עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום רב לבאי הפורום, אשמח לקבל המלצה למסך. יחובר בלעדית למחשב (HDMI ויש גם אופציה לDP אם זה בכלל רלוונטי) ישמש כאמצעי תצוגה משני, אני מתכנן לתלות אותו מעל המסך הראשי שלי (DELL 2408) ולהדליק אותו רק עבור צפיה בתכני ווידאו או משחקים. כלומר, מיועד לתליה על קיר בנקודה יחסית גבוהה לא יחובר לממיר או כל מקור SD אחר. לא חשוב עניין הסאונד, כל זמן שהמחשב עובד גם המגבר עובד. מרחק הצפייה הינו קצת פחות מ3.5 מטר (שזו מידת החדר מקיר לקיר כאשר הספא צמודה לקיר הנגדי). החדר יחסית חשוך, לא חושב שיהיה אור שמש ישיר באיזור המויעד למסך, ניתן להחשכה כמעט מלאה בקלות יחסית ובכך אופן, המסך מיועד לשימוש בעיקר בשעות הערב והלילה. המחשב מספיק חזק לטפל בתכני HD ללא בעיה. חשבתי בכיוון של LCD (רגיל, לא LE…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. איזה דברים צריך לחפש לפני שבוחרים טלוויזית LCD?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by lidor_abo,

חברה יש לישתי יציאות במארז של המחשב של מיקרופון ואווזניות אחרי שחיברתי 1000 פעם את החיבור של היציאות ללוח אם למקום המתאים לאחר בדיקה הוא לא מזהה אותם בוינדוס תצלום מסך: Uploaded with ImageShack.us

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by naknir,

אהלן חברים, אני מנסה להעביר דברים שהקלטתי מהמינידיסק למחשב, באמצעות התוכנה Adobe Audition כלומר Cool Edit Pro 2.1, מחבר צד אחד של הכבל לכניסת אוזניות של המינידיסק וצד שני ל-Line In של המחשב, מפעיל את התוכנה, לוחץ על Record, זה מקליט אבל האיכות של זה במחשב היא על הפנים, למרות שהאיכות על המינידיסק היא מאוד טובה! יש לי כרטיס קול מצוין של Soundstorm (על לוח האם של nVidia nForce2) וזה לא אמור לקרות... מה אני עושה לא נכון? האם יש איזה מדריך על איך לעשות את זה בצורה נכונה? המון תודה מראש ומקווה שתעזרו, ניר.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by tzahi20,

שלוםמותקן לי OFFICE 2007 חוקי, לאחרונה כשאני מפעיל את תוכנת וורד מתקבלת השגיאה המצורפת בתמונה וצרפתי תמונה של ההגדרות במרכז אמון יש לי ווינדוס 10, מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. כאשר אני מחבר אוזניות ליציאה של הכרטיס הקול אני בקושי מצליח לשמוע משהו מכיוון שהעוצמה מאוד חלשה. יש לציין כי ניסיתי עם מספר אוזניות. את האוזניות אני מחבר אל היציאה של הרמקולים הקדמיים. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מבקש המלצות לכרטיס קול איכותי 5.1 ומעלה שיתן איכות סאונד ברמה גבוה ביותר בעת חיבור המחשב למערכת קולנוע ביתית .

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by waizman,

השגתי סנטר ואני רוצה לחבר אותו למחשב. יש לי כרטיס קול SB Live! 5.1 Value וממש אין לי מושג לאיזה חור לחבר אותו.... תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by dominic16,

שלום לפני כה 4.5 שנים קניתי טלויזיה של lg 32lc2r HD ב 5000 היא ממש טובה ואני מאוד מרוצה ממנה עכישו אני צריך טלויזיה חדשה 32" שלא תהיה גרועה ממנה לא ממש משנה לי אם זה LED או או רגיל וגם אם זה FHD או HDR הטלויזיה ברובה תהיה מחוברת לממיר רגיל וקצת גם למחשב לתכנים בעיקר ב HDR אבל לפעמים גם FHD אם היתי אומר באחוזים אז כחה 80% רגיל 20%HD עכשיו די חשוב לי שלא יהיה ל OVERSCAN כי בזות שיש לי עכשיו יש OVERSCAN תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740695&p1000GoogleAdWordId=900006111011250000&gclid=CJSx_cGJgagCFQgjfAod_EDztA המחיר נוח, והכול נראה סבבה. לאחד שלא מבין הרבה, יש פה איזה פגם או חיסרון שאני יכול להתקל בו בהפתעה? המטרה היא לחבר אותו לרסיבר, לממיר יס, ולמחשב, לראות קבצים בלוריי 1080 בין היתר. אשמח לקבל חוות דעת או המלצה על משהו אחר בסגנון. (32 אינץ) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Zeev86,

היי חברים. עשיתי הזמנה ל-LG C1 ורק לאחר מכן נזכרתי שבמכשירי OLED יש סיכוי לצריבה ואני באופן קבוע מחבר את המחשב לטלוויזיה, כך התמונה אצלי ממש לא מתחלפת לעתים קרובות (גלישה ביוטיוב, צפיה בסדרות אבל יש לפעמים רגעים שאני פשוט שוכח לכבות ומשאיר את זה על דסקטופ). עד כמה הסיכוי שהמסך יהרס בשימוש עם מחשב? אני גם אחבר את הטלוויזיה לקונסולות אבל לרוב יהיה מחובר למחשב. עשיתי קצת סקר ברשת וחלק מהאתרים כן אומרים שעדיף לא לחבר למחשב וחלק מהאתרים אומרים שאפשרי אבל עם אמצעי זהירות כמו: להוריד את הטאסקבאר שיעלם אחרי כמה שניות, לשים שומר מסך לאחר כמה דקות וכו. אשמח לשמוע דעות מה אתם חושבים. לבטל הזמנה או להשאיר את הטלוויזיה אצלי? אני די אוהב את הפיצרים שלה כמו 1ms זמן תגובה ותמיכה …

12. Started by nissimtr,

היי הצלחתי בכשרון רב לסתום את אחת האוזניות שלי שהן מדגם סנהייזר CX300 חדרה לשם קצת ג'יפה ולא שמתי לב ככה שכרגע כמעט ולא שומעים באותה אוזניה. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לתקן את המצב? אם לא, חשבתי להשתדרג טיפה. יש המלצות? אני חובב סנהייזר. האוזניות משמשות בעיקר לפעילות ספורטיבית שזה הליכות/ריצות/חדר כושר, ומדי פעם בנסיעה. הCX300 היו מצויינות פרט לשימוש בזמן ריצה - שאז הן נהגו לקפוץ החוצה מדי פעם. האם נראה לכם שאני צריך להשאר עם הליין "הקלאסי" (CX300,CX400, CX55....) או לעבור לליין "הספורטיבי"? האם ישנם הבדלים בסאונד בין 2 הקטגוריות? והאם בכלל יהיה הבדל מורגש בין נגיד CX300 ל-CX500? המחיר של ה500 יותר מכפול וכל מה שמופיע במפרט זה שהן מגיעות ל2 הרץ פחות בנמוכים ו1000 יותר ב…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בבקשה אני מעוניין לשדרג את הסאוד שלי במחשב ואני צריך שילוב של כרטיס קול טוב ורמקולים טובים ב-700 ש"ח אני יודע שזה מעט אבל בבקשה תנסו להוציא לי איזו מערכת סאונד טובה. ועוד שאלה: יש לי כרטיס קול ON BOARD של GIGABYTE GA-7VAX עם תמיכה בשש ערוצים. כדאי לי להישאר איתו ולשפר את הרמקולים או שאני צריך גם כרטיס קול חדש וגם רמקולים חדשים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by nronen,

שלום, אשמח אם למישהו יש המלצות לדגמים ששווה לבדוק. תקציב: עד 3000 מרחק צפייה: 3 מטר (סלון) גודל: נראה לי סביבות ה 42 אינצ' עדיף LCD כי יש אור בבית כרגע צפייה בעיקר בשידורי טלוויזיה אנלוגיים וקצת סרטים מדיסק און קי אולי בהמשך שידורים דיגיטליים. תודה מראש

15. Started by thasson,

שלום רב, אשמח לקבל המלצה לגבי חיבור מחשב לציוד שמע. הצורך: שמע איכותי למשחקים (5.1) ולצפיה בתכנים מהאינטרנט. מדובר בחדר בגודל של 10 מ"ר. המצב הנוכחי: קיים כרטיס קול עם יציאה אופטית (Creative Sound Blaster Z) המחובר למערכת 5.1 של Microlab. אני מעוניין להחליף את המערכת הקיימת וחשבתי לשדרג את איכות הצליל ע"י חיבור המחשב לרסיבר. חשבתי על החלופות הבאות: רסיבר Onkyo TSXR373 רמקולים Morel Primo 8 או רסיבר Denon AVR-X550BT רמקולים Canton movie 95 להבנתי בשתי האפשרויות יש דרך לבצע auto calibration (יש מגבלה במיקום הרמקולים). אשמח לדעת להערכתכם איזה שילוב יתן לי סאונד איכותי יותר/יותר …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Ghosthunter,

שלום, אני מעוניין לקנות מסף טלויזיה שיהייה עד 10K. הוא צריך להתחבר למחשב(מומלץ ע"י DVI), והוא צריך להיות או פלזמה או LCD. אני לא מבין כל כך מה ההבדלים ביניהם, אז אנא פרטו לי מה היתרוונת והחסרונות של כל אחד מהם. הבנתי שהLCD מגיעים לרזולוציות גבוהות יותר, אך עם ניגודיות(?) קטנה יותר. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by nizkor,

שלום לכולם. לפני מספר חודשים קניתי מקרן מסוג viewsonic pjd5233 היום קיבלתי משקפיי תלת מימד שהזמנתי מאיי ביי הם משקפיים אוניברסליות dlp link כמובן שהם תואמות למקרן, בהוראות הפעלה כתוב שבמידה ולא זוהה מקרן הם יכבו בתוך שתי דקות והם לא נכבו אז ככה שהבנתי שהם כן מתאימות. הבעיה שלי היא שהסרט שמוקרן מהמחשב שלי נשאר מחולק לשני חלקים. נכנסתי להגדרות של המקרן, הפעלתי תמצב של התלת מימד ועדין כלום. כאשר הורדתי את powerdvd גיליתי אופציה של תלת מימד וכשאני לוחץ הוא כותב לי לא זוהה התקן מסך תומך. אני אוכל תסביכים שעבדו עלי בחנות שאמרו שצריך רק משקפיים ומחשב ושעכשיו אני יצטרך גם נגן בלו ריי מה אני עושה? על הנגן חשבתי כי נכנסתי לאתר של ויוסוניכ וראיתי תמונה של משקפיים פלוס מקרן פלוס …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by TicTacToe,

האוזניות שיש לי כרגע גוססות ואני מעוניין להשתדרג. איה אוזניות לגיימינג עם 5.1 יש כאן בארץ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by eliorhid90,

שלום לכולם, אני חובב מוזיקה מושבע ואני רוצה להשקיע באוזניות איכותיות ואני מתלבט בין שני דגמים הראשון זה - beats solo 2 השני - sms audio steet by 50 מה ההבדלים ומה יותר כדאי לקנות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by avi2014,

אלחוטיים. קיים דבר כזה? שימושים עיקריים, מוזיקה בעיקר, פה ושם סרטים ומשחקים מידי פעם.. בעיקרון הייתי נעול על ה5500 אבל בגלל מצוקת מקום בחדר אני מחפש משהו יותר נקי(אלחוטי)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by intermaster,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לטלויזיה LED Full-HD. מה שחשוב לי בעיקר: גודל 46-50 אינץ. סמארט. כניסת USB - עדיפות ל 2 כניסות. רשת אלחוטית וחוטית. מבחינת אחריות - כדאי כמה שיותר - 3 שנים אבל לא חובה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by none,

Altec Lansing ATP4 או Altec Lansing 4100

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by BreezeNET,

שלום צריך המלצה לכ. קול איכותי (כרגע אני משתמש בכ. קול OB ) הדרישה שלי: שהוא יוציא 5.1CH(לפחות) דרך יציאה דיגיטלית(אופטית/קוואסיקלית). --זהו רק זה (בעיקר)חשוב לי. אני לא רואה סרטים דרך המחשב, אני שומע מוסיקה וצריך 5.1CH למשחקים. התקציב שלי עד 500 ש"ח ~ , רצוי זול יותר והעיקר שיהיה שווה את הכסף. נ.ב. --הכ. קול יתחבר לרסיבר.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by בית חולים גהה,

שווה לי לקנות מיני דיסק בחו"ל? איזה דגם? (מהמחירים של האתרים בארה"ב, לא לפי ישראל) חשבתי על סוני MZN1 או על סוני MZN10

25. אם כן-כמה זה אמור לעלות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים