עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Michelle,

היי.. משום מה, שאני מנסה לראות קבצי AVI זה נותן לי רק לשמוע אותם (זה בטוח לא בעיה של הקבצים עצמם) ניסיתי גם ב- windows media player וגם ב- real one player ובשניהם יש לי את אותה בעיה. ניסיתי גם להמיר את הקבצים ל- mpeg אבל לא הלך לי... :-\ מה אני עושה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by evy,

חיברתי את הdvd לרסיבר(לכניסת ה dvd\vdp) עם כבל s-video שקיבלתי ה 9600 אקס-טי שלי ולא רואים תמונה כשאני מפעיל סרט.. אז מה הבעיה פה? שאלה שניה שלי זה רציתי לחבר את הכ.קול לרסיבר? באיזה דרך עדיף לחבר? כי גם אין לי יציאה קואקסיאלית בכרטיס מסך שהוא onboard אבל הוא 5.1

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. http://www.samsung.com/PressCenter/PressRelease/PressRelease.asp?seq=20050519_0000123644

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Marianim,

מה בסך הכל בקשתי ? להליף את הטלויזיה בסלון שהלכה לעולמה ! נכנסתי לאינטרנט וחיפשתי טלויזיית לד 46 אינץ ומאז החיים שלי לא אותו דבר .. ים של דגמים וחברות ללא ספר הלכתי לאיבוד. ואז אישתי ( כל הרעיונות הטובים באים ממנה ) הציעה להתייעץ בפורום. חברים, אנחנו מחפשים טלויזיה איכותית בגודל 46 אינץ ( גמיש ), השימוש העיקרי שלה יהיה צפיה בסרטים באיכות HD. היא מחוברת למחשב כך שכל העניין של טלויזיה חכמה לא נחוץ. התקציב שלנו עד 5000 ש"ח פלוס מינוס. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Cupid Me,

היי, צריך את עזרתכם בקניית כרטיס TV לצורך הקלטה בלבד של משחקי כדורגל מממיר HD של HOT. שיתמוך לפחות ב-480p, חובה שיהיה של חברה מוכרת ואשמח שיהיה כמה שיותר זול- תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, אני מבלה לא מעט זמן בנסיעות, במהלכן הייתי שמח לנצל את הזמן טוב יותר ע"י ביצוע שיחות, צפייה בסרטונים והרצאות ועוד. ברצוני לרכוש אוזניות לשימושים אלו. ניסיתי תקופה אוזניות סטנדרטיות וסבלתי מחוסר נוחות - גם כל עסקי החוטים שיגעו אותי (לחבר, לנתק, מסתלסל מסביב...) וגם מצאתי את הInear בכללי לא נוח לאחר נסיעה ממושכת. כמו כן המיקרופון בד"כ דרש שיחזיקו אותו. לכן אני חושב (אלא אם תשכנעו אותי שיש אופציות נוחות אחרות) שאני רוצה אוזניות bluetooth בתצורת onear. הכי קריטי לי איכות השיחה ונוחות (לרבות חיי סוללה, ממשק), על איכות סאונד במוזיקה אני בהחלט יכול להתפשר. מבחינת המחיר - עדיף כמה שיותר זול, אבל מסקר שוק קטן אני מבין שאוזניות סבירות זה באזור ה350 ש"ח, אין לי בעיה לחרוג (אם כי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Erez360,

שלום לכולם , אני מעוניין לגנות נגן MP3 איכותי עם מטען פנימי-ז"א שלא אצטרך לקנות על הזמן סוללת. אני לא מבית בנושא הMP3 ואני צריך עזרה בבחירת נגן טוב שלא יתקלקל. *נ.ב יש לי עוד אשכול בנושא הMP3 אבל אין צורך כבר להתייחס אליו כי הסבירו לי שהחברה ההיא לא משהו , לכן פתחתי כאן אשכול חדש על כל הMP3 והחברות למינהין , לא לנעול בבקשה. תודה לכולם

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by x-pert,

אני מוסיקאי, מחפש מכשיר הקלטה יחסית איכותי בשביל להקליט איתו חזרות (תופים, בס מוגברת, חשמלית מוגברת, אקוסטית מוגברת, קלידים) בחדרי חזרות באיכות יחסית טובה. המליצו לי על המכשיר הזה: Zoom H2 1. רציתי לשמוע את דעתכם על המכשיר הנ"ל. 2. האם יש המלצות נוספות (זולות יותר או טובות יותר) לגבי מכשיר כזה ? תודה רבה, גל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אשמח להמלצה למספר טלוויזיות LCD FULL HD בגודל 42'. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Dmoney,

היי אנשים! יש לי ממיר דיגיטלי של יס בבית ואני רוצה לחבר אותו למחשב בשביל לצפות בטלויזיה. אין לי צרכים מיוחדים כמו עריכת וידאו או משהו כזה, זה בסדר אפילו אם לא תהיה יכולת הקלטה. רק צריך לראות טלויזיה. האם הרכיב הבא יעזור לי...? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330357002756&ru=http%3A%2F%2Fshop.ebay.com%3A80%2F%3F_from%3DR40%26_trksid%3Dp4033.m38.l1313%26_nkw%3D330357002756%2B%26_sacat%3DSee-All-Categories%26_fvi%3D1&_rdc=1

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, הבאתי Nintendo Wii מארה"ב. האם מוכרים בארץ טלוויזיות LCD שיכולות לעבוד עם NTSC בצבע? אני מעוניים בגדול 32-37". תודה מראש, דוד

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by nizzan7,

היי, אני רוצה אוזניות עד 100 ש"ח. הן יחוברו לMP3. חשוב מאוד שיאטמו היטב את האוזן כי הן ישמשו לרכיבה על אופניים ויש רוח. באוזניות הזולות שבאו עם הMP3 יש איטום גרוע ושומעים רק רוח... הכוונה היא לאוזניות כפתור/IN EAR תודה, ניצן

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי טלויזיה ישנה (תחילת ה90') היום הלכה לעולמה 21 אינץ', תלויה על הקיר מול המיטה. לאחר מדידה מהקיר עצמו לכרית עומד כעל כ2 מטר. אני מעוניינת להצטרף למאה העשרים ואחת. מבקשת אני מכם המלצתכם למסך 24-26 אינץ' כמובן עם USB. בעיקר לצפייה סדרות HD, סרטים- לפעמים באיכות גבוהה, מחיר 1600 שח. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Tavor999,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן יחסית עם כרטיס מסך של ATI x1600, מסך LCD 19 של סמסונג ומסך LED 37 של SAMSUNG מסדרה 7 החדשה (בסלון). חיברתי את המחשב למסך באמצעות כבל HDMI עם מתאם DVI, ולאחר ביטול ה-Overscan קיבלתי תמונה במסך מלא ברזולוציה 1920X1080. הכל עבד טוב ויפה בויסטה (אני עובד במצב EXTENDED) עד אתמול ששידרגתי לWIN 7. עידכנתי דרייבר וכמה שלא שיחקתי בהגדרות, אני מקבל מסגרות שחורות מסביב לתמונה. כאשר אני משנה לרזולוציה יותר נמוכה אני מקבל מסך מלא.. רק ב1920 זה לא מציג מסך מלא. חוץ מזה לפעמים חלונות שאני פותח נפתחים במסך של הLED ולא במסך הרגיל וזה ממש מעצבן.. כבר הגדרתי שהוא יהיה הראשי וזה עדיין לא עוזר. האם למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? תודה מראש ושבת שלום..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ORgE,

שלום, רציתי לשאול מזה אוהם??. זה כתוב לי על הרמקול ושם כתוב 4 אוהם. תודה לכול העונה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by בית חולים גהה,

שווה לי לקנות מיני דיסק בחו"ל? איזה דגם? (מהמחירים של האתרים בארה"ב, לא לפי ישראל) חשבתי על סוני MZN1 או על סוני MZN10

17. Started by turla,

hi every body im looking for a mp3 player hdd based one and i really dont know what to choose there are so many of them , i dont realy care about the space if its more then 5 its ok i was wandering if someone of you heard about those players and if they worth the price : http://zap.co.il/model.asp?model_id=20355&gsid=10-4 http://zap.co.il/model.asp?model_id=39430&gsid=10-4 they are really small but still what do you think should i buy i have a limited budget of 1800 nis. n no any kind of a credit card / online shops only cash =/ help me out thanks im advance .... PS. sry for my poor english no heb keyboard .

