עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by noodle,

שלום חברים, ראיתי את הקופון על הרמקולים האלו ורציתי לדעת איך הם, האם שווה קנייה או שיש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה? המחיר זה 100, ו-40 ש"ח על משלוח. http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=4695&nldi=1000 המחיר שלהם בזאפ - 350 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אורח Noob
    Started by אורח Noob,

שלום. אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות לחדר כושר. השימוש העיקרי שלי בהם הוא שמיעת רדיו/פודקסטים כך שלא חשובה לי איכות השמע ברמה של FLAC וכו' מה שכן חשוב לי שהן לא יהיו in ear... אני לא יכול לסבול אוזניות בתוך האוזן.. יש לכם איזה המלצה לאוזניות כאלה בסביבות תקציב של 100 ש"ח? או שהתקציב נמוך מידי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by eyal1888,

שלום.אני מעויין לקנות מסך LED 50 אינץ אשר יכלול גם SMART TV.על איזה מוצר הייתם ממליצים במחיר 5000-5500?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. היה לי בזמנו 880, אבל מכרתי אותה לצערי הרב. לא מזמן יצא לי לשמוע את ה770 ואהבתי את הבאסים החזקים בהשוואה ל-880. נראה לי שאני יקנה אותם יד שנייה מחו"ל (סביבות 500 ש"ח) גרסת ה-250 אוהם, צריך עצה למגבר באזור ה-500 שקל. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by EG,

אני צריך תוכנה שתומכת בפורמט MOV ואם אפשר גם לינק להורדת תודה!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. בדרך כלל שאני שומע מוזיקה (ואני מתכוון שומע ולא סתם מדליק כדי שיהיה משהו ברקע) אני מוריד את הגרילים. ובאמת שמתי לב שיש סאונד שונה טיפה , ובמיוחד שמתי לב לזה ב Inspire שלי : האם זה באמת משנה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by gal_X66,

לד full hd שימוש של טלוויזיה + סוני ולפעמים מחשב רצוי של פיליפס אלא אם יש המלצה למשהו אחר ואיכותי באותה מידה איך זו דרך אגב ב2500? [h=1]Philips 42PFL3108H LED[/h] מאפייני מפתח גודל מסך 42 אינטש טכנולוגיה LED Smart TV לא תלת מימד ללא High Definition Full HD DVB-T ממיר דיגיטלי כולל שנת השקה 2013 תאריך כניסה לזאפ 10/2013 מאפייני תצוגה רזולוציה 1920X1080 יחס ניגודיות לא זמין בהירות לא זמין תדר תצוגה 100 Hz זמן תגובה לא זמין זווית צפייה לא זמין יחס גובה לרוחב לא זמין מאפייני שמע הספק הרמקולים 2 x 10 Watt נגן מדיה פנימי סוגי תכנים תמונות , מוזיקה , וידאו פורמטים נתמכים לא זמין חיבורים כניסות אחוריות Scart - 21pin , USB , HDMI x 2 , VGA כניסות קדמיות USB …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by MacGyver,

כאשר דיפדפתי לי לתומי בעיתון זמן תל-אביב ראיתי בעמד 45 פרסומת של חנות הבולשת(חנות מגניבה לציוד בילוש באבן גבירול....) שכל הפרסומת היא רק על נגני ארקוס והיא כותבת למטה שהיא היבואן הרשמי..... הנה האתר שלהם.... http://www.spy.org.il/default.asp מקווה שזה עוזר למישהו..... איתן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם! אני מתכנן לשדרג את מערכת הקול שלי, שכרגע מרוכבת מכרטיס קול "און בורד" ומערכת שמחוברת אליו ,ת'אמת כל עוד שומעים מוסיקה זה נחמד מאוד, אבל ברגע שמשחקים במשחקים זה כבר לא זה, לכן החלטתי להתקדם קצת. התקציב שלי הוא משהו כמו 900 ש"ח. השימוש הוא למשחקים ולסרטים, גם שירים אבל לא בשביל זה אני מתכוון להוציא כ"כ הרבה כסף. נתחיל בכרטיסי קול. אני לא ממש צריך את הכרטיסי קול המשוכללים עם מיליון יציאות. אני רק צריך כרטיס לחבר אילו את הרמקולים, שמתוכננים להיום 5.1 או 4.1. לא צריך שום יציאה אופטית וכאלה, אלא אם כן תשכנעו אותי שכדאי לי ושאני צריך, נכון לעכשיו אני לא רואה שום צורך בזה. אז גלשתי לי קצת והנה כמה כרטיסים שעלו על הפרק: 244 ש"ח - Hercules Gamesurround Muse 5.1 DVD 29…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי IRIVER H10 6GB אירופאי. באמת יש לי הגבלה בווליום? יש איזה עדכון? משהו? בבקשה זה בלתי נסבל הווליום הנמוך... תודה מראש. .swg

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אז ככה, המחשב שלי תמיד עשה בעיות סאונד, פעם הכרטיס קול אונבורד לא עבד טוב, פעם הויברה 128, לפעמים אחד עובד ב98 ואחר באקספי ולפעמים אפילו שניהם יכולים לעבוד כמעט נורמלי... בקיצור הבעיות תמיד היו בסאונד שהיה יוצא באיכות גרועה, ואני לא סתם מתכוון לאיכות גרועה אלה הסאונד יענו יוצא במן סקראצינג כזה וחריקות. נכון לעכשיו באקספי הכרטיס אונבורד עובד מצויין אבל הויברה 128 עושה בעיות ואני צריך ששניהם יעבדו... גילתי שכשאני מפעיל את הסאונד על הויברה, מפעיל שיר בווינאמפ ומתחיל להזיז במהירות תחלון של הווינאמפ מצד לצד אז הסאונד מתחיל להיות בסדר... (אבל עדיין לא משולם) יכול להיות משהו שקשור לגראפיקה של האקולייזר הקטן הזה... ??? קשה לי להאמין שלמישהו יש פיתרון אבל שווה לנסות... (אולי לפחו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. לאחרונה התעניינתי במגוון מוצרי היי-פיי בנוגע לסדרת שדרוגים מתוכננת אצלי ואצל חברים, בין השאר אוזניות. המוצרים של Beats לא ממש תפסו לי את העין, אולם לא יכלתי להתעלם מעובדה מאוד מעניינת - דרך השיווק ותיאור המוצרים שלהם מזכיר חברת אודיו מצליחה אחרת, הלו היא Bose. מיעוט עד העדר כל מפרט טכני, שימוש בסופרלטיבים פסאודו-אודיופיליים, התהדרות בטכנולוגיות יחודיות, חדשניות ובעלות שמות מפוצצים ומתקפת שיווק אדירה בערוצים פופולריים ותוך התעלמות מהערוצים "המקובלים בתחום". בסופו של דבר, כמו במקרה של Bose מדובר בהצלחה שיווקית אדירה.סתם דימיון פרוע?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כותרת^ ואם אפשר קצת פירוט על המכשיר, חוות דעת וכו' שבת שלום ותודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. בזמן האחרון שמתי לב שיוצא רעש סטטי מהרמקולים, אוזניות ובעצם בכל רכיב אודיו שאני מחבר למחשב. בדקתי, וזה לא מגעים. זה קורה גם כשאני מנגן באיכות של FLAC. ע"מ לוודא, חיברתי את האוזניות שבד"כ מחוברות למחשב (AD700) לנגן. אותו השיר בדיוק ניגן ללא רעש סטטי בנגן, בניגוד למחשב. אציין כי זה אפילו אותו הקובץ הספציפי - כלומר העברתי את השיר מהמחשב לנגן, במחשב היה רעש סטטי מכל מקור אודיו ובנגן לא היה. אין לי שום סוג של כרטיס קול חיצוני, רק המובנה על הלוח. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הטלוויזיה בסלון עושה בעיות, יש שני קווים ברצדים בתמונה ובדקתי גם בתפריטים יש בעיות ככה שזה בטוח הTV.. השאלה אם יש אפשרות לתקן את מסך הLCD? אחריות נראלי שאין, היא כבר יותר מ3 שנים אצלנו. והייתי רוצה המלצה למסך 42 LCD הכי זול שאפשר למצוא היום תודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Dark Respect,

יש לי טלוויזית LED 42LS340Y של LG אני מוריד סרטים בפורמט MKV. לפעמים הכל בסדר, ולפעמים הטלוויזיה לא תומכת בסאונד. עדכנתי את הפירמוור של הטלוויזיה וזה לא עזר. יש אפשרות לטפל בזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. במה אני ישמע בכל ה5.1? השימושים שלי במחשב הם משחקים וסרטים שה"קניתי" (אסור להוריד! להוריד זה רע! ) מהאינטרנט... אני יודע שבסרטי DVD מקוריים יש 5.1 אבל אני לא יודע אם בסרטים כאלה יש... אז השאלה היא קודם כל האם בסרטים יש 5.1? וגם במשחקים האם יש שימוש ב5.1 תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nema,

היי, מישהו שאני מכיר (יש לו חנות) הציע לי לקנות אצלו מתצוגה את ה HTR640 Onkyo ב 1000 שקל (נראה לי שזה ממש זול) עכשיו אני לא הכי מבין בריסיברים, אז אשמח להמלצות כרגע מה שיש לי זה טלווזית LED שמחוברת למחשב ב HDMI אין כבלים/לווין - ולא הולך להיות אם אני אקנה את הרסיבר יהיו רמקולים מן הסתם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Erez360,

שלום לכולם , אני מעוניין לגנות נגן MP3 איכותי עם מטען פנימי-ז"א שלא אצטרך לקנות על הזמן סוללת. אני לא מבית בנושא הMP3 ואני צריך עזרה בבחירת נגן טוב שלא יתקלקל. *נ.ב יש לי עוד אשכול בנושא הMP3 אבל אין צורך כבר להתייחס אליו כי הסבירו לי שהחברה ההיא לא משהו , לכן פתחתי כאן אשכול חדש על כל הMP3 והחברות למינהין , לא לנעול בבקשה. תודה לכולם

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, אני מבלה לא מעט זמן בנסיעות, במהלכן הייתי שמח לנצל את הזמן טוב יותר ע"י ביצוע שיחות, צפייה בסרטונים והרצאות ועוד. ברצוני לרכוש אוזניות לשימושים אלו. ניסיתי תקופה אוזניות סטנדרטיות וסבלתי מחוסר נוחות - גם כל עסקי החוטים שיגעו אותי (לחבר, לנתק, מסתלסל מסביב...) וגם מצאתי את הInear בכללי לא נוח לאחר נסיעה ממושכת. כמו כן המיקרופון בד"כ דרש שיחזיקו אותו. לכן אני חושב (אלא אם תשכנעו אותי שיש אופציות נוחות אחרות) שאני רוצה אוזניות bluetooth בתצורת onear. הכי קריטי לי איכות השיחה ונוחות (לרבות חיי סוללה, ממשק), על איכות סאונד במוזיקה אני בהחלט יכול להתפשר. מבחינת המחיר - עדיף כמה שיותר זול, אבל מסקר שוק קטן אני מבין שאוזניות סבירות זה באזור ה350 ש"ח, אין לי בעיה לחרוג (אם כי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. התקציב לא מוגדר סופית. יש 3 אופציות לתקציב- עד 700, עד 600, ועד 500 (כנראה שאם התקציב עד 500 אני כבר אקח ב-350 ש"ח את ה-SV2 USB מבאג). אשמח אם תציעו אוזניות לכל תקציב. השימושים של האוזניות יהיו הכל- גיימינג + מוזיקה + סרטים- כל אחד 33% (כולם עם חלק שווה) כרטיס קול מובנה בלוח האם GA-MA785GM-US2H, אבל אם יהיה צורך ויהיה הבדל מורגש באיכות אקנה כרטיס בין 160 ש"ח (ה- Audigy SE) למקסימום 300 ש"ח. אשמח אם יהיה מיקרופון, אבל לא חובה. אין לי בעיה עם שום חנות- באג, אייבורי, TMS, KSP, RSM, IQPC וכו'. מה דעתכם על ה- SteelSeries Siberia V2 USB? שמעתי שהן מעולות ויש ואתן בבאג תמורת 350, חשבתי ללכת על זה. או שיש אוזניות עדיפות עד 500 ש"ח? *אל תשכחו שהתקציב לא מוגדר, ואשמח לקבל 3 המלצות-…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן חברה, אני רוצה לחבר את המערכת הביתית למחשב.. הציוד שיש לי: -רסיבר -חמש רמקולים (סנטר, רמקולים אחוריים וקידמיים גדולים) -מחשב עם כרטיס קול משולב רגיל עכשיו, אני חיברתי את המחשב למערכת אבל אין אווירה קולנועית איך חיברתי? לקחתי כבל עם חוט שמתחבר לשחור ואדום ברסיבר ולמחשב כניסה רגילה של אודיו, בחיובר לרסיבר זה בV-AUX אבל השאלה פה למה אני מרגיש שאין אווירה קולנועית כלומר אני צריך לעשות משהו מיוחד יותר ממה שעשיתי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by nissimtr,

היי הצלחתי בכשרון רב לסתום את אחת האוזניות שלי שהן מדגם סנהייזר CX300 חדרה לשם קצת ג'יפה ולא שמתי לב ככה שכרגע כמעט ולא שומעים באותה אוזניה. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לתקן את המצב? אם לא, חשבתי להשתדרג טיפה. יש המלצות? אני חובב סנהייזר. האוזניות משמשות בעיקר לפעילות ספורטיבית שזה הליכות/ריצות/חדר כושר, ומדי פעם בנסיעה. הCX300 היו מצויינות פרט לשימוש בזמן ריצה - שאז הן נהגו לקפוץ החוצה מדי פעם. האם נראה לכם שאני צריך להשאר עם הליין "הקלאסי" (CX300,CX400, CX55....) או לעבור לליין "הספורטיבי"? האם ישנם הבדלים בסאונד בין 2 הקטגוריות? והאם בכלל יהיה הבדל מורגש בין נגיד CX300 ל-CX500? המחיר של ה500 יותר מכפול וכל מה שמופיע במפרט זה שהן מגיעות ל2 הרץ פחות בנמוכים ו1000 יותר ב…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כתבתי את הטווח אינצ'ים הזה כי אני לא באמת יודע את הגדול שאני רוצה. בעקרון אני יודע ש42 זה אחלה אבל שמעתי מאנשים שקנו 42 והם ממש מצערים על זה והיו קונים בכיף 46-52 אינצ' השאלה אם האינצ' עולה גם האיכות עולה בדרך כלל או שזה רק הגודל? המרחק צפייה הוא 3.6 (טלויזיה לסלון) התאורה בסלון היא רגילה, הטלויזיה תשמש לצפיה בערוצים(HOT+HD), סרטים בלו ריי, HD וכל זה.. לפעמים חיבור של מחשב, מצלמה או משהו כזה ואולי בעתיד חיבור קונסלת משחקים הטלויזיה הזאת תחליף טלויזיה CRT שעובדת מעולה עד היום ולכן היא תיהיה גם מספר שנים פה, אז רצוי משהו איכותי, טוב וברמה גבוהה עם כל האופציות שקיימות היום. תקציב אין בדיוק, אשמח לשמוע על הדגמים הטובים ביותר ולמה עדיף כל דגם.. אחרי שאני אקבל דגמים מומלצים אנ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Gimel,

איך אני יכול לבדוק אם פס הקול של קובץ וידאו מקודד בסטריאו או בסראונד?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים