אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מכשיר DVD LG398HP חדש ( ללא שום עדכון ) במכשיר מחובר ב- HDMI אך לא מצליח לזהות ולנגן קבצי מסוג זה שמתי לב שכל הקבצים הינם מסוג MKV, האם יש עדכון כלשהו שיאפשר לי לנגן קבצים אלו? במיד ולא מה ניתן לעשות? תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי ללכת על הרמקולים הנ"ל .. רק הבעיה היא המחיר בארץ - 2400 שקל בארצות הברית ראיתי את הרמקולים ב- 199.99 דולר .. עכשיו יש לי ידידה בארצות הברית שכנראה תוכל לקנות לי ולהביא את זה לארץ (אפשר להביא כל מוצר אלקטוניקה עד 200 דולר) אך אני לא יודע עם הם מחשיבים 199.99 ל200 דולר .. ויש לי גם אח שגר שם .. מישהו יודע כמה זה יעלה לי במשלוח חבילה מארצות הברית לארץ ? ועכשיו לדבר השני עם זה אני מעונין לרכוש כרטיס קול מתקדם שיתאים לצרכים שלי: 1.מוזיקה בעיקר 2.משחקים חדישים 3.וסרטים תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לצערי הרב, אחרי 3 שנים של איכות סאונד מעולה ויכולות בלתי רגילות, הלכו לעולמם הרמקולים שלי (Cambridge MegaWorks 510D). המערכת לא נדלקת ונראה לי שמדובר במקרה אבוד .... עכשיו אני מחפש תחליף ראוי ומתלבט בין כמה: Logitech Z-5500, Cambridge 550 THX או לייבא איכשהו רמקולים של Klipsch (פרומדיה 5.1). מה אתם אומרים , יש המלצות ?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הנה תמונה: קיבלתי אותו עם הכרטיס לכידה שלי PVR200 LEADTEK: לאן הוא שייך? תודה.
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום. ברשותי אוזניות Sennheiser HD497 הנפלאות. כרגע בעבודה במחשב אני משתמש בהם בצירוף עם הכרטיס קול O/B על ה ASUS A7V8X הציפ מתוצרת realtek. למרות שאיכות השמע עדיין טובה יותר מה ATP3 (ציינתי שהאוזניות מדהימות?) אפשר לשמוע שיש די הרבה harmonic distortion יחסית ליצאות סאונד אחרות (דיסקמן, מערכת סטריאו). השאלה שלי היא פשוט איזה כרטיס קול שווה לקנות בשביל צליל יותר צלול. אין לי צורך כרגע בפיצרים נוספים...
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, לצערי בגלל הצבא לא יוצא לי לבקר פה הרבה .... בקיצור העניין הוא כזה : אבא שלי רוצה לקנות לסלון מערכת קולנוע ביתי טובה והוא מוכן להשקיע בזה כסף. מה שצריך שיהיה במערכת, נכון לעכשיו ,זה שתי רמקולים קידמיים טובים (רצפתיים), רסיבר ומקור טוב (DVD או CD PLAYER). כל שאר החלקים נקנה אחרי זה, אלא אם יש איזה סט רמקולים 5.1 טוב . מה שאני צריך מכם זה פשוט המלצות לרסיברים רמקולים ונגני DVD\CD PLAYER טובים. וגם מקומות אליהם שווה לסוע ולבדוק ציוד אודיו. המערכת השניה זה לחדר שלי. מה שאני צריך מהמערכת הזאת זה ניגון מוזיקה באיכות הכי גבוהה שיש . המערכת תתחבר למחשב. מאחר והתקציב שיש לי לכל העניין הוא לא גדול (בסביבות ה 3 אלף) החלטתי ללכת על חלקים מיד שניה . עכשיו בדק…
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
בתקציב נמוך. הכוונה היא בין הATP3, לבין האינספייר T3030,(שנראים לי הכי נחותים) לבין הלוגיטק 230\210. מי ששמעת את הסטים האלו ויכול להגיד לי מי מהם הכי איכותי ומי מצדיק את התשלום עלהם. אני התענינתי בלוגיטק, אבל מעולם לא שמעתי אותם.. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, כשאני חוזר מיום עבודה, אני רוצה לשבת מול הלפטופ ולראות סדרה בשקט עם אזניות טובות. אני רוצה אזניית קשת, שמכסה את כל האוזן, נוחה, חוטית, עד בערך 700 שקל. כמובן שאם אפשר משהו טוב באיזה 200-300 גם אשמח... ראיתי בזאפ 2 שקיבלו הרבה חוות דעת טובות. Audio Technica ATH-M50X http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=883392 Sennheiser HD380 PRO http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=731935 האם כדאי אחד מאלו? איזה כדאי? האם יש משהו יותר טוב? תודה!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
או שזה גורם לריצודים במסך..?
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
עריכה: און כנס אמרו לי שתכול לעזור לי אוליי הנה אחד מהחמודים שלי.... (חייב לציין שבשילובם עם מגבר onkyo הם אדירים!!!!!) לא מזמן נשרף לאחד הטוויטר(במסיבה) ואחרי כמה ימים (אחרי מסיבה נוספת למען האמת) גם השני נשרף..... (רק בשביל ה"פרוטוקול" התמונה היא לא בחדר שלי אלא בסלון....) מישהו יודע כמה בערך אמור לעלות טוויטר בגודל הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תסתכלו במפרט ותגידו לי: האם הרמקולים שלי טובים למשחקים (ואני לא מתכוון לקנות חדשים)? אני רוצה לחבר אליהם שני רמקולים של מערכת סטריאו ישנה ועוד שני רמקולים גדולים. האם אפשר לעשות זאת ואם כן איך אני עושה זאת? איך אני עושה שכשאני רואה סרטים אז נגיד יש שני רמקולים מאחורי ושנים מלפנים אז כשבא מטוס או טיל מאחורי אז הצליל יתחיל להתגבר ברמקולים האחוריים וכשהמטוס יעבור אותי הצליל יעבור לרמקולים הקדמיים וילך וייחלש? (במידה ואני רואה dvd) תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ,לפני שבוע רכשתי את הנגן החדש של CLUBIN בנפח של ג'יג'ה - ראה קישור - http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=riverplay1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0&aff=Zap והבעייה שלי היא שלאחר שכשאני מוריד קבצים שאינם קבצי מוזיקה לנגן הוא נותן לי מן הודעת אזהרה שלא הכל נשמר או ירד כמו שצריך. אולם אני רואה את הקובץ ומצליח לעבוד איתו. מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה. שוב זה לא קורה עם קבצי אודיו . אודה לכם על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם אז הנה בעיה מוזרה שלא נתקלתי בה מעולם. הורדתי שני קיבצי ווידאו עם סיומת AVI ובכל פעם שאני מנסה לפתוח אותם(אפילו אם אני רק בוחר אותם, בלי לפתוח) מופיעה הודעה שאומרת שהאקספלורר (לא האינטרנט) נתקל בבעיה ועליו להסגר, וכשאני לוחץ "אישור" שולחן העבודה נעלם לכמה שניות וחוזר. אם אני מתעלם מההודעה(גורר אותה לצד המסך ולא לוחץ "אישור") ומנסה לפתוח את הקובץ בתוכנה אחרת(לא במדיה פלייר) אני יכול לראות את הקובץ. אבל אחרי כמה דקות המחשב מתחיל להתנהג מוזר עד שאני סוגר את הודעת השגיאה. ניסיתי להפעיל את הקובץ במחשב אחר עם אותן תוצאות. מישהו נתקל אי-פעם בבעיה כזו? :-\ יש משהו שאני יכול לעשות? ??? אולי לקודד אותו מחדש? :s05: תודה מראש למי שיעזור. אוהד
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
רכשתי את המכשיר הנ"ל בנפח 30 ג'יגה, האם קיימת אפשרות להתקין עליו עברית?
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין קנייה של אחד הדגמים של MICROLAB 6C/7C לבין מדפיים יד שניה שיתחברו למגבר ישן שברשותי. התקציב באזור ה-1000 שקל, אך אינני יודע שום נתון על המגבר הקיים וגם ברשת לא כל כך הצלחתי למצוא פרטים. מה דעתכם בנושא? האם יש לכם המלצות לגבי רכישת הדגמים שלעיל, או המלצות לגבי מדפיים יד שניה שנכנסים בתקציב. מעבר לכך אספר ש-90% ממוזיקה שאני שומע היא מהמחשב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, ראיתי אשכול כאן מחודש יוני לגבי המערכת הזו אבל אף אחד לא נתן ביקורת מעשית או המלצה טובה/רעה,רציתי לשאול אם למישהו יצא לבחון את איכות המערכת כי אני מחבב את המערכות של החברה הזאת יש לי אחת שאני מאוד מרוצה ממנה a-6321 2.1 ואני מחפש לשדרג למערכת רצינית יוצר לסלון אבל עם דגש על המוזיקה. אשמח לשמוע אם יש אלטרנטיבה ראויה באותו סביבות מחיר, היום ראיתי תמערכת בGOLDTOP ב 2K בערך נ.ב המטרה למקם אותם בסלון בגודל של 5.5 מטר אורך 4 רוחב
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מה שלומכם? חזרתי, עם צרה חדשה: המגבר שלי מרעיש! לא משמיע רעש דרך הרמקולים, אלא מרעיש בעצמו. מדובר במגבר בא בימים, תאריך ייצור אי שם בשנות ה-90. שמו בישראל Musical Fidelity A1-X. מחובר דרך קבע ל-Epos ES11 ביציאה וכרטיס קול של המחשב בכניסה, E-MU 1212m PCI (לא נראה לי שזה משנה) ללא תלות בווליום (הסאונד מהרמקולים נשמע בסדר כרגע) ללא תלות במקור או במצב של כל חוגה או כפתור אחרים. נשמע כאיזשהו זמזום על בסיס 50 הרץ. אני אמור להבין מזה שמדובר בתקלה חשמלית כלשהי? אולי בספק כח שלו? אתמול נראה לי שזה קרה גם כשהדלקתי אותו, רק שלאחר מס' שניות נשמע מעין "קליק" והזמזום נפסק, ולא שמתי לב בכלל שהמגבר עצמו הוא המרעיש. מישהו מכיר תופעה כזו???? כרגע הוא מרעיש כבר במשך איזה 10 דקות, ואני …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
512 Mb not more than 300 NIS 1024 Mb not more than 500 NIS thanks
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, יש לי הזדמנות במסגרת מבצע עובדים לרכוש טלוויזית LCD תוצרת HAIER בגודל "32 בעלות של 2000 ש"ח (תשלומים, +200 ש"ח להתקנה בלה בלה בלה). רציתי את חוות דעתכם לגבי הטלוויזיה הזו, האם היא שווה את ההשקעה והאם זהו מחיר סביר. רצוי לציין שאני מודע לכך שזה לא כולל HD (לא מפריע לי) ואני לא מעוניין לחבר לטלוויזיה פלייסטיישן או משהו אחר (אפילו לא קולנוע ביתי בשלב זה). אני מעוניין בטלוויזיה למטרת טלוויזיה שתהיה באיכות טובה. מה דעתכם? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי קניתי מיני דיסק של סוני לא מזמן העניין הוא כזה: קיבלתי איתו תוכנה להעברת שירים ממנו למחשב ומהמחשב אליו היא נקראית OpenMG Juke Box גם היא אחלה תוכנה רק שיש לה בעיה אחת שאי אפשר להעביר למחשב קטעים מהמינידיסק אלא אם כן הם נוצרו במחשב כלומר, אם הקלטתי את עצמי מנגן, למכשיר, אני לא יכול להעביר את זה למחשב. אז שאלתי היא אם מישהו מכיר את העניין והצליח להתגבר על זה איך שהוא (לא נפשית...) יעעעעננניי יש איזהשהו פטצ' או משהו כזה לתוכנה??? או אולי תוכנה אחרת שתומכת במנידיסק של סוני?? דרך אגב: המכשיר הוא MZ-S1 והגירסא של התוכנה היא 2.2.09.04100 תעזרו בבקשה אהה ואל תציעו לי לחבר את זה לליין אין במחשב.... תודה
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול של ASUS D2X עכשו משהו מוזר אני מחבר אליו אוזניות (HD595 של סייזנהיר) וגם בעוצמה הכי נמוכה (אפס!!!) עדיין אני שומע באוזניות ואפילו שומע חזק יחסית. עכשו שאני קצת מגביר, נניח שם על 5 (מתוך 100) זה כבר ממש חזק. ב10 זה כבר חצי דיסטוקט. השאלה היא מה אפשר לעשות? הייתי רוצה ש0 יהיה שקט מוחלט 20 יהיה כמו 10 שעכשו וכו'. כלומר שעוצמה תהיה הרבה יותר חלשה ונעימה. מה אפשר לעשות??
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אוקיי לפני איזה 4 שנים קנו לי מינידיסק ולא כל כך השתמשתי בו אז יש לי כמה שאלות אולי קצת מפגרות אבל תעזרו לי אם אתם יכולם. 1.איזה כבל אני צריך בשביל לחבר אותו למחשב....לאיפה לחבר במחשב... 2.ואיזה תוכנה אני צריך בשביל להעביר שירים אליו בקיצור תעזרו לי ... תודה רנלסון
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
דודים שלי מגיעים מארה"ב לביקור בארץ ב-14.7, ככה שאין לי הרבה זמן ואני חייב להחליט על הקניה בימים הקרובים. התקציב שלי הוא כ-200$ (אמנם עדיף כמה שפחות) ואני כרגע מתלבט בין ה-H10 ל-ZEN MICRO. הבעיה עם ה-H10 זה שמן הסתם אני אקבל את הגרסא האמריקאית, מה שאומר: באנדל לוקה בחסר, לא מזוהה ככונן נייד. הבעיה עם ה-MICRO שדי מרתיעה אותי מלקנות אותו, זה הבעיה הנפוצה עם חיבור האוזניות. שלפי מה שראיתי הבעיה מתגלה כמעט בכל נגן MICRO. הבעיה הזו משמעותית אם הקניה מתבצעת בארה"ב, שכן אני לא אשלח את המכשיר להחלפה כל חודשיים (CREATIVE לא מתקנים את הבעיה לפי מה שהבנתי, אלא שולחים מכשיר חדש, מה שאומר שהבעיה תקרה גם בו). המסך הצבעוני בכלל לא חשוב לי. עוד משהו, חשבתי שבערך באותו מחיר של ה-H10 הזה …
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות 2 קומפוננטים חדשים, ואני מחפש חנות שמוכרת כאלה. את ההלחמות מאחורה וההברגה לגוף הרמקול אני אבצע לבד (אלא אם זה כיף של החנות והם יהיו מוכנים לעשות את זה בחינם). אתם מכירים מקום כלשהו? אופיר.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-