עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. התקציב לא מוגדר סופית. יש 3 אופציות לתקציב- עד 700, עד 600, ועד 500 (כנראה שאם התקציב עד 500 אני כבר אקח ב-350 ש"ח את ה-SV2 USB מבאג). אשמח אם תציעו אוזניות לכל תקציב. השימושים של האוזניות יהיו הכל- גיימינג + מוזיקה + סרטים- כל אחד 33% (כולם עם חלק שווה) כרטיס קול מובנה בלוח האם GA-MA785GM-US2H, אבל אם יהיה צורך ויהיה הבדל מורגש באיכות אקנה כרטיס בין 160 ש"ח (ה- Audigy SE) למקסימום 300 ש"ח. אשמח אם יהיה מיקרופון, אבל לא חובה. אין לי בעיה עם שום חנות- באג, אייבורי, TMS, KSP, RSM, IQPC וכו'. מה דעתכם על ה- SteelSeries Siberia V2 USB? שמעתי שהן מעולות ויש ואתן בבאג תמורת 350, חשבתי ללכת על זה. או שיש אוזניות עדיפות עד 500 ש"ח? *אל תשכחו שהתקציב לא מוגדר, ואשמח לקבל 3 המלצות-…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, מהו המיקום המומלץ של מערכת הרמקולים? למשל, שמעתי שאת הסאב וופר צריך לשים על הרצפה מתחתיך, זה נכון? ואת הרמקולים לשים בצורה אלכסונית משני הצדדים. ככה צריך למקם את המערכת? ומה עם יש שתי סאב וופרים וארבע רמקולים? תודה, אורן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Buffer,

היי, אני מעוניין לקנות קצת ציוד אודיו בחו"ל, מערכת קולנוע ואוזניות ואולי עוד מערכת.. אשמח לשמוע על חנויות מומלצות שאתה מכירים..(כמובן שעושים משלוחים לארץ) אם יש אפשרות לאחריות בינלאומית, אז אני מעדיף.. וחשוב לי שמי שממליץ, מכיר את החנות ויודע שהם לא שולחים משומשים וכאלה.. יש בעיות של מכס עם ציוד כזה?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by roniok,

אני משחק כל הזמן ואני לא רוצה להרעיש בבית. :jump: מישהו יכול להמליץ לי דחוף

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yuval1324,

איפה אפשר לקנות כבל LOD? אין הרבה מה להוסיף חחחח...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by nim901,

היי, אני מחפש אוזניות inear ב50$ מאיבי. אני בעיקר שומע חרא של מוזיקה ( SUM 41 וכל מה שמסביב, לפעמים קצת מטאליקה, קצת טראנסים (או מה שזה לא יהיה)), רואה סרטים באיפוד, כנראה אקח את האוזניות למכון או אחבר למערכת (למשחקים). כמו שהבנתם, הציוד שלי בכלל לא משהו, סה"כ יש לי איפוד ונגן ג'נרי. אני כרגע משתמש באוזניות של האיפוד [דור 5] אבל אני רוצה להחליף אותן בגלל שאני לא אוהב לשמוע חזק ודי קשה לשמוע משהו באוטובוס או ברכב. דיברתי עם גיל והנה מה שהוא הביא לי - אני לא מבין כלום בנושא הזה וגיל שלח אותי להתיעץ פה אז הנה, באתי, מה כדאי? (לא חייב מהרשימה של גיל, אפשר הכל), מה טוב בדגם? מה פחות טוב? וכ'ו

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by avi_adam,

חוץ מעניין הבלוטוס, יש הבדלים באיכות סאונד ובאסים בניהם?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Demagh,

היי, מישהו יודע במקרה אם צבע העץ זהה בכל שלושת הדגמים האלה? יש לי 6c על שולחן המחשב, אני רוצה לרכוש אחד מהדגמים הנ"ל לסלון. עכשיו, הצבע של העץ ה-6c ה"חדש" שיש לי כהה יותר מהקודם, השאלה היא מה הצבע של העץ של ה-7c החדש, וכן של 8c ו-9c. כל מוצרי החשמל אצלי בסלון הם בצבע שחור ואני רוצה צבע כמה שיותר כהה שיתאים לכל שאר הציוד.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by kinggil,

שלום, לדעתי הזמרים הגדולים שהיו פעם פעם כמו מוצרט ,בטוהבן הם פשוט אנשים גדולים. וזה נורא שאם יש נוער ששומע מוזיקה קלאסית הוא נחשב לחנון, כל הנינט טייב הזה שהנוער שומע זה פשוט זבל. אני חושב שזה ממש לא טוב כי מה הייה בעוד 10 שנים או יותר אף אחד לא ישמע מוזיקה קלאסית יותר?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3405 והאם הן משתלמות או שעדיף לקנות את SR60?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by FastJack,

שלום. אני מעוניין להזמין אוזניות מארה"ב עד 100$, מביאים לי את האוזניות משם כך שדמי משלוח הם לא רלוונטים. אני די נוטה להזמין את ATH-AD700 של Audio-Technica. יש למישהו המלצה נוספת? כמו כן אני ישמח להמלצה על אתר אמין שאפשר להזמין ממנו שלא גובה דמי משלוח בתוך ארה"ב. האוזניות יחוברו למחשב לכרטיס Onboard וישמשו בעיקר למשחקים, סרטים ומוסיקה (בסדר הזה). תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. המלצות? הציעו לי את ה- SOLO 6C שנראים לי גדולים מדיי לחדר עבודה הקטן שיש לי.... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by elad1_2,

שלום, אני מחבר את המחשב שלי לATP3 ורסירבר. 1. אני רוצה לקנות מפצל PL3.5 ל- 2 יציאות נקבה PL 3.5 רציתי לדעת אם חיבור דבר כזה לכרטיס קול פשוט של קריאטיב שיש לי עכשיו וכל פעם שמיעה במערכת אחרת לא יהיה עליו לעומס שיגרום לשריפת יציאה (דבר שקרה בלוח אם שלי )..? או שכל פעם לנתק ולחבר את הכבל של המערכת שאני ירצה לשמוע ממנה תהיה אופציה בטוחה יותר? 2.אני מחר קונה 2 מאריכים PL זכר ל PL נקבה כל אחד 5 מטר ואז כבל שמתפצל ל2RCA רציתי לדעת אם זה יגרום לירדה באיכות השמיעה מבחינת האורך של הכבל. אני קונה אותם מחר אז חשובה לי הדעה שלכם. אני מתכוון לשמוע בסטריאו, זאת אומרת לא כל חמשת הרמקולים אלא רק ה-2 הקדמיים לצורך מוזיקה בלבד. לא סרטים ולא משחקים. המוזיקה שתושמע תהיה באיכות MP3 320KBS ג…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by itay3ez,

קניתי את הנגן iAudio Cowon C2 עכשיו יש לי אוזניות שחברתי אותם שומעים איתם ברור אבל יש באקוליזר אפשריות כמו X-BASS ועוד מצבים שאני שומע במצבים האלה מוזיקה האוזניות מתחפרנות לי ולא שומעים נקי כמו בס מוגזם וצורם.לידע הכללי האוזניות שיש לי הם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401879 sony MDRED21LP כנראה שהם לא הכי מקוצעיות לדגם הזה ואם אפשר לתת לי כמה דגמים שיעבדו בצורה מקצועית ושאני ימצל את הנגן הזה כמו שצריך תודה האוזניות בעיקר למוזיקה דאנס אלקטרו באסים חזקים שלא יצרבו אני מצאתי תדגם הזה SHURE SE215 מה לדעתכם הוא יעשה תעבודה או שאתם מכירים דגמים יותר טובים וגם אולי יותר זולים שעושים תעבודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ה-Jokebox 3 של קריאטיב ? או אולי משהו אחר..? ניסיון אישי\לינקים לביקורות\כמה שיותר מידע יועילו בהחלט...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Erez360,

שלום לכולם , אני מעוניין לגנות נגן MP3 איכותי עם מטען פנימי-ז"א שלא אצטרך לקנות על הזמן סוללת. אני לא מבית בנושא הMP3 ואני צריך עזרה בבחירת נגן טוב שלא יתקלקל. *נ.ב יש לי עוד אשכול בנושא הMP3 אבל אין צורך כבר להתייחס אליו כי הסבירו לי שהחברה ההיא לא משהו , לכן פתחתי כאן אשכול חדש על כל הMP3 והחברות למינהין , לא לנעול בבקשה. תודה לכולם

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום! אז כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש אוזניות בתקציב של 500 ש"ח מקס' אני מחפש את האיכות הכי גבוהה שאני יכול לקבל (בתקציב) לסוג המוזיקה האהוב עלי (פירוט עוד מעט) הקטע הוא שאני שניסיתי ועברתי וניסיתי ועבדתי עם דיי הרבה אוזניות (הרבה שנאתי, הרבה אהבתי) ועכשיו כשאני מסתכל על המבחר באינטרנט אני משתגע ואפילו לא יכול להחליט איזה סוג (תוך אוזן, קשת...) איזו חברה... חשוב לי שזו תהיה מחנות איכותית עם נוחות של מימוש אחריות וחנות שנוח להגיע אליה (גר ברעות) לדוגמא קולומבו, כלי זמר, באג ועוד המון כמעט ולא מגביל........... סוג המוזיקה האהוב עלי הוא רוק, פאנק, מטאל, אלטרנטיב, אבל אני רוצה שהאוזניות יהיו טובות להכל כי לפעמים בא לי היפ הופ, טראנס, קלסיק, ואני רוצה להנות גם מהם. האוזניות יחוב…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Triple-z,

שלום לבעלי H3XX (יש בפורום לא מעט, לא?), רציתי לשמוע ממי שיכול טיפים לגבי סידור הקבצים האולטימטיבי לדעתכם, איך אתם משתמשים בקבצים בעברית, אם יש לכם כלים מומלצים לשימוש של RENAME/TAG וכו (עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו מרוכז בנושא) אני אישית משתמש עם הטאג בעברית הפוכה שאני הופך עם HEBPOD FLIPFLOP הזה ואת שמות הקבצים אני עושה ריניים ידני להיבריש (כלומר IVRIT). כלי ה- MP3 לשינוי שמות וטאגים אני משתמש ב- Mp3 Tag Studio שמאוד נוח לדעתי ויש לו גם אפשרויות לשינוי שם מהיר מהתפריט של הלחצן הימני של ווינדוס ועוד הרבה דברים טובים. דוגמא לסידור בשירים עבריים: H340:\Music\Hebrew\Eviatar Banay\Eviatar Banay-1997\02-Yesh Li Sikuy.mp3 ודגמא ללועזי: H340:\Music\Albums\Rock\J-K\Keane\Hopes an…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by leeroyp,

שלום רציתי לדעת חוות דעת על הרמקולים האלה ? השימוש יהיה למוזיקה בלבד . הם יקרים ממש , מצאתי דיל טוב ב- 2800 . וכן , אני כרגע עם מגבר מייראד - Myryad Z142 מה דעתכם ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=816663

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by CRYSMAN,

חיברתי את המחשב לטלויזיה 21 ישנה עם כבל שהוא מצד אחד S VIDEO ומצד שני RCA אני נכנס להגדרות במאפיינים לוחץ על מסך 2 עושה הרחב את שולחן העבודה.. עושה החל וכלום לא קורה זה חוזר להיות רגיל כאילו זה לא מסומן .. ניסיתי גם דרך הדרייבר ואותו דבר [catalyst 8.11] מה אני עושה? הכרטיס 4850 HD ניסיתי גם לLCD 32 ואותו דבר .. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. היי אנשים קיבלתי מסך 19" רחב חדש, והפכתי אותו לטלויזיה שלי במקום ה-20" הישנה שלי. אני צופה ע"י חיבור הממיר לכרטיס המסך שלי [ע"י Vivo] ומשתמש בתוכנה Dscaler לצפיה. זו תוכנה ממש לא נוחה, אבל זו התוכנה היחידה שאני מכיר שיכולה לשמש אותי לכך, אבל כמובן שיש תוכנות אחרות ובטח גם יותר נוחות, אז אני אשמח לקבל שמות של כמה כאלו מכם. תודה מראש גיא

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אורח Noob
    Started by אורח Noob,

שלום. אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות לחדר כושר. השימוש העיקרי שלי בהם הוא שמיעת רדיו/פודקסטים כך שלא חשובה לי איכות השמע ברמה של FLAC וכו' מה שכן חשוב לי שהן לא יהיו in ear... אני לא יכול לסבול אוזניות בתוך האוזן.. יש לכם איזה המלצה לאוזניות כאלה בסביבות תקציב של 100 ש"ח? או שהתקציב נמוך מידי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מחפש משהו שאני אוכל לחבר אליו נגן/פלאפון דרך החיבור אוזניות ולשמוע מוסיקה במשרד כמו בנאדם בנוסף אם יש משהו מומלץ שמכיל בתוכו רדיו אז עוד יותר טוב לדעתי תקציב הגיוני לדבר הזה הוא עד 400 שקל אבל חריגה אפשרית בהחלט. תנאי חשוב הוא שלא יהיה חיבור USB לרמקול (בטחון מידע בעבודה, זה לעולם לא יכנס)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מעוניין להתחיל לקנות/להשכיר סרטי DVD ב-HD. אני סטודנט ואין לי בכלל סלון נורמלי, כל הסרטים והסדרות שאני רואה זה במחשב - מסך 22" ואוטוטו מגיע סט רמקולים לוגיטק וכרטיס קול בהמשך (כמו שהומלץ לי בפורום הזה פחות או יותר). מה המצב בשוק הזה? אני רואה שיש כמה דגמים, ההיצע די נמוך - מישהו התנסה בכונן HD למחשב? מבחינת האיכות והביצועים איפה זה עומד מול נגני DVD HD אמיתיים? צריך איזה חומרה מיוחדת כדי שהכל יעבוד? וכמה עולה משהו טוב? ודבר אחרון - מה קורה עם מלחמת התקנים DVDHD מול BlueRay? יש מנצח? איזה פורמט צריך לקנות, באיזה פורמט יש יותר סרטים וכו'. תודה. לא כ"כ הייתי בטוח אם זה יותר קולנוע ביתי או יותר אחסון, שמתי פה כי המטרה היא לשמוע דעות על איכות ושימוש של הכונן כמקור לקולנוע …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היה לי בזמנו 880, אבל מכרתי אותה לצערי הרב. לא מזמן יצא לי לשמוע את ה770 ואהבתי את הבאסים החזקים בהשוואה ל-880. נראה לי שאני יקנה אותם יד שנייה מחו"ל (סביבות 500 ש"ח) גרסת ה-250 אוהם, צריך עצה למגבר באזור ה-500 שקל. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים