אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אוזניות עד 300-350 שקל [glow=red,2,300]מקסימום[/glow]... לא מצאתי הרבה חנויות שמוכרות אוזניות ששמעתי עליהן שהן טובות, אבל כן מצאתי את הHD202 ב200 שקל.. עכשיו, למישהו יש אותן? או שמע איך הן? או שלמישהו יש רעיון יותר טוב לאוזניות טובות יותר במחיר הנ"ל? (קנייה בחו"ל לא אפשרית) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאמור זה התקציב שאני רוצה לשקיע, כאשר בעיקר הכרטיס צריך להיות מעולה למוסיקה.וכמובן עם אופציה להמרה מסטריאו לסראונד.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה כמו 2 גלגלים שוכבים ושתיהם מסתובבים וזה עובד כמו קסטה אך זה הרבה יותר גדול. יש לי כזה וזה מלפני 40 שנה. יש כזה תמיד בסרטים של המרגלים וכו' כשהם מקליטים דברים. בקיצור, זה עובד עם מנורה ולא עם טרנזיסטורי הגברה. מישהו יודע איך קוראים לזה? חשבתי אולי למכור כי זה פריט אספנות. בקרוב תמונות!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר יש חדר במרתף והוא מחפש מערכת רמקולים. החדר גדול מאוד (כ-6X6 פחות או יותר) והתקרה נמוכה. אשמח להכוונה - מה כדאי, מה לחפש, איפה אפשר לשמוע או עוד הצעות.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי שהגירסא המלאה מגיעה עם הפאנל הקדמי אבל אמרו לי שלא, אז למה יש הבדל של 300 ש"ח בין שתי הגירסאות? עוד משהו, מאיפה ניתן להוריד דרייברים ל Audigy2, SounbBlaster Live וכל הכרטיסים של Creative ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק כל הזמן ואני לא רוצה להרעיש בבית. :jump: מישהו יכול להמליץ לי דחוף
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס כרגע על הלוח משהו 850 והיה לי קודם לכן את ה creative 5.1 הרגיל אני רוצה כרטיס קול שיוציא לי צליל יותר טוב מהם האם ה 24 ביט יתן לי שיפור בסאונד? אגב יש לי מערכת 5.1 שמתחברת למחשב אנלוגית (לא משהו מיוחד מערכת קולנוע ביתית של גרטס עם 5 רמקולים וסאב של פיוניר 300rms ) רציתי ללכת על ה creative 7.1 24bit שעולה כ 199 שח אצל הדובים השאלה אם ה24 ביט יתן לי שיפור בסאונד
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=356169 Auzen הכריזה על כרטיס קול מבוסס שבב X-Fi שנקרא Auzen X-Fi Home Theater HD' w/EAX 5.0. הכרטיס הנ"ל מגיע עם יצאת HDMI (כמו הכרטיס החדש של אסוס ד"א, זה לא משהו חדשני שלהם). השאלה שלי היא כזאת - בהנחה שיש לי כרטיס מסך עם יצאת HDMI ועכשיו כרטיס קול שכזה עם יציאת HDMI - האם הכרטיס קול ינתב את הקול והווידאו ד"א היציאת HDMI? אולי הפוך? כי לא נראה לי הגיוני שניאלץ לחבר כבל אחד לסאונד וכבל אחד לוידאו - די הפוך לכל מה ש HDMI מביא עימו (סאונד ווידאו על אותו כבל). אני שואל כי אני יודע שבכרטיסים ATI למשל ה HDMI בכרטיס מנתב גם את הסאונד מהמערכת. לפ התמונה אני רואה שיש 2 HDMI אז אני מניח שאחד הוא כניסה (לווידאו כנראה) ובשני הוא מוציא את ש…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני לא חובב טלויזיות גדול , אני צופה בכל הסרטים והסדרות מהמחשב ברצוני להשתדרג בטלויזיה FULL HD שאוכל לתלות על הקיר ולחבר למחשב ב HDMI רזולוציה מועדפת 47- 50 אינץ' חשוב לציין שהשימוש היחידי שלי בה הוא צפייה בסרטים וסדרות. ראיתי בכל מיני דיונים ירידות על מותגי "מדבקה " כמו masimo אני לא רואה סיבה להוציא על טלויזיה יותר מ 2K אני לא מחפש משהו לטווח ארוך בכל זאת אשמח אם תוכלו להמליץ על טלויזיה בתקציב ( אפשר לחרוג עד 500 ש"ח ) שתשרת אותי נאמנה תודה מראש . עריכה: ראיתי בזאפ כל מיני טליויזיות של פיליפס סמסונג טושיבה ו METZ שנכנסות בתקציב למישהו יש המלצה ספציפית?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי ששמתם לב בדיון הקודם שלי ביקשתי המלצה לאוזניות ורמקולים אחרי קריאה רבה של ביקורות והמלצות ממכם רכשתי את הsolo 7c ואת ה jvc ha 500s שאמור להגיע במשלוח מאייבי בעוד כמה ימים. כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה של הלוח האם Gigabyte P35-DS3L אני שם לב שב7C יש פונטיצאל לא ממומש מבחינת באסים עמומים שיכולים להיות יותר מדוייקים ופחות להשתלט על הצליל, צלילים יותר צלולים וכו' השאלה היא עד כמה כרטיס קול חיצוני יוכל לעשות שינוי בנדון האם יהיה שיפור משמעותי או שיפור מזערי שלא ישמעו בהבדלים? כנ"ל לגבי האוזניות למרות שעדיין לא שמעתי אותם העדפה לכרטיס קול שיתמוך גם ברמקולים וגם באוזניות. השימוש שלהם הוא בסלון ליד הטלויזיה בטווח של 2.5-3 מטר בין הרמקולים לבין המאזין והרוחב של הסלון הוא 8…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר YAMAHA שי בו DOLBY DIGITAL אבל אני חיברתי את המחשב לרסיבר ועשיתי בדיקה של הרמקולים זה היה סטריאו למרות שכיוונתי במחשב את זה לסראונד. למה הסראונד לא פועל? יש אפשרות שהאחוריים פועלים אבל הם משמעים אותו דבר כמו הקדמיים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי PS3 והוא מחובר לHDMI לכן אני מחבר את הרמקולים כל פעם למסך ומחזיר למחשב עכשיו איזה כבל מפצל אני יכול לשים בשביל שיחבר את המחשב והPS3 ביחד אם אפשר להראות לי תמונה של הכבל באיזשהו אתר תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. LG 42LD650 LCD 42 2. LG 42LD550 LCD 42 3. LG Scarlet 42LH70YR LCD 42 השימושים הם בעיקר צפיה בערוצי SD לשחק בXBOX 360 וצפייה בסרטים בHD אז מה הטלוויזיה הכי טובה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האוזניות של האיפוד..(שדרך אגב אני חוזר בי ואומר שהם ממש ממש דפוקות)..נדפקו.. הם פשוט לא מספקות ושאני מעלה את הווליום בשירים עם באסים "טובים/חזקים" הם פשוט מחרחרות וזה ממש ממש מציק.. גם הווליום שלהם לא הכי בעולם.. חח..ובקיצור הבנתם תנקודה.. יש לי כמה שאלות.. אני מעוניין לקנות אוזניות..(OUT-EAR)..שיהיו איכותיות ועם באסים טובים..בתקציב של 250-300 שקל...(אם אין דבר כזה תודיעו לי אני ינסה לעלות את התקציב.....).. יש אפשרות להשיג שלט לאוזניות..(ה"דבר" הקטן הזה שלא צריך כול פעם לגשת לאייפוד לשחק עם הווליום..וכו)...בלי לקנות אוזניות..(או שזה בא רק עם אוזניות)?? ויש אפשרות שבתקציב הנ"ל..(250-300) אני יכול לקנות אוזניות "טובות" עם שלט כזה..?? תודה לעוזרים.. ;D עריכה: טוב אנשים התקצי…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול כמה צריך להשקיע במערכת רמקולים 5.1 סבירה למחשב? האם המינימום זה הZ906? הוא יקר יחסית לתקציב שלי. ראיתי דברים זולים כמו הZ506 אבל לפי מה שהבנתי, זה לא שווה את ההשקעה הכספית... ראיתי גם Microlab x15 מחודש בFXP במחיר של 690 שקל אבל גם זו מערכת יחסית ישנה. אני בכלל הסתבכתי ותכננתי להקציב לזה גג 750 ואין לי מושג לאן אני ממשיך מכאן. אשמח לעזרה בבחירת מערכת טובה, לא ממש קטלנית (כי גם המחיר קטלני ואין לי להשקיע כרגע). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
התקציב לא מוגדר סופית. יש 3 אופציות לתקציב- עד 700, עד 600, ועד 500 (כנראה שאם התקציב עד 500 אני כבר אקח ב-350 ש"ח את ה-SV2 USB מבאג). אשמח אם תציעו אוזניות לכל תקציב. השימושים של האוזניות יהיו הכל- גיימינג + מוזיקה + סרטים- כל אחד 33% (כולם עם חלק שווה) כרטיס קול מובנה בלוח האם GA-MA785GM-US2H, אבל אם יהיה צורך ויהיה הבדל מורגש באיכות אקנה כרטיס בין 160 ש"ח (ה- Audigy SE) למקסימום 300 ש"ח. אשמח אם יהיה מיקרופון, אבל לא חובה. אין לי בעיה עם שום חנות- באג, אייבורי, TMS, KSP, RSM, IQPC וכו'. מה דעתכם על ה- SteelSeries Siberia V2 USB? שמעתי שהן מעולות ויש ואתן בבאג תמורת 350, חשבתי ללכת על זה. או שיש אוזניות עדיפות עד 500 ש"ח? *אל תשכחו שהתקציב לא מוגדר, ואשמח לקבל 3 המלצות-…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקה בלבד בMP3 ובגלקסי 3 שיש לי. המוזיקה היא רק פופו טראנסים אם זה משנה. מחפש אך ורק אוזניות כפתור לא את אילו שנכנסות ממש לתוך האוזן. אם יש משהו ממש טוב אז אין בעיה לעלות לכיון 150-200 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בהמלצה לאוזניות IE עד 80$, אשר ירכשו באיביי או אמזון. אני מתכנן להאזין למוסיקת רוק בעיקר ומעט למוסיקה קלאסית, בסביבות כמו אוטובוס או כיתה. לכן אני צריך שתהיה אטימת צלילי רקע מסוימת (אולם לא אטימה מוחלטת, על מנת שאני אשמע את המורה קוראת לי : ). כמו כן, חשוב לי מאוד שהסביבה לא תשמע את המוסיקה על מנת שזה לא יפריע בשיעור (כלומר, אוזניות סגורות). כדי שתבינו מעט יותר לעומק איזה סוג של צליל אני אוהב, אציין כי כרגע יש לי Audio Technica AD700 ואני מאוד אוהב את הצליל, חוץ מזה שחסר לי מעט באס. תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7152 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9103&nav=0
-
יש לי היום "Media Hub" מהסוג בתמונה המצורפת. בפועל אני לא משתמש בכל הפיצ'רים שלו אלא רק מעביר דרכו רק את האוזניות, וצריך אותו בעצם רק בשביל הכפתור שעושה Mute לאוזניות. הבעיה היא שהאיכות שלו לא משהו. ניסיתי למצוא חלופה איכותית שתיתן לי גם כן לעשות Mute, אבל לא הצלחתי.. הדברים היחידים שמצאתי שהם בכיוון זה Koss VC20 אבל אין לא כפתור Mute אלא רק אפשר ע"י סיבוב הגלגלת שזה די מעיק. ויש את Sennheiser hzr-62 שהוא יותר נוח לשימוש בשביל Mute (לא גלגלת) אבל הוא ארוך באופן לא סביר (5.2 מ') שאני לא צריך וכנראה בגלל זה גם יקר מידי (מתחיל ב~100 ש"ח מחו"ל, לפני משלוח). יש למישהו הצעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב שלי LIVE AUDIGY ואני משתמש בWINDOWS XP. בו כשהשתמשתי באוזניות אז הנמכתי את הווליום של ווינדוס בחצי, ולפעמים אפילו העלתי. עכשיו, עקב הנסיבות אני עכשיו על המחשב של אחותי ובו יש LIVE רגיל. עכשיו, בו אני מוריד את הווליום לפחות מעשירית וזה נותן את אותו סאונד ולא הגזים בהרבה אם אומר שיותר חזק אפילו... WTF?
-
ערב טוב לכולם, אני צריך המלצה לסט 2.1 שיחובר למחשב. הרמקולים מיועדים בעיקר למוסיקה, רוק, אלטרנטיב וכו׳ ולמגוון ג׳אנרי הסרטים. התקציב הוא עד 800, עם עדיפות לסט שנמכר באזור המרכז (ת״א) תודה לכל המייעצים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חבר טוב שלי נמצא כרגע בפריז והוא רוצה לרכוש אוזניות איכותיות בתקציב עד 250 יורו. הוא מוזיקאי ומאוד חשובה לו האיכות, לכן הוא מוכן להשקיע סכום יפה של כסף. אחת האפשרויות שמישהו העלה בפניו זה beats studio, האם אלא אוזניות שיתנו תמורה לכסף? הוא מצא אותם ב- 250 יורו המון תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מצלמת רשת של סוני, ולא הצלחתי להתקשר לא בסקייפ ולא בשיחת וידיאו בגימיל hangouts התוכנה אינה מזהה כלל את המצלמה ואת המיקרופון הזום כן מזהה את המצלמה, אך למעשה לא הצלחתי לערוך שיחה או פגישה, האם מישהו יודע מה הסיבה לכך.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
עכשיו מה ההגדרות האופטימליות שכדאי להגדיר בדרייבר? כמה אוהם אני שם ליציאה של האוזניות?(ברשותי אוזניות MONSTER PRO) מה עוד כדאי לשחק שם בהגדרות? עשו בדרייבר הזה תפריט עם המון אופציות שאיני מכיר ממש מקצועי לאומת מה שהיה לי ברילטק המובנה הבנאלי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-