עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי אני מחפש זוג רמקוליים איכותיים בתקציב של 1000 שח בערך אודה לכם מאוד על העזרה !

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  2. Started by RnG,

שלום, לאחרונה אני שוקל לקנות נגן DVD שיודע לנגן Divx ושאר ירקות. אני מבקש המלצה לאחד כזה איכותי, שיהיה בעל מבחר רב של אפשרויות ותמיכה בכמה שיותר פורמטים. כמו כן שיהיה בעל אפשרויות לעדכון ולניגון קבצי Divx עם תרגום בנפרד. התקציב הוא עד 500 שקל, אך אודה להמלצה לנגן הרבה יותר זול. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  3. אהלן חברים אני מחפש רמקולים 2.0 או 2.1 כמה שיותר נורמאלים בתקציב של 180 ש"ח... השימושים זה מוזיקה סרטים ופה ושם משחקים מה אתם אומרים על הסט הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19570 יש משהו יותר טוב בתקציב?

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  4. שלום לכולם אני מתכנן לקנות במהלך השבוע הקרוב את האוזניות m50x של audio technica קישור לאתר: http://www.audio-technica.com/cms/headphones/99aff89488ddd6b1/ לוח האם שלי p8p67-m (הכרטיס קול שלי הוא מה שבא איתו) אני רוצה למצות את המקסימום של האוזניות על המחשב שלי, האם יש לי צורך לקנות כרטיס קול נפרד ? אם כן אשמח לקבל כמה הצעות והסברים עליהם בנוסף איך מחברים אותו וכמה השפעה תהיה לו באופן כללי אם יש מישהו שאוכל לשאול אותו עוד שאלות בפרטי על הנושא אשמח אם הוא יוכל לציין את זה תודה מראש לא מאמין שיש צורך אבל שאר המפרט שלי: (כדי לחסוך זמן) מעבד i5 2500k 3.3GHz מאוורר מעבד Noctua NH-U12S …

5. מאחר והרסתי את הsiberia v2 שלי, אני כרגע בחיפושים אחרי אוזניות איכותיות יותר. רוב הסיכוים שאני הזמין דרך amazon תלוי איפה יותר משתלם. בינתיים מתלבט בין g930 לבין g35 לבין CM storm sirus. יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by omri_ro,

תשופפו: http://www.acsi.de/iRiver/pictures/iHP-120_Teile_A.jpg מקווה שהHD'S של טושיבה עמידים....

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by BLASTER,

שלום יש ברשותי כרטיס קול -sb live 5.1 digital שאליו מחוברת מערכת סטריאו רגילה{דרך rca} ויש לי אפשרות לחבר עוד זוג רמקולים האם כדאי לעשות את זה ואם כן תמליצו לי איזה...{2.1}

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by DodY_Stail,

יצאה שלט חדש לH300 תמנות למי שרוצה יש מידע באנגלית http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=6642 ואין מחיר משעור

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by jety,

אני לא מבין כל כך בכל העניין.. בכל מקרה יש לי כאן רסיבר ישן מאוד Pioneer SX-727. אני רוצה לחבר מהמחשב >> לרסיבר >> לרמקולים. השאלה שלי האם יש בכלל ממיר כזה שיוכל להתחבר למחשב ולרסיבר? אם כן איזה? בנוסף איזה חיבור זה מהרסיבר לרמקולים? ואיפה אני יכול למצוא אותם? הנה תמונה להמחשה: http://img14.imagevenue.com/img.php?image=33812_P1010075_122_972lo.JPG בנוסף, הרמקולים גם הם מאוד ישנים, החיבור אליהם זה שני חוטים שאני מצמיד לברזל. הכבל שלהם בעצם בקצה הוא רק חוט הברזל, שאותו מסובבים סביב החיבור ברמקול. Audio Line OFC Speaker Cable 1.5mm תמונות להמחשה: http://www.audioshop.co.nz/cable/speakerwire.jpg http://www.audioshop.co.nz/cable/lightspkrcable.jpg רק כמובן מבודד ו…

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  10. Started by .AloN,

לפני כמה ימים קניתי את מערכת הרמקולים X-530 של Logitech: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/PT/EN,CRID=2177,CONTENTID=9067 הלוח אם שלי הוא A7N8X (not delux)[ והייתי בטוח שהוא תומך במערכת 5.1. אך כאשר באתי לחבר את הרמקולים החדשים התפלאתי לראות שיש לי רק חיבור אחד לרמקולים (בנוסף לחיבור הרמקול והיציאה). אני לא מבין איך זה ייתכן (אולי אני מפספס משהו ?) כאשר כתוב באתר במפורש: בכל מקרה.. כעת אני מחפש כרטיס קול למערכת שקניתי.. אני די מוגבל בתקציב כי בכלל לא חשבתי שאני אצטרך לקנות אחד. מה דעתכם על ה Sound Blaster Live 5.1 של Creative ? יש את זה ב200 ש"ח בנועה.

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by kostiya,

יש לי כרטיס קול שמיתחבר ליציאת PCI Express x1. הבעיה היא שבמחשב שלי הגוף קירור של הכרטיס מסך חסם את יציאת ה PCI Express x1 ואני לא יכול לחבר את הכרטיס. השאלה שלי היא האם יש חייה כזאת כמו מאריך PCI Express x1ל-? וכמובן ,איפה אפשר לקנות כבל כזה?

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. לאחר הבעיה שהיתה לי היום שקניתי את ה-H320 אז סוף סוף הבנתי איך שמים בו שירים. עכשיו שמעתי שיש לו עדכון בעברית!!!!! מישהו יכול לתת לי קישור לעדכון בעברית???? חרשתי ממש את החיפוש ושום קישור שם לא עדכני... בבקשה אם מישהו יכול לתת לי את הקישור זה יהיה מאוד נחמד בתודה רבה וענקית אלעד

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by Matrix-Hacker,

ערב טוב לכולם אני רוצה לקנות דיסקמן ואני זקוק להמלצות מאנשים שמבינים \ בעלים של דיסקמנים ויכולים להמליץ לי על דיסקמן טוב בתקציב של עד 400 שקל בלי חריגה תוכלו לעזור לי ?

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by lior the only,

אז ככה לפני כשבוע קניתי את ה z-2300 של logitech הרמקולים בסדר מבחינת איכות ועוצמה אבל יש משהו שמטריד אותי אני לא יודע עם זאת בעיה או לא אבל ברגע שאני מעלה למקסימום ווליום למשך שעה שעה וחצי הרמקולים מתחממים ויש ריח של שרוף ואין שום בעיה בקול שיוצא עכשיו אני לא יודע עם זה בגלל שזה חדש או בגלל שהעוצמה חזקה מדי כי זה מרעיד לי את כל הבית אבל אני רוצה לדעת עם הם יכולים להישרף או שלא עם למישהו יש מושג על זה בבקשה שיעזור ויגיד לי עם יכול להיגרם נזק כל שהוא תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי מחשב ישן שמשמש בתור טלויזיה, ואני רוצה להוסיף לו רמקולים סבירים (2.0) האם יש משהו סביר בסביבות 100 ש"ח? (סביר = ש MTV ישמע כמו מוסיקה ולא כמו AM RADIO...) או שזוג רמקולים ג'נרי של 30 ש"ח ישמע כמו רמקולים של 100-120 ש"ח? תודה

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  16. לחדר קטן של ילד בן 17 מרחק הצפיה: 3 מטרים תוכן: שידורי לווין YES לא ב-HD כמו כן, אני צריך שזאת תהיה טלוויזיה שאפשר לתלות על הקיר. תודה...!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. המלצה לאוזניות --- 300 שח ככה ל נגן MP3 לא גדולות כאלה שאפשר ללכת איתם ברחוב !!!!!!!!! בתווך של 200-300 שקל ועדיף שלא יהיו כאלה שנכנסות לאוזן זה תמיד נופל לי

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by matteo,

אוזניות מארה"ב ב100 דולר לשמיעת מוזיקה בעיקר כל סוגי המוזיקה לא משנה מה רוק קלאסי , שנות 80, ג'אז\, בלוז , טראנסים כשמשעמם לא חשוב נוחות לאורך זמן אני בכל מקרה לא אשמע מעל שלוש שעות

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  19. כיום יש לי טלוויזיה חכמה של סמסונג, יש בה נטפליס אבל אין עברית ונראה שאי אפשר לעדכן את הנטפליס כי הטלוויזיה יוצרה ב2012 ולכן אין עדכונים (אני צודק?) כמו כן יש לי ראספברי פאי 2 אבל נראה שנטפליס לא תומכת גם בזה. בקיצור חובה מכשיר חדש?

20. Started by hichkock,

הנגן הזה פשוט פיצי!!!!! טיפה יותר גדול משני מציתי זיפו. ממש הבדל קטן. יש לי תמונות - אבל לא יודע איך להעלות לאינטרנט. שמישהו יגיד לי איך ואני ישים פה תמונות. שאלה: אפשר לקבל המלצה לאוזניות? רק לא כפתורים.. ולא מהסוג שדוחפים לאוזן. רצוי גם בלי קשת. משהו איכותי. עד 200 דולר מקסימום, רצוי פחות. אם זה עם קשת... אז לפחות שזה יהיה קטן שאפשר ללכת עם זה... קשת מאחור זה סבבה. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  21. כרגע יש לי creative inspire 2500 והם לא ממש מספקים אותי, אני רוצה משהו שיתן סאונד נקי גם על ווליום מקסימאלי, התקציב כמו שאמרתי הוא 500 ש"ח אבל אם אין צורך אז לא חייבים לנצל את כולו אם הולכים על 5.1 אז חשוב שיהיו חוטים ארוכים של לפחות 4-5 מטר ואפשרות תליה

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  22. אני לא אודיופייל גדול (אם בכלל) , רק רוצה רסיבר למערכות הביתיות השונות (DVD, קונסולות, טלוויזיה כמובן) שידע לנתב את ה-5.1 עם הקדימה והאחורה שלו. לא משנה לי דולבי, DTTS או כל פורמט אחר ספציפי, מעניין אותי שהרסיבר יעשה את העבודה הבסיסית. יש לי הצעה לקנות אחד כזה יד שניה מחבר. עדיין לא שמעתי אותו, עדיין לא ראיתי אבל ההתרשמות הראשונית היא שמדובר במותג מצויין. כיוון שבנושא הזה אני חסר ידע לחלוטין אני פונה לעזרתכם, האם המכשיר הזה עונה לי על הדרישות? שווה לקחת יד שניה? אם כן איזה מחיר נראה לכם שווה? כרגיל, תודה מראש לכל העונים נ.ב. איזה רמקולים קטנים לתליה בגובה מומלצים לקנות איתו? הבנתי שהרמקולים שיש לי (באו עם אחת מאותן חבילות מוזלות של DVD+מערכת רמקולים - קיבלתי מתנה)…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מחפש דיוידי קורא Divx ו- Xvid שתומך בכתוביות בעברית...(רצוי בכמה שיותר פורמטי כתוביות) שאפשר להוריד לו עדכוני קושחה (Firmware) ושהדיוידי יהיה דיי טוב ולא יקר מדי... על מה אתם ממליצים לי?

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  24. Started by yosale,

אני צריך רמקולים טובים למחשב תקציב עד של 200 ש"ח. תודה מראש- יוסלה

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by zilkanir,

שלום, לגבי שני הכרטיסים הנ"ל איזה כרטיס מנצח נטו מבחינת איכות הסאונד שהוא מוציא? ללא קשר למחיר, וגם ללא קשר לפיצ'רים הנוספים שהם מציעים, אלא נטו מבחינת הסאונד+ דרייברים. מה הייתם לוקחים? תודה

• 7 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.