עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. תקציב עד 1000 בערך, ואם יש משהו ממש משתלם, אז שיהיה 1500. הרמקולים הם למחשב כמובן ואני הולך להשתמש בכרטיס הקול המובנה של ABIT AN8 ULTRA, אני יודע שהוא תומך עד 7.1. אני רוצה להנות ממשחקים וסרטים, וגם ממוזיקה. רצוי שיהיו חזקים עם באס איכותי, אני רוצה להשקיע במשהו שיהיה יותר טוב מהמערכת איווה שיושבת לי כרגע בחדר, פשוט אין לי מושג כמה וואט היא ואין לי איך למצוא כי זה דגם ישן יחסית (6 שנים בערך), NSX-S222 ואשמח אם מישהו יוכל לגלות מידע אודותיו (נסיונותי בגוגל לא צלחו). תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום רכשתי את הרמקולים הנ"ל לפני כשבוע ימים והנחתי אותם בחדר ממ"ד על שולחן עבודה של המחשב מרחק בין הרמקולים כ 120 ס"מ (אין אפשרות להרחיק יותר ) ודיי צמודים לקיר (שוב מגבלות של הממ"ד) חיברתי למחשב (כרטיס קול מובנה במחשב חדש עם WIN 7 , הורדיתי את כל המקדדים של K-LITE ) לצערי בכול בסרט / סידרה TV שאני שומע דרך המחשב עם נגן VLC לא שומעים את הפס הקול של הסרט. המוזיקה שמלווה את הסרט משתלטת על הרמקולים ואין אפשרות לשמוע ולהבין את פס הקול. האם יש פתרון לנושא זה בצורה של התקנת כרטיס קול יעודי במקום כרטיס הקול שמובנה על לוח האם במחשב. או שיש פתרון אחר? תודה לכול מי שיוכל לעזור ערן אדר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ben060,

אם לא, אשמח לקבל המלצה לרמקולים לסלון במחיר של עד 600-700 שח

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Kriz,

באחד הדיונים בפורומים השכנים הועלתה הטענה כי אם אני משתמש ביציאה אופטית (או לחלופין דיגיטאלית) אני בעצם מבטל את פעולתו של הכ.קול ומעביר את העיבוד למגבר (במקרה שלי רמקולים - Z5500) עד כמה הטענה הזאת נכונה , אשמח להסבר מפורט.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by kinggil,

שלום, לדעתי הזמרים הגדולים שהיו פעם פעם כמו מוצרט ,בטוהבן הם פשוט אנשים גדולים. וזה נורא שאם יש נוער ששומע מוזיקה קלאסית הוא נחשב לחנון, כל הנינט טייב הזה שהנוער שומע זה פשוט זבל. אני חושב שזה ממש לא טוב כי מה הייה בעוד 10 שנים או יותר אף אחד לא ישמע מוזיקה קלאסית יותר?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by galit,

ברשותי מאגר קלטות טייפ גדול מאד וברצוני להעביר אותן לפורמט CD . אודה מאד אם מישהו יוכל להנחות אותי לגבי התוכנה והחומרה הנדרשות לשם כך ומהו התהליך כולו. חשוב לי לציין כי השליטה שלי במחשבים היא מינימלית. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מה קרה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן! אני מחפש לשדרג את מערכת ה2.1 האהובה שאני סוחב כבר קרוב לשש שנים (US Blasters.. אחלה של רמקולים) וחשבתי לשדרג כמו שצריך ולהשקיע סכום יפה במערכת. שימוש עיקרי- מוזיקה (אולי יתווסף כרטיס קול בעתיד) לצורכי שמיעה ונגינה, גיימינג וסרטים. משיטוט קל הבנתי שההרמן קרדון סאונסטיקס III מתחרה חזק בטווח המחירים הזה (בנוסף לחבר שרכש את המערכת ומאוד התלהב ממנה) ובנוסף המיקרולאב X16 שווה שמיעה... יש לציין שאני מתכנן ירידה לאילת בסוף החודש כך שאם יש רמקול בטווח מחירים קצת יותר גבוה אפשר להוסיף לשיקולים. אם לא- יהיה נחמד לקנות את המערכת בהנחה קלה *המחיר גמיש בקצת רק אם זה מאוד משתלם כמובן. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by nadavt26,

שלום לכם למה חשוב הכרטיס קול? לפי מה בוחרים? איזה כרטיס היתם מביאים לרמקולים האלה: HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II (מיועדים לשמיעת מוזיקה) ויש לכם אתרים שאני יוכל ללמוד קצת על הנושא?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מתחבר לטלויזיה דרך כבל VGA - הדרך היחידה שלי דרך הנייד שלי. הבעיה היא שהתמונה מעט הצידה - ככה שבצד שמאל יש חלל ריק שחור, ומצד ימין התמונה נחתכת מעט. שמתי לב שזה קורה באופן כללי בחיבור VGA - גם עם נייד אחר. יש דרך להתגבר על הבעיה? לא מצאתי בהגדרות טלויזיה משהו שמצביע על כך, וגם לא בהגדרות המחשב עצמו. הרזולוציה היא כמובן המקסימלית ומסך המחשב כבוי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tzahi16,

שלום חברים, במחשב הנייד שלי נשבר לי המחבר של האודיו ולתקן אותו לא כזה משתלם לי אז קניתי את הכרטיס קול Gold Touch USB 2.0 Sound Adapter and Microphone. כאשר אני מחבר אותו לאוזניות שומעים נהדר אבל כאני מחבר לרמקולים שלי שומעים ממש חרא. חשוב לציין שלפני שנשבר לי המחבר הייתי שומע מצויין עם הרמקולים. בשביל לנסות לבודד את הבעיה חיברתי את ה-Smartphone שלי לרמקולים ושומעים מצויין כך שאין בעיה ברמקולים/כבל. ניסיתי לשחק עם ההגדרות במחשב ושום דבר לא עזר, אגב יש לי במחשב Windows 7. אשמח לשמוע רעיונות. שיהיה לכם המשך שבוע מצויין. צחי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yuvalm2,

התנתקתי מהכבלים, והבנתי שיש אלטרנטיבה לווינית שאינה כוללת תשלום קבוע, ותאפשר לי לקלוט (בין השאר) את הערוצים 11, 10, 22. איזה חברות מציעות שירות כזה, וכמה דבר כזה עשוי לעלות לי? בנוסף, האם יש בעיות בתקשורת עם הלווין במקרה של מזג אוויר גרוע?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by intermaster,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לטלויזיה LED Full-HD. מה שחשוב לי בעיקר: גודל 46-50 אינץ. סמארט. כניסת USB - עדיפות ל 2 כניסות. רשת אלחוטית וחוטית. מבחינת אחריות - כדאי כמה שיותר - 3 שנים אבל לא חובה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by elad1_2,

שלום, אני מחבר את המחשב שלי לATP3 ורסירבר. 1. אני רוצה לקנות מפצל PL3.5 ל- 2 יציאות נקבה PL 3.5 רציתי לדעת אם חיבור דבר כזה לכרטיס קול פשוט של קריאטיב שיש לי עכשיו וכל פעם שמיעה במערכת אחרת לא יהיה עליו לעומס שיגרום לשריפת יציאה (דבר שקרה בלוח אם שלי )..? או שכל פעם לנתק ולחבר את הכבל של המערכת שאני ירצה לשמוע ממנה תהיה אופציה בטוחה יותר? 2.אני מחר קונה 2 מאריכים PL זכר ל PL נקבה כל אחד 5 מטר ואז כבל שמתפצל ל2RCA רציתי לדעת אם זה יגרום לירדה באיכות השמיעה מבחינת האורך של הכבל. אני קונה אותם מחר אז חשובה לי הדעה שלכם. אני מתכוון לשמוע בסטריאו, זאת אומרת לא כל חמשת הרמקולים אלא רק ה-2 הקדמיים לצורך מוזיקה בלבד. לא סרטים ולא משחקים. המוזיקה שתושמע תהיה באיכות MP3 320KBS ג…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=875&product=19749&utm_source=asia.creative.com&utm_medium=Banner&utm_content=FeaturePg_X-FiTitaniumHDProductInfo&utm_campaign=FeaturePage יש למשהו מושג מי מוכר את הכרטיס הזה ? שם של יבואן בישראל ? טלפון שלו ? אין בזאפ

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. דגם Divx-1133 חיפשתי בנרות ולא מצאתי ... :-\

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ערב טוב לכולם, אני צריך המלצה לסט 2.1 שיחובר למחשב. הרמקולים מיועדים בעיקר למוסיקה, רוק, אלטרנטיב וכו׳ ולמגוון ג׳אנרי הסרטים. התקציב הוא עד 800, עם עדיפות לסט שנמכר באזור המרכז (ת״א) תודה לכל המייעצים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי, קניתי לפני מספר חודשים את המערכת 5.1 של סמסונג (HT-THX22), עכשיו, כרטיס הקול שיש לי הוא און-בורד. לוח האם שיש לי הוא של אסוס - M2N-E, עם הפירוט הזה באודיו: ADI 1988 8-channel High Definition Audio CODEC Support Jack-Sensing, Enumeration, Multi-streaming and Jack-Retasking S/PDIF out on back I/O port לא ממש מבין מה כל זה אומר לי. האם שווה לי לקנות כרטיס קול טוב יותר? אפשר בכלל להפיק סאונד טוב יותר מהמערכת הזאת עם כרטיס קול טוב יותר? ואם כן, איזה כרטיס כדאי לי לקנות (סרטים ומוזיקה הם ההעדפה על פני משחקים). תודה רבה =]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by avi_adam,

חוץ מעניין הבלוטוס, יש הבדלים באיכות סאונד ובאסים בניהם?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by avi2014,

אלחוטיים. קיים דבר כזה? שימושים עיקריים, מוזיקה בעיקר, פה ושם סרטים ומשחקים מידי פעם.. בעיקרון הייתי נעול על ה5500 אבל בגלל מצוקת מקום בחדר אני מחפש משהו יותר נקי(אלחוטי)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Ymac,

היי, יש לנו בבית את המיני מחשב הזה, על הנייר הוא אחלה של דבר. במציאות, פשוט לא. התקנתי עליו WIN7 ושמתי לו דיסק קשיח נורמלי, אבל שאני מנסה לנגן קובץ MKV עם bitrate גבוה - אללה ירחמו. דוגמה "הנוקמים" ב-1080P, קובץ MKV גדול של 16GB, מגמגם בכל נגן- VLC, CMP, XBMC באופן בלתי נסבל. "סוכני ש.י.ל.ד" ב-720P, קובץ MKV של 800MB (פרק 40 דקות) מגמגם מאוד ב-VLC, ב-CMP עובד, אבל רואים שה-FPS נמוך ויש דרופים. ממה זה נגרם? דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך (ION) וזה לא מחשב כל כך חלש (4GB ראם, מעבד ATOM כפול ליבה עם HT וכרטיס נפרד של נבידיה ION) וברשת הביקורות מהללות איך הוא מריץ קבצים של 50GB בלוריי ללא קושי, ו-1080P@60FPS כמו גדול!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ran500,

היי ברשותי זוג רמקולים ואני מעוניין לחבר אותם ל3 מקורות ממיר יס סטרימר אנדרואיד וסטרימר ווינדוס (כולם יש חיבור סאונד אחד) קניתי מיקסר בסיסי https://s.click.aliexpress.com/e/CbL316g אך איכות הסאונד גרועה מלא רעשים ברקע האם מישהו יכול להמליץ על מיקסר אחר זול או מוצר אחר? אשמח לקבל מוצר עם שלט או אופציה שכולם יעבדו פשוט יחד תודה

23. Started by avilavi,

http://www.microlab-global.com/product/stereo-speaker-solo8c.html http://www.microlab-global.com/product/stereo-speaker-solo9c.html לא מצאתי עוד מידע מלבד שני הדפים האלו גם לא באתרים האחרים של מיקרולאב microlab.com ו- microlab.cn (למה יש להם כל כך הרבה?) מלבד ה RCA יש כניסות נוספות TOSLINK, Coaxial ב 9C יש גם HDMI כל השאר נראה פחות או יותר אותו דבר...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, השאלה בכותרת. האם קיימים כאלה שהם 2.1 או 2.0? אני יודע שללוג'יטק Z10 יש קיצורי מדיה אך אין לו שלט, ול-X13 של מיקרולאב יש שלט אך אין לו קיצורי מדיה. האם יש כאלה בטווח של עד 1000 ש"ח? עריכה: ראיתי משהו של לוג'יטק, אך זה לנייד וזה בהספק של 4W. אז לא אלו.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Danits1,

אם יש לי מסך מחשב בלבד, האם אני יכול לחבר לו ממיר ולקלוט את הערוצים החינמיים? כדי לחדד את השאלה: אין מחשב, רק מסך והכוונה לקנות ממיר KONKA בחיבור מתאים....

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים