אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני זוכר שלפני הפירמוט, היה לי SoundMax אז הורדתי כל מיני דרייברים, וזה לא עבד. נכנסתי לאתר של ASUS והורדתי את הaudio driver של הלוח אם שלי, עשיתי ריסטרט, וזה עדיין לא קולט. מה הסיבה? עריכה: השתמשתי בדיסק הלא נכון של הלוח אם D:
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. חג עצמאות שמח לכולם קניתי טלוויזיה 32 אינץ' Toshiba 32AV605PG ויש לה 3 חיבורי HDMI + מכשיר DVD שתומך ב - HDMI עכשיו בעיקרון אני יודע ש - HDMI זאת איכות טובה יותר מהסרטים הרגילים שהם לא HD ... רציתי לדעת, אם אני אקנה כבל HDMI איזה פורמטים של סרטים (ראיתי באינטרנט למשל את שני אלה HD x264, Blue-Ray ועוד כמה) אני אוכל לצפות ותהיה לי את האיכות הזאת ? ה - DVD שלי כמו שכבר אמרתי תומך ב - HDMI אבל זה DVD מדבקה, ז'תומרת (ואני עוד מסביר לכם חח כאילו אתם לא יודעים) שזה של חברת Pilot ומוכרים אותו ב - 169 שקל בשופרסל ... אבל לדעתי, כל עוד הוא תומך ב - HDMI זה לא אמור לשנות שזה DVD לא ממש איכותי נכון ?.. קיצר ממה שהספקתי להציץ קצת באינטרנט יש סוגים של כבלים של HDM…
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לאנשים. אחרי כ-4 שנים, הגיע הזמן להחליף את הפדים של האוזניות שלי (התחילו להתפורר כבר...) איפה אני יכול לקנות חדשים שמתאימים, ואם יש משהו תחליפי טוב יותר- ספרו לי על זה (תקציב לא ידוע... אין לי מושג כמה עולים חדשים אז אני לא יכול לתת הערכה...)
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתרים אירופאיים (שעושים משלוח לארץ) שאפשר להזמין מהם סרטי BLU RAY - ZONE 2 אשמח לקבל המלצות ממי כדאי להזמין. תודה
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שזה המקום אבל בכל זאת.... אני מתלבט איזו מערכת הפעלה להתקין על הHTPC החדש שלי מעבד I5 750 לוח אם GIGABYTE h55m usb3 כרטיס מסך HD4350 4GB זכרון 1600 של G SKILL דיסק קשיח 1TB Samsung ישמש בעיקר לסרטים אבל גם לגיימינג קל! 64 ביט תנצל יותר טוב את הזכרון מה דעתכם???
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
רכשתי אותן בחנות DJ שלייד כלי זמר בדיזינגוף סנטר. קיבלתי אחריות לשנתיים אך קבלתי אותם באריזה מקרטון OEM. אני מצרף תמונות של האוזניות[br]פורסם בתאריך: 18.04.2010 בשעה 22:02:49 תמונה נוספת[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
איפה אני יכול לשלוח אותם לתיקון חיפשתי בגוגל לוגיטק ישראל ולא מצאתי אתר שלהם יש לי אותם כבר 3 ככה שאין לי אחריות ואני לא יכול ללכת לחנות שניתי אותם מהם תודה יואב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשיהיה לי את הידע ואת הזמן, אוליי אני אכתוב עליו סקירה קצרצרה. יש ביקורת טובה עליו ב- HT. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה הDVD המקליט שלי מת וחשבתי שבמקום להחליף אותו בדיוידי מקליט אחר שהעין שלו תיהרס גם כן אז אני אקנה כרטיס טלוויזיה ואחבר אותו למחשב הנייח שלי. כמו כן אני מחובר להוט אז צריך כרטיס שיכול להקליט שידורים דיגיטלים. יש לי מספר שאלות מכיוון שאני לא ממש מבין בתחום זה: 1. האם ההקלטות יתפסו הרבה מקום בזיכרון? 2. האם קיימת תוכנה עם כל התכונות שצריך -טיימר , קלות שימוש וכו 3. האם פעולת ההקלטה היא כבדה מבחינת משאבי מחשב- כלומר האם אני יכול להקליט ברקע ולא צריך לא לגעת במחשב בזמן ההקלטה? 4. האם אפשר להשתמש ביציאות של הכרטיס כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה כלומר האם מדובר ביציאות in ו- out 5. איזה סוג קובץ ישמר לי במחשב ? 6. איזה סוג כניסות צריך בכרטיס - אני מתאר לי כניסת RF ועוד כניסה…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם,החלטתי לקנות רמקולים מחברת מיקרולאב לאחר הבנה שאני לא ימצא משהו טוב יותר בטווח מחירים שלי. עכשיו השאלה שלי היא כזאת,מה הבדל בין הסולו לפרו (חוץ מהעוצה),ראיתי תביקורת המצוינת לגבי הסולו פה באתר.ולפני אותה ביקורת הייתי סגור על הפרו. האם בין שני הדגמים האלה ישנו הבדל משמעותי באיכות השמיעה.? והאם הפרו מספק באס יותר טוב\עמוק\חזק מהסולו,אני מחפש כמה שיותר באס מפני שאני לרוב שומע מוזיקה אלקטרונית . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה לרמקולים לחדר ממ"ד בגודל של 10 מ"ר. הצרכים הם משחקים מקונסולה (כרגע XBOX360 בעתיד אולי יתווסף PS3), סרטים ממחשב שמחובר ל LCD ומוזיקה מהמחשב. השאלה עיקרית שלי היא האם רמקולים דוגמת ה SOLO6C יצליחו למלא את החדר בצורה מספקת כך שאני לא ארגיש חסרון מול ה 5.1? או שעדיף לקנות 5.1? בכל אופן אם אתם חושבים שעדיף 5.1 על ה SOLO6C אשמח להמלצה עד 1000 ש"ח (אפשר לחרוג בקצת) לסט טוב (חובה שיהיה לפחות 2 כניסות למעלה למקורות אודיו). תודה מראש וחג עצמאות שמח.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום שלום, אני צריך המלצה לרמקולים, באזור התקציב של 700 שקלים. מדובר על חדר קטן יחסית 3X3, מחוברים למחשב. חשבתי על הX540 של לוג'יטק, אבל הם לא זמינים בחנויות היותר זולות (את היקרות לא בדקתי). הרמקולים ישמשו רוב הזמן למוזיקה, אבל גם הרבה לסרטים/משחקי מחשב. אז? שווה להתפשר על הX530? מערכת אחרת יותר טוב? אולי בכלל ללכת על 2.1? איפה הכי כדאי לקנות? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה LCD של TOSHIBA מדגם: 42RV685 ויש בצד חיבור USB שאפשר לחבר עליו זיכרון נייד עכשיו רציתי לדעת אם יש לי זכרון נייד עם נפח של 16\32 GB ואני שם בו סרט FULLHD אני יוכל לראות תסרט בHD ? ואיך אני יודע את הערוצ של הUSB חיפשתי שעה ויש רק עורצים של הHDMI ועוד כמה ... תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אז ככה,אני מתכנן לקנות השבוע דרך האתר של החברה ב 89 דולר את האוזניות הנ"ל רציתי לדעת איך הן בהשוואה לאוזניות שנהרסו לי jbl reference 220 אני שומע הכל,מזרחית האוסים ,היפ-הופ...חשובה לי רמת הדיוק וחשוב לי שיהיה לי שדרוג משמעותי מה jbl ,להתקדם לשלב הבא אני ממש בקטע של סאונד וחשוב לי גם איכות הייצור,זתומרת שאם הjbl שרדו אצלי קרוב לשנתיים גם אלה יישרדו... ראיתי בבאג את האוזניות etymotic hf5 איך הן בהשוואה ל RE0 ?אני חושב עליהן בעיקר כי למרות שהן עולות 400 ש"ח יש עליהן אחריות לשנה. אודה לכם אם אני אקבל עד מחר תשובה ,או הצעה לייבוא של אוזניות אחרות כי אני סובל לבינתיים עם אוזניות כפתור jbl 210 והן ממש גרועות,לא קרובות אפילו לאלה שהיו לי. תודה רבה וחג שמח לכולכם...
-
- 27 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן מישהו יודע להגיד משהו על האוזניות של skullkendy? (עשיתי חיפוש והעלתי חרס...) הם נראות מגניבות, אבל מישהו שמע בהם משהו ויודע להגיד? לינק לאתר החברה לנוחיותכם...http://www.skullcandy.com/ תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סט רמקולים משהו במחיר סביר, בדקתי רמקולים וראיתי שיש כאלה שמתאימים פחות או יותר לתקציב שלי אבל הבעיה היא שהם דורשים רסיבר שזאת העלות היותר יקרה. בדקתי בזאפ וראיתי שיש פה את הסט רמקולים הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=HEM426&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he איך הוא? והשאלה שלי היא האם אפשר לחבר אותם לטלויזיה בחיבורי הבננות שלהם בלי קשר לרסיבר והאם הרמקולים מתחברים לסנטר הזה שאפשר לשלוט דרכו בעוצמה וכו' עם חיבורי רמקולים רגילים (תופסנים) והשאלה השניה היא האם זה יספק אותי ויש לציין שאני לא דורש איכות מעולה. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום אשמח לשמוע אם למי מהחברים ישנו נסיון של התחברות לשיתוף עם כרטיס קליטה מלווינים (צלחת קליטה פרטית - לא יס).
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
רצוי SAMSUNG או LG.. מנסים לדחוף בחנות Toshiba של 37.. הדגם הו Toshiba 37AV600 . כזאת: http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=7005 במחיר 3400 שקל כולל התקנה. (הובלה עצמאית) בבסט-ביי הטענות הן בגלל ש"לא רואים טוב בסמסונג כמו בטושיבה" , "אין עברית בסמסונג" , "אתה לא תקלוט את כל הערוצים דרך כבל" "אין לך צורך בFULL HD, אין ממירים בארץ של זה במילא" (מה קשור, למה אין נגני בלוריי שאני יכול לחבר ולראות ב1080 אמיתי? : ) טושיבה פחות טובים מסמונג באופן כללי נכון? ופיליפס נחשבים די בטופ של הLCD מבחינת איכות? מה לגבי הדגם LA37B530 / 550 של סמסונג? הוא יותר טוב מהטושיבה המדוברת? הדגם עם הפס האדום.. כזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732742 תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי טלויזיה LCD 32 ואני משתמש במחשב להרצת סרטים, כרגע אני עושה זאת באמצעות חיבור חוטי HDMI רציתי לדעת כיצד אפשר לחבר את הטלויזיה למחשב בחיבור אלחוטי לצפיה בזמן אמת ברזולוציה טובה, אם זה אפשרי. המחשב הוא מחשב נייד עם חיבור רשת אלחוטית מובנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, לאחר עיון בפורום ובהמלצות המון חברים כאן הגעתי למצב שאני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 השימוש סרטים ומוזיקה. ואני נוטה יותר לכיוון ה X13 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי, נתקלתי באוזניות במחיר מעולה יחסית לחנויות האחרות, הייתי רוצה לדעת מניסיונכם האם אתם חושבים שהן מקוריות. האוזניות הן Sennheiser CX 300 II במחיר 115 ש"ח, ו-Sennheiser CX 400 II במחיר 165 ש"ח. האם ה-400 שוות את ההפרש במחיר? תודה רבה מראש.
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לשדרג את מערכת הרמקולים שלי, ולאחרונה שמתי עין על הZ-5500 של לוגיטק, עכשיו העיניין הוא שאני ממש לא צריך מערכת 5.1 עקב חוסר אפשרות למקם את כל האלמנטים, לכן ברצוני להישתמש רק ב2 סטליטים + סאב. האם האופציה הזו ריאלית? ואיך יהיה הסאונד? לפי מה שראיתי כל הרמקולים זהים לגמרי.
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנני לקוח יס מיזה מספר שנים. לאחרונה הוצע לי מבצע לעבור ליס מקס טוטאל,במחיר של 260 שח בהתחייבות ל 3 שנים(כיום אני משלם 215) בסיס +13 חבילות. יש לי כמה שאלות: 1. האם לדעתכם עסקה טובה.?(מבחינת מחיר) 2.מישהו מכיר את הממיר הנ"ל- מבחינת חיבורו לאינטרנט?מה האופציות? 3.האם יס משתמשת ברוחב פס שלי לצורך העברת סרטים בVOD?(ערוץ הלוך וחזור) האם זה יפגע לי בDOWNLOAD בזמן שידור VOD 4.משהו נוסף שאני צריך לדעת לפני ההתקנה-אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מצאתי את ה ATP3 של אלטק בלוחות, אני יודע שהרבה מחפשים אותו אז חשבתי לפרסם: http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=3293957&SalesCatID=8&Code=93a3dd627fe698e4961671a67fd7d64c המחיר גם די נחמד, 250 ש"ח. מקווה שזה עוזר למישהו.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ערב טוב לפני יומיים קניתי מערכת קולנוע ביתית של דנון 390 שכוללת רסיבר 5 רמקולים וסאב. עד כאן הכל בסדר כדי לבצע בדיקה של הסאב הלכתי ליוטיוב והעלתי את הקובץ הבא והתוצאות שהוא נתן לי זה צפצוף קולני וצורם מהרמקולים הקדמיים לא נגעתי בשום אפשרות ברסיבר עדיין האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה אם זה אפשרי בכלל? בתודה רן.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-