עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by DarkSight,

טוב תראו חברה אני מנסה לחבר את המחשב שלי עם הקבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך ויש כזה מפצץ שקניתי שיש בו 4 יציאות שהופך את החיבור של המחשב (S-VIDEO נראה לי) ויוצא ממנו כזה חיבור גדול כמו שמחברים היום לממירים אם מישהו יודע על מה אני מדבר ושמו SCART אחר כך אני מעביר לתחנה של הוידאו ומשנה את ההגדרות במחשב וזה לא עובד אני יודע שהחלפנו וידאו כי בעבר היה לנו וידאו אחר וזה היה עובד בצורה נורא פשוטה ותמיד הייתי לוחץ על איזה כפתור בוידאו שהיה כתוב עליו AUX אין לי מושג מזה,אז המחשב היה מתחבר לטלויזיה מישהו יכול לעזור??

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. קניתי(דיי מזמן) את ה אודיג'י2 יש לו יציאה דיגיטאלית וגם רסיבר של akai aa-v2100 עם יציאו אופטית וקואקסאלית. חרא של רסיבר אבל קניתי אותו כמגבר בלבד לסאונד, ניסיתי לחבר אותם דרך היציאה הדיגיטאלית וזה לא עובד..... זקוק לעזרתכם!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Mastulio,

אני מעוניין לקנות את האייריבר H10, אבל אולי אני יכול לחכות עוד קצת ולקנות את ה-H340. מה עדיף? יש הבדל באיכות הסאונד? ה-H340 שווה יחסית למחיר שלו (2000 ש"ח בבאג) ? הוא גדול וכבד או שלא כל כך ? איך הוא ביחס לH10 ? הוידאו שלו ברמה גבוהה ? באיזה פורמטים הוא תומך ? דרישות שלי: *נגן טוב ויציב, שלא ידפק מהר, שיחזיק לכמה שיותר זמן. *נפח GB'S גדול, לא חייב גדול מאוד אבל רצוי מעל 5 GB. *רדיו טוב מאוד. *הקלטה (גם מהרדיו). *אפשרות לעוד דברים חוץ ממוזיקה (תמונות וכו'..). *גודל סטנדרטי, שלא יהיה גדול ומגושם אבל גם לא קטן ולא נוח. *מחיר סביר (בין ה-1200 ל-1900/2000). תודה מראש לכל העונים, גל. ** ד"א - מי שכבר יש ברשותו את אחד הנגנים (H10/H340) יכול לרשום פה את דעתו האישית עליו ? תודה **

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. איך שהבנתי ה MP3 הולך להעלם מהעולם. השאלה היא עם רוב או כל המערכות אודיו שיש באוטו או במערכות סאונד ביתיות מהשנים האחרונות תומכות גם ב AAC? http://www.tgspot.co.il/mp3-creators-abandon-file-format/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by -LosNir-,

יש לי Sennheiser CX300 שקניתי ב eBay, כל הסימנים מראים שזה לא אוזניות מזיופות, הכתב קטן וצר, המחבר בצורת L והוא כסוף וכל השאר... אבל יש לי בעיה, המחבר של האוזניות די נקרע ויוצא מהמקום, ועכשיו גם מתחילים לשמוע חלש מאוד ובכלל לא מדויק באוזניה הימנית. תמונה: מה אפשר לעשות? אני חשבתי לקרוע את המחבר ולשים אחד חדש, הבעיה שהחוטים שבפנים הם מסוככים והם לא החברים הכי טובים שלי (קרה לי מקרה כזה עם אוזניות פשוטות יותר ובסוף לא הצלחתי לחבר את החוטים האלו)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yossia23,

שלום אנשים יש לי DVD PILOT בן 3 שנים והרבה זמן לא השתמשתי בו. כשאני פותח את המגש ושם דיסקים לצפייה המגש נסגר ואחרי 2 שניות נפתח מחדש. ניסיתי כמה דיסקים ולא עוזר כלום. למישהו יש מושג מה לעשות? מה הבעיה של הDVD? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום מבקש המלצה לאוזניות אלחוטיות נטענות למחשב/לטלוויזיה בתקציב - 300-500 ש"ח אני יודע שבמחיר הזה האיכות של השמע לא תהיה טובה, אבל אני מבקש את עזרתכם במציאת אוזניות המתאימות לתקציב.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אז אני רוצה או את הדגם הזה Morel NOVA 850 VELVET ב-1750 או את זה Morel NOVA 5.1 ב2189 מה נראה לכם יותר כדאי _המערכת לחדר ויש לי חדר גדול משהו כמו 4 על 4 עכשיו התקציב שלי לרסיבר הוא משהו כמו 1400 שקל.. אם אתם יודעים על יד שניה של משהו טוב או פומבית אז בכיף אמממ אני מעדיף שהרסיבר יהיה ל 6.1..כי אני מאמין ששמתישהו אני ארצה להוסיף סנטר משובך דרך אגב הכל הולך להתחבר למחשב ולטלויזיה אל סי די 32 (של סוני (בראביה) אם זה משנה)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. http://www.samsung.com/PressCenter/PressRelease/PressRelease.asp?seq=20050519_0000123644

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by broshg,

צהריים טובים לכולם אחרי חיפוש בפורום ראיתי המלצה חמה על ה-X16 של MicroLab אבל המחיר שלהם קצת גבוה לי. לאחר מתיחה קלה של התקציב הגעתי ל-350 ש"ח, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו מעניין. דרישות? 2.1 ואיכות צליל מדויקת. חוזק לא מעניין אותי, צליל נקי זאת המטרה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by lover323,

בחלק ממערכות רמתולים כתוב שהם כוללות Dolby Digital Decoder , בחלק כתוב Ac-3/DTS ready ובחלק לא כתוב כלום מה המשמעות של הדבר? חייבים שיהיה Decoder ברמקולים או שאולי כ.קול למשל יכול מבצע את העבודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. עדכון מאז ההודעה הקודמת - אני עכשיו מחפש טלוויזיה בגודל 37-42" (מרחק צפייה נע בין 1.5 ל3.5 מטר - עדיף 37"?) התקציב הוא 3-3.5K אבל כמובן שאני לא אתנגד לעודף. הטלוויזיה תשמש 50% מהזמן לשידורי SD, ו50% לשידורי HD (ערוצי HD של יס) פה ושם סרטים (גם בHD). לא תשמש כלל למשחקים. הדגמים שאני רואה בזאפ הם: Samsung LA40C530 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766580 LG 37LD460 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 Philips 37PFL5405 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762537 LG 37LH35FR - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732933 המלצות? דעות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. חברה השיר הזה תגידי מה נהיה של אופיר כהן הלחן שלו נלקח מאיזה שיר טורקי כתוב בלחן "עממי טורקי" אני פשוט רוצה לדעת מאיזה שיר בדיוק נלקח הלחן כי אני רוצה להוריד את השיר הזה בטורקית מקווה שתוכלו לעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by +Eliran+,

מישו מכיר את האוזניות האלו? ואם כן הוא ממליץ עליהם? כמו כן האם מישו מכיר את האתר שמוכר אותם? האתר:http://www.ecost.com/ecost/ecsplash/shop/detail~dpno~974352.asp תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by er0101,

הי, דרישות: מחיר: איזור ה400 ש"ח, אפשר להגיע ל500-550 ואולי גם 580 אם הוא ממש טוב. אם יש מכשיר שעונה לכל הדרישות אפשר לעלות עוד מהמקס'. גודל: די קטן, בערך 2", אפשר פחות אבל שיהיה נוח לתפעול. משקל: כמה שיותר קל, איזור ה60 גרם בערך. לא צריך להתפס על זה בדיוק. איכות סאונד: הכי טובה שאפשר בתקציב. תמיכה בפורמטים: אני מאוד מעדיף תמיכה בFlac. יצרנים מועדפים: Cowon iAudio, Iriver, MPIO, Archos, Sony. חובה: העברת שירים לנגן ללא תוכנה כמו לדיסק און קי (USB Mass storage). ממתין להמלצות, תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Ameralis Zaiir,

הכותרת די ממצה את עצמה... מצאתי תוצאות בחיפוש רק בקשר לRMS, אבל אני יודע שרושמים נגיד 500W PMPO או 500W RMS אז בקיצור, מה ההבדל בינהם ומה יותר טוב או שהם בכלל לא קשורים אחד לשני?

17. Started by A.L V.A,

כמה שאלות לקראת קניית h10 *הבנתי שהוא תומך ב asf, האם הוא באמת מנגן את פורמט הוידאו הזה? *האם הוא נכנס לכיס? *מקבלים איתו אוזניות איכותיות? *האם הוא נוח לשימוש?, נגיד אני רוצה לבחור שיר אז זה הולך מהר הניווט או לאט? *מה יש בבאג גירסא אירופאית או אמריקאית? *הוא תומך בעברית בלי שום עידכונים?{כחדש} *האם אפשר לעשות pause באמצע השיר?{אני יודע שזה נשמע טיפשי אבל אני חייב לשאול את זה} *ההקלטה שלו מהטיפ מנהלים היא טובה?{הכוונה לאיכות} *כנ"ל מהרדיו? *איזה צבע הכי כדי? תודה רבה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני נדהם מהאוזניות הללו אני היצלחתי לשמוע רעש לבן בעוצמה נמוך מה IRIVER זה לא צחוק האוזניות ההלו ...ממש אוטמים את האוזן ...משהו משהו ... אין לי מילים להשוות בין אוזניות של IPOD שיש לי לעומת האוזנית ...הללו ....זה עולם אחר ... אני ממש מופתע ... התענוג על לי בבג 300 שקל עם אחריות לשנתיים .!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by OR007,

הרמקולים- Hercules XPS 210 אמורים לעלות כ-50 דולר ועד היום בכל המקומות שראיתי אותם הם היו מוצעים בלמעלה מ-350 שקל !!!!!!! מישהו מכיר חנות אולי שמוכרת אותם במחיר שהם צריכים להמכר ?... :AR15:

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. צריך המלצה לאוזניות עד 650 ש"ח בעיקר לשמיעת מוסיקה מכל הסגנונות שמעתי פידבקים רבים על הM50X אך אם יש אוזניות עדיפות בטווח מחירים הנ"ל אשמח להמלצות ד"א יש לי כרטיס קול XONAR STX להגברת האוזניות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Freeze,

התמזל מזלי והגיע אלי סכום כסף נכבד, והחלטתי לנצל אותו כדי לקנות מערכת רמקולים חדשה (מאחר ושלי כבר גוססת כמה שנים). אני מחפש רמקולים שיראו טוב על השולחן, אך גם רמקולים שישמעו טוב מהם. בעיקרון, השימוש העיקרי הוא משחקים, מוזיקה וסרטים. היום יש לי מערכת 2.1 ששל Creative, ולכן יש עדיפות למערכת חדשה של 2.1. לעומת זאת, במחיר הנקוב למעלה (ולמטה), אם אפשר למצוא מערכת 5.1 טובה ואיכותית, אז אפשר גם לקנות אותה. התקציב הנוכחי הוא בסביבות ה500 שקל, מקסימום 700 שקל. יש עדיפות לרמקולים של Logitech ו Creative. אז, המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, אני מחפש רמקולים למחשב שיפיקו צלילים איכותים במחיר סביר. הלך לי לאחרונה הרסיבר ימאהה שמחובר ל2 רמקולים רצפתיים יחסית טובים. כמו הרבה רסיברים הימאהה היה מתחמם ובקיץ זה מורגש ממש. אני מחפש להחליף בציוד שעדיין יתן לי להנות מהמוזיקה בחיבור ישירות למחשב. לא מבין בתחום.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Lambomeir,

שלום, ברשותי רמקולים MicroLab X13 ואני שומע בהם ממש טוב אבל אני מחפש לשפר תמיד ובעקרון אני מחפש תוכנה לשיפור סאונד (למשל כזו שמדמה צליל היקפי יותר ממה שכרגע). נכון לעכשיו מותקן אצלי הדרייבר הכי חדש של Realtek hd audio driver ויש כמה אפשרויות של ״משחק״ עם הסאונד בממשק שלהם שבלוח הבקרה אבל זה רק משנה אותו ומוסיף אפקטים אך לא משפר אותו. קראתי קצת וראיתי שיש תוכנה בשם THX TruStudio Pro מישהו מכיר אותה ויכול להסביר קצת עליה או מצד שני לתת המלצה על תוכנה אחרת שיכולה לשפר את הסאונד? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני כזה מטומטם ועצלן!! יש לי את האייפוד כבר שנה ו...שבועיים. בקיצור הוא בסדר גמור אבל יש בעיה במהירות העברת שירים שהיא מאוד איטית! וזה כבר חצי שנה ככה, חצי שנה!! וכבר דיברתי איתם (עם ידע) ותמיד אמרו לי לשלוח אותו. אבל תמיד סמכתי על האחריות! ואמרתי שאני אעשה את זה מתישהוא... אבל אני כזה עצלן! לידע כללי יש לי את ה g3 עם ה 30 ג'יגה מארה"ב. (בזמנו 540$) מתי נזכרתי לשלוח את הקטן הזה? שלשום - והיום בבוקר מתקשרים אלי מידע ואומרים לי שאין לי אחריות ובלה בלה בלה (כאילו שלא ידעתי..), ורק הצעת מחיר (!) עולה לי 200+ שקל וזה עוד בלי תיקון זה רק עצם הבדיקה (תיקון יעלה לא פחות) תוסיפו על זה משלוח הלוך ושוב עד חיפה + כבל חדש שאני כנראה צריך (עוד איזה 300 שקל) מה קיבלנו? קרוב ל 1000 שקל ש…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש לקנות אוזניות קשת אלחוטיות לחדר כושר. טווח מחירים עד 400 (אפשרות לחריגה מהתקציב אך ורק אם זה ממש שווה את זה). חשוב לי שיהיו נוחות, שלא יחממו את האוזניים יותר מידי, ושלא יכיאיבו באוזניים יותר מידי, הנוחות מאוד חשובה לי. הייתי רוצה שתיהיה להן את האפשרות לחבר כבל 3.5 בנוסף לבלוטות'. שהרמת שמע תיהיה טובה. אם אפשר להשתמש בהן גם בשביל שיחות זה יהיה נחמד. נראה לי שזה כל מה שאני צריך מהן, אם מישהו שמבין יותר ממני יוכל להוסיף איזשהו קריטריון חשוב אז זה יהיה נחמד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים