עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי אני חדש פה , אז ככה אחרי שאני סובל קשות מרמקולים עלובים אני מחפש לקנות מערכת סאונד למחשב 5.1 או 4.1 , אני מחפש משהו איכותי למשחקים ומוזיקה וסרטים בסיסבות המחירים שרשמתי למעלה, יש לי כרטיס קול on board asus 6 channels הוא תומך ב-5.1 בבקשה מישהו יוכל לתת לי המלצה על האיכות והמחיר אני בנתיים מתלבט בין logitch ל ATP תודה מראש עודד

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. חיברתי את הכרטיס לPCI וחיברתי גם ממיר של YES בחיבור אנטנה (אין לי מושג איך באמת קוראים לו, מן חיבור נקודה כזה) כשהמחשב מכובה, והדלקתי אותו. התקנתי את הדרייבר ואת התוכנה של הכרטיס, הכל בעיקרון הלך חלק. כשאני מפעיל את התוכנה, היא לא מראה לי את הממיר. היא רושמת לי Device is Not Ready. אם אפשר לקבל הסבר איך להגדיר את הממיר, זה יהיה נהדר... או שזה בכלל לא הצורה שבה צריך לחבר אותו? אם זה המקרה אז אני אשמח אם מישהו יגיד לי איך כן לחבר אותו בשביל שזה יעבוד כמו שצריך. אני מקווה שזה בכלל המקום הנכון לשאול, אם לא תפנו אותי אליו 8) תודה חבר'ס :‎)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכם. לפני כחודשיים ביצעתי שידרוג לכרטיס הקול הישן שהיה ברשותי, הלא הוא Creative SoundBlaster 16Bit. רכשתי את ה FORTISISIMO III וגיליתי מיד עם הפעלתו שישנה ירידה בעוצמת הסאונד. שני הכרטיסים חוברו אל מיני מערכת הסאונד שיש לי, של חברת KENWOOD בהספק של 2000W. ניתן להבחין בירידת העומצה באמצעות כפתור הVOLUME של המערכת שקרוב יותר לסף העוצמה מאשר שהיה בכרטיס הקודם. כלומר, עם הכרטיס הקודם שלי הייתה לי אפשרות להגביר את העוצמה באופן רחב יותר מזה של הכרטיס הנוכחי. האם אתם יכולים לשער מדוע הדבר? תודה לכם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by APT,

אני מחפש רמקולים זולים למחשב. בלי סאב-וופר. התקציב הוא באזור ה100 ש"ח. מישהו יכול להמליץ לי על משהו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מערכת שתתחבר לטלוויזיה בסלון, אין לי אפשרות לחבר סט 5.1 בגלל שאין תשתית מוכנה, ואני לא רוצה להתחיל להעביר כבלים דרך כל הסלון. ראיתי שיש עכשיו מערכות סאונדבר ( או מקרן קול) שמאוד קורצות לי בגלל היופי והסאב האלחוטי. רק שאני לא יודע מה האיכות שלהן. אם יש למישהו המלצה למערכת כזאת עד 2000 שקלים או לחילופין מערכת טובה 2.1 בתקציב הנ"ל אקבל אותה בשמחה תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Kataklystic,

היום הלכתי לחנות בירושלים לקנות אחרי חשיבה מרובה רסיבר ורמקולים. רק דבר אחד לפני שאני מתחיל קניתי מחנות ליאור מירושלים בקניון מלחה אחרי שמאוד התאכזבתי מהשרות של החנויות באיזור המוכר אלברט היה פשוט מקצוען ממדרגה ראשונה ואני חייב לציין שכשהלכתי לשם לפני שבוע לא ציפיתי לזה בכלל והוא היה מעל ומעבר ורק בגללו חזרתי לשם לקנות. אז התלבטתי בין Yamaha RX-V567 ל Harman Kardon AVR260. לאחר שמיעה של כמה דקות על אותו רמקולים את שניהם זה היה ברור שאני לוקח את הYamaha (עלה 2900). הרמקולים שקניתי הם שני סטים של Polkaudio מדפיים מסוג R150 לקדימה ואחורה. סנטר Wharfedale Diamond 9.CS (מתצוגה). וסאב קניתי את Dreamsub של Pure Acustic (חדר קטן) הרמקולים עלו לי 1100 כל זוג של R150 ו700 הסאב. סה"…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yonir,

אני צריך רמקולים פשוטים יחסית למחשב שיהיה בחדר שלי באוניברסיטה. אין לי מושג כמה כדאי להשקיע ברמקולים ועד כמה משמעותיים ההבדלים בינהם.. עד כמה מורגש ההבדל (כשסתם שומעים מוזיקה ברקע, בלי להתאמץ בשביל לשים לב להבדלים) בין רמקולים זולים כמו Genius SP-Q06S (שעולים 30 ש"ח בחנות שבקמפוס) לבין רמקולים יותר יקרים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מתכנן לקנות רמקולים של אלטק, דגם ATP3, כי שמעתי שהם הכי מומלצים בטווח המחיר. אבל למרות כל ההמלצות, אני מעדיף לבדוק את איכות השמע שלהם לפני שאני קונה, רק שכל חנות שאני מתקשר אליה לא מסכימה לפתוח את הקופסה לפני קנייה ואין דגם בתצוגה! אז מישהו מכיר חנות, באזור המרכז, שנותנת לקונים לשמוע ברמקולים לפני קנייה, ויש להם את הרמקולים הנ"ל? פשוט יש המון חנויות בזאפ, ולא בא לי לבזבז חצי מהמחיר של הרמקולים, רק על שיחות פלאפון לכל החנויות :-X.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by n0stredamus,

היי קצת ארוך , אז ככה: קניתי טלוויזיה 32" תומכת Hdtv וכו וכו של LG ואני רוצה להגדיר את המחשב לכל הקטע של מולטימדיה וכו יש לי כרטיס 7800Gs oc agp מחשב 2.8 ו 2 גיגה זיכרון , חלונות אקס פי עם כל העידכונים וכו . עכשיו לשאלות : מה הדרייברים המומלצים לכרטיס (לNvidia יש דרייבר שמיועד להיי דפינישן ודרייבר שלא מיועד - ככה הם כותבים באתר) מה החבילת קודקים המומלצת ? (התקנתי Klite) וזה עושה קצת בעיות - התמונה באפליקציות ווידאו (divx - פרק של Heroes - לדוגמא) חשוכה מאוד. אני רוצה לשמוע דולבי דיגיטל מהמחשב כשאני רואה קובץ שמקודד ב 5.1 - המחשב מחובר למגבר דולבי דיגיטל של סוני בכבל אופטי - הכרטיס קול כרגע הוא כרטיס 7.1 מובנה שבא על הלוח - ג"יגבייט - לפי המפרט שלו הוא אמור לתמוך בזה אבל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני צריך לדעת מהן מערכות הרמקולים הכי טובות למחשב בתקציב ה-150$ - 200$ . ואני לא מדבר איתכם על מחירים של הארץ כפי שבטח שמתם לב אלא מחירים של ארה"ב . בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. למישהו יש? שמע? יודע איך הוא נשמע? איך הוא בטווח המחירים של עד 3.5K? ראיתי שהוא תומך בכל הפורמטים החדשים ושיש לו את כל החיבורים שאפשר לרצות (HDMI). אשמח לחוות דעת ממישהו שיש לו או שמע אותו... וכמו כן לדעת איך הוא בהשוואה ל1709? ההבדל הכספי ביניהם גדול...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני לא שומע מוזיקה לרקורד... מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב מבית PEERLESS דגם: PR-SW 880 מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני Ultra Slim עם מעמדים, יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של 880 וואט PMPO http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=921439 מה אתם אומרים... אי לא שומע מוזיקה רק למשחקים וכל השאר

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. נהרסה לי הדיבורית שקיבלתי עם הSGS2.. אני מחפש משהו אחר עד 150 שקל. עדיף שתהיו אוזניות כפתור. אין בעיה להזמין מחול

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום. יש לי WINDOWS VISTA 32 - לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ובו כרטיס קול מובנה של REALTEK. אין לי אפשרות להקליט את מה שאני שומע במחשב ואין לי אופציה של STEREO MIX? ראו התמונה המצורפת כיצד ניתן לאפשר את זה? יש לציין שניסיתי לבצע הסרת דרייבר אבל מייד כשהמחשב עולה הוא אוטומטית מאתר מנהל התקן ומתקין אותו שוב מחדש. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, קניתי את שני הדגמים שבכותרת, ורציתי לדעת איך אני יכול לחבר את המחשב לרסיבר בצורה דיגיטאלית כדי לנצל את הרמקולים 5.1 של אינפיניטי בצורה מלאה כי הבנתי שאם לא מחברים בצורה דיגיטאלית אז לא מנצלים באמת 5.1 ערוצים (אומנם שומעים בכל הרמקולים אך אין הפרדה אמיתית בין כל הערוצים). מצורף לינק לאחורה של הרסיבר. http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/EnlargedImage/0,,CNTID%3d450784,00.html תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי במחשב כרטיס קול של soundstorm 5.1 עם 3 יציאות מאחורה. כתום ירוק וכחול. חבר שלי אמר לי שאני יכול לחבר את הרמקולים שלי לוג'יטק 2.1 לחיבור אחד(הירוק) מאחורה, ואת המערכת סטריאו לחיבור הכחול השני. וככה לשמוע דרך הרמקולים של המחשב והמערכת יחדיו.(נ.ב יש לי פלאג קטן שמחבר בין הפלאג האדום והשחור שיוצא מהמערכת לפין אחד בלבד שאני אוכל להכניס אותו למחשב..) האם זה אפשרי? האם צריך לכוון או לעשות משהו מיוחד? והאם חיבור הכל ביחד יחליש את העוצמה הכללית של המערכת או משהו כזה?.. תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. טוב...כמו הכותרת אני צריך פלג אין שיורד את השירה או הדיבור משירים עדיף שיעבוד עם וינאמפ...למרות שלא חייבים תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by xMenta,

אני צריך רמקולים 2.1/2.0 (עדיפןת ל2.1) בתקציב של בערך 300 שקל אפשר לחרוג במקס 50 שקל בערך. הם חייבים להיות טןבים. ויש לי שאלה, יש לי את הבוקסות הגדולות עם המגבר של לפני לפחות 6שנים (בוקסות ADC), עלו לי 2500 שקל בזמנו. הם באמת עדיפות על הרמקולים של ה300 שקל של היום? לדוגמה הlogitech z323

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. אני מקווה שהכותרת היתה מפורטת מספיק :-) אז ככה, הרצון - להציג סרטים באיכות HD על הטלוויזיה. הבעיה - הטלוויזיה בסלון, אבל המחשב בחדר שינה. המרחק - בין הטלוויזיה למחשב - בערך 10 מטר. השאלה - איך אפשר לחבר את הטלוויזיה למחשב? (במחשב אין HDMI, יש רק DVI לא משומש - המסך מחובר בVGA) חשבתי על מיני כבלים מאריכים , אבל כל מה שאני מקבל עבור כבלי HDMI/DVI באורכים האלה , זה מאות שקלים. חשבתי על איזה סוג של streamer שיתחבר ישירות לטלוויזיה ולרשת הביתית, אבל הבנתי שהם יקרים ואלה שתומכים בפורמט mkv הם ממש יקרים. בקיצור, אין לי מושג מה לעשות... ואם בכלל יש פתרון לבעיה. אגב mkv , הייתי רוצה ליישב מחלוקת שיש לי עם עצמי. אם אני ממיר קובץ עם הסיומת mkv (וידאו באיכות 720p) לDVD וצורב (כך …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Cupid Me,

אהלן חברים, 1) מה האורך של הכבל שבא עם כל רמקול? 2) הוא יכול להתנתק מהרמקול? (חיבור רמקולים רגיל?)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by XxehsomxX,

שלום, יש לי מסך עם שני רמקולים מובנים. יש לי את התוכנה realtek שכל פעם שאני מחבר את הרמקולים למחשב היא מקפיצה לי חלון. הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע. ניסיתי להיכנס ללוח הבקרה, ולשחק עם ההגדרות של השמע (hda primary output ו - hd audio 2nd ouput) אבל זה לא עזר. מה אני עושה? ??? תודה על הקריאה, moshe

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by clintojpz,

שלום לכולם. אתמול ה-ATP3 שלי הלכו לעולמם,והחלטתי להתחדש בסט 2.1 חדש. לאחר בדיקה מעמיקה הבנתי שיורש מתאים מחברת אלטק אני לא ימצא בתקציב שלי ( 400) ולכן הלכתי על חברת Microlab שנראית חברה מצויינת. ישנם שני דגמים שאני מטלבת לגביהם: Microlab FC330 Microlab FC-661 עיקר השימוש הוא לשמיעת מוזיקה אלקטרונית לרוב בעוצמות גבוהות אך לא מדי. אם מישהו יוכל לומר לי מה יותר יתאים לי אני ישמח,תגובות וביקורות אחרות יתקבלו בברכה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by yanivoz,

תקציב - מוכן להשקיע עד כ-300 ש"ח. שימוש-מוסיקה בקטנה... נידרש- שלט ווליום חוטי\אלחוטי, בס עמוק, איכות צליל. מיועד לחדר של כ-10 מטר. אני מתלבט בין אלה: MicroLab M-200 2.1 מחיר-202 ש"ח MicroLab M-700U 2.1 מחיר- 280 ש"ח creative inspire t3130 מחיר-235 ש"ח מה הכי מומלץ ? אשמח לקבל המלצות נוספות תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם , אני מחפש לחדר השינה טלוויזיה דקה (אני מניח ש-32 אינץ יספיקו) - לא משנה אם LCD או פלזמה עם כניסת USB לסרטים + תרגום וכניסת HDMI אחת לפחות. מה ייתן את התמורה הטובה ביותר לתקציב ? תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by GaiSin,

קניתי טלוויזיה חדשה, ואני מעוניין להוסיף לה גם מערכת סראונד. אני מחפש משהו לא יותר מדי זול ומנגד גם לא יותר יקר.. לא אודיופיל, אבל שומע היטב השאיפה היא למערך של 4 סאטלייטים, ורצוי גם באס וסנטר. אני לא בטוח אם צריך רסיבר (השימוש הוא רק בטלוויזיה וב-DVD), ולכן גם אין ברשותי רסיבר, ולטלוויזיה עצמה יש כניסות AV IN, COMPONENT IN ויציאה אופטית. אשמח להמלצותיכם!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.