אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אתחיל בזה שאני חדש בפורום ובמידה ואני רושם במקום הלא נכון עמכם הסליחה אמשיך בבקשת עזרה. קבלתי היום מערכת קולנוע ביתי JVC RX5022V ו Peerless S-150 (יחסית פשוטה וישנה אבל בחינם). יש לי כמה שאלות באיך לחבר את כל הסיפור, ופה אבקש את עצתו של המומחה. 1. איך לחבר את הסאב למגבר? 2. לאן הכי כדאי לחבר את הממיר yes maxHD ובאיזה חיבור הכי טוב? 3. לאן הכי טוב לחבר לפטופ שמתחבר לטלויזה בחיבור HDMI? אני מניח להוציא RCA מהTV למגבר או ישירות מהלפטופ? או משהו אחר? מצ"ב תמונות המגבר והסאב אשמח להכוונה. תודה רבה, אלכס
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה המלצה לאוזניות במחיר של עד 150 ש"ח למוזיקה, עדיף IN EAR, שיהיו איכותיות מאוד!! בעיקר לרוק ומטאל. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לאבא שלי מכשיר במקום הוידאו שהתקלקל להקלטה מחיבור קווסלי בלבד מלווין ישן (קנוי לא מושכר). חשבתי על DVR, סטרימר עם דיסק קשיח או כרטיס זיכרון, ובולו-ריי מקליט (תתחשבו במחירי הדיסקים הקשיחים היום). הוא רוצה רק להקליט ולא להשכיר מסיפרויות או להוריד מהאינטרטנט (למרות שיש לו נטבוק) תתחשבו גם ברק הקלטה במחיר. יש לו טלוויזית CRT (שפורפרת) עם חיבור קווסלי וסקארט. הוא גם רוצה לתזמן הקלטות שהוא לא בבית ואז לראות אותן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי טלוייזיה של LENCO ואני לא יודע איך להגיע להגדרת שיטת שידור. אני רוצה לחבר PS2 והוא בשיטת שידור NTSC. מישהו יודע איך משנים שיטת שידור של הטלוויזיה? נסיתי בשלט שחקתי בכל דבר אפשרי ב- MENU ולא הצלחתי. מישהו יכול אולי לעזור לי? בנוסף נכון כשמחברים למשל DVD\PS2 יש שלושה כבלים לחבר צהוב, אדום ולבן. כמה חיבורים כאלו אמורים להיות בכל טלוייזיה? זאת אומרת אין אפשרות לחבר גם DVD וגם PS2 במקום כל הזמן להחליף בינהם? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, דרישות: מחיר: איזור ה400 ש"ח, אפשר להגיע ל500-550 ואולי גם 580 אם הוא ממש טוב. אם יש מכשיר שעונה לכל הדרישות אפשר לעלות עוד מהמקס'. גודל: די קטן, בערך 2", אפשר פחות אבל שיהיה נוח לתפעול. משקל: כמה שיותר קל, איזור ה60 גרם בערך. לא צריך להתפס על זה בדיוק. איכות סאונד: הכי טובה שאפשר בתקציב. תמיכה בפורמטים: אני מאוד מעדיף תמיכה בFlac. יצרנים מועדפים: Cowon iAudio, Iriver, MPIO, Archos, Sony. חובה: העברת שירים לנגן ללא תוכנה כמו לדיסק און קי (USB Mass storage). ממתין להמלצות, תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר למעלה מחודשיים מחפש אוזניות, ולפני שבוע, תוך כדי הסתכלות באתר audiocubes, ראיתי את האוזניות האלה, שהן שיפור של הA900, שנחשבות למעולות לשימוש בנגנים ללא מגבר, אבל האוזניות האלה נמצאות באתר במלאי מוגבל, אודיו-טכניקה ייצרו רק 3000 כאלה, מה שתורם למחיר הגבוה. חיפשתי סיקורים של האוזניות, ומצאתי רק ביפנית. השאלה שלי אליכם היא אם שווה להשקיע מעל הA900 לאוזניות האלה? אני יודע שרוב הסיכויים שאף אחד פה לא שמע בהם, אבל אם מישהו יודע על אוזניות שיתנו לי תמורה מעולה בטווח המחירים של עד 370$, ושלא ידרשו מגבר? קישור לאוזניות: http://www.audiocubes.com/category/Headphones_Audiophile/product/Audio-Technica_ATH-A1000_Limited_Edition_Art_Headphone.html
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי בשביל הרקע: אני לא מבין גדול בכרטיסי קול... אבל אני שומע המון מוזיקה (mp3), ורואה המון סרטים באמצעות המחשב (DVD/DIVX).. ומדי פעם משחק (לא הארדקור גיימר, אבל משחק פה ושם) - יש לי מערכת רמקולים+רסיבר איכותית (AC3, 5.1) - ועד היום היה לי כרטיס קול סטריאופוני פשוט, ככה שאין לי מושג מה הפסדתי עד היום. הזמנתי מחשב חדש עם לוח אם MSI KT3 ULTRA-ARU - יש עליו צ'יפ אודיו און-בורד של רילטק (6 ערוצים) - ואני לא יודע עד כמה איכותי הוא... (יש למישהו מושג) - ורציתי לדעת אם אני זקוק למשהו איכותי יותר...? שמעתי רק דברים טובים על הכרטיסים החדשים של הרקולס, תוכלו בערך להסביר לי מה היתרונות של ה-GTXP על הפורטיסימו 2? לפורטיסימו יש יציאה ל-5.1 ? דיגיטלית? אופטית? אני אוכל להשתמש ב…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מוצא עליה שום מידע באינטרנט... או על הסדרה...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מחבר אוזניות לשלט של האקסבוקס יש זימזום קבוע. יש פיתרון? תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים עד 300 שקל שהכי שווה לקנות בשביל המחשב. חשבתי על אלו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1275&CatCode=416 או על אלו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3785&CatCode=416
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול חדש עד 300 שח שיחליף את המובנה בעיקר בגלל שהחיבור הקידמי נישבר איכשהו (מארז Arc midi r2) והאחורי גם כן נידפק (לא מצליח להפעיל את שני הרמקולים איתו ,הראשי לא עובד) המובנה הוא ALC887 של realtek והרמקולים הם solo c6 עכשיו יהיה נחמד גם אם הוא יתן שיפור מסויים על המובנה חשבתי על הכרטיס הזה: http://ksp.co.il/?select=.1082..34.&list=1&sort=2&glist=1&uin=18283&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך הוא ?יש המלצות אחרות ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אודה בבקשה לעזרתכם מה לקנות ? איזה דגם? חברה ? אני צריך רמקול נייד / בידורית , השימוש זה לפקיניק / אירוע משפחתי. מה שחשוב לי 1. עוצמה חזקה 2. איכות מוזיקה טובה 3.מחיר עד 1200 שח (ניתן לחרוג עד 200 שח) 4.כולל מיקרופון . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב - 2700 שקל מקסימום 3000 אם אני יצליח לגרד עוד קצת. שימושים - גיימינג במחשב, יחובר גם לממיר YES עם צפייה בתכני HD (עדיף מאוד FHD כי אני יושב קרוב למסך) עדיף מהחנויות BestBuy, Bigbox או כל חנות מומלצת בקריות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחלק ממערכות רמתולים כתוב שהם כוללות Dolby Digital Decoder , בחלק כתוב Ac-3/DTS ready ובחלק לא כתוב כלום מה המשמעות של הדבר? חייבים שיהיה Decoder ברמקולים או שאולי כ.קול למשל יכול מבצע את העבודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מה ההבדל בין האוזניות true wireless שבהן האוזניה יושבת לגמרי באוזן לבין כאלה עם מקל? מה יותר נוח להוציא מהאוזן?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מגבר ONKYO TX-DS575X ? 2 רצפתיים -160 WATT כל אחד סנטר 90 שניים אחוריים 90 כל אחד ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבערך חצי מהשירים שיש לי על האייריבר יש ברקע רעש *פסססט* מעצבן ואין לי מושג למה זה... השירים הם על 192 kbps ומעלה, וניסיתי להוריד אותם כמה פעמים, אבל תמיד יש את הרעש הזה... גם כשעושים ריפ מדיסק (מקורי). מה עושים נגד הרעש המעצבן הזה?! ??? עריכה: עוד שאלה אם אפשר: קראתי בפורם של iRiver International שיצא איזה תיקון או פירמוויר לתיקון הבעיה של ה-random. על מה מדובר? הורדתי את הפירמוייר 1.40 וזה לא סידר כלום... תודה מראש לכל העונים 8)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני מחפש אוזנות לטלוויזיה אלחוטיות חשוב שיהיה סטנד שפשוט מניחים אותם בתוכו כדי להטעין. שיהיו מאוד איכותיות ומאוד חזקות (לאבא כבד שמיעה) בואו נגיד תקציב של 700.... אם זה יהיה משמעותי אפשר אפילו עד 1000. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות In Ear לספורט בעיקר לריצה. חשוב שהאוזניות לא יחליקו מהאוזן ושהסאונד יהיה צלול, אני שומע בעיקר רוק (מקלאסי ועד כבד) ושהסאונד יהיה טוב לא יותר מידי בס אבל שלא יהיה שטוח. יש עדיפות לאוזניות עם שלט להעברת שירים ושליטה בווליום ומיקרופון מטעמי נוחות (ושיפעל על אנדרויד). מומלץ שהאוזניות יהיו עמידות מים בשביל לשטוף אותן מהזיעה. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי עכשיו LCD 32 של האייר דגם l32a9aa1 עכשיו איך כדאי לחבר אותו למחשב הכבל צריך להיות באורך 15 מטר השאלה היא אם לחבר בdvi-vga או בקומפוננט? תודה...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רציתי לקבל המלצה על אוזניות בתקציב של 150 שקל ושיהיו אוזניות כפתור ולא In Ear . יש חייה כזו? ה In Ear לא ממש נראה לי.. אני לא מת על הרעיון שזה נכנס לאוזניים כמו אטמי אוזניים ושזה מנתק לגמרי מהסביבה (יכול להיות מסוכן) חשבתי על ה JBL Reference 210 אבל קראתי עליהן ביקורת ממש לא מחמיאה כאן: http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/jbl-reference-210-earphones/ אם למישהו יש המלצות (אפשרי גם עם חריגה קטנה) זה יהיה נחמד... (אני שומע המון סוגים של מוזיקה) תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אוזניות גיימינג זה סתם תכסיס שייוק? יש לי סנהזייהר 300 II ובמשחקים אני לא שומע תעצדים מכול הכיוונים רק ימינה ושמאלה ולא למעלה למטה ולא לטווח ארוך, יש לי חברים אם אוזניות שומעים קשת אני לא בטוח עם גיימינג, ששומעים אותי מהצד השני של המפה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב על אוזניות חדשות, כי אני מרוויח קצת כסף מלקנות מחשב בחו"ל, ואני חושב את הודפים לנצל לעכבר חדש (MX510 ) ואוזניות. חשבתי על אחת מאלה - יש הבדל חוץ מזה שהספורטה הם מאחורי הראש והפורטה הם למעלה? הבדל מורגש? אני בכלל ארגיש הבדל בניהן לבין האוזניות שלי עכשיו (Sony MDR-G52)? אם אני מצליח לגרד כסף ל280, זה יהיה שווה את ההבדל? ויש עוד איזו אפשרות בין אלא ל-280?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי את הרמקולים solo7c מהקניה הקבוצתית שארגנתי לא מזמן. כמו את האוזניות סיברייה v2 של s.s. לכן אני מחפש כ.קול איכותי יותר מהמובנה שיש לי היום. *הדרישות הם לסטריאו בעיקר. *עדיפות לחיצוני בגלל האוזניות, אבל לא קריטי. *מוכן בהחלט להזמין מחו"ל בכל דרך אם אפשרי וכדאי. *תקציב 300 עם חריגה של 50 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אחרי התחדשות במגבר ורמקולים שמיועדים להתחבר למחשב, אני מחפש כרטיס קול שיעזור להפיק מהמערכת יותר. למען האמת התחום הזה חדש לי לגמרי ככה שאין לי שום מושג לגבי הטווח מחירים של כרטיסים, ככה שאני אוכל להגיד רק שהשימושים הם שמיעת מוזיקה מהמחשב וכן משחקים בו. הרכיבים של המערכת הם לא באיכות מטורפת, למעשה המגבר הוא וינטאג' של פיוניר אפילו, והרמקולים יהיו כנראה סולו6. אני צריך כרטיס טוב ולא אובר-קיל או של מקצוענים או משהו, עם המחיר נסתדר.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-