עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, האוזניות הנוכחיות שלי (סנהייזר CX300II) כבר פשוט מתפרקות אז החלטתי לקנות חדשות מחפש אוזניות INEAR שישמשו אותי בשביל לשמוע מוזיקה בנסיעות מהאייפון חשוב שיהיה בהן מיקרופון, ככה אני לא אצטרך להוציא את הטלