אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז ככה, כרגע יש לי מערכת Creative 7900 וכרטיס קול audigy 2 value.. + מגבר ישן 2.1 של פיוניר ו2 רמקולים של פיוניר מטורפים לגמרי [הבניין רועד] עכשיו הכל מחובר לי בקומבינה שעשיתי עם מפצלים ושטויות... בקיצור יש לי כמה שאלות. מהקריאטיב אני לא ממש מסופק.. לא מספיק עוצמתיים.. ואני רוצה להחליף אותם בלוג'יטק Z-5500.. ולהחליף ת'כרטיס קול ב AUDIOTRAK Prodigy 7.1/ 1- החלפת הכרטיס קול ממש נחוצה? אני ירגיש הבדל? 2- אני יוכל לחבר את הלוג'יטק לכרטיס קול.. + תמגבר עם 2 הרמקולים של הפיוניר ללא שום קומבינה.. יעני שהם יהיו הרמקולים LEFT ו RIGHT? תודה רבה. אם יש לכם עיסקה יותר טובה תשתפו אותי בשמחה.. אגב אם זה חשוב..אני משתמש במערכת רק לשמיעת מוזיקה והרבה., בעיקר מטאל.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות שידור מהמכשיר Xtreamer Pro Digital HDTV Media Player לבין האיכות שידר HD שאני מוציא ממחשב נייד עם כרטיס מסך 5650 , הכוונה מאיזה מכשיר אני יראה יותר טוב סרטיי HD?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רמקולים של ימאהה 2 רמקולים וסאב וופאר אחד העם כדיי לי לקנות את הפרוטריסימו 3 של הרקולס? ועים זה ישפר את איכות הסאונד שלי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://gaming.logitech.com/en-us/product/g930-7-1-wireless-gaming-headset אלה אוזניות לגיימינג, הם טובות או שאפשר להשיג יותר טובות באותו המחיר? ועוד שאלה, אם יש לי מקלדת מכנית ששומעים את הקליקים של הכפתורים, הוא מספיק ''סגור'' בשביל להשתיק את הרעשים האלו?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למטרה הבאה: במחשב שלי יש tuner איכותי והממיר של yes מחובר אליו. אני רואה הרבה טלוויזיה ושומע די הרבה מוזיקה (mp3- גם קלאסית וגם מוזיקה ישראלית רגילה). עד היום השתמשתי באוזניות RF פשוטות שגם היו לא נוחות וגם מאוד לא איכותיות (אוזניות שעולות 150 ש"ח...). חשבתי לשנות כיוון ולרדת מהאלחוט (כי אין משהו איכותי שהוא לא יקר מאוד ... אלא אם כן מישהו ימליץ על IF240RK Sony ) וללכת על Grado SR-60. בהחלטה על SR-60 התחשבתי בגורמים הבאים: - מאחר שהאוזניות יתחברו למחשב אני חייב אוזניות עם כבל ארוך, וכאן אורך הכבל מספק: 2.5 מטר - איכות סאונד גבוהה - אני לא אוהב אוזיות כפתור או (יותר גרוע מבחינתי) אלו שנכנסות לתעלת האוזן - הראש שלי גדול יחסית וחשובה …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש דיסק טראנסים טוב, לבית, למישהו יש המלצה בישבילי כי אני ממש לא מכיר שירים . :dJsmile: .
