אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אוזניות ב100-200 ש"ח ואני לא סגור כ"כ סגור על השם של סוג שאני מחפש - אוזניות שלא נכנסות לאוזן, אבל כן נתלות על האוזן ללא צורך בחיבור קשיח בין 2 האוזניות (הכל חוטי). או במילים אחרות, אותו סוג של האוזניות שהשתמשתי בהן עד עכשיו - Philips SBC HS430, והייתי ממש מרוצה מהן עד שהן נהרסו. חוץ מזה - יש לכם טיפים כלליים לשמירה על אוזניות? די חשוב לי לשמור על האוזניות הרבה זמן (הקודמות החזיקו משהו כמו 2-3 שנים). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי פעם ראשונה שקונה אוזניות. האם עם אלו AKG Y45BT ניתן לשמוע באופן אלחוטי עם הטלווזיה סוני 828 50?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע האם ואיך ניתן להשיג כרטיס פענוח PCI של HOT עבור HTPC שיעבוד עם WinTV PVR-150 במקום ממיר כבלים סטנדרטי (רצוי תשלום חד-פעמי ללא תשלום חודשי קבוע)?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול שישפר את הטראבל של המיקרולאב סולו 6 שלי משום מה השמיעה שלהם מרגישה לי מאוד עמומה וחנוקה, כאילו הצלילים של הטראבל לא יוצאים החוצה. רק שאני מגביר ל 40% ווליום זה מסתדר. בכל הביקורות שקראתי עליהם דווקא אמרו שהטראבל שלהם חזק וחד מידיי! ואילו הבאס קצת נופל ממנו, אצלי זה נשמע בדיוק ההפך. אני משאר שזה כנראה בגלל הכרטיס קול המובנה שבלוח אם (Realtec ALC888 ) אז חשבתי לקנות את ה Asus Xonar D2X או את ה Asus Xonar Essence ST מה ההבדל בניהם?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים זולים למחשב. בלי סאב-וופר. התקציב הוא באזור ה100 ש"ח. מישהו יכול להמליץ לי על משהו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין השניים אני בנתיים נוטה לכיוון ה HS1 כי שמעתי שלא צריך כרטיס קול טוב בשביל שהוא יפעל כמו שצריך בגלל חיבור USB בכל מקרה למי שמכיר את האוזניות או שיש לו אותם ויכול להמליץ אני ישמח בנוסף חשוב לציין שזה לא אך ורק למשחקים חשוב שהם יהיו סבבה גם למוסיקה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(להלן סיפור רקע. מי שרוצה לקפוץ לעניין יכול לעבור לחלק המודגש) במשך כמה וכמה שנים מע' הסאונד במחשב שלי הייתה מורכבת משני רמקולים רגילים של סטריאו שחיברתי לרמקולים מקולקלים של מחשב (ע"י חיתוך והדבקת הכבלים), על מנת שישמשו כספק כח. היום הספק נשבר, אז בתור תחליף חיברתי להם יציאה רגילה של 3.5 (שוב, ע"י חיתוך והדבקה), ואת היציאה חיברתי לסאב-וופר, על מנת שישמש כספק כח. עם זאת, לא הייתי מרוצה מהעניין (הסאב וופר הפריע לי, או שהשפיע על איכות הסאונד), אז חשבתי לחבר את הרמקולים ישירות למחשב והפלא הפלא - הרמקולים פועלים ללא שום בעיות. לשאלה עצמה: האם בכך שחיברתי את הרמקולים של הסטריאו ישירות למחשב, כך שהמחשב עצמו משמש כספק כח, לא יעמיס על המחשב או יפגע בו, או ברמקולים, בצורה כזאת או …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקול למחשב 8 אום ורציתי לדעת איך אפשר להוריד את התנגדות שלו ל- 4 אום. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעונין ליקנות רמקולים למחשב באיכות הכי טובה שיש תודה ...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות אוזניות סגורות, ושמעתי את ה428 ואהבתי אותן. מה אתם אומרים עליהן?צריך הגברה איתן? יש מתחרות שעדיף לפזול לכיוונם בסביבות המחיר שלהן? (350~ ש"ח) תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הטונר http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320622463647&ssPageName=STRK:MEWNX:IT http://en.wikipedia.org/wiki/DVB-T תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני חודש נפל לי הרמקול מגובה של מטר וחצי :-\, רמקול גדול ודי כבד של "סוני" (גם יקר מאוד). היום שמעתי מוזיקה בוויוליום חזק ופתאום הצליל נעלם מאותו הרמקול שנפל :-X, לא הבנתי מה הבעיה אבל ראיתי שרק בוויליום גבוה הצליל נפסק, חשבתי שהרמקול מת, הוא די זקן ואני לא יודע אם ההגברה שלו מתאימה לו. OK אני לא יכל לעשות את המצב יותר גרוע אני ינסה לפתוח אותו, פתחתי את הפלטה של הכניסות של הכבלים והוצאתי אותה. הבנתי ששם הבעיה- יש שם מין דבר כמו נורה קטנה (קפיץ מתכת דק בתוך גליל זכוכית שמחובר לחשמל שמגיע מהכבלים), אז זה שבור. כנראה שמהנפילה נשברה הזכוכית, הקפיץ עוד מחובר. הבעיה היא שכל העסק רועד כמו זקנה בת 90, אין מה שיחזיק את הקפיץ יציב ובגלל זה בוויליום גבוה שהרמקול רועד הקפיץ זז …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שידוע לי הזן ויז'ן M הגיע לארץ והוא נמכר באתר של נעה מחשבים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4917 אז באתר זה מוכרים אותו ב-2300 שקל וכמה אנשים אמרו שזה מייבוא אישי, והם אמרו שכשזה יגיע מייבוא רשמי אז המחיר ירד או משהו... בקיצור לא הבנתי את הקטע הזה של המחירים, מישהו יכול לעזור בזה? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טיול שנתי עוד מעט, ואני מחפש נגן חדש (עד מקס' 500 שקל). CD רגיל יכול להכיל דיי הרבה מוזיקה, אבל דיסק של DVD עוד הרבה יותר, וביחס איכות\כמות גבוה בהרבה. מישהו יודע כמה הם אמורים לעלות ואיפה אפשר למצוא אותם ? למען הסר הספק, אני מתכוון לנגן (דיסקמן) רגיל, שיכול לקרוא מדיסקים של DVD. יש לי צורב DVD אז זאת לא בעיה. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! ליומולדת החלטתי לקנות אוזניות. האוזניות ישמשו בעיקר לשמיעת MP3 מהנגן Sandisk Sansa e270 שלי. אין לי העדפות מיוחדות לפירמה מסויימת. אני לא מפחד להסתובב עם אוזניות קשת גדולות על הראש, אבל אני לא אוהב אין-איר (כאלה ששמים ממש בתנוך פנימה בכמו מעין צינור). הגבלת תקציב - עד 400 שקל. אשמח לקבל המלצות/עצות. תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה כמו 2 גלגלים שוכבים ושתיהם מסתובבים וזה עובד כמו קסטה אך זה הרבה יותר גדול. יש לי כזה וזה מלפני 40 שנה. יש כזה תמיד בסרטים של המרגלים וכו' כשהם מקליטים דברים. בקיצור, זה עובד עם מנורה ולא עם טרנזיסטורי הגברה. מישהו יודע איך קוראים לזה? חשבתי אולי למכור כי זה פריט אספנות. בקרוב תמונות!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש רמקולים למשחקים ו-MP3 ה-ATP3 יתאימו לשימוש הזה? איך ה-Hercules XPS-210 2.1 Speakers לעומת ה- CREATIVE ISPIRE 2.1 כמו כן יש מספר דגמים של ה-INSPIRE אחד עם רמקולים דקים ואחד עם עבים איזה עדיף לפי מה שאני יודע מרמקולים דקים לא יוצא צליל טוב http://www.americas.creative.com/products/product.asp?maincategory=3&category=3&product=171 http://www.americas.creative.com/products/product.asp?maincategory=3&category=3&product=170
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל מרוצה מכל שניה שלי איתן אוי I Love You So Much ברור אחרי חברה שלי =] לא בוגד באמת יש בעיה של סאונד ממש קלה וזה בסדר כי אצלי זה מחובר למגבר רגיל אני נהנה מכל רגע פירוט מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אין לי כוח לפרט עוד תודה לכם על ההמלצות עליהן באמת קנייה שווה אני עושה עכשיו Burn In קטנטן=]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות רמקולים של אלטק, דגם ATP3, כי שמעתי שהם הכי מומלצים בטווח המחיר. אבל למרות כל ההמלצות, אני מעדיף לבדוק את איכות השמע שלהם לפני שאני קונה, רק שכל חנות שאני מתקשר אליה לא מסכימה לפתוח את הקופסה לפני קנייה ואין דגם בתצוגה! אז מישהו מכיר חנות, באזור המרכז, שנותנת לקונים לשמוע ברמקולים לפני קנייה, ויש להם את הרמקולים הנ"ל? פשוט יש המון חנויות בזאפ, ולא בא לי לבזבז חצי מהמחיר של הרמקולים, רק על שיחות פלאפון לכל החנויות :-X.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמובן אפשר גם בפחות הרמקולים יחוברו לכרטיס קול שמגיע עם ה ga-7dxr : Creative CT-5880 sound chip & AC97 codec וישמשו לצפייה בסרטים, משחקים ומוזיקה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd1018329433.htm האם הם יותר טובים מה-creativeinspire 5300 והאם אני יוכל לחבר אותם לכ.קול של creative (sb augidi platinium 5.1(
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב אנחנו עוברים דירה, החדר שלי יוצא במרחק קיר מהסלון, וחשבתי על רעיון יצירתי של שילוב בין המחשב שלי (מצד אחד של הקיר) לטלווזיה ושאר המכלולים (מהצד השני של הקיר), זה נראה לי עסק לא פשוט... רשימת הציוד (המשוערת) בדירה היא כדלקמן: בסלון: - טלוויזיה - מגבר + רסיבר (עוד לא רכשנו) - רמקולים (עוד לא רכשנו ) - מכשיר DVD דיוידי (עוד לא רכשנו) - נגן תקליטים (וינילים) (עוד לא רכשנו) - מכשיר וידאו - ממיר של הטלוויזיה בכבלים (ערוצי זהב) - חיבור כבלים בקיר - חיבור רדיו בקיר (גם של הכבלים, זה שקולטים בו טוב) בחדר שלי: - המחשב (כולל כל הכרטיסים שיהיו דרושים) - מסך CRT - רמקולים עם מגבר פנימי אני מעוניין שאת הדברים הבאים יהיה ניתן לעשות בסלון -או- בחדר -או- בשניהם בו זמנית: 1. לראות\ל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן נגיד יש לי דיסק של מוזיקה (מקורי...) ואני רוצה להעביר אותו למחשב...: ב MEDIA PLAYER אפשר לשנות איכות של המוזיקה שאני מוריד מהדיסקים...מ 64KBPS עד ל 200 ומשהו... האם יש הבדל באיכות הדיסקים?? כלומר אם הם מוקלטים ב 64BBPS?? או שהאיכות תשתנה אם אני יעשה 200 ומשהו?? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקציב של 500 ש"ח בערך (אפשר קצת לחרוג), ואני מחפש מערכת רמקולים של 2.1. שמעתי הרבה המלצות, החל מ-ATP3 ועד לכל הקריאייטיבים למיניהם (T300, T3030, וגם I-Trigue 3200) והאמת שאני די מבולבל. בסה"כ לכולם יש גם ביקורות חיוביות וגם ביקורות שליליות. אני צריך לרמקולים תהיה יציאה לאוזניות, ורצוי מאוד מאוד גם יציאת Audio נוספת (לחיבור נגן וכו'). אם מישהו יוכל להמליץ לי על מערכת בתקציב הזה ועם הדרישות הנ"ל, אני אשמח.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגיד אני קונה Reciever, מחבר לרמקולים ולמחשב, האם זה בעצם לוקח את התפקיד של הכרטיס קול וזה לא משנה כמעט איזה כרטיס קול יש לי? בנוסף, שווה לתקוע רמקולים בתקרע? על הרצפה? בקירות? מה ההבדלים? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-