אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מחפש אוזניות in-ear למוסיקה. אני אוהב באס, השתמשתי בradius atomic bass או משהו בסגנון והן נחמדות אבל אני מחפש משהו יותר רציני. תקציב: 200 שקל ~ 50$ (אני אקנה בחו"ל)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המרחק 3 מטר. השימושים העיקריים : חיבור למחשב YOUTUBE, סרטי אונליין,וסרטי HD, ומשחקים לילדים. הטלויזיה תהיה בשימוש רב ( הרבה ילדים ) אז הבנתי שלא כל כך מומלץ על פלזמה. תקציב עד 3.5 K עדיפות ל 46 אינץ ומעלה. ( אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה באמת שווה ) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי את הרמקולים ואני מרוצה מהסאונד אבל בתלייה על הקיר הבחנתי בבעיה שכולם נוטים לאותו הצד ואי אפשר לכוון את הסאונד למרכז החדר.מישהו מכיר את התופעה המוזרה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקציב עד 2500 שקל לרמקולים איכותיים לרסיבר יאממה זה די דחוף כי מחר קבעתי עם המוכר תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציפ הנ"ל נמצא על הלוחות אם של gigabyte , היכן ניתן למצוא סקירה מקיפה טכנית של הצ'יפ(כולל:מספר ערוצי שמע,וכו'). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, מקווה שכתבתי את הפוסט במקום הנכון. אני מחפש המלצה לאוזניות אלחוטיות שיאפשרו לי לשמוע תכנים של הוט (ממיר FIBERBOX). ראיתי המלצה בזאפ לאוזניות האלה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741130 מישהו מכיר? איך זה אמור להתחבר לממיר \ טלויזיה? אודה מאד לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היציאה של הכרטיס מסך שלי הי dvi לכן קניתי קבל שבצד אחד dvi ומצד שני hdmi לחיבור של הטלזויה. כאשר חיברתי בינהים לאחר מספר דקות זה עושה רעש של קצר ....רעש חזק....היה פה טכנאי של חברת ח.י. הוא דיבר עם המעבדה שם ושני טכנאים אמרו אותו דבר : שצריך לשנות בהגדרות של הכרטיס מסך שלא לא יחפש סאונד ... שהבעיה בהגדרות של הכרטיס מסך .... אם מישהו יוכל לעזור לי איך לשנות תהגדרה הזאת אני אודה לו מאוד..... תודה מראש .... ד.א. הכרטיס מסך שלי הוא של nvidia geforce 8800 gt הטלזויה היא :lg 32 30r
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יצא מבצע בממון על הטלויזיה הבאה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=786338 הטלויזיה + מתקן תלייה על הקיר ב 1450 רציתי לשמוע חוות דעת על הטלויזיה ובכללי על האיכות של METZ תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני מחפש סט רמקולים 2.1 או אם אפשרי, אפילו מערכת סטריאו טובה בתקציב של 800 ש"ח. חשוב שיהיה סטריאו ולא סראונד, השימוש העיקרי הוא מוזיקה אלקטרונית (באסים חייבים להיות נקיים גם בווליום גבוה, זאת הסיבה העיקרית שאני רוצה להחליף את הLogitech X210 שלי) בחדר יחסית קטן. 2 דברים שהם פלוסים גדולים מאוד עבורי - א. אפשרות לחבר אזניות לסט במקום למחשב. ב. שלט. כמובן שמערכת עדיפה אבל אני לא יודע אם יש משהו באמת שווה בטווח המחירים הזה. תודה אגב, בטעות פתחתי נושא זהה בפורום ציוד היקפי, אשמח אם הוא יימחק במידה וזה מפריע.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר זמן מה משתמש בחיבור ה- HDMI לטובת חיבור המחשב והממיר הדיגיטלי של הוט . היום קניתי מפצל HDMI כדי שאוכל לחבר את 2 המכשירים הנ"ל לטלוויזיה. לאחר שהכל עבד תקין החלטתי לבדוק אם המפצל הזה של י- HDMI עובד ולפתע המחשב לא זוהה (תמונה שחורה ) כאשר הטלויזיה עבדה כמו שצריך כשהייתה מחוברת לממיר של הוט . המצב כרגע הוא שכלום לא עובד דרך החיבור HDMI ( גם כשאני מחבר את הטלוויזיה ישירות למכשירים ) החיבור PC ו- RCA וכל שאר החיבורים עובדים כהלכה . נכון לעכשיו אני לא מצליח לקבל תמונה דרך הממיר של הוט ולא דרך המחשב . כאשר אני מחבר את הטלוויזיה למחשב דרך HDMI המחשב קורא את הטלוויזיה ומזהה אותה כ-פנסוניק אך לא מוצגת תמונה כלל ומדי פעם יש הודעה של (HDMI NO AUDIO ) איך פותרים את הבעיה ??…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לא יוצא לי כמעט הרבה לשמוע מוזיקה מהמחשב, מאידך, כשאני משחק, זה בעיקר עם אזניות רציתי לדעת- האם הוספת כרטיס קול תשפר את איכות הסאונד ביחס לכרטיס קול onboard? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתרעתי שמהחשב הישן עשה לי רעשים עם המגבר(מגבר חדש של harman\kardon( לכן המליצו לי בKSP לשדרג את הספק כח ולהחליף מאוורר, קיבלתי את המחשב ואפילו לפני שהתקנתי עליו תוכנות חיברתי אותו למגבר ושוב אותו רעש מציק. כאר אני מחבר נגנים כמו אייפוד ואפילו מיני דיסק גם כשהם מחוברים לחשמל לצורך הטענה אין שום רעש, והשימוש הוא באותו הכבל (1:1 איכותי) והכנסיה לרסיבר היא אותה כניסה. נסיונות עם מחשבים ניידים- חיבור מחשב נייד חדש לא הניב את הרעשים אולם מחשב בן 2 שנים של אותו היצרן לצורך הענין HP כן סיפק את אתו הרעש. ניסיתי גם לחבר את המחשב והמגבר לאותו השקע בחשמל ועדיין היה רעש. איך אפשר לפתור את הבעיה אני די מבואס כי בKSP לא ממש עוזרים לי למרות שהם הבטיחו שיעזרו אם תהיה אותה …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הATP3 לJBL. מה לבחור ולמה? תקציב: 400 גג. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אני צריך להוריד בשביל לראות קבצי וידאו TS לא עובד לי בנגנים הרגילים -POWER DVD , BS-PLAY , MEDIA PLAYER הודה לכם
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נמעס לי לשוטת ברשת בחיפוש אחר עוד אתר "פירסומי" שידחוף לי איזה דגם מעפן. רוצה אתר או שניים שבאמת יכולים להביא כמה שיותר יחס נטרלי ואינפורמטיבי (כמו gsm arena לפלאפונים). אמת מידה לשוק הרחב. שיהיה אולי משני קטגוריות נפרדות: משחקים ומוזיקה. ואפשר אולי לנעוץ אותם איפה שהוא בסטיקי על מנת שאנשים שלא יודעים יכלו לקבל קצת רקע? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי כבל coax באורך 5 מטרים ב-30 ש"ח וגיליתי שהוא ממש דקיק. האם יש טעם לעבור לכבל עבה ואיכותי יותר ? אם כן על מה אתם ממליצים ? (אשמח לקבל קישורים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים שמתי לב שיצאו דריברים חדשים לכרטיס הcreative live value שלי (מחכה לזה כבר מההדרייבר האחרון שיצא עם יציאת win xp) אולי חלקכם כבר יודעים על זה אבל לאלה שלא וחשובה להם מערכת הקול שלהם אז הנה הלינק היש עדכון לדרריברים ולחבילת התוכנות שהן: play center 3,recorder,sround mixer,mini disc center,remote center תהנו
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מזמן קרה אסון ונפרדתי מהאוזניות ALTEC IM716 שקניתי מבחור אחד שהביא אותן מארץ המקדונלדס. כרגע אני בדילמה אם לשלם הרבה(ד"א שילמתי 350שח עלהן) ולהביא אותן מארץ המקדונדס בעצמי או לקנות CX500 ב200שח. השאלה היא עד כמה ההבדל היה מורגש בינהן (מקור הצליל אייפוד נאנו דור שלישי ו סאנדיסק סאנסה קליפ). תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, למרות שהתנסתי בכמות נכבדה של ציוד, והיה ואף יש ברשותי עדיין ציוד ברמה מכובדת לחלוטין, תמיד ניסיתי לשמור על קשר למציאות ולא לרוץ אחרי דברים שבשמיים (להשקיע אלפים בכבלים, תשתיות חשמל, מעמד אודיופילים למיניהם וכו'). לא פעם אני קורא דברים רבים שפשוט מעצבנים אותי. לדוגמא כשמישהו שאין לו מושג בסאונד ורוצה להתחיל עם אוזניות של 1000 שקל, ישר קופצים ואומרים לו שבלי מגבר איכותי הוא לעולם לא יינצל את האוזניות ולא ייהנה מהם, ברור שזה לא נכון. דבר נוסף שמעצבן אותי הוא שהרבה פעמים כשבא מישהו ומבקש המלצה על כרטיס קול איכותי למוזיקה אומרים לו מייד שהוא צריך לקחת DAC חיצוני פשוט כי זה יהיה הדבר הכי טוב. בתקופה האחרונה יצא לי לשמוע כמות נכבדה של DAC'ים למיניהם במחירים שונים (רו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זהו התייאשתי !! העברתי את הכרטיס קול ממחשב שמותקן עליו XP שעבד בצורה מושלמת ל מחשב יותר חזק עם wiz7 64 . ביטלתי את הכרטיס קול הפנימי בביוס ,נסיתי לעלות ריזון או כל תוכנה אחרת ...אין קול ואין עונה אני מקבל הודעה "הכרטיס קול הפסיק לעבוד " אחרי ריסטרטים ובלגנים ,עובד לכמה דקות ואז נתקע נסיתי לבצע הסרה והוספה של הדרייבר , החלפה לשקע USB אחר אבל שום דבר לא עובד . עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול את דעתכם לגבי מערכת קולנוע זו. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=RW0E95D73E אני יודע שזו מערכת מעפנה D: אבל אני מחפש משהו במחיר הזה, שכולל גם מגבר וגם רמקולים, שיתן לי את הסאונד הכי טוב במחיר הזה. המחיר שלי הוא 1000 ש"ח +- 50 ש"ח ושיהיה מוואלה, כי שם יש 24 תשלומים ללא ריבית, אני ילד ואין לי משכורת רצינית, אז רציתי לא להכביד על עצמי אם מישהו מכיר מערכת אחרת שעולה 1000 ש"ח ואפשר לקנות אותה ב24 תשלומים ללא ריבית, שיראה לי בבקשה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח של אינטל DG965SS דגם ישן (http://downloadmirror.intel.com/15054/eng/DG965SS_ProductGuide03_English.pdf) יש חיבור בשם HD AUDIO LINK , למה החיבור הזה משמש? האם אוכל להשתמש בקונקטור זה כ INPUT שמע ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את הרמקולים של altec lansing (או איך שקרואים להם) מדגם ATP 3 ובאיזה מחיר אולי יש הצעות אחרות . התקציב שלי הוא 600- 800 אם כבר האם כדאי להחליף את כרטיס הקול שלי creative live! value ????
-
1. יש לי רסיבר YAMAHA עם כניסה לפטיפון, אני מניח שזה אומר שאני לא צריך לקנות פונו סטייג', אלא אם כן אני לא אוהב את הצליל או רוצה צליל שונה? 2. בחלק האחורי של המגבר יש כפתור שמעביר בין MM לMC, מזה אומר? 3. איזה מעמד צריך לפטיפון? 4. מזה ראש MC? אני רואה מלא פוסטים על זה, ואין לי מושג למה הכוונה. מה היתרונות/חסרונות שלהם לעומת ראשים אחרים ומה הופך אותם לכל כך מבוקשים? בנוסף, מה הטווח מחירים של הראשים האלה? 5. יש משמעות לגובה השידה שעליה מונח הפטיפון?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-