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא אוזניות ואני מתלבט בין שתי האוזניות האלה.. צריך אותם לגיימינג (משחקים) ולמוזיקה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך לחדר 32 אינטש .. מה מומלץ ?! והאם ה ips בטלוויזיות גם משחק תפקיד או שזה לא ממש משנה?! צריך המלצה לטלוויזיה 32 שתהיה פול אתש די.. עם כמה שיותר כניסות וצבעים חדים.. השקעה עד 2500 אפשרות לחריגה עוד 500 שקל מקסימום.. (3000) אשמח להצעות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי את הdunu dn1000 עקב ביקורות מדהימות בhead fi ביחס ל gr7 שכמעט הזמנתי לפני. יש ברשותי את הגלקסי s3 ונגן cowon c2,ולאחר ההזמנה של הdunu (עדיין לא הגיעו) הייתי רוצה גם נגן איכותי כדי לקבל את המקסימום איכות של האוזניות, השאלה אם בתקציב הנ''ל אוכל לקבל נגן באיכות סאונד משמעותית ביחס לc2 שמצדיק את ההשקעה. ראיתי שבחו''ל מוכרים את הFiiO X3 ב200 $ השאלה איך הוא בהשוואה לcowon c2 והאם מצדיק את ההשקעה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מדבר על ה- LIVE PLATINUM AUDIGY נגד ה- Terratec DMX 6FIRE lt או ה- Terratec EWX24/96
-
שלום אנשים, אני עכשיו באירופה לעוד כחודש וחשבתי אולי להתחדש במשהו נחמד. יש לי את הK414P של AKG ובאופן כללי הן טובות, אבל אני לא מרגיש את התמורה שלהן כמו לפני 4 שנים. אני מחפש משהו נייד, נוח, אטום כמה שיותר (מאוד מפריע לי כשאני שומע רעשים חיצוניים בזמן המוזיקה). האוזניות מיועדות רק למוזיקה (קלאסית, רוק). התקציב הוא עד 400 שקל (80 יורו, 100 דולר או 65 פאונד) אבל כמובן שעדיף כמה שפחות. איזה דגמים שווים יש בימינו? תודה מראש, Zinger777
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול את דעתכם לגבי מערכת קולנוע זו. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=RW0E95D73E אני יודע שזו מערכת מעפנה D: אבל אני מחפש משהו במחיר הזה, שכולל גם מגבר וגם רמקולים, שיתן לי את הסאונד הכי טוב במחיר הזה. המחיר שלי הוא 1000 ש"ח +- 50 ש"ח ושיהיה מוואלה, כי שם יש 24 תשלומים ללא ריבית, אני ילד ואין לי משכורת רצינית, אז רציתי לא להכביד על עצמי אם מישהו מכיר מערכת אחרת שעולה 1000 ש"ח ואפשר לקנות אותה ב24 תשלומים ללא ריבית, שיראה לי בבקשה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשביל המרות וידיאו, כלומר קליטה ב-LINE IN ל- LINE OUT, האם יש הבדל אם אני קונה כרטיס קול נפרד מהלוח? האם הצלילים יהיו נקיים יותר? או שהכל אותו דבר. תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הרמקולים הג'נריים שלי- אני צריך מערכת לסרטים ומשחקים (למוזיקה עדיפות יותר נמוכה מבחינתי), והבנתי שלצרכים אלו מתאימה מערכת 5.1 (תקנו אותי אם אני טועה). התקציב שלי הוא 500 שקלים, אם ההפרש בביצועים הוא ממש משמעותי ושווה את הכסף אז 600. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ובכן, אז כמו בכותרת, קניתי פלזמה חדשה פיליפס שהיא Native 720P. רציתי להוריד כמה קליפים כדי לבדוק בפעם הראשונה מה זה HDTV באמת. לשם כך נכנסתי לאתר שנותן סמפלים של WMV-HD, צרבתי לדיסק, אבל היה כתוב ש- Can't Read The File. כנראה שזה עניין של קידוד. אז, היכן אני יכול למצוא קליפים של 720p בקידוד MPEG2? (או משהו שלפחות ירוץ על הפלזמה + נגן DVD, שהוא די מתקדם של אונקיו). תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס Connect3D ATI Radeon HD4850, וראיתי שאין לו את יציאת HDMI אותה ציפיתי לחבר למסך שלי על מנת לצפות בסרטי HD, אלא יציאה אחרת הדומה ליציאת S-Video ומכונה HDTV out. מה עליי לעשות כדי לצפות בסרטי HD במחשב עם המסך הנתון? (למסך כניסות HDMI, VGA, SCART, S-Video, component ו-ANT in) האם ניתן להעביר סרטי HD ביציאת ה-VGA הסטנדרטית או באחת האחרות? האם קיים מתאם מתאים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לקבל המלצות\הצעות\הסברים מה עדיף מה לא בין שני הרמקולים הנ"ל. אז ככה.. אני יתן לכם כמה אינפורמציות על שני הרמקולים ויחסוך מכם כמה דקות של חיפוש ברשת. ל GIGAWORS שמגיעים ב 7.1 ערוצים יש 700 וואט RMS שמתחלקים ל 210 לסאב בגודל 8 אינץ' ו70 לכל אחד משבעת הרמקולים הקטנים . למערכת רמקולים זו יש יחידת בקרה שכוללת שליטה על ה BASS ו TREBLE וגם שליטה על כל זוג רמקולים בנפרד (הצדדיים והאחוריים) והסנטר.. וכמובן שיש למערכת שלט רחוק שיש בו את כל הפונקציות הנ"ל. עוד דבר שרציתי לציין אותו שהרמקולים הקטנים כוללים טוויטר ומיד ראנג' (להבדיל אותם מה MEGAWORKS שיש להם רק רמקול אחד). http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&p…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות השיפוץ שאני עושה בחדר שלי ומארגן את כל כולו מחדש אז הטלויזיה הישנה שלי (LG FLATRON 29) הולכת לעולמה ואני זקוק למחליפה. מכיוון שנמאס לי להשתמש במסך מחשב שלי גם ל X360 אז אני רוצה טלויזית LCD איכותית, בגודל של 32 שכמובן תתמוך במכשיר כמו שצריך. אין לי כל כך מושג בטלויזיות השונות כיום ובדגמים השונים וכאן אתם נכנסים. התקציב בכותרת.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות Boxee Box בנתב"ג, 200$. קראתי מפרטים וצפיתי בביקורות, נראה לי שהוא יותר מעונה על הנחוץ לי: תמיכה בפורמטים, פלט HD, אלחוטי, מבחר ערוצים, אפשרות להפוך ל-NAS בחיבור דיסק USB, דפדפן אינטרנט. אשמח לשמוע ממי שכבר יש לו מה דעתו ואילו ערוצי סטרימינג מובנים עובדים לו בישראל, כמו גם כמה טוב הדפדפן. בנוסף שאלה: יש לי כרגע מול המיטה טלביזיה מיושנת שאני אוהב עם כניסות אדום-לבן-צהוב ו-Scart. האם בוקסי בוקס תומך בזה ? אם לא, האם בהשקעה של 50 ש"ח אני אוכל לקנות כבל המרה מ-HDMI לאחת הכניסות האלה, שייתן איכות תמונה טובה מספיק בשביל 25 אינץ' PAL ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתרעתי שמהחשב הישן עשה לי רעשים עם המגבר(מגבר חדש של harman\kardon( לכן המליצו לי בKSP לשדרג את הספק כח ולהחליף מאוורר, קיבלתי את המחשב ואפילו לפני שהתקנתי עליו תוכנות חיברתי אותו למגבר ושוב אותו רעש מציק. כאר אני מחבר נגנים כמו אייפוד ואפילו מיני דיסק גם כשהם מחוברים לחשמל לצורך הטענה אין שום רעש, והשימוש הוא באותו הכבל (1:1 איכותי) והכנסיה לרסיבר היא אותה כניסה. נסיונות עם מחשבים ניידים- חיבור מחשב נייד חדש לא הניב את הרעשים אולם מחשב בן 2 שנים של אותו היצרן לצורך הענין HP כן סיפק את אתו הרעש. ניסיתי גם לחבר את המחשב והמגבר לאותו השקע בחשמל ועדיין היה רעש. איך אפשר לפתור את הבעיה אני די מבואס כי בKSP לא ממש עוזרים לי למרות שהם הבטיחו שיעזרו אם תהיה אותה …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שעשיתי חיפוש אחרי אוזניות שיתאימו לי, מצאתי את ה MS1 של אלסנדרו הגדעץי אילהם מחיפוש ב HEAD-FI, ורק רציתי לדעת אם יש משהוא יותר טוב מהם בתקציב של 120 דולר? אפשר אוזניות סגורות ופתוחות.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאפשר אמולציה תוכנתית של שבב X-Fi בשבבי רילטק, שמסתבר שעושים את זה בצורה טובה מאוד. הדרייבר לבד, גם ללא התוכנות של קריאייטיב משפר את הביצועים אצלי (בשולחני וגם ובלפטופ) בצורה משמעותית - במיקרופון, וגם בסאונד. בהיר יותר, נקי יותר, ואפילו מעט חזק יותר ביציאות הרגילות. אמור לעבוד על כל שבבי רילטק HD (שבבי ALC*** למיניהם). http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2300219
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אתמול קניתי DVD פשוט של Apex מדגם DVX-811, צרבתי על דיסק DVD שני סרטים ולא סגרתי אותו, הרצתי את הדיסק ב-DVD והכל עובד כשורה. החלטתי לצרוב לאותו דיסק עוד שני סרטים (יש מקום), אבל כשאני מכניס את הדיסק ל-DVD, הוא מזהה רק את שני הסרטים הקודמים - למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה? את הסרטים צרבתי כ-Data DVD.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-