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. טוב...כמו הכותרת אני צריך פלג אין שיורד את השירה או הדיבור משירים עדיף שיעבוד עם וינאמפ...למרות שלא חייבים תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by HAI_E,

אהלן יש לי מגבר של פיוניר וסאב של של JBL כשאני מדליק את הסאב יש רעש סטטי מאוד מעצבן שיוצא מהסאב האם ישנה דרך לפתור את הבעיה הזאת? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אוזניות לגלאקסי נוט 3 חדר כושר תקציב 400-500 המלצות בבקשה. אם יש אוזניות כלשהן במחיר קצת גבוה יותר שנותנים סאונד טוב יותר שממש שווה את המחיר ניתן לחרוג קצת. או גם הפוך, אם יש אוזניות זולות יותר מהתקציב שנותנות בדיוק מה שאוזניות בתקציב הזה נותנות זה יהיה מעולה. לא אוזניות in-ear אלא קשת על הראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Demagh,

היי, מישהו יודע במקרה אם צבע העץ זהה בכל שלושת הדגמים האלה? יש לי 6c על שולחן המחשב, אני רוצה לרכוש אחד מהדגמים הנ"ל לסלון. עכשיו, הצבע של העץ ה-6c ה"חדש" שיש לי כהה יותר מהקודם, השאלה היא מה הצבע של העץ של ה-7c החדש, וכן של 8c ו-9c. כל מוצרי החשמל אצלי בסלון הם בצבע שחור ואני רוצה צבע כמה שיותר כהה שיתאים לכל שאר הציוד.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי. יש לי מגבר ישן של מרנץ, בלי יציאה מיוחדת לסאבוופר. הבנתי שאני יכול לחבר את הסאב אל המגבר ממש כמו רמקול (תחת System2). השאלה הראשונה היא, במגבר עצמו: האם יש חשיבות ל"שמאל" או "ימין", או שזה לא משנה לאלה מהצדדים אני מחבר אותו? ועכשיו: בקשר לסאב עצמו, יש 8 קליפסים של מינוס ופלוס (אני מניח שבשביל 2 סטים מלאים של רמקולים?), ושני חורי RCA שרשום לידם Low-level input, או משהו בסגנון. לאן אני מחבר את החוט? אם זה לקליפסים, האם יש חשיבות היכן? ואם זה ל- RCA, א איזה כבל אני צריך פה בדיוק? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shibie,

היי חברה כבר מזמן לא ביקרתי באתר והחלטתי לבקר, אני צריך אוזניות אטומות למחשב עד 200שח שמפיקות צליל באס עמוק וחזק תעזרו לי לבחור תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום. לפני כשבועים קניתי מחשב חדש. לוח האם הוא GIGABYTE 945P-S3, כרטיס לכידה LEADTEK PVR2000 , כרטיס מסך GEFORCE 7300GT. הבעיה היא שהמחשב לא קולט audio in לכרטיס לכידה כשאני מחבר את המסרטה, אפילו שאני מכניס את הכבל ל audio in שבכרטיס לכידה (ווידאו רואים וקולטים טוב מאוד). אולי זה גם קשור לכך שאני לא שומע רדיו גם כשאני מחבר את הכבל המתאים לחיבור FM RADIO שבכרטיס לכידה. הדריברים מותקנים טוב כפי הנראה, לא יודע מה הבעיה, מקווה שמישהו יודע. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by RoNeR,

מה אומרים??!? במה שומעים יותר טוב?!? מה מבניהם יותר עוצמתי..?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים