עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כרגע יש לי רסיבר Yamaha RX-E400 ו2 רמקולים NX-E400 עכשיו אני חושב או להוסיף למערכת סאבוופר או לקנות Harman Kardon SoundSticks III המערבת מחוברת למחשב דרך הכרטיס קול של הלוח אם.... כדי לקנות כרטיס קול כלשהו?? השימושים שלי זה מוזיקה וסרטים...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קניתי לאחרונה אוזניות באייר DT990 Pro בגירסת ה-250 אום. בגלל הביקורות באינטרנט קניתי גם מגבר FIIO E11, מחשש שהנגן שלי לא יצליח להזיז את האוזניות בלי מגבר. בדיעבד זה היה די מיותר, כי ה-Cowon X7 בהחלט מצליח (ונשמע מצויין), ועם ה-Sansa Clip Zip אני יכול לקבל ווליום גבוה (וגם איכות לא רעה) אם אני מגביר את כל הערוצים של האקולייזר ברמה זהה. כמובן שעם הרסיברים בבית אין שום בעיה. ההבדל בסאונד עם המגבר לא בדיוק מפיל אותי לקרשים, ובהתחשב בחוסר הנוחות של אביזר נוסף בכיס אני כמעט לא משתמש במגבר. לא ברור לי אם אני מפספס משהו. האם יש דרך נוחה יותר לחבר את המגבר, כמו למשל כבל יותר ארוך ומיקום של המכבר בכיס אחד והנגן בכיס השני? למי שמשתמש במגבר הזה - השיפור שאתם מקבלים באיכות הסאונד מצד…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני כזה מטומטם ועצלן!! יש לי את האייפוד כבר שנה ו...שבועיים. בקיצור הוא בסדר גמור אבל יש בעיה במהירות העברת שירים שהיא מאוד איטית! וזה כבר חצי שנה ככה, חצי שנה!! וכבר דיברתי איתם (עם ידע) ותמיד אמרו לי לשלוח אותו. אבל תמיד סמכתי על האחריות! ואמרתי שאני אעשה את זה מתישהוא... אבל אני כזה עצלן! לידע כללי יש לי את ה g3 עם ה 30 ג'יגה מארה"ב. (בזמנו 540$) מתי נזכרתי לשלוח את הקטן הזה? שלשום - והיום בבוקר מתקשרים אלי מידע ואומרים לי שאין לי אחריות ובלה בלה בלה (כאילו שלא ידעתי..), ורק הצעת מחיר (!) עולה לי 200+ שקל וזה עוד בלי תיקון זה רק עצם הבדיקה (תיקון יעלה לא פחות) תוסיפו על זה משלוח הלוך ושוב עד חיפה + כבל חדש שאני כנראה צריך (עוד איזה 300 שקל) מה קיבלנו? קרוב ל 1000 שקל ש…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by nuke,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים במחיר של עד 250$ יש את ה Z-560 שנשמעים די טובים אבל 400W RMS זה ממש חזק ואני לא צריך את זה אני רוצה רמקולים אם איכות קול כמה שיותר טובה ושיהיו לפחות 4.1. אני עומד לקנות את הרמקולים באמריקה אז רמקולים שאין בארץ הם גם אפשרות. תענו לי בבקשה (אל תגידו לי לעשות חיפוש באתר!!!! :mad:) תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by adir53,

טוב אז כככה אתמול הגיעה הלויזיה שהזמנתי סנסוי 47 אינג אני בא לחבר אותה למגבר ואין כלום פשוט לא שומעים והמגבר טוב והכבל טוב (בננות אדום לבן חוט מזהב.) בקיצור ביררתי ושמעתי שחייב קסל קומפוננט משהו כזה ודוגרי זה לא נשמע לי הגיוני אז רציתי לשאול את המבינים פה תודה ד"א לא מצאתי פורום מתאים יותר אז אם טעיתי במקום סליחה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by RoNeR,

מה אומרים??!? במה שומעים יותר טוב?!? מה מבניהם יותר עוצמתי..?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מה ההבדל בטכנולוגיה? באיכות? במחיר? ואיך כל אחד מהם בערך עובד תודה רבה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מתכנן לקנות רמקולים של אלטק, דגם ATP3, כי שמעתי שהם הכי מומלצים בטווח המחיר. אבל למרות כל ההמלצות, אני מעדיף לבדוק את איכות השמע שלהם לפני שאני קונה, רק שכל חנות שאני מתקשר אליה לא מסכימה לפתוח את הקופסה לפני קנייה ואין דגם בתצוגה! אז מישהו מכיר חנות, באזור המרכז, שנותנת לקונים לשמוע ברמקולים לפני קנייה, ויש להם את הרמקולים הנ"ל? פשוט יש המון חנויות בזאפ, ולא בא לי לבזבז חצי מהמחיר של הרמקולים, רק על שיחות פלאפון לכל החנויות :-X.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי IRIVER H10 6GB אירופאי. באמת יש לי הגבלה בווליום? יש איזה עדכון? משהו? בבקשה זה בלתי נסבל הווליום הנמוך... תודה מראש. .swg

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Royz,

יותר דגש על האחוריים... תודה... הארון הוא עד התקרה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by DXT,

מישהו פה התנסה עם שני המכשירים ויכול לתת המלצות אישיות? יתרונות/חסרונות של המכשירים ביחס אחד לשני? קראתי מספר ביקורות אך עדיין קשה לי להחליט. תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Dunul,

שלום, יש לי בעיה בבחירת נגן וחשבתי שאולי אתם תצליחו לעזר לי. דבר ראשון טווח המחירים שלי הוא עד 1350. עכשיו דבר ראשון חשבתי על הIRIVER H10 20GB. בעבר היה לי את גרסת ה5GB... היא הייתה מאוד סבבה עד שנהרסה לא משנה למה. אבל הבנתי שהגרסה הזארת היא ממש בלטה שמנה ולא נוחה. יש את הZEN MICROPHOTO שהוא 8GB והוא נראה לי היכ סבבה, הדבר היחיד שמפריע לי בו זה שהוא לא תומך עברית וזה מקצת מעיקץ יש את הH10 6GB הישן והטוב אבל אני לא סגור עליו. עכשיו יש עוד משהו קטן, מצאתי IPOD VIDEO 30GB במחיר זעום יחסית של 1600 ש"ח. האם שווה לי להוסיף ועד כל כך הרבה כסף בישבילו? כי זה שאין לו מטען חשמלי, רדיו ואפשרות הקלטה מאוד מציקות. עזרו לי להחליט! תודה רבה לכל מי שמגיב.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. קניתי(דיי מזמן) את ה אודיג'י2 יש לו יציאה דיגיטאלית וגם רסיבר של akai aa-v2100 עם יציאו אופטית וקואקסאלית. חרא של רסיבר אבל קניתי אותו כמגבר בלבד לסאונד, ניסיתי לחבר אותם דרך היציאה הדיגיטאלית וזה לא עובד..... זקוק לעזרתכם!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Dj_Infernal,

יש את הרקולס ויש את קראטיב...........רק ש קריאטב עולה כפול..... ואני מדבר על ה - SOUND BLASTER AUDIGY PLATINUM של קראיטיב.... אז הנה השאלות: מה יותר טוב? ומה ההבדלים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם , קניתי את ה- H320 לא מזמן, והבנתי שצריך להמיר סרטים בעזרת תוכנה שנקראת Iriverter ... הורדתי את התוכנה , התקנתי , והמרתי סרט אחד... את ההמרה העברתי לנגן בתיקייה חדשה : "Movies " כשאני נכנס לתיקייה "Movies " הוא לא מראה לי שום דבר ! אולי לא השתמשתי בתוכנה כמו שצריך? ואם זה קרה, איך משתמשים בתוכנה? :s05: אם מישהו יוכל להסביר לי באופן פרטני איך לשים סרטים בנגן, אודה לו מאוד.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Gil28,

לחבר יש חדר במרתף והוא מחפש מערכת רמקולים. החדר גדול מאוד (כ-6X6 פחות או יותר) והתקרה נמוכה. אשמח להכוונה - מה כדאי, מה לחפש, איפה אפשר לשמוע או עוד הצעות.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Raanan30,

שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזיה בארה"ב ושיטת השידור שמופיעה בטלויזיה הזו היא TSC/ATSC/QAM. אני יודע שלא אוכל לצפות בתור טלוויזיה (YES), אבל המטרה העיקרית שלי היא לצפות בתכנים מהמחשב ע"י שימוש ב Popcorn A200 האם זה יהיה אפשרי? אני משתמש רק בפופקורן ע"י כבל HD וזהו - זה אמור לעבוד? ואגב, נניח שבעתיד אני כן ארצה לחבר לזה טלוויזיה - האם ישנו סוג של ממיר מ NTSC ל PAL? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום אנשים בקיצור: יש מקום קרוב למרכזית חוף הכרמל שבו יכולים לתקן לי אוזניות? באריכות: יש ברשותי אוזניות לוגיטק Ultimate ears 500vi שקניתי לפני פחות מחצי שנה בארה"ב לצערי את הקבלה אני לא מוצא, אז אפשר לשכוח מאחריות (אלא אם כן במקרה אני הייתי אחראי ואשכרה שמתי את הקבלה יחד עם שאר תעודות האחריות... אני אעיף מבט) קיצר, בחוברת ההוראות שלהם רשום שאם יש בעייה עם הסאונד באחת האוזניות, פשוט להוריד את הסיליקון הזה שמחברים על האוזנייה כדי שתשב בצורה נוחה באוזן, ולנקות עם חתיכת בד עשיתי ו... איזו שכבה (שמגנה על הרמקולים הקטנים משעוות אוזניים ודברים כאלה) נפלה שם יחד עם איזה עיגול דביק. קיצר, אני לא מצליח להחזיר את זה למקום ואני לא רוצה להשתמש באוזניות ככה כשהן לא מוגנות... י…

19. Started by yossia23,

שלום אנשים יש לי DVD PILOT בן 3 שנים והרבה זמן לא השתמשתי בו. כשאני פותח את המגש ושם דיסקים לצפייה המגש נסגר ואחרי 2 שניות נפתח מחדש. ניסיתי כמה דיסקים ולא עוזר כלום. למישהו יש מושג מה לעשות? מה הבעיה של הDVD? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by MasterOfMuppets,

שלום! ליומולדת החלטתי לקנות אוזניות. האוזניות ישמשו בעיקר לשמיעת MP3 מהנגן Sandisk Sansa e270 שלי. אין לי העדפות מיוחדות לפירמה מסויימת. אני לא מפחד להסתובב עם אוזניות קשת גדולות על הראש, אבל אני לא אוהב אין-איר (כאלה ששמים ממש בתנוך פנימה בכמו מעין צינור). הגבלת תקציב - עד 400 שקל. אשמח לקבל המלצות/עצות. תודה!

21. היי רציתי לקבל המלצה על אוזניות בתקציב של 150 שקל ושיהיו אוזניות כפתור ולא In Ear . יש חייה כזו? ה In Ear לא ממש נראה לי.. אני לא מת על הרעיון שזה נכנס לאוזניים כמו אטמי אוזניים ושזה מנתק לגמרי מהסביבה (יכול להיות מסוכן) חשבתי על ה JBL Reference 210 אבל קראתי עליהן ביקורת ממש לא מחמיאה כאן: http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/jbl-reference-210-earphones/ אם למישהו יש המלצות (אפשרי גם עם חריגה קטנה) זה יהיה נחמד... (אני שומע המון סוגים של מוזיקה) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום. חבר שלי קנה את הלוח הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2693 ואין לו יציאת S/PDIF אבל רשום שהוא מוציא, עכשיו הוא רוצה לחבר ליציאה הדיגיטלית ברסיבר את הלוח ושיוציא לו 5.1 בסרטים. איך עושים את זה? מתאמים? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי, שמתי לב כשאני צורב דיסקים לרכב, הרדיו דיסק קולט אוטומטית את השמות של השירים ומציג אותם כמובן על מסך ה LCD שלו. עכשיו שאני מביא את הדיסק ורוצה לשמוע את השירים במחשב, אין שמות אלא רק TRACK01 TRACK02 וכן הלאה. איך אני יכול לדעת את שמות השירים?? לא מצאתי שום דבר שנותן לי את שמות השירים אלא רק ללכת לרכב ולבדוק בעצמי... יש פיתרון? או שאני צריך למצוא איזה רדיו דיסק ביתי שישמיע לי את זה...כי אין לי :-\ משתמש רק במחשב ומגבר...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מתלבט איזה כרטיס קול לקנות בין ה creative audigy platinum לבין ה hercules gametheater xp עכשיו אני רוצה לדעת איך התמיכה שלהם בווינדוס אקס פי... אם מישהו מפעיל את אחד הכרטיסים האלה על אקס פי אני אשמח לשמוע איך זה מסתדר לו כי הבנתי שאף אחד מהכרטיסים האלה לא מגיע עם דרייברים לאקס פי על הדיסקים שלו... אז מה עשיתם? התקנתם את הקיימים? הורדתם מהאינטרנט? אם הורדתם, איך הם עובדים? טוב? כמה שיותר פרטים יותר יעזור לי, תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by lover323,

אל תתיחסו למחיר, השימושים שלי הם מוזיקה וסרטים הסאב של ATP5 מורגש מספיק? מרגישים את הרצפה רועדת? נ.ב יש הבדל בין ATP5 לATP4? אם כן מה ההבדל וכמה הוא משמעותי?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים