אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי אני מעוניין בסטרימר שיאפשר לי צפייה בסרטי HD ויתמוך בשילוב כתוביות עבריות. (קבצי srt/sub) על איזה מכשיר תוכלו להמליץ לי?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר WD TV עכשיו חיברתי אותו לטלויזיה והכל עובד אבל יש בעיה אחת, כאשר מנסים לראות סרט hd (בפורמט mkv) אז רואים אבל לא שומעים אותו. (פורמט השמע של הסרט הוא DTS) לפי דעתי המחשיר פשוט לא קורא את הפורמט DTS אשר איכשהו להמיר את זה לפורמט שהמכשיר יהיה מסוגל לקרוא? תודה לעוזרים, וערב טוב.....
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 2.1 למחשב בסכום ה 1000 שקל הדרישה שלי מעבר לאיכות כמובן זה שיהיה להם שלט חוטי/אל חוטי ז"א שהשליטה לא תהיה מאחד הרמקולים שמתי עין על הרמקולים האלה של alte lasing http://reviews.cnet.com/pc-speakers/altec-lansing-mx5021/4505-3179_7-30631804.html רוב הביקורות משבחות את איכות הסאונד אבל קראתי מנגד שיש כמה אנשים שהרמקולים משמיעים להם "רעש לבן" אני נוטה להאמין לזה מאחר שקראתי גם פה בפורום על מישהו עם רמקולים של אלטק לסינג מדגם שונה אבל עם בעיה דומה ואם אני שם על רמקולים של 2.1 1000 שקל אני מצפה לאיכות. אם למישהו יש המלצות על רמקולים שונים אני פתוח להצעות אגב ראיתי גם את הרמקולים של logiteac z2300 שע"פ הביקורות הם מצויינים http://reviews.cnet.com/pc-sp…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חג שמח ושבת שלום. החלטתי לשדרג את סלוני ולצערי הרב התקציב לא בשמיים והדרישות לא קטנות. הדרישות לפי סדר עדיפות: 1)רמקולים נתלים (במידה ולא אז ממש דקים שיעמדו בצמוד לLCD) 2)חברה מוכרת 3)עיצוב מרהיב 4)טווח תדרים רחב כמה שיותר 5)הספק לא פחות מ50W RMS בנצילות של 89DB+ התקציב הוא כ2500 להכל (כנראה אפשר להוסיף עד 2900) - ואני צריך סט של 5 רמקולים (סאב יתווסף בהמשך ורסיבר עם שלט) אשמח לעזרתכם !
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם!.. אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לחדר, שהמטרה היא לחבר אותה למחשב או מצד שני לקנות רמקולים למחשב ישירות. רציתי לדעת מה עדיף לדעתכם? אני לא מתכוון לשפר כרטיס קול או דברים אחרים שהבנתי שצריך בשביל שהשמיע של רמקולים למחשב תיהיה טובה יותר.. הצרכים העיקריים שלי זה מוזיקה, קצת משחקים וסרטים, אבל העיקר הקטע של המוזיקה, ואני לא איזה חובב מושבע שצריך שכל פיפס קטן ישמע פרפקט אבל כן חשוב שיהיה איכותי.. השימוש הוא לחדר אישי לא לסלון גדול או משהו כזה ככה שגם הווליום לא יהיה ברמה של להפציץ את הבית אלא רמה סבירה לחדר ממוצע, וגם אני רוצה שיהיה יפה ולא סתם איזה משהו טוב ומכוער שיכער לי את החדר.. התקציב שלי הוא עד 1500 שקל ואני רוצה למצות את התקציב ולא לקנות משהו ב-700 נגיד. ע…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום. איזה מיקרופון איכותי יותר, לווקאל ואיסטרומנטאל? עדיפות לווקאל. ראש בראש, מי טוב יותר? http://www.bhphotovideo.com/c/product/598409-REG/Shure_SM27_LC_SM27_Large_Diaphragm_Cardioid.html#specifications http://pro-audio.musiciansfriend.com/product/Roland-DR80C-Studio-Condenser-Microphone?sku=271304&src=3WFRWXX&ZYXSEM=0&CAWELAID=26020906 תודה.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card אני לא מצליח למצוא את הדרייב שלו (אני צריך שהדרייבר יתמוך ב-WIN7 או ב-VISTA או ב-WIN XP
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה מחשב עבור HTPC בחרתי בלוח הבא: GIGABYTE GA-785GMT-USB3 http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3328&ProductName=GA-785GMT-USB3 המחשב מחובר באמצעות כבל HDMI למסך ה- LCD. לא הצלחתי למצוא את המקום הנכון/להגדיר שבחיבור זה (HDMI) הוא יעביר 5.1 בלוח מצויין שהוא תומך בדולבי דיגיטל וב- Home Theater. לאחר חיפושים רבים, מצאתי את השורות הבאות ב User's Manual : Please note the HDMI audio output only supports AC3, DTS and 2-channel-LPCM formats. (AC3 and DTS require the use of an external decoder for decoding.) מישהו יכול לתרגם לי את המשמעות ? האם זו הסיבה שממשק ה- HDMI לא מוציא לי 5.1 ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש LCD 32 full HD ממש איכותית . עד 2700 שקלים , למטרת חיבור לאקס בוקס ולחיבור למחשב לצפיית סרטים בHD מעדיף בחנות באיזור חיפה . תודה מראש לעוזרים :-)
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הרעיון מי לוקח את היוזמה,מומחי האתר איפה אתם,או דעתכם
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום אני צריך מערכת סטאריאו או רמקולים לא כזה משנה לי כל עוד שומעים טוב אבל המערכת צריכה להיות עם כניסת USB שאפשר פשוט להכניס לה DOK (דיסק און קי) ולשמוע שירים ישירות ממנו ללא צורך בדיסקים הכי חושב ללא צורך במחשב! יש דבר כזה? ואם אין איזה פתרון אחר את יכולים להביא לי?.. תקציב עד כ400 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, על המחשב הקודם שלי היה כרטיס טלויזיה והייתי צופה דרך ממיר שמחובר לכרטיס ורואה דרך תוכנה שנקראת pctv vision הכרטיס שיש לי הוא כרטיס בחיבור PCI Pinnacle Systems Studio PCTV 109E-0878 את הכרטיס העברתי למחשב אחר, וכרגע אין לי דיסק התקנה של הכרטיס טלויזיה או של התוכנה pctv vision לא אכפפת לי מעריכה ולכידת וידאו, אני רוצה רק לראות דרך הממיר שמחבור לכרטיס כמו במחשב הקודם.. ניסיתי לחפש בגוגל את השם של הדגם וכן את התוכנה pctv vision לא מצאתי משהו מתאים לא כאן ולא כאן. מה עלי להוריד ולעשות ? תודה מראש, שי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז אני צריך עכשיו כרטיס ללפטופ שעדיף שתהיה לו יציאה נורמאלית לחיבור לאוזניות, והכי חשוב, תמיכה ב-DDL. אני מכיר 2 כרטיסים כאלה. ה-U1 של ASUS, ועוד איזה כרטיס שלצערי ברח לי השם שלו (ולא היה לו חיבור אוזניות איכותי ממילא). האסוס עושה את מה שאני צריך (לפחות על הנייר), הבעיה איתו היא שהוא לא ממש זול, ואני בספק עד כמה הוא יציב/יזכה לתמיכת דרייברים כיוון שאף אחד כמעט לא קנה אותו. אם מישהו מכיר אישית את ה-U1, ויוכל להרחיב, או שמכיר כרטיס אחר שמתאים לשימוש שלי, אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי את המערכת PIONEER HTZ 170 עכשיו היא מחוברת לטלויזיה שאני שם על מצב LINE אני שומע רק מהבאס ומשתי הרמקולים הקדמיים(יש לי 5 רמקולים ובאס) עכשין אפשר לעשות משהו כדי שישמע בכולם ? כשאני מחבר למחשב זה גם רק מהרמקולים הקדמיים ומהבאס אפשר אולי לשנות את זה במחשב עם כרטיס קול ?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אז ככה... אחרי לבטים רבים החלטתי לחבר בין המחשב האישי שלי (קומה שניה) לבין הטלוויזיה הביתית. הבעיה כאן היא המרחק.. איזה כבלי HDMI וCOAX של 15/20 יהי הכי טוב למטרה הזו אם בכלל?
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
האם יש המלצה לדונגל DVB-T USB לקליטת שידורים דיגיטליים? כזה שתומך גם בWIN 7/64
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין בקנית אוזניות in ear מה מומלץ מבין הדגמים הבאים: 500/Sennheiser CX300/400 JBL 220/250 AKG K324P AKG K330 AKG K321 Creative EP-630 ? יש למישהו דגם להמליץ עליו מן הרשימה המכובדת הזאת?
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, וכמו רבים פה אני לא מבין הרבה ברמקולים. כרגע יש לי Logitech X-230 2.1 שלא מספקים אותי. אני מחפש זוג חדש של 2.1 באיכות ובהספק גבוהים יותר. חשוב לי שהסאב לא יעלה בהרבה על המידות של הסאב הנוכחי- 22.8x15.2x23.5 כי טכנית לא יהיה לי מקום לשים אותו. אשמח לכל חוות דעת. תודה רבה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אהלן, קודם כל חשוב לי לציין שהכרטיס מיועד בעיקר למוזיקה וסרטים. כרגע אני משתמש בכרטיס on board בלוח ep45-ds3l עם מערכת Z5500. בכל מקרה, רציתי לדעת אם יש כרטיס שייתן שיפור משמעותי בביצועים או שחבל על הכסף? אגב, התקציב גמיש..אם יש משהו שייתן שיפור משמעותי בקצת יותר מ200$ אפשר לחרוג קצת פה ושם.. תודה
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מחפש המלצה לאוזניות in-ear עד 250 שח. היו לי פעם את האוזניות JBL Reference 220 שנקנו ב250 שח בזמנו והאמת דיי אהבתי אותם השאלה אם במחיר כזה יש משהו יותר טוב בשוק? תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
נכתב בשעתו בהרבה מקומות שיש בעייה לעבוד בנתונים הנ"ל עם כרטיסי טלוויזיה מסויימים.(למשל pvr-150). רכשתי כרטיס haouppaouge hvr-1700, נאמר לי שיתכן בכרטיס הזה פתרו את הנושא, אבל אני לא בטוח. אני צריך להחליט בדחיפות איזו מערכת וינ. 7 להתקין, 64 או 32. מישהו יכול לעזור בזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אבל חיצוני! לא שמתחבר למחר ולא של חברת MADIUO יש לי כרטיס קול שלהם והוא לא פועל לי קניתי מחשב חדש ובמחשב הישן הכרטיס קול MADIUO 5.1 פעל לי! בווינוסXP עכשיו בווינדוס 7 המחשב מזהה תכרטיס אבל אין לא פועל הכרטיס לא מתקין אותו! פעם אחת לא יודע הוא פעל לי בווינדוס 7 אבל לא יודע לא פועל!! לא יודע כבר איפה הבעיה בווינדוס 7 או בלוח או שלא יודע ושהוא פועל לי בווינדוס 7 לא יודע חברתי תכרטיס קול מליון פעם והוצאתי עד שפעם אחת אני רואה זוהה הכרטיס קול! המחשב זיהה אותו עכשיו באתי לחבר תבורג של הכרטיס קול ואין לא פועל יותר ונסיתי לחבר מליון פעם רשום שמזהה חיבור מולטמדיה אבל אין לא מצליח להתקין! והשירות שלהם כלל לא עוזרים הבנאדם מי MADIUO עוד לי תשמע החברה לא חייבת לתת לך דריבר לווינדוס…
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום האם אפשר להמיר את ההקלטות של טלביזיה שנעשו ב MEDIA CENTER לשם הקרנה ב DVD ? תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג SONY DAV DZ 260, ואני מעוניין לחבר אותה למחשב שלי בשביל לשמוע מוזיקה בעיקר.. בהתחלה חיברתי אותה דרך כבל S/PDIF COAX שהיה לי ומתאם שהיה לי במחשב, אבל אחרי קצת זמן הכבל התחיל לעשות בעיות הייתי צריך למצוא כל מיני סידורים איתו ולבסוף הוא נהרס לגמרי.. השאלה שלי האם יש דרך אחרת לחבר את המערכת הנ"ל למחשב? או שהשיטה הכי טובה היא דרך הכבל הקואקסיאלי.. יש לי קצת תקציב לקנות חלקים שונים בשביל מתאמים למחשב אז אם יש הצעה אתם מוזמנים להציע... הנה תצלום של החלק האחורי של המערכת: http://eliad.org/uploads/1266909462.jpg
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-