אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי את שני הדגמים שבכותרת, ורציתי לדעת איך אני יכול לחבר את המחשב לרסיבר בצורה דיגיטאלית כדי לנצל את הרמקולים 5.1 של אינפיניטי בצורה מלאה כי הבנתי שאם לא מחברים בצורה דיגיטאלית אז לא מנצלים באמת 5.1 ערוצים (אומנם שומעים בכל הרמקולים אך אין הפרדה אמיתית בין כל הערוצים). מצורף לינק לאחורה של הרסיבר. http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/EnlargedImage/0,,CNTID%3d450784,00.html תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהם היתרונות של חיבור הכבלים של הרמקולים במערכות סטריאו וקולנוע בייתי באמצעות חוטים חשופים במקום בננות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך אוזניות אל-חוטיות + מיקרופון built-in תקציב עד 200 ש''ח. בעיקר הולך להשתמש לשמיעת מוזיקה, דיבור בשיחות מיק' עם חברים וכו'
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה לחדר שלי. התקציב הוא 1500 שקל ל32 אינץ. מה הכי טוב שאני יכול להשיג במחיר הזה? חשבתי על LG 32LN542Z מה דעתכם? תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לחברה שלי אוזניות בצורת קשת שיכסו את האוזן ושתוכל להסתובב איתן מחוץ לבית (בשביל מוזיקה בלבד). מה שאומר שהן צריכות להיות לא מגושמות וקלות כמה שאפשר לפי צורכי המחיר כמובן. לצערי לא מוכרים יותר את ה AGK K414P כמו שלי, הן מעולות גם אחרי שנה וחצי שיש לי אותן בשימוש יומי.. הסתכלתי קצת בזאפ על אוזניות כאלו וראיתי 6 שמתאימות למה שהיא מחפשת: אוזניות Panasonic RPDJ100 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=35862 אוזניות Sony MDRV150 (סוני) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401877 אוזניות Panasonic HT225 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=16335 אוזניות Pioneer SEH33 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=506311 אוזניות philips HP430 http://www.zap.co.il/m…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מעוניין בטלויזית 32", של SAMSUNG, LCD מסידרת D. הטלויזיה הולכת להיות תלויה על קיר בחדר השינה ללא מערכת סראונד, לכן חשוב לי שהרמקולים של הטלויזיה יהיו באיכות טובה. כמו כן, אין לי ידע נרחב בנושא, אני פשוט לאחרונה מאד מרוצה מהמוצרים של SAMSUNG, בניגוד לשנים עברו ואני גם אשמח שמכשיר ה GALAXY S2 שלי ידע לעבוד אל מול הטלויזיה. היא הולכת לשמש בעיקר לצפיה בכבלים\סרטי DVD. ואם תהיה אפשרות לחבר ב HDMI את הלפטופ, זה יתרון (אם כי אני בטוח שבכל הטלויזיות החדשות כבר יש כניסות HDMI מובנות). לכן הייתי שמח לדעתכם בנושא, האם יש משהו בטווח הגודל של 32 אינץ' שיותר משתלם לקנות לדעתכם ? כלומר פירמה שאינה סמסונג? ואם לא, אז הייתי שמח להמלצה על מקום לרכוש ממנו את הטלויזיה במחיר ז…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הטונר http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320622463647&ssPageName=STRK:MEWNX:IT http://en.wikipedia.org/wiki/DVB-T תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בARCHOS 605 WIFI כסטרימר. אני רואה את הקבצים בלי בעיה, אבל אני לא מצליח לראות כתוביות. כאשר אני מעתיק את הקובץ למכשיר עצמו, אני רואה את הכתוביות. ניסיתי גם עם השיתוף שמגיע עם WIN 7 וגם עם TVERSITY. למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אוזניות לקסדה, קניתי כבר אוזניות "מיוחדות" מאיביי ב- 4$. הסאונד שלהם חלש והבאס מזעזע. אם אני מבין נכון אני מחפש אוזניות 16ohm ? מישהו מכיר דגם אוזניות עם סאונד טוב ווליום גבוה ? *מידות הרמקול: עובי עד 5mm וקוטר עד 50mm תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כבר כמה זמן ויש כל מיני TOP SELLERES אבל אני לא ממש סומך על כל האוזניות בשקל האלה, יש מישהו שהזמין ומרוצה? בעיקרון זה לחברה שלי ,HEADPHONES עם בלוטות'... אשמח לעזרה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מצלמת רשת של סוני, ולא הצלחתי להתקשר לא בסקייפ ולא בשיחת וידיאו בגימיל hangouts התוכנה אינה מזהה כלל את המצלמה ואת המיקרופון הזום כן מזהה את המצלמה, אך למעשה לא הצלחתי לערוך שיחה או פגישה, האם מישהו יודע מה הסיבה לכך.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבריה, כרטיס מסך nvidia 8500 יציאות vga dvi טלוויזיה סמסונג lcd t260hd כל היציאות הקיימות יש בה הטלוויזיה מחוברת למחשב באמצעות חיבור hdmi אל dvi שאלתי היא:איך אני יכול לעבוד על המחשב כרגיל ובטלוויזיה לצפות בתכנים הנמצאים במחשב? דוגמא: לראות vod במקאו בטלוויזיה ובמחשב לגלוש באינטרנט תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים זולים למחשב. בלי סאב-וופר. התקציב הוא באזור ה100 ש"ח. מישהו יכול להמליץ לי על משהו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרן מצהיר על 12 שעות מטעינה לפריקה, השמועות אומרות שבמציאות זה יותר קרוב ל-6-8. מישהו יכול לשלול/לאמת ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתומכת בפורמט MOV ואם אפשר גם לינק להורדת תודה!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון למשהו כזה: איפה? וכמה עולים בערך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות inear ב50$ מאיבי. אני בעיקר שומע חרא של מוזיקה ( SUM 41 וכל מה שמסביב, לפעמים קצת מטאליקה, קצת טראנסים (או מה שזה לא יהיה)), רואה סרטים באיפוד, כנראה אקח את האוזניות למכון או אחבר למערכת (למשחקים). כמו שהבנתם, הציוד שלי בכלל לא משהו, סה"כ יש לי איפוד ונגן ג'נרי. אני כרגע משתמש באוזניות של האיפוד [דור 5] אבל אני רוצה להחליף אותן בגלל שאני לא אוהב לשמוע חזק ודי קשה לשמוע משהו באוטובוס או ברכב. דיברתי עם גיל והנה מה שהוא הביא לי - אני לא מבין כלום בנושא הזה וגיל שלח אותי להתיעץ פה אז הנה, באתי, מה כדאי? (לא חייב מהרשימה של גיל, אפשר הכל), מה טוב בדגם? מה פחות טוב? וכ'ו
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי WINDOWS VISTA 32 - לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ובו כרטיס קול מובנה של REALTEK. אין לי אפשרות להקליט את מה שאני שומע במחשב ואין לי אופציה של STEREO MIX? ראו התמונה המצורפת כיצד ניתן לאפשר את זה? יש לציין שניסיתי לבצע הסרת דרייבר אבל מייד כשהמחשב עולה הוא אוטומטית מאתר מנהל התקן ומתקין אותו שוב מחדש. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק כל הזמן ואני לא רוצה להרעיש בבית. :jump: מישהו יכול להמליץ לי דחוף
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים פשוטים יחסית למחשב שיהיה בחדר שלי באוניברסיטה. אין לי מושג כמה כדאי להשקיע ברמקולים ועד כמה משמעותיים ההבדלים בינהם.. עד כמה מורגש ההבדל (כשסתם שומעים מוזיקה ברקע, בלי להתאמץ בשביל לשים לב להבדלים) בין רמקולים זולים כמו Genius SP-Q06S (שעולים 30 ש"ח בחנות שבקמפוס) לבין רמקולים יותר יקרים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז יש לכם המלצות? 300 ש"ח ומעלה נראה לי מספיק לא? (בשביל ידידה)
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב עד 1000 בערך, ואם יש משהו ממש משתלם, אז שיהיה 1500. הרמקולים הם למחשב כמובן ואני הולך להשתמש בכרטיס הקול המובנה של ABIT AN8 ULTRA, אני יודע שהוא תומך עד 7.1. אני רוצה להנות ממשחקים וסרטים, וגם ממוזיקה. רצוי שיהיו חזקים עם באס איכותי, אני רוצה להשקיע במשהו שיהיה יותר טוב מהמערכת איווה שיושבת לי כרגע בחדר, פשוט אין לי מושג כמה וואט היא ואין לי איך למצוא כי זה דגם ישן יחסית (6 שנים בערך), NSX-S222 ואשמח אם מישהו יוכל לגלות מידע אודותיו (נסיונותי בגוגל לא צלחו). תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קצת ארוך , אז ככה: קניתי טלוויזיה 32" תומכת Hdtv וכו וכו של LG ואני רוצה להגדיר את המחשב לכל הקטע של מולטימדיה וכו יש לי כרטיס 7800Gs oc agp מחשב 2.8 ו 2 גיגה זיכרון , חלונות אקס פי עם כל העידכונים וכו . עכשיו לשאלות : מה הדרייברים המומלצים לכרטיס (לNvidia יש דרייבר שמיועד להיי דפינישן ודרייבר שלא מיועד - ככה הם כותבים באתר) מה החבילת קודקים המומלצת ? (התקנתי Klite) וזה עושה קצת בעיות - התמונה באפליקציות ווידאו (divx - פרק של Heroes - לדוגמא) חשוכה מאוד. אני רוצה לשמוע דולבי דיגיטל מהמחשב כשאני רואה קובץ שמקודד ב 5.1 - המחשב מחובר למגבר דולבי דיגיטל של סוני בכבל אופטי - הכרטיס קול כרגע הוא כרטיס 7.1 מובנה שבא על הלוח - ג"יגבייט - לפי המפרט שלו הוא אמור לתמוך בזה אבל…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-----------ערכתי------------- שלום, קוראים לי נדב. לאחר עזרה רבה שקיבלתי פה מחברי הפורום (שאתם יכולים לראות למטה) קיבלתי שתי הצעות ספציפיות לאוזניות לצרכים שלי. שתיהן נראות לי מצויין אבל יש לי כמה התלבטויות ביניהם. דבר ראשון המחיר, אני לא יודע בדיוק כמה גבוה ההפרש ביניהם אבל יש לי תקציב נמוך ואני מעדיף להוציא כמה שפחות. דבר שני הספוג המבודד, באתר של סנהייסר כתוב על הPX-100 שהם פתוחות ועל הPX-200 שהם סגורות, אני לא רוצה שישמעו כל רשרוש שמישהו מדבר מבחוץ, השאלה היא באמת מה ההבדל בבידור הצליל מבחוץ. בבקשה כל מי שיש לו אחת מהן או שהוא שמע בהם או מכיר שייתן חוות דעת עליהן. בברכה, נדב.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדיסקים נשרטים כל כך מהר. לפני חודש צרבתי את כל הדיסקים שלי מחדש, וכבר הם הספיקו להישרט, והדיסקמן מתחיל לגהק כשהוא מנגן חלק מהשירים. ואני שומר עליהם באופן הכי קפדני שיכול להיות, שם כל דיסק באריזה משלו... עכשיו אני צריך לצרוב את הדיסקים עוד פעם! :pissed: יכול להיות שהדיסקמן הוא זה שגורם לדיסקים להשרט? יש לי אחד די טוב, Sony DNE509 או שאולי הדיסקים שאני משתמש בהם מעאפנים? אני צורב על הLG שמוכרים בזול ובכמויות... סתם רוצה לראות אם אני היחיד שסובל מזה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-