עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TicTacToe,

האוזניות שיש לי כרגע גוססות ואני מעוניין להשתדרג. איה אוזניות לגיימינג עם 5.1 יש כאן בארץ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ykg,

היי, המרחק אצלי בסלון הוא בערך 2.6 מטר, הבנתי שזה הגדול המומלץ. מה דעתכם? אשמח לשמוע על המלצה למסך בכוונה לא כתבתי תקציב כי אני לא יודע כמה אמור לעלות מסך סביר. מה שחשוב לי זה בעיקר נוחות שימוש, לפחות 3 יציאות HDMI וכמובן תמונה טובה. האם ישנה חשיבות לכך שהטלויזיה תהיה LED? אם כן בכמה זה מייקר את העסק כמה תעלה לי הדרישה שהטלוזיה תהיה SMARTTV? ככלל אצבע אני אגיע שאני מתכוון להוציא באזור ה4500 אבל אם תגידו שזה נמוך בטירוף אעלה את התקציב.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. יש ברשותי אוסף מוזיקה ב-MP3 ו-FLAC בסדר גודל של 20GB ואני רוצה שהוא יהיה זמין באחד החדרים בו אין מחשב או מסך ויחובר לסט 2.1 טוב. אין לי בעיה להעתיק אותו לנגן נייד אבל הבעיה העיקרית היא לאתר שירים ולנהל רשימות השמעה בנוחות ולכן אני חושב שאני זקוק למסך גדול יחסית וממשק נוח - עדיף שיהיה בעברית כדי שגם הבנות שלי יסתדרו איתו. ניגון FLAC לא כזה קריטי וגם אפשר להסתדר עם פחות נפח אחסון במידת הצורך. הוא גם ממש לא צריך להיות נייד או עם כל יכולת אחרת, אם כי ניגון AVI/MP4 יכול להיות בונוס חביב אם אקח אותו לנסיעות. ממש לא קריטי. גם איכות האודיו והווליום לא סופר-קריטיים. יש אולי נגני DVD ניידים עם מסך וכניסת USB למשל? איך הממשק שלהם? קל לחפש שירים/אלבומים/אמנים? אולי אפילו פלאפון מוזיק…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. התקציב לא מוגדר סופית. יש 3 אופציות לתקציב- עד 700, עד 600, ועד 500 (כנראה שאם התקציב עד 500 אני כבר אקח ב-350 ש"ח את ה-SV2 USB מבאג). אשמח אם תציעו אוזניות לכל תקציב. השימושים של האוזניות יהיו הכל- גיימינג + מוזיקה + סרטים- כל אחד 33% (כולם עם חלק שווה) כרטיס קול מובנה בלוח האם GA-MA785GM-US2H, אבל אם יהיה צורך ויהיה הבדל מורגש באיכות אקנה כרטיס בין 160 ש"ח (ה- Audigy SE) למקסימום 300 ש"ח. אשמח אם יהיה מיקרופון, אבל לא חובה. אין לי בעיה עם שום חנות- באג, אייבורי, TMS, KSP, RSM, IQPC וכו'. מה דעתכם על ה- SteelSeries Siberia V2 USB? שמעתי שהן מעולות ויש ואתן בבאג תמורת 350, חשבתי ללכת על זה. או שיש אוזניות עדיפות עד 500 ש"ח? *אל תשכחו שהתקציב לא מוגדר, ואשמח לקבל 3 המלצות-…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לפני כחצי שנה היה מבצע MEEWHAT (משלמים 20$ ומקבלים אוזניות בשווי 35$ ומעלה, בהגרלה). אני קיבלתי את הדגם הכי טוב שלהם cc51, שעולה 90$. השתמשתי באוזניות הרבה, ואחת מהם נשברה לי, באשמתי (הם נפלו הרבה, קיבלו הרבה מכות מקירות וכו'. לא שמרתי עליהם במיוחד). פניתי לשירות לקוחות שלהם, וחוץ מתמונה של האוזניות השבורות הם לא ביקשו כלום- אפילו לא לשלוח אותם אליהם! הם רצו להחליף לי אותם , לא לתקן. הייתה בעיה קטנה- לא היה להם את הדגם שלי בשחור, אז הם הציעו לי את הCC51P, אותו דגם, רק עם מיקרופון (זה עולה בערך 5$ יותר). שבוע אחרי שפניתי אליהם האוזניות היו אצלי (החברה ממוקמת בארה"ב). ללא כל ספק, יש להם שירות לקוחות מושלם, הכי טוב שראיתי עד היום. בקשר לאוזניות, אני לא ממש מבין במושגים טכניי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכם, ברשותי לוח אם של Asus מדגם P5B, ורסיבר לקולנוע ביתי. חיברתי את כרטיס הקול שעל הלוח אל הרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית הקואקסלית, ואני שומע סאונד ללא שום הפרעה. הבעיה היחידה שלי (והיא מטריפה) היא שאני לא מצליח להוציא 5.1 מהיציאה הדיגיטלית - אני מצליח להוציא אך ורק סטריאו. ניסיתי כבר הכל - עברתי על כל ההגדות של כרטיס הקול - הגדרתי בפרוש שאני עובד עם מערכת 5.1, וכאשר אני מבצע Test לכל הרמקולים (דרך תוכנת כרטיס הקול) אני לא שומע את הסנטר - אך ורק את הקדמיים (אין לי אחוריים וסאב) - כלומר ברגע שהוא כביכול אמור להשמיע סאונד ברמקול הסנטר, הרמקול שקט לחלוטין והסאונד יוצא מ-2 הרמקוליים הקדמיים בו זמנית (כמעיין תחליף לסנטר אני מניח). התקנתי דרייברים מעודכנים - לא עזר. אפילו שי…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by eladh777,

שלום לכולם, אני צריך המלצה על כרטיס טלוויזיה PCI-E בלבד, מכיוון שאין לי PCI פנוי על הלוח(mini-atx). אני רוצה את הכרטיס שיתן איכות תמונה מעולה הן בצפייה בשידורים והן בהקלטות. הכרטיס יחובר לממיר yes בכבל s-video. תקציב עד 300 שקל במקסימום החריגה. הכרטיסים שעליהם אני מתלבט הם: Gigabyte TV CARD GT-E8000 Compro VideoMate E500F AVerMedia AVerTV Speedy איזה כרטיס הכי מומלץ בלי קשר למחירים הכמעט זהים שלהם? מיהו הכרטיס שיתן לי את טיב האיכות בצפייה בשידורים ובהקלטות? יש עוד אופציות של כרטיסים? שאלה נוספת. עד עכשיו השתמשתי בכרטיס טלוויזיה ישן מאוד וצפיתי בשידורים דרך התוכנה הנפלאה Dscaler. אני לא אוהב במיוחד את כל התוכנות המעודרות שמגיעות עם הכרטיסים השונים, ולכן שאלתי אם אני יכול ל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Dark Respect,

יש לי טלוויזית LED 42LS340Y של LG אני מוריד סרטים בפורמט MKV. לפעמים הכל בסדר, ולפעמים הטלוויזיה לא תומכת בסאונד. עדכנתי את הפירמוור של הטלוויזיה וזה לא עזר. יש אפשרות לטפל בזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by DorPop,

אני רוצה לקנות אוזניות IN-EAR שמתאימות לאייפון שיחליפו לי את האוזניות של APPLE כי הן כואבות באוזן לאחר שימוש של שעה בערך. שהאוזניות יהיו עם איכות חומרים טובה ועם איכות סאונד טובה. המחיר שאני מוכן לשלם נע בין 200-400 שקל.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Bori4ka,

שלום חברים ברשותי מחשב נייד עם יציאת HDMI וגם יש כרטיס קול עם יציאות 5.1 יש לי פלזמה 50 אינץ ויש לי קולנוע ביתי של HITACHI כרגע אני מחבר את המחשב לפלזמה עם כבר HDMI רגיל ורואה סרטים ואני רוצה איכשהו לחבר גם את הקולנוע הביתי לעסק במגבר של קולנוע ביתי יש 2 חורים RCA של AUX יש 6 חורים RCA לכניסה של מערכת סראונד (רמקולים מחוברים בנפרד) ויש כניסה של קומפוננט האם יש כבר מיוחד שעושה את העבודה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. האוזניות של האיפוד..(שדרך אגב אני חוזר בי ואומר שהם ממש ממש דפוקות)..נדפקו.. הם פשוט לא מספקות ושאני מעלה את הווליום בשירים עם באסים "טובים/חזקים" הם פשוט מחרחרות וזה ממש ממש מציק.. גם הווליום שלהם לא הכי בעולם.. חח..ובקיצור הבנתם תנקודה.. יש לי כמה שאלות.. אני מעוניין לקנות אוזניות..(OUT-EAR)..שיהיו איכותיות ועם באסים טובים..בתקציב של 250-300 שקל...(אם אין דבר כזה תודיעו לי אני ינסה לעלות את התקציב.....).. יש אפשרות להשיג שלט לאוזניות..(ה"דבר" הקטן הזה שלא צריך כול פעם לגשת לאייפוד לשחק עם הווליום..וכו)...בלי לקנות אוזניות..(או שזה בא רק עם אוזניות)?? ויש אפשרות שבתקציב הנ"ל..(250-300) אני יכול לקנות אוזניות "טובות" עם שלט כזה..?? תודה לעוזרים.. ;D עריכה: טוב אנשים התקצי…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. בוקר טוב, אני עומד לקנות מחשב חדש ולהשאיר את הישן לילדים. למחשב הישן יש מחשבים פשוטים מאד. לחדש יהיו פשוטים קצת פחות (Altec lansing BXR1121 2.1). מה שאני רוצה זה לקנות איזה מכשיר עם מתג שאליו יתחברו מצד אחד הרמקולים החדשים והוא יתחבר מצידו השני לשני המחשבים. מתג פשוט יאפשר לי לבחור האם להשמיע מוסיקה מהמחשב הישן או מהחדש. מבחינה חשמלית זה נשמע לי כמו משהו פשוט מאד אבל השאלה היא האם דבר כזה קיים בכלל? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי אנשים קיבלתי מסך 19" רחב חדש, והפכתי אותו לטלויזיה שלי במקום ה-20" הישנה שלי. אני צופה ע"י חיבור הממיר לכרטיס המסך שלי [ע"י Vivo] ומשתמש בתוכנה Dscaler לצפיה. זו תוכנה ממש לא נוחה, אבל זו התוכנה היחידה שאני מכיר שיכולה לשמש אותי לכך, אבל כמובן שיש תוכנות אחרות ובטח גם יותר נוחות, אז אני אשמח לקבל שמות של כמה כאלו מכם. תודה מראש גיא

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by lipa,

לשמיעת מוזיקה וסרטים אני גם מעונין לקנות רמקולים מדפיים ב-2000 ש"ח

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by j,

שיקרא את כל הפורמטים, יתמוך בכתוביות.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היה לי בזמנו 880, אבל מכרתי אותה לצערי הרב. לא מזמן יצא לי לשמוע את ה770 ואהבתי את הבאסים החזקים בהשוואה ל-880. נראה לי שאני יקנה אותם יד שנייה מחו"ל (סביבות 500 ש"ח) גרסת ה-250 אוהם, צריך עצה למגבר באזור ה-500 שקל. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by בית חולים גהה,

שווה לי לקנות מיני דיסק בחו"ל? איזה דגם? (מהמחירים של האתרים בארה"ב, לא לפי ישראל) חשבתי על סוני MZN1 או על סוני MZN10

18. Started by Dunul,

שלום, יש לי בעיה בבחירת נגן וחשבתי שאולי אתם תצליחו לעזר לי. דבר ראשון טווח המחירים שלי הוא עד 1350. עכשיו דבר ראשון חשבתי על הIRIVER H10 20GB. בעבר היה לי את גרסת ה5GB... היא הייתה מאוד סבבה עד שנהרסה לא משנה למה. אבל הבנתי שהגרסה הזארת היא ממש בלטה שמנה ולא נוחה. יש את הZEN MICROPHOTO שהוא 8GB והוא נראה לי היכ סבבה, הדבר היחיד שמפריע לי בו זה שהוא לא תומך עברית וזה מקצת מעיקץ יש את הH10 6GB הישן והטוב אבל אני לא סגור עליו. עכשיו יש עוד משהו קטן, מצאתי IPOD VIDEO 30GB במחיר זעום יחסית של 1600 ש"ח. האם שווה לי להוסיף ועד כל כך הרבה כסף בישבילו? כי זה שאין לו מטען חשמלי, רדיו ואפשרות הקלטה מאוד מציקות. עזרו לי להחליט! תודה רבה לכל מי שמגיב.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. חיברתי למחשב מבוסס כרטיס NVIDIA שני מסכים מסך מחשב רגיל בחיבור DVI טלויזית LCD בגודל 40 בחיבור HDMI שניהם מוגדרים ועובדים בתוכנה של NVIDIA אני מעוניין לדעת איך להחליף את התצוגות בין המסכים בצורה הטובה ביותר כך שרק מסך אחד נבחר יראה תצוגה ולא שניהם ביחד.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. תקשיבו ב נושא אחר כתבו לי.. אז השאלה שלי איך אני עושה את זה..?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ben007,

שלום לכולם אני צריך את הדעה שלכם בנושא דיי טחון ( סליחה מראש ) התכנון לקנות נגן חדש, כמה שאלות ברשתוכם: קודם כל, אני מכיר את רוב הנגנים שיש בשוק, אין צורך להכנס לפרטים טכנים. חשיבות: *גודל. כמה יותר קטן יותר טוב. *נפח. פה יש לי התלבטות. מצד אחד 5 ג'יגה אני חושב שיספיקו, מצד אחד מחיר נגני ה-20G לא יקר בהרבה. ופה נכנסת לי השאלה, 1) מה ההבדל בינהם, חוץ מנפח גודל משקל, למה שאני אעדיף נגן 5 על נגן 20 באותו מחיר? *ניווט וממשק, אני חושב שהטאץ' פד דיי חשוב, לא כל כך נח לגלול עם לחצן שעות.. *איכות. שזה אומר הכל: שמיעה, בנייה, אחריות. *שיהיה DOK *זמן סוללה ( אבל שלא יהיה נקודה מכרעת ) מה פחות חשוב: *ציבעוני. זה בהחלט נחמד, אבל אני רוצה לשמוע מוזיקה, ופחות להסתכל על ה…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ben060,

אם לא, אשמח לקבל המלצה לרמקולים לסלון במחיר של עד 600-700 שח

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Gimel,

איך אני יכול לבדוק אם פס הקול של קובץ וידאו מקודד בסטריאו או בסראונד?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מחפש משהו שאני אוכל לחבר אליו נגן/פלאפון דרך החיבור אוזניות ולשמוע מוסיקה במשרד כמו בנאדם בנוסף אם יש משהו מומלץ שמכיל בתוכו רדיו אז עוד יותר טוב לדעתי תקציב הגיוני לדבר הזה הוא עד 400 שקל אבל חריגה אפשרית בהחלט. תנאי חשוב הוא שלא יהיה חיבור USB לרמקול (בטחון מידע בעבודה, זה לעולם לא יכנס)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. כרגע יש לי רסיבר Yamaha RX-E400 ו2 רמקולים NX-E400 עכשיו אני חושב או להוסיף למערכת סאבוופר או לקנות Harman Kardon SoundSticks III המערבת מחוברת למחשב דרך הכרטיס קול של הלוח אם.... כדי לקנות כרטיס קול כלשהו?? השימושים שלי זה מוזיקה וסרטים...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים