לוופר זה משמיע מוזיקה כאילו זה לא עובר דרך הדבר הזה.. אז מזה עושה בכלל?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by Rock22,

הלך לי הרסיבר הישן ואני צריך המלצה לרסיבר זול (2.5k) וטוב תומך ב-5.1 או יותר וכולל יציאה אופטית ויציאת hdmi לא כולל רמקולם וכ'ו אני חושב על ה-RXV463 של Yamaha או ה-TXSR507 של Onkyo תודה רבה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  11. קניתי אוזניות סיניות זולות מאי ביי לשמוע מהמחשב באלחוטי... לא מצליח להגדיר אותן כדי לשמוע :s05: הן עובדות מול הפלאפון...

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by nahum8,

השאלה העיקרית בכותרת. האם בכלל שווה להשקיע בחברה הזאת? אני חושב שלא, אבל אולי חכמים הרבה יותר ממני יגידו דווקא ההפך. -תודה. כמו כן מעוניין לשמוע חוות דעת מאנשים מנוסים עם החברה.

• 7 תגובות
    • 19.4k צפיות
  13. Started by harel_d,

שלום לכולם, הייתי שמח לדעת איזו תוכנת קטלוג שירים (tag and rename) מומלצת. כרגע יש לי כמויות עצומות של שירים שאת חלקם העברתי מתוך דיסקים וחלקם הורדתי מהאינטרנט. הייתי רוצה לדעת מהי התוכנה המומלצת בשוק שיכולה לסרוק את כל השירים ולבצע את הפעולות הבאות: 1. הוספת פרטים ל-TAGים. 2. שינוי שמות הקבצים באופן תואם לכל השירים (חלק משמות השירים באנגלית, חלק בעברית וללא קוהרנטיות בשם). 3. הורדת עטיפות דיסקים (רובם המכריע של השירים שלי הם מדיסקים). תודה!

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  14. אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה פשוט ומצאתי דגם בשם Сompro VideoMate E300F האם הוא תומך DVB-T בשיטת השידור החדשה בארץ? מישהו יודע אם השלט שבא איתו שולט גם בתכנים של המחשב ושליטה בסרטים? אם יש המלצות על כרטיסי טלוויזיה אחרים כאלה אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  15. מחוברים בחיבור ישיר, חלשים ביחס לקדמיים ולסנטר האם מדובר בבעיה תוכנתית בקודקים/מקום אחר, או שבסרטים יוצרים בכוונה ערוץ אחורי חלש יותר? כרטיס קול - creative audigy על WIN7 64BIT תודה.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by comamo,

*מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]: 3.4 מטר (בהגזמה) - בדקתי עם מטר *גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] : 32 / 37 אולי אפילו 42 אם זה רחוק מידי.. *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: עד 4500 - חריגה של 500-800 שקל *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: שתיהיה טובה מכל בחינה אפשרית חשוב לי: חדות/HD/חיבורים/דקה/צבעים/אחריות הולך להיות שם XBOX, וHOT HD אז חשוב שתי חיבורי HD - עדיף FULL HD מומלץ עם USB.. תודה !

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  17. Started by yotamavi,

בשעה טובה אחרי שפתחתי פה כמה פעמים אשכולות לגבי הרמקולים .. בסוף החלטתי ללכת על הZ4 ,הזמנתי אותם וקיבלתי ביום למחרת.. עלו לי 500 שקלים כולל משלוח. הרמקולים מהממים ביופיים, נשמעים מדהים לא פחות ,באמת מומלצים ביותר. אז קודם כל תודה לכולם על ההמלצות ,ואם למישהו יש שאלות על הרמקולים מוזמנים לשאול אותי.[br]פורסם בתאריך: 8.12.2009 בשעה 23:48:13 יש לי שאלה, שמתי לב שעל כל האריזה רשום בסינית והחברה היא בכלל Logicool ולא לוג'יטק.. וגם רשום על האריזה בסינית הרמוקלים עצמם זהים לZ4i וגם רשום עליהם logitech, מקריאה בויקיפדיה הבנתי שלוג'יקול זה החטיבה הסינית של לוג'יטק. האם אמורים להיות הבדל בין הרמקולים? מכרו לי סוג של חלופה זולה או שאין בעיקרון הבדלים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by zzz727,

אני רוצה לחבר את המחשב למסך טלויזיה HD LCD 32"... יש הבדל בין הכבלים הללו? vga,hdmi,dvi עם איזה כבל כדאי לי לחבר? מהכרטיס מסך יש לי רק DVI ומהטלויזיה יש לי HDMI,VGA כדאי לחבר בעזרת מתאם כמו למשל כבל DVI עם מתאם VGA?

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by fungiman,

קיבלתי לאחרונה רסיבר ישן של חברת מרנץ - דגם 2235. מדובר בדגם ביניים מסדרה של דגמים שהחברה יצרה במחצית השניה של שנות ה-70 וככל הנראה נחשבים לטובים ואמינים למדי. עיון זריז ברשת העלה שמדובר ברסיבר עם הספק בסטריאו של 35 ואט לערוץ ומקלט FM שנחשב למעולה. חיברתי את הרסיבר, שככל הנראה לא פעל כבר שנים, לחשמל בזהירות ומתוך ציפיה לצליל נפץ ותמרות עשן. למרבה ההפתעה הוא נדלק ואפילו רוב התאורה הפנימית עדיין פועלת. מאחר שאין לי כרגע רמקולים (בוז 2.2 שהיו ברשותי נמסרו לאחי - ברוך שפטרנו) הרסיבר חובר ל-SR80 כאשר המקור הוא CD72 של ארקאם כפי שניתן לראות בתמונה (לפני הצילום פרקתי את הפאנל הקדמי והוא עבר ניקיון יסודי). לציין שלא רק המראה החיצוני קלאסי ומרשים אלא גם המראה הפנימי (אין תמונות מ…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מחפש את המסך הנ"ל. חובה שיהיה של אחת החברות הבאות : פנסוניק , טושיבה , סמסונג , LG מטרות: צפיה בעיקר בתוכן שאני מוריד מהאינטרנט , חלקו HD חלקו DIV-X באיכות DVD. מרחק צפיה - 2.5 מטר. רוב הצפיה תהיה בחושך. חשוב שיהיו לטלויזיה רמקולים באיכות טובה. כניסת USB יכולה להוסיף לי המון. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Trin1ty,

שלום .. ברצוני לדעת איזה טלוויזיות מומלצות נמצאות בתג מחיר של עד 3500 ש''ח .. הגודל הרצוי הוא 37 אינץ' .. המרחק צפייה הוא 2 וחצי מטר ככה ש HD READY יהיה מספיק בהחלט . הטלווזיה תחובר לממיר הוט בהתחלה אבל יוחלף לממיר HD בזמן הלא רחוק .. שימושי הטלווזיה : קונסולה , WII ככה שלא נחוץ HD FULL .. צפייה בסרטים באיכות גבוה .. וכבלים ( HOT ) . תודה לעוזרים : )

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  22. Started by AgentZ,

אני מחפש אוזניות אין אמר כדי לחבר לאיייפון שלי , הם צריכות להיות כמה שיותר מבודדות רעש ובעלות איכות קול טובה תקציב : 300₪ עם אפשרות לחריגה ל400 אם זה שווה את זה אני לא כל כך מבין באוזניות אז נראה מה יש לכם להציע לי תודה מראש!

23. אני קונה בקרוב מחשב חדש ,ונודע לי שכיום מרבית הלוחות החדשים מכילים "כרטיס קול" ON BOARD מובנה שתומך ב-DOLBY HEADFHONE אשר מדמה SORRUND בעזרת אוזניות סטריאו רגילות. אוזניות הסראונד האיכותיות ביותר הן ככול הנראה האוזניות הללו: Razer Megalodon 7.1 Surround Sound Gaming Headset http://www2.razerzone.com/Megalodon/ אולם ה-RAZER הן אוזניות יקרות למדי- כ-800 שקל. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5749 למעשה ה-RAZER הן בעצם אוזניות סטריאופוניות אשר מופעלות על-ידי כרטיס קול חיצוני ולכאורה הן עושות אותו דבר כמו כרטיס קול על לוח האם ,רק שהן עושות זאת באמצעות חיבור USB, ולכן נשאלת השאלה האם בכלל יש טעם להשקיע כ-800 שקל באוזניות שכאלו אם יתכן וניתן לקבל תוצאה כמעט זה…

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by ewjX,

שלום לכולם. ה-HD555 חזרו למלאי בחנות שרציתי להזמין ממנה בחו"ל, אבל עכשיו שמתי לב שיש שם עוד שני דגמים של סנהייזר במחיר דומה ורציתי לדעת איזה הכי טוב או הכי מתאים לי. ה-HD555 עולות 510~ ש"ח, HD280 עולות 520~ ש"ח ו-HD280PRO עולות 540~ ש"ח. האזניות יהיו מחוברות אצלי למחשב וכנראה ישמשו בעיקר למשחקים. כרגע יש לי כרטיס קול מובנה (ALC883) ואולי בהמשך (בעוד הרבה זמן) יהיה לי כרטיס X-FI. חשובה לי כמובן איכות הסאונד והיכולת לזהות מאיזה כיוון הסאונד מגיע, אך גם חשובה מאד הנוחות. (השתמשתי פעם ב-HD202 והן היו לי מאד לא נוחות ולוחצות) אגב, האם אני צריך מגבר בשביל האזניות הללו? והאם אצטרך לשלם מכס? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by h5n1,

אהלן, רכשתי את הדגם הזה, M50, וגם מבקורות ששמעתי , וכן מההאזנה שלי, אני מקבל את הרושם שהן יותר אוזניות למיקס, אוזניות אולפן ורפרנס שכאלה, ולא כל כך אוזניות להאזנה למטרות הנאה. לכן רציתי לשאול שתי שאלות. 1. האם זה באמת ככה או שאלה אוזניות האזנה כמו כל אוזניות אחרות ואין סיבה להחליף? 2. האם beyer dt440 תהיה יותר מתאימה למטרות הנאה ממוסיקה? 3. איפה בארץ אפשר למכור את האוזניות האלה במחיר סביר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים