אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מכשיר DVD ברמה טובה שיפעיל סרטים מושכרים, סרטים שהורדתי מהמחשב ומוזיקה. אשמח לקבל דגמים וחברות מומלצות עבור מכשיר כזה.
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות נגן מסדרות COWON למינהם חשבתי על הD2+ ורציתי אוזניות מסננות רעש שאני לא אשמע כלום כלום אפילו לא כביש סואן במכוניות שאני עומד בתחנה! אני לא אתפשר על איכות שמע - שהצלילים יהיו חדים ויתנו בסים קצת שאני "ארגיש" מעין מערכת קולנוע ביתית באוזן. יש לי עדיפות לאוזניות IN EAR אבל אם אין אוזנייה כזאת אני אקח את הגדולות תקציב -קודם כל תגידו לי איזה אוזניות אצטרך ואחר כך אחשוב אם אני צריך בסכום שתנקבו תודה
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך כרטיס קול בעל יציאה אופטית ראיתי את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4987 ורציתי לדעת איך הוא השימושים הם בעיקר סרטים יש משהו עד 400 שקל פלוס מינוס שעדיף עליו שיכלול יציאה אופטית ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום אני קצת בבעיה , יש לי אוזניות Sony MDR81 שקניתי לפני כשנה , אבל לצערי כל החתיכות סיליקון לאוזן שלהם, נשחקו למוות או אבדו. הלכתי לכמה חנויות סטריאו ברחובות ולא מצאתי מקום שמוכרים בו סיליקונים כאלו. ראיתי פעם שמוכרים כאלו בEbay , אבל אני מעדיף שלא לקנות מחו"ל , האם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר כאלו דברים?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
M-Audio Revolutions 5.1 זה כרטיס שיש לי עכשיו עכשיו באיזה הגדרות הכי כדאי להשתמש ? למה אין לי מוסג הרבה באנגלית ואני לא מבין בכול התוכנות האלו של המוזיקה בתוכנה ראיתי אפשרויות כמו STEREO ב STEREO W/INTEGRAED (זה יענו עם סאבופר נכון ? ) עכשיו יש שם כול מיני אפשרויות כמו NONE (יענו לא לבחור בכלום ) SENSAURA SRS TRUSUSURROUND עכשיו ניראה לי שאפשרות SRS TRUSUSURROUND הכי טובה ? עכשיו יש לי שם אפשרות כמו CINEMA /MUSIC/MONO ויש לי אפשרות לסמן גם SRS DIALOD CLARITY וגם SRS TRUBASS תסבירו לי בבקשה מה זה כול אפשרות פה ? למה אין לי מוסג הרבה בנאגלית ? ואיזה אפשרות הכי טובה לשירים ? סרטים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות Boxee Box בנתב"ג, 200$. קראתי מפרטים וצפיתי בביקורות, נראה לי שהוא יותר מעונה על הנחוץ לי: תמיכה בפורמטים, פלט HD, אלחוטי, מבחר ערוצים, אפשרות להפוך ל-NAS בחיבור דיסק USB, דפדפן אינטרנט. אשמח לשמוע ממי שכבר יש לו מה דעתו ואילו ערוצי סטרימינג מובנים עובדים לו בישראל, כמו גם כמה טוב הדפדפן. בנוסף שאלה: יש לי כרגע מול המיטה טלביזיה מיושנת שאני אוהב עם כניסות אדום-לבן-צהוב ו-Scart. האם בוקסי בוקס תומך בזה ? אם לא, האם בהשקעה של 50 ש"ח אני אוכל לקנות כבל המרה מ-HDMI לאחת הכניסות האלה, שייתן איכות תמונה טובה מספיק בשביל 25 אינץ' PAL ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לתלות טלויזיה על הקיר מול הליכון בחדר ולחבר לממיר YES MAX (לא HD) - שידורי SD בממיר יש חיבורי SCART, RCA, S-VIDEO המרחק הוא בערך 1.5 מטר. טלויזיה במחיר עד 1.5K ובגודל עד 22'' - 24'' יספיקו את הסחורה. השאלות : 1. טלויזית LCD או פלאזמה ? 2. יחב גובה רוחב 3:4 יתן את התמונה הנורמלית ביותר (יחס 16:9 ירחיב את התמונה) ? 3. האם כדאי לקנות מסך מחשב שיש לו ממיר לטלויזיה או שהרזולוציה הגבוהה בשידורי SD לא מתאימה. שואל כי קיבלתי המלצות על כך בחנות מחשבים. המליצו לי גם על מסך מחשב רגיל עם קופסה TV-BOX תודה ,דניאל
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
עדיין לא החלטתי איזה מערכת רמקולים לקנות למחשב ויש לי שתי אפשרויות: 1) לקחת את הZXR-500 של וידאו לוגי'ק 2) להוציא איזה מערכת "קולנוע ביתית" (זה במרכאות כי זו לא אמורה להיות אחת הממערכות שעולות 3000+, אלא משהו של 1000+- ש"ח) מוואלה שופס... ולחבר אותם לרסיבר כנראה משומש שיביאו לי (שאני לא יודע את הדגם שלו) אם זה מערכת "קןלנוע" אז יש לי כמה אפשרויות, לקנות 5 לווינים+סאב של פירלס או קודה, או "להרכיב" מערכת- משהו כמו שני מדפיים (מדפיים יכולים להיות גם קדמיים נכון?) ושני מדפיים לאחורה..... ויש לי עוד הרבה הרבה אפשרויות. אבל קודם אני צריך לדעת אם זה מערכת קולנוע או רמקולים למחשב ואחרי זה כבר נראה מה כדאי... ------------------------------------------------------------------…
-
- 27 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום,מראש אני אומר שלא ערכתי טופס כי איני מעוניין בהמלצה ספציפית של טלויזיה אלא בטכנולוגיה.יש לי כרגע טלויזיית LCD של טושיבה (עם ממיר הוט) ואני פשוט רואה זוועה..תמונה מגעילה ולא נקייה עם קירטועים קטנים כאלה כשמביטים מקרוב. אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה והבנתי שבפלזמה רואים הכי חד ונקי..אשמח לדעות בנושא.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני כחודש רכשתי מחשב חדש, כמובן שהלוח אם היגיע אם AC 97 המובנה. בהתחלה אמרתי ניתן לו הזדמנות אך לאחר חודש של שימוש אינטנסיבי (לפחות 6 שעות מוזיקה ביום) הבנתי שאני חייב לרכוש כרטיס. הבעיה היא כזו האם ללכת על קריאטיב או על יצרנים אחרים?? המחשב שלי מחובר ל מגבר סטריאו באנאלוגי ואופן השימוש הוא 80% מוזיקה 15% סרטים ו-5% מישחקים דרישה נוספת לכרטיס אומנם לא חובה אבל יהיה נחמד אם מימדו יהיה קטן (אתם יודעים איורור וכאלא) אם חסר איזה קריטריון תישאלו אני אמהר להוסיף אותו מקווה שתעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בואו נגיד שבמקום לקנות כ. קול שתומך ב4 ערוצים, יש לי 2 שתומכים ב2 ערוצים, זה אפשרי לחבר לאחד זוג רמקולים עם סאב ולשני זוג רמקולים רגילים ולשמוע בסראונד של 4.1? אם כן אין אני מגדיר את זה?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש שלהערכתי התקציב שלו יהיה באזור 6000 ש"ח. השאלה שלי האם על הלוח אם יהיה כרטיס קול מובנה שיחסית נחשב לטוב? או שבדרך כלל הכרטיסים המובנים יחסית ממוצעים שם ואתם ממליצים לי לרכוש כרטיס קול בנפרד? ואם לרכוש בנפרד, בסכום מכובד, האם הביצועים יהיו משמעותיים ומורגשים? אין לי בעייה אפילו להוציא על כרטיס קול 500 שקל חשובה לי המוזיקה בסרטים והמשחקים
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום אני מועניין לקנות כרטיס קול איכותי עד 700 שח +/-, ראיתי כמה סוגים של CREATIVE וMAUDIO וכו' איזה דגם הכי מומלץ לשימוש כללי (משחקים, מוסיקה סרטים וכו')
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום קניתי LCD חדשה בעלת 3 חיבורי HDMI. בנוסף יש לי ממיר דיגטלי HD, ורסיבר עם 3 יציאות HDMI (תמונה מצורפת). בנוסף יש לי מחשב עם יציאת HDMI. רציתי לדעת כיצד למעשה אני מבצע את החיבורים הנכונים כך שאני אוכל לראות ולשמוע את כולם ב HD (יש לי מספיק כבלי HDMI). אני שואל מפני שאני רואה שעל הרסיבר מצוין שם אחר ליד כל יציאת HDMI תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני מוענין לרכוש אוזניות IN-EAR אבל אני לא יודע איזה מבינהם טוב יותר אתם יכולים להמליץ לי על כמה אוזניות טובות ואם אלו שפה מומלצות?תודה http://zap.co.il/model.asp?model_id=401958 http://zap.co.il/model.asp?model_id=372399 http://zap.co.il/model.asp?model_id=472643 http://zap.co.il/model.asp?model_id=465086 זהו אלו הם האוזניות שאחד מהם רציתי לקנות אבל לפני הקינה בחרתי להתיעץ איתכם ,מה טוב יותר? ועוד דבר יש הבדל משמעותי בין האוזניותו EP635וCreative לבין EP630 ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מגבר NAD C300, ישן אבל מצוין. התקלקל ותיקון יעלה הרבה כסף. אני מתלבט בין לתקן אותו, כי הוא מצוין, או לקנות יד שנייה. אני לא בקיא במגברים היום בשוק, ולכן אני שואל, כמה עולה מגבר מקביל(באותה איכות סאונד ועמידות) חדש? כמה עולה יד שנייה? אתם יכולים לתת לי דגמים שאתם מציעים שמשתווים אל הNAD שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני חושב על להשקיע במערכת רמקולים למחשב, אמורים להתחבר לכרטיס LIVE 5.1 ובהתלבטות עם להשקיע במערכת ממוצעת שעולה 3000 שקלים (מגבר AC3 + 5 רמקולים) או כבר לקחת רמקולי דסקטופ שמתחברים לכ.קול - אבל אכותיים כמובן,5 או 6 רמקולים, שבמחיר של עד 2500 שקל אפשר למצא ממש אכותיים (כמו CREATIVE 5550). יש למישהו נסיון או המלצות בעניין של הסאונד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימוש בעיקר להשמעת מוזיקה ללא הגברה חיצונית.
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
כפי שציינתי מקודם תכננתי לקנות את ה H340 בארה"ב בגלל המחיר הזול אבל בגלל שהבנתי שאי אפשר לעשות עדכון FRIMWARE לגרסה הזאת ולראות סרטים אני לא בטוטח אם זה כדאי משהו יכול לעזור לי בהחלטה אם כדאי או לא לקנות? או לחכות שבאירופה ירדו המחירים או משהו
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום , בשעה טובה קניתי את הרמקולים creative inspire 5300 התקנתי אותם וחיברתי ל sound blaster live 5.1 שמתי dvd של הפעה חיה ואין לי שום מושג למה אני לא שומע מרמקול הסנטר איזה הגדרות אני צריך לשים ב control panel ואיזה הגדרות ב power dvd שלי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תופעה מוזרה לאחרונה נעלם לי הקול או שפשוט שומעים אותו מאור נמוך כל הנסיונות שלי לתקן לא הצליחו אתם יודעים לוח בקרה צלילים והכל אפילו החלפתי כרטיס קול החלפתי סלוטים כלום התקנתי מע' מחדש על דיסק אחר וראו פלא פלאים עובד האם יש למישהוא רעיון מה לעשות נתוני המחשב P III 500MHZ SDRAM256 WIN XP HOME SP1 תודה מאיר
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
טוב המידיסק שווק חיים... עכשיו צריך מחליף!! התקציב שלי הוא עד 600 שח אבל רצויי כמה שפחות... הדרישות הן גודל קטן ככל האפשר ונפח נורמלי.. (מספיק לי איזה 90-100 שירים) ושהנגן יהיה טוב ועמיד לפעילויות ספורטיביות (כי צפויות לו הרבה כאלה) איזה נגן עונה הכי טוב על הצרכים הללו?? ואם אפשר תתיחסו בבקשה לנגנים האלא: http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=XQ1024pro http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=225&catcode=46 נגנים מבוססי זיכרון ( 512 ו-1024 מ"ב...) http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=act300-nike&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=68&aff=zap http://www.netactive.co.il/product.php?item=3738&cat=101&ref=zap נגנים מבוססי דיסקי…
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי מחשב נישא של IBM R32. אני רוצה להוסיף לו כרטיס קול נורמלי, הכרטיס קול הנוכחי עושה קולות של ברווז. איזה אפשרויות יש לי ? איפה ניתן לקנות ? כמה עולה ? תודה, FearThis
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ניסיתי לבדוק בחוברת שלו אבל לא כתוב.. אני מנסה לחשוב מה אני אעשה כשאני אסע לחול.. לא נראה לי שאנ אסחב עם שנאי אלא אם כן יש אחד ממש קטן.. או איזה גאדג'ט לפוד שמאפשר לו להטען ע"י סוללות.. אם מישהו יודע על המתח או על הגאדג'ט אני אשמח לשמוע
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-