אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היה לי בזמנו 880, אבל מכרתי אותה לצערי הרב. לא מזמן יצא לי לשמוע את ה770 ואהבתי את הבאסים החזקים בהשוואה ל-880. נראה לי שאני יקנה אותם יד שנייה מחו"ל (סביבות 500 ש"ח) גרסת ה-250 אוהם, צריך עצה למגבר באזור ה-500 שקל. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין באזניות לשימוש עם הנגן שלי - Cowon S9, בתקציב של עד 700 ש"ח (וכמובן שעדיף הרבה פחות). יש דרישה לאזניות IN-EAR כי אני חייל והאזניות והנגן כל הזמן בכיס וצריכים להיכנס. דבר נוסף שצריך לדאוג לו זה שהאזניות תהיינה עמידות מאוד, שכן אני לפעמים לא כל כך עדין איתן. אם אין ברירה ואין משהו מספיק עמיד אשמח לשמוע על ציוד עזר שמגן עליהן, כמו קופסה מיוחדת. רוב המוזיקה שלי היא FLAC ויש צורך באיכות שמע הכי טובה שניתן להשיג. עד כה השתמשתי בCX300II. בהחלט יותר מוצלחות מאלה שמגיעות עם המכשיר, אבל עדיין קשה לי מאוד להבחין בהבדל בין 320 לבין FLAC, למרות שמורגש משהו מזערי. אני רוצה לנצל יותר את הכח של הנגן. אשמח להמלצות, תודה. בבקשה, זה ממש דחוף כי אני קונה מחר (בראשון אני כבר…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות כבל LOD? אין הרבה מה להוסיף חחחח...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני לא חובב טלויזיות גדול , אני צופה בכל הסרטים והסדרות מהמחשב ברצוני להשתדרג בטלויזיה FULL HD שאוכל לתלות על הקיר ולחבר למחשב ב HDMI רזולוציה מועדפת 47- 50 אינץ' חשוב לציין שהשימוש היחידי שלי בה הוא צפייה בסרטים וסדרות. ראיתי בכל מיני דיונים ירידות על מותגי "מדבקה " כמו masimo אני לא רואה סיבה להוציא על טלויזיה יותר מ 2K אני לא מחפש משהו לטווח ארוך בכל זאת אשמח אם תוכלו להמליץ על טלויזיה בתקציב ( אפשר לחרוג עד 500 ש"ח ) שתשרת אותי נאמנה תודה מראש . עריכה: ראיתי בזאפ כל מיני טליויזיות של פיליפס סמסונג טושיבה ו METZ שנכנסות בתקציב למישהו יש המלצה ספציפית?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה, יש לי מערכת Philips HTS 3357, מערכת קולנוע 5.1 עם HDMI.. ככה היא נראית מאחורה: זה מצנזר משום מה את הקישור :\ http://up350 . siz . co . il/up2/fkwjdzlmorzl.jpg ביום ראשון אני קונה מחשב עם לוח אם GA-790XT-USB3 שאלו הם החיבורים שלו: השאלה היא איך אני מחבר את המערכת למחשב שתתמוך ב5.1? אני יודע שיש דרך לחבר עם החיבורים הצבעוניים האלה בצד ה3.5 אבל המערכת מותאמת לטלווזיה לא למחשב אז אין לי את זה.. מה אני עושה? :\
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאמור זה התקציב שאני רוצה לשקיע, כאשר בעיקר הכרטיס צריך להיות מעולה למוסיקה.וכמובן עם אופציה להמרה מסטריאו לסראונד.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנטולי, הייתי שמח אם היית עוזר לי כאן ובכל מקרה אשמח לשמוע מכולם המלצות : כמו שכבר ציינתי בפורום יש לי מערכת של HARMAN KARDON. אליה מחובר המחשב דרך DAC של AMC (החלפתי את ה CAMBRIDGE AUDIO). אני רוכש מחשב חדש והתייעצתי בפורום של מפרטי מחשב אך בנושא כרטיס קול אשמח לעזרה : רציתי לדעת האם כדאי לי לקחת לוח אם תומך 24 ביט או שזה לא חשוב ? האם כדאי לי לקנות כרטיס קול אודיופילי רציני עם יציאות אופטיות(את הXONAR D2 נתתי לאחי בגלל שהבאתי DAC) סביבות ה 1000 ש"ח ? האם זה ישפר משהו למרות שאני מחבר לDAC ? או שכדאי לי להשתמש בלוח אם עם כרטיס קול ON BOARD שיש לו יציאה דיגיטלית ? השאלה כאן מתחלקת לשניים : המחשב מיועד לסרטים (קולנוע בייתי) ולמוסיקה (סטריאו) השאלה היא האם לא י…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביצעתי היום עדכון תוכנה בממיר HOT VOD של Thomson שיש בסלון של בית אימי, ומאז פס הגלילה לא מציג כלום. מה הסיבה לבעייה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול כמה צריך להשקיע במערכת רמקולים 5.1 סבירה למחשב? האם המינימום זה הZ906? הוא יקר יחסית לתקציב שלי. ראיתי דברים זולים כמו הZ506 אבל לפי מה שהבנתי, זה לא שווה את ההשקעה הכספית... ראיתי גם Microlab x15 מחודש בFXP במחיר של 690 שקל אבל גם זו מערכת יחסית ישנה. אני בכלל הסתבכתי ותכננתי להקציב לזה גג 750 ואין לי מושג לאן אני ממשיך מכאן. אשמח לעזרה בבחירת מערכת טובה, לא ממש קטלנית (כי גם המחיר קטלני ואין לי להשקיע כרגע). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה 21 ישנה עם כבל שהוא מצד אחד S VIDEO ומצד שני RCA אני נכנס להגדרות במאפיינים לוחץ על מסך 2 עושה הרחב את שולחן העבודה.. עושה החל וכלום לא קורה זה חוזר להיות רגיל כאילו זה לא מסומן .. ניסיתי גם דרך הדרייבר ואותו דבר [catalyst 8.11] מה אני עושה? הכרטיס 4850 HD ניסיתי גם לLCD 32 ואותו דבר .. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי רסיבר Yamaha RX-E400 ו2 רמקולים NX-E400 עכשיו אני חושב או להוסיף למערכת סאבוופר או לקנות Harman Kardon SoundSticks III המערבת מחוברת למחשב דרך הכרטיס קול של הלוח אם.... כדי לקנות כרטיס קול כלשהו?? השימושים שלי זה מוזיקה וסרטים...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כבל מיוחד של חיבור 5.1? או כבלים עם 6 יציאות וכניסות מכל צד או שפשוט אפשר לחבר עם 3 כבלים 2rca ? (דיוידי Xoro hsd415) תודה וסליחה על השאלה של טירון
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה נותן לחבר את הטלוויזיה או ממיר דיגיטלי למגבר? ועם כדאי לחבר את המחשב לIN ואת הטלוויזיה ל-OUT עם זה אפשרי? המגבר הוא YAMAHA RX-V359
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מצלמת רשת של סוני, ולא הצלחתי להתקשר לא בסקייפ ולא בשיחת וידיאו בגימיל hangouts התוכנה אינה מזהה כלל את המצלמה ואת המיקרופון הזום כן מזהה את המצלמה, אך למעשה לא הצלחתי לערוך שיחה או פגישה, האם מישהו יודע מה הסיבה לכך.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משחק כל הזמן ואני לא רוצה להרעיש בבית. :jump: מישהו יכול להמליץ לי דחוף
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מבלה לא מעט זמן בנסיעות, במהלכן הייתי שמח לנצל את הזמן טוב יותר ע"י ביצוע שיחות, צפייה בסרטונים והרצאות ועוד. ברצוני לרכוש אוזניות לשימושים אלו. ניסיתי תקופה אוזניות סטנדרטיות וסבלתי מחוסר נוחות - גם כל עסקי החוטים שיגעו אותי (לחבר, לנתק, מסתלסל מסביב...) וגם מצאתי את הInear בכללי לא נוח לאחר נסיעה ממושכת. כמו כן המיקרופון בד"כ דרש שיחזיקו אותו. לכן אני חושב (אלא אם תשכנעו אותי שיש אופציות נוחות אחרות) שאני רוצה אוזניות bluetooth בתצורת onear. הכי קריטי לי איכות השיחה ונוחות (לרבות חיי סוללה, ממשק), על איכות סאונד במוזיקה אני בהחלט יכול להתפשר. מבחינת המחיר - עדיף כמה שיותר זול, אבל מסקר שוק קטן אני מבין שאוזניות סבירות זה באזור ה350 ש"ח, אין לי בעיה לחרוג (אם כי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב עד 1000 בערך, ואם יש משהו ממש משתלם, אז שיהיה 1500. הרמקולים הם למחשב כמובן ואני הולך להשתמש בכרטיס הקול המובנה של ABIT AN8 ULTRA, אני יודע שהוא תומך עד 7.1. אני רוצה להנות ממשחקים וסרטים, וגם ממוזיקה. רצוי שיהיו חזקים עם באס איכותי, אני רוצה להשקיע במשהו שיהיה יותר טוב מהמערכת איווה שיושבת לי כרגע בחדר, פשוט אין לי מושג כמה וואט היא ואין לי איך למצוא כי זה דגם ישן יחסית (6 שנים בערך), NSX-S222 ואשמח אם מישהו יוכל לגלות מידע אודותיו (נסיונותי בגוגל לא צלחו). תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, אני לא בטוח שזה אפילו הפורום הנכון מרוב שאני לא מבין באודיו חח קניתי מחשב חדש לגיימינג ואני רוצה לקנות רמקולים שישרתו אותי בצורה הטובה ביותר חשבתי על 300 ש"ח תקציב לא מבין מזה סטריאו, אנלוגי, ק"ב וכו' פשוט רוצה שיהיה אפשר לחבר אותם ללוח אם רגיל של מחשב. אם יהיה להם בלוטות' מה טוב אם זו תוספת רצינית אז לא נורא למחשב אני אחבר אותם עם כבל. חשבתי על MICROLAB FC330 אבל קצת מבאס אותי שאין להם שלט והכפתור הפעלה נמצא מאחורתודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות נגן MP3 של IRIVER 20G בהתחלה חשבתH על הH320 אבל מכיוון שאני קונה בארה"ב אני חושב שלא תהיה לי ברירה אלא לקנות את ה-H10 20GB כי הבנתי שכבר לא מוכרים את הH320 בארה"ב, זה נכון?? במידה ועדיין מוכרים את הH320 בארה"ב איזה מכשיר יותר כדאי לקנות?? מה ההבדל בין המכשירים האלו?? תודה מראש לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שמכיר את אוזניות ה- SoundMagic PL-30/PL-50 המצויינות, קיבלתי קופון 20% הנחה ל- 24 שעות הבאות ב- MP4 Nation (משלוח חינם) - קופון - 25033c9cb0 קישור - http://mp4nation.net/catalog/index.php?main_page=index&cPath=62_46&zenid=bfbd80dafb08a5e8c455662861fb3986
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חבר טוב שלי נמצא כרגע בפריז והוא רוצה לרכוש אוזניות איכותיות בתקציב עד 250 יורו. הוא מוזיקאי ומאוד חשובה לו האיכות, לכן הוא מוכן להשקיע סכום יפה של כסף. אחת האפשרויות שמישהו העלה בפניו זה beats studio, האם אלא אוזניות שיתנו תמורה לכסף? הוא מצא אותם ב- 250 יורו המון תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחר אני קונה h10 אני צריך אם אפשר בבקשה את התוכנה שהופכת את את השם של השיר וגם את הטאג תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם , יש לי כרטיס מסך LEADTEK GeForce GTX460 768MB GDDR5 לוח אם - H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI ביציאת כרטיס המסך ישנה יציאה mini HDMI אותה חיברתי ל- "TV SHARP 32 עם כבל HDMI (10 מטר - אולי זה קשור) + מתאם HMDI (קטן לרגיל) אני מקבל תמונה אך הקול עובר דרך הרמקולים של המחשב (המחוברים לכרטיס קול שעל לוח האם) ה- realtek audio manager מזהה את המסך וכאשר אני בוחר את יציאת ברירת המחדל דרך ה-TV (כפתור ימני+audio device) עדיין לא מתקבל סאונד דרך ה-TV . ניסיתי לעדכן את הDRIVERים של הכרטיס מסך - לא עזר אשמח לעזרתכם . כפיר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמאזון מכריזה על רמקול נייד משלה, Echo - רמקול חכם שמחובר לענן ויבצע (כמעט) כל מה שתבקשו ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a8%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%90-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%99%d7%a2%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%a2%d7%9c/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה שתמליצו לי על רמקולים וכרטיס קול שהם 5.1 . אני צריך רמקולים ממש חזקים שירימו את הבית . כמובן אני מדבר על רמקולים למחשב...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-