אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש ברשותי במחשב בחדר שינה רמקולים לוג'יטק X540 , אני מרוצה מאוד מהם, אני מתה עליהם! אני רוצה לקנות אותו סט 5.1 למחשב טלויזיה בסלון. הייתי רוצה לקנות את ה540 אך לוג'יטק המפגרים הוציאו את הדגם מהשוק וכרגע יש רק את הדגם המחליף שלו Z506, שגם קיבל ביקורות רעות גם ללא שלט (לסאבוופר ולסאוונד) והכי גרוע לא ניתן לתליה על הקיר. הרעיון הוא לתלות את כל הארבע על הקיר. לצערי אני לא מוצאת משהו טוב יותר מהלוג'יטק 540, מיקרו לאב אני לא מוצאת ביקורת אחת באנגלית באינטרנט. קרייטיב והחיבורים שלהם שיהיו בריאים - לא ראיתי צורת חיבור כל כך גרועה כמו שלהם. אשמח לשמוע מכם על המלצות ל5.1, במידה ואצטרך כרטיס קול יש לי כבר Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e כך שבמידה ובאמת אצטרך, אוכל להעבי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם :hi: אני רוצה לקנות טלוויזיה LED בגודל 40/42 אינץ' Full HD מצאתי שני דגמים שמאוד התחברתי אליהם והם: Toshiba LED 40PU200 הטלוויזיה הזאת מגיעה ב40 אינץ', המיוחד בה שאפשר לחבר USB לטלוויזיה וזה קורא סרטים כמעט בכל פורמט אפשרי ובנוסף לכך גם תומך בתרגום. מה שמצאתי מוזר בה זה שהניגודיות צבע שלה זה 30000:1 שזה מאוד מאוד מוזר ונמוך לטלוויזיה חדישה כמו זאת. לעומת זאת, Toshiba LED 40PB200 בעיקרון התוכן כמעט אותו דבר למעט USB שכאן קורא תמונות ושירים ולא סרטים בכלל. אבל, בדגם הזה הניגודיות צבע הן 4,000,000:1 שזה הבדל ענקקקק לעומת הדגם הקודם... רציתי לשאול אתכם חברים יקרים, מה אתם אומרים? מה דעתכם בעניין? האם ניגודיות הצבע משחקות את המשחק בדגמים האלה? (אני ראית…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה העניין הוא כזה כמו שתמיד קורה(לפחות לי לאחר תקופה) אוזנייה אחת נדפקה לי מהאוזניות שמקבלים עם הגלקסי S3, אז מה שרציתי לשאול לגבי המלצות לאוזניות(לא בהכרח IN EAR) עם מיקרופון לשיחות ועם איכות השמע הכי טובה שניתן למוסיקה עד 200-250 שקלים. בתודה מראש על ההמלצות.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לאוזניות קטנות (שנכנסות לאוזניים, או יותר טוב שמתלפפות סביב האוזן) ואיכותיות כמה שיותר למוסיקת רוק עד 300 ש"ח.. אני מניח שזו בקשה שיהיה קשה לממש, אבל אני רוצה שיהיה להן באס, לא כמו כל האוזניות האלה נטולות באס לחלוטין. דגש על נוחות, בעקרון הן מיועדות לנסיעות ולהצגות של בית הספר (). יש לציין כי אם יהיו אוזניות ממש, אבל ממש מעולות ב 350 לדוגמה אז אני אהיה מוכן לחרוג. כמו כן האוזניות חייבות להיקנות במהירות (או ביום שישי או ביום ראשון הקרובים), התקציב שלי הוא לאוזניות הוא ברוטו, כלומר שאם המשלוח עולה סכום מסויים התעלמו ממנו.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות אוזניות במחיר פלוס מינוס של 250 שקלים (לחבר למחשב) ראיתי את האוזניות הבאות בזאפ עם ביקורות טובות http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=479886 אין לי מושג כל כך לגבי האיכויות של הדגמים והחברות השונות האם אלה אוזניות טובות ואיכותיות? אשמח לקבל חוות דעת או המלצות אחרות במחיר סביר תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בסביבות ה 2500 ש"ח ואני רוצה לקנות נגן MP4 יש לכם המלצות??? תודה לעוזרים!
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לרסיבר אצלי בחדר, המרחק בין המחשב לרסיבר הוא 10 מטר כבל אודיו, וכשאני רואה סרט נוסף לאודיו של הסרט מין רעש לוואי, איך אני מבטל אותו ושאני עדיין ישמע את הסרט עם עוצמה נורמלית.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה מה שלומכם החלטתי לבינתיים לזנוח את נושא האודיו הדו ערוצי(צריך להשקיע יותר מדי כסף כדי להגיע לאיכות שתספק אותי), ולהתמקד באוזניות. אני צריך יעוץ והכוונה בנוגע לרכישת אוזניות, התקציב כאמור נע סביב ה1000 ש"ח. יש לי מס' מועמדים כמו הAKG 601 (שהמחיר שלו נהיה נגיש יחסית לעבר), או SENN 595 (שנהיה פחות נגיש תקציבית) וגם AT 900 בקניה מחו"ל(בעייתי במקצת). אני מעדיף לא להתעסק אם מגברים נכון לרגע זה(אולי בעתיד). כמו כן השמח לקבל המלצה לכרטיס קול איכותי או DAC חיצוני אם הגברה בילט אין(בתחום הזה אין לי יותר מדי מושג, כך שאני גם לא יכול לתת תקציב מוגדר). יד שניה גם אופציה. תודה. elias
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא רואה את הרמקולים האלו יותר בזאפ ? הם נמכרו יפה ב 1200 שקל בהרבה אתרים ועכשיו אי אפשר למצוא בשום מקום? למה זה יש תחליף? אני לא רואה שום דבר די רציתי לקנות את הרמקולים האלו
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית: http://www.rde.co.il/Product.aspx?productid=2822 ואני מתכוון לחבר אותה למחשב בלבד..האם אני צריך בשביל זה כבל HDMI ??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים חדשים המערכת שיש לי כבר מקרטעת.. הרבה מוזיקה ומשחקים זה בערך השימוש שלי במחשב הזה.. אם אפשר אז שיהיה גם סאבוופר מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רוב הכעס שלי מופנה כלפי עצמי כיוון שלא התעמקתי מספיק בפיזיקת העבודה ובניה של רמקולים אלא רק הסתפקתי בקריאה שיטחית של כתבות והסברים בפורומים שמהם קיבלתי את הרושם שRMS הוא המדד שקובע את העוצמה האפקטיבית שרמקול מוציא (הייתי כנראה צריך לחפש SPL ולא WATT)... לפני זמן מה פתחתי כאן בקשה להמלצה על רמקולים שעוצמת הקול המינימלית שהם יוציאו תהיה לפחות כמו ה CREATIVE SBS 370( עשרים וואט RMS), ההמלצות שקיבלתי היו על מיקרולאב וספציפית על הM200 (שלכאורה יש לו 40 RMS, סיפרה שהרשימה אותי והשלתה לחשוב שמדובר בתפוקה גבוהה פי שתיים מהSBS), אבל היום, כשחיברתי את המערכת למחשב, התוצאה שאני מקבל חלשה בצורה ניכרת(!) ממה שביקשתי. איך ולמה?!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים יש ברשותי רמקולים של מיקרו לב 9C ואני רוצה להשתמש בהם עכשיו אני צריך ככה בשבילהם: כבל RCA אדום שחור וחיבור כזה כמו של מעריך של אוזניות יש ברשותי כבל כזה,ויש ברשותי כרטיס קול של ASUS XSNDER 7.1 אני מחפש לקנות כבל שמתחבר בן בוקסה לבוקסה מוזהב כזה. לכן אשמח אם תוכלו להביא לי את שמו , ומאיפה ניתן לרכוש. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היום קיבלתי את המכשיר שלי , אז כמה רשמים ראשונים : איכות הקול: נשמע טוב למדי , אין לי שום דבר להשוות אליו חוץ מהsoundblaster live שלי וזה מאוד קשה להשוות כי לsoundblaster יש יציאות הרבה יותר חזקות אבל בכלליות אני חושב שהבאס שלו טיפה יותר חזק ... אני גם לצערי חייב להשוות על רמקולים Ispire 5200 שהם גם לא שיא הדיוק שקיים , עכ"פ אם יזדמן לי איזה איפוד אני אוכל להשוות , אבל בכלליות האיכות סבבה. ממשק : הממשק הגיוני ופשוט מאוד , יש תפריט ראשי אחד שממנו יורדים לתוך תפריטים אחרים בצורה מאוד הגיונית , מה שמאוד מעצבן זה הגלגל ווליום שיש לו התנגדות מאוד גבוהה ויש להפעיל לחץ רב כדי לסובב אותו, יתכן שזה רק בנגן שלי או שזה יהיה יותר קל עם הזמן אבל זה בהחלט מפריע בשינוי הווליום. מסך: ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, למרות שהתנסתי בכמות נכבדה של ציוד, והיה ואף יש ברשותי עדיין ציוד ברמה מכובדת לחלוטין, תמיד ניסיתי לשמור על קשר למציאות ולא לרוץ אחרי דברים שבשמיים (להשקיע אלפים בכבלים, תשתיות חשמל, מעמד אודיופילים למיניהם וכו'). לא פעם אני קורא דברים רבים שפשוט מעצבנים אותי. לדוגמא כשמישהו שאין לו מושג בסאונד ורוצה להתחיל עם אוזניות של 1000 שקל, ישר קופצים ואומרים לו שבלי מגבר איכותי הוא לעולם לא יינצל את האוזניות ולא ייהנה מהם, ברור שזה לא נכון. דבר נוסף שמעצבן אותי הוא שהרבה פעמים כשבא מישהו ומבקש המלצה על כרטיס קול איכותי למוזיקה אומרים לו מייד שהוא צריך לקחת DAC חיצוני פשוט כי זה יהיה הדבר הכי טוב. בתקופה האחרונה יצא לי לשמוע כמות נכבדה של DAC'ים למיניהם במחירים שונים (רו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש דרך טובה ואיכותית לעשות זאת. בזמנו כשהיה לי אייפון הייתה תוכנה פשוטה במחשב שפשוט הייתה מדמה מוצר AIR PLAY והייתי מזרים ללא בעיה. כרגע, עם הנקסוס 4 שלי אני לא מצליח לעשות זאת. שמעתי על כל מיני אופציות כמו מקלט USB קטן שמתחבר למחשב ובעזרתו אני מזרים למחשב מוזיקה, יש עוד דרכים? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש דיסק טראנסים טוב, לבית, למישהו יש המלצה בישבילי כי אני ממש לא מכיר שירים . :dJsmile: .
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים שמתי לב שיצאו דריברים חדשים לכרטיס הcreative live value שלי (מחכה לזה כבר מההדרייבר האחרון שיצא עם יציאת win xp) אולי חלקכם כבר יודעים על זה אבל לאלה שלא וחשובה להם מערכת הקול שלהם אז הנה הלינק היש עדכון לדרריברים ולחבילת התוכנות שהן: play center 3,recorder,sround mixer,mini disc center,remote center תהנו
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 עם מקום של 512 מגה...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקר לשמיעת מוזיקה-סרטים וגם למשחקים... עריכה: האם אני אצטרך להחליף כרטיס קול כדי לנצל את מלוא הספק הרמקולים? כרגע אני משתמש בVIBRA 128 של CREATIVE...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=393 זה המחיר הכי נמוך שמצאתי לפי מה שהבנתי הוא הנגן הכי טוב בשוק אז יש לי כמה שאלות לגביו: מאיזה חומר הוא עשוי? שווה להוסיף עוד 70 שקל ולקנות מpandas שזו חנות מוכרת במקום לקנות אוזניות איכותיות יותר? מה שנותנים באתר זה החבילה המלאה? אין לי מושג איזה חיבור usb יש לי וקניתי את המחשב לפניי ארבע שנים, הusb יתאים או שאני צריך לקנות כרטיס? מה דעתכם עליו? עריכה: אני יכול להחליף את הסוללה וההארד דיסק של הנגן מבלי לשלם הרבה כסף לחברה? איפה אני יכול לקנות מוצרים נוספים לנגן? כמו סוללה(בהנחה שאפשר להחליף), נרתיק, שלט וכו'.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי השלט של zen touch יגיע לארץ הקודש.?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
??? אני מעוניין לחבר את הממיר הדיגיטלי של הלווין למחשב - במקום טלויזיה. האם יש צורך בכרטיס טלויזיה? בהנחה שמדובר בצפייה באמצעות ממיר דיגיטלי, האם יש חשיבות לסוג הכרטיס או שניתן לרכוש כרטיס מתחום המחירים הנמוך (200 שח)? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. במערכת הקולנוע הביתי אני משתמש במוצר I MON כשלט רחוק. מערכת ההפעלה שמגיעה עם השלט היא IMDIAN HD שהיא מערכת נוחה עבורי. הבעיה היחידה היא שכשאני מציג סרטים בהם קבצי התרגום הם כקובץ נפרד מקובץ הסרט בפורמט SRT לא מוצגות לי הכתוביות כמו שצריך אלא באותיות סיניות. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה CREATIVE INSPIRE 2500 ששמעתי אותם והם מעולים! יותר מהמערכת סטריאו 2.2 שלי או CREATIVE INSPAIRE G380 2.1 שאני לא מכיר אותם.. שתי המערכות הן 2.1 ועולות בסביבות ה340 שקל.. מה עדיף? תודה. ד"א לאן נעלם הנושא הקודם שכתבתי?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-