אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לחברה שלי אוזניות בצורת קשת שיכסו את האוזן ושתוכל להסתובב איתן מחוץ לבית (בשביל מוזיקה בלבד). מה שאומר שהן צריכות להיות לא מגושמות וקלות כמה שאפשר לפי צורכי המחיר כמובן. לצערי לא מוכרים יותר את ה AGK K414P כמו שלי, הן מעולות גם אחרי שנה וחצי שיש לי אותן בשימוש יומי.. הסתכלתי קצת בזאפ על אוזניות כאלו וראיתי 6 שמתאימות למה שהיא מחפשת: אוזניות Panasonic RPDJ100 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=35862 אוזניות Sony MDRV150 (סוני) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401877 אוזניות Panasonic HT225 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=16335 אוזניות Pioneer SEH33 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=506311 אוזניות philips HP430 http://www.zap.co.il/m…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... MicroLab X23 כרגע אני משתמש במערכת 5.1 המצויינת מיקרולאב X23 .... המערכת במצב מעולה... רק הבעייה שאני אישית שומע שירים בעיקר HardStyle וטראנסים שפשוט יש להם באס מטורף ולא רגיל... אני לא יכול להגביר מעל החצי כי הוא כבר דורש מקסימום כוח מהבאס והמערכת בשבילי טיפה מרעידה את החדר ואני אוהב מערכות שמעיפות תחדר אל השכנים... ככה שרציתי לדעת בכמה אוכל למכור את המערכת הזאתי... חבר שלי רוצה לקנות אותה רציתי לדעת כמה היא שווה המערכת.. ( ברור שאני עוד יוריד לו מהמחיר כי הוא חבר טוב שלי ) ואני לא מתכוון למכור עכשיו אני תמיד מוריד בכמה ווליומים מהמקסימום שהיא יכולה להוציא איכותי בשביל לא לדפוק את המערכת ככה שהיא במצב מעולה Z5500 עכשיו לגבי הלוג'יטק Z5500... אני מוגבל…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אולי אני מדמיין אני לפי דעתי העוצמה הכללית של הרמקולים פחתה בזמן האחרון ואני מוצא את עצמי שם על ווליום 50 בזמן שפעם הייתי באזור של ה 40 וגם נשמע כאילו יש קצת רחשושים פה ושם מצד הרמקולים בזמן ניגון של צלילים מסויימים וחוסר נקיות אולי אני מדמיין את זה מה איתכם שמתם לב לתופעה כזאת למי שיש סולו 7 אולי זה הקור משפיע עלייהם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות סטריאו חזק לרכב (אני בן 17 וחצי, עכשיו אני כנראה קונה מכונית).. אתם יודעים, כזה של צעירים שמקפיץ את המכונית אבל.. יחסית בזול.. רציתי לשאול מה אתם חושבים על המערכת הזו, למשל: http://adisound.co.il/pl_product~5589~77~0.htm אני מחפש משהו מכאן: http://www.punch-s.com/HTMLs/Home.aspx או מחנות אחרת שגם מתקינה את המוצר במכונית והיא במרכז. דרישות: - חשוב מאוד שיקרא MP3 בצורה טובה, טובה מאוד. - חשוב מאוד שיקלוט דיסקים צרובים - הבנתי שהיום יש נגנים שמסוגלים גם לקרוא MP3 מדיסק DVD ואם אתם מכירים נגן כזה טוב, תיידעו אותי עליו ואולי אני יוסיף תקציב בשבילו. אני ישמח למערכת שאתם יודעים ומבינים שהיא טובה, אם לא אל תגיבו. סך הכול רוצה מערכת שתוריד…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים , אני מחפש נגן mp3 , לצבא... 5gb ומעלה מסך צבעוני וגם שהסוללה תחזיק הרבה. זה הכל פחות או יותר , התקציב 1700 ש"ח , גמיש... אפשר קצת למעלה .. רצוי כמה שפחות. מבקש המלצות , וסיבות תודה! :-*
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף לשמיעת מוסיקה וסרטים ומשחקים? audigy 2 VS Audiotrak Maya 7.1??
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם הDVD הזה מסוגל לקרוא כתוביות .SUB כקובץ נפרד? יאנו בלי להדביק אותם על הסרט? http://www.apexdigital.co.il/product_info-23+66.asp
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על כבל איכותי, חילופי לאוזניות? אין ממש משמעות לחיבורים, גם כך אני מתכוון להלחים את הכבל לshure e4c. אתח האופציות היא כבל של westone, שעלותו כ44$ אבל המשלוח מאוד יקר (40$ נוספים). יש למישהו הצעות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש לי רמקול של סוני לא בשימוש (רמקול רגיל של מערכת) אני יכול לחבר אותו בתור סנטר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני חדש פה , אז ככה אחרי שאני סובל קשות מרמקולים עלובים אני מחפש לקנות מערכת סאונד למחשב 5.1 או 4.1 , אני מחפש משהו איכותי למשחקים ומוזיקה וסרטים בסיסבות המחירים שרשמתי למעלה, יש לי כרטיס קול on board asus 6 channels הוא תומך ב-5.1 בבקשה מישהו יוכל לתת לי המלצה על האיכות והמחיר אני בנתיים מתלבט בין logitch ל ATP תודה מראש עודד
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך עם שני רמקולים מובנים. יש לי את התוכנה realtek שכל פעם שאני מחבר את הרמקולים למחשב היא מקפיצה לי חלון. הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע. ניסיתי להיכנס ללוח הבקרה, ולשחק עם ההגדרות של השמע (hda primary output ו - hd audio 2nd ouput) אבל זה לא עזר. מה אני עושה? ??? תודה על הקריאה, moshe
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd1018329433.htm האם הם יותר טובים מה-creativeinspire 5300 והאם אני יוכל לחבר אותם לכ.קול של creative (sb augidi platinium 5.1(
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לחדר קטן יחסית אז לא צריך שיהיו חזקים במיוחד, חשוב שיהיה בהם חיבור לאוזניות. חשבתי על ה S200 או S220 של LOGITECH הם מאוד זולים והביקורות עליהם יחסית טובות. כשאי לקנות רמקולים כאלה? אם לדעתכם לא כדאי אז כניראה שאני אחפש כסף ל VS2421 אבל מעדיף משהו זול יותר :-\
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני חודש נפל לי הרמקול מגובה של מטר וחצי :-\, רמקול גדול ודי כבד של "סוני" (גם יקר מאוד). היום שמעתי מוזיקה בוויוליום חזק ופתאום הצליל נעלם מאותו הרמקול שנפל :-X, לא הבנתי מה הבעיה אבל ראיתי שרק בוויליום גבוה הצליל נפסק, חשבתי שהרמקול מת, הוא די זקן ואני לא יודע אם ההגברה שלו מתאימה לו. OK אני לא יכל לעשות את המצב יותר גרוע אני ינסה לפתוח אותו, פתחתי את הפלטה של הכניסות של הכבלים והוצאתי אותה. הבנתי ששם הבעיה- יש שם מין דבר כמו נורה קטנה (קפיץ מתכת דק בתוך גליל זכוכית שמחובר לחשמל שמגיע מהכבלים), אז זה שבור. כנראה שמהנפילה נשברה הזכוכית, הקפיץ עוד מחובר. הבעיה היא שכל העסק רועד כמו זקנה בת 90, אין מה שיחזיק את הקפיץ יציב ובגלל זה בוויליום גבוה שהרמקול רועד הקפיץ זז …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי סטריאו .VSX-323 מדיוטי פרי ואני מחפש רמקולים לקולנוע ביתי 2 קדמי 1 סנטר 1סאב ו 2 אחור גודל חדר 5X5 רוצה רמקולים תלויים בעיקר לסרטים ולספורט
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מערכת שתתחבר לטלוויזיה בסלון, אין לי אפשרות לחבר סט 5.1 בגלל שאין תשתית מוכנה, ואני לא רוצה להתחיל להעביר כבלים דרך כל הסלון. ראיתי שיש עכשיו מערכות סאונדבר ( או מקרן קול) שמאוד קורצות לי בגלל היופי והסאב האלחוטי. רק שאני לא יודע מה האיכות שלהן. אם יש למישהו המלצה למערכת כזאת עד 2000 שקלים או לחילופין מערכת טובה 2.1 בתקציב הנ"ל אקבל אותה בשמחה תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב...כמו הכותרת אני צריך פלג אין שיורד את השירה או הדיבור משירים עדיף שיעבוד עם וינאמפ...למרות שלא חייבים תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות רמקולים של אלטק, דגם ATP3, כי שמעתי שהם הכי מומלצים בטווח המחיר. אבל למרות כל ההמלצות, אני מעדיף לבדוק את איכות השמע שלהם לפני שאני קונה, רק שכל חנות שאני מתקשר אליה לא מסכימה לפתוח את הקופסה לפני קנייה ואין דגם בתצוגה! אז מישהו מכיר חנות, באזור המרכז, שנותנת לקונים לשמוע ברמקולים לפני קנייה, ויש להם את הרמקולים הנ"ל? פשוט יש המון חנויות בזאפ, ולא בא לי לבזבז חצי מהמחיר של הרמקולים, רק על שיחות פלאפון לכל החנויות :-X.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לתלות רמקולים בפינות החדר על הקיר ויותר מאוחר לשדרג למערכת קולנוע ביתית עם 5 רמקולים. כרגע הרמקולים יהיו של מערכת סטריאו. איזה כבל אני צריך, יש חברות או שזה לא משנה? הכבל מאריך לרמקולים האחוריים יישאר גם במערכת החדשה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס לPCI וחיברתי גם ממיר של YES בחיבור אנטנה (אין לי מושג איך באמת קוראים לו, מן חיבור נקודה כזה) כשהמחשב מכובה, והדלקתי אותו. התקנתי את הדרייבר ואת התוכנה של הכרטיס, הכל בעיקרון הלך חלק. כשאני מפעיל את התוכנה, היא לא מראה לי את הממיר. היא רושמת לי Device is Not Ready. אם אפשר לקבל הסבר איך להגדיר את הממיר, זה יהיה נהדר... או שזה בכלל לא הצורה שבה צריך לחבר אותו? אם זה המקרה אז אני אשמח אם מישהו יגיד לי איך כן לחבר אותו בשביל שזה יעבוד כמו שצריך. אני מקווה שזה בכלל המקום הנכון לשאול, אם לא תפנו אותי אליו 8) תודה חבר'ס :)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב - מוכן להשקיע עד כ-300 ש"ח. שימוש-מוסיקה בקטנה... נידרש- שלט ווליום חוטי\אלחוטי, בס עמוק, איכות צליל. מיועד לחדר של כ-10 מטר. אני מתלבט בין אלה: MicroLab M-200 2.1 מחיר-202 ש"ח MicroLab M-700U 2.1 מחיר- 280 ש"ח creative inspire t3130 מחיר-235 ש"ח מה הכי מומלץ ? אשמח לקבל המלצות נוספות תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקנייה של הCreative T20, לפני כחודשיים, פקחה לי את העיניים (או את האוזניים...) בכל מה שקשור באיכות הצליל, ובהנאה ממוזיקה. לכן החלטתי לעלות רמה בתחום הזה ולהשקיע באמת, על מנת לקבל את המקסימום בהאזנה למוזיקה. עכשיו אני צריך את עזרתכם, אני רוצה לקנות אוזניות שיתחברו לIaudio X5L ויגרמו לי לחייך מאוזן לאוזן. ;D כרגע הכיוון הוא אוזניות פתוחות, עם דגש גדול מאוד על צליל נקי ומדויק, פחות דגש על הבאס. אני אשתמש באוזניות האלה בחדר שלי, כך שלא יהיו רעשי רקע מציקים במיוחד (ולכן האוזניות הפתוחות). הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם אני אצטרך מגבר או לא. אין לי נסיון בתחום הזה, אני רק יודע שזה יהיה חבל להשקיע הרבה כסף באוזניות בלי לקבל מהן את המקסימום. התקציב שלי לאוזניות+מגבר אם צריך הוא 10…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה חדשה, ואני מעוניין להוסיף לה גם מערכת סראונד. אני מחפש משהו לא יותר מדי זול ומנגד גם לא יותר יקר.. לא אודיופיל, אבל שומע היטב השאיפה היא למערך של 4 סאטלייטים, ורצוי גם באס וסנטר. אני לא בטוח אם צריך רסיבר (השימוש הוא רק בטלוויזיה וב-DVD), ולכן גם אין ברשותי רסיבר, ולטלוויזיה עצמה יש כניסות AV IN, COMPONENT IN ויציאה אופטית. אשמח להמלצותיכם!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני נדהם מהאוזניות הללו אני היצלחתי לשמוע רעש לבן בעוצמה נמוך מה IRIVER זה לא צחוק האוזניות ההלו ...ממש אוטמים את האוזן ...משהו משהו ... אין לי מילים להשוות בין אוזניות של IPOD שיש לי לעומת האוזנית ...הללו ....זה עולם אחר ... אני ממש מופתע ... התענוג על לי בבג 300 שקל עם אחריות לשנתיים .!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בלי סאב וואפר אבל שלא יהיו גדולים כמו המיקרו לאב סולו.. משהו קטן איכותי.. תקציב 400 שקל גם אם צריך..
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-