אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
כשאני מחבר אותו בHDMI (שהגיע עם הממיר) האיכות בתכני הHD מעולה אבל בכל שאר הערוצים הרגילים רואים פחות טוב. כן זה ידוע שHDMI לא מתמחה בשידורי SD. התמונה גרעינית ומטושטשת, נראה כאילו יש יותר מדי צבע (פרצופים למשל נראים ממש אדומים-ורודים) וזה נראה גם קצת כאילו זה שידור שמיועד למשקפי 3D סטריאוסקופיות (נו האלה עם האדום והכחול). כל זה היה ידוע לי מראש אז דאגתי לחבר אותו גם בקומפוננט ככה שאני אוכל להנות משידורי SD וכשמידי פעם יש איזה סרט מעניין בHD או משהו אני מחליף בטלויזיה את האינפוט ועובר לHDMI. עם הקומפוננט זה שונה, יש תוכניות וערוצים באיכות טובה יחסית כמו רוב התוכניות בערוץ 22 או 10 ויש תוכניות או ערוצים שהם סבירים ומטה כמו ערוץ 11. ואז במקרים בהם האיכות הייתה טובה בממיר ה…
-
- 8 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
צפייה וחו"ד ראשונית על סוגי משקפיים תלת מימד וסרטים 3D רכשתי משקפיים שונות לראיית סרטי תלת מימד , טלוויזיה , זיקוקי דינור , תמונות תלת מימד . 8 סוגים שונים של משקפיים תלת מימד שנועדו לצפייה בסרטי תלת ממד ותמונות תלת מימד לדוגמא כאן : http://www.bluebuy.co.il/102719,auction_id,auction_details התמונות הסטטיות - ניתן לראות במשקפיים תלת מימד עדשות אדום כחול ואדום ירוק ישנם תמונות שנראות טוב יותר עם משקפיים עדשה כחול/ אדום לא כל כך התרשמתי מתמונות ברשת של 3D http://sites.yo-yoo.co.il/users/xcxcxc,page,13377 סרטים כל הסרטים 3D נראו טוב על משקפיים תלת מימד הצלחנו לראות את הסרטים בתלת מימד מפני שרכשתי מספר סוגי משקפים 3D יכולתי לבחור זוג שמראה טוב יותר סרטי תלת מימ…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש רמקולים טובים למחשב (אם אפשר shelf) לא איכפת לי מהסאונד במשחקים בסרטים וכו'.. איכפת לי רק מאיך שישמעו בהם מוזיקה.. אני שומע מוזיקת רוק בעיקר אם זה חשוב או רלוונטי או משהו... יש מצב שאני ארצה לחבר אותם גם לנגנים כלשהם אם זה רלוונטי גם.. עד 500 שקל אם זה מעט התקציב גמיש...
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
כשאני רואה סרטים מסוג MKV ואחרים יש בעיה שחלק מהסאונד כמו דיבורים חלש אבל ביריות ופיצוצים הסאונד מתגבר מאוד. בפורמט DVD זה לא קורה, כנראה שמסדרים במקור את הסאונד. האם יש דרך לנרמל את הסאונד כך שישמע אחיד? קול ותמונה עוברים אצלי מהמחשב דרך HDMI לטלויזיה, אני משתמש ב-BS.Player
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, מחפש שלט מומלץ ל-HTPC, עדיף עם עכבר מובנה, לטווח של כ-4 מטר לפחות. בגוגל מצאתי את זה, אבל לא התלהבתי... הוא לא מלהיב, הוא מכוער, והזמינות שלו אפסית. אני רוצה משהו בזמינות מיידית, לקנות מחר על הבוקר במקום, כמו שלט ה-MCE הרגיל של מיקרוסופט שנמצא במלאי של כל חור. הייתי לוקח את השלט של MS, אבל קצת מציקה לי העובדה שהוא לא כולל שום יכולת עכברית, וקיוויתי שאולי יש משהו טוב יותר..? נ.ב. מישהו יכול להעיד לגבי הטווח בשלט של MS ? תודה
-
- 24 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ראשית כל תודה לעוזרים. אני מחפש כמו שרשמתי בכותרת עדיפות לכרטיסים עם יציאות אנאלוגיות אבל שיהיה איכותי הוא יחובר לרסיבר דנון אנאלוגי בכ8 מטר כבל (באותה הזדמנות אם אפשר גם להמלצה על כבל)ומשם לרמקולים איכותיים אני שומע בסטריאו ולא בסראונד. ועוד שאלה קטנה האם DAC עם כניסת USB כגון V-DAC או MAGIC DAC יתנו איכות הרבה יותר טובה מכרטיס קול פנימי איכותי?.תודה.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות טלוויזיה דקה (לא משנה לי LCD או פלאזמה, מה שהכי יתאים) בשביל הסלון בבית שלי. הדרישות: 1. צפייה בערוצי כבלים רגילים בשביל כל המשפחה- ערוצים 1, 10, 22, ספורט וילדים. מרחק הצפייה מהספה הוא בערך 3.5 מטרים. 2. DVD ו-Blu-Ray (באמצעות PS3). בהמשך השנה אולי אשדרג את הרשת האלחוטית בבית ל-N ואקנה מחשב חדש אז תהיה גם הזרמת סרטים דרך ה-PS3. מרחק הצפייה כמו קודם, 3.5 מטר. 3. משחקים ב-PS3 (מן הסתם). כשאני משחק אני יושב על כורסא במרחק של 2 מטר מהטלוויזיה, בעיקר בגלל שכרגע אני עם SDTV של 25'' (בלתי אפשרי כמעט לקרוא טקסט במשחקים במרחק גדול יותר). *הסלון מואר היטב בבוקר ובצהריים, מה שהופך את הצפייה בטלוויזיה הנוכחית למתסכלת מאוד בשעות האלה עקב בוהק והשתקפויות. בטלוויזי…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
סלחו לי על השאלה, HTPC יקר יותר ומרעיש יותר DVD+external HD - אין אינטרנט האם בגדול אלו כל ההבדלים? אם כן אז למה HTPC?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים הבאים עדיף לחיבור אנלוגי למערכת 4.1 כשהדגש הוא על קבצי MP3 ומעט סרטים לכן איכות במוזקיה היא החשיבות העליונה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
עם כן יש דרך windows media center
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של PHILIPS ופתאום הם הפסיקו לעבוד במחשב..ז"א חיברתי אותך למשל לפלאפון והם עבדו והתסמינים הם..שמדליקים את המחשב אז שומעים את הצליל של הWIN שעולה ואפילו אני יכול להפעיל מוזיקה ולאחר כמה שניות פתאום העסק נהיה בשקט ואין קול...ושאני מפעיל את הרמקולים בשיר אחר אז המדיה פלייר כותב שיש בעיה בהתקן הקול שלי. מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מה שכתוב למעלה, בעיקר למשחקים וסרטים. אין תקציב מוגדר אפשר גם להתגמש, כמובן שכמה שפחות יותר טוב אבל שיהיה איכות טובה.
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בסביבות ה500 ש"ח. מערכת 2.1 איכותית למוזיקה. יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Gamer Fatality (השגתי ב330 ש"ח באיביי לפני שנה וקצת), כך שאני אשמח למשהו שינצל את זה. כרגע יש לי מערכת כלשהי של קריאייטיב שקניתי לפני 3 שנים במחיר של 160 ש"ח. תודה רבה (:
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 700 ש"ח חריגה מקסימאלית: אין 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6TD Deluxe 4. בקשות מיוחדות: מערכת רמקולים 5.1 ערוצים אני חשבתי על ה Logitech X-540. (עולים 686 ש"ח) איך הם ? והאם יש יותר טובים מהם באותו מחיר ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 700 ש"ח חריגה מקסימאלית: אין 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6TD Deluxe 4. בקשות מיוחדות: מערכת רמקולים 5.1 ערוצים אני חשבתי על ה Logitech X-540. (עולים 686 ש"ח) איך הם ? והאם יש יותר טובים מהם באותו מחיר ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי את הרמקולים הנ"ל, ובמהלך כל שיר הווליום עולה ויורד עצמאית מבלי שאגע בווליום במקלדת/ רמקולים. הרמקולים בנויים מסאב+4 רמקולים+סנטר. חשוב לציין שהפוטנציומטר של הרמקולים מאוד (!) רגיש, והסאב + 2 רמקולים יושבים על ממיר של הוט. בהתחלה חשבתי שזה מהמדיה פלייר, אבל גם סרטונים באתרים כמו youtube הראו את אותה הבעיה ובנוסף חשבתי שאולי בגלל שהסאב יושב על הממיר אולי זה נובע ממגנט או איזה זרם שמשפיע. מישהו חווה את אותה בעיה עם הרמקולים? זה מגיע לרמות שאי אפשר לשמוע כלום בהם. כמובן שאם הבעיה תתגלה מהרמקול או כל חלק שלו נממש את האחריות. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי רמקולים 5.1 של Logitech (X530). אממ, שלשום התקנתי Windows 7 Home Premium 64Bit ולצערי הדריבר משום-מה לא תומך ב 7 64BIT. אז נאלצתי להוריד ידנית מהאינטרנט. אחרי שהורדתי את הדרייבר ראיתי שזה לא אותו דרייבר של הדיסק, אבל הוא עובד טוב, כמו שצריך. אבל יש בעיה אחת - אין לי אופציה לשלוט על הווליום של הרמקולים שלי. אני רוצה שרמקול מסויים יעבוד על 85% וכל השאר על 100%. עשיתי את זה לפני שהתקנתי את 7, אבל עכשיו אני לא יכול. אשמח לקבל תוכנה כזו. יש לציין שיש לי כרטיס קול Creative Audigy Value.
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש כל מיניי חברות כמו Divoom ואין לי מושג איך להתייחס אליהן...כלומר אם היא חברה טובה אז ניקח אותה בחשבון כמו את JBL..ועוד וותיקות וידועות... בקיצר אילו חברות ממומלצות...??.. וחוות דעת על Divoom... תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים לגימינג עד בין 300-500 שקל של 2.1 שמעו אני צריך אץ התמורה הכי טובה שאני יוכל לקבל למחיר הזה תודה לכול העוזרים
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני מתכונן לרכוש מקרן חדש לחדרי. רציתי לדעת איזה פרטים חשובים עלי לדעת לפני שאני בוחר מקרן. הנה כמה פרטים אודות חדרי: 1. הקיר המיועד גודלו 120 רוחב על 70 גובה. 2. המרחק מהקיר המיועד עד למקרן יכול להיות עד 2 מטר, לא יותר. אם צריך עוד משהו תגידו על כל פנים אשמח לקבל מידע... בברכה, גל
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות רמקולים לסלון גדול.. בערך 10 מ"ר. רק לצרכי מוזיקה כאשר המקור הוא אייפוד או דיסקמן. יש כבר הכנה לרמקולים בפינות הסלון (כבלים), רק צריך לבחור את הרמקולים. מכיוון שמדובר על שטח גדול יחסית, נראה לי שיהיה הכי טוב לקנות מערכת של 4 רמקולים. תודה..
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה, השאלה בכותרת. החלטתי ליצור קצת מוזיקה עם האורגן, בכדי להפיג קצת את השעמום מידי כמה שבועות שאני חוזר הביתה מהצבא. יש כרטיס כזה, MIDI לחיבור האורגן למחשב ותוכנה שתאפשר לי לשחק עם אפקטים. מהו המחיר שאצטרך להשקיע בכרטיס שכזה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יוצא לי קול מהמחשב גם מהכרטיס קול און בורד וגם מכרטיס קול פתאום הרמקולים בסדר עובדים בדקתי אני לא רואה את האקוליזר{הסמקל של הרמקול}זז ואני עובד עצות :-\ איזה עוד פרטים צריך לרשום?כדאי שיעזור לכם להבין מה הפתרון של הבעיה שלי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום את הרמקולים והכל הלך חלק ובהגדרות שמתי על 5.1 ובREALTEK הוציא סונדים שיש 5.1 אבל משום מה כשאני מפעיל שיר או וידיו רק שני הרמקולים הקדמיים פועלים.. **אם אני מחליף בין הכבל השחור לירוק אז הרמקולים בצדדים פועלים..
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-