עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by redti,

שלום, אני רוצה שתמליצו לי על רמקולים וכרטיס קול שהם 5.1 . אני צריך רמקולים ממש חזקים שירימו את הבית . כמובן אני מדבר על רמקולים למחשב...

2. Started by alergic,

רציתי לקנות מחשב מהמפרטים המומלצים אבל אני לא מוצא את הרמקולים BXR1121 בצורה חופשית מספיק. יש רמקולים שיחליפו אותם באותו אזור מחירים? (199-399)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום. לפני כשבועים קניתי מחשב חדש. לוח האם הוא GIGABYTE 945P-S3, כרטיס לכידה LEADTEK PVR2000 , כרטיס מסך GEFORCE 7300GT. הבעיה היא שהמחשב לא קולט audio in לכרטיס לכידה כשאני מחבר את המסרטה, אפילו שאני מכניס את הכבל ל audio in שבכרטיס לכידה (ווידאו רואים וקולטים טוב מאוד). אולי זה גם קשור לכך שאני לא שומע רדיו גם כשאני מחבר את הכבל המתאים לחיבור FM RADIO שבכרטיס לכידה. הדריברים מותקנים טוב כפי הנראה, לא יודע מה הבעיה, מקווה שמישהו יודע. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי, אני מחפש אוזניות לאוניברסיטה ככה שהעדיפות הכי גדולה תהיה שהם יגבילו (או ישקיטו לגמרי) את הרעש של הדיבורים מסביבי, במיוחד אנשים עם פלאפונים או שמדברים אחד עם השני באותו חדר לימוד. התקציב שאני לא יכול לחרוג ממנו הוא עד 90 דולר באמזון + 10 למשלוח. אין עדיפות מיוחדת ל in/over ear אבל מעדיף שיהיה אלחוטי. תודה !

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by xMenta,

אני צריך רמקולים 2.1/2.0 (עדיפןת ל2.1) בתקציב של בערך 300 שקל אפשר לחרוג במקס 50 שקל בערך. הם חייבים להיות טןבים. ויש לי שאלה, יש לי את הבוקסות הגדולות עם המגבר של לפני לפחות 6שנים (בוקסות ADC), עלו לי 2500 שקל בזמנו. הם באמת עדיפות על הרמקולים של ה300 שקל של היום? לדוגמה הlogitech z323

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, יש לי טלויזית סמסונג A450 שאמורה להיות בעלת רזולוציה של 1366*768, ותמיכה ב-1080i. משום מה אני מצליח לשדר מהHTPC אל המסך 1:1 בצורה שהמסך כולו מלא ללא Overscan של הכרטיס מסך ברזולוציה של 1920*1080 (כשאני משתמש ב1280*768 יש פסים שחורים דקים אנכיים בקצוות המסך). האם זה אומר שזה מצב 1080i ? האם יש משהו שצריך לעשות בהגדרות של כרטיס המסך בשביל זה ? האם יש סיבה להשאר עם 720p מבחינת איכות תמונה ? תודה....

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ביצעתי היום עדכון תוכנה בממיר HOT VOD של Thomson שיש בסלון של בית אימי, ומאז פס הגלילה לא מציג כלום. מה הסיבה לבעייה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לפני כחצי שנה היה מבצע MEEWHAT (משלמים 20$ ומקבלים אוזניות בשווי 35$ ומעלה, בהגרלה). אני קיבלתי את הדגם הכי טוב שלהם cc51, שעולה 90$. השתמשתי באוזניות הרבה, ואחת מהם נשברה לי, באשמתי (הם נפלו הרבה, קיבלו הרבה מכות מקירות וכו'. לא שמרתי עליהם במיוחד). פניתי לשירות לקוחות שלהם, וחוץ מתמונה של האוזניות השבורות הם לא ביקשו כלום- אפילו לא לשלוח אותם אליהם! הם רצו להחליף לי אותם , לא לתקן. הייתה בעיה קטנה- לא היה להם את הדגם שלי בשחור, אז הם הציעו לי את הCC51P, אותו דגם, רק עם מיקרופון (זה עולה בערך 5$ יותר). שבוע אחרי שפניתי אליהם האוזניות היו אצלי (החברה ממוקמת בארה"ב). ללא כל ספק, יש להם שירות לקוחות מושלם, הכי טוב שראיתי עד היום. בקשר לאוזניות, אני לא ממש מבין במושגים טכניי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by oba3k,

יש לי CX 300 כבר יותר משנה וחצי ואני מאד מאד מרוצה. עכשיו שמעתי על מבצע של SHURE E2C + נגן של 2GB (שזה נשמע נחמד לריצה) ב250 שקל אני חושב להשתדרג. השאלה האם זה באמת שידורג? האם הן אוזניות יותר טובות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי מחשב בן חצי שנה (מפרט מימין) ואני משתמש בו בין היתר לצפיה בסרטי DVD - הוא מחובר לטלוויזיית CRT רגילה דרך יציאת S-Video. מסך המחשב שלי הוא אמנם LCD אבל מחובר למחשב ביציאה אנלוגית ולא דיגיטלית. בפסח הקרוב אני מעוניין להוסיף למחשב כונן בלו ריי ולהחליף את הטלוויזיה ב-LCD שתהיה FHD. השאלה שלי - האם ניתן יהיה לחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות ב-FHD בסרטי בלו ריי שינוגנו במחשב? האם במקביל אפשר יהיה להשתמש במחשב, כפי שאני עושה היום עם ה-DVD ? דרך איזה יציאה בכרטיס המסך יהיה החיבור? אני מניח ש-S-Video לא יהיה רלוונטי יותר אלא היציאה הדיגיטלית. האם היציאה הדיגיטלית בכרטיס המסך שלי לא מיועדת רק למסך? אפשר להשתמש בה כ-Tv-out ? אודה לעזרתכם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אם יש לי רמקול של סוני לא בשימוש (רמקול רגיל של מערכת) אני יכול לחבר אותו בתור סנטר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום. אני כמעט סגור על המערכת לקולנוע ביתי שאני רוצה לקנות, ורציתי לשמוע את דעתכם. רסיבר - Yamaha 630 קדמיים + אחוריים - שני זוגות של Mission M71 סנטר - Mission M7C2 סאב - "10 Gale אשמח לתגובות, הערות, מה לא בסדר, הצעות לסאב אחר, או שאתם מכירים את הסאב הזה והוא נשמע טוב, או כל דבר אחר שעולה בדעתכם. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לחבר שלי מקרן נייד אנדרואיד שמחזיק בערך על הסוללה שלו 3 שעות בנתיים אנחנו מחברים לו רמקולים של לוגיטק ומקבלים חשמל דרך USB (ואת הUSB מחברים לסוללה ניידת) וככה רואים סרטים מחוץ לבית אנחנו צריכים רמקולים עם סאונד יותר עוצמתי לה הם מאוד חלשים ויש סרטים שבהם הסאונד חלש ואז גם שהווליום עד הסוף שומעים חלש אין בעיה שיהיה יהיה רמקול נייד אולי גם עדיף(כי פחות מסורבל) אבל גם עם זה יהיה רמקול או רמקולים שיקבלו מתח דרך הUSB זה יהיה בסדר יש המלצות על מה כדאי להסתכל? התקציב גג 200/300 תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, חבר טוב שלי נמצא כרגע בפריז והוא רוצה לרכוש אוזניות איכותיות בתקציב עד 250 יורו. הוא מוזיקאי ומאוד חשובה לו האיכות, לכן הוא מוכן להשקיע סכום יפה של כסף. אחת האפשרויות שמישהו העלה בפניו זה beats studio, האם אלא אוזניות שיתנו תמורה לכסף? הוא מצא אותם ב- 250 יורו המון תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by rangerman,

אני מחפש חנות באיזור ת"א שבה אוכל לשמוע את ה-PX100 וה-PortaPro (ואולי גם אוזניות אחרות עד 300 וקצת ש"ח). קראתי המלצות בפורום על אדר סוכניות ברחוב החשמונאים, ועל כלי-זמר בדיזנגוף סנטר. אחת משתי אלה עדיפה על השניה? יש חנות אחרת שכדאי לבקר במקום?

16. **פורסם גם בפורום LCD (לא יודע לאיזה פורום בדיוק זה מתאים)** קניתי לא מזמן טלווזית LCD עם תמיכה בHD READY ורציתי לדעת איך אני בדיוק מחבר את הכרטיס מסך דרך חיבור הHD לטלווזיה? יש לי את ה7600GT של לידיטק וקיבלתי איתו מן כבלים שמתחברים לכרטיס מסך ומתפצלים ל3 כבלים אחד בצבע אדום ואחד בירוק ואחד בכחול עכשיו זה חיבור נקבה איך זכר שמתחבר לטלווזיה אז עם איזה כבל בדיוק אני מחבר אותו? (לא דרך DVI או VGA רק דרך יציאה הHDTV OUT יש בכרטיס מסך) הינה תמונות מהכבל אם זה עוזר לכם http://rotter.name/User_files/nor/4535e37978771c262.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4535e37978771c261.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4535e359781906f13.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4535e3…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. במה אני ישמע בכל ה5.1? השימושים שלי במחשב הם משחקים וסרטים שה"קניתי" (אסור להוריד! להוריד זה רע! ) מהאינטרנט... אני יודע שבסרטי DVD מקוריים יש 5.1 אבל אני לא יודע אם בסרטים כאלה יש... אז השאלה היא קודם כל האם בסרטים יש 5.1? וגם במשחקים האם יש שימוש ב5.1 תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by KKK,

שלום לכולם ברצוני לקנות את הטלויזיה LG 32LD460 ואני מבין שאינה מגיעה עם מתקן תליה לקיר וצריך לקנות בנפרד. האם מתקן התלייה הבא מתאים לטלוויזיה? http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=25119 תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by omer1789,

שלום אני מתלבט בין כמה רמקולים חשבתי לקנות את הרמקולים של אלטק VS 4121 אך חשבתי שאם מישהו ממשפחתי יסע לחול בקרוב או חבר, אז חשבתי שכדאי לי לקנות מהדיוטי פרי את הרמקולים של אלטק MX 5021 או FX 6021 מה יותר טוב? האם לרמקולים הנ"ל יש יציאה לאוזניות (חשוב לי מאוד) והאם ההבדל בין הMX ל-FX (או הפוך) הוא גדול? כנ"ל לגבי ההבדל בין הMX והFX לVS4121 תודה! ומקווה שהייתי מובן!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מחפש רמקולים לחדר קטן יחסית אז לא צריך שיהיו חזקים במיוחד, חשוב שיהיה בהם חיבור לאוזניות. חשבתי על ה S200 או S220 של LOGITECH הם מאוד זולים והביקורות עליהם יחסית טובות. כשאי לקנות רמקולים כאלה? אם לדעתכם לא כדאי אז כניראה שאני אחפש כסף ל VS2421 אבל מעדיף משהו זול יותר :-\

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by guliver,

כפי שידוע לי הזן ויז'ן M הגיע לארץ והוא נמכר באתר של נעה מחשבים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4917 אז באתר זה מוכרים אותו ב-2300 שקל וכמה אנשים אמרו שזה מייבוא אישי, והם אמרו שכשזה יגיע מייבוא רשמי אז המחיר ירד או משהו... בקיצור לא הבנתי את הקטע הזה של המחירים, מישהו יכול לעזור בזה? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. חבר סיקש שאעזור לו למצוא אוזניות קשת סגורות עד 500 ש"ח להאזנה למוזיקהדרך MP3. הבחור שומע את כל סגנונות המוזיקה שרובה רועשת יחסית (היפ הופ, ראפ, האוסים, טראנסים, אלקטרו, רוק מזרחית... פשוט הכל. הוא מעוניין באוזניות שיוכלו לעבוד כמו שצריך ללא מגבר, הוא לא מוכן לשמוע על קניית מגבר לאוזניות. הMP שלו הוא אמפי פשוט של פוטג'יקום שאני בספק אם יצליח לסחוב משהו ולכן המלצתי לו לקנות SANSA CLIP או נגן נורמאלי אחר שיצליח להישמע איכותי.. יש המלצות? ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מערכת שתתחבר לטלוויזיה בסלון, אין לי אפשרות לחבר סט 5.1 בגלל שאין תשתית מוכנה, ואני לא רוצה להתחיל להעביר כבלים דרך כל הסלון. ראיתי שיש עכשיו מערכות סאונדבר ( או מקרן קול) שמאוד קורצות לי בגלל היופי והסאב האלחוטי. רק שאני לא יודע מה האיכות שלהן. אם יש למישהו המלצה למערכת כזאת עד 2000 שקלים או לחילופין מערכת טובה 2.1 בתקציב הנ"ל אקבל אותה בשמחה תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כותרת^ ואם אפשר קצת פירוט על המכשיר, חוות דעת וכו' שבת שלום ותודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. כרגע יש לי רסיבר Yamaha RX-E400 ו2 רמקולים NX-E400 עכשיו אני חושב או להוסיף למערכת סאבוופר או לקנות Harman Kardon SoundSticks III המערבת מחוברת למחשב דרך הכרטיס קול של הלוח אם.... כדי לקנות כרטיס קול כלשהו?? השימושים שלי זה מוזיקה וסרטים...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים