עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by X-Gamer,

אתם מכירים את החברה Omega? איך הרמקולים שלה?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  2. Started by ROTEMan,

איך האזניות האלו Vivanco SR-900? כמה הם שוות בערך?..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by road_runner,

האתר מתעסק בעיקר באטמי אוזניים ובאוזניות של תוך האוזן Earplugs הוא דוקא לא מפרט על טווח אודיו של האוזניה ונתונים אחרים, אבל לדעתי זה הגיוני כי בד"כ ההבדלים בין אוזניה לאוזניה הם זניחים (בד"כ!) ויותר עיקרי כמה האוזניה אוטמת רעשים מבחוץ, ובזה בדיוק האתר מתעסק. יש "עופות מוזרות" שנראות כמו אטמי אוזניים של הצבא (תארו לעצמכם איזה אטימות! איך יכול להיות חסר ככה באסים?!) ויש אוזניות שמזמינים לפי צורת האוזן הפנימית שלך... אחלה של יחס: שלחתי מייל אתמול (מחפש אוזניות בלתי-נראות לצבא) וכבר קיבלתי תשובה. (וזה עוד חג! ) אגב, המליץ לי על משהו לא אידיאלי פשוט כי אם אני ישים אותם לא יהיה לי מושג מה קורה עם העולם החיצון :-\ ואם הכתובת מוכרת מידיי, פשוט תגידו לי אני יעיף את הת'רא…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by kashi,

מישהו יכול להביא לי אתר שעושה משלוחים לארץ שיש בו את הנגן Creative Zen Micro? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  5. http://hardware.dmusic.com אתר מצוין לכל הדעות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by icebreak,

טוב, נתחיל עם כך שאנשים כל הזמן שואלים פה לגבי איזה אוזנית כדאי וכו', הנה כמה לינקים לאתרים מקיפים שכוללים ביקורות ודיונים לגבי כל הסוגים שיש: http://headwize.com/ http://head-fi.org/ http://reviews.cnet.com/Music/4521-6531_7-5120625-1.html?tag=dir.hed http://www.dapreview.net/e107_plugins/faq/faq.php?cat.10.10 עדיף קודם לחפש שם לפני ששואלים את אותה שאלה בפעם המיליון (לגבי איזה עדיף...), מה גם שזה יחסית עניין אישי ובאתרים האלו יש הרבה דעות...

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by rollita,

אני מעוניין לקנות ihp120 אבל לא בארץ כי המחירים יקרים מדי. אני מחפש אתרים אמינים וזולים (בסדר הזה, אבל בו זמנית) בחו"ל. אז אם מישהו מכיר שיאמר. חוץ מזה אם ניתן לשלב גם אוזניות (רגילות, לא אוזן) במחיר של עד 80$ (גג, רצוי פחות) באותו אתר אז נהדר. תודה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by Haflo,

לא נראה לי שזה המקום הנכון לפרסם את ההודעה אך לא מצאתי מקום הולם יותר... ??? מישהו מכיר או יודע על אתרים העוסקים ב-Digital Video - DivX, Xvid, Mpeg4, DVD Rip, אני מחפש את הדרך הטובה ביותר לבצע DVD Rip לפורמט דיגיטלי באיכות הגבוהה ביותר...

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  9. Started by erandob,

האם מישהו מכיר אתרים אירופאיים (שעושים משלוח לארץ) שאפשר להזמין מהם סרטי BLU RAY - ZONE 2 אשמח לקבל המלצות ממי כדאי להזמין. תודה

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by MoRtZkInG,

היי, יש לי מחשב מדיה עם Windows 7 עליו, וממנו אני מריץ Windows Media Center. אני זוכר שבהשקה בארץ מיקרוסופט השיקו גם "אתרים" מותאמים לטלוויזיה, עם גרסאות לרזולוציה נמוכה ולצפיה ממרחק. הנה, זה מה שמצאתי: http://www.microsoft.com/israel/windowsmediacenter/center.aspx מממ, איך אני נכנס לאתרים האלו מהמדיה סנטר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הכוונה היא: כפתורים או לחצן גלגל - מגע?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  12. קניתי כרטיס קול של CREATIVE מדגם X-fi Xtreme Fidelity חיברתי אותו מה-PC למערכת קולנוע ביתית בעזרת כבל אופטי כשאני עושה בדיקה של הכרטיס הוא משמיע רק משני הערוצים הקידמיים למרות שיש 5 ערוצים. האם מישהו יודע מה לעשות כדי לשמוע סראונד (ולא סטריאו)?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by 1900GT,

שלום, עם תקציב של 10 אלף שקל מה עדיף מבחינת ביצועים לצפייה של סרטים? מקרן קידמי או טלויזיה (LCD או פלאזמה)? מדובר על חדש קטן שהמרחק בין הספה לקיר הוא כ 3-4 מטרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי ימבה מימון. בא לי מערכת סאונד בתזונה חדשה.... לא יודע למה. מה שיש לי כרגע הוא סבבה, אבל הוא לא ברמה הכללית של שאר המערכת (במיוחד של המסך יו). אני רוצה איזה משהו שגם נראה טוב (עדיף שחור, זה הצבע של כל מה שיש לי שקשור למחשב), גם כולל לפחות 4 רמקולים+סאב, וגם יפוצץ לי תחדר. נגיד 550-600 שקל? תמליצו לי כי אני נאב ברמקולים נ.ב איך זה? http://www.pch.co.il/docs/pd-425237692.htm

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. הייתי בטוח שהפס קול זה משהו אחיד שלא מופרד מהדיבוב(זה לא דיבוב זה פשוט הקולות של האנשים שמדברים)..ומשום מה זה מופרד אצלי..ההגדרה שלי ב WINDOWS זה על DESKTOP SPEAKERS ואני הפעלתי דרך ה WAVETERMINAL...(פעם ראשונה שזה קורה אחרי הרבה שנים מאז שקניתי אותו)

16. Started by alergic,

הכותרת אומרת הכל

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by Ashand,

בהתחלה ניסיתי את ה W7 שהיה בסדר אבל נתן לי מסכים כחולים ורזולוציה לא מספיק טובה מה שגם החלונות ב W7 ריצדו כל פעם שהזזתי את העכבר היום יש לי SNOW LEOPARD על אותו חומרה וזה פשוט חלום! כאילו החלפתי ממחשב פשוט למחשב על! אין ריצודים הרזולוציה מתאימה ל -1080P NATIVE! 1080P רץ בלי בעיה הכל אחרת... אותי מעניין לדעת למה כל השוני הזה? איפה מייקרוסופט לא מצליחה איםה שאפל כן...

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  18. אלה שנמצאים בלוחות של אביט אם אפשר... זאת אומרת, לצפייה בDVD והאזנה למוזיקה במערכת 2.1 הם לא יהיו כאלה גרועים, לא? הם מקבילים לאיזה שהוא כרטיס אחר שנמכר כיום או שהם כמה רמות מתחת לכל כרטיס נורמלי? תודה לכם

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. איזה עדיף? קצר?ארוך?עבה?דק? לחבר אותו למתכת או שלא? תודה רבה

20. Started by redead,

אני רוצה לחבר את הממיר YES הרגיל לרסיבר ומשם לLCD . באיזה חיבורים להשתמש? בננות רגילות או 21 פינים?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  21. כי אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר דרך יצאיאה דיגיטלית ואצלי בכרטיס קול יש יציאות קטנות כמו חיבור של אוזניות בדיסקמן עכשיו יש לי עוד שאלה קטנה איזה כבל אני צריך ??

22. היי, יש לי רסיבר VSX-420 של פיוניר שמזרים אודיו לרמקולים Pure Acoustics Dream 77F . הרמקולים והרסיבר באיכות גבוהה יחסית, ורציתי לדעת איך אני יכול להזרים את האודיו באיכות הגבוהה ביותר: כלומר מהו החיבור האיכותי ביותר בו אוכל לחבר את המחשב לרסיבר. כיום המחשב מחובר באמצעות כבל PL TO RCA, פועל בסדר, אבל אני חושב שאפשר להפיק מרמקולים יותר. חשבתי על לחבר את המחשב לרסיבר באמצעות חיבור דיגיטלי (S/PDIF). מה אתם אומרים? מה איכותי יותר אם בכלל יש הבדל? יש לי גם אפשרות לחבר אותם בעזרת כבל HDMI אם זה אפשרי בכלל ... אשמח לקבל הסבר קצרצר על ההבדלים והאיכויות. תודה רבה :]

• 20 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. Started by dindin123,

יש לי מערכת קולנוע ביתית בחדר שמחוברת למחשב, אני יכול להעביר אודיו מכבל HDMI או מכבל SPDIF Optical ידוע גם ככבל אופטי .. מישהו יודע אולי איך עדיף לי להעביר אודיו ? איזה כבל מעביר סאונד יותר איכותי?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  24. אני קונה מחשב חדש עם תקציב לא גדול ולא היתי רוצה לקנות חומרה יקרה מדיי רק בשביל להתלהב ולא להשתמש באפשרויות שלה אחר כך.. אני מתלבט בין כרטיסי קול הבאים: CREATIVE LIVE 5.1 HERCULES- GSF 2 או HERCULES GTXP אני מאוד מרבה לשמוע מוזיקה ואני מודע שGTXP הכי טוב ביניהם אבל גם יקר בהרבה!!! אני לא מתכוון לחבר שום מערכת X.1 אלה לקנות איזה רסיבר עם שני בוקסות טובותת!! אז בתכלאס?? להסתפק בכרטסים יותר זולים שציינתי ?(אם כן באיזה??) או ללכת על הכרטיס המפונצר - GTXP ?? היתי רוצה מאוד לחסוך ,ורציתי לדעת האם הביצועים והאיכות הקול בכרטיסים הנ"ל שונים בהרבה?? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by o_O,

אהלן רציתי לשאול מה אתם אומרים להשתמש בכרטיס קול אונבורד שהוא בעצם CMEDIA 5.1 או בסאונד בלסטר לייו 4.1? רציתי לשאול גם האם שניהם תומכים ב EAX? ועד איזה גירסה? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.