עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה. חשוב לי שלא יהיו כל מיני רעשי רקע גם כמסתובבים ברחבי בחדר. מה אתם אומרים על Lexus DH100 ? שאפשר להשיג ב-~500 ש"ח? ואולי על Hama FK966 ? תודה

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  2. רק בימים האחרונים צללתי לעסקי הטלוויזיות ולפי מה שראיתי עד עכשיו, אין כמעט ביקורות מקיפות על טלוויזיות ונתונים כמו סוג הפאנל שהמסך משתמש בו לא מוזכרים. העניין של חוסר הביקורות ונושא הקנייה על "עיוור" מאוד מטריד אותי ברכישה של הטלוויזיה (אני לא כל כך מאמין בללכת לחנות ולהסתכל בעיניים, העין לא בהכרך קולטת את כל גווני הצבעים ואי אפשר להשוות כל כך את גווני התמונה האמורה להיות מוצגת לתמונה אשר רואים בתצוגה של הטלוויזיה , אי אפשר לעמוד את אחידות הפאנל במיוחד כאשר האירגון של המסכים ושידור התכנים המוצגים במסך הם מיועדים לתת לטלוויזיה מראה כמו שיותר אופטימלי ולהסתיר את מגרעונותיה של הטלווזיה, עוד דבר חשוב שאי אפשר לראות בחנות זה ההבדל באיכות התמונה בתנאי תאורה שונים). גודל הטלוו…

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by aga123,

שלום,אני מעוניין לקנות LCD מתצוגה עד 1500 שקל,HD READY 32 אינץ,אשמח לעזרה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yoni321,

חברה אז ככה החלטתי לקנות טלוויזיה LCD התקציב הוא 1500 שקלים חמישים לפה. אם אפשר להחזיר לי תשובה כמה שיותר מהר תודה רבה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  5. מחשב מולטימדיה AMD Athlon II 215 Dual Core AM3 Gigabyte GA-MA74GM-S2H Transcend DDR-2 2Gb 800Mhz LG DVD-RW GH24-NS50X24 Sata Samsung ECO Green 500Gb SATA 16mb Parker Keyboard Slim PS2 Parker Mouse Blister PS2 מארז מולטימדיה כולל ווינדאוס XP חוקי . מותקן כולל קודקים לקריאת כל הפורמטים של סרטים 2,680.00 ₪ טלוויזיה "42 FULL HD תוצרת INOVA מיובא ע"י גטר. 3 שנים אחריות !!! 3,900.00 ₪

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by טלוש,

שלום, לאחר ההתקנה של הכרטיס הרשמים הם: - התקנה חומרתית לא פשוטה עקב ריבוי כבילה - התקנת דרייברים עברה בקלות - איכות בסטראו טובה יותר מזו שברסיבר NAD (ללא קשר להגברה כמובן, רק איכות ה-PRE) - כמות הפרטים בסאונד גבוה מאוד והרגישות גם כן - האיכות בסרטים גבוה מאוד - העוצמה של ההגברה של ה-OPAMPS המובנים גבוהה מאוד ולכן יש צורך להגביר פחות את ההגברה - איכות הוידאו השתפרה (כמעט מכל אספקט) - הצליל באופן כללי קר אבל מפורט באופן שאי אפשר לתאר במילים, אבל ככה זה במערכות HIGH-END, לטובה ולרעה. פינות לא סגורות: - לא נמצאה דרך לבחור את סוג המקור באופן אוטומטי (לדוגמה: אם המקור הוא 2.0 אז שגם הכרטיס יוציא כך ולא יעשה UPSAMPLE לערוצים נוספים). - לא נמצאה דרך להוציא את הנתון מה-…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by hury,

שלום רציתי לדעת אם הצ'יפסט G41 של לוח האם Gigabyte G41MF-US2H יתאים לכרטיס הקול LEXICON LAMBADA ? אשמח לעזרה ..תודה...

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by avi333,

שלום,יש לי מערכת סטריאו מסוג JVC MXG50 ואני רוצה לחבר אותה לטלויזיית הlcd לא ההד יוניט (כלומר ליחידה שבה מכניסים את הדיסקים וכל זה..) אני רוצה לחבר רק את הרמקולים שלה לlcd השאלה שלי היא מה הפתרון הזול ביותר שאני יוכל לרכוש בשביל לעשות את זה? חבר הציע לי לקנות מגבר קטן ואליו לחבר את הרמקולים ואת המגבר לחבר לטלוזיה פשוט רציתי לדעת אם יש עוד דרכים שאני יכול לעשות את זה בלי להוציא יותר מדי כסף. תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום הייתה לי מערכת ישנה מאור קניתי אותה בשנת 80 היה לה סאונד מעולה אבל היא הייתה מגושמת כשעברתי דירה נתתי אותה לאחי ובמקום זה קניתי רמקולים למחשב של אלטק לנסינג קישור http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=MX5021 אני לא מרוצה כי אני לא יכול להפיק את הצליל שהורגלתי אליו למרות שהרמקולים של אלטק לנסינג נחשבים איכותיים והשאלה שלי היא היכן הבעיה האם כרטיס הקול הוא צוואר הבקבוק או הרמקלים ,או שאי אפשר להגיע לאיכות ללא מע' סטראו תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן חברים,אשמח לעזרה עם העיניין. לינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4045 אז ככה..שמתי עין על הLCD הזאת,והתקציב שלי הוא עד 3800 ואני רוצה בגודל של 32 אינצ' וכמובן FULL HD,אני לא צריך יותר מ-32 אינצ' בגלל שזה לחדר. מה אתם אומרים על הLCD הזאת?יש משהו יותר טוב שאפשר להשיג במחיר של עד 3800 ש"ח? הטלויזיה הזאת תשמש אותי לצפייה בסרטי HD ושידורים רגילים,אני רוצה שהצפייה בשידורים רגילים תהיה באיכות טובה מאוד וחדה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  11. Started by DorM,

יש לי סאב של סט ישן של רמקולים, חשבתי לחבר זוג רמקולים לאיפה שרשום ימין וזוג רמקולים לאיפה שרשום שמאל, יעבוד? חשבתי על אלה לרכוש פעמיים : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7744&perur=2&t=9&c=199 במידה ויעבוד יש דרך להגדיר שתמיד יצא צליל דרך כל ה5 לא משנה מה אני עושה במחשב?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  12. במה לבחור כדי לקבל את האיכות המקסימאלית בסאונד? 24 סיביות או 16 ? ומה ההבדל ביניהם?

13. אני רוצה להביא רמקולים לחדר באיכות ממש ממש טובה שתקפיץ לי את החדר ושתתאים לי למשחקים לסרטים וגם למוזיקה . המערכת תתחבר למחשב והמחשב מתחבר גם לlcd שלי בחדר לכן אני רוצה מערכת ברמה גבוהה שתיהיה טובה גם לסרטים וגם משחקים וגם חשוב שתתאים לשירים התקציב 1000-1500 יש לי כרטיס קול מובנה Audio Adapter Intel 82801HB ICH8 - High Definition Audio Controller עכשיו אני ראיתי כמה סוגי רמקולים חלק מיועדים לממחשב כמו: http://d.zap.co.il/model.aspx?modelid=401797 : Creative G500 MicroLab X23: ה http://d.zap.co.il/model.aspx?modelid=451497 MicroLab X25: ה http://tms.co.il/product/5597 וחלק זה מערכת קולנוע ביתית שראיתי כמה במחירים טובים והם ביקורות טובות כמו: http://d.zap.co.il/fs…

• 84 תגובות
    • 7.6k צפיות
  14. שלום לכולם, אחרי קצת מחקר באינטרנט וגיליתי שבגדלים האלה אין מה להתעסק עם פלזמה, ושהדגם של סמסונג LA37A450 מומלץ. הבעיה עם הדגם הזה שהוא כבר קצת ותיק ושאין ממש חנויות שמוכרות אותו. אם כן, אני פונה אליכם בבקשה להמלצות על טלויזיה לסלון, 37", עד 4000 שקלים (אפשר גם בפחות). חשובה כניסת HDMI אחת לפחות, חוצמזה, כמה שיותר דגש על איכות תמונה. ממה שראיתי בענין הPHILIPS נראות מעולה (ועולות בהתאם), האם הן באמת כאלה טובות או שמדובר במצב מיוחד שהוכנס בהן לתצוגה בחנויות החשמל? לגבי עניין התמיכה בFULL HD, האם ישנן טלויזיות מתאימות? בנוסף אשמח להמלצות על מקומות טובים בהם אפשר לקנות את הטלויזיה. אודה לכם אם תענו במהרה, העניין יחסית דחוף. ערב טוב ותודה מראש, יונתן

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Y-T-M,

קניתי את הרמקולים Altec Lansing VS4121 עכשיו התקנתי אותם והכל אני עובד על win 7 אני לא מבין למה הרמקול הקונטרולר מאיפה שאני שולט לא עובד בכלל ומוצי שמע ממש חלש..כמו כן אשמח לקבל את הדרייבר של realteak ללוח אם שלי P35 DS3L rev 1 המערכת שלי 64 ביט..

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  16. יש לי טלויזית LCD של סמסונג. מחוברים אליה רמקולים של מחשב שיותר טובים מהרמקולים של הטלויזיה עצמה. הרמקולים עובדים בסדר גמור אך כשאני מעביר את הטלויזיה למצב מחשב (כדי לראות סרטים עליה) שומעים עם הרמקולים רק בצד שמאל. הרמקולים מחוברים לטלויזיה דרך יציאה בשביל אוזניות/רמקולים והמחשב מחובר לטלויזיה דרך יציאה שנקראת PC IN (עם כבל PL). בשידורי טלויזיה, וXBOX שומעים מצויין אך כשמעבירים למחשב שומעים רק בצד שמאל. מישהו יודע להצביע על הבעיה?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by Guy King,

אני מחפש לקנות מערכת סטריאו חדשה לחדר השינה שלי. התקציב גמיש. אם למישהו יש ניסיון עם מערכת טובה, אני אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  18. אז החלטתי להתקדם אל העולם ורכשתי לי רסיבר חדש בעל חיבור דיגיטלי (RXV-465 של ימאהה), חיברתי את כ.הקול בכבל קואקסיאלי לרסיבר. הבעיה היא שלא משנה מה אני עושה ואיך אני מגדיר, הרסיבר ממשיך לזהות 2 ערוצים בלבד בסטרים הדיגיטלי. ניסיתי כ.קל נוסף, ניסיתי לחבר באופטי, ניסיתי לשחק עם קצב הדגימה ועדיין הרסיבר מזהה רק 2 ערוצים, כמובן שהגדרתי את הכרטיס ע"מ שיוציא 5.1... משהו שלא חשבתי עליו? בעיית תוכנה? בעייה ברסיבר? תודה.

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  19. מישהו מכיר אולי את כל ההבדלים בין פורמטים של וידאו כמו BRRIP, R5 מה ההבדל בין קידוד DIVX ל-H264 וכו' או יכול להפנות למדריך שמסביר את ההבדלים ביניהם? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 1_Nike_1,

אוקיי אז אני עדיין צריך המלצה, רק שעכשיו אני יכול לצמצם קצת את האפשרויות משום שאני קונה רק מאמזון: http://www.amazon.com/ אז מה האוזניות הכי טובות ב-70-100 דולרים באמזון? מוזיקה+סרטים+גיימינג.. פשוט חולה סאונד + חשוב שיהיו נוחות ! יש אוזניות עדיפות באיזור המחיר הזה? (500 שקלים) השימוש העיקרי הוא מוזיקה וסרטי HD (הרבה DTS אם זה משנה משהו) אני רוצה אוזניות נוחות משום אני מרבה לשמוע מוזיקה (ובכלל אני לא ממהר להסיר את האוזניות לאחר שימוש, במיוחד בחורף כשקר 8)) מה יתן לי סאונד טוב יותר, להשקיע באוזניות הללו ולהשאר עם הכרטיס קול הקיים (מובנה פשוט בלוח P35-DS3L), או להשקיע בכרטיס קול טוב יותר (בתקציב של 500 ש"ח) ולהשאר עם האוזניות המעפנות שיש לי כרגע? (זבל של SmartBuy) או אולי…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by Pickaxe,

הכבל של האוזניות עושה בעיות, וכתוצאה מכך לא ניתן לשמוע חלק מהערוצים של הסאונד... בעייה מוכרת לכולם. האוזניות איכותיות ונקנו בחו"ל, לכן אני לא מתכוון לקנות חדשות כמובן. אני בטוח שיש פה כאלה שאולי יראה להם טריוויאלי להלחים את זה לבד, אבל לי זה קצת בעיה (ובכלל אין לי זמן פנוי כרגע...), אז מישהו מכיר מקומות שילחימו את זה עבורי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מחפש לקנות אזניות אל חוטיות עם מיקרופון בתקציב של עד 500 ש"ח איפה ניתן לקנות אזניות כאלה ואיזה דגם הכי מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by moon sun,

שלום רב לכם קניתי מערכת קולנוע ביתי למחשב סוג logitech z5500 ואני מחפש כרטיס קול מצויין למוסיקה וסרטים בעיקר. האם החיבור האופטי זה נותן קול יותר טוב? אם כן שיהיה כרטיס עם חיבור אופטי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום אני משתמש עם הלוח אם הזה: GIGABYTE GA-EX58-UD3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2989 שלדעתי, במחיר שהוא עולה, לא צריך לעשות כאלו רעשים יש למישהוא רעיון, למה זה קורה? תודה

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by moranhoresh,

איך אני יכול לראות תרגום עם קבצי SRT ב-Media Player Home Cinema ומקודד CoreAVC. משום מה התוכנה מבקשת אותי לעבור לקידוד Haali או WMR 7/9. תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים