עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by j,

שיקרא את כל הפורמטים, יתמוך בכתוביות.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by dans41,

היי אני מחפש מעיין סטרימר כלשהו אבל שיהיה מיועד למצב לא מקוון כדי לראות סרטים מדיסק קשיח חיצוני. הוא מתוכנן ליהיות מוצב במקום בלי אינטרנט, לדעתי עדיף שיהיה עליו kodi או לפחות אפשרות להוריד ושיריץ חלק תוכן mkv. אני מניח שהרבה מכשירים יודעים לעשות את זה ולכן אני מחפש עלות תועלת גבוהה, ט אם יש אפשרות להריץ משחקים או אימולטורים גם כדי. אין תקציב מוגדר אני מניח ש500 ש"ח יספיקו לזה Sent from my A0001 using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין באזניות לשימוש עם הנגן שלי - Cowon S9, בתקציב של עד 700 ש"ח (וכמובן שעדיף הרבה פחות). יש דרישה לאזניות IN-EAR כי אני חייל והאזניות והנגן כל הזמן בכיס וצריכים להיכנס. דבר נוסף שצריך לדאוג לו זה שהאזניות תהיינה עמידות מאוד, שכן אני לפעמים לא כל כך עדין איתן. אם אין ברירה ואין משהו מספיק עמיד אשמח לשמוע על ציוד עזר שמגן עליהן, כמו קופסה מיוחדת. רוב המוזיקה שלי היא FLAC ויש צורך באיכות שמע הכי טובה שניתן להשיג. עד כה השתמשתי בCX300II. בהחלט יותר מוצלחות מאלה שמגיעות עם המכשיר, אבל עדיין קשה לי מאוד להבחין בהבדל בין 320 לבין FLAC, למרות שמורגש משהו מזערי. אני רוצה לנצל יותר את הכח של הנגן. אשמח להמלצות, תודה. בבקשה, זה ממש דחוף כי אני קונה מחר (בראשון אני כבר…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, אני מחפש להשקיע באוזניות אלחוטיות איכותיות. השימוש העיקרי יהיה לשיחות סקייפ ארוכות שאני עורך ולכן אני צריך שיהיה גם מיקרופון מובנה. במידת האפשר הייתי רוצה שהאוזניות גם יוכלו להשמיע מוזיקה מהאייפון שלי וכן שהמיקרופון יהיה מתנתק. חיפוש לקח אותי ל http://lifehacker.com/5896076/five-best-headsets-with-attached-microphones שם נראים כמה דברים נחמדים אבל הכתבה כבר בת שנתיים. האוזניות האלה עושות רושם ראשוני מטורף על אף המחיר אבל אני בכלל לא בטוח שמוכרים אותן בארץ (בכלל זאפ לא ממש עזרו לי בכל הנושא הזה): http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2406198,00.asp#disqus-start . תודה מראש! עריכה: יש לי קרוב בוושינגטון DC בימים הקרובים שיכול להיכנס שם לחנות לקנות משהו עבורי אם זה עדיף

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by redti,

שלום, אני רוצה שתמליצו לי על רמקולים וכרטיס קול שהם 5.1 . אני צריך רמקולים ממש חזקים שירימו את הבית . כמובן אני מדבר על רמקולים למחשב...

6. שלום. לפני כשבועים קניתי מחשב חדש. לוח האם הוא GIGABYTE 945P-S3, כרטיס לכידה LEADTEK PVR2000 , כרטיס מסך GEFORCE 7300GT. הבעיה היא שהמחשב לא קולט audio in לכרטיס לכידה כשאני מחבר את המסרטה, אפילו שאני מכניס את הכבל ל audio in שבכרטיס לכידה (ווידאו רואים וקולטים טוב מאוד). אולי זה גם קשור לכך שאני לא שומע רדיו גם כשאני מחבר את הכבל המתאים לחיבור FM RADIO שבכרטיס לכידה. הדריברים מותקנים טוב כפי הנראה, לא יודע מה הבעיה, מקווה שמישהו יודע. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ashkenazone,

יש למישהו מושג אם הDVD הזה מסוגל לקרוא כתוביות .SUB כקובץ נפרד? יאנו בלי להדביק אותם על הסרט? http://www.apexdigital.co.il/product_info-23+66.asp

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. למי שיש ניסיון או שמכיר את הרמקולים האלה, האם כדאי לחברם לטלויזיה כדי שיהוו תחליף לרמקולים המובנים? הבנתי שהם מיועדים בעיקר למוזיקה ולא לסרטים, האם זה נכון? האם בתקציב של עד 700 ש"ח הם יכולים להוות פיתרון טוב למטרת סרטים וכו'? הבנתי גם שלא יהיה להם באס מי יודע מה כי אין להם סאב אקטיבי. מדובר גם בטלויזיה שנמצאת בסלון ולא בחדר שינה קטן. עדיף ללכת על רמקולים כאלה או אולי על ה- MICROLAB X16 שמגיעים עם סאב ובעלי הספק של 72WAT.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אז ככה.... אני פריק של סאונד... ככה ילדו אותי. המערכת שלי כרגע היא: * סאב Kicker Comp בקוטר 12" בתיבה 44L, עשויה אמ.די.אפ 17 מ"מ עם פורט (11.5 ס"מ אורך, 8ס"מ קוטר) (150W RMS) * 2 X רמקולים 20L (עשויים אמ.די.אפ בעובי 2 ס"מ) הכוללים כל אחד: וופר של 8" (אלום שם, ב100 ש"ח) שרשום עליו שהוא 300 W (עעעעעעלללללקקקק, אולי 30 RMS) מיד של פיליפס 4" (הוא משמש כרגע גם כטוויטר) שהוא 15W RMS הכנה לטוויטרים 1.5 - 2.5" (חור שכרגע מוסתר...) * מגבר רכב BOSS AUDIO Rip895 בעל 4 ערוצים עם 100 RMS לכל ערוץ (רשום 220, אבל אני לא מאמין בזה) שמחובר לספק מחשב בהספק 300W שנותן 10A ב12V (אני יודע שזה קצת...) עכשיו, אני מעוניין לרכוש וופרים חדשים וטוויטרים חדשים בעלות כוללת שלא תע…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by F430,

הבנתי שהמגברים שלהם רעים בקטע טוב. המגבר שאני מדבר עליו אני יכול לקבל אותו ב600 שח ורמה שלו הוא יכול להגיע בעוצמה שלו למגבר של 2000 לפחות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. כפי ששמתם לב בדיון הקודם שלי ביקשתי המלצה לאוזניות ורמקולים אחרי קריאה רבה של ביקורות והמלצות ממכם רכשתי את הsolo 7c ואת ה jvc ha 500s שאמור להגיע במשלוח מאייבי בעוד כמה ימים. כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה של הלוח האם Gigabyte P35-DS3L אני שם לב שב7C יש פונטיצאל לא ממומש מבחינת באסים עמומים שיכולים להיות יותר מדוייקים ופחות להשתלט על הצליל, צלילים יותר צלולים וכו' השאלה היא עד כמה כרטיס קול חיצוני יוכל לעשות שינוי בנדון האם יהיה שיפור משמעותי או שיפור מזערי שלא ישמעו בהבדלים? כנ"ל לגבי האוזניות למרות שעדיין לא שמעתי אותם העדפה לכרטיס קול שיתמוך גם ברמקולים וגם באוזניות. השימוש שלהם הוא בסלון ליד הטלויזיה בטווח של 2.5-3 מטר בין הרמקולים לבין המאזין והרוחב של הסלון הוא 8…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by lidorkalfa,

אוקי אז ככה, יש לי מערכת Philips HTS 3357, מערכת קולנוע 5.1 עם HDMI.. ככה היא נראית מאחורה: זה מצנזר משום מה את הקישור :\ http://up350 . siz . co . il/up2/fkwjdzlmorzl.jpg ביום ראשון אני קונה מחשב עם לוח אם GA-790XT-USB3 שאלו הם החיבורים שלו: השאלה היא איך אני מחבר את המערכת למחשב שתתמוך ב5.1? אני יודע שיש דרך לחבר עם החיבורים הצבעוניים האלה בצד ה3.5 אבל המערכת מותאמת לטלווזיה לא למחשב אז אין לי את זה.. מה אני עושה? :\

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. 1. LG 42LD650 LCD 42 2. LG 42LD550 LCD 42 3. LG Scarlet 42LH70YR LCD 42 השימושים הם בעיקר צפיה בערוצי SD לשחק בXBOX 360 וצפייה בסרטים בHD אז מה הטלוויזיה הכי טובה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by artyom,

ערב טוב לכולם יש לי סאב שיש בו מגבר ויציאות לעוד 5 רמקולים (של מערכת קולנוע ביתית, לא יודע של איזה חברה). והאינפוט שלו זה כבר D-SUB 15 פינים. חיפשתי בזאפ ובדיל אקסטרים מתאם לRCA ולא מצאתי כלום, גם לא לTRS... אשמח אם תפנו אותי מקום שמוכר מתאם כזה וכמה שיותר בזול (חיילים). תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yuvalbar84,

אהלן חברים אני מעוניין בטלויזית 32", של SAMSUNG, LCD מסידרת D. הטלויזיה הולכת להיות תלויה על קיר בחדר השינה ללא מערכת סראונד, לכן חשוב לי שהרמקולים של הטלויזיה יהיו באיכות טובה. כמו כן, אין לי ידע נרחב בנושא, אני פשוט לאחרונה מאד מרוצה מהמוצרים של SAMSUNG, בניגוד לשנים עברו ואני גם אשמח שמכשיר ה GALAXY S2 שלי ידע לעבוד אל מול הטלויזיה. היא הולכת לשמש בעיקר לצפיה בכבלים\סרטי DVD. ואם תהיה אפשרות לחבר ב HDMI את הלפטופ, זה יתרון (אם כי אני בטוח שבכל הטלויזיות החדשות כבר יש כניסות HDMI מובנות). לכן הייתי שמח לדעתכם בנושא, האם יש משהו בטווח הגודל של 32 אינץ' שיותר משתלם לקנות לדעתכם ? כלומר פירמה שאינה סמסונג? ואם לא, אז הייתי שמח להמלצה על מקום לרכוש ממנו את הטלויזיה במחיר ז…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by -Guy-,

אני רוצה לקנות נגן MP3 ואני לא יודע איזה אנא עיזרו לי, אני רוצה שיהיה בו: 1. רדיו FM ומקליט מהרדיו. 2. שעון, ושעון מעורר (שנגיד מפעיל איזה שיר בשעה מסוימת). 3. עברית, אני יודע שיש כאלה עם עברית הפוכה, זה גם בסדר, אבל אני מעדיף עברית נורמלית או נגנים שעובדים על FIRMWARE עם עברית רגילה בשבילם. 4. 1 GB מינימום אם אפשר 5. אני מעדיף אחד מנגני IRIVER, למעשה שמתי עין על ה H10, אך אני לא יודע אם יש בו שעון מעורר. (יכול להיות שתהייה לי הנחה על נגן IRIVER) 6. שלא יהיה גדול מדי... ואם כן אז שיהיה לו שלט עם תצוגה. (או שמייצרים לו אחד ויהיה בעתיד זה גם בסדר) בקשר לדרישות האלה, אני גמיש אז אם אין אחת מהן זה גם בסדר... עוד דבר, מצאתי נגן ממש יפה, IBEAD 1000 אם מישהו מכיר htt…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי סיימתי להתקין בבית הורי רשת אלחוטית הבנויה מ: נתב TPLINK 1043ND נייח המחובר כ.רשת אלחוטי נייד בחיבור אלחוטי טלויזיה SAMSUNG D630 מחוברת ב-LAN ישירות לנתב. ממיר המחובר ב-LAN לנתב. לאחר שבצעתי רישום של 2 המחשבים בבית דרך תוכנת DIVX בכדי שיריצו את הסרטים היושבים על הנייח בסטרימינג לטלויזיה נתקלתי בבעיה מסוימת : סרט MKV לא מתנגן כלל.. האם יש עוד אנשים שנתקלו בבעיה הזו?

18. Started by KKK,

שלום לכולם ברצוני לקנות את הטלויזיה LG 32LD460 ואני מבין שאינה מגיעה עם מתקן תליה לקיר וצריך לקנות בנפרד. האם מתקן התלייה הבא מתאים לטלוויזיה? http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=25119 תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני מחפש למחשב שלי רמקולים טיפה יותר איכותיים מהנוכחים כי אני חושב שהם התחילו לגסוס לי חשבתי על משהו בסגנון של creative 6060 הם די ישנים ממה שאני הבנתי אמנם או כל 5.1 להתחשב בעניין שאני ממש אוהב מוזיקה ועדיפה חברה שיודעת להרכיב רמקול יש לי לוח אם Asus P4S800D אבל אין כרטיס קול בעקרון ככה שאין לי מושג בכלל מה תהיה הבחירה המתאימה בשבילי עשיתי חיפוש אבל התוצאות היו ישנות מדי ואני מאמין שהמחירים השתנו אז אוהד לכל אחד עם חוות דעת חדשה תודה רבה לעונים

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by omri2050,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות טלוויזיה, והדברים שחשובים לי הם... FULL HD, זמן תגובה מהיר (לחבר את הלפטופ לצורך משחקים, כדי שהתמונה לא תקרטע..), בעבר חיברתי את הלפטופ לטלוויזיה LED, שיחקתי פרו אבולושן והתמונה לא רצה כל כך חלק אלא היו קירטועים קלים... ואחריות, בסכום הגיוני (עד גג 5000 ש"ח...) המרחק מהספה אצלנו לקיר הוא בערך 2 מטר, הבנתי שזה חשוב לגבי הגודל... אם מישהו מכיר דגמים ספציפיים ומרוצה מאד, אני אשמח לדעת, כמובן גם המלצות איפה לקנות. המון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ran07,

אהלן יש לי PS3 והוא מחובר לHDMI לכן אני מחבר את הרמקולים כל פעם למסך ומחזיר למחשב עכשיו איזה כבל מפצל אני יכול לשים בשביל שיחבר את המחשב והPS3 ביחד אם אפשר להראות לי תמונה של הכבל באיזשהו אתר תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, אנטולי, הייתי שמח אם היית עוזר לי כאן ובכל מקרה אשמח לשמוע מכולם המלצות : כמו שכבר ציינתי בפורום יש לי מערכת של HARMAN KARDON. אליה מחובר המחשב דרך DAC של AMC (החלפתי את ה CAMBRIDGE AUDIO). אני רוכש מחשב חדש והתייעצתי בפורום של מפרטי מחשב אך בנושא כרטיס קול אשמח לעזרה : רציתי לדעת האם כדאי לי לקחת לוח אם תומך 24 ביט או שזה לא חשוב ? האם כדאי לי לקנות כרטיס קול אודיופילי רציני עם יציאות אופטיות(את הXONAR D2 נתתי לאחי בגלל שהבאתי DAC) סביבות ה 1000 ש"ח ? האם זה ישפר משהו למרות שאני מחבר לDAC ? או שכדאי לי להשתמש בלוח אם עם כרטיס קול ON BOARD שיש לו יציאה דיגיטלית ? השאלה כאן מתחלקת לשניים : המחשב מיועד לסרטים (קולנוע בייתי) ולמוסיקה (סטריאו) השאלה היא האם לא י…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. ברשותי האוזניות הנ"ל כבר נראה לי קרוב ל3 שנים, והפדים כבר מתפוררים והגיע הזמן להחליפם מה האלטרנטיבות שלי? איפה אפשר להשיג פדים חדשים לאוזניות (בין אם תחליף מקורי או אופציה לעשות משהו יותר מעניין בכיוון של איזשהו מוד קטן?) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום , צריך רמקולים סביבות עד 400 ש"ח פחות או יותר, אני יכול להשיג JBL SPYRO 2.1 ב 350 מישהו יכול להגיד לי איך זה? שווה? יש גם רמקולים של LOGITECH טובים אבל יקרים... אשמח להמצלות דעות וכו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by יואבה,

שלום, אני מחפש לקנות טלביזיה 47-50" שטוחה טובה אך במחיר סביר - ברור שתהיה full HD וכו, אך אין צורך שתהיה הטכנולוגיה הכי חדישה ותעלה עשרות אלפי שקלים. על איזו טלביזיה הייתם ממליצים? כמה אמור לעלות דבר כזה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים