עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מחפש טלוויזיה שאוכל להשתמש בה כמסך מחשב (במקום מלא מסכים נפרדים, לשימושי פרודוקטיביות). 4K בגלל שטח העבודה הענק ו42-43 אינץ׳ בגלל הPPI המצוין (103~, הטקסט יהיה בדיוק בגודל שאני רוצה אותו). צריך Chroma 4:4:4 וinput lag נורמלי (נראה לי צריך לבטל video processing וכאלה, או לשים Game Mode בחלק) כדי שלא יהיה לי דיליי מציק עם העכבר. פאנל מעדיף IPS, אבל גם VA בסדר אם מדובר בפאנל מוצלח (מצד שני אולי רעיון לא טוב בגלל הזוויות צפייה.. אשב קרוב מאוד למסך והצדדים יהיו בזווית ממני). צריך גם רמקולים מובנים נחמדים, כי אני לא הולך להוסיף רמקולים חיצוניים. יש חיה שעונה על כל זה? מישהו עבר על הדגמים ויכול להמליץ? מצאתי בזאפ: TCL 43P8 TCL L43P65US …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. למישהו יש? שמע? יודע איך הוא נשמע? איך הוא בטווח המחירים של עד 3.5K? ראיתי שהוא תומך בכל הפורמטים החדשים ושיש לו את כל החיבורים שאפשר לרצות (HDMI). אשמח לחוות דעת ממישהו שיש לו או שמע אותו... וכמו כן לדעת איך הוא בהשוואה ל1709? ההבדל הכספי ביניהם גדול...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by APT,

אני מחפש רמקולים זולים למחשב. בלי סאב-וופר. התקציב הוא באזור ה100 ש"ח. מישהו יכול להמליץ לי על משהו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי, שמתי לב כשאני צורב דיסקים לרכב, הרדיו דיסק קולט אוטומטית את השמות של השירים ומציג אותם כמובן על מסך ה LCD שלו. עכשיו שאני מביא את הדיסק ורוצה לשמוע את השירים במחשב, אין שמות אלא רק TRACK01 TRACK02 וכן הלאה. איך אני יכול לדעת את שמות השירים?? לא מצאתי שום דבר שנותן לי את שמות השירים אלא רק ללכת לרכב ולבדוק בעצמי... יש פיתרון? או שאני צריך למצוא איזה רדיו דיסק ביתי שישמיע לי את זה...כי אין לי :-\ משתמש רק במחשב ומגבר...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Aviad6,

http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=10653 איך הוא מישהו שמע עליו? יש לי כרטיס מובנה אם אני ייקח את הכרטיס הזה אני יראה הבדל או שזה סתם

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, קניתי את שני הדגמים שבכותרת, ורציתי לדעת איך אני יכול לחבר את המחשב לרסיבר בצורה דיגיטאלית כדי לנצל את הרמקולים 5.1 של אינפיניטי בצורה מלאה כי הבנתי שאם לא מחברים בצורה דיגיטאלית אז לא מנצלים באמת 5.1 ערוצים (אומנם שומעים בכל הרמקולים אך אין הפרדה אמיתית בין כל הערוצים). מצורף לינק לאחורה של הרסיבר. http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/EnlargedImage/0,,CNTID%3d450784,00.html תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום אנשים בקיצור: יש מקום קרוב למרכזית חוף הכרמל שבו יכולים לתקן לי אוזניות? באריכות: יש ברשותי אוזניות לוגיטק Ultimate ears 500vi שקניתי לפני פחות מחצי שנה בארה"ב לצערי את הקבלה אני לא מוצא, אז אפשר לשכוח מאחריות (אלא אם כן במקרה אני הייתי אחראי ואשכרה שמתי את הקבלה יחד עם שאר תעודות האחריות... אני אעיף מבט) קיצר, בחוברת ההוראות שלהם רשום שאם יש בעייה עם הסאונד באחת האוזניות, פשוט להוריד את הסיליקון הזה שמחברים על האוזנייה כדי שתשב בצורה נוחה באוזן, ולנקות עם חתיכת בד עשיתי ו... איזו שכבה (שמגנה על הרמקולים הקטנים משעוות אוזניים ודברים כאלה) נפלה שם יחד עם איזה עיגול דביק. קיצר, אני לא מצליח להחזיר את זה למקום ואני לא רוצה להשתמש באוזניות ככה כשהן לא מוגנות... י…

8. Started by menis,

ואני רוצה לקנות את ה ATP3 של Altec lansing לא תיהיה איזושהי בעיה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני צריך לדעת מהן מערכות הרמקולים הכי טובות למחשב בתקציב ה-150$ - 200$ . ואני לא מדבר איתכם על מחירים של הארץ כפי שבטח שמתם לב אלא מחירים של ארה"ב . בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by avilavi,

http://www.microlab-global.com/product/stereo-speaker-solo8c.html http://www.microlab-global.com/product/stereo-speaker-solo9c.html לא מצאתי עוד מידע מלבד שני הדפים האלו גם לא באתרים האחרים של מיקרולאב microlab.com ו- microlab.cn (למה יש להם כל כך הרבה?) מלבד ה RCA יש כניסות נוספות TOSLINK, Coaxial ב 9C יש גם HDMI כל השאר נראה פחות או יותר אותו דבר...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by XxehsomxX,

שלום, יש לי מסך עם שני רמקולים מובנים. יש לי את התוכנה realtek שכל פעם שאני מחבר את הרמקולים למחשב היא מקפיצה לי חלון. הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע. ניסיתי להיכנס ללוח הבקרה, ולשחק עם ההגדרות של השמע (hda primary output ו - hd audio 2nd ouput) אבל זה לא עזר. מה אני עושה? ??? תודה על הקריאה, moshe

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Dunul,

שלום, יש לי בעיה בבחירת נגן וחשבתי שאולי אתם תצליחו לעזר לי. דבר ראשון טווח המחירים שלי הוא עד 1350. עכשיו דבר ראשון חשבתי על הIRIVER H10 20GB. בעבר היה לי את גרסת ה5GB... היא הייתה מאוד סבבה עד שנהרסה לא משנה למה. אבל הבנתי שהגרסה הזארת היא ממש בלטה שמנה ולא נוחה. יש את הZEN MICROPHOTO שהוא 8GB והוא נראה לי היכ סבבה, הדבר היחיד שמפריע לי בו זה שהוא לא תומך עברית וזה מקצת מעיקץ יש את הH10 6GB הישן והטוב אבל אני לא סגור עליו. עכשיו יש עוד משהו קטן, מצאתי IPOD VIDEO 30GB במחיר זעום יחסית של 1600 ש"ח. האם שווה לי להוסיף ועד כל כך הרבה כסף בישבילו? כי זה שאין לו מטען חשמלי, רדיו ואפשרות הקלטה מאוד מציקות. עזרו לי להחליט! תודה רבה לכל מי שמגיב.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם , אני מחפש לחדר השינה טלוויזיה דקה (אני מניח ש-32 אינץ יספיקו) - לא משנה אם LCD או פלזמה עם כניסת USB לסרטים + תרגום וכניסת HDMI אחת לפחות. מה ייתן את התמורה הטובה ביותר לתקציב ? תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום. יש לי WINDOWS VISTA 32 - לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ובו כרטיס קול מובנה של REALTEK. אין לי אפשרות להקליט את מה שאני שומע במחשב ואין לי אופציה של STEREO MIX? ראו התמונה המצורפת כיצד ניתן לאפשר את זה? יש לציין שניסיתי לבצע הסרת דרייבר אבל מייד כשהמחשב עולה הוא אוטומטית מאתר מנהל התקן ומתקין אותו שוב מחדש. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Kataklystic,

היום הלכתי לחנות בירושלים לקנות אחרי חשיבה מרובה רסיבר ורמקולים. רק דבר אחד לפני שאני מתחיל קניתי מחנות ליאור מירושלים בקניון מלחה אחרי שמאוד התאכזבתי מהשרות של החנויות באיזור המוכר אלברט היה פשוט מקצוען ממדרגה ראשונה ואני חייב לציין שכשהלכתי לשם לפני שבוע לא ציפיתי לזה בכלל והוא היה מעל ומעבר ורק בגללו חזרתי לשם לקנות. אז התלבטתי בין Yamaha RX-V567 ל Harman Kardon AVR260. לאחר שמיעה של כמה דקות על אותו רמקולים את שניהם זה היה ברור שאני לוקח את הYamaha (עלה 2900). הרמקולים שקניתי הם שני סטים של Polkaudio מדפיים מסוג R150 לקדימה ואחורה. סנטר Wharfedale Diamond 9.CS (מתצוגה). וסאב קניתי את Dreamsub של Pure Acustic (חדר קטן) הרמקולים עלו לי 1100 כל זוג של R150 ו700 הסאב. סה"…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום. לפני כשבועים קניתי מחשב חדש. לוח האם הוא GIGABYTE 945P-S3, כרטיס לכידה LEADTEK PVR2000 , כרטיס מסך GEFORCE 7300GT. הבעיה היא שהמחשב לא קולט audio in לכרטיס לכידה כשאני מחבר את המסרטה, אפילו שאני מכניס את הכבל ל audio in שבכרטיס לכידה (ווידאו רואים וקולטים טוב מאוד). אולי זה גם קשור לכך שאני לא שומע רדיו גם כשאני מחבר את הכבל המתאים לחיבור FM RADIO שבכרטיס לכידה. הדריברים מותקנים טוב כפי הנראה, לא יודע מה הבעיה, מקווה שמישהו יודע. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by YarinD,

בסרטים אני תמיד שם את הטרבל על 2 ואת הבאס על 1, אבל במוזיקה על כמה כדיי לשים?

18. יש לי במחשב כרטיס קול של soundstorm 5.1 עם 3 יציאות מאחורה. כתום ירוק וכחול. חבר שלי אמר לי שאני יכול לחבר את הרמקולים שלי לוג'יטק 2.1 לחיבור אחד(הירוק) מאחורה, ואת המערכת סטריאו לחיבור הכחול השני. וככה לשמוע דרך הרמקולים של המחשב והמערכת יחדיו.(נ.ב יש לי פלאג קטן שמחבר בין הפלאג האדום והשחור שיוצא מהמערכת לפין אחד בלבד שאני אוכל להכניס אותו למחשב..) האם זה אפשרי? האם צריך לכוון או לעשות משהו מיוחד? והאם חיבור הכל ביחד יחליש את העוצמה הכללית של המערכת או משהו כזה?.. תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Saliman,

אני מבקש לדעת איזה מבין שני הסטים הבאים הינו היותר איכותי מבין השניים מבחינת איכות הקול: Creative INSPIRE 5.1 T5400 Altec Lansing ATP3 2.1 תודה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היצרן מצהיר על 12 שעות מטעינה לפריקה, השמועות אומרות שבמציאות זה יותר קרוב ל-6-8. מישהו יכול לשלול/לאמת ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by n0stredamus,

היי קצת ארוך , אז ככה: קניתי טלוויזיה 32" תומכת Hdtv וכו וכו של LG ואני רוצה להגדיר את המחשב לכל הקטע של מולטימדיה וכו יש לי כרטיס 7800Gs oc agp מחשב 2.8 ו 2 גיגה זיכרון , חלונות אקס פי עם כל העידכונים וכו . עכשיו לשאלות : מה הדרייברים המומלצים לכרטיס (לNvidia יש דרייבר שמיועד להיי דפינישן ודרייבר שלא מיועד - ככה הם כותבים באתר) מה החבילת קודקים המומלצת ? (התקנתי Klite) וזה עושה קצת בעיות - התמונה באפליקציות ווידאו (divx - פרק של Heroes - לדוגמא) חשוכה מאוד. אני רוצה לשמוע דולבי דיגיטל מהמחשב כשאני רואה קובץ שמקודד ב 5.1 - המחשב מחובר למגבר דולבי דיגיטל של סוני בכבל אופטי - הכרטיס קול כרגע הוא כרטיס 7.1 מובנה שבא על הלוח - ג"יגבייט - לפי המפרט שלו הוא אמור לתמוך בזה אבל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by zachi_t,

היי, אחד החוטים באוזניות שלי (סוני מדגם MDR-7506) נהרס/נקרע - האם ידוע לכם היכן אפשר לתקן את האוזניות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by 47,

אבא שלי יסע השנה כניראה לארצות הברית אז אני הולך לנצל את ההיזדמנות לקנות לעצמי אוזניות גרדו נחמדות. אני יקנה SR80 או SR125 או SR225 (רוב הסיכויים ש SR125). אני הולך לקנות Earpads גדולים(ב15$). אז השאלות: 1. האם אני אוכל לנצל את האוזניות טוב בלי מגבר (sr80-225)? 2. מה עדיף, אוזניות פחות טובות עם מגבר(אם התקציב יעלה) או יותר טובות בלי מגבר? 3. אחרי שאני אקנה אני אשקול קניית מגבר, איזה מגבר כדי לקחת (אבל לא את זה של גרדו, 350$ זה *קצת* הרבה בשבילי) אם בכלל שווה לקחת מגבר עד $200(מתיים זה הגבול להצעות, אפשר פחות...)? תודה מראש על העזרה. נ.ב אני אשמח לשמוע חוות דעת(מישהו עם נסיון עם האוזניות) של מישהו על אוזניות של גרדו.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by clintojpz,

שלום לכולם. אתמול ה-ATP3 שלי הלכו לעולמם,והחלטתי להתחדש בסט 2.1 חדש. לאחר בדיקה מעמיקה הבנתי שיורש מתאים מחברת אלטק אני לא ימצא בתקציב שלי ( 400) ולכן הלכתי על חברת Microlab שנראית חברה מצויינת. ישנם שני דגמים שאני מטלבת לגביהם: Microlab FC330 Microlab FC-661 עיקר השימוש הוא לשמיעת מוזיקה אלקטרונית לרוב בעוצמות גבוהות אך לא מדי. אם מישהו יוכל לומר לי מה יותר יתאים לי אני ישמח,תגובות וביקורות אחרות יתקבלו בברכה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by omri2050,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות טלוויזיה, והדברים שחשובים לי הם... FULL HD, זמן תגובה מהיר (לחבר את הלפטופ לצורך משחקים, כדי שהתמונה לא תקרטע..), בעבר חיברתי את הלפטופ לטלוויזיה LED, שיחקתי פרו אבולושן והתמונה לא רצה כל כך חלק אלא היו קירטועים קלים... ואחריות, בסכום הגיוני (עד גג 5000 ש"ח...) המרחק מהספה אצלנו לקיר הוא בערך 2 מטר, הבנתי שזה חשוב לגבי הגודל... אם מישהו מכיר דגמים ספציפיים ומרוצה מאד, אני אשמח לדעת, כמובן גם המלצות איפה לקנות. המון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.