אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין השניים אני בנתיים נוטה לכיוון ה HS1 כי שמעתי שלא צריך כרטיס קול טוב בשביל שהוא יפעל כמו שצריך בגלל חיבור USB בכל מקרה למי שמכיר את האוזניות או שיש לו אותם ויכול להמליץ אני ישמח בנוסף חשוב לציין שזה לא אך ורק למשחקים חשוב שהם יהיו סבבה גם למוסיקה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עד 300-350 שקל [glow=red,2,300]מקסימום[/glow]... לא מצאתי הרבה חנויות שמוכרות אוזניות ששמעתי עליהן שהן טובות, אבל כן מצאתי את הHD202 ב200 שקל.. עכשיו, למישהו יש אותן? או שמע איך הן? או שלמישהו יש רעיון יותר טוב לאוזניות טובות יותר במחיר הנ"ל? (קנייה בחו"ל לא אפשרית) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות עוד היום ת'רסיבר ועוד לא ברור לי מה ההספק שלו, במספר אתרים רשום שהוא: 5X65W , 5X75W , 5X95W ו 5X110W.. עכשיו אני לא יודע מה העוצמה האמיתית שלו.. תודה לעוזרים. Yamaha Model: RX-V530
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.... אני פריק של סאונד... ככה ילדו אותי. המערכת שלי כרגע היא: * סאב Kicker Comp בקוטר 12" בתיבה 44L, עשויה אמ.די.אפ 17 מ"מ עם פורט (11.5 ס"מ אורך, 8ס"מ קוטר) (150W RMS) * 2 X רמקולים 20L (עשויים אמ.די.אפ בעובי 2 ס"מ) הכוללים כל אחד: וופר של 8" (אלום שם, ב100 ש"ח) שרשום עליו שהוא 300 W (עעעעעעלללללקקקק, אולי 30 RMS) מיד של פיליפס 4" (הוא משמש כרגע גם כטוויטר) שהוא 15W RMS הכנה לטוויטרים 1.5 - 2.5" (חור שכרגע מוסתר...) * מגבר רכב BOSS AUDIO Rip895 בעל 4 ערוצים עם 100 RMS לכל ערוץ (רשום 220, אבל אני לא מאמין בזה) שמחובר לספק מחשב בהספק 300W שנותן 10A ב12V (אני יודע שזה קצת...) עכשיו, אני מעוניין לרכוש וופרים חדשים וטוויטרים חדשים בעלות כוללת שלא תע…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת - קניתי לפני כשנה את המינידיסק (אחריות כבר אין לי עליו), כשאני עושה הקלטות אין שום בעייה והכל הולך חלק אבל כשאני שומע שיר הוא כל הזמן נתקע לי בקטעים רנדומיליים למספר שניות או אפילו עד שאני מעביר ידנית שיר...... ניסיתי לנקות וזה לא עזר כ"כ - למישהו יש רעיונות,עצות, משהו? ???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה רמקולים מומלץ לקנות בתקציב של 800-900 שקל?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה שתמליצו לי על רמקולים וכרטיס קול שהם 5.1 . אני צריך רמקולים ממש חזקים שירימו את הבית . כמובן אני מדבר על רמקולים למחשב...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות לא במחיר מופרז... כרגע יש לי אוזניות ב100 ש"ח שהם טובות אבל נדפק להם הסראונד... צד אחד יותר חזק מהשני וגם הן לא ממש נוחות ככה שאני רוצה להחליף למשהו איכותי יותר... לדעתי עדיף אוזניות איכותיות מאוד ורמקולים בסדר... כי בעיקרון באוזניות שומעים יותר טוב ובמיוחד ביחס למחיר ורמקולים שיהיו רק כשיש חברים או משהו... בכל מקרה המטרות של האוזניות הן למשחקי רשת כמובן... אבל גם למוזיקה ושלא יהיו כאלה כמו של הDJs הענקיות האלה... זה פשוט לא נראה טוב חחח אבל גם לא הקטנות שמגיעות עם MP3... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש פלסמה 37' במחיר הנ''ל לסלון. מה קיים במחיר הזה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע האם ואיך ניתן להשיג כרטיס פענוח PCI של HOT עבור HTPC שיעבוד עם WinTV PVR-150 במקום ממיר כבלים סטנדרטי (רצוי תשלום חד-פעמי ללא תשלום חודשי קבוע)?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב... האם זה יעבוד עם הכרטיס מסך שלי (או שזה עובד עם כל כרטיס מסך?) יש לי Radeon X1950 Pro 512 MB יעבוד? ואם כן, יש למישהו המלצה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום..(כמה שנים לא התחברתי פהה!!!) אממ אז ככה: -צריך שיהיה בו 1 גיגה ומעלה -קורא mp3 wma (כמו כל נגן..) -אם אפשר גם תמונות.. ואם הבעיה שלנו פה- 500 שח'! אפשר להתגמש בכמה שקלים פה ושם.. תודה רבה רבה מראש!
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקציב של 500 ש"ח בערך (אפשר קצת לחרוג), ואני מחפש מערכת רמקולים של 2.1. שמעתי הרבה המלצות, החל מ-ATP3 ועד לכל הקריאייטיבים למיניהם (T300, T3030, וגם I-Trigue 3200) והאמת שאני די מבולבל. בסה"כ לכולם יש גם ביקורות חיוביות וגם ביקורות שליליות. אני צריך לרמקולים תהיה יציאה לאוזניות, ורצוי מאוד מאוד גם יציאת Audio נוספת (לחיבור נגן וכו'). אם מישהו יוכל להמליץ לי על מערכת בתקציב הזה ועם הדרישות הנ"ל, אני אשמח.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי CX300 ושומעים בהם ממש ממש טוב כאילו כל הבאסים נקיים וצלולים רציתי לדעת אם אחרי זמן מסויים נגיד שנה אז איכות הסאוונד תרד? כאילו ככה זה בוב האוזניות שבהתחלה הן טובות ועם הזמן הן מתחילות לעשות רעשים כאלה כשיש באסים אבל אני לא יודע אם בגלל שהCX300 הם איכותיות מסנהייזר אם זה יקרה להם או לא מישהו יודע במקרה.?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה היה מבצע MEEWHAT (משלמים 20$ ומקבלים אוזניות בשווי 35$ ומעלה, בהגרלה). אני קיבלתי את הדגם הכי טוב שלהם cc51, שעולה 90$. השתמשתי באוזניות הרבה, ואחת מהם נשברה לי, באשמתי (הם נפלו הרבה, קיבלו הרבה מכות מקירות וכו'. לא שמרתי עליהם במיוחד). פניתי לשירות לקוחות שלהם, וחוץ מתמונה של האוזניות השבורות הם לא ביקשו כלום- אפילו לא לשלוח אותם אליהם! הם רצו להחליף לי אותם , לא לתקן. הייתה בעיה קטנה- לא היה להם את הדגם שלי בשחור, אז הם הציעו לי את הCC51P, אותו דגם, רק עם מיקרופון (זה עולה בערך 5$ יותר). שבוע אחרי שפניתי אליהם האוזניות היו אצלי (החברה ממוקמת בארה"ב). ללא כל ספק, יש להם שירות לקוחות מושלם, הכי טוב שראיתי עד היום. בקשר לאוזניות, אני לא ממש מבין במושגים טכניי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן קצת חפירה אבל זה רק בגלל שאני לא באמת יודע מה אני צריך לחפש.. אני מצלם לפעמים סרטונים "בשטח פתוח". השחקנים שרים ורוקדים לפי המוזיקה ואח"כ אנחנו בעריכה מצרפים את השיר המקורי. בשביל שהשחקנים ישמעו את המוזיקה (וישירו/ירקדו בקצב) אנחנו צורבים דיסק עם השיר ושמים ברדיו-טייפ. הבעיות? הצריבה וחוסר הקדמה, 8 סוללות ענקיות שהטייפ צריך שנגמרות ציק-צק, החוסר עמידות של הטייפ ושהדיסקים כל הזמן קופצים. החלטנו לשדרג את הנושא ויש לנו כמה מאות שקלים לטובת העניין (מאוד גמיש, עדיף כמה שפחות אבל אין בעיה להוציא גם 800 שקל אם יש לזה הצדקה). מאוד חשוב לנו "הטווח הרחוק" - מעידף להוציא 800 שקל על משהו איכותי שיחזיק 5 שנים מאשר 300 שקל על משהו שיחזיק שנה. כל המטרה זה שאני יוכל לקחת כמה שירים א…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני מספר ימים האוזניות Siberia V2 שלי הסתבכו לי בין הרגליים וחבטו בעוצמה ברצפה כתוצאה מכך (כן, אני לא העפרון החד ביותר בקלמר). לאחר מכן הבחנתי כי האוזניות איבדו את היכולת שלהן להפיק בס (בשתי האוזניות) וכמו כן לאחר שימוש ממושך גם שהסאונד הכללי נחלש פי כמה, אם כי עדיין ניתן לשמוע בבירור. השאלה המתבקשת היא האם ניתן לתקן את האוזניות באופן ידני? ואם לא אז אילו מן האופציות עדיפה יותר: לשלוח אותן לתיקון, או קניית אוזניות חדשות? (במידה ואין זה כבר משתלם). במידה ותהיה הסכמה כי דרושות אוזניות חדשות, אשמח להמלצה על כאלו, כאשר השימוש העיקרי הוא משחקים, סרטים ומוזיקה בדגש על איכות הסאונד (אם כי אשמח אם יהיה מיקרופון לגיימינג תחרותי). תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש אוזניות Full Ear טובות לשמיעה בחוץ בעיקר וגם בבית, בעיקר בשביל מוזיקה (האוס, באונס בעיקר, אלקטרונית, קיצר בס טוב וחוץ מזה שתהיה די חלקה) וגם בשביל גיימינג. התקציב שלי הוא בערך 800 שקל (אפשר לחרוג קצת), ולא ממש אכפת לי להזמין מחו"ל כל עוד המכס לא יגרור עלויות נוספות הרבה מעבר לתקציב. כרגע אני מסתכל על הm50x של AT שמצאתי אותן בדי זול בארץ, חשבתי על Urbanite XL גם אבל הן יקרות בארץ ולא מצאתי מקום זול להזמין אותם מחו"ל. מה אתם חושבים? יש למישהו הצעות אחרות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אמאזון מכריזה על רמקול נייד משלה, Echo - רמקול חכם שמחובר לענן ויבצע (כמעט) כל מה שתבקשו ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a8%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%90-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%99%d7%a2%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%a2%d7%9c/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב לא מוגדר סופית. יש 3 אופציות לתקציב- עד 700, עד 600, ועד 500 (כנראה שאם התקציב עד 500 אני כבר אקח ב-350 ש"ח את ה-SV2 USB מבאג). אשמח אם תציעו אוזניות לכל תקציב. השימושים של האוזניות יהיו הכל- גיימינג + מוזיקה + סרטים- כל אחד 33% (כולם עם חלק שווה) כרטיס קול מובנה בלוח האם GA-MA785GM-US2H, אבל אם יהיה צורך ויהיה הבדל מורגש באיכות אקנה כרטיס בין 160 ש"ח (ה- Audigy SE) למקסימום 300 ש"ח. אשמח אם יהיה מיקרופון, אבל לא חובה. אין לי בעיה עם שום חנות- באג, אייבורי, TMS, KSP, RSM, IQPC וכו'. מה דעתכם על ה- SteelSeries Siberia V2 USB? שמעתי שהן מעולות ויש ואתן בבאג תמורת 350, חשבתי ללכת על זה. או שיש אוזניות עדיפות עד 500 ש"ח? *אל תשכחו שהתקציב לא מוגדר, ואשמח לקבל 3 המלצות-…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חבר טוב שלי נמצא כרגע בפריז והוא רוצה לרכוש אוזניות איכותיות בתקציב עד 250 יורו. הוא מוזיקאי ומאוד חשובה לו האיכות, לכן הוא מוכן להשקיע סכום יפה של כסף. אחת האפשרויות שמישהו העלה בפניו זה beats studio, האם אלא אוזניות שיתנו תמורה לכסף? הוא מצא אותם ב- 250 יורו המון תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול שישפר את הטראבל של המיקרולאב סולו 6 שלי משום מה השמיעה שלהם מרגישה לי מאוד עמומה וחנוקה, כאילו הצלילים של הטראבל לא יוצאים החוצה. רק שאני מגביר ל 40% ווליום זה מסתדר. בכל הביקורות שקראתי עליהם דווקא אמרו שהטראבל שלהם חזק וחד מידיי! ואילו הבאס קצת נופל ממנו, אצלי זה נשמע בדיוק ההפך. אני משאר שזה כנראה בגלל הכרטיס קול המובנה שבלוח אם (Realtec ALC888 ) אז חשבתי לקנות את ה Asus Xonar D2X או את ה Asus Xonar Essence ST מה ההבדל בניהם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת....מדובר על רכב בעל רדיו עם קלטות...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השוואה מעניינת שפורסמה בפורום של אתר epiZENter http://www.epizenter.net/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?7862.0
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ככה זה רעיון חדש שלי שפה יהיה את כל הנגנים המומלצים לחצי שנה הזאת זה יהיה מחולק ל-2: נגני מולטימדיה נגני MP3 בתוך כל אחד מהם יהיה חלוקה לתקציבים: 100-300 300-700 700-1100 1100-1500 1500-2000 2000-2500 בנגני מולטימדיה יתקבלו גם הנגנים ב300 ש"ח שיש להם יכולת לנגן סירטונים אני כל הזמן יעדכן את זה לטבלה הזאת נגני MP3 100-300 300-700 700-1100 iaudio 6 sandisk sansa e250 http://zap.co.il/model.asp?model_id=410905 1100-1500 sandisk sansa e260 http://zap.co.il/model.asp?model_id=410695 1500-2000 sandisk sansa e270 http://zap.co.il/model.asp?model_id=410702 2000-2500 IPod 30GB http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=81&ser=1 CREATIVE ZEN VISION:M http://www.bug.co.il/nconfigou…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-