אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מה המומלץ ביותר כיום ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, למרות שהתנסתי בכמות נכבדה של ציוד, והיה ואף יש ברשותי עדיין ציוד ברמה מכובדת לחלוטין, תמיד ניסיתי לשמור על קשר למציאות ולא לרוץ אחרי דברים שבשמיים (להשקיע אלפים בכבלים, תשתיות חשמל, מעמד אודיופילים למיניהם וכו'). לא פעם אני קורא דברים רבים שפשוט מעצבנים אותי. לדוגמא כשמישהו שאין לו מושג בסאונד ורוצה להתחיל עם אוזניות של 1000 שקל, ישר קופצים ואומרים לו שבלי מגבר איכותי הוא לעולם לא יינצל את האוזניות ולא ייהנה מהם, ברור שזה לא נכון. דבר נוסף שמעצבן אותי הוא שהרבה פעמים כשבא מישהו ומבקש המלצה על כרטיס קול איכותי למוזיקה אומרים לו מייד שהוא צריך לקחת DAC חיצוני פשוט כי זה יהיה הדבר הכי טוב. בתקופה האחרונה יצא לי לשמוע כמות נכבדה של DAC'ים למיניהם במחירים שונים (רו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחדשתי היום ב-LG 32LD460 TA.AMFILH לפי מה שקראתי בפורום ובחיפוש מעמיק בגוגל הבנתי שכנראה קיבלתי פאנל IPS ALPHA לפי האות "I", נכון? בכל מקרה חיפשתי מידע כדי לדעת את הנקודות החזקות והחלשות של הפאנל הזה ע"מ לנסות ולכייל אותו באופן המיטבי. אשמח למידע נוסף תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח לכייל את השלט של יס לטלויזיה שלי.. ניסיתי: ללחוץ עד שיהבהב פעמיים > לשים קוד >לנסות לכבות ללחוץ עד שיהבהב פעמיים > לשים קוד > ללחוץ שוב עד שיהבהב פעמיים > לנסות לכבות עשיתי גם עם ה991 וה993! השלט פשוט לא רוצה לעבוד עם הטלויזיה.. למישהו יש ניסיון עם הטלויזיות האלה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון מבחינה של עוצמה/איכות צליל 1- PHILIPS A3.500 1000W http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_233&products_id=674 2- Luxeon lx-998h http://www.pchardware.co.il/docs/pd1018329433.htm 3- Creative Inspire 5300 5.1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155&products_id=607 4- Altec lansing ADA-880W http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_7_156
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נמעס לי לשוטת ברשת בחיפוש אחר עוד אתר "פירסומי" שידחוף לי איזה דגם מעפן. רוצה אתר או שניים שבאמת יכולים להביא כמה שיותר יחס נטרלי ואינפורמטיבי (כמו gsm arena לפלאפונים). אמת מידה לשוק הרחב. שיהיה אולי משני קטגוריות נפרדות: משחקים ומוזיקה. ואפשר אולי לנעוץ אותם איפה שהוא בסטיקי על מנת שאנשים שלא יודעים יכלו לקבל קצת רקע? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 עם מקום של 512 מגה...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. יש לי רסיבר YAMAHA עם כניסה לפטיפון, אני מניח שזה אומר שאני לא צריך לקנות פונו סטייג', אלא אם כן אני לא אוהב את הצליל או רוצה צליל שונה? 2. בחלק האחורי של המגבר יש כפתור שמעביר בין MM לMC, מזה אומר? 3. איזה מעמד צריך לפטיפון? 4. מזה ראש MC? אני רואה מלא פוסטים על זה, ואין לי מושג למה הכוונה. מה היתרונות/חסרונות שלהם לעומת ראשים אחרים ומה הופך אותם לכל כך מבוקשים? בנוסף, מה הטווח מחירים של הראשים האלה? 5. יש משמעות לגובה השידה שעליה מונח הפטיפון?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים שמתי לב שיצאו דריברים חדשים לכרטיס הcreative live value שלי (מחכה לזה כבר מההדרייבר האחרון שיצא עם יציאת win xp) אולי חלקכם כבר יודעים על זה אבל לאלה שלא וחשובה להם מערכת הקול שלהם אז הנה הלינק היש עדכון לדרריברים ולחבילת התוכנות שהן: play center 3,recorder,sround mixer,mini disc center,remote center תהנו
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, מקווה שכתבתי את הפוסט במקום הנכון. אני מחפש המלצה לאוזניות אלחוטיות שיאפשרו לי לשמוע תכנים של הוט (ממיר FIBERBOX). ראיתי המלצה בזאפ לאוזניות האלה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741130 מישהו מכיר? איך זה אמור להתחבר לממיר \ טלויזיה? אודה מאד לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב שלי יש 3 אופציות COAX חיבורי MINI PL שעם מתאם אני מחבר אותם ב RCA למערכת קולנוע ו S/PIDF מה ההבדל באיכות הסאונד בינהם ? המערכת קולנוע היא רסיבר HARMAN/KARDON AVR 142 וסט רמקולים (לא סטייליטים ) של JAMO ועוד סהב וואפר של פיוניר מה עדיף COAX או שלושה כבלים של MINI PL ל שני RCA (ברסיבר מוגדר כ 6CH DIRECT) במצב COAX כמו במצב HDMI והחיבור S/PIDF יש כול מיני אופציות ... לוגיק 7 (וכמה תתי מצבים) דולבאי סאראונד ( וכמה תתי מצבים כמו פרו וכאלה ) ו DTS NEO 6 (וכמה תתי מצבים) מה הכי טוב ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המקרן קול הזה אבל מכל הסקירות שראיתי וקראתי, הבנתי שלא ממליצים עליו לשמיעת מוזיקה כי יש בו חוסר של צלילי MIDS. האם זה נכון? האם יש למישהו את המקרן הזה ויכול להגיד איך שומעים בו מוזיקה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס קול , ורציתי לשמוע דעה של אנשים לגבי כרטיס קול שיתאים בעיקר לצפייה בסרטים אבל גם שיתאים למשחקים ומוסיקה. כרגע אני שוקל לקחת את ה- creative x-fi extremeMusic. אבל אשמח לשמוע אולי על חברות אחרות של כרטיסי קול חוץ מאשר creative אם יש כאלו שהכרטיסים שלהם שווים בדיקה. תקציב - 1000 ש"ח.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יצא מבצע בממון על הטלויזיה הבאה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=786338 הטלויזיה + מתקן תלייה על הקיר ב 1450 רציתי לשמוע חוות דעת על הטלויזיה ובכללי על האיכות של METZ תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, בסופו של דבר קניתי את ה 47LK530Y של LG ואני די מבסוט, רק שיש לי איזושהי בעיה - כשאני מחבר את המחשב ושם על רזולוציה של 1920*1080 הדסקטופ נחתך בקצוות (כאילו הרזולוציה לא מתאימה) וכשאני מוריד לרזולוציה של 1366*768 זה בסדר גמור - מישהו נתקל באותה בעיה ויודע איך לפתור?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנראה בעוד כמה שנים נתחיל לראות מסכי ליזר כן כן שמעתם נכון, אומרים שהם חצי מהעובי של הפלסמה והLCD, חצי מעלות הייצור, כלומר חצי מחיר (בתקווה), 75% פחות צריכת חשמל ופי 3 יותר צבע!! בעוד שבטלוויזיות שקימות כיום יש כ-30% מכמות הצבעים שהעין האנושית יכולה לקלוט לליזר יהיו כ-90% מהצבעים!! לקישור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4489
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כף יהיה black friday בבאג... ולכן אני רוצה לקנות אוזניות (black friday זה מנהג באמריקה שקצת לפני הקריסמס יש הרבה הנחות ודברים בחינים, הם לא אומרים מתי זה עד ממש לפני... לפי מה שהבנתי יהיה הנחות של איזה 30 אחוז, ו1+1 למניהם) הינה הטופס- תקציב : 600 שקל ככה (כי בבלאק פירדאי יהיה 1+1 או הנחות די גדולות לפי מה ששמעתי ולי יש איזה 400) חריגה : עדיף ממש שלא יד ראשונה/שנייה : ראשונה ורק מבאג! (כי יש הרבה מאוד מבצאים, וגם ביטוח של שנתיים) חברה מועדפת : אני די אוהב AKG, אבל יהנה לנסות דברים חדשים סוג מוזיקה : רוק, מוזיקה אירית, קלאסית, יפנית (סוג של גיטרה חח), כינור אני אוהב, היפהוף שימוש : מוזיקה, ללכת איתם באוטובוס, רחוב (פחות בבית אבל גם), ו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זהו התייאשתי !! העברתי את הכרטיס קול ממחשב שמותקן עליו XP שעבד בצורה מושלמת ל מחשב יותר חזק עם wiz7 64 . ביטלתי את הכרטיס קול הפנימי בביוס ,נסיתי לעלות ריזון או כל תוכנה אחרת ...אין קול ואין עונה אני מקבל הודעה "הכרטיס קול הפסיק לעבוד " אחרי ריסטרטים ובלגנים ,עובד לכמה דקות ואז נתקע נסיתי לבצע הסרה והוספה של הדרייבר , החלפה לשקע USB אחר אבל שום דבר לא עובד . עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני מחפש סט רמקולים 2.1 או אם אפשרי, אפילו מערכת סטריאו טובה בתקציב של 800 ש"ח. חשוב שיהיה סטריאו ולא סראונד, השימוש העיקרי הוא מוזיקה אלקטרונית (באסים חייבים להיות נקיים גם בווליום גבוה, זאת הסיבה העיקרית שאני רוצה להחליף את הLogitech X210 שלי) בחדר יחסית קטן. 2 דברים שהם פלוסים גדולים מאוד עבורי - א. אפשרות לחבר אזניות לסט במקום למחשב. ב. שלט. כמובן שמערכת עדיפה אבל אני לא יודע אם יש משהו באמת שווה בטווח המחירים הזה. תודה אגב, בטעות פתחתי נושא זהה בפורום ציוד היקפי, אשמח אם הוא יימחק במידה וזה מפריע.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי שאני הולך על המכשיר - יש לי 3 חנויות שאני יכול לקנות מהן. חנות ראשונה - pdastore - מחיר נמוך בכ-500 שקל, מעט מוזר. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh340&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 חנות שנייה - באג, חנות אמינה מניסיון. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1109&scat=268&tcat=33 חנות שלישית - ארקדייה, המיקום שלהם מוזר ומלחיץ! ואני לא מת עליהם משום מה.. לא יודע למה... http://www.iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=H340&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0 מאיפה כדאי ולמה? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
CREATIVE T6060 LOGITECH X540 ATP3 X2 אני דיי בטוח שה-ATP3 שיש לי עכשיו, אבל אני רוצה דעה יותר מקצועית. יש לי עכשיו "כאילו סראונד" עם 2 סטים של ATP3 אחד מקדימה ואחד מאחורה. הבעיה היא שבגלל העיצוב הבלתי ניתן לתליה שלהם והחוסר במקום בקיר האחורי בגובה נורמלי לתליה, אז אין לי איך למקם את ה"אחוריים" של ה-ATP3 ויוצא שהם באמצע החדר על שולחן, זה נותן בסופו של דבר צליל היקפי ממש לקוי ואם אני יושב על המיטה (שצמודה לקיר האחורי) יוצא שכל הסאונד בא מקדימה. בגלל זה רציתי לקנות סט רמקולים שניתן לתליה על הקיר בחלק העליון כמו 2 הסטים הראשונים שרשמתי קודם. אבל כמובן שאני לא אשלם כסף בשביל לקבל ירידה בביצועים, ואם באמת ה-ATP3 בצורה מורגשת יותר איכותי מהם אז אני ארד מהרעיון, סך הכל סרטים וסדר…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה.. החלטתי שכשקרוב משפחה יגיע לארץ מארה"ב, אני אבקש ממנו להביא לי גם נגן אמפי3. נכנסתי לאתר של רשת חנויות גדולה בארה"ב, Comp-U-Plus, כי יש להם סניף קרוב לבית שלו, ומשם התחלתי להתבלבל יש את 2 הנגנים האלה, בהפרש של דולר: 5 ג'יגה וזה: 6 ג'יגה ודווקא ה5 ג'יגה עולה דולר יותר. השאלה היא מה לעזאזל ההבדל ביניהם? הLounge אומר שהוא בא בלי תושבת\מטען? (אם לקשר לפירוש האמיתי של המילה) ואחרי הסוגייה הזאת.. האוזניות. איך הבדלי המחירים בין הארץ לארה"ב? המבחר שונה? וכמובן, מה מומלץ: אני לא אודיופיל. ממש לא. אני מסתדר יופי במחשב עם איזה Creative 128 ואוזניות צוואר של סוני. אף פעם לא ממש אהבתי אוזניות בתוך-האוזן, זה פשוט נראה לי ממש מגעיל אם מישהו מבקש את האוזניות שלך, ושמעת…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי את ה-X-FI Extreme gamer Fatality,(עוד לא קיבלתי אותו) וכרגע מותקן לי במחשב האודיג'י 2ZS פלאטינום.אני לא רוצה לוותר על הפאנל הקדמי שלו עם הכניסות והיציאות,מצד שני האקס פיי לא יכול להתחבר אליו..(במסורת קריאטיב,יש לו פאנל קדמי משלו שמעלה את המחיר בצורה מטורפת) אם אתקין במחשב את האקס פיי לצד האודיג'י,האם הם יוכלו לחיות בשלום אחד עם השני? או שיהיו לי בעיות של התנגשויות ובעיות דרייברים? בימי הפנטיום 1 שלי לפני 10 שנים,היו לי על מערכת הפעלה windows 95,שני כרטיסי קול-האחד SB LIVE 4.1, והשני AWE64,הם עבדו ללא דופי וללא שום בעיות.כל מה שהייתי צריך זה לבחור בלוח הבקרה של הוינדוס איזה מהם אני רוצה שיהיה הפעיל,וזה עבד מצוין. איך היום זה יפעל? מישהו כאן ניסה דבר כזה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעונין ברכישת מערכת רמקולים 5.1 כולל סאב שתשמש אותי למוסיקה וסרטים. קנייתי כבר רייסבר Marantz SR-4400 לא משנה לי אם הרמקולים יהיו כחבילה אחת של 5 + סאב או לקנות כל חלק בנפרד - סנטר, קדמים, אחוריים התקציב הוא בין 1500 ל 3000 ש"ח לרמקולים אני גם מעונין בהמלצה על חנויות טובות באזור נתניה בהן אני יכול לשמוע את המערכת
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מצטער שאני פותח את ת'ארד פשוט כבר יש 74 תגובות על התארד הקודם שלי. ויש לי שאלה שלא ממש קשורה לנושא הקודם. דבר 1: מישהו שמע חדשות לגבי הקלקול בחלק מהמכשירים של דור 4? והחשוב: רציתי לדעת מהו העיקרון שבגלגל החדש במכשירי הדור ה-4, שמאפשר יותר נוחות כביכול ומציאת שירים מהירה יותר? והאם הוא דולק בחושך? וגם לגבי התפריט של הנגן, לא ראיתי בתמונות שהתפריט עשיר כ"כ. הוא די דליל לעומת ה-iriver. יש אקוויליזר? ומה מוצג כששומעים שיר חוץ מהזמן ושם השיר? אפשר להגביר/להחליש באסים? לבחור איזון סאונד לכל צד? סגנון ניגון?(קלאסי,ראפ,טכנו וכאלה...). אפשר לעשות תיקיות לסגנונות שונים? או לעשות תיקיה של שירים שאני במיוחד אוהב? מה האפשרויות שאפשר לבצע במכשיר? חוץ משעון,לוח זמנים,ומשחקים. אני מת…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-