אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברצוני לקנות את הטלויזיה LG 32LD460 ואני מבין שאינה מגיעה עם מתקן תליה לקיר וצריך לקנות בנפרד. האם מתקן התלייה הבא מתאים לטלוויזיה? http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=25119 תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שווה לי לקנות מיני דיסק בחו"ל? איזה דגם? (מהמחירים של האתרים בארה"ב, לא לפי ישראל) חשבתי על סוני MZN1 או על סוני MZN10
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני מספר ימים האוזניות Siberia V2 שלי הסתבכו לי בין הרגליים וחבטו בעוצמה ברצפה כתוצאה מכך (כן, אני לא העפרון החד ביותר בקלמר). לאחר מכן הבחנתי כי האוזניות איבדו את היכולת שלהן להפיק בס (בשתי האוזניות) וכמו כן לאחר שימוש ממושך גם שהסאונד הכללי נחלש פי כמה, אם כי עדיין ניתן לשמוע בבירור. השאלה המתבקשת היא האם ניתן לתקן את האוזניות באופן ידני? ואם לא אז אילו מן האופציות עדיפה יותר: לשלוח אותן לתיקון, או קניית אוזניות חדשות? (במידה ואין זה כבר משתלם). במידה ותהיה הסכמה כי דרושות אוזניות חדשות, אשמח להמלצה על כאלו, כאשר השימוש העיקרי הוא משחקים, סרטים ומוזיקה בדגש על איכות הסאונד (אם כי אשמח אם יהיה מיקרופון לגיימינג תחרותי). תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אבי קיבל לפני מספר ימים מערכת קולנוע ביתית חדשה של LG. הדגם: LG HT304SU-AM כאשר מכניסים דיסק,או מחברים את המערכת לטלויזיה,שומעים רק ב2 רמקולים , ללא סאב-וופר או חמשת הרמקולים המלאים. כאשר עושים בדיקה בתוך התוכנה של המערכת לכל המערכת,המערכת מתפקדת מצוין ושומעים היטב בכל המערכת 5.1. ברצוני לדעת איך לפתור בעיה זו? מה עליי לעשות? וממה היא נגרמת? תודה רבה,דוד.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איזה רמקולים מומלץ לקנות בתקציב של 800-900 שקל?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רעשים של בזזז מהרמקולים שאני מדליק את הסאב, זה לא הכרטיס קול זה לא הרמקולים עצמם (CREATIVE 4.1 CAMBRIDGE ) וזה לא מגנט שמפריע זה הסאב, כל רמקול שמחברים אליו הוא משדר לו בזזזז כזה מעצבן, שומעים מוזיקהו הכל אבל יש בזזזז תמידי כזה ברמקול.. מה זה ? ועוד שאלה חשובה !!!! אם אני קונה סאב חדש, הרמקולים יתאימו או במילים אחרות לכל הסאבים אותו חיבור לרמקולים ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי האוזניות הנ"ל כבר נראה לי קרוב ל3 שנים, והפדים כבר מתפוררים והגיע הזמן להחליפם מה האלטרנטיבות שלי? איפה אפשר להשיג פדים חדשים לאוזניות (בין אם תחליף מקורי או אופציה לעשות משהו יותר מעניין בכיוון של איזשהו מוד קטן?) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול CREATIVE 128 PCI, הסאונד שאני שומע מעוות, מלווה ברעשי רקע ( הבעיה לא ברמקולים ניסיתי לחבר את הרמקולים של המערכת סטריאו שלי, אך גם מהם יצא סאונד עם אותם רעשים). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את המערכת קולנוע הבייתי שלי שמשמשת למוזיקה וסרטי 1080p בעיקר. לגבי רסיברים מביקורות שקראתי לא הגעתי למסקנה חותכנת איזה רסיבר ישרת את מטרתי טוב יותר. ההתלבטויות הן: Onkyo TX-SR 577 Harmon Kardon AVR 255 לרסיבר יתחברו: מחשב Wii Xbox 360 Elite Ipod Yes MAX HD כרטיס קול למחשב, אני זקוק להמלצה טובה לכרטיס קול עם יציאה אופטית שיתחבר למגבר בכבל אחד. ישבתי על: Creative X-Fi Fatality FPS (הוא נראה בסדר אבל החיסרון שלו זה היחידה הנוספת, מעדיף כרטיס עם הכל עליו אם משהו מכיר) עד: 200$ רמקולים, ראיתי כמה המלצות על Pure Acoustics למינהם אבל לא דגם מסויים. ובקטע הזה אני ממש לא סגור. אשמח לקבל המלצה כלשהי ואיפה ניתן לשמוע את הסט Live. סאב, צנוע אבל חובה. מחפש…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין השניים אני בנתיים נוטה לכיוון ה HS1 כי שמעתי שלא צריך כרטיס קול טוב בשביל שהוא יפעל כמו שצריך בגלל חיבור USB בכל מקרה למי שמכיר את האוזניות או שיש לו אותם ויכול להמליץ אני ישמח בנוסף חשוב לציין שזה לא אך ורק למשחקים חשוב שהם יהיו סבבה גם למוסיקה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שאלה. יש לי נגן דיסקים שהתקלקל. לתקן נראה לי לא כלכלי. האם אפשרי לקנות מכשיר DVD ולחבר אותו במקום נגן דיסקים? מה אתם אומרים? תודה על העצה רוני
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני נכנס לתת הקטגורייה הזאת אבקש מראש סליחה אם עברתי על חוק כלשהו... אז ככה, נימאס לי מהטראנסים שמנוגנים בחדר הכושר שלנו והחלטתי לקחת את האייפוד שלי לשם, אבל הבעייה שלי היא שהSENNHEISER HD435 לא מתאימות לפעילות גופנית. לכן אני זקוק לאוזניות עמידות בפני זעה (שמעתי שלסנייזר יש סידרת ספורט מיוחדת חסינת זעה, יש אותה בארץ?). צבע לא אכפת לי איזה, גם המבנה לא משנה כל עוד הן יושבות טוב על הראש (שאני לא אעצור את ההליכון בשביל לסדר ת'אוזניות) . כמובן חשוב שהאוזניות לא ישבקו חיים בנהרות הזיעה עכשיו האיכות- לפי מה שידוע לי אוזניות איכותיות עולות הרבה יותר מהתקציב שלי (300 ש"ח) אבל אני כניראה אצטרך להתפשר בקרטריון הזה. האוזניות יתחברו ל IPOD 60 ג'יגה (…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
שלום, לפני שנה וחצי קנינו 3 ממירים של YES MAX HD. באחד הממירים יש דיליי של 10 שניות בערך כאשר מעבירים מערוץ HD לערוץ רגיל ולהפך. אני מזפזפ הרבה מערוצי HD לערוצים רגילים ולכן זה מעצבן מאוד. אין דיליי כאשר מעבירים מערוץ רגיל לערוץ רגיל או מערוץ HD לערוץ HD. בשני הממירים האחרים הבעיה הזאת לא קיימת וההעברה בין ערוץ HD לערוץ רגיל ולהפך היא בלי דיליי בכלל. האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת מבלי שיהיה צורך להחליף את הממיר ? (יש לי הרבה תוכניות מוקלטות שאני רוצה לשמור). פניתי ל-YES כמה פעמים בעבר ובכל פעם הם חשבו שהבעיה היא בעדכון גרסא וביקשו שאוציא את הממיר מהחשמל ואחזיר אבל הבעיה עדיין לא נפתרה. תודה מראש, ארז.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי סיימתי להתקין בבית הורי רשת אלחוטית הבנויה מ: נתב TPLINK 1043ND נייח המחובר כ.רשת אלחוטי נייד בחיבור אלחוטי טלויזיה SAMSUNG D630 מחוברת ב-LAN ישירות לנתב. ממיר המחובר ב-LAN לנתב. לאחר שבצעתי רישום של 2 המחשבים בבית דרך תוכנת DIVX בכדי שיריצו את הסרטים היושבים על הנייח בסטרימינג לטלויזיה נתקלתי בבעיה מסוימת : סרט MKV לא מתנגן כלל.. האם יש עוד אנשים שנתקלו בבעיה הזו?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בבחירת נגן וחשבתי שאולי אתם תצליחו לעזר לי. דבר ראשון טווח המחירים שלי הוא עד 1350. עכשיו דבר ראשון חשבתי על הIRIVER H10 20GB. בעבר היה לי את גרסת ה5GB... היא הייתה מאוד סבבה עד שנהרסה לא משנה למה. אבל הבנתי שהגרסה הזארת היא ממש בלטה שמנה ולא נוחה. יש את הZEN MICROPHOTO שהוא 8GB והוא נראה לי היכ סבבה, הדבר היחיד שמפריע לי בו זה שהוא לא תומך עברית וזה מקצת מעיקץ יש את הH10 6GB הישן והטוב אבל אני לא סגור עליו. עכשיו יש עוד משהו קטן, מצאתי IPOD VIDEO 30GB במחיר זעום יחסית של 1600 ש"ח. האם שווה לי להוסיף ועד כל כך הרבה כסף בישבילו? כי זה שאין לו מטען חשמלי, רדיו ואפשרות הקלטה מאוד מציקות. עזרו לי להחליט! תודה רבה לכל מי שמגיב.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להשקיע באוזניות אלחוטיות איכותיות. השימוש העיקרי יהיה לשיחות סקייפ ארוכות שאני עורך ולכן אני צריך שיהיה גם מיקרופון מובנה. במידת האפשר הייתי רוצה שהאוזניות גם יוכלו להשמיע מוזיקה מהאייפון שלי וכן שהמיקרופון יהיה מתנתק. חיפוש לקח אותי ל http://lifehacker.com/5896076/five-best-headsets-with-attached-microphones שם נראים כמה דברים נחמדים אבל הכתבה כבר בת שנתיים. האוזניות האלה עושות רושם ראשוני מטורף על אף המחיר אבל אני בכלל לא בטוח שמוכרים אותן בארץ (בכלל זאפ לא ממש עזרו לי בכל הנושא הזה): http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2406198,00.asp#disqus-start . תודה מראש! עריכה: יש לי קרוב בוושינגטון DC בימים הקרובים שיכול להיכנס שם לחנות לקנות משהו עבורי אם זה עדיף
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף סאב וופר למערכת הקיימת שלי. יש לי רמקולים של מיקרולאב מדגם סולו 6 וכרטיס קול של קריאטיב מדגם sound blaster zxr. התקציב שלי הוא עד 2000₪. רוב השימוש הוא למוזיקה וסרטים ומדי פעם למשחקים (בדרך כלל אני משחק עם אוזניות) האם זה אפשרי להוסיף סאב וופר? אם כן, איזה מומלץ? בסלון יש לי רמקולים של אודיואנג'ין עם סאב וופר שלהם.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה קניתי מערכת רמקולים נחמדה של ארבע רמקולים סאב ומגבר (בתוך הסאב) לא הכי הכי טוב, אבל עדיין סביר בהחלט... רציתי לדעת אם אתם יודעים כיצד אני יכול לחבר את הרמקולים האלו לממיר הדיגיטלי של הכבלים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע על חנות באיזור כפר סבא, רעננה בה אפשר לבדוק אוזניות לפני שקונים? כי כידוע אוזניות הן מוצר סטרילי שלא ניתן להחזיר.... תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/1090041-1116809-1116837-1116837-1196097-1140495-4889651.html תנו הצעות.. עד 6000 שקל... ותפרשו לי את כל הנתונים ששם.. מה הם אומרים? צודהה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות סגורות, להאזנה למוזיקה. תקציב - בערך 300 ש"ח. סוג המוזיקה: בעיקר רוק אינסטרומנטלי ופרוגרסיב. האוזניות יחוברו לאייפוד ולמחשב, ויעשה בהן שימוש בסביבה רועשת. קיבלתי המלצה חמה על akg k-55, אבל אשמח לשמוע על המלצות נוספות תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל לקנות/להשכיר סרטי DVD ב-HD. אני סטודנט ואין לי בכלל סלון נורמלי, כל הסרטים והסדרות שאני רואה זה במחשב - מסך 22" ואוטוטו מגיע סט רמקולים לוגיטק וכרטיס קול בהמשך (כמו שהומלץ לי בפורום הזה פחות או יותר). מה המצב בשוק הזה? אני רואה שיש כמה דגמים, ההיצע די נמוך - מישהו התנסה בכונן HD למחשב? מבחינת האיכות והביצועים איפה זה עומד מול נגני DVD HD אמיתיים? צריך איזה חומרה מיוחדת כדי שהכל יעבוד? וכמה עולה משהו טוב? ודבר אחרון - מה קורה עם מלחמת התקנים DVDHD מול BlueRay? יש מנצח? איזה פורמט צריך לקנות, באיזה פורמט יש יותר סרטים וכו'. תודה. לא כ"כ הייתי בטוח אם זה יותר קולנוע ביתי או יותר אחסון, שמתי פה כי המטרה היא לשמוע דעות על איכות ושימוש של הכונן כמקור לקולנוע …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(להלן סיפור רקע. מי שרוצה לקפוץ לעניין יכול לעבור לחלק המודגש) במשך כמה וכמה שנים מע' הסאונד במחשב שלי הייתה מורכבת משני רמקולים רגילים של סטריאו שחיברתי לרמקולים מקולקלים של מחשב (ע"י חיתוך והדבקת הכבלים), על מנת שישמשו כספק כח. היום הספק נשבר, אז בתור תחליף חיברתי להם יציאה רגילה של 3.5 (שוב, ע"י חיתוך והדבקה), ואת היציאה חיברתי לסאב-וופר, על מנת שישמש כספק כח. עם זאת, לא הייתי מרוצה מהעניין (הסאב וופר הפריע לי, או שהשפיע על איכות הסאונד), אז חשבתי לחבר את הרמקולים ישירות למחשב והפלא הפלא - הרמקולים פועלים ללא שום בעיות. לשאלה עצמה: האם בכך שחיברתי את הרמקולים של הסטריאו ישירות למחשב, כך שהמחשב עצמו משמש כספק כח, לא יעמיס על המחשב או יפגע בו, או ברמקולים, בצורה כזאת או …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-