עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. פעם היינו מורידים מוזיקיה כמה שרוצים בלי לחשוש היום אנשים כבר מתחילים להיכנס ללחץ, קראתי בעיתון שכבר 216 תביעות נגד אנשים שמורידים בקאזה הוגשו וכו.. בקיצור האם מה שנותר לעשות זה לקנות או להשיג (בדרכים לא חוקיות כמובן)??

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eyal1888,

שלום. אני מעוניין לרכוש טלויזיית תלת מימד LED עם חיבור DLNA וSMART החל מגודל 47 אינץ'. אני מתלבט בין הדגמים : Samsung UA46ES6200M Samsung UA46D6000 Samsung UA46D6400 LED Samsung UE46D6200 LED ‏46 ‏אינטש LG 47LM580Y LED ‏47 ‏אינטש LG 47LX6500 LED ‏47 ‏אינטש מאד חשוב לי שיהיה חיבור אלחוטי למחשב ודרכו אוכל לשדר סרטי HD. אם למישהו המלצות לטלויזיות אחרות בסכום הזה אשמח לקבל אותן. תודה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by redead,

יש לי כרגע מערכת קולנוע ביתית שמורכבת מרסיבר של דנון , 2 רמקולים קידמיים ישנים ולא כולכך ריכותיים , סנטר ו2 אחוריים יותר חדשים ואיכותיים של AREN ACOUSTIC .. עכשיו השאלה האם כדי להוסיף ולהשקיע גם בסאב וופר? כמה הוא יוסיף? כמה יעלה לי כזה בערך ביד שניה היות ואין לי רצון להשקיע הרבה כסף. תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by kdani,

למישהו יש פה נסיון עם הדגמים של ה-4K ? איך רואים עליהן תמונת FULL HD ? שווה בכלל להשקיע ב-4K אם כל מה שצופים בשנתיים שלוש האחרות יהיה FULL HD ? שאלה דומה לגבי הטלביזיות ה-"קעורות" - איך רואים מהצד ? האם הם מיועדות רק לצפיה חזיתית ? (במסכים טובים אפשר לראות מ-78 מעלות עד -78 מעלות, איך זה בטלביזיות הקעורות ?)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by -Guy-,

אני רוצה לקנות נגן MP3 ואני לא יודע איזה אנא עיזרו לי, אני רוצה שיהיה בו: 1. רדיו FM ומקליט מהרדיו. 2. שעון, ושעון מעורר (שנגיד מפעיל איזה שיר בשעה מסוימת). 3. עברית, אני יודע שיש כאלה עם עברית הפוכה, זה גם בסדר, אבל אני מעדיף עברית נורמלית או נגנים שעובדים על FIRMWARE עם עברית רגילה בשבילם. 4. 1 GB מינימום אם אפשר 5. אני מעדיף אחד מנגני IRIVER, למעשה שמתי עין על ה H10, אך אני לא יודע אם יש בו שעון מעורר. (יכול להיות שתהייה לי הנחה על נגן IRIVER) 6. שלא יהיה גדול מדי... ואם כן אז שיהיה לו שלט עם תצוגה. (או שמייצרים לו אחד ויהיה בעתיד זה גם בסדר) בקשר לדרישות האלה, אני גמיש אז אם אין אחת מהן זה גם בסדר... עוד דבר, מצאתי נגן ממש יפה, IBEAD 1000 אם מישהו מכיר htt…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מה התכונה לדעתכם הכי איכותית ונוחה לראות בה סרטים? עד עכשיו עבדתי עם Bsplayer אבל התחילו להיותבה באגים מוזרים אז מחקתי...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מקווה שהכותרת היתה מפורטת מספיק :-) אז ככה, הרצון - להציג סרטים באיכות HD על הטלוויזיה. הבעיה - הטלוויזיה בסלון, אבל המחשב בחדר שינה. המרחק - בין הטלוויזיה למחשב - בערך 10 מטר. השאלה - איך אפשר לחבר את הטלוויזיה למחשב? (במחשב אין HDMI, יש רק DVI לא משומש - המסך מחובר בVGA) חשבתי על מיני כבלים מאריכים , אבל כל מה שאני מקבל עבור כבלי HDMI/DVI באורכים האלה , זה מאות שקלים. חשבתי על איזה סוג של streamer שיתחבר ישירות לטלוויזיה ולרשת הביתית, אבל הבנתי שהם יקרים ואלה שתומכים בפורמט mkv הם ממש יקרים. בקיצור, אין לי מושג מה לעשות... ואם בכלל יש פתרון לבעיה. אגב mkv , הייתי רוצה ליישב מחלוקת שיש לי עם עצמי. אם אני ממיר קובץ עם הסיומת mkv (וידאו באיכות 720p) לDVD וצורב (כך …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by MW,

קיבלתי אותו היום לקחו לי מכס של 905 ש"ח אבל המכשיר הוא מצוין. מנגן קבצי וידיאו בצורה מעולה פשוט העתקה והדבקה וזהו. ניגון חלק ורמקול פנימי טוב מאוד. ניגון אודיו בצורה טובה מאוד וממש הצגת כל הפרטים אפילו הצגת השיר הבא שינוגן וכו'...יש משהו ממש מצוין בו עם ה ID3 TAGS בקבצי מוזיקה. אפשר לעשות חיפושים לפי אלבומים אמנים שנה וכו'.. ממש מגניב. גם תמונות מוצגות בצורה טובה מאוד והכל בפשטות. בקיצור.. ממליץ חבר'ה... למי שיכול להרשות לעצמו. כמה תמונות: מצטער על האיכות של חלק.. צילמתי אותם דיי מהר... http://gamersworld.co.il/pics/DSCN3478-low.jpg http://gamersworld.co.il/pics/DSCN3479-low.jpg http://gamersworld.co.il/pics/DSCN3481-low.jpg http://gamersworld.co.il/pics/DSCN3…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by dans41,

היי אני מחפש רמקול בלוטוט נייד עד 1,000 ש"ח חשבתי ללכת על הUE Megaboom שעולה לי באזור ה200 Euro מאמזון גרמניה. נתקלתי גם בJBL Xtreme שהוא נראה מצויין אבל קצת מעל התקציב וכמובן שראיתי שיש עוד חברות נוספות שיכולות לתת לי מענה ראוי. חשוב לי קודם כל שהצליל יהיה איכותי וישמע טוב, עדיפות לצליל לא מקומפרס ונקי כמה שאפשר (בלי bass boost וtreble boost למיניהם לפני הEQ), ושיהיה חזק בכל זאת אני לא שומע מוסיקה לבד בבית אלא בסביבה שעלולה ליהיות רועשת. עמידות- אני מתכוון לקחת את הרמקול איתי לטיולים ולים ובגדול מקומות שהוא עלול לההרס לכן אני מעדיף לחסוך את הדמעות ולקנות רמקול עם עמידות גבוהה יחסית (הmegaboom עונה על זה אבל השאלה עם יש מתחרה ראוי בשבילו ששווה ל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by FresH-MeaT,

כיום יש כל כך הרבה סוגי טלוויזיות שמביאות לנו מגוון רחב של אפשרויות ואני עובד עצות, מה לקנות? המגבלה שלי שהרוחב שלה לא יעלה על 90 ס"מ כי אז פשוט לא יכנס לי בסלון, ובסכום של 3000-4000 שקל מה הכי מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ==LION==,

אוקי אני יודע שאני רוצה לקנות מערכות רמקולים למחשב 2.1 אני שמעתי מהרבה אנשים וביקורות על הatp-3 והנפלאות שלו P: כמו כן שמעתי שklipsch חברה מעולה... אז מה עם הpro media 2.1 וה-pro media gmx 2.1? קודם כל מה ההבדל בין הgmx והרגיל ? איזה דגם יותר טוב ודבר שני האם הדגם היותר של הklipsch גם יותר טוב מהatp-3?? נ.ב- sector אל תגיד לי לעשות חיפוש :<> זה מתחרפן לי ואני לא מוצא כלום :-X

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום!! היום קניתי המערכת T5900 ויש לי בעיה!! אני לא שומע בסנטר וברמקולים האחוריים באסה!!! יש לי כרטיס קול SOUND BLASTER LIVE 24BIT חדש.. שתומך עד 7.1 נכנסתי ל SPEAKERS SETTINGS ובחרתי ב 5.1 לחצתי על NOISE והכל תקין אני שומע בכולן... כלומר כל החיבורים תקינים 1000% ולפי הצבעים רק בבדיקה יש קול בכל רמקולים.. בוינדוז וכששומע שירים למשל אין קול חוץ מהסאב והקדמיים.... מה הבעיה?! מה אעשה?! HELP!!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by SubX,

מה אני יכול לעשות איתו? מוכרים עדיין תקליטים בישבילו? אפשר לתקלט איתו כמו הדי'ג'יים שהם מנענעים את הדיסק ויוצרים אפקטים? הנה צילמתי את הפטיפון שרק עכשיו פתחתי מהאריזה..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, אנטולי, הייתי שמח אם היית עוזר לי כאן ובכל מקרה אשמח לשמוע מכולם המלצות : כמו שכבר ציינתי בפורום יש לי מערכת של HARMAN KARDON. אליה מחובר המחשב דרך DAC של AMC (החלפתי את ה CAMBRIDGE AUDIO). אני רוכש מחשב חדש והתייעצתי בפורום של מפרטי מחשב אך בנושא כרטיס קול אשמח לעזרה : רציתי לדעת האם כדאי לי לקחת לוח אם תומך 24 ביט או שזה לא חשוב ? האם כדאי לי לקנות כרטיס קול אודיופילי רציני עם יציאות אופטיות(את הXONAR D2 נתתי לאחי בגלל שהבאתי DAC) סביבות ה 1000 ש"ח ? האם זה ישפר משהו למרות שאני מחבר לDAC ? או שכדאי לי להשתמש בלוח אם עם כרטיס קול ON BOARD שיש לו יציאה דיגיטלית ? השאלה כאן מתחלקת לשניים : המחשב מיועד לסרטים (קולנוע בייתי) ולמוסיקה (סטריאו) השאלה היא האם לא י…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש אוזניות לקסדה, קניתי כבר אוזניות "מיוחדות" מאיביי ב- 4$. הסאונד שלהם חלש והבאס מזעזע. אם אני מבין נכון אני מחפש אוזניות 16ohm ? מישהו מכיר דגם אוזניות עם סאונד טוב ווליום גבוה ? *מידות הרמקול: עובי עד 5mm וקוטר עד 50mm תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מחפש רמקולים עם בס איכותי לטלויזיה ביתית עד 500 שקל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ballcall2,

אני רוצה לקנות playstation 3 גם כקונסולת משחקים וגם כנגן blu ray. בנוסף אני רוצה לקנות רמקולים שיתאימו לצפייה בסרטים אך בעיקר למוסיקה. יש לי בנתיים בסלון טלוויזיה lcd וממיר hot hd. יש לי תקציב של בערך 4000 לרמקולים (הps3 לא חלק מה-4000). השאלה שלי היא מה אתם חושבים שיהיה עדיף: רסיבר+ שני רמקולים יד שנייה(לא נראה לי יהיה כסף ליותר מזה), או רמקולים מוגברים כמו Audioengine a5 ו-dac שימיר את האות הדיגיטלי לאות אנלוגי איכותי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by 3d7,

מישהו יודע האם ואיך ניתן להשיג כרטיס פענוח PCI של HOT עבור HTPC שיעבוד עם WinTV PVR-150 במקום ממיר כבלים סטנדרטי (רצוי תשלום חד-פעמי ללא תשלום חודשי קבוע)?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by m0sh,

אז ככה...יש לי כמעט שנה את האייריבר 120 ואני מאד מרוצה ממנו...אבל יש לי אפשרות למכור אותו ולקנות את הX5L...השאלה אם שווה לי...אני מניח שיצא לי בערך 500-700 שקל תופסת אבל אני לא בטוח אם אני ממש צריך להחליף את הiHP-120 שאני מאד אוהב...מה אתם חושבים? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by walkman,

כמובן אפשר גם בפחות הרמקולים יחוברו לכרטיס קול שמגיע עם ה ga-7dxr : Creative CT-5880 sound chip & AC97 codec וישמשו לצפייה בסרטים, משחקים ומוזיקה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מעונין ליקנות רמקולים למחשב באיכות הכי טובה שיש תודה ...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by dbx22,

אהלן חברים, אני רוצה לקנות אוזניות סגורות, ושמעתי את ה428 ואהבתי אותן. מה אתם אומרים עליהן?צריך הגברה איתן? יש מתחרות שעדיף לפזול לכיוונם בסביבות המחיר שלהן? (350~ ש"ח) תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by gman_il,

הבנתי שבשביל לעשות את זה צריך כרטיס מסך VIVO או כרטיס טלוויזיה. כרטיס המסך שלי אין לו כניסת וידאו ולכן חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה. האם זה מה שאני צריך? במידה וכן אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by bneli,

עכשיו מה ההגדרות האופטימליות שכדאי להגדיר בדרייבר? כמה אוהם אני שם ליציאה של האוזניות?(ברשותי אוזניות MONSTER PRO) מה עוד כדאי לשחק שם בהגדרות? עשו בדרייבר הזה תפריט עם המון אופציות שאיני מכיר ממש מקצועי לאומת מה שהיה לי ברילטק המובנה הבנאלי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים