אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני לא שומע מוזיקה לרקורד... מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב מבית PEERLESS דגם: PR-SW 880 מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני Ultra Slim עם מעמדים, יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של 880 וואט PMPO http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=921439 מה אתם אומרים... אי לא שומע מוזיקה רק למשחקים וכל השאר
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי היום את ה-Logitech Z560 שלי,מה אני אגיד לכם? פצצות לגבות עצים לריסים או,אם תרצו,איך שהשכן שלי העדיך לומר: "...תנמיך כבר את הדבר הרועש הזה לפני שאני מזמין לך משטרה...כל היום בום בום בום...חשבתי שמכונית מירוץ נכנסה לי לחלון..." וכו' וכו' וכו'.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, סוף סוף חיברתי את כל הכבלים לרסיבר האימתני הזה, אבל בהגדרות OSD, אין לי את התצורה הקיימת שלי ואני לא יודע איך להגדיר אותה. בתמצות: יש לי שני רמקולים אחוריים (על מדף), שני רמקולים קדמיים גדולים (על ספייקים על הרצפה מצידי קונסולת הטלוויזיה), רמקול סנטר לצד הרסיבר בקונסולה, סאבוופר קטן מתחת לקונסולה, ושני רמקולי גובה מותקנים בערך מעל הרמקולים האחוריים (קצת יותר קדימה), מהתקרה. אבל אני לא מוצא תצורה שתאפשר לי להגדיר בדיוק את הרמקולים ככה. איך אני יכול לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מהו המיקום המומלץ של מערכת הרמקולים? למשל, שמעתי שאת הסאב וופר צריך לשים על הרצפה מתחתיך, זה נכון? ואת הרמקולים לשים בצורה אלכסונית משני הצדדים. ככה צריך למקם את המערכת? ומה עם יש שתי סאב וופרים וארבע רמקולים? תודה, אורן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול להקלטת גיטרה, לרגע זה אין לי מגבר ואני מקליט ישירות עם כבל. חשוב לציין שאני מתחיל בכל העניין של ההקלטות ואני מחפש כרטיס קול למתחילים שיעשה את העבודה ושישמש אותי בעתיד לעבודה עם מגבר.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני חדש פה , אז ככה אחרי שאני סובל קשות מרמקולים עלובים אני מחפש לקנות מערכת סאונד למחשב 5.1 או 4.1 , אני מחפש משהו איכותי למשחקים ומוזיקה וסרטים בסיסבות המחירים שרשמתי למעלה, יש לי כרטיס קול on board asus 6 channels הוא תומך ב-5.1 בבקשה מישהו יוכל לתת לי המלצה על האיכות והמחיר אני בנתיים מתלבט בין logitch ל ATP תודה מראש עודד
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול בעיקר: ( לפי סדר עדיפויות): שירים משחקים+סרטים המערכת רמקולים שברשותי היא Z-640 אני מחפש כרטיס קול בין המחירים 400-600 מה שמצאתי בנתיים שהענייתי זה Audigy 2 Value Creative ו Audigy 2 ZS Creative האם יש אופציות אחרות? מה ההבדל בינהם חוץ ממחיר האם כדאי משהו אחר? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה חדשה, ואני מעוניין להוסיף לה גם מערכת סראונד. אני מחפש משהו לא יותר מדי זול ומנגד גם לא יותר יקר.. לא אודיופיל, אבל שומע היטב השאיפה היא למערך של 4 סאטלייטים, ורצוי גם באס וסנטר. אני לא בטוח אם צריך רסיבר (השימוש הוא רק בטלוויזיה וב-DVD), ולכן גם אין ברשותי רסיבר, ולטלוויזיה עצמה יש כניסות AV IN, COMPONENT IN ויציאה אופטית. אשמח להמלצותיכם!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עם המינידיסק שלי קיבלתי גם כבל USB שמתחבר למעין קופסא שממירה מהUSB לכבל דיגיטלי ומשם למינידיסק. עכשיו ניסיתי לחבר ביניהם וכשגמרתי הופיע לי חלון ובו נאמר שהוא מצא חומרה חדשה ל USB, משהו כזה... הוא ביקש ממני דרייבר מתאים אבל לא קיבלתי שום דיסק עם המינידיסק ככה שפשוט אמרתי לו שיסרוק את המחשב והוא מצא איזה משהו ב Windows התקין אותו ועשיתי ריסיט. עכשיו פתחתי את ה Winamp השמעתי שיר וכשניסיתי להקליט המיני דיסק כתב - No Signal. מישהו יודע מה לעשות ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נהרסה לי הדיבורית שקיבלתי עם הSGS2.. אני מחפש משהו אחר עד 150 שקל. עדיף שתהיו אוזניות כפתור. אין בעיה להזמין מחול
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי רסיבר של הרמן קרדון שבזמנו עלה סכום לא מבוטל, לפני כמה זמן הוא הפסיק לעבוד, הוא נכנס למצב סטנד ביי לכמה שניות ואז נכבה. פתחתי את המכסה כדי לראות קצת בפנים מה קורה ושניסיתי להדליק שוב(לא נגעתי באף רכיב) אחד מהקבלים עלה באש ושרף חלק מהלוח. יש אפשרות להחליף את הקבל/לוח ואם כן כמה תיקון כזה עולה? אם לא, יש אנשים שמחפשים כאלה רסיברים כחלפים? תודה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתור תחליף לאוזניות שמגיעות עם האיי פוד. האוזניות טובות יותר? שוות את ה-150 שקל?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב...כמו הכותרת אני צריך פלג אין שיורד את השירה או הדיבור משירים עדיף שיעבוד עם וינאמפ...למרות שלא חייבים תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למכירה מורל אוקטב סיגניצר שמורים כחדשים. נרכשו לפני עשרה חודשים יינתנו עם קבלות ואחריות של היבואן הרשמי בארץ נמכרים עקב שדרוג לרמקול יקר במיוחד. מחיר מחירון לחדש: 14 אלף ש״ח. יימכר בהזדמנות במחיר מדהים לרציניים בלבד ישראל: 0547268914
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , כבר די הרבה זמן אני מתלבט בין נגנים שונים , אבל כעת כבר די ברור לי שאני הולך לקנות את הX5. יש עוד כמה עיניינים לא סגורים שרציתי לשאול ולהתעייץ איתכם: 1)מהו משך זמן המעבר בין שיר לשיר? אני לא יכול לסבול שלוקח לנגן כמה שניות עד שהוא קולט מה לנגן. 2)האם הנגן עמיד מפני נפילות ? אני שומר די טוב על הדברים שלי אבל די יבאס אותי אם המכשיר ישבר אחרי נפילה מ10ס"מ -מה עוד שהוא בא בלי כיסוי\נרתיק . מה שמביא אותי לשאלה הבאה 3)האם הוא נשרט בקלות? עד כמה רגיש המסך שלו? טוב , למרות שכתבתי שכבר די ברור לי שאני הולך לקנות את המכשיר הזה , אני עדיין בהתלבטות קלה , זאת אומרת , זה ללא ספק המכשיר שהכי מתאים לי , אבל המחיר שלו הורג אותי . זאת אומרת , הIPod Video שאותו אני ממש לא הולך לקנו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים 2.1/2.0 (עדיפןת ל2.1) בתקציב של בערך 300 שקל אפשר לחרוג במקס 50 שקל בערך. הם חייבים להיות טןבים. ויש לי שאלה, יש לי את הבוקסות הגדולות עם המגבר של לפני לפחות 6שנים (בוקסות ADC), עלו לי 2500 שקל בזמנו. הם באמת עדיפות על הרמקולים של ה300 שקל של היום? לדוגמה הlogitech z323
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שהכותרת היתה מפורטת מספיק :-) אז ככה, הרצון - להציג סרטים באיכות HD על הטלוויזיה. הבעיה - הטלוויזיה בסלון, אבל המחשב בחדר שינה. המרחק - בין הטלוויזיה למחשב - בערך 10 מטר. השאלה - איך אפשר לחבר את הטלוויזיה למחשב? (במחשב אין HDMI, יש רק DVI לא משומש - המסך מחובר בVGA) חשבתי על מיני כבלים מאריכים , אבל כל מה שאני מקבל עבור כבלי HDMI/DVI באורכים האלה , זה מאות שקלים. חשבתי על איזה סוג של streamer שיתחבר ישירות לטלוויזיה ולרשת הביתית, אבל הבנתי שהם יקרים ואלה שתומכים בפורמט mkv הם ממש יקרים. בקיצור, אין לי מושג מה לעשות... ואם בכלל יש פתרון לבעיה. אגב mkv , הייתי רוצה ליישב מחלוקת שיש לי עם עצמי. אם אני ממיר קובץ עם הסיומת mkv (וידאו באיכות 720p) לDVD וצורב (כך …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd1018329433.htm האם הם יותר טובים מה-creativeinspire 5300 והאם אני יוכל לחבר אותם לכ.קול של creative (sb augidi platinium 5.1(
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה לגבי אוזניות סראונד: נתקלתי בביקורות על האוזניות Logitech G35 שאמורות להיות 7.1. כל הביקורות שיבחו את האוזניות האלה, אבל במהלך הקריאה גיליתי שלא מדובר בסראונד אמיתי, אלא בוירטואלי. כלומר, בכל אוזן יש רק רמקול אחד, ותחושת הכיווניות מתאפשרת ע"י השהיות של הצלילים. השאלה שלי: האם הוירטואל סראונד הזה באמת טוב כמו אוזיות סראונד אמיתיות עם 3 רמקולים קטנים בכל אוזן? לי זה נראה כמו עבודה בעיניים, אבל הביקורות כאמור מפרגנות, והאוזניות האלה יחסית יקרות (700-1000 ש"ח). בעיקרון אני מחפש אוזניות סראונד למשחקים, שיחליפו את מה שיש לי היום (מדוזה של speed link). האם מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי בסכום של 500-700 ש"ח? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לבעלי H3XX (יש בפורום לא מעט, לא?), רציתי לשמוע ממי שיכול טיפים לגבי סידור הקבצים האולטימטיבי לדעתכם, איך אתם משתמשים בקבצים בעברית, אם יש לכם כלים מומלצים לשימוש של RENAME/TAG וכו (עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו מרוכז בנושא) אני אישית משתמש עם הטאג בעברית הפוכה שאני הופך עם HEBPOD FLIPFLOP הזה ואת שמות הקבצים אני עושה ריניים ידני להיבריש (כלומר IVRIT). כלי ה- MP3 לשינוי שמות וטאגים אני משתמש ב- Mp3 Tag Studio שמאוד נוח לדעתי ויש לו גם אפשרויות לשינוי שם מהיר מהתפריט של הלחצן הימני של ווינדוס ועוד הרבה דברים טובים. דוגמא לסידור בשירים עבריים: H340:\Music\Hebrew\Eviatar Banay\Eviatar Banay-1997\02-Yesh Li Sikuy.mp3 ודגמא ללועזי: H340:\Music\Albums\Rock\J-K\Keane\Hopes an…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי את ה- H320 לא מזמן, והבנתי שצריך להמיר סרטים בעזרת תוכנה שנקראת Iriverter ... הורדתי את התוכנה , התקנתי , והמרתי סרט אחד... את ההמרה העברתי לנגן בתיקייה חדשה : "Movies " כשאני נכנס לתיקייה "Movies " הוא לא מראה לי שום דבר ! אולי לא השתמשתי בתוכנה כמו שצריך? ואם זה קרה, איך משתמשים בתוכנה? :s05: אם מישהו יוכל להסביר לי באופן פרטני איך לשים סרטים בנגן, אודה לו מאוד.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? מה התכונות\אופציות שלו? מה זה PLATINUM? לי יש LOGITECH Z560,כרגע עם כרטיס קול על הלוח,איך זה יהיה עם הכרטיס הזה בהשוואה לעכשיו? הכרטיס הזה מומלץ? איכותי? כי הוא לא כל כך זול.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה?? יש משהו מוזר שקורה לרמקולים שלי , הם מוציאים צליל כזה של רעש ציוץ כזה . חשבתי שהבעיה עם ברמקולים אז החלפתי אותם אבל נשראה אותה בעיה מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ככה שלום... יש לי רמקולים של CREATIVE - הINSPIRE 5.1 וגם כרטיס קול 5.1 של CREATIVE בבדיקה של הרמקולים, כל הרמקולים עובדים. כל רמקול מדבר. אך כשהווינאמפ מנגן, משום מה אני לא שומע כלום מהרמקול האמצעי (CENTER). צריך להגדיר משהו ספציפית בווינאמפ? תודה...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, המסך יהייה לסלון, ואנו מעוניינים לראות בו סרטים בעיקר. עדיף שיהייה עם כניסה של מסך מחשב או DVI(אני מקווה שככה אומרים את זה). אני לא כל כך מבין אז בבקשה עזרו לי. תודה רבה. עריכה: יש העדפה ל40"+.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-