עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nadav275,

שלום. ברשותי נגן cowon iaudio i7. מבקש המלצה לרמקולים מוגברים או לתחנת עגינה לחיבור הנגן כשאני בבית. תודה. נדב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי אני חדש פה , אז ככה אחרי שאני סובל קשות מרמקולים עלובים אני מחפש לקנות מערכת סאונד למחשב 5.1 או 4.1 , אני מחפש משהו איכותי למשחקים ומוזיקה וסרטים בסיסבות המחירים שרשמתי למעלה, יש לי כרטיס קול on board asus 6 channels הוא תומך ב-5.1 בבקשה מישהו יוכל לתת לי המלצה על האיכות והמחיר אני בנתיים מתלבט בין logitch ל ATP תודה מראש עודד

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by naor-007,

איך האוזניות האלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by FresH-MeaT,

כיום יש כל כך הרבה סוגי טלוויזיות שמביאות לנו מגוון רחב של אפשרויות ואני עובד עצות, מה לקנות? המגבלה שלי שהרוחב שלה לא יעלה על 90 ס"מ כי אז פשוט לא יכנס לי בסלון, ובסכום של 3000-4000 שקל מה הכי מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by PuG3o6,

קניתי סטריאו .VSX-323 מדיוטי פרי ואני מחפש רמקולים לקולנוע ביתי 2 קדמי 1 סנטר 1סאב ו 2 אחור גודל חדר 5X5 רוצה רמקולים תלויים בעיקר לסרטים ולספורט

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. קניתי אוזניות OV750A של OVANN ב 30 ש"ח. עכשיו.. אני מרוצה מהם עד הגג (בעה"ר), אוזניות טובות, עשויות מחומר חזק במיוחד, איכות הקול היא ממש טובה, בערך כמו הרמקולים שלי (ואני לא צריך יותר מזה). אבל אני רוצה חוות דעת בכל זאת ממי שקנה אותה אולי, איך הם? יסתדרו יפה? (מקווה שלא ישברו.. הם נראות די חזקות).

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by CrackPot,

הכוונה למכשיר שכולל אוזניות+מיקרופון, מולבש על הראש. אידיאלי למסיבות רשת. עכשיו, אין לי תקציב, מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע כמה דברים כאלו אמורים לעלות. אני אשמח אם תאמרו לי את טווח המחירים. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מחפש רמקולים עם בס איכותי לטלויזיה ביתית עד 500 שקל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by kyyle,

שלום לכולם. קיבלתי היום את ה-Logitech Z560 שלי,מה אני אגיד לכם? פצצות לגבות עצים לריסים או,אם תרצו,איך שהשכן שלי העדיך לומר: "...תנמיך כבר את הדבר הרועש הזה לפני שאני מזמין לך משטרה...כל היום בום בום בום...חשבתי שמכונית מירוץ נכנסה לי לחלון..." וכו' וכו' וכו'.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by adirze,

שלום לכולם, רציתי לשאול שמחברים אוזניות למחשב יש איזה ווליום מסוים שהוא המקסימלי. קניתי אוזניות ומשום מה הווליום המקסימלי בהם לא גבוה ועוד אוזניות שקיבלתי עם הפלאפון שלי samsung galaxy s1 הווליום מאוד גבוה.אז השאלה בעצם אם אפשר לדעת אם הווליום של האוזניות הולך להיות גבוה או נמוך לפני שקונים אותם? יש איזהשהוא פרט טכני של האוזניות שניתן לבדוק אותו לפני הקנייה שקובע את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הרמקולים הם PARADIGM CINEMA 70 עם סאב וסנטר מונעים ממגבר JVC 5022 (החוליה החלשה) המקורות הם כרטיס קול GTXP די וי די של LG מהדיוטי ווידאו פיליפס

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by oba3k,

יש לי CX 300 כבר יותר משנה וחצי ואני מאד מאד מרוצה. עכשיו שמעתי על מבצע של SHURE E2C + נגן של 2GB (שזה נשמע נחמד לריצה) ב250 שקל אני חושב להשתדרג. השאלה האם זה באמת שידורג? האם הן אוזניות יותר טובות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by rotman,

שלום לכולם , כיום אני משתמש (וכבר קרוב ל 3 שנים) ב altec lansing im616 inmotion אחלה אוזניות רק שבא לי להחליף אותם באזניות , בטוח כבר יש טכנולוגיות יותר מתקדמות. אני רוצה בבקשה המלצה לאזניות שהם sound isolation ו in ear . תקציב , עד ה 70$ , עדיפות שיגיעו עם קייס קשיח כמו ה altec

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by zachi_t,

היי, אחד החוטים באוזניות שלי (סוני מדגם MDR-7506) נהרס/נקרע - האם ידוע לכם היכן אפשר לתקן את האוזניות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by GaiSin,

קניתי טלוויזיה חדשה, ואני מעוניין להוסיף לה גם מערכת סראונד. אני מחפש משהו לא יותר מדי זול ומנגד גם לא יותר יקר.. לא אודיופיל, אבל שומע היטב השאיפה היא למערך של 4 סאטלייטים, ורצוי גם באס וסנטר. אני לא בטוח אם צריך רסיבר (השימוש הוא רק בטלוויזיה וב-DVD), ולכן גם אין ברשותי רסיבר, ולטלוויזיה עצמה יש כניסות AV IN, COMPONENT IN ויציאה אופטית. אשמח להמלצותיכם!

17. Started by Booobb,

עם המינידיסק שלי קיבלתי גם כבל USB שמתחבר למעין קופסא שממירה מהUSB לכבל דיגיטלי ומשם למינידיסק. עכשיו ניסיתי לחבר ביניהם וכשגמרתי הופיע לי חלון ובו נאמר שהוא מצא חומרה חדשה ל USB, משהו כזה... הוא ביקש ממני דרייבר מתאים אבל לא קיבלתי שום דיסק עם המינידיסק ככה שפשוט אמרתי לו שיסרוק את המחשב והוא מצא איזה משהו ב Windows התקין אותו ועשיתי ריסיט. עכשיו פתחתי את ה Winamp השמעתי שיר וכשניסיתי להקליט המיני דיסק כתב - No Signal. מישהו יודע מה לעשות ? תודה !

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני לא שומע מוזיקה לרקורד... מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב מבית PEERLESS דגם: PR-SW 880 מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני Ultra Slim עם מעמדים, יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של 880 וואט PMPO http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=921439 מה אתם אומרים... אי לא שומע מוזיקה רק למשחקים וכל השאר

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by OneWingedAngel,

הדיסקים נשרטים כל כך מהר. לפני חודש צרבתי את כל הדיסקים שלי מחדש, וכבר הם הספיקו להישרט, והדיסקמן מתחיל לגהק כשהוא מנגן חלק מהשירים. ואני שומר עליהם באופן הכי קפדני שיכול להיות, שם כל דיסק באריזה משלו... עכשיו אני צריך לצרוב את הדיסקים עוד פעם! :pissed: יכול להיות שהדיסקמן הוא זה שגורם לדיסקים להשרט? יש לי אחד די טוב, Sony DNE509 או שאולי הדיסקים שאני משתמש בהם מעאפנים? אני צורב על הLG שמוכרים בזול ובכמויות... סתם רוצה לראות אם אני היחיד שסובל מזה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Noririco,

אני מחפש כבר כמה זמן ויש כל מיני TOP SELLERES אבל אני לא ממש סומך על כל האוזניות בשקל האלה, יש מישהו שהזמין ומרוצה? בעיקרון זה לחברה שלי ,HEADPHONES עם בלוטות'... אשמח לעזרה תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה לבחור טלויזיית תלת מימד.. גודל התקציב יכול להגיע עד 5500 ש"ח 42 אינצ'.. (האם התקציב נמוך בשביל מידי, אם כן מה התקציב המינימלי)? איכות הצפייה נורא חשובה, ללא כאבי ראש וכו'.. הטלוויזיה תהיה מחוברת למחשב לטובת צפייה בסרטים.. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור בתקציב הנוכחי, בטלוויזיה יעשה שימוש גם לסרטים, עריכת וידאו וגם משחקים לפעמים.. אם צריך פרטים נוספים אשמח להוסיף. מישהו יכול לתת לי בבקשה המלצה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. כרטיס קול לGAMER עד 1000 רק של CREATIVE יש לי 5.1 רמקולים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות סטריאו חזק לרכב (אני בן 17 וחצי, עכשיו אני כנראה קונה מכונית).. אתם יודעים, כזה של צעירים שמקפיץ את המכונית אבל.. יחסית בזול.. רציתי לשאול מה אתם חושבים על המערכת הזו, למשל: http://adisound.co.il/pl_product~5589~77~0.htm אני מחפש משהו מכאן: http://www.punch-s.com/HTMLs/Home.aspx או מחנות אחרת שגם מתקינה את המוצר במכונית והיא במרכז. דרישות: - חשוב מאוד שיקרא MP3 בצורה טובה, טובה מאוד. - חשוב מאוד שיקלוט דיסקים צרובים - הבנתי שהיום יש נגנים שמסוגלים גם לקרוא MP3 מדיסק DVD ואם אתם מכירים נגן כזה טוב, תיידעו אותי עליו ואולי אני יוסיף תקציב בשבילו. אני ישמח למערכת שאתם יודעים ומבינים שהיא טובה, אם לא אל תגיבו. סך הכול רוצה מערכת שתוריד…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by liiight,

שלום, אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר בעזרת כבל קואקסלי. יש לי AUDIGY 2 ZS. מישהו יכול להמליץ לי על כבל? אני גם צריך שהוא יהיה ארוך (15 מ'). תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי מחשב בן חצי שנה (מפרט מימין) ואני משתמש בו בין היתר לצפיה בסרטי DVD - הוא מחובר לטלוויזיית CRT רגילה דרך יציאת S-Video. מסך המחשב שלי הוא אמנם LCD אבל מחובר למחשב ביציאה אנלוגית ולא דיגיטלית. בפסח הקרוב אני מעוניין להוסיף למחשב כונן בלו ריי ולהחליף את הטלוויזיה ב-LCD שתהיה FHD. השאלה שלי - האם ניתן יהיה לחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות ב-FHD בסרטי בלו ריי שינוגנו במחשב? האם במקביל אפשר יהיה להשתמש במחשב, כפי שאני עושה היום עם ה-DVD ? דרך איזה יציאה בכרטיס המסך יהיה החיבור? אני מניח ש-S-Video לא יהיה רלוונטי יותר אלא היציאה הדיגיטלית. האם היציאה הדיגיטלית בכרטיס המסך שלי לא מיועדת רק למסך? אפשר להשתמש בה כ-Tv-out ? אודה לעזרתכם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים