עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://www.pch.co.il/docs/pd1470287440.htm אני מצליח לשמוע רק ב 2 למה ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yot,

אהלן, יש לי יום הולדת בקרוב, אז החלטתי להוציא את מיטב הכסף שאני הולך לקבל על נגן MP3 קומפקטי, בעל לפחות 500 MB זכרון. כמובן שכשהראתי להורים של את הiPod (או יותר נכון את המחיר שלו) עלה מבט מוזר על פניהם שהראה לי בברור, תשכח מזה. אז החלטתי ללכת על העצות שלכם, נגן קומפקטי, מינימום 500 מ"ב, ממשק USB 2.0, עד 1000 שקל. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. רכשתי את הרמקולים ואני מרוצה מהסאונד אבל בתלייה על הקיר הבחנתי בבעיה שכולם נוטים לאותו הצד ואי אפשר לכוון את הסאונד למרכז החדר.מישהו מכיר את התופעה המוזרה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני לא אודיופייל גדול (אם בכלל) , רק רוצה רסיבר למערכות הביתיות השונות (DVD, קונסולות, טלוויזיה כמובן) שידע לנתב את ה-5.1 עם הקדימה והאחורה שלו. לא משנה לי דולבי, DTTS או כל פורמט אחר ספציפי, מעניין אותי שהרסיבר יעשה את העבודה הבסיסית. יש לי הצעה לקנות אחד כזה יד שניה מחבר. עדיין לא שמעתי אותו, עדיין לא ראיתי אבל ההתרשמות הראשונית היא שמדובר במותג מצויין. כיוון שבנושא הזה אני חסר ידע לחלוטין אני פונה לעזרתכם, האם המכשיר הזה עונה לי על הדרישות? שווה לקחת יד שניה? אם כן איזה מחיר נראה לכם שווה? כרגיל, תודה מראש לכל העונים נ.ב. איזה רמקולים קטנים לתליה בגובה מומלצים לקנות איתו? הבנתי שהרמקולים שיש לי (באו עם אחת מאותן חבילות מוזלות של DVD+מערכת רמקולים - קיבלתי מתנה)…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי לפני כמה ימים שמתי לב שיצאו דריברים חדשים לכרטיס הcreative live value שלי (מחכה לזה כבר מההדרייבר האחרון שיצא עם יציאת win xp) אולי חלקכם כבר יודעים על זה אבל לאלה שלא וחשובה להם מערכת הקול שלהם אז הנה הלינק היש עדכון לדרריברים ולחבילת התוכנות שהן: play center 3,recorder,sround mixer,mini disc center,remote center תהנו

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. האם יש הבדל במחיר ובאיכות הסאונד ? לטובת מי ? האם זהו רק עניין של נוחות ? אני רוצה לקנות כאלה שמתלבשות אבל המחירים גבוהים יחסית, אז חשבתי שאם אני אקנה את המכופתרים אני אקבל יותר איכות בפחות מחיר, לא ? (הרי יש פחות חומר שצריך לעבד ופחות משקל, דבר שמסתכם בפחות עלות). יש לי חבר עם אוזניות כפתור של סוני ובערך באותו המחיר (כ 20 פאונד) שמעתי גם כלמיני שמתלבשות אבל אי-אפשר היה להשוות לאיכות של המכופתרות. אז מה דעתכם ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by arielman22,

שלום יצא מבצע בממון על הטלויזיה הבאה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=786338 הטלויזיה + מתקן תלייה על הקיר ב 1450 רציתי לשמוע חוות דעת על הטלויזיה ובכללי על האיכות של METZ תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by סלמאן,

שלום לכולם.. אני מעוניין לקבל המלצות\הצעות\הסברים מה עדיף מה לא בין שני הרמקולים הנ"ל. אז ככה.. אני יתן לכם כמה אינפורמציות על שני הרמקולים ויחסוך מכם כמה דקות של חיפוש ברשת. ל GIGAWORS שמגיעים ב 7.1 ערוצים יש 700 וואט RMS שמתחלקים ל 210 לסאב בגודל 8 אינץ' ו70 לכל אחד משבעת הרמקולים הקטנים . למערכת רמקולים זו יש יחידת בקרה שכוללת שליטה על ה BASS ו TREBLE וגם שליטה על כל זוג רמקולים בנפרד (הצדדיים והאחוריים) והסנטר.. וכמובן שיש למערכת שלט רחוק שיש בו את כל הפונקציות הנ"ל. עוד דבר שרציתי לציין אותו שהרמקולים הקטנים כוללים טוויטר ומיד ראנג' (להבדיל אותם מה MEGAWORKS שיש להם רק רמקול אחד). http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&p…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

אהלן ברשותי sony mdr-xd300 שמשרתות אותי נאמנה כבר מספר שנים, אבל הכריות שלהן (הריפוד מסביב לאזניים) התחילו להתפורר... היכן אני יכול להזמין ריפוד חדש?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני לא מבין הרבה בנושא... אני מתכוון לדבר כזה שמשפר את האיכות... כמו שאתה משפר את הצבע/קונטרסט ועוד לתמונה... אז משהו כזה לצליל...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by thebenjamin,

מחפש אוזניות in-ear למוסיקה. אני אוהב באס, השתמשתי בradius atomic bass או משהו בסגנון והן נחמדות אבל אני מחפש משהו יותר רציני. תקציב: 200 שקל ~ 50$ (אני אקנה בחו"ל)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, המרחק 3 מטר. השימושים העיקריים : חיבור למחשב YOUTUBE, סרטי אונליין,וסרטי HD, ומשחקים לילדים. הטלויזיה תהיה בשימוש רב ( הרבה ילדים ) אז הבנתי שלא כל כך מומלץ על פלזמה. תקציב עד 3.5 K עדיפות ל 46 אינץ ומעלה. ( אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה באמת שווה ) תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by liloli,

אהלן אנשים. אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה 42" כרגע יש לי 37" של פיליפס 5603D ואני ממש מרוצה ממנה ולכן שניים מתוך 3 ההתלבטויות שלי הם פיליפס אני מתלבט בין הדגמים הבאים: Philips 42PFL8404H - קישור - http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=1099 או Philips 42PES0001 - קישור - http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=1066 או Sony KDL40W5500 - קישור- http://www.homecinema.co.il/prodacttofs.asp?id=984 אלו ההתלבטויות שלי נכון להיום. אשמח לשמוע על הדגמים הספיצים האלו מה יותר כדאי. ועל עוד דגמים טובים של טלוויזיות ליעודים שלי ובסכום. יש לקחת בחשבון שהסוני היא 40" לעומת הפיליפס 42" (אני לא יודע עד כמה זה מורגש אבל אותו הדבר אני יכול להגיד בין ה-37" שיש לי ל…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by urizi,

האם כדאי לקנות את הרמקולים של altec lansing (או איך שקרואים להם) מדגם ATP 3 ובאיזה מחיר אולי יש הצעות אחרות . התקציב שלי הוא 600- 800 אם כבר האם כדאי להחליף את כרטיס הקול שלי creative live! value ????

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by NeoNate,

שלום, רכשתי לפני מספר ימים את האוזניות Creative EP 630 ורציתי לדעת אם הן מקוריות. הן באו בקופסא קשיחה (לא שקית פלסטיק), עם 3 גדלים של eardubs, ואפילו עשיתי Register עם הSerial Number שלהם באתר של קריאייטיב והרג'יסטר הצליח, זה מידע מספיק על מנת להחליט אם הן מקוריות? (אם לא אצלם את הקופסא). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ybe,

הציפ הנ"ל נמצא על הלוחות אם של gigabyte , היכן ניתן למצוא סקירה מקיפה טכנית של הצ'יפ(כולל:מספר ערוצי שמע,וכו'). תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי חברים, מקווה שכתבתי את הפוסט במקום הנכון. אני מחפש המלצה לאוזניות אלחוטיות שיאפשרו לי לשמוע תכנים של הוט (ממיר FIBERBOX). ראיתי המלצה בזאפ לאוזניות האלה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741130 מישהו מכיר? איך זה אמור להתחבר לממיר \ טלויזיה? אודה מאד לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by overload,

מחפש דיסק טראנסים טוב, לבית, למישהו יש המלצה בישבילי כי אני ממש לא מכיר שירים . :dJsmile: .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. איזה חיבור צריך? אגב, הוליום במכשיר עצמו דפוק (הכפתור) אז אפשר יהיה להגביר / להנמיך דרך השלט?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. בעקבות השיפוץ שאני עושה בחדר שלי ומארגן את כל כולו מחדש אז הטלויזיה הישנה שלי (LG FLATRON 29) הולכת לעולמה ואני זקוק למחליפה. מכיוון שנמאס לי להשתמש במסך מחשב שלי גם ל X360 אז אני רוצה טלויזית LCD איכותית, בגודל של 32 שכמובן תתמוך במכשיר כמו שצריך. אין לי כל כך מושג בטלויזיות השונות כיום ובדגמים השונים וכאן אתם נכנסים. התקציב בכותרת.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by piniy,

Sony MDR BX950 B1

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by AvtipuS,

בפברואר 2006 [לפני שנה וחצי] קניתי בבאג אוזניות Shure E2c. עד עכשיו האוזניות עבדו ללא תקלות ובאיכות מעולה, בימים האחרונים האוזנייה השמאלית התחילה לעשות בעיות,לפעמים משמיעה, לפעמים לא ולפעמים משמיעה אבל לא באופן חלק. אין בעיה של קרע בכבל או משהו כזה [עשיתי פה חיפוש וראיתי שזה קרה לכמה אנשים] יש לי את הקבלה וגם את האריזה המקורית של האוזניות. [כולל התעודת אחריות של היצרן] האחריות של Shure היא לשנתיים,אבל באתר של באג [היום,לא יודע מה היה מתי ששקניתי] כתוב שיש אחריות לשנה של באג. השאלה אם אני צריך לפנות לבאג או ישר לחברה? ד"א עשיתי חיפוש ולא מצאתי יבואן רשמי של Shure בארץ,כלומר שאם באג לא יעזרו כנראה שאצטרך לשלוח את האוזניות אל היצרן. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Fetalo,

תקציב די מוגבל - 500 ש"ח אני מעוניין בכאלה שיתנו לי "כאילו" סראונד תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מה אני צריך להוריד בשביל לראות קבצי וידאו TS לא עובד לי בנגנים הרגילים -POWER DVD , BS-PLAY , MEDIA PLAYER הודה לכם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Vegeta makita,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת טלוויזיה. https://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=e-tv&productid=990327 מה אתם חושבים על הטלוויזיה הזו ?כדאי לקנות ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים