עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אני משתמש עם הלוח אם הזה: GIGABYTE GA-EX58-UD3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2989 שלדעתי, במחיר שהוא עולה, לא צריך לעשות כאלו רעשים יש למישהוא רעיון, למה זה קורה? תודה

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  2. אוזניות כפתור אף פעם לא התאימו למבנה האוזניים שלי ולכן מעולם לא יכלתי להשתמש בהם. לאחרונה יש לי צורך מתגבר בנגן מוסיקה נייד ואני מחפש פיתרון לבעיה. האם יש כאלו מתאמים והיכן ניתן להשיג אותם ?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by fungiman,

קיבלתי לאחרונה רסיבר ישן של חברת מרנץ - דגם 2235. מדובר בדגם ביניים מסדרה של דגמים שהחברה יצרה במחצית השניה של שנות ה-70 וככל הנראה נחשבים לטובים ואמינים למדי. עיון זריז ברשת העלה שמדובר ברסיבר עם הספק בסטריאו של 35 ואט לערוץ ומקלט FM שנחשב למעולה. חיברתי את הרסיבר, שככל הנראה לא פעל כבר שנים, לחשמל בזהירות ומתוך ציפיה לצליל נפץ ותמרות עשן. למרבה ההפתעה הוא נדלק ואפילו רוב התאורה הפנימית עדיין פועלת. מאחר שאין לי כרגע רמקולים (בוז 2.2 שהיו ברשותי נמסרו לאחי - ברוך שפטרנו) הרסיבר חובר ל-SR80 כאשר המקור הוא CD72 של ארקאם כפי שניתן לראות בתמונה (לפני הצילום פרקתי את הפאנל הקדמי והוא עבר ניקיון יסודי). לציין שלא רק המראה החיצוני קלאסי ומרשים אלא גם המראה הפנימי (אין תמונות מ…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by mtn9,

בהמשך לאשכול הקודם שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=440637 ואחרי שהחלפתי את הVS2421 המאכזבים, החלטתי לתת ביקורת על הדגם החדש של אלטק שהושק לא מזמן. יתרונות: לכל החוששים לרמקולים האלה אין שום רעשי רקע בניגוד ל2421 שהרעשים שלו עשו לי כאבי ראש ובגלל זה החלפתי אותם. ה2621 קטנים יותר מהדגם הקודם, גם הסאב וגם הרמקולים עצמם. הרמקולים איכותיים יותר - שומעים שהצליל "נקי" יותר, פשוט כיף לשמוע איתם מוזיקה. 3 כפתורים על הרמקול הימני - ווליום, כפתור "TONE" שלמעשה זה טרבל, ואחד יציאה שאמורה להיות כניסה למכשירי MP3 (להפתעתי גיליתי שזה גם חיבור לאוזניות, בחיים לא שמעתי על כניסה שהיא גם IN וגם OUT, הסברים בהמשך) חסרונות: אין כפתור שליטה על הבאס, לא בעיה כי אפשר דר…

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by moon sun,

שלום רב לכם קניתי מערכת קולנוע ביתי למחשב סוג logitech z5500 ואני מחפש כרטיס קול מצויין למוסיקה וסרטים בעיקר. האם החיבור האופטי זה נותן קול יותר טוב? אם כן שיהיה כרטיס עם חיבור אופטי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הדגמים הם : VS4121 ו - VS2621 של Altec lansing ו Microlabs m880 מה העדיף בניהם מה שאני רוצה לדעת העצם איזה מהם "יחנק" פחות בווליום גבוה לפי התכונות שלהם הם פחות או יותר זהים אך השאלה נותרת מה "יותר טוב"

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  7. היי, יש לי מחשב נייד HP probook 5310m עם יציאת display port. חיברתי לו מתאם DP-HDMI וחיברתי אותו עם כבל HDMI למסך ה-LCD שלי. תמונה אני מצליחה להעביר בקלות. אבל מדוע אני לא מצליחה לקבל סאונד? בהגדרות שמע של המחשב, מצויין שקיימת יציאת שמע של HDMI אך היא מופיע כ-Unplugged. כל הדרייברים מותקנים סבבה, אני לא רואה שום דרייבר לא מוכר/לא תקין. ואם זה עוזר יש לי windows 7. יש איזשהן הגדרות/התקנות נוספות שאני צריכה לעשות? אולי יש הבדלים בין המתאמים הקיימים היום בשוק? זה המתאם שקניתי: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/687 למישו יש הצעות? תודה רבה על העזרה!!

• 21 תגובות
    • 12k צפיות
  8. Started by ewjX,

שלום לכולם. ה-HD555 חזרו למלאי בחנות שרציתי להזמין ממנה בחו"ל, אבל עכשיו שמתי לב שיש שם עוד שני דגמים של סנהייזר במחיר דומה ורציתי לדעת איזה הכי טוב או הכי מתאים לי. ה-HD555 עולות 510~ ש"ח, HD280 עולות 520~ ש"ח ו-HD280PRO עולות 540~ ש"ח. האזניות יהיו מחוברות אצלי למחשב וכנראה ישמשו בעיקר למשחקים. כרגע יש לי כרטיס קול מובנה (ALC883) ואולי בהמשך (בעוד הרבה זמן) יהיה לי כרטיס X-FI. חשובה לי כמובן איכות הסאונד והיכולת לזהות מאיזה כיוון הסאונד מגיע, אך גם חשובה מאד הנוחות. (השתמשתי פעם ב-HD202 והן היו לי מאד לא נוחות ולוחצות) אגב, האם אני צריך מגבר בשביל האזניות הללו? והאם אצטרך לשלם מכס? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן, חשקה נפשי במערכת רמקולים לטלויזיה LCD שלי אשמח לקבל המלצות על מערכות רמקולים 5.1 טובות!!! כמו כן הטלויזיה מחוברת למחשב ככה שיהיה מצויין אם אפשר יהיה לחבר לטלויזיה ולמחשב עדיפות על חיבור דיגיטלי. תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  10. אז החלטתי להתקדם אל העולם ורכשתי לי רסיבר חדש בעל חיבור דיגיטלי (RXV-465 של ימאהה), חיברתי את כ.הקול בכבל קואקסיאלי לרסיבר. הבעיה היא שלא משנה מה אני עושה ואיך אני מגדיר, הרסיבר ממשיך לזהות 2 ערוצים בלבד בסטרים הדיגיטלי. ניסיתי כ.קל נוסף, ניסיתי לחבר באופטי, ניסיתי לשחק עם קצב הדגימה ועדיין הרסיבר מזהה רק 2 ערוצים, כמובן שהגדרתי את הכרטיס ע"מ שיוציא 5.1... משהו שלא חשבתי עליו? בעיית תוכנה? בעייה ברסיבר? תודה.

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  11. Started by h5n1,

אהלן, רכשתי את הדגם הזה, M50, וגם מבקורות ששמעתי , וכן מההאזנה שלי, אני מקבל את הרושם שהן יותר אוזניות למיקס, אוזניות אולפן ורפרנס שכאלה, ולא כל כך אוזניות להאזנה למטרות הנאה. לכן רציתי לשאול שתי שאלות. 1. האם זה באמת ככה או שאלה אוזניות האזנה כמו כל אוזניות אחרות ואין סיבה להחליף? 2. האם beyer dt440 תהיה יותר מתאימה למטרות הנאה ממוסיקה? 3. איפה בארץ אפשר למכור את האוזניות האלה במחיר סביר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Trin1ty,

שלום .. ברצוני לדעת איזה טלוויזיות מומלצות נמצאות בתג מחיר של עד 3500 ש''ח .. הגודל הרצוי הוא 37 אינץ' .. המרחק צפייה הוא 2 וחצי מטר ככה ש HD READY יהיה מספיק בהחלט . הטלווזיה תחובר לממיר הוט בהתחלה אבל יוחלף לממיר HD בזמן הלא רחוק .. שימושי הטלווזיה : קונסולה , WII ככה שלא נחוץ HD FULL .. צפייה בסרטים באיכות גבוה .. וכבלים ( HOT ) . תודה לעוזרים : )

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  13. יש לי LCD של סמסונג שהיא אצלי כ-4 חודשים ולאחרונה יש לי בעיה שאני מפעיל אותה יש קול אבל אין תמונה אחרי איזה 10 נסיונות שאני מכבה מדליק מכבה מדליק זה שוב עובד טוב אבל כל פעם זה חוזר על עצמו אחרי שאני מכבה אותה אני צריך להפעיל אותה לפחות 10 פעמיים ואין לי אחריות עליה כי הביאו לי אותה מחו"ל ככה שאין לי כל כך לאן ללכת איתה...

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  14. Started by Equalizer23,

היי, אני צריך המלצה לאוזניות in-ear (אם אני לא טועה במינוח). משהו בין 200 ל-350 ש"ח ושכמובן יהיו הכי טובות שאני יכול במחיר. אני שומע בעיקר ג'אז\רוק\מטאל אז כנראה שדגש על בס אני לא צריך. יש לי נגן iAudio X5 (עשרים ג'יגה עם וידאו) שמריץ גם FLAC אם זה משנה. בנוסף אני מעדיף לקנות בארץ (אחריות ופחות סיבוכים). תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  15. אני לא "אודיופיל " או איך שקוראים לזה. המטרה העיקרית היא לחיבור למחשב בצורה דיגיטלית לצורך משחקים וסרטים תוך הנאה מלאה מ-7.1. ברשותי סט רמקולים שמורכב מרמקולים ריצפתיים (קדמיים ) ומדפיים (אחוריים וצדדיים ). אני מחפש ביצועים סבירים ולא יותר ותמיכה מלאה בתקנים החדשים: HDMI 1.3A ,DOLBY TRUE HD , DTS HD הדבר הכי חשוב זה משך אחריות ארוך ככול האפשר ומחיר. מבקש המלצות לדגמים של חברות אמינות בלבד. תודה

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by pureress,

אהלן, אני כרגע בחיפושים אחרי רמקולים ניידים לN85 שלי. אני מחפש רמקול עם עוצמה טובה, וגם איכות, אבל שיהיה קומפקטי ולא משהו ענק (שיהיה באמת נייד) אני חשבתי על Jbl on tour Xt או JBL on tour הרגיל, אבל אני לא מכיר את השוק הזה ולכן אני פתוח להצעות אחרות. התקציב שלי הוא 700 ש"ח (אם יש משהו באמת ששווה אני יוכל לחרוג קצת)

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  17. שלום רב לכולם. בימים הקרובים אני מתכנן לקנות טלויזית LCD חדשה אך לא יודע איזה. התקציב עומד על 5000 ש"ח עם חריגה של עוד 200 ש"ח. הדרישה היא 40 אינטש וכמובן Full HD. מרחק הצפיה יהיה עד 3 מטר ולרוב היא תשמש לצפיה ב-Yes ממיר רגיל (אלא אם כן אתם ממליצים לשנות לYes HD) וכמובן סרטי HD ומשחקי xbox360. על מה הייתם ממליצים ??? אני פוזל קצת לעבר שלושת ההבאות : Toshiba Regza 42XV550 LCD או Sony KDL40S5500 או Sony Bravia KDL40V4000E LCD תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  18. Started by xpwmaster,

האם אפשרי לשנות את את saturation/hue/brightness/contrast במהלך ניגון הסרטים xtreamer . לא ראיתי את האופציות האלה קיימות במדריך המשתמש של המכשיר .

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש ברשותי RECIVER 5.1 תוצרת הרמן קרדון שתומך בדולבי דיג'יטל, דגם: AVR200 הבעייה שכדאי לשמוע ברמקולים בווליום מתקבל על הדעת אני צריך לסובב את החוגה של עוצמת הקול עד הסוף. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האם בעיה כזאת יקרה לתיקון? עד איזה סכום כדי להשקיע בתיקון מגבר שכזה,שהוא בן יותר מ-7 שנים, בהתחשב בעובדה בזה שיותר ויותר נכנסים לשוק רסיברים 7.1 שתומכים בכול התקנים החדשים של קול ווידיאו ? הכוונה לתקנים של BLUR RAY : HDMI 1.3A ,DOLBY TRUE HD , DTS HD

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  20. אני קונה בקרוב מחשב חדש ,ונודע לי שכיום מרבית הלוחות החדשים מכילים "כרטיס קול" ON BOARD מובנה שתומך ב-DOLBY HEADFHONE אשר מדמה SORRUND בעזרת אוזניות סטריאו רגילות. אוזניות הסראונד האיכותיות ביותר הן ככול הנראה האוזניות הללו: Razer Megalodon 7.1 Surround Sound Gaming Headset http://www2.razerzone.com/Megalodon/ אולם ה-RAZER הן אוזניות יקרות למדי- כ-800 שקל. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5749 למעשה ה-RAZER הן בעצם אוזניות סטריאופוניות אשר מופעלות על-ידי כרטיס קול חיצוני ולכאורה הן עושות אותו דבר כמו כרטיס קול על לוח האם ,רק שהן עושות זאת באמצעות חיבור USB, ולכן נשאלת השאלה האם בכלל יש טעם להשקיע כ-800 שקל באוזניות שכאלו אם יתכן וניתן לקבל תוצאה כמעט זה…

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  21. שלום אני מחפש אוזניות לאייפוד עד 250 שקלים, ישמשו למוזיקה ממגוון סגנונות, העיקריים זה מטאל ואלקטרוני. כרגע אני לא מקובע על עיצוב האוזניות, חשוב לי שיהיו איכותיות כמה שהתקציב מאפשר(זה בהכרח אומר ש-IE פסול ? או לאו דווקא ? סתם מעניין אותי לדעת אם הדעה הזאת נכונה) אם זה קשת עדיף שיהיו מתקפלות כמו ה-PX100, אבל שוב אם יש משהו איכותי יותר משמעותית שהוא פחות קומפקטי תציעו דגם מפה ודגם מפה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  22. -------------------------------------------------------------------------------- ערב נעים ושבוע טוב לכולם יש ברשותי מחשב בן 7 חודשים עם לוח אם MSI P43 Neo 7519 (התמונה של הלוח אם שלי זהה ללוח האם שבתמונה). http://i.testfreaks.co.uk/images/products/600x400/93/msi-p43-neo.3756125.jpg אני רוצה לחבר את המחשב לכניסה הדיגיטלית ברסיבר. ע"פ פירוט היצרן של הלוח אם (SPDIF-out pinheader) והעובדה שווינדווס מזהה שיש חיבור דיגיטלי - אמורה להיות במחשב יציאה דיגיטלית... יציאות האודיו היחידות שיש לי זה ה-6 שאתם רואים בתמונה, אז איפה היציאה הדיגיטלית? המון תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by dorman2,

אני מעונין לקנות מקלט אודיו אלחוטי תואם בלוטוס ע"מ לקלוט מוסיקה מהמחשב הנייד לרמקולים. ראיתי מקלט בקישור הבא: http://www.usb-online.co.il/Default.asp?PageId=14172&FragmentId=40982&MR=5 האם יש למישהו ניסיון עם המקלט הזה? האם האיכות של המוסיקה לא נפגעת כתוצאה מסוג הדוחס של ההתקן: SBC ? אשמח לשמוע אם יש מוצרים איכותיים אחרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by Mesatla,

יש לאחותי מסך 32" של sansui וחיברתי אותו עם DVI-HDMI ויש תמונה.. אך אין קול שאני מחבר עם 3.5mm mini-stereo to 2 rca חיברתי את הRCA למסך וזה לא עובד אין קול. אם אני מחבר רמקולים אחרים למחשב הם עובדים. איך אני מסדר לה את המסך?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by dorman2,

בכל הצילומים של הרמקולים רואים אותם חשופים. האם זה לצרכי פרסומת בלבד ובפועל יש גריל להגנה בחזית?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים