עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by almor12,

אני מעוניין להוסיף סאב וופר למערכת הקיימת שלי. יש לי רמקולים של מיקרולאב מדגם סולו 6 וכרטיס קול של קריאטיב מדגם sound blaster zxr. התקציב שלי הוא עד 2000₪. רוב השימוש הוא למוזיקה וסרטים ומדי פעם למשחקים (בדרך כלל אני משחק עם אוזניות) האם זה אפשרי להוסיף סאב וופר? אם כן, איזה מומלץ? בסלון יש לי רמקולים של אודיואנג'ין עם סאב וופר שלהם.

2. תקציב עד 1000 בערך, ואם יש משהו ממש משתלם, אז שיהיה 1500. הרמקולים הם למחשב כמובן ואני הולך להשתמש בכרטיס הקול המובנה של ABIT AN8 ULTRA, אני יודע שהוא תומך עד 7.1. אני רוצה להנות ממשחקים וסרטים, וגם ממוזיקה. רצוי שיהיו חזקים עם באס איכותי, אני רוצה להשקיע במשהו שיהיה יותר טוב מהמערכת איווה שיושבת לי כרגע בחדר, פשוט אין לי מושג כמה וואט היא ואין לי איך למצוא כי זה דגם ישן יחסית (6 שנים בערך), NSX-S222 ואשמח אם מישהו יוכל לגלות מידע אודותיו (נסיונותי בגוגל לא צלחו). תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by erez107,

שלום, לפני שנה וחצי קנינו 3 ממירים של YES MAX HD. באחד הממירים יש דיליי של 10 שניות בערך כאשר מעבירים מערוץ HD לערוץ רגיל ולהפך. אני מזפזפ הרבה מערוצי HD לערוצים רגילים ולכן זה מעצבן מאוד. אין דיליי כאשר מעבירים מערוץ רגיל לערוץ רגיל או מערוץ HD לערוץ HD. בשני הממירים האחרים הבעיה הזאת לא קיימת וההעברה בין ערוץ HD לערוץ רגיל ולהפך היא בלי דיליי בכלל. האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת מבלי שיהיה צורך להחליף את הממיר ? (יש לי הרבה תוכניות מוקלטות שאני רוצה לשמור). פניתי ל-YES כמה פעמים בעבר ובכל פעם הם חשבו שהבעיה היא בעדכון גרסא וביקשו שאוציא את הממיר מהחשמל ואחזיר אבל הבעיה עדיין לא נפתרה. תודה מראש, ארז.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Drek Boy,

שלום... אני עושה מופעי רחוב ואני רוצה להכין לי רמקול נייד קטן וקל שיהיה בצורת קופסא עם 4 רמקולים אחד לכל כיוון. חשבתי לקחת רמקולים 5.25' שההספק הכולל יהיה עד 70 RMS. השאלה שלי היא בבניית התא עצמו של הרמקולים. האם יש בעיה לבנות קופסא סגורה עם חלל אחד לכל הרמקולים? או שצריך לחלק את החלל לתאים? או שהקופסא צריכה בכלל להיות עם פתח port?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by OmEr8,

שלום לכולם! בעתיד הלא רחוק אני הולך להיות בעלו הגאה של אוטו חדש (טוב אולי לא כל כך חדש אבל זה לא משנה...). הדבר הכי חשוב לי במכונית זה הסאונד, כי היא עצמה לא תהיה שווה הרבה. התקציב שלי נע בין 2000-3000 ש"ח. אני לא מבין גדול במערכות סאונד לרכב ולכן אזדקק למעט עזרה. אני כבר יכול לומר לכם שהרדיו דיסק שאני מחפש לא צריך לקרוא MP3. גם מגבר הוא לא חיוני לגמרי, אבל אם תצליחו איכשהו לדחוק אותו בגבולות התקציב אשמח מאוד. תודה רבה! עומר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי רעשים של בזזז מהרמקולים שאני מדליק את הסאב, זה לא הכרטיס קול זה לא הרמקולים עצמם (CREATIVE 4.1 CAMBRIDGE ) וזה לא מגנט שמפריע זה הסאב, כל רמקול שמחברים אליו הוא משדר לו בזזזז כזה מעצבן, שומעים מוזיקהו הכל אבל יש בזזזז תמידי כזה ברמקול.. מה זה ? ועוד שאלה חשובה !!!! אם אני קונה סאב חדש, הרמקולים יתאימו או במילים אחרות לכל הסאבים אותו חיבור לרמקולים ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Lirans,

שלום הסתכלתי בחוברת של הרמקולים שלי וראיתי במפרט את שני המושגים output power/driver וליד כל אחד מהם היה רשום מספר שונה של וואט לרמקולים. מכאן השאלה - מה הכוונה בשני אלה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by nadaw,

מה אתם אומרים על זה? http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/1090041-1116809-1116837-1116837-1196097-1140495-4889651.html תנו הצעות.. עד 6000 שקל... ותפרשו לי את כל הנתונים ששם.. מה הם אומרים? צודהה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ballcall2,

אני רוצה לקנות playstation 3 גם כקונסולת משחקים וגם כנגן blu ray. בנוסף אני רוצה לקנות רמקולים שיתאימו לצפייה בסרטים אך בעיקר למוסיקה. יש לי בנתיים בסלון טלוויזיה lcd וממיר hot hd. יש לי תקציב של בערך 4000 לרמקולים (הps3 לא חלק מה-4000). השאלה שלי היא מה אתם חושבים שיהיה עדיף: רסיבר+ שני רמקולים יד שנייה(לא נראה לי יהיה כסף ליותר מזה), או רמקולים מוגברים כמו Audioengine a5 ו-dac שימיר את האות הדיגיטלי לאות אנלוגי איכותי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Kenny,

היי אנשים , אני מחפש נגן mp3 , לצבא... 5gb ומעלה מסך צבעוני וגם שהסוללה תחזיק הרבה. זה הכל פחות או יותר , התקציב 1700 ש"ח , גמיש... אפשר קצת למעלה .. רצוי כמה שפחות. מבקש המלצות , וסיבות תודה! :-*

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב... האם זה יעבוד עם הכרטיס מסך שלי (או שזה עובד עם כל כרטיס מסך?) יש לי Radeon X1950 Pro 512 MB יעבוד? ואם כן, יש למישהו המלצה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by walkman,

כמובן אפשר גם בפחות הרמקולים יחוברו לכרטיס קול שמגיע עם ה ga-7dxr : Creative CT-5880 sound chip & AC97 codec וישמשו לצפייה בסרטים, משחקים ומוזיקה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מעונין ליקנות רמקולים למחשב באיכות הכי טובה שיש תודה ...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני רוצה לקנות אוזניות לא במחיר מופרז... כרגע יש לי אוזניות ב100 ש"ח שהם טובות אבל נדפק להם הסראונד... צד אחד יותר חזק מהשני וגם הן לא ממש נוחות ככה שאני רוצה להחליף למשהו איכותי יותר... לדעתי עדיף אוזניות איכותיות מאוד ורמקולים בסדר... כי בעיקרון באוזניות שומעים יותר טוב ובמיוחד ביחס למחיר ורמקולים שיהיו רק כשיש חברים או משהו... בכל מקרה המטרות של האוזניות הן למשחקי רשת כמובן... אבל גם למוזיקה ושלא יהיו כאלה כמו של הDJs הענקיות האלה... זה פשוט לא נראה טוב חחח אבל גם לא הקטנות שמגיעות עם MP3... תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. אני מחפש רמקולים למוזיקה ברוב הסגנונות (כולל אלקטרוני וקלסיקה אפילו), ייתחברו דרך IPONE ומחשב נייד לסירוגין. חשבתי על 2.0 כי סאב לא תורם למוזיקה נכון? לא חשוב חנות ואיפלו איביי אם יש חיסכון משמעותי.. איך זה בתור התחלה: http://www.tms.co.il/product/5885

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי סיימתי להתקין בבית הורי רשת אלחוטית הבנויה מ: נתב TPLINK 1043ND נייח המחובר כ.רשת אלחוטי נייד בחיבור אלחוטי טלויזיה SAMSUNG D630 מחוברת ב-LAN ישירות לנתב. ממיר המחובר ב-LAN לנתב. לאחר שבצעתי רישום של 2 המחשבים בבית דרך תוכנת DIVX בכדי שיריצו את הסרטים היושבים על הנייח בסטרימינג לטלויזיה נתקלתי בבעיה מסוימת : סרט MKV לא מתנגן כלל.. האם יש עוד אנשים שנתקלו בבעיה הזו?

17. התקציב המוגבל והדל שלי הוא 160~170 ש"ח , אני מאוד רוצה לרכוש אוזניות סגורות (או פתוחות אם אין ברירה ) כי המשפחה שלי לא הכי בקטע של מטאל , או CRYSIS בפול וולוים באמצע השבת >_< אני יודע שבתקציב כזה אני לא אקבל איכות , ואפילו לא משהו שמתקרב לאיכות (שזה לא נורא כי אני לא כזה אאודיופילי ) אבל בכל זאת הייתי רוצה אוזניות כאלה שאני לא אצטרך לרכוש אספקת אספירין במקביל כדי להשתמש בהן . השימושים העיקריים זה משחקים ומוזיקה (ואני די מתקשה לחשוב על שימושים אחרים שיכולים להיות לאוזניות ) מסריקה קצרה של הרשת קפצו כמה דגמים שאנשים נתנו להם ביקורות חיוביות : Sennheiser HD202 (עד כמה ההבדל מורגש בין שני הדגמים והאם הוא שווה את הוספת המחיר ? ) Sennheiser HD201 SteelSeries 3H H…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by בית חולים גהה,

שווה לי לקנות מיני דיסק בחו"ל? איזה דגם? (מהמחירים של האתרים בארה"ב, לא לפי ישראל) חשבתי על סוני MZN1 או על סוני MZN10

19. שלום לכולם יש לי טלוויזיה של PHILIPS מידי פעם אני רואה עם המשפחה סרטים בסלון.. משום מה אין לי מושג למה שאני מחבר דיסק און קי או כונן קשיח חיצוני שיש לי לטלוויזיה הטלוויזיה פשוט לא קוראת את התוכן.. אני רואה את התיקיות בטלוויזיה אבל הם פשוט ריקות כאילו הוא לא מזהה את הפורמט (ויש לי הרבה מאוד דברים בכונן... לא מאמין שהוא לא מזהה אפילו דבר אחד) בכל מקרה עד עכשיו אני פשוט מעביר את המחשב לטלוויזיה ומחבר דרך AUX למערכת קולנוע וכבל VGA אבל זה מסובך מידי לנתק את כל המחשב להעביר אותו למצוא לו מקום בסלון, גם מה עם המקלדת והעכבר אני מחפש את הדרך הפשוטה ביותר אין לי בעיה גם לקנות את מוצר מסויים פשוט להעביר סרט ולראות אותו אני לא מבין בזה יותר מידי סטימרים או TV STICK.. יש איזה שהיא ד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ==LION==,

אוקי אני יודע שאני רוצה לקנות מערכות רמקולים למחשב 2.1 אני שמעתי מהרבה אנשים וביקורות על הatp-3 והנפלאות שלו P: כמו כן שמעתי שklipsch חברה מעולה... אז מה עם הpro media 2.1 וה-pro media gmx 2.1? קודם כל מה ההבדל בין הgmx והרגיל ? איזה דגם יותר טוב ודבר שני האם הדגם היותר של הklipsch גם יותר טוב מהatp-3?? נ.ב- sector אל תגיד לי לעשות חיפוש :<> זה מתחרפן לי ואני לא מוצא כלום :-X

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by zwex35,

שלום,אבי קיבל לפני מספר ימים מערכת קולנוע ביתית חדשה של LG. הדגם: LG HT304SU-AM כאשר מכניסים דיסק,או מחברים את המערכת לטלויזיה,שומעים רק ב2 רמקולים , ללא סאב-וופר או חמשת הרמקולים המלאים. כאשר עושים בדיקה בתוך התוכנה של המערכת לכל המערכת,המערכת מתפקדת מצוין ושומעים היטב בכל המערכת 5.1. ברצוני לדעת איך לפתור בעיה זו? מה עליי לעשות? וממה היא נגרמת? תודה רבה,דוד.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1611478 תגידו מה אתם חושבים לפי מה שהבנתי הרסיבר יכול לעבוד ב 6.1 לכן אני צריך להוסיף עוד רמקול סנטר אני צודק? המערכת לסרטים בעיקר וככה מדי פעם מוזיקה ומישחקים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם! ברצוני לקנות רמקולים למחשב יש לי התלבטות בין כמה דגמים להלן Micro lab 6c Micro lab 7c Micro lab h11 Micro lab solo 15 Micro lab hw12 אני יודע שכולם אותו חברה ויש הבדלים רק במחיר ושתיים מתוכם הם בחיבור אלחוטי אבל השאלה אם יש השפעה כלשהיא על האיכות בין חיבור ישיר לבין אלחוטי ולגבי תמורה של מוצר למחיר, יש הנחה ב ksp 20 אחוז על כל המוצרים של מיקרולאב ושל קריאיטיב, שאלה נוספת אם יש הבדלים בין מערכת 2 לבין 2.1 לגבי המוזיקה וגם תמורה, לא בא לי על רמקול ברצפה אבל אם יש הבדלים אשקול שנית את דעתי...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. לא הבנתי מי יותר טוב שניהם 2.1. מה ההבדל?! ואני מדבר על 621 לעומת XA3021.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש אוזניות לקסדה, קניתי כבר אוזניות "מיוחדות" מאיביי ב- 4$. הסאונד שלהם חלש והבאס מזעזע. אם אני מבין נכון אני מחפש אוזניות 16ohm ? מישהו מכיר דגם אוזניות עם סאונד טוב ווליום גבוה ? *מידות הרמקול: עובי עד 5mm וקוטר עד 50mm תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.