עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by לרה,

היי לכולם, קניתי רמקולים של לוג'יטק R-20 עם סאבוופר. אני מרוצה אבל בשירים מסוימים אני שומעת מהרמקולים הקטנים פקפקים קטנים כאילו החשמל עובר בהם. מן צקצוקים. זה לא מוצא חן בעיני ולא נראה לי שזה צריך להיות ככה... מה דעתכם? לרוץ להחליף או שזה פאק כללי ברמקולים מהסוג הזה? תודה לרה

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  2. שלום. אני הזמנתי את הaudio-technica ATH A900 ואני רוצה לקחת את האוזניות לדרכים ככה לחברים\נסיעות\נגנים ניידים ואני רוצה ווליום . ראיתי שיש בEBAY מגברים זולים (אפילו מאוד) ואני חושב על לרכוש 1. השאלה שלי אילכם היא האם זה יתאים לאוזניות שלי והאם זה מגבר איכותי ששווה לקנות? והאם זה יתן לי עוד עוצמה\איכות שאני משתמש באוזניות על המחשב שלי?

3. Started by most,

אני צריך אוזניות בתקציב של 120 ש"ח. עדיפות ל-IN EAR. השימוש הוא 100% מוזיקה. בלי חריגה. צריך את האיכות הכי טובה שאפשר (שיתאים למוזיקת בלאק\דת' מטאל...הרבה תופים, גיטרות וכדו'). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לכם מושג איזה חנויות מוכרות Mini Ipod 4GB בניו יורק\גירזי. ביקשתי מדודה שלי להזמין מהחניות האלה: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=370530&is=REG http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?family=iPodmini ועכשיו ראיתי בAMAZON IPOD ב 130 דולר! זה חדש משומש מה זה? הינה זה: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0006HTPQ2/ref=pd_luc_mri/103-0555059-7719004?%5Fencoding=UTF8&v=glance למה לעזאזל זה כזה זול?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  5. חיפשתי קצת בנעוץ ולא מצאתי את מה שאני מחפש השאלה שלי כאזת: איך אני עורך קובץ כזה הכוונה להוסיף לו כתוביות וצפיה בDVD? חשוב לציין: יש לי מושג איך להיתעסק עים קובץ AVI והמרתו לDVD, התוכנות שאני משתמש בהם לא יעלות לפורמט הזה, תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by 1nstall,

היי אבי נוסע לארה"ב והחלטתי ליקנות אוזניות, אני צריך המלצה לאוזניות איכותיות סגורות ב70$ אם ץוכלו לתת לינק לחנות אני אשמח בתודה מראש Install

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by liortaib,

שלום לכולם... רציתי לקבל חוות דעת על הטלויזיה הזאת של סמסונג LA32B530 רציתי לדעת איך היא באופן כללי.... וגם האם היא מתאימה לשיומשים של מסך ראשי של מחשב ולצפייה בטלויזיה ממיר hd של הוט... המרחק של הצפייה הוא בין 1-1.5 מטר.... נ.ב יחובר מסך 22 שיש לי עכשיו(2253bw) תודה לעוזרים....!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by zombie,

אני מחפש LCD קטן-בינוני לחדר קטן..מסך בסדר גודל של 26-28-32 איצ' תקציב מקסימלי 2k רצוי כמה שיותר זול לא צריך HD וכאלה..הטלויזיה תיהיה מחוברת לממיר טלויזיה רגיל וזהו.. בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by Fungus Funk,

בלי קשר למחיר איזה כרטיס עדיף ... הייעוד שלו לחבר את המחשב לרסיבר ברמה הכי גבוהה, ושאולי ישפיע על הסאונד למרות שזה תלוי בעיקר ברסיבר. מאוד חשוב לי הסאונד !! המלצה מקצטעית בלי קשר למחיר .. חיצוני/פנימי .. הבנתי שחיבור אופטי הוא האידיאלי .. אז שיהייה איכותי תודה !!

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  10. בהנחה ששניהם ברזולוציה של 1366X768? למה אני שואל? כי אני מתלבט בין 32 ל 37 לחדר ומאחר ששניהם באותה רזולוציה אני חושש שב37 אינץ' משחקים יראו פחות טוב ויראו את זה בעין בגלל שהפיקסלים יהיו גדולים יותר. מה אתם, בעלי הנסיון, אומרים?

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by stuart,

שלום לכולם האם קיים כבל usb עם יצאה אופטית להקלטה למיני דיסק? האם זה אפשרי בכלל? אם כן היכן ניתן לרכוש אותו? תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, בתור אודיופיל חובב (;D) גם אני רכשתי לעצמי לפני מספר חודשים אוזניות ברמה, הלא הן ה-Audio-Technica ATH-A900. לאחר קריאה מרובה בפורומים של HEAD-FI הועלו האשמות נגד האוזניות בטענה שהמיד שלהן קצת רחוק מדיי. ובכן נראה כי יש פיתרון, מוד פשוט מאוד אשר ניתן למצוא הסבר עליו עם תמונות בקישור זה. סיימתי את המוד הנ"ל לפני כחצי שעה. עד עכשיו אני מתרשם רק לטובה. מוד שעולה 10 שקלים (צמר גפן ו-blu-tack) ולא קשה במיוחד לביצוע. השיפור: מדהים! לפירוט: באס- חלש יותר (אם כי ניתן להגביר על ידי כמות גדולה יותר של צמר גפן) מעט פחות עמוק, עם זאת יותר מדויק ויותר עם שליטה. שומעים שהבאס לא מוגזם בכלל אלא מדויק מאוד. מיד- האוזניות שכביכול נופלות רק במיד פתאום מתעלות במיד על כל שאר התחומי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by adam12345,

היי התחדשתי במערכת חדשה :רסיבר ONKYO 508 ומערכת רמקולים של CERWIN VEGA כרגע יש לי כרטיס קול CREATIVE audigy 2 zs (החליף LOGITCH Z5300) ןכרטיס ONBOARD REALTEK 889 מה לפי דעתכם עדיף? השימוש העיקרי הוא מוזיקה סרטים ומשחקים לפי הסדר הזה WIN7 64 BIT

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הTV היא TV של DANTAX. החברה לא הכי מוכרת (לפחות לי ) אבל מידע קודם החברה לא הכי חשובה. חברות מוכרת כמו LG איכזבו אותי וחברות לא הכי מוכרת לא. מה שכתוב על הTV: חיבור HDMI רזולוצייה 852*480 פורמט 16:9 בהירות 550CD/M2 מרחב צבעים 1073:מיליארד זווית צפייה 180 מעלות פענח סטריאו NICAMתצוגת מסך במגוון שפות כולל עיברית טיונר מובנה (מזה?) תאימות שידורי HDMI 720P ו1080I (לא הגיוני לפי הרזולוצייה שמופיעה למעלה) הTV היא 32 אינטש. עולה 1900 שקל (המחיר הרגיל שלי עולה 2299 אבל יש לי הנחה בחנות) יש כמה דברים לא הגיוניים\שקרים, אני יודע. אבל עדיין רציתי לדעת חוות דעת... תודה לעונים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by LazyCat,

אני מעוניין לקנות את אחד הנגנים הללו בנפח 512MB, אני יודע ש- iAudio מייצרים נגנים מצויינים, אבל גם ה- SanDisk לדעתי עושה את העבודה (קניתי אחד לחברה...). מי שישתמש בו צריך נגן אמין, פשוט ונוח להפעלה, בעל קליטת FM טובה וצליל סביר+ מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  16. אוזניות בנויות היטב שיושבות טוב על האוזן - עם עור ולא קטיפה אוזניות עם ווליום על הכבל אוזניות שמסוגלות להפיק צליל טוב ונקי לאורך כל התדרים. אוזניות שמחזיקות יותר זמן אוזניות שיגרמו לי לשמוע לכל פרט ושיגרמו לי להרגיש כאילו אני נוכח בחדר ההקלטות/סרט אוזניות שנותנות לי הרגשה טובה בלב במוח באוזניות (רק לא בארנק) מיועד למחשב, טלויזיה, מערכת סטריאו אוזניות עם אחריות-אם צריך? אל חוטי אני חושב שמאבד צלילים , תקנו אותי אם אני טועה מחיר מיועד בין 250-400 שקל

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by rollita,

כמה שאלות: 1. איזה סוג קובץ הוא החסכוני ביותר מבחינת נפח: ogg,mp3? משהו אחר? 2. תוכנה טובה ומהירה להמרת קבצים. 3. נושא אחר - סנהייסנר px200 או קוס פורטה ספורט - אילו אוזניות עדיף? 4. ואחרון חביב - האם יש חנות בארץ שמשווקת את הקסטה שמתחברת לנגני אייריבר ומאפשרת חיבור למערכת במכונית?

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by Guy30,

שלום לכולם, לא מזמן רכשתי זוג רמקולים 2.1 למחשב, והמערכת שלי מורכבת ככה: נגן- מחשב רסיבר- YAMAHA RX-V670 רמקולים- Cabasse Eole 2.1 אלו הם הרמקולים: http://www.zmax.co.il/viewProduct.asp?ID=1086 לכן אני רוצה להחליף את הכרטיס קול הנוכחי שלי, שהוא כרטיס קול מובנה. המטרה היחידה שלי היא שיפור איכות הסאונד ולא יותר, לא אכפת לי מהפקת מוזיקה וכ'ו.. אני רוצה לשפר את הסאונד בלבד. יש לי מחשב חדש ככה שלא צריכה להיות בעיה כלשהי, אני עובד עם Windows 7 אם זה משנה משהו, והתקציב שאני מוכן להשקיע הוא עד 800 שקל. את הכרטיס קול אני צריך אך ורק להאזנה למוזיקה, אני לא משחק במשחקים ולכן אני לא צריך כרטיס קול לגיימינג. כל עזרה תתקבל בברכה.. יום טוב

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by lharpaz,

היי, מישהו מכיר את הרמקולים האלה: Creative Inspire 4400 4.1 יכול להגיד אם הם טובים וכדאי לקנות? או גרועים ולא כדאי לקנות? משהו? ישמעו בהם טוב גם מוזיקה? (אז הסראונד כבר לא כל כך משמעותי...) הם עולים 300 ש"ח במרדנית, שזה רק 20 ש"ח יותר מה- Inspire 2500 2.1 אז חשבתי לקנות אותם במקום. כרגע יש לי Creative SBS 370 2.1, ואני מרוצה מהם, אבל אח שלי רוצה לקנות את ה-2500 אז חשבתי לנצל את ההזדמנות, לקחת את ה-4400 ולתת לו את ה- SBS370. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הרמקולים הם PARADIGM CINEMA 70 עם סאב וסנטר מונעים ממגבר JVC 5022 (החוליה החלשה) המקורות הם כרטיס קול GTXP די וי די של LG מהדיוטי ווידאו פיליפס

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shay820,

שלום לכולם ברצוניי לשדרג את כרטיס הקול של המחשב !!! אני מעונין לשמוע מוזיקה משני ערוצים ולא 7.1 ערוצים!!! האם במקרה זה אני ירגיש בהבדל בין שני הכרטיסים הבאים Hercules Digifire 7.1 Audigy2 VALUE Audigy 2 ZS Platinum Pro אשמח לעזרה (הכרטיס מיועד לשמעית מוזיקה בלבד לא למשחקים)

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by nadavcj,

היי. במערכת הקולנוע הביתי אני משתמש במוצר I MON כשלט רחוק. מערכת ההפעלה שמגיעה עם השלט היא IMDIAN HD שהיא מערכת נוחה עבורי. הבעיה היחידה היא שכשאני מציג סרטים בהם קבצי התרגום הם כקובץ נפרד מקובץ הסרט בפורמט SRT לא מוצגות לי הכתוביות כמו שצריך אלא באותיות סיניות. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. האוזניות ישמשו אך ורק לגיימינג. הן יחוברו לכרטיס הקול של Creative, ה-PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series. אני לא "מוכרח" להוציא 850 ש"ח או משהו בסגנון.. אני פשוט מחפש ת'אוזניות הכי טובות שאפשר לגיימינג. אם אין הבדל גדול בין אוזניות ב-400 ש"ח לאוזניות ב-850 ש"ח, אז תמליצו לי על אוזניות ב-400 ש"ח.. אפילו שזה לא נשמע לי כ"כ הגיוני, כי בתחום האודיו אתה משלם בדיוק על מה שאתה מקבל. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by BOMBADIR,

שלום וערב טוב... השימושים שלי מהרמקולים הם משחקים,סרטים,ומוזיקה... השאלה שלי היא כזאת..אני שמעתי את הסט הזה של לוג'יטק והתאהבתי בו מבחינת איכות הצליל הגבוהה שלו...השאלה אם ניתן להשיג מערכת איכותית יותר באותו תקציב... המערכת תחובר לכרטיס קול X-FI PLATINUM

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  25. Started by Odedb52,

אהלן. כמו שהכותרת "מרמזת" - אני מחפש רמקולים בתצורת 2.1 בעיקר להאזנה למוזיקה בתקציב של 450 ש"ח ~. אני מתלבט בין JBL Creature, VS2421, ATP3. (אשמח כמובן לקבל הצעות אחרות במידה ויש). על ה- JBL שמעתי שהם באיכות סבירה למדיי ולא יותר מדי טובים, אבל אחלה עיצוב (לא חשוב יותר מדי). VS2421 שמעתי שהם אחלה רמקולים אבל חיסרון בולט הוא רעשי רקע כגון הפרעות של מכשירים סלולריים או זמזומים בווליום נמוך. ATP3, שמעתי רק טוב, אומנם קצת מיושנים וקשים להשגה כבר. אשמח לקבל דעות / המלצות / חוות דעת (גם על מוצרים אחרים). תודה מראש, עודד ב.

• 7 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.