עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חבר שלי מחפש מערכת סטריאו, רוב הזמן לשמיעת מוזיקה קלאסית, אולם גם מדי פעם מוזיקה פופולרית. צפייה בסרטים היא צורך משני. הוא פנה לחנות פיוז וקיבל מהם את ההצעה הבאה -- רמקולים של מורדנט-שורט Aviano 1 רסיבר סטריאו - אונקיו TX8522 או TXSR309 האם למישהו יש ניסיון עם מי מהנ"ל? יש למישהו הצעה טובה יותר? אין טעם להציע דברים יד שניה - הוא לא מעונין, אבל אין לו בעיה לקנות מתצוגה לדוגמא או אולי מטרייד-אין בחנות.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, אני צריך אוזניות איכותיות לטלויזיה, מה שמצאתי זה logitec, אני לא בטוח עד כמה זה איכותי, האם שווה לקנות בחול(ארהב), להזמין משם, או שיש דגמים טובים בארץ גם. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. הראשונים של הלוגיטק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8307 והשניים של סנסהייזר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9094 הקטע הוא שאני לא רציתי להשקיע באוזניות יותר מ-150 ש"ח אבל הסנסהייזר נראות טוב מבחינה מקצועית, החיסרון שלהם שאין להם מיקרופון שאני צריך, בקיצור אם ההבדל בינהם לא משו שאני ירגיש אני הולך על הלוגיטק, עכשיו אם יש משו במחיר הנ"ל שדיף אני לקבל הצעות. תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  4. כפי ששמתם לב בדיון הקודם שלי ביקשתי המלצה לאוזניות ורמקולים אחרי קריאה רבה של ביקורות והמלצות ממכם רכשתי את הsolo 7c ואת ה jvc ha 500s שאמור להגיע במשלוח מאייבי בעוד כמה ימים. כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה של הלוח האם Gigabyte P35-DS3L אני שם לב שב7C יש פונטיצאל לא ממומש מבחינת באסים עמומים שיכולים להיות יותר מדוייקים ופחות להשתלט על הצליל, צלילים יותר צלולים וכו' השאלה היא עד כמה כרטיס קול חיצוני יוכל לעשות שינוי בנדון האם יהיה שיפור משמעותי או שיפור מזערי שלא ישמעו בהבדלים? כנ"ל לגבי האוזניות למרות שעדיין לא שמעתי אותם העדפה לכרטיס קול שיתמוך גם ברמקולים וגם באוזניות. השימוש שלהם הוא בסלון ליד הטלויזיה בטווח של 2.5-3 מטר בין הרמקולים לבין המאזין והרוחב של הסלון הוא 8…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by OmEr.il,

שלום, מה שכתוב בכותרת,300 ש''ח,IN EAR. אפשר עם חריגה של 50-60 ש''ח לא קריטי. תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by CRT,

אוקיי, חיפשתי קצת מידע איזה טלויזיה כדאי לקנות, ואני די סגור על ה LG 37LD460 . השאלות שלי כאלו: מה לגבי פאנל שלה? גם פה יש מספר סוגים שונים של פאנלים? איך לבחור שיהיה טוב. מה לגבי האחריות? כדאי לקנות יבואו רשמי או מקבילי? האם שווה תוספת של 500 ש"ח על עוד שנתיים אחריות? תודה לעוזרים. עריכה שאלה חדשה נוספת: יש לי שאלה נוספת שהתעוררה לאחר שיחה עם מוכר. תדר תצוגה של 60Hz נחות מ100Hz בהרבה, עד שכדאי כבר לקנות TV בעלת 100HZ(שכמובן יותר יקרה) או אפילו תדר יותר גבוה? או שזה גימיק שיווקי?

• 27 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. אהלן, הורדתי סרט בלו ריי אמיתי 48GB, ויש לי המון תיקיות ודברים לא מובנים, זה עובד עם מדייה פלייר או משהו בסיגנון אך אני רוצה שזה יפעל בצורת תפריט ובחירה וכדומה (משום מה זה מנגן לי רק בצרפתית). יש לי תיקיות: BACKUP BDJO CLIPINF JAR META PLAYLIST STREAM בכל אחת עשרות קבצים. ניסיתי להפעיל את הסרט עם POWER DVD 9 ועם SPLASH LITE ועם MEDIA PLAYER וגם CLASSIC PLAYER אף אחד לא קרא את זה... תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Radeon38,

שלום פורום אודיו היתה לי תקלה במחשב ואני כולי תקווה שהכרטיס לא נשרף.אבל הכבל שמחבר בין שני חלקי ה EMU עבר התכה כלשהי ואין לי כרגע שום דרך לחבר בין שני חלקי הכרטיס.מה שקרא הוא שהפעלתי את המחשב והכרטיס האנלוגי נגע לשניה במארז.אין עליו סימנים של רכיבים שרופים וככה גם על הכרטיס הראשי. השאלה שלי האם כבל של כונן דיסקטים תקני יכול להוות תחליף או שיש צורך בכבל זהה. אשמח לעצות בנושא. תודות מראש.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  9. חשבתי על האייפוד וידאו 30 ג'יגה, כי יש בו מה שאני צריך, איכות שמע טובה, נפח גדול, ווידאו. אבל אני מפחד מהניסיון של חברים שלי עם האייפוד מיני, שהוא מכשיר גרוע בכל קנה מידה. איזה נגן הכי טוב לי במחיר של עד 300 דולר?

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  10. קראתי את המניואל שלו (בערך איזה 438059805 דפים) בכל אופן הם כותבים שאני צריך לבטל את כל הסאונד בווינדוס לפני שאני מתקין ואז להתקין ולהחזיר את כל הסאונד, כתוב שעם אני לא יעשה את זה יהיו בעיות...עכשיו אני לא ממש מבין איך אני עושה את זה איך אני מבטל את כל הסאונד בווינדוס ואני לא מתכוון להשתיק...בסטינג'ס הם כותבים שצריך לבטל את כל הסאונד אני יודע למה הם מתכוונים אין לי מושג איך אני עושה את זה. (יש לי XP PRO)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by WRX,

היי.. יש לי סרטים של מרוצי רחוב מגניבים של מכוניות ואני רוצה רק את הsound של המכוניות בקובץ של MP3 אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני עושה זאת אני יודה לו.... ואפילו יחלוק איתו את אותם הסרטים אם זה יעניין אותו.... תודה... ;D

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. למי שאוהב לשמוע דרך האייפון/איפוד-יש אפשרות לקנות רמקול איכותי(?) שמתחבר לג'אק של האוזניות, או לקנות תחנת עגינה לאייפון ששם המחיר עולה דרמטית לפי האיכות. לדוגמא תחנת עגינה באיכות סבירה מתחילה מ-850, ורמקולים..אני לא כל כך מכיר בגלל זה אני שואל. יש לציין שאני צריך משהו יחסית קומפקטי כי זה למטבח(בזמן שאני שוטף כלים).

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. 1. בקשר לאוזניות המליצו לי על SHURE E2C - מה כל כך איכותי בזה? ולא עדיף E3C ? ומה ההבדל בין שתיהם? 2. בקשר לאביזרים יש לי אייריבר H340 אבל בלי שלט, עם מטען לקיר שמיועד לשקע אירופאי (אולי לא אירופאי לא יודע בדיוק אבל כזה שלא מתאים לארץ..), ואבד לי החוט OTG מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר (ואם כן אז איפה?) להשיג שלט (הסוג עם המסך LCD), מטען קיר שמתאים למכשיר (אירופאי) ולשקעים שיש בארץ, וחוט OTG? אה, ועוד משהו.. האם יש איזה כיסוי לנגן שאפשר לקנות, שבאמת מגן על הנגן מנפילות וכו' כמו המקורי, אבל לא אטום ? (שיהיה שקוף למסך ולמקשים שיהיה אפשר ללחץ על המקשים) תודה

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  14. מחוברים בחיבור ישיר, חלשים ביחס לקדמיים ולסנטר האם מדובר בבעיה תוכנתית בקודקים/מקום אחר, או שבסרטים יוצרים בכוונה ערוץ אחורי חלש יותר? כרטיס קול - creative audigy על WIN7 64BIT תודה.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  15. מישהו יודע מתי המחירים של המערכות רמקולים למחשב ירדו? אם בכלל, ועד כמה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לחברי הפורום הנכבדים, יש לי SB Live Value שאני רוצה להכניס למחשב עם חיבורי אודיו קדמיים (מיקרופון ואוזניות) יש מצב שאני מחבר את הכניסות האלה לכרטיס קול באיזושהי צורה ? עלהכרטיס עצמו יש כל מיני חיבורים אבל לפי מה שאני מבין זה רק ל-CD, AUX, SPDIF וכאלה. תודה !

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  17. עד כה השתמשתי באוזניות של הנגן שלי IRIVER שהן של סנהייזר MX300, שהם די סיפקו לי הסחורה, כי יחסית לאוזניות שאני הקשבתי בעבר הם אחלה.... ואני גם לא כזה רגיש לצלילים..... בימים אלה הם נהרסו לי לצערי הרב :s05: ולכן החלטתי להשקיע מ"מיטב כספי" במשו קצת יותר טוב... מה שאני מחפש זה כמעט אותם האוזניות רק שיספקו באסים יותר טובים.... והתקציב שלי עומד בסביבו 150 ש"ח.... תודה רבה מראש לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם ! לפי מה שאני מצאתי זה איזה חברה פולנית ישנה מאוד. פשוט אני משתמש ברסיבר MARANTZ עם רמקולים של TONSIL וזה נשמע מדהים רציתי לדעת אם מישהו יודע משהו על החברה ועוד שאלה! יש לי CREATIVE LIVE! VALUE די ישן אבל טוב לא 5.1 אז רציתי לשאול עם אני יחליף כרטיס קול ל FURTISSIMO או AUDIGY אני ישמע הבדל?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני רוכש דירה חדשה . בסלון יש לי שני חלונות שהמרחק בינהם הוא 160 סנטימטר. אני רוצה להשתמש בכל הקיר לשים טלוויזיה ואני לא יודע איך למקם את הרמקולים מהצדדים. הבנתי שמעל ומתחת לטלוויזיה זה לא מומלץ. תודה

20. צרבתי סרטי DVD בלי פס קול סטריאו, רק DD

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  21. אני מעוניין בקניית מחשב חדש שעיקרו היא צפייה בסרטים (3D) השאלה היא האם אני צריך כרטיס קול מסוים כדי לחבר את המחשב לרסיבר? אני מעוניין לשמוע באיכות גבוהה יש לי מערכת 5.1 ערוצים של הרמן קרדון ומגבר פיוניר שמשדר ב3D אני חושב שזה הפורום המתאים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by S1BoY,

למישהו יש אותו? איך הוא? אני מתלבט בינו לבין הZ2300. תגובות.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  23. הבעיה: שומעים סאונד אבל אין תמונה אבל מה שמוזר, שכבר הייתה תמונה, וקרה שהיא "נעלמה" לכמה פעמים ואז חזרה(לא נראה לי שמדובר בבעית חומרה) הממיר מחובר דרך RCA למתאם מRCA לTV IN או מה שלא יהיה. התוכנה שאני משתמש בה: שהגיעV עם הכרטיס טלווזיה, היא Cyberlink, PowerCinema והכרטיס של ג'יגהבייט דגם:GT-PTV-AF-RH

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by kdani,

תגידו, הפסיקו להביא אותם לארץ ? המבחר שאני רואה ב-ZAP די עלוב, ואני זוכר שהם היו פירמה ענקית עם רמקולים ממש לא רעים... לאחר 15 שנים, נראה לי שהלכו לי ה-2100 שלי (עוד לא בטוח, נחליף קודם כבלים ונראה מה הסיפור) ולא יודע במה להחליף.... (נראה שהבעיה "במקור" - באתר שלהם אני גם לא רואה רמקולים למחשב....)

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Godmoney,

לא בטוח מה ההבדלים בין LCD ופלאזמה, אבל אני מחפש את האיכות הכי טובה במחיר הכי נמוך (גישה חדשנית משהו הא ?). בכל מקרה, למישהו יש הצעות בשבילי?

• 13 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.