אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
מחפש דיסק טראנסים טוב, לבית, למישהו יש המלצה בישבילי כי אני ממש לא מכיר שירים . :dJsmile: .
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבל אני לא מבין שם כלום www.apple.pl תודה רבה לעוזרים כי מישהו שאני מכיר טס לשם וזאת הזדמות טובה בשבילי אני מדבר על ה10 ג'גה תודה... וד.א - יש איזה התקדמות בארץ?! ניתן להשיג את האי פוד בעוד מקום חוץ מ"ידע"? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי טלוייזית LCD חדשה לחדר ( Samsung LA32A330) ויש לי כמה שאלות לגבי ניגון סרטי HD עליה : 1.כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה ע"י חיבור ה "PC" שיש לו, מגדיר רזלוציות 1368*768 ,אני שם תוכן שהוא 720P שיש לי על המחשב, אז אני רואה באיכות HD/720P בדיוק כמו שאני אחבר נגן BLUE RAY לטלויזיה ? 2. האם דיסק DVD רגיל שכולל תוכן HD/720P שמנוגן על נגן DVD ש יציג לי את זה על הטלויזיה כ HD/720P ? 3. יש לי בכרטיס מסך שתי יציאות DVI, אם אני מחבר אחת לטלויזיה ואחת למסך מחשב. יראו בשניהם אותו דבר בלי בעיות ? ואשמח גם לטיפים כיצד להוציא את מירב איכות התמונה כאשר הממיר HOT שלי מחובר תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איזה חברה הוציאה ה-1 נגן mp3? ו....מה אתם חושבים על zen touch ? והאם הגיע השלט שלו לארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי טלויזית LCD 42 של PHILIPS FULL HD דגם 5603d אני מנסה לחבר לטלויזיה מחשב עם קבל HDMI-DVI אבל מה שקורה שהתמונה כל כמה שניות נעלמת כרטיס מסך 8800GT sonic 512 mb בהתחלה חיברתי עם מתאם DVI HDMI וקבל HDMI וגם אז היה אותה בעיה הקבל הוא 3 מטר כשאני מחבר לכרטיס מסך דרך RGB אני מקבל תמונה קבוע בעיה שאז הרזולוזיה היא 1080i ולא 1080p תמונה פחות ברורה יש למשהוא מושג מה סיבה שיכולה להיות לבעיה של HDMI?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב משהו כמו 2500 שני ערוצים יהיה מספיק אשמח שתמליצו לי על זוג טוב ולא יקר שאני באמת אשמע הבדל ואיכות כשאני שם FLAC
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים שמתי לב שיצאו דריברים חדשים לכרטיס הcreative live value שלי (מחכה לזה כבר מההדרייבר האחרון שיצא עם יציאת win xp) אולי חלקכם כבר יודעים על זה אבל לאלה שלא וחשובה להם מערכת הקול שלהם אז הנה הלינק היש עדכון לדרריברים ולחבילת התוכנות שהן: play center 3,recorder,sround mixer,mini disc center,remote center תהנו
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד כזה בתקציב של 250 שקל... ההרקולס ירד מהפרק כי קשה להשיג אותו ואיפה שיש אותו הוא יקר האם ה terratec 512i הוא פתרון טוב? (יש בו יציאה אופטית נכון?) והוא עולה 230 שקל אם לא אנו תנו לי הצעות אחרות תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים תשמעו חבר שלי רוצה לרכוש מערכת קולנוע ביתית אבל הוא לא מבין בזה כלום אז הוא ביקש ממני להרכיב לו מערכת אז הרכבתי לו את המערכת הבאה : רסיבר ONKYO דגם TX-SR500E נגן DVD דגם DV-S555 גם של ONKYO רמקול סנטר JAMO דגם A3-CEN 4 רממקולים JAMO דגם A-330 סאב וופר דגם A3 Sub.3 גם של JAMO כל זה בבערך 10000 ש"ח מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייעוד הוא מערכת 2.1 טובה למשחקים ההתלבטות היא בין שני הדגמים הללו : Altec Lansing Atp3 ל JBL Creature 2 ההפרש הוא 50 ש"ח. השאלה האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הנ"ל ואם לא איזה מהמערכות שהזכרתי יותר טובה...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן היום הייתי בתל אביב ורציתי לקנות את הPX100 אבל לא היה במלאי וממש התבאסתי אז נכנסתי לכלי זמר לראות אם להם יש את הPX100 ולא היה... אבל היו שם אוזניות שדי משכו לי את העין אז המוכר שאל אם אני רוצה לשמוע והן היו ממש איכותיות וגם עלו רק 180 (הPX100 עולה 350~) http://www.akg.com/products//powerslave,id,825,pid,825,mynodeid,214,_language,EN.html אז מה דעתכם על הAKG K24P ועל המחיר (180)? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כרגע אני שם על הנגן שירים בפורמט MP3. הבנתי שיש פורמט שהשירים שוקלים חצי מזה. WMA וכמה שאלות לי: האם ארגיש בהבדל איכות משמעותי ביניהם ? אייך ממירים קובץ לפורמט הזה מפורמט MP3 ל WMA ? (לא בתוכנת הצורב. תוכנה חיצונית) יש אפשרות "להוריד" ישירות שירים בפורמט זה ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, אני לא בטוח שזה אפילו הפורום הנכון מרוב שאני לא מבין באודיו חח קניתי מחשב חדש לגיימינג ואני רוצה לקנות רמקולים שישרתו אותי בצורה הטובה ביותר חשבתי על 300 ש"ח תקציב לא מבין מזה סטריאו, אנלוגי, ק"ב וכו' פשוט רוצה שיהיה אפשר לחבר אותם ללוח אם רגיל של מחשב. אם יהיה להם בלוטות' מה טוב אם זו תוספת רצינית אז לא נורא למחשב אני אחבר אותם עם כבל. חשבתי על MICROLAB FC330 אבל קצת מבאס אותי שאין להם שלט והכפתור הפעלה נמצא מאחורתודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המרחק 3 מטר. השימושים העיקריים : חיבור למחשב YOUTUBE, סרטי אונליין,וסרטי HD, ומשחקים לילדים. הטלויזיה תהיה בשימוש רב ( הרבה ילדים ) אז הבנתי שלא כל כך מומלץ על פלזמה. תקציב עד 3.5 K עדיפות ל 46 אינץ ומעלה. ( אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה באמת שווה ) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, Fosi Audio BT30D Silver 2.1 האם ניתן לחבר למחשב iMac ואיך? האם ניתן לחבר לזוג רמקולי מדף ואיך? יש כאן שני רמקולים Mordaunt-Short MS 3.10. מה הצפי מבחינת הסאונד? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רכשתי לפני מספר ימים את האוזניות Creative EP 630 ורציתי לדעת אם הן מקוריות. הן באו בקופסא קשיחה (לא שקית פלסטיק), עם 3 גדלים של eardubs, ואפילו עשיתי Register עם הSerial Number שלהם באתר של קריאייטיב והרג'יסטר הצליח, זה מידע מספיק על מנת להחליט אם הן מקוריות? (אם לא אצלם את הקופסא). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Yamaha YST-MS201, סאב + 2 לוינים, ואני קונה מחשב חדש, הכרטיס קול שעל הלוח AC97 יספק את הביצועים או שעם אני יקנה Hercules Game Fortisimo 3 יהיה הבדל ענק?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח האם הוא של ג'יגה בייט 965. לסרטים\משחקים\מוזיקה האם צריך כרטיס קול? ואם כן באיזה תקציב אפשר משהו מינימלי?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום למחשב שלי יש יציאת hdmi בתקן 1.4 אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה , בשוק קיימים כבלי hdmi בתקן 2.0 . שאלה 1 האם תקן 2.0 יתאים מבחינה פיזית , האם מדובר באותם כניסות , שאלה 2 האם אני יכול לראות סרט 4k (דרך טלוויזיה 4k) כשהמחשב לא תומך ב 4k , תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רמקולים עם סאב שיהיו טובים בהכל, מה שנקרא all Rounders, התקציב העומד לרשותי הוא כ 400 ש"ח כל עזרה תתקבל בברכה HF
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=2860407 http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4030781 איזה מהאוזניות הנ"ל יותר טובה??
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות Boxee Box בנתב"ג, 200$. קראתי מפרטים וצפיתי בביקורות, נראה לי שהוא יותר מעונה על הנחוץ לי: תמיכה בפורמטים, פלט HD, אלחוטי, מבחר ערוצים, אפשרות להפוך ל-NAS בחיבור דיסק USB, דפדפן אינטרנט. אשמח לשמוע ממי שכבר יש לו מה דעתו ואילו ערוצי סטרימינג מובנים עובדים לו בישראל, כמו גם כמה טוב הדפדפן. בנוסף שאלה: יש לי כרגע מול המיטה טלביזיה מיושנת שאני אוהב עם כניסות אדום-לבן-צהוב ו-Scart. האם בוקסי בוקס תומך בזה ? אם לא, האם בהשקעה של 50 ש"ח אני אוכל לקנות כבל המרה מ-HDMI לאחת הכניסות האלה, שייתן איכות תמונה טובה מספיק בשביל 25 אינץ' PAL ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שעשיתי חיפוש אחרי אוזניות שיתאימו לי, מצאתי את ה MS1 של אלסנדרו הגדעץי אילהם מחיפוש ב HEAD-FI, ורק רציתי לדעת אם יש משהוא יותר טוב מהם בתקציב של 120 דולר? אפשר אוזניות סגורות ופתוחות.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מבין גדול באוזניות וזה פעם ראשונה שאני קונה אוזניות יקרות.... החלטתי ללכת על תקציב של 1000 שקל. אני בעיקר אשתמש בהם לגיימינג אבל גם למוזיקה. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-