אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אוקי אני יודע שאני רוצה לקנות מערכות רמקולים למחשב 2.1 אני שמעתי מהרבה אנשים וביקורות על הatp-3 והנפלאות שלו P: כמו כן שמעתי שklipsch חברה מעולה... אז מה עם הpro media 2.1 וה-pro media gmx 2.1? קודם כל מה ההבדל בין הgmx והרגיל ? איזה דגם יותר טוב ודבר שני האם הדגם היותר של הklipsch גם יותר טוב מהatp-3?? נ.ב- sector אל תגיד לי לעשות חיפוש :<> זה מתחרפן לי ואני לא מוצא כלום :-X
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להאריך את הסטליטים של הREAR אז יש או אין ??? ודרך אגב זה משנה איזה מבין הארבעה אני שם על FRONT ואיזה מהם על REAR??? כלומר אם חיברתי שניים כקדמיים אז אני יכול להחליף ולשים אותו כאחוריים???
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם היינו מורידים מוזיקיה כמה שרוצים בלי לחשוש היום אנשים כבר מתחילים להיכנס ללחץ, קראתי בעיתון שכבר 216 תביעות נגד אנשים שמורידים בקאזה הוגשו וכו.. בקיצור האם מה שנותר לעשות זה לקנות או להשיג (בדרכים לא חוקיות כמובן)??
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, מישהו יודע מתי יצאו רשמית הדרייברים החדשים ל-Soundstorm של nVidia, עם לוח בקרה חדש והכל? תודה, ניר.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כבר שאלתי בתראד אחר אבל לא ענו לי.... קראתי בסקירה הזאתי זאמור לצאת שלט חדש תואם לH320, השלט אמור לצאת עם מסך LCD צבעוני....מתי השלט הזה אמור לצאת??? ואם אני קונה את המכשיר בצרפת, יהיה לו תמיכה באנגלית? תודה מראש install
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1611478 תגידו מה אתם חושבים לפי מה שהבנתי הרסיבר יכול לעבוד ב 6.1 לכן אני צריך להוסיף עוד רמקול סנטר אני צודק? המערכת לסרטים בעיקר וככה מדי פעם מוזיקה ומישחקים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש ואני לא יודע אם שווה לי לקנות לוח אם עם הSound Storm או להשקיע על הAudigy 2? אין לי צורך בלוח אם אבל עדיין ישארו לי 100 שקל בכיס אם אני אלך על הNf7-Sl השאלה היא אם שווה לי אני בנתיים אשתמש בכרטיס קול לשמוע באוזניות עד שחודש הבא אני מתכוון להזמין 5.1. יהיה הרבה הבדל באיכות Sound בין הAudigy 2 לSound Storm שממש שווה לקנות את הAudigy 2. תודה
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי האוזניות Sennheiser eH250 כמספר חודשים.. לא ממש זוכר כמה אבל לא נורא. בכל זאת! יום בהיר אחד קמתי,הסתכלתי על האוזניות וחיברתי למערכת, שמעתי בשני הצדדים, אחרי מס' שעות של האזנה בווליום סביר ביותר (3 עיגולים במד השלט הרחוק של הMX5021), עם הזמן התחילו להיות בעיות במגעים של אוזנייה שמאל והסאונד לא עבר נקי והיה "קח, קח, קח" כשמשחקים במגעים. עם הזמן עבר כבר חודש ומשהו , ועדיין לא טיפלתי בבעיה ועד לפני חודש כבר לא שומעים באוזנייה שמאל כלל. יש לציין שאוזנייה ימין חייה ונושמת הבת ז*נה בדקתי אפשרות של להחליף כבל לכבל חלופי, אבל...דיברתי עם היבואן של סנהייזר והם רוצים 120 ש"ח(!) רק על הכבל המקורי של האוזניות. שאלתם את עצמכם מה עם חו"ל,אז.. http://www.dv247.…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות אוזניות סגורות, ושמעתי את ה428 ואהבתי אותן. מה אתם אומרים עליהן?צריך הגברה איתן? יש מתחרות שעדיף לפזול לכיוונם בסביבות המחיר שלהן? (350~ ש"ח) תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מערכת JBL Creature II כאשר הרמקולים הלווייניים נשמעים צורמים והגיע הזמן להחליפם, אם אני לא טועה יש מגבר בסאבוופר שעדיין מתפקד וניתן לחבר עליו גם רמקולים לא מתוגברים. במחשב יש מקום לחיבור 5.1 אך אשאר עם 2.1 בגלל עניין הכבלים. השימושים הם בעיקר סרטים ומשחקים והתקציב עומד על 400 ש"ח, אין בעיה גם להזמין מחו"ל במקרה ויוצא כלכלי. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שבשביל לעשות את זה צריך כרטיס מסך VIVO או כרטיס טלוויזיה. כרטיס המסך שלי אין לו כניסת וידאו ולכן חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה. האם זה מה שאני צריך? במידה וכן אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב המוגבל והדל שלי הוא 160~170 ש"ח , אני מאוד רוצה לרכוש אוזניות סגורות (או פתוחות אם אין ברירה ) כי המשפחה שלי לא הכי בקטע של מטאל , או CRYSIS בפול וולוים באמצע השבת >_< אני יודע שבתקציב כזה אני לא אקבל איכות , ואפילו לא משהו שמתקרב לאיכות (שזה לא נורא כי אני לא כזה אאודיופילי ) אבל בכל זאת הייתי רוצה אוזניות כאלה שאני לא אצטרך לרכוש אספקת אספירין במקביל כדי להשתמש בהן . השימושים העיקריים זה משחקים ומוזיקה (ואני די מתקשה לחשוב על שימושים אחרים שיכולים להיות לאוזניות ) מסריקה קצרה של הרשת קפצו כמה דגמים שאנשים נתנו להם ביקורות חיוביות : Sennheiser HD202 (עד כמה ההבדל מורגש בין שני הדגמים והאם הוא שווה את הוספת המחיר ? ) Sennheiser HD201 SteelSeries 3H H…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, אני מתנכן לקנות רמקולים לחדר ויש לי כמה התלבטות. מצד אחד חשבתי על ה Solo 6C ושהם טובים אבל יחסית גדולים אבל מצד שני אני מתכנן לתלות את הרמקולים על הקיר, אז בעיקרון יש לי שתי שאלות. 1) אם יש איזשהו פתרון תלייה ל Solo 6C? כי אני לא רואה שום דבר אחר חוץ ממדף.. 2) אם יש איזה שהם רמקולים בערך באותו טווח המחיר של ה 6C, ואיכותיים כמותם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
HD202: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=HD202&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap או cx-300: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=CX300&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=291&aff=Zap הכי חשובה לי ההנאה של שמיעת מוזיקה ברכבת כל בוקר בלי שלמוע צעקות של אנשים ולא שכל הרכבת תשמע איתי. חשוב לציין שאני חובב באס, לכן בחרתי באוזניות האלו, השאלה היא האם אני אראה כמו קוף ברכבת עם ה DH202? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה דברים צריך לחפש לפני שבוחרים טלוויזית LCD?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה נותן לחבר את הטלוויזיה או ממיר דיגיטלי למגבר? ועם כדאי לחבר את המחשב לIN ואת הטלוויזיה ל-OUT עם זה אפשרי? המגבר הוא YAMAHA RX-V359
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... MicroLab X23 כרגע אני משתמש במערכת 5.1 המצויינת מיקרולאב X23 .... המערכת במצב מעולה... רק הבעייה שאני אישית שומע שירים בעיקר HardStyle וטראנסים שפשוט יש להם באס מטורף ולא רגיל... אני לא יכול להגביר מעל החצי כי הוא כבר דורש מקסימום כוח מהבאס והמערכת בשבילי טיפה מרעידה את החדר ואני אוהב מערכות שמעיפות תחדר אל השכנים... ככה שרציתי לדעת בכמה אוכל למכור את המערכת הזאתי... חבר שלי רוצה לקנות אותה רציתי לדעת כמה היא שווה המערכת.. ( ברור שאני עוד יוריד לו מהמחיר כי הוא חבר טוב שלי ) ואני לא מתכוון למכור עכשיו אני תמיד מוריד בכמה ווליומים מהמקסימום שהיא יכולה להוציא איכותי בשביל לא לדפוק את המערכת ככה שהיא במצב מעולה Z5500 עכשיו לגבי הלוג'יטק Z5500... אני מוגבל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לי רמקול של סוני לא בשימוש (רמקול רגיל של מערכת) אני יכול לחבר אותו בתור סנטר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר בעזרת כבל קואקסלי. יש לי AUDIGY 2 ZS. מישהו יכול להמליץ לי על כבל? אני גם צריך שהוא יהיה ארוך (15 מ'). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המכשיר הזה ARCHOS AV-420 אני לא יודע אם אנשים פה שמעו על הדבר הזה אבל זה נראה לי ממש תותח זה המפרט שלו: # Record up to 320 hours # of TV programs and video content from a TV, VCR or cable / satellite receiver using the TV cradle # Program recordings using the Recording Scheduler, which directly controls the VCR or set-top box tuner # Store and watch between up to 160 # full-length movies # Enjoy up to 4 ? hours of video playback on the color LCD while on the go # Download / transfer / record between up to 1200 # hours of music # Store and view up to 800,000 # JPEG photos # Play MP3, WMA (including protected files) and WAV music files # L…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה התעניינתי במגוון מוצרי היי-פיי בנוגע לסדרת שדרוגים מתוכננת אצלי ואצל חברים, בין השאר אוזניות. המוצרים של Beats לא ממש תפסו לי את העין, אולם לא יכלתי להתעלם מעובדה מאוד מעניינת - דרך השיווק ותיאור המוצרים שלהם מזכיר חברת אודיו מצליחה אחרת, הלו היא Bose. מיעוט עד העדר כל מפרט טכני, שימוש בסופרלטיבים פסאודו-אודיופיליים, התהדרות בטכנולוגיות יחודיות, חדשניות ובעלות שמות מפוצצים ומתקפת שיווק אדירה בערוצים פופולריים ותוך התעלמות מהערוצים "המקובלים בתחום". בסופו של דבר, כמו במקרה של Bose מדובר בהצלחה שיווקית אדירה.סתם דימיון פרוע?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אבי קיבל לפני מספר ימים מערכת קולנוע ביתית חדשה של LG. הדגם: LG HT304SU-AM כאשר מכניסים דיסק,או מחברים את המערכת לטלויזיה,שומעים רק ב2 רמקולים , ללא סאב-וופר או חמשת הרמקולים המלאים. כאשר עושים בדיקה בתוך התוכנה של המערכת לכל המערכת,המערכת מתפקדת מצוין ושומעים היטב בכל המערכת 5.1. ברצוני לדעת איך לפתור בעיה זו? מה עליי לעשות? וממה היא נגרמת? תודה רבה,דוד.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס ASUS Xonar Essence ST עכשיו שמתי לב בתוכנת שליטה שלו יש דבר שנקרא סמפל רייט והוא נמצא על 96Khz השאלה איפה הכי טוב לשים אותו כי רוב השירים שאני שומע הם 44Khz / 48Khz
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול כמה צריך להשקיע במערכת רמקולים 5.1 סבירה למחשב? האם המינימום זה הZ906? הוא יקר יחסית לתקציב שלי. ראיתי דברים זולים כמו הZ506 אבל לפי מה שהבנתי, זה לא שווה את ההשקעה הכספית... ראיתי גם Microlab x15 מחודש בFXP במחיר של 690 שקל אבל גם זו מערכת יחסית ישנה. אני בכלל הסתבכתי ותכננתי להקציב לזה גג 750 ואין לי מושג לאן אני ממשיך מכאן. אשמח לעזרה בבחירת מערכת טובה, לא ממש קטלנית (כי גם המחיר קטלני ואין לי להשקיע כרגע). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום למחשב שלי יש יציאת hdmi בתקן 1.4 אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה , בשוק קיימים כבלי hdmi בתקן 2.0 . שאלה 1 האם תקן 2.0 יתאים מבחינה פיזית , האם מדובר באותם כניסות , שאלה 2 האם אני יכול לראות סרט 4k (דרך טלוויזיה 4k) כשהמחשב לא תומך ב 4k , תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-