עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי רמקולים Logitech X530 אני רוצה שהרמקולים יהיו מחוברים ל: 1.מחשב 2. סוני 3 3. ממיר טלויזיה כדי לחבר לממיר ולסוני אני משתמש ב: למחשב אני מחבר רגיל כמובן, וכל פעם שאני רוצה לשמוע משהו אחר אני משנה את החיבורים.. איך אני יכול לחבר את זה בו-זמנית לשלושת הדברים ושאוכל לשלוט בכפתור מאיפה אני ארצה לשמוע (סוני\מחשב\טלויזיה) האם כדאי להשתמש במפצל או בריסבר (לא רואה טעם לבזבז 1000 שקל פה..?) ראיתי את המפצל הנ"ל: אך האם זה יקבל ויוציא 5.1 מקורי (Front,Left, Rear,Center..) או שפשוט ישמעו שווה ב 5 רמקולים? אשמח לתגובה ממישהו עם ידע בנושא שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Demon.M,

תטווח מחירים 200-400 ש"ח למערכת הפעלה 7 מעדיף שלא יהיה יו אס בי או חיצוני לגמרי (אלא אם יש לכך יתרון משמעותי). לצורכי צפיה ואולי לכידת וידאו (YES) תודה מראש לכולם !

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by muli82,

לא מזמן החליפו לי לוח אם כי הישן נדפק אבל בחדש ששמו לי הכרטיס קול המובנה יש לו רק חיבור אחד לרמקולים ובישן היה לי 3 לרמקולים ועכשיו יש לי סט רמקולים לא מחבורים למה אין מקום לחבר אותם אז אני צריך לקנות כרטיס קול משו נורמלי ולא יקר עד 150 שקל גג איזה יש? יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P43ES3G תודה לעוזרים

4. Started by muli82,

לא מזמן החליפו לי לוח אם כי הישן נדפק אבל בחדש ששמו לי הכרטיס קול המובנה יש לו רק חיבור אחד לרמקולים ובישן היה לי 3 לרמקולים ועכשיו יש לי סט רמקולים לא מחבורים למה אין מקום לחבר אותם אז אני צריך לקנות כרטיס קול משו נורמלי ולא יקר עד 150 שקל גג איזה יש? יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P43ES3G משו מאזור ראשון תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  5. שלום, הכל בכותרת. מחפש כרטיס קול איכותי למחשב נייד, שיהיה נוח לעריכה קטנה במוזיקה או בניגון עיקרי למוזיקה. אני יודע שהתקציב שהבאתי הוא לא מי יודע מה. אבל אם לא אמצא משהו איכותי ששווה את זה, לבסוף אני אקח את ה INDIGO, כן זה קפיצה בעוד אלפייה... תודה

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  6. אהלן! לאחרונה קיבלתי אייפוד נאנו והחלטתי שזהו ג'אמפ סטארט מצוין להכנס קצת יותר חזק לתחום הHI-FI. אני מחפש אוזניות כאמור לאייפוד, במחיר שבין 200-400, אני אצטרך לחסוך קצת בשביל ה400 אבל אם התמורה למחיר שווה את זה אני מוכן. המטרה היא אוזניות להתנייד איתן[סגורות], לשמוע מוזיקה בדרכים וגם בבית אבל אני מוכן "להתפשר" על פתוחות אם איכות הסאונד שווה את זה; אני מתלבט בין הKOSS PortaPro, Sennheiser PX100, PX200, AKG k81dj ואולי גם גראדו 60, למרות שנראה לי שאני אסבול מאי נוחות איתן. ידוע לי שרק הPX200 והAKG הן סגורות אבל עד כמה שהבנתי הן גם נשמעות פחות טוב[?] והמחיר לרוב יותר גבוה לכן אני מעדיף את הפתוחות. עוד אופציה שעלתה היא Etymotic HF5 מבאג ב400 ש"ח, אבל הבנתי שחסר להן באס וזה לא…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום היום קיבלתי את הטלוויזיה 47lh50 עכשיו יש בא כניסת USB 2 וניתן לצפות גם בסרטים דרכה. כאשר אני מכניס את ה-DOK שלי היא בכלל לא מזהה אותו, הDOK שלי הוא של SANDISK 16G דגם cruzer מערכת קבצים של FAT 32. תודה מראש עריכה: עם USB אחר עובד,מה יכולה להיות הבעיה שבגללה הוא לא מזהה את הDOK הספציפי הזה?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by dbx22,

אפשר לנעול.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  9. צריך עזרה בקניית מערכת קולנוע ביתי שיוחבר למחשב הבקשה מערכת כמה שיותר חזקה מבחינת בס וכמה שיותר נקי שלא ישמעו תקולות המעצבנים ברקע, בקיצור מערכת טובה כזאת ב1000-1500 שקל רק למערכת וכרטיס קול ב500 שקל אחרים. אני די בטוח שיש לא מעט מערכות כאלו שאני ממש חייב ליקות כי יש לי תMICROLAB FC550 2.1 והם סבבה אבל אני רוצה משהו הרבה יותר עוצמתי אתם מבינים וגם זאת מתנת יום ההולדת שלי אז אני רוצה משהו טוב אינה 2 מערכות שחשבתי אליהם מה אתם אומרים ? http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=11942 אלה דיי טובים לא יודע מה תגידו ? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733344&came=519 ואלה ניראים לי קצת יותר טובים ? נו מה אתם אומרים ? אני מדג…

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  10. אהלן. יש לי תוכנת הקלטה מהמחשב והתחלתי לדבר והיא הקליטה אותי, ואז הבנתי שיש לי מיקרופון פנימי במחשב. (לא היה מחובר מיקרופון). ואז שינתי משהו בהגדרות והוא כבר לא מקליט... מישהו יכול לעזור לי להחזיר אותו? יש לי Windows 7 ומחשב Dell Studio XPS 1640. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ובכן, הגיע תורי לבקש מפורום האוזניות הטוב בארץ (ואני לא אומר את זה כדי לצאת ידי חובה) עצות בנושא שהוא בבחינת נעלם מבחינתי. אני מחפש זוג אוזניות בראש ובראשונה למוסיקה ובחשיבות פחותה לסרטים. יהיה נחמד אם הן יהיו יכולות להיות סלחניות גם עם מקורות נחותים כדוגמאת youtube. סוגי מוסיקה עיקריים הם רוק מתקדם וג'אז. האוזניות יחוברו לכרטיס קול Realtek HD Audio שבמחשב נייד. רוב המקורות יהיו דחוסים, לצערי (192kbps בממוצע). אין כוונות להשתדרג בעתיד ל-DAC חיצוני או הגברה ייעודית. חשוב לי שהרפרודוקציה תהיה "נייטראלית-על הצד החם"; אני אוהב את הקסם השפופרתי הסטריאוטיפי המתבטא במתיקות וקטיפתיות באזור המיד-מיד עליון (טבעיות, הרבה אוויר לכל כלי, טבעיות, דעיכה מוקפדת, טבעיות כבר אמרתי?) והיית…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Cha0stAlker,

תמחקו, אח שלי נגע לי במשתמש. תודה

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by Zippy,

ברשותי רמקולים חדשים Altec Lansing VS4121 ונתקלתי בשני בעיות: 1) ברמקול עצמו יש גם כפתורי הנמכה והגברה של הטרבל והבס וכשאני מנמיך את הבס אז הסב משמיע מן רעש כזה די חזק. 2) הרמקולים עצמם משמיעים מן רעש לבן כזה, גם כשהווליום שלהם על הכי נמוך וככל שאני מסובב ומגביר את הווליום הרעש מתגבר. לפעמים הם אפילו משמיעים תקתוקים כאלו.. השאלה האם זה אמור להיות ככה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by abarbotel,

קניתי מחשב חדש ועכשיו יש לי כרטיס 7.1 מה זה ואיך אני מנצל את היכולות שלו? מה צריך לחבר?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן, יש לי טלויזיה דגם 32AV500E ואני מחבר אליה HTPC עם צ'יפסט Nvidia 8200 בחיבור HDMI. מערכת הפעלה XP. יש תמונה ויש סאונד רק שהסאונד לא מסונכרן. למשל, בהשמעת MP3 הסאונד ישמע רק אחרי שעברו 2 שניות מהשיר. הדבר המוזר הוא שבהשמעת MP3 (ב-WMP), כשאני מחזיר את השיר להתחלה, השיר מושמע מההתחלה כמו שצריך. כאילו, כל עוד תוכנת ההשמעה פתוחה עם השיר, הסינכרון נשמר, אך הוא אובד כאשר מפעילים את ה-WMP מחדש. ניסיתי לשחק עם הגדרות הסאונד בטלויזיה, בין השאר גם עם ה- LIP SYNC, כיביתי הדלקתי... שום דבר לא עוזר :-\. צריכים לחזור אלי מהתמיכה של ניופאן, אך חשבתי אולי מישהו פה יכול לעזור לי יותר מהר .

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי, לפני שבועיים התקנתי וינדוס7, אך לצערי כשבאתי להתקין דריברים לכרטיס קול onboard שלי לא הצלחתי למצוא דריברים מתאימים לוינדוס 7. לאחר בירור קצר הבנתי כי לא קיימים דריברים מתאימים, ועכשיו אני תקוע בלי סאונד. אפשר בבקשה עזרה עם העניין? הכוונה או למצוא דריברים או רעיונות לכרטיסי קול PCI express בטווח של עד 400 ש״ח מפרט: לוח אם Asus M2NPV-VM תודה רבה, אורן

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by amd@ati,

היי כולם, בימים אלה מכר שלי נמצא בארה"ב והייתי רוצה לקבל מכם המלצה לאזניות לשימוש מוסיקה. אני אעדיף המלצות לאזניות in ear, אך אם ישנם סוגים יותר מומלצים אשמח לשמוע. אני די מוגבל בזמן שכן הוא יחזור לארץ בעוד כמה ימים. תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by gilka,

יש למישהו נסיון איתם?או לינק לביקורת? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש לי זיכוי ברשת KSP והדבר היחיד שאני צריך למחשב זה רמקולים אני מעוניין ברמקולים לסטריאו (2.0\2.1\2.2) רצוי שייראו כמה שיותר טוב אבל הכי חשוב שישמעו כמה שיותר טוב התקציב הוא עד 600 ורציתי לדעת על מה הכי הייתם ממליצים לי. תודה רבה.

20. מתעניין מה דעתכם עליהם בעיקר למוזיקה ומשחקים ופחות לסרטים... אשמח לכל פיסת מידע.

• 38 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by tepez,

אני מתכוון לקנות את Logitech Z5500 בשביל המערכת קולנוע ביתי שתהיה בסלון. הבנתי שבמחיר שלה, 2600 ש"ח, היא עדיפה על אלטרנטיבות של רסיבר + מערכת רמקולים. אני צודק? מבחינת כרטיס קול וכבלים, מה אני צריך כדי לקבל ביצועים אידיאליים מהמערכת?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by HubbaBubba,

שלום לכולם, יש לי כרגע כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS P5KC ורמקולים HARMAN KARDON SOUNDSTICKS 2 ואוזניות HD465. אם אני אשדרג את הכרטיס קול ל ASUS XONAR D2X, יהיה הבדל משמעותי ומורגש מבחינת איכות שמע באוזניות וברמקולים מהכרטיס המובנה שלי? שוב השימושים הם נטו למוזיקה ובקושי למשחקים. שווה לי לשדרג או שלא יהיה הבדל משמעותי? אם יש לכם המלצה לכרטיס טוב יותר עד 700 שקל אני אשמח. תודה.

23. Started by infer73,

שלום לכולם. אבא שלי מחפש מקרן כדי להשתמש בו להרצאות. הבחור שאחראי על עניינים כאלה אצלו בעבודה הציע לו לקנות את Sanyo PLCXE33 במחיר של כ-3500 ש"ח. אני לא ממש מבין כלום במקרנים, אני רק יודע שמנורות עולות הרבה כסף, וזהו. בנוסף, היינו רוצים להשתמש במקרן כדי לצפות במשחקי כדורגל אצלנו בבית, ע"י זה שנתלה אותו באיזה מקום קבוע, ונחבר אליו את הממיר של YES. אנחנו לא מתכוונים לראות תכני HD או משהו מתוחכם מדי - רק דרך לראות את המשחקים על מסך גדול יותר. אז בקיצור - מה דעתכם הכללית על המקרן? האם הוא יתאים למשימות שיועדו לו? והאם יש אופציות אחרות, טובות יותר - או זולות יותר? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  24. אז כך. כרגע, אני רוצה לקנות מערכת סטריאו במחיר מאוד נוח כמו בכותרת + פטיפון זול שמצאתי. לאחר שיטוטים נרחבים באינטרנט, הבנתי שקיים במערכת הזו חיבור פונו, ושכל שעליי לעשות על מנת לנגן גם תקליטים זה לחבר אל החיבור הזה את הפטיפון. הכול טוב ויפה עד כאן. החלטתי לודא זאת והתקשרתי לכמה חנויות ישראליות שמוכרות את המערכת כדי לשאול אם אכן קיים בה חיבור פונו, וכולם בלי יוצא מין הכלל לא ידעו על מה אני מדבר, ולאחר הסבר קצר מצידי הכריזו נחרצות כי לא קיים בה חיבור כזה (או בכל מערכת מייקרו אחרת). מה דעתכם בנושא? יש או אין חיבור, או שהאם יש דרך אחרת לחבר אל המערכת הזו פטיפון? (אגב, אני גם שוקל את המערכת המוקדמת יותר מדגם CMT-EH10. מה לגביה? יש אפשרות?) אני שובר על זה את הראש כבר ימים ואין …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Einav,

שלום חברים יקרים!! עברתי דירה ובסלון החדש יש מסך גלילה כזה שמשתמשים בו בשביל מקרנים בערך בגודל של 2 מטר גובה על מטר רוחב (משהו כזה אל תתפסו אותי במילה) ואני חושב שזה סימן משמיים לכך שאני צריך לקנות מקרן. המקרן יהיה בשימוש ביתי ומטרתו להפעיל קריוקי פעם בכמה זמן וגם לצפות בסרטים ואם אפשר אז גם לשחק בפלייסטיישן. שוטטתי ביד2 ובזאפ וראיתי מקרן נחמד שנקרא LG DS325 ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו אם הוא טוב ומתאים לצרכיי. בזאפ המחיר הכי נמוך הוא 2705 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים