עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חבר שלי צריך כרטיס קול חדש, והתקציב הוא עד 140 ש"ח. חשבתי אולי זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468972 או זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26978 למישהו יש המלצה לכרטיס קול?

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by Sma1,

שלום, קודם כל הקדמה קצרה: כרטיס הקול שלי (SOUNDMAX) מחובר לרסיבר בעזרת כבל RCA רגיל. בזמן נגינת מוזיקה נשמעים מעין פצפוצים מידי פעם לפעם. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר לכרטיס ובדקתי את הכבל. נראה שהכל תקין. מעוניין לקבל עצות לפתרון הבעיה. בתודה מראש...

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  3. Started by sirotag,

שלום אני חדש בעסק ויש לי כמה שאלות: למי יש Luxeon T5.1 בבית? המערכת שווה משהו? יש עכשיו את המערכת רמקולים Hitachi DN1 ב 600 שקל המערכת הזאת טובה? http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=EQaDN1 מצאתי את המערכת Hemilton HEM426 http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=9395&ref=Zap מישהו מכיר אותה היא טובה? יש לי 500-600 שקל לבזבז על רמקולים מחפש מערכת 4.1 או 5.1 שניתן לחבר אותה אחר כך ל DVD או מערכת סטריאו עדיף עם שלט יש המלצות נוספות?

4. Started by -ohad-,

http://iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=H103&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0 מה אתם אומרים על המחיר? לי זה נראה נורמאלי...

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by idanmal,

שלום לכולם ....יש לי נייד מדגם HP DV2815NR ואני לא מבין מדוע סרטי HD מקרטעים ל? יש לי את חבילת הקודקים של CCCP וסרטים רגילים פועלים כמו שצריך, כאשר אני נכנס למשאבים אני רואה שהסרט גומר לי את כל משאבי המעבד...תודה מראש לכל העוזרים....

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by Gohan,

לקולנוע ביתי חשבתי ללכת על benq mp620 נראה לי כמו המקרן הכי טוב לקולנוע ביתי עד 9000שקל. מה אתם אומרים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום לכולם. אחלה פורום,אני חדש בפורום וכבר למדתי הרבה. הערה: מדובר על מוזיקה בסטריאו בלבד - לא סרטים ולא משחקים. הסיפור העצוב הולך ככה: לפני 6 שנים חיפשתי מערכת ולבסוף נסגרתי על מגבר yamaha (קולנוע ביתי) ורמקולים רצפתיים של Magnat. הטעות היא שלא שמעתי אותם ביחד, כי קניתי אותם משתי חנויות שונות. מה שהתברר זה שהמגבר הזה ידוע בחולשתו בבאסים, והרמקולים.. ניחשתם נכון - גם לא חזקים בבאסים. השילוב של שניהם נשמע רע מאוד. הרמקולים משתמשים במה שנקרא Passive Radiator Systems שזה בגדול ממברנה של וופר שתקועה מאחורי הרמקול ואמורה להעביר את הבאסים החוצה מתיבת התהודה במקום הפתח העגול הרגיל. בתאוריה - נשמע בסדר. במציאות - מזוויע זה לא שאין באס, אלא שהרמקול מהדהד, רועש ולא מסו…

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  8. מה ההבדלים ביניהם בעצם?

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by Pro_2004,

שלום ואם הסרט הוא 1280X528 אני יבחין בשינוי באיכות או שהDVD לא מסוגל לנגן רזולוציה כזו ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by GZA3,

שלום לכם אני מעוניין לקנות מערכת (רמקולים) למחשב עד היום השתמשתי במערכת מיני מסריחה ומאז שיש לי מערכת נורמלית (20 אלף שקל) באוטו אני פשוט לא שומע בבית כלום וזה כך כבר איזה חצי שנה. אני אוהס סאב גבוהה מאוד ומדויק והשאר שישאר איכותי מאוד בעוצה גבוהה. אני אשמח לשמוע המלצות מה יש להציע. כל מה ששמעתי עד היום בחנויות חשמל זה מיני סאוופרולא סאבופר וכשמגביהים האיכות מתחילה להשמיע צקה צקה (קיצור זבל) יש אני אשמח לקבל הרבה המלצות תודה מראש נ.ב אל תדאגו בקשר לכרטיס קול יש לי 7.1 קריאטיב 24BIT וגם אותו אני מתכנן להחליף בקרוב לאודיג'י 2

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  11. בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290467.0 הלכתי למספר חנויות לשמיעת מערכות קולנוע והנה המערכות שאהבתי: 1. סט 5 רמקולים של וורפידל דגם דיימונד 9 (2 רצפתיים, שני מדפיים וסנטר) - עלות 4000 ש"ח (אולי אפילו 3.5 אלף) 2. זוג מדפיים mission שהמליצו לי לשמוע בתור קדמיים + סנטר ואחוריים של JAMO - עלות 3390 ש"ח שלא משתווים לשניים האחרים 3. סטלייטים 5.1 של קנטון (לא זוכר את הדגם אבל אין להם הרבה רמקולים) שהרשימו אותי לטובה יחסית לגודל שלהם- עלות 1200 ש"ח (בן דוד שלי עובד בזה והוא יכול להביא לי במחיר הזה, בחנות זה עולה 2690 ש"ח) אז ההתלבטות היא ככה: אין לי מספיק כסף לקנות את כל המערכת בפעם אחת אז חשבתי לקנות קודם את המדפיים (של מספרים 1 או 2) ואח"כ לקנו…

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by generalA,

ברשותי כרטיס קול משולב בלוח האם של C-MEDIA ורמקולים 2.1 ATP3. האם אני ארגיש בהבדל אם אני אקנה כרטיס ?CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) והאם הכרטיס CREATIVE Audigy 4 SE 7.1? שעולה כ- 60 ש"ח יותר שווה את ההפרש ? בגלל שהרמקולים שלי הם 2.1, האם לא יהיה עדיף לקנות כרטיס קול אחר אשר יהא באיכות טובה כמו של ה- Audiogy או יותר, אך שלא יתמוך בריבוי Channels ?? תודה אנשים ! מחכה לתשובה מהירה כי רק מחר יזדמן לי לקנות אותו , תודה שוב !

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by Bartleby,

בחודשים האחרונים יותר ויותר משחקים חדשים שיוצאים דורשים כרטיסי קול לא מובנים. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח. כשאני מנסה להריץ משחקים כבדים כמו, באטל-פילד 2 למשל, הם מקרטעים. דרישות המערכת שלי עולות בהרבה על הדרישות המומלצות למשחקים אלה. האם הסיבה לקירטועים יכולה להיות העובדה שיש לי כרטיס קול מובנה? תודה.

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by Rabbit2k3,

שלום לכולם לאחרונה קיבלתי מערכת של mirco lab הבעיה היא שהקונטרולר שלה הלך לאיבוד במהלך העברת דירה השאלה שלי היא האם יש דרך לגרום למערכת לעבוד ללא הקונטרולר שלה או האם יש דרך לקנות איפשהו רק את הקונטרולר ? המכערכת מדגם microlab hi fi 2.1 H300 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני חייב איכות של ההקלטה בלי רעשים ו העיקר שתהיה איכות טובה להקלטה.חברה טובה

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  16. כל הרמקולים מתחברים לסאב וממנו יוצא חיבור אחד לכרטיס עכשיו שאני מכוון בתוכנה של הרקולס 4.1 ועושה טסט האחוריים לא משמיעים אבל אם אני מריץ בווינאמפ אז יש להם סאונד אבל אני לא בטוח אם הם מכוונים כאחוריים דרך אגב חיברתי את החיבור האחד שיש לסאב ל FRONT OUT למישהו יש עצות לפיתרון? ודרך אגב שמתי לב שמהסאב יוצאים גם קולות ולא רק באסים זה בסדר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן, רציתי לדעת איזה אוזניות עולות ברמה על ה px100 של סנהייזר עד 400 ש"ח? תודה

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by Itamarro,

אני מחפש מערכת 2.1 נחמדה לחדר, מוזיקה סרטים ומשחקים, ושמעתי טובות עליה. התקציב שלי זה עד 400 שקל. אגב, אם כבר את זו, יש לכם המצלה איפה לקנות אותה (חי במרכז)?

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by avihai007,

היתרון העיקרי שראיתי ב-ARCHOS הוא הבטריות, שאפר להכניס לשם בטריות רגילות. יש אפשרות לחבר בטריות רגילות או משהו כזה גם ל-IPOD? (במיקרה שניתקעים) תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  20. Started by LIRON1,

אהלן קיבלתי היום ממשהו זוג רמקולים של JVC ,אלה שבתמונה. א. הם שווים משהו? ב. למה שחיברתי אותם למערכת פשוטה של מחשב (creative sbs 2.1 370) הם לא נותנים באס ונראה לי גם שהטוויטרים לא עובדים?

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by Daniel100,

אני מבקש לקנות DVD לא למחשב: בצבע כסף קורא צרובים וMP3 קורא VCD עד 2000 ש"ח תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by psycho killer,

צריך המלצה לMP3 באיכות נורמלית עד 1ג'יגה ולא הכי יקר אפשר גם 512 אבל שלא יהיה משהו חרא שיהרס מהר או עם איכות גרועה

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by eran256,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות בתקציב של 300-400 שקל, אפילו פחות אם אפשר. המטרה: ניתוק מוחלט מרעשי רקע (במידה וזה אפשרי) וצליל נקי ויפה (באס חשוב!). שהאוזניות יהיו נוחות להליכה איתם (לא כבד, ולא לוחץ מדי על הראש. סוג אוזניות:קשת. בנוסף לכל הדברים הללו חשוב לי שהאוזיות יהיו עמידות . סגנון מוזיקה: רוק, כגון led zeppelin and nirvana תודה מראש ערן.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. קודם כל, שמחתי לראות שיש פורום עברי עם אנשים שמבינים בתחום ואודיופילים כמו שצריך! בקיצור, אחרי שקניתי כרטיס קול (Line 6 UX2) להקלטות החלטתי שזה לא ריאלי לעבוד עם האוזניות ב50 שקל שלי(כולל מיקרופון עוד!) וזה הזמן להשתדרג! (במיוחד לרגל המאורע החשוב שקורה בעשירי לחודש הנוכחי - כניסתה של המשכורת) אז.... תקציב: בעקרון בסביבות ה300 שקל, מעדיף פחות(250 ככה יהיה לי נוח מאוד) אבל יכול גם יותר אם משהו חדשני ופורץ גבולות מחכה לי ב50 שקלים יותר דרישות: האוזניות האלה מיועדות להיות מולטי-טאלנט. גיימינג, מוזיקה, הקלטות, הכל! מה שצריך! הדבר היחידי שאני כנראה לא אעשה זה לנייד אותם, כי אני רוצה אוזניות גדולות ונוחות, וזה לא בא ביד אחת עם ניידות (אולי אני אקנה גם איזה אין-איר נחמדות לאייפון…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by roisg,

אילו מבין הרמקולים הבאים (בלי להתחשב במחיר) הם הכי מומלצים? (מוזיקה, סרטים, משחקים - הכל באופן כללי ולא מקצועי). ALTEC LANSING ATP3E 2.1 ALTEC LANSING VS4121 2.1 ALTEC LANSING VS2421 2.1 JBL CREATURE II 2.1 HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II 2.1 בתודה מראש..

• 7 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.