אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, תראו... יש לי בבית בסלון מערכת סטריאו של סוני לא רשום עליה שום דגם חוץ מMHC G88 מערכת מאוד מאוד ישנה... היא אצלנו איזה 10 שנים! עכשיו אני הבנתי.. שהרמקולים והמערכות של פעם הם הרבה יותר טובים משל היום כי פעם החברות היו עושות תחרות מי איכותי יותר והיום זה מי יפה יותר ובגלל זה החלקים נהיים קטנים יותר מעוצבים יותר וכמובן שהאיכות יורדת ובשביל להגיע לאיכות של המערכות של פעם זה עולה המון המון כסף... עכשיו למערכת הזאת יש 4 רמקולים שבאו איתה בקניה, 4 רמקולים של סוני, 2 גדולים ו2 קטנים עליהם. שומעים בה מדהים! אני נדהם מהמערכת והרמקולים כל פעם מחדש! מהאיכות ומהעמידה באיכות גבוהה גם בעוצמות הכי גבוהות (ווליום מטורף). עכשיו אני אמרתי שאני רוצה את המערכת הזאת בדיוק עם הרמ…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
שלום יש לי טלוויזיה דיי ישנה מבית SAMSUNG ואני מעוניין לשדרג אחרי כמה שנים טובות חיוך אני מחפש טלוויזיה 4K העיקר שתהיה Ultra Slim שתהיה טובה לסרטים ובעיקר למשחקים[מעדיף יותר למשחקים] יש לי תקציב עד 8 אלף שתהיה חברה ידועה ואמינה. המרחק הצפיה היא כמעט 2וחצי-3 מטר ומעדיף שתהיה 55 אינץ ולא פחות תודה!
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מסך מומלץ ששמעתי עליו הוא Toshiba 32XV550, אני מחשב מסך בתקציב של עד 4K,אפשרות לחריגה ב 500.. הבעיה היא שאני יושב במחשב זה יהיה מרחק צפייה 1.5-2 מטר בערך עים מסך 32" מולי,האים זה בסדר?,אני לא יכול לרדת מהגודל הזה ביגלל שזה משמש גם לטלוויזיה.
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום חברים. הגעתי לפה דרך המלצה מפורום שכן . אני מחפש כונן גיבוי של 1T לפחות לצורך איכסון סרטים וסדרות. חשבתי לשלב אותו בתוך סטרימר (מזרימדיה?). שאלה זריזה מקדימה: האם סטרימר בעל כונן פנימי יכול לשמש ככונן גיבוי בעודו מחובר לרשת? ולשמש להצגת סרטים רק כפונקציה משנית? מעבר זריז העלה אופציות בין Popcorn Hour C-200 לXtreamer ועוד הרבה. אז בבקשה המלצה ממבינים בדבר למשתמש חדש. דרישות: בעל כונן פנימי של לפחות 1T - או אפשרות לחיבור פנימי של כונן בקניה נפרדת. אני מעוניין ביחידה בודדת הכוללת כונן. ולא משהו שיכול להתחבר לכונן חיצוני. כמובן בעל יכולת להתחבר לכונן נוסף חיצוני וקורא כרטיסים אבל הבנתי שזה די סטנדרט בכולם. פיענוח של עברית: לפחות בכתוביות ויישור שורות נורמאלי ו…
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אבא נזכר שיש לו מגבר וזוג רמקולים שיושבים סתם בלי לעשות כלום אז לקחתי אותם.. תמונות יהיו שתהיה מצלמה.. אבל סתם רציתי לדעת איך הם? (נשמעים מצוין..) הרסיבר הוא של קנווד KA-V68R והרמקולים של ימאהה לא מצאתי דגם אבל 150 וואט.. רציתי גם על הדרך לשאול אתכם על הרמקולים יש כיסוי שחור איך הוא מחובר אליהם (הדבקה?) ואם אני רוצה להוריד אותו הם יהרסו? כאילו עדיף להשאיר אותו? עוד דבר בנוגע לרמקולים הם מצופים במשו שחור כזה דמויי עץ.. איפה אני יכול להשיג את זה? כי הוא כבר מתקלף ואני רוצה להחליף..
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אבל ללא מפצל.. אני רוצה (ויש סיבה כי זה הפיתרון היחיד אחרת הייתי משתמש במפצל הכי פשוט..) לעשות שמערכת שמע אחת תיהיה על הכרטיס קול המובנה, והשניה על הכרטיס קול PCI.. ששני ההתקנים האלו יפעילו במקביל במקום לבחור אפשרות אחת בכל פעם: תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך יעוץ לגבי שנאי/מתאם איכותי ויציב למערכת הרמקולים LOGITECH ® Z-5500 Digital (שכמובן פועלת על 110V) צירפתי פה תמונה של הסאב שממנו יוצא הכבל של החשמל . תודה מראש ודרך אגב האם מישהו משתמש בשנאי/מתאם למערכת רמקולים שלו פה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי איזשהו פוסט פה שיכוון אותי לא כל כך מצאתי עד העמוד ה5 אז החלטתי לשים פוסט חדש בכל מקרה טלוויזית HAIER בגודל 32 אינץ' מתה לי לאחרונה(מדליקה את עצמה סתם ככה מעבירה מHDMI לTV או למשהו אחר) הטלוויזיה הזאת הייתה אצלי 5 וחצי שנים (זה טוב לטלוויזית LCD ? ) ועכשיו אני מחפש טלוויזיה שהעלות שלה עד 7000 - ראיתי שהמחיר הזה מכסה הרבה מאוד סוגים של טלוויזיות , ואני גם גמיש אם יש סיבה לחרוג מהתקציב , סיבה ממש טובה אז נחרוג , זה למען טלוויזיה שתחזיק הרבה זמן בסטייל. להלן הנתונים שאני חושב שצריך : א. 3-5 מטר (3 מטר הספה 5 מטר השולחן מחשב) מרחק מהטלוויזיה - צריך משהו גדול יותר מ32 אינצ' כי זה היה קטן לתצורה של הסלון ב.אני אוהב כמה שיותר יציאות(חובה USB), גם אם לא …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. יש לי הזדמנות לקנות מקרן קול LAS454 ב500 שקל. האם זה שווה את המחיר והאם זה מתאים לטלוויזיה UA55H6400AR? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהכבלים מאוד קצרים, אבל יש משהו לעשות בנידון? חוץ מזה, איך האיכות? העיצוב? והעוצמה? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה אוזניות לישיבה ממושכת על המחשב,בעיקר שילוב של סאונד עם עריכת וידאו. יש שלושה זוגות שמעניינים אותי,הן באותו טווח מחיר SONY MDR-ZX100 Sennheiser HD 202 II Koss UR20 מישהו יכול להמליץ לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, קניתי את ה- IRIVER H10 והיה רשום במפרט שהוא תומך בעברית. אכן הוא תומך בעברית אך הוא כותב את המילים באנגלית הפוך. האם ידוע לכם על איזה שהוא תיקון שאפשר לעשות למכשיר על מנת שיציג עברית בצורה תקינה ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי AD700 ומוניטורים M-Audio BX5 שאני מאוד אוהב. הבעיה היא שאני מחבר אותם (כל אחד בתורו) לחיבור ה 3.5 מ"מ הסטנדרטי שבמקבוק שלי, זה פשוט יוצר רעשי רקע מעצבנים. חרא של חיבור מתאים לחרא של מוצרים, אבל אצלי זה לא הסיפור. בקיצור, אני כן אוהב סאונד איכותי אבל אני לא מבין גדול בכל הצד הטכני שקשור אליו. אז כיצד אני נפטר מהצורך בשימוש ב 3.5? הרמקולים שלי מתחברים ללפטופ עם שני חיבורי TRS שהופכים ל 3.5 מ"מ אחד, ולאוזניות יש חיבור 3.5 מ"מ סטנדרטי שמומר ל "1/4 עם מתאם שהגיע איתן. אני צריך מכשיר שיש לו מקום לשלושה TRSים - 2 של הרמקולים ועוד אחד לאוזניות, ע"מ שאני לא אסבול מרעשי רקע ומגעים שונים. אני לא רוצה להגדיר תקציב כלשהו כי שוב, אני ממש לא בקיא בשטח הטכני ולא יודע כמה מכ…
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם-יש לנו 400 קלטות טייפ להעביר למחשב בפורמט MP3 האם יש דרך יותר מהירה מאשר חיבור רגיל לכרטיס קול ולכידה- או אולי יש מכשיר בדומה לטייפ גיבויי שיכול להתחבר לממשק USB ואז יש ההעבר מהירה בין הטייפ למחשב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יצא לי לראות הרבה מסכים בחיי ורציתי לשאול שאלה לקראת קניית טלויזיה חדשה. מאיזה תדר תצוגה מתחילים לראות את הקפיצות ואת "ההחלקה" המיותרת שגורמת לתמונה בטלויזיה להיראות מזויפת וממוחשבת?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעתי שיש טענות, שאם מחברים DAC (איכותי ככול שיהיה) ישירות לכרטיס קול, אז מאבדים מן האיכות כתוצאה מרעשים פניימים שיש במחשב מה דעתכם לגבי זה? והאם זה בכלל רלונטי כשמדובר ביציאות אופטיות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחודש הבא עלינו לטובה יש לי יום-הולדת! החלטתי לבקש מהורי רמקולים חדשים וכרטיס קול חדש. כרגע יש לי כרטיס קול של CREATIVE מסוג LIVE! 5.1 DIGITAL ורמקולים מעפנים של חברה עלומת שם שפשוט זוועתיים (חברת CIRCLE DATA... מישהו שמע עליה בכלל?). מכייון שהכרטיס קול הוא דיי ישן שעובד ב-16 BIT, והרמקולים לא משה ובכלל, החלטתי לשדרג לדבר הבא: כרטיס קול: Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card שעולה 571.83 ש"ח. רמקולים: Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers שעולה 585.49 ש"ח. סה"כ: 1157.32 לקחתי את הכרטיס קול הזה כי הוא די זול ומאוד מתקדם וגם בעיקר בגלל שאני מאוד מרוצה מהחברה הזאת... לקחתי את הרמקולים האלה כי שמעתי שהם מעולים! אין לי צורך במערכת 5.1/4.1 ומעלה כי אין לי איפה לשים את האחוריים (אב…
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אחרי סקר שוק נרחב, צמצמתי את האפשרויות שלי לאוזניות הבאות: Audio Technica ATH-M50. הביקורות מדהימות: חוות דעת של קונים ב Amazon ביקורות מגוגל הכי חשוב לי סאונד. אחרי זה עמידות. ובסוף נוחות; אני לא שומע לזמנים ארוכים. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
-
יש את ה nad דגם C320BEE שוא עולה 2500 הנה קישור http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=192&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=16 ויש את ה onkyo דגם tx-8522 שעולה 2800 הנה קישור http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=201&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=17 אני רוצה בבקשה לדעת איזה מהם יותר טוב ויותר איכותי בשמיעה אגב יש לי רמקולים זוג רצפתי E60 JBL
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, יש לי את הSOLO 7. הגיע הזמן וקניתי להם מדפים, עכשיו אני רק צריך לקנות 6 מטר כבל לרמקול. תוכלו להמליץ לי על משהוא איכותי שלא עולה יותר מידי?וכמובן גם לא זול מידי...משהוא טוב שיוכל להוציא את המקסימום מהם. תודה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , יש לי בעיה מעצבנת , אני מחבר את המחשב הנייד שלי בעזרת כבל HDMI לטלוזית ה LCD התמונה עוברת אבל הקול לא מה יכולה להיות הבעיה המחשב הוא של ג'יגהבייט Gigabyte W576V-84R2 והטלוזיה מבית פיליפס דגם 42PFL5604H/12 , אני עדכנתי את התוכנה של הטלוזיה לחדשה ביותר וגם במחשב עדכנתי את כרטיס המסך לעידכון האחרון שיצא לא ממזמן 186.03 וגם את כרטיס הקול שהוא של REALTEK ALC268 והגרסה שלו כעת אחרי העידכון היא 6.0.1.5864 ובכול זואת הקול אינו עובר , באפשרוית ה SOUND אני הגדרתי לו שיעבוד HIGH DIFINITION AUDIO DEVICE כשה אני מדליק מוזיקה למשל אני קו ממול קופץ כשה המוזיקה מתנגנת אבל הקמקולים בטלוזיה לא משמעים ציוץ מישהו יכול לעזור לי בבקשה ???
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הורדתי כמה קטעי AUDIO ואני מבין שהאיכות צריכה להיות טובה מאוד. עכשיו מישהו יודע אולי עם איזו תכנה אפשר לנגן את זה ?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מצאתי את הנגן הזה בזאפ ב-850 ש"ח. שווה או לא שווה? למישהו יש ניסיון עם הנגן / חברה? נ.ב שמעתי שמועה ש-KISS מייצרים בדנמרק. מישהו יכול לאמת או להפריח את השמועה?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-