עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. למי שיש ניסיון או שמכיר את הרמקולים האלה, האם כדאי לחברם לטלויזיה כדי שיהוו תחליף לרמקולים המובנים? הבנתי שהם מיועדים בעיקר למוזיקה ולא לסרטים, האם זה נכון? האם בתקציב של עד 700 ש"ח הם יכולים להוות פיתרון טוב למטרת סרטים וכו'? הבנתי גם שלא יהיה להם באס מי יודע מה כי אין להם סאב אקטיבי. מדובר גם בטלויזיה שנמצאת בסלון ולא בחדר שינה קטן. עדיף ללכת על רמקולים כאלה או אולי על ה- MICROLAB X16 שמגיעים עם סאב ובעלי הספק של 72WAT.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן , צריך מכם המלצה לחנויות ( רצוי בארץ ) שאפשר לקנות שם כבלים איכותיים לקולנוע ביתי. כל מה שקשור בחיבורים מהמחשב לרסיבר ובכלל.. ( אופטיים , קואקסיילים SPDIF ) אם אתם מכירים אתר שאפשר להזמין דרכו יהיה עדיף.. גם אם הוא מחו"ל. רק שיהיה אמין וזריז במשלוח. מודה לכם.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Bori4ka,

שלום חברים ברשותי מחשב נייד עם יציאת HDMI וגם יש כרטיס קול עם יציאות 5.1 יש לי פלזמה 50 אינץ ויש לי קולנוע ביתי של HITACHI כרגע אני מחבר את המחשב לפלזמה עם כבר HDMI רגיל ורואה סרטים ואני רוצה איכשהו לחבר גם את הקולנוע הביתי לעסק במגבר של קולנוע ביתי יש 2 חורים RCA של AUX יש 6 חורים RCA לכניסה של מערכת סראונד (רמקולים מחוברים בנפרד) ויש כניסה של קומפוננט האם יש כבר מיוחד שעושה את העבודה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by intermaster,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לטלויזיה LED Full-HD. מה שחשוב לי בעיקר: גודל 46-50 אינץ. סמארט. כניסת USB - עדיפות ל 2 כניסות. רשת אלחוטית וחוטית. מבחינת אחריות - כדאי כמה שיותר - 3 שנים אבל לא חובה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by OR007,

יש לי את המיני דיסק הזה כבר הרבה זמן והוא שירת אותי נאמנה... אבל בזמן האחרון כל פעם אני מקליט משהו הוא מחסל את הבטרייה תוך 3 דקות ואז הוא נכבה. שאני מפעיל אותו הוא מראה לי שהבטרייה מלאה ואז שאני מקליט שוב אותה בעייה אחרי 3 דקות היא מתרוקנת (לפי מה שהוא מראה) . מה עושים ?!??! שולחים לתיקון ?...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום חברים, אני אפתח בבקשה ממנהלי הפורום - נא לא להעביר נושא זה לפורום אודיו. פתחתי שם את הדיון הזה במקור. 600 צפיות ואף לא תשובה אחת. חיפוש בפורום אודיו אחר דיונים דומים העלה גם הוא נושאים שנותרו ללא תשובה אחת לרפואה. מכיוון שאני יודע שיש בפורום זה לא מעט גיימרים, אולי אחד מהם יוכל לעזור לי בשאלה שלי. אז יש לי שאלה לגבי אוזניות סראונד למשחקים: נתקלתי בביקורות על האוזניות כדוגמת Logitech G35 שאמורות להיות 7.1 וירטואלי. כל הביקורות שיבחו את האוזניות האלה, אבל במהלך הקריאה גיליתי שלא מדובר בסראונד אמיתי, אלא בוירטואלי. כלומר, בכל אוזן יש רק רמקול אחד, ותחושת הכיווניות מתאפשרת ע"י מניפולציה של התוכנה. השאלה שלי: האם הסראונד הוירטואלי הזה באמת טוב כמו אוזניות סראונד אמיתיות ע…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by noodle,

שלום חברים, ראיתי את הקופון על הרמקולים האלו ורציתי לדעת איך הם, האם שווה קנייה או שיש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה? המחיר זה 100, ו-40 ש"ח על משלוח. http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=4695&nldi=1000 המחיר שלהם בזאפ - 350 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Gimel,

איך אני יכול לבדוק אם פס הקול של קובץ וידאו מקודד בסטריאו או בסראונד?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מחפש משהו שאני אוכל לחבר אליו נגן/פלאפון דרך החיבור אוזניות ולשמוע מוסיקה במשרד כמו בנאדם בנוסף אם יש משהו מומלץ שמכיל בתוכו רדיו אז עוד יותר טוב לדעתי תקציב הגיוני לדבר הזה הוא עד 400 שקל אבל חריגה אפשרית בהחלט. תנאי חשוב הוא שלא יהיה חיבור USB לרמקול (בטחון מידע בעבודה, זה לעולם לא יכנס)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by matan27,

ערב טוב, לאחרונה הגעתי למסקנה שעלי לשדרג את האוזניות של האיי פוד, כי הם מרשרשות כשעולים מעל 70%...ובכלל באוטובוס וכשיש רעש אני צריך לפוצץ ת'אוזניים בשביל לשמוע את המוזיקה... לכן פתחתי נונשא בקשר לרכישת אוזניות, שבמהלכו הגעתי למסקנה שהאוזניות בשבילי הם הPX של סנהרייז (בהתחלה חשבתי על ה71 של סוני אבל אני לא רוצה אין איר, לא נראה נוח) ההתלבטות שלי היא כזאת: PX100 VS PX200...ה100 הם פתוחות, כך שצלילים יוצאים ונכנסים..ושוב צריך לפוצץ ת'אוזניים- למרות שלפי מבחנים באתרים בחו"ל, הם האוזניות האולטמטיביות עם צליל מדהים..כמו כן איכות הרכבה וחומרים מעולה- בקיצור אוזניות ששות את הכסף שלהם. ה200 הם סגורות, ולפי טענות המבחנים, הם לא כל כך נוחות, והבאס בעייתי..ויש משהו עם העובדה שהם סגור…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by -Guy-,

אני רוצה לקנות נגן MP3 ואני לא יודע איזה אנא עיזרו לי, אני רוצה שיהיה בו: 1. רדיו FM ומקליט מהרדיו. 2. שעון, ושעון מעורר (שנגיד מפעיל איזה שיר בשעה מסוימת). 3. עברית, אני יודע שיש כאלה עם עברית הפוכה, זה גם בסדר, אבל אני מעדיף עברית נורמלית או נגנים שעובדים על FIRMWARE עם עברית רגילה בשבילם. 4. 1 GB מינימום אם אפשר 5. אני מעדיף אחד מנגני IRIVER, למעשה שמתי עין על ה H10, אך אני לא יודע אם יש בו שעון מעורר. (יכול להיות שתהייה לי הנחה על נגן IRIVER) 6. שלא יהיה גדול מדי... ואם כן אז שיהיה לו שלט עם תצוגה. (או שמייצרים לו אחד ויהיה בעתיד זה גם בסדר) בקשר לדרישות האלה, אני גמיש אז אם אין אחת מהן זה גם בסדר... עוד דבר, מצאתי נגן ממש יפה, IBEAD 1000 אם מישהו מכיר htt…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by F430,

הבנתי שהמגברים שלהם רעים בקטע טוב. המגבר שאני מדבר עליו אני יכול לקבל אותו ב600 שח ורמה שלו הוא יכול להגיע בעוצמה שלו למגבר של 2000 לפחות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=2860407 http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4030781 איזה מהאוזניות הנ"ל יותר טובה??

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני רוצה להאריך את הסטליטים של הREAR אז יש או אין ??? ודרך אגב זה משנה איזה מבין הארבעה אני שם על FRONT ואיזה מהם על REAR??? כלומר אם חיברתי שניים כקדמיים אז אני יכול להחליף ולשים אותו כאחוריים???

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכם, ברשותי האוזניות Sennheiser eH250 כמספר חודשים.. לא ממש זוכר כמה אבל לא נורא. בכל זאת! יום בהיר אחד קמתי,הסתכלתי על האוזניות וחיברתי למערכת, שמעתי בשני הצדדים, אחרי מס' שעות של האזנה בווליום סביר ביותר (3 עיגולים במד השלט הרחוק של הMX5021), עם הזמן התחילו להיות בעיות במגעים של אוזנייה שמאל והסאונד לא עבר נקי והיה "קח, קח, קח" כשמשחקים במגעים. עם הזמן עבר כבר חודש ומשהו , ועדיין לא טיפלתי בבעיה ועד לפני חודש כבר לא שומעים באוזנייה שמאל כלל. יש לציין שאוזנייה ימין חייה ונושמת הבת ז*נה בדקתי אפשרות של להחליף כבל לכבל חלופי, אבל...דיברתי עם היבואן של סנהייזר והם רוצים 120 ש"ח(!) רק על הכבל המקורי של האוזניות. שאלתם את עצמכם מה עם חו"ל,אז.. http://www.dv247.…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ניזכרתי ליפני כמה זמן שיש דבר כזה מיני דיסק LOL אני מריץ חיפוש וזה אני רואה שאפשר לעביר שירים דרך USB ווכו וזה מהיר ויד שנייה זה לא עולה הרבה וזה קטן השאלות שלי הם: זה יותר איכותי מדיסקמן MP3 ? באיזה קצב זה מעביר שירים? איך האיכות באופן כללי? כמה שירים בערך אני יכול להעביר למיני דיסק

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן חברה, אני רוצה לחבר את המערכת הביתית למחשב.. הציוד שיש לי: -רסיבר -חמש רמקולים (סנטר, רמקולים אחוריים וקידמיים גדולים) -מחשב עם כרטיס קול משולב רגיל עכשיו, אני חיברתי את המחשב למערכת אבל אין אווירה קולנועית איך חיברתי? לקחתי כבל עם חוט שמתחבר לשחור ואדום ברסיבר ולמחשב כניסה רגילה של אודיו, בחיובר לרסיבר זה בV-AUX אבל השאלה פה למה אני מרגיש שאין אווירה קולנועית כלומר אני צריך לעשות משהו מיוחד יותר ממה שעשיתי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לפני כחצי שנה היה מבצע MEEWHAT (משלמים 20$ ומקבלים אוזניות בשווי 35$ ומעלה, בהגרלה). אני קיבלתי את הדגם הכי טוב שלהם cc51, שעולה 90$. השתמשתי באוזניות הרבה, ואחת מהם נשברה לי, באשמתי (הם נפלו הרבה, קיבלו הרבה מכות מקירות וכו'. לא שמרתי עליהם במיוחד). פניתי לשירות לקוחות שלהם, וחוץ מתמונה של האוזניות השבורות הם לא ביקשו כלום- אפילו לא לשלוח אותם אליהם! הם רצו להחליף לי אותם , לא לתקן. הייתה בעיה קטנה- לא היה להם את הדגם שלי בשחור, אז הם הציעו לי את הCC51P, אותו דגם, רק עם מיקרופון (זה עולה בערך 5$ יותר). שבוע אחרי שפניתי אליהם האוזניות היו אצלי (החברה ממוקמת בארה"ב). ללא כל ספק, יש להם שירות לקוחות מושלם, הכי טוב שראיתי עד היום. בקשר לאוזניות, אני לא ממש מבין במושגים טכניי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by zilkanir,

יש כבל מיוחד של חיבור 5.1? או כבלים עם 6 יציאות וכניסות מכל צד או שפשוט אפשר לחבר עם 3 כבלים 2rca ? (דיוידי Xoro hsd415) תודה וסליחה על השאלה של טירון

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Dark Respect,

יש לי טלוויזית LED 42LS340Y של LG אני מוריד סרטים בפורמט MKV. לפעמים הכל בסדר, ולפעמים הטלוויזיה לא תומכת בסאונד. עדכנתי את הפירמוור של הטלוויזיה וזה לא עזר. יש אפשרות לטפל בזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yuval1324,

איפה אפשר לקנות כבל LOD? אין הרבה מה להוסיף חחחח...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אז ככה אחרי חיפוש וחרישה לא קטנה בפורום פה ראיתי שה Iriver Ihp-120 הוא הנגן שהכי מתאים לי לפי הנתונים וגם לפי מה שאנשים אומרים פה, אני מתכנן לקנות אותו בארה"ב וראיתי אותו ב 269$ (זה מחיר טוב ד"א ?) השאלה שלי היא מה איכות הסאונד של המכשיר מניסיון כמובן ביחס ל Ipod והנגנים של קריאטיב וכו... זה הדבר שתאכלס הכי חשוב לי, האם יש פה מישהו שניסה את כל המכשירים האלה והשווה ראש בראש איכת סאונד ? אני אישית מתכנן להשתמש ב Grado שלי (Sr-80 למי ששואל איזה דגם) שלא צריכה להיות בעיית נצילות אבל האיכות חשובה לי מאד... תודה לכל מי שיענה...

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by cfirc,

שלום לכולכם , יש לי כרטיס מסך LEADTEK GeForce GTX460 768MB GDDR5 לוח אם - H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI ביציאת כרטיס המסך ישנה יציאה mini HDMI אותה חיברתי ל- "TV SHARP 32 עם כבל HDMI (10 מטר - אולי זה קשור) + מתאם HMDI (קטן לרגיל) אני מקבל תמונה אך הקול עובר דרך הרמקולים של המחשב (המחוברים לכרטיס קול שעל לוח האם) ה- realtek audio manager מזהה את המסך וכאשר אני בוחר את יציאת ברירת המחדל דרך ה-TV (כפתור ימני+audio device) עדיין לא מתקבל סאונד דרך ה-TV . ניסיתי לעדכן את הDRIVERים של הכרטיס מסך - לא עזר אשמח לעזרתכם . כפיר

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום חברים אני עובד בעמותה ואנחנו מקליטים שיעורים. עד היום התמשנו ב TASCAM DR-40. המכשיר מאוד נוח ואהבתי לעבוד איתו המכשיר התקלקל - ורציתי לדעת על איזה מקליט בסגנון אתם ממליצים (מעריך שהשתנו דגמים \, מוצרים כאלה בשנים האחרונות) ויצאו קצת דברים יותר מתקדמים אשמח להמלצה לקניה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. אז יש לכם המלצות? 300 ש"ח ומעלה נראה לי מספיק לא? (בשביל ידידה)

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.