אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש לדעת איזה מבין שני הסטים הבאים הינו היותר איכותי מבין השניים מבחינת איכות הקול: Creative INSPIRE 5.1 T5400 Altec Lansing ATP3 2.1 תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני צריך המלצה לסט 2.1 שיחובר למחשב. הרמקולים מיועדים בעיקר למוסיקה, רוק, אלטרנטיב וכו׳ ולמגוון ג׳אנרי הסרטים. התקציב הוא עד 800, עם עדיפות לסט שנמכר באזור המרכז (ת״א) תודה לכל המייעצים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חוץ מעניין הבלוטוס, יש הבדלים באיכות סאונד ובאסים בניהם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, השאלה בכותרת. האם קיימים כאלה שהם 2.1 או 2.0? אני יודע שללוג'יטק Z10 יש קיצורי מדיה אך אין לו שלט, ול-X13 של מיקרולאב יש שלט אך אין לו קיצורי מדיה. האם יש כאלה בטווח של עד 1000 ש"ח? עריכה: ראיתי משהו של לוג'יטק, אך זה לנייד וזה בהספק של 4W. אז לא אלו.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב ככה קניתי את האוזניות האלה היום בכלי זמר במבצע-215 שקל הכי זול בארץ נראה לי. האוזניות די טובות שוות כל שקל הצליל מצויין הבאסים מאוד הדוקים עמוקים הגבוהים מאוד מדוייקים(יחסית למחיר) טווח תדרים 12-28 נראה כאילו עשויים מחומרים איכותיים (האוזניות תוצרת סין). מתקפלות לגודל די קטן ונכנסות די בקלות לכיס של הג'ינס. נסעתי איתם באוטובוס והן חוסמות די טוב את הרעש של המנוע וגם בחוץ אפילו בלי מוזיקה יש חסימה טובה של צלילים ציון שלי 4.5/5 יחס תמורה למחיר 9/10 התמונות... [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם למה חשוב הכרטיס קול? לפי מה בוחרים? איזה כרטיס היתם מביאים לרמקולים האלה: HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II (מיועדים לשמיעת מוזיקה) ויש לכם אתרים שאני יוכל ללמוד קצת על הנושא?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לדעתי הזמרים הגדולים שהיו פעם פעם כמו מוצרט ,בטוהבן הם פשוט אנשים גדולים. וזה נורא שאם יש נוער ששומע מוזיקה קלאסית הוא נחשב לחנון, כל הנינט טייב הזה שהנוער שומע זה פשוט זבל. אני חושב שזה ממש לא טוב כי מה הייה בעוד 10 שנים או יותר אף אחד לא ישמע מוזיקה קלאסית יותר?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום צריך המלצה לכ. קול איכותי (כרגע אני משתמש בכ. קול OB ) הדרישה שלי: שהוא יוציא 5.1CH(לפחות) דרך יציאה דיגיטלית(אופטית/קוואסיקלית). --זהו רק זה (בעיקר)חשוב לי. אני לא רואה סרטים דרך המחשב, אני שומע מוסיקה וצריך 5.1CH למשחקים. התקציב שלי עד 500 ש"ח ~ , רצוי זול יותר והעיקר שיהיה שווה את הכסף. נ.ב. --הכ. קול יתחבר לרסיבר.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למכירה מורל אוקטב סיגניצר שמורים כחדשים. נרכשו לפני עשרה חודשים יינתנו עם קבלות ואחריות של היבואן הרשמי בארץ נמכרים עקב שדרוג לרמקול יקר במיוחד. מחיר מחירון לחדש: 14 אלף ש״ח. יימכר בהזדמנות במחיר מדהים לרציניים בלבד ישראל: 0547268914
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי השדרוג מופיעה ההודעה no audio output device is installed איך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שמתי לב כשאני צורב דיסקים לרכב, הרדיו דיסק קולט אוטומטית את השמות של השירים ומציג אותם כמובן על מסך ה LCD שלו. עכשיו שאני מביא את הדיסק ורוצה לשמוע את השירים במחשב, אין שמות אלא רק TRACK01 TRACK02 וכן הלאה. איך אני יכול לדעת את שמות השירים?? לא מצאתי שום דבר שנותן לי את שמות השירים אלא רק ללכת לרכב ולבדוק בעצמי... יש פיתרון? או שאני צריך למצוא איזה רדיו דיסק ביתי שישמיע לי את זה...כי אין לי :-\ משתמש רק במחשב ומגבר...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטלוויזיה בסלון עושה בעיות, יש שני קווים ברצדים בתמונה ובדקתי גם בתפריטים יש בעיות ככה שזה בטוח הTV.. השאלה אם יש אפשרות לתקן את מסך הLCD? אחריות נראלי שאין, היא כבר יותר מ3 שנים אצלנו. והייתי רוצה המלצה למסך 42 LCD הכי זול שאפשר למצוא היום תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לד full hd שימוש של טלוויזיה + סוני ולפעמים מחשב רצוי של פיליפס אלא אם יש המלצה למשהו אחר ואיכותי באותה מידה איך זו דרך אגב ב2500? [h=1]Philips 42PFL3108H LED[/h] מאפייני מפתח גודל מסך 42 אינטש טכנולוגיה LED Smart TV לא תלת מימד ללא High Definition Full HD DVB-T ממיר דיגיטלי כולל שנת השקה 2013 תאריך כניסה לזאפ 10/2013 מאפייני תצוגה רזולוציה 1920X1080 יחס ניגודיות לא זמין בהירות לא זמין תדר תצוגה 100 Hz זמן תגובה לא זמין זווית צפייה לא זמין יחס גובה לרוחב לא זמין מאפייני שמע הספק הרמקולים 2 x 10 Watt נגן מדיה פנימי סוגי תכנים תמונות , מוזיקה , וידאו פורמטים נתמכים לא זמין חיבורים כניסות אחוריות Scart - 21pin , USB , HDMI x 2 , VGA כניסות קדמיות USB …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם: Abit NF 7 -SL רמקולים: Logitech X-530 כאשר אני מחבר את הרמקולים לכניסות ה- 5.1 שלו, אני לא שומע בכל הרמקולים! כאשר אני מחבר את הרמקולים למפצל שקיבלתי איתם רק ליציאה הירוקה הרגילה של הכ. קול, אני שומע בכל הרמקולים, אבל אין חלוקת צלילים יפה כזאת כמו ב-5.1 איכותי. ובדרייברים ב-WIN אני מכוון את הכל האפשרויות על 5.1 בכל מקום אפשרי, גם ב- nvmixer וגם בדבר הזה של הWINDOWS עצמו. וכלום לא עוזר. יש לכם פתרונות נוספים? אולי שינויים בBIOS? ואם לא, האם קניית כ. קול PCI יפתור לי את הבעיה, כגון למשל Creative 7.1 24 bit? תודה מראש לכל העונים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המיני דיסק הזה כבר הרבה זמן והוא שירת אותי נאמנה... אבל בזמן האחרון כל פעם אני מקליט משהו הוא מחסל את הבטרייה תוך 3 דקות ואז הוא נכבה. שאני מפעיל אותו הוא מראה לי שהבטרייה מלאה ואז שאני מקליט שוב אותה בעייה אחרי 3 דקות היא מתרוקנת (לפי מה שהוא מראה) . מה עושים ?!??! שולחים לתיקון ?...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתבתי את הטווח אינצ'ים הזה כי אני לא באמת יודע את הגדול שאני רוצה. בעקרון אני יודע ש42 זה אחלה אבל שמעתי מאנשים שקנו 42 והם ממש מצערים על זה והיו קונים בכיף 46-52 אינצ' השאלה אם האינצ' עולה גם האיכות עולה בדרך כלל או שזה רק הגודל? המרחק צפייה הוא 3.6 (טלויזיה לסלון) התאורה בסלון היא רגילה, הטלויזיה תשמש לצפיה בערוצים(HOT+HD), סרטים בלו ריי, HD וכל זה.. לפעמים חיבור של מחשב, מצלמה או משהו כזה ואולי בעתיד חיבור קונסלת משחקים הטלויזיה הזאת תחליף טלויזיה CRT שעובדת מעולה עד היום ולכן היא תיהיה גם מספר שנים פה, אז רצוי משהו איכותי, טוב וברמה גבוהה עם כל האופציות שקיימות היום. תקציב אין בדיוק, אשמח לשמוע על הדגמים הטובים ביותר ולמה עדיף כל דגם.. אחרי שאני אקבל דגמים מומלצים אנ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגם Divx-1133 חיפשתי בנרות ולא מצאתי ... :-\
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו פה התנסה עם שני המכשירים ויכול לתת המלצות אישיות? יתרונות/חסרונות של המכשירים ביחס אחד לשני? קראתי מספר ביקורות אך עדיין קשה לי להחליט. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אז כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש אוזניות בתקציב של 500 ש"ח מקס' אני מחפש את האיכות הכי גבוהה שאני יכול לקבל (בתקציב) לסוג המוזיקה האהוב עלי (פירוט עוד מעט) הקטע הוא שאני שניסיתי ועברתי וניסיתי ועבדתי עם דיי הרבה אוזניות (הרבה שנאתי, הרבה אהבתי) ועכשיו כשאני מסתכל על המבחר באינטרנט אני משתגע ואפילו לא יכול להחליט איזה סוג (תוך אוזן, קשת...) איזו חברה... חשוב לי שזו תהיה מחנות איכותית עם נוחות של מימוש אחריות וחנות שנוח להגיע אליה (גר ברעות) לדוגמא קולומבו, כלי זמר, באג ועוד המון כמעט ולא מגביל........... סוג המוזיקה האהוב עלי הוא רוק, פאנק, מטאל, אלטרנטיב, אבל אני רוצה שהאוזניות יהיו טובות להכל כי לפעמים בא לי היפ הופ, טראנס, קלסיק, ואני רוצה להנות גם מהם. האוזניות יחוב…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לשדרג את מערכת הקול שלי, שכרגע מרוכבת מכרטיס קול "און בורד" ומערכת שמחוברת אליו ,ת'אמת כל עוד שומעים מוסיקה זה נחמד מאוד, אבל ברגע שמשחקים במשחקים זה כבר לא זה, לכן החלטתי להתקדם קצת. התקציב שלי הוא משהו כמו 900 ש"ח. השימוש הוא למשחקים ולסרטים, גם שירים אבל לא בשביל זה אני מתכוון להוציא כ"כ הרבה כסף. נתחיל בכרטיסי קול. אני לא ממש צריך את הכרטיסי קול המשוכללים עם מיליון יציאות. אני רק צריך כרטיס לחבר אילו את הרמקולים, שמתוכננים להיום 5.1 או 4.1. לא צריך שום יציאה אופטית וכאלה, אלא אם כן תשכנעו אותי שכדאי לי ושאני צריך, נכון לעכשיו אני לא רואה שום צורך בזה. אז גלשתי לי קצת והנה כמה כרטיסים שעלו על הפרק: 244 ש"ח - Hercules Gamesurround Muse 5.1 DVD 29…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! בעתיד הלא רחוק אני הולך להיות בעלו הגאה של אוטו חדש (טוב אולי לא כל כך חדש אבל זה לא משנה...). הדבר הכי חשוב לי במכונית זה הסאונד, כי היא עצמה לא תהיה שווה הרבה. התקציב שלי נע בין 2000-3000 ש"ח. אני לא מבין גדול במערכות סאונד לרכב ולכן אזדקק למעט עזרה. אני כבר יכול לומר לכם שהרדיו דיסק שאני מחפש לא צריך לקרוא MP3. גם מגבר הוא לא חיוני לגמרי, אבל אם תצליחו איכשהו לדחוק אותו בגבולות התקציב אשמח מאוד. תודה רבה! עומר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהתקנת כרטיס קול חיצוני מסוג ART - USB Dual Pre הבעייה שלי היא כך: כשאני מחבר את הכרטיס קול למחשב דרך כבל USB כפתור ON/OFF אחד נדלק (מתוך 2). אח"כ, כשאני מחבר את המיקרופון, לא מושמע שום דבר. כשמחברים את הרמקולים לכרטיס קול, מוזיקה המופעלת דרך המחשב נשמעת מצויין. מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן חברה, אני רוצה לחבר את המערכת הביתית למחשב.. הציוד שיש לי: -רסיבר -חמש רמקולים (סנטר, רמקולים אחוריים וקידמיים גדולים) -מחשב עם כרטיס קול משולב רגיל עכשיו, אני חיברתי את המחשב למערכת אבל אין אווירה קולנועית איך חיברתי? לקחתי כבל עם חוט שמתחבר לשחור ואדום ברסיבר ולמחשב כניסה רגילה של אודיו, בחיובר לרסיבר זה בV-AUX אבל השאלה פה למה אני מרגיש שאין אווירה קולנועית כלומר אני צריך לעשות משהו מיוחד יותר ממה שעשיתי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-