אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4000/906972 לפי דעתי חשוב שבפורום הזה יידעו שלמרות שהזן והאייפוד באים באותו צבע ועם כמעט אותה תוכנה קריאטיב המציאו אותה קודם נמאס לי לשמוע שהנגנים של קריאטיב הם בסך הכל חיקוי עלוב לאייפוד וזה מוכיח שזה ההפך...
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לטלויזיה LED Full-HD. מה שחשוב לי בעיקר: גודל 46-50 אינץ. סמארט. כניסת USB - עדיפות ל 2 כניסות. רשת אלחוטית וחוטית. מבחינת אחריות - כדאי כמה שיותר - 3 שנים אבל לא חובה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת^ ואם אפשר קצת פירוט על המכשיר, חוות דעת וכו' שבת שלום ותודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לשמיעת מוזיקה וסרטים אני גם מעונין לקנות רמקולים מדפיים ב-2000 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש לשדרג את מערכת ה2.1 האהובה שאני סוחב כבר קרוב לשש שנים (US Blasters.. אחלה של רמקולים) וחשבתי לשדרג כמו שצריך ולהשקיע סכום יפה במערכת. שימוש עיקרי- מוזיקה (אולי יתווסף כרטיס קול בעתיד) לצורכי שמיעה ונגינה, גיימינג וסרטים. משיטוט קל הבנתי שההרמן קרדון סאונסטיקס III מתחרה חזק בטווח המחירים הזה (בנוסף לחבר שרכש את המערכת ומאוד התלהב ממנה) ובנוסף המיקרולאב X16 שווה שמיעה... יש לציין שאני מתכנן ירידה לאילת בסוף החודש כך שאם יש רמקול בטווח מחירים קצת יותר גבוה אפשר להוסיף לשיקולים. אם לא- יהיה נחמד לקנות את המערכת בהנחה קלה *המחיר גמיש בקצת רק אם זה מאוד משתלם כמובן. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, ראיתי את הקופון על הרמקולים האלו ורציתי לדעת איך הם, האם שווה קנייה או שיש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה? המחיר זה 100, ו-40 ש"ח על משלוח. http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=4695&nldi=1000 המחיר שלהם בזאפ - 350 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מישהו שאני מכיר (יש לו חנות) הציע לי לקנות אצלו מתצוגה את ה HTR640 Onkyo ב 1000 שקל (נראה לי שזה ממש זול) עכשיו אני לא הכי מבין בריסיברים, אז אשמח להמלצות כרגע מה שיש לי זה טלווזית LED שמחוברת למחשב ב HDMI אין כבלים/לווין - ולא הולך להיות אם אני אקנה את הרסיבר יהיו רמקולים מן הסתם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לד full hd שימוש של טלוויזיה + סוני ולפעמים מחשב רצוי של פיליפס אלא אם יש המלצה למשהו אחר ואיכותי באותה מידה איך זו דרך אגב ב2500? [h=1]Philips 42PFL3108H LED[/h] מאפייני מפתח גודל מסך 42 אינטש טכנולוגיה LED Smart TV לא תלת מימד ללא High Definition Full HD DVB-T ממיר דיגיטלי כולל שנת השקה 2013 תאריך כניסה לזאפ 10/2013 מאפייני תצוגה רזולוציה 1920X1080 יחס ניגודיות לא זמין בהירות לא זמין תדר תצוגה 100 Hz זמן תגובה לא זמין זווית צפייה לא זמין יחס גובה לרוחב לא זמין מאפייני שמע הספק הרמקולים 2 x 10 Watt נגן מדיה פנימי סוגי תכנים תמונות , מוזיקה , וידאו פורמטים נתמכים לא זמין חיבורים כניסות אחוריות Scart - 21pin , USB , HDMI x 2 , VGA כניסות קדמיות USB …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז יש לכם המלצות? 300 ש"ח ומעלה נראה לי מספיק לא? (בשביל ידידה)
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים קיבלתי מסך 19" רחב חדש, והפכתי אותו לטלויזיה שלי במקום ה-20" הישנה שלי. אני צופה ע"י חיבור הממיר לכרטיס המסך שלי [ע"י Vivo] ומשתמש בתוכנה Dscaler לצפיה. זו תוכנה ממש לא נוחה, אבל זו התוכנה היחידה שאני מכיר שיכולה לשמש אותי לכך, אבל כמובן שיש תוכנות אחרות ובטח גם יותר נוחות, אז אני אשמח לקבל שמות של כמה כאלו מכם. תודה מראש גיא
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות לחדר כושר. השימוש העיקרי שלי בהם הוא שמיעת רדיו/פודקסטים כך שלא חשובה לי איכות השמע ברמה של FLAC וכו' מה שכן חשוב לי שהן לא יהיו in ear... אני לא יכול לסבול אוזניות בתוך האוזן.. יש לכם איזה המלצה לאוזניות כאלה בסביבות תקציב של 100 ש"ח? או שהתקציב נמוך מידי?
-
אני מעוניין לקנות IPOD עם 40GB אבל שמעתי שיש לו בעיות.. מהי הצעתכם? דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה על כרטיס טלוויזיה PCI-E בלבד, מכיוון שאין לי PCI פנוי על הלוח(mini-atx). אני רוצה את הכרטיס שיתן איכות תמונה מעולה הן בצפייה בשידורים והן בהקלטות. הכרטיס יחובר לממיר yes בכבל s-video. תקציב עד 300 שקל במקסימום החריגה. הכרטיסים שעליהם אני מתלבט הם: Gigabyte TV CARD GT-E8000 Compro VideoMate E500F AVerMedia AVerTV Speedy איזה כרטיס הכי מומלץ בלי קשר למחירים הכמעט זהים שלהם? מיהו הכרטיס שיתן לי את טיב האיכות בצפייה בשידורים ובהקלטות? יש עוד אופציות של כרטיסים? שאלה נוספת. עד עכשיו השתמשתי בכרטיס טלוויזיה ישן מאוד וצפיתי בשידורים דרך התוכנה הנפלאה Dscaler. אני לא אוהב במיוחד את כל התוכנות המעודרות שמגיעות עם הכרטיסים השונים, ולכן שאלתי אם אני יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדרך כלל שאני שומע מוזיקה (ואני מתכוון שומע ולא סתם מדליק כדי שיהיה משהו ברקע) אני מוריד את הגרילים. ובאמת שמתי לב שיש סאונד שונה טיפה , ובמיוחד שמתי לב לזה ב Inspire שלי : האם זה באמת משנה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת פרטים והשוואה בין הנגנים הבאים: 1. מה טוב יותר מבחינת שמע ? 2. מה טוב יותר מבחינת מהירות העברת נתונים למחשב ולהפך ? 3. איזה נגן מהיר יותר בהעברה משיר לשיר ? http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen60nomad&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=dell-dj-20new&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 תודה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר שלי קנה את המגבר RXV520 של YAMAHA. הוא רוצה רמקולים לחדר שלו, החדר יחסית גדול אבל עדיין מדובר בחדר אחד. עד 1200 שח... (וגם זה בלחץ) יש למשהו המלצות? רוב השימוש הולך להיות לסרטים וחיבור למחשב. צריך 5.1 תודה מראש! יניב
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב לא מוגדר סופית. יש 3 אופציות לתקציב- עד 700, עד 600, ועד 500 (כנראה שאם התקציב עד 500 אני כבר אקח ב-350 ש"ח את ה-SV2 USB מבאג). אשמח אם תציעו אוזניות לכל תקציב. השימושים של האוזניות יהיו הכל- גיימינג + מוזיקה + סרטים- כל אחד 33% (כולם עם חלק שווה) כרטיס קול מובנה בלוח האם GA-MA785GM-US2H, אבל אם יהיה צורך ויהיה הבדל מורגש באיכות אקנה כרטיס בין 160 ש"ח (ה- Audigy SE) למקסימום 300 ש"ח. אשמח אם יהיה מיקרופון, אבל לא חובה. אין לי בעיה עם שום חנות- באג, אייבורי, TMS, KSP, RSM, IQPC וכו'. מה דעתכם על ה- SteelSeries Siberia V2 USB? שמעתי שהן מעולות ויש ואתן בבאג תמורת 350, חשבתי ללכת על זה. או שיש אוזניות עדיפות עד 500 ש"ח? *אל תשכחו שהתקציב לא מוגדר, ואשמח לקבל 3 המלצות-…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני אפתח בבקשה ממנהלי הפורום - נא לא להעביר נושא זה לפורום אודיו. פתחתי שם את הדיון הזה במקור. 600 צפיות ואף לא תשובה אחת. חיפוש בפורום אודיו אחר דיונים דומים העלה גם הוא נושאים שנותרו ללא תשובה אחת לרפואה. מכיוון שאני יודע שיש בפורום זה לא מעט גיימרים, אולי אחד מהם יוכל לעזור לי בשאלה שלי. אז יש לי שאלה לגבי אוזניות סראונד למשחקים: נתקלתי בביקורות על האוזניות כדוגמת Logitech G35 שאמורות להיות 7.1 וירטואלי. כל הביקורות שיבחו את האוזניות האלה, אבל במהלך הקריאה גיליתי שלא מדובר בסראונד אמיתי, אלא בוירטואלי. כלומר, בכל אוזן יש רק רמקול אחד, ותחושת הכיווניות מתאפשרת ע"י מניפולציה של התוכנה. השאלה שלי: האם הסראונד הוירטואלי הזה באמת טוב כמו אוזניות סראונד אמיתיות ע…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה היה מבצע MEEWHAT (משלמים 20$ ומקבלים אוזניות בשווי 35$ ומעלה, בהגרלה). אני קיבלתי את הדגם הכי טוב שלהם cc51, שעולה 90$. השתמשתי באוזניות הרבה, ואחת מהם נשברה לי, באשמתי (הם נפלו הרבה, קיבלו הרבה מכות מקירות וכו'. לא שמרתי עליהם במיוחד). פניתי לשירות לקוחות שלהם, וחוץ מתמונה של האוזניות השבורות הם לא ביקשו כלום- אפילו לא לשלוח אותם אליהם! הם רצו להחליף לי אותם , לא לתקן. הייתה בעיה קטנה- לא היה להם את הדגם שלי בשחור, אז הם הציעו לי את הCC51P, אותו דגם, רק עם מיקרופון (זה עולה בערך 5$ יותר). שבוע אחרי שפניתי אליהם האוזניות היו אצלי (החברה ממוקמת בארה"ב). ללא כל ספק, יש להם שירות לקוחות מושלם, הכי טוב שראיתי עד היום. בקשר לאוזניות, אני לא ממש מבין במושגים טכניי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי טלוויזית LED 42LS340Y של LG אני מוריד סרטים בפורמט MKV. לפעמים הכל בסדר, ולפעמים הטלוויזיה לא תומכת בסאונד. עדכנתי את הפירמוור של הטלוויזיה וזה לא עזר. יש אפשרות לטפל בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה הגעתי למסקנה שעלי לשדרג את האוזניות של האיי פוד, כי הם מרשרשות כשעולים מעל 70%...ובכלל באוטובוס וכשיש רעש אני צריך לפוצץ ת'אוזניים בשביל לשמוע את המוזיקה... לכן פתחתי נונשא בקשר לרכישת אוזניות, שבמהלכו הגעתי למסקנה שהאוזניות בשבילי הם הPX של סנהרייז (בהתחלה חשבתי על ה71 של סוני אבל אני לא רוצה אין איר, לא נראה נוח) ההתלבטות שלי היא כזאת: PX100 VS PX200...ה100 הם פתוחות, כך שצלילים יוצאים ונכנסים..ושוב צריך לפוצץ ת'אוזניים- למרות שלפי מבחנים באתרים בחו"ל, הם האוזניות האולטמטיביות עם צליל מדהים..כמו כן איכות הרכבה וחומרים מעולה- בקיצור אוזניות ששות את הכסף שלהם. ה200 הם סגורות, ולפי טענות המבחנים, הם לא כל כך נוחות, והבאס בעייתי..ויש משהו עם העובדה שהם סגור…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שהמגברים שלהם רעים בקטע טוב. המגבר שאני מדבר עליו אני יכול לקבל אותו ב600 שח ורמה שלו הוא יכול להגיע בעוצמה שלו למגבר של 2000 לפחות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס ASUS Xonar Essence ST עכשיו שמתי לב בתוכנת שליטה שלו יש דבר שנקרא סמפל רייט והוא נמצא על 96Khz השאלה איפה הכי טוב לשים אותו כי רוב השירים שאני שומע הם 44Khz / 48Khz
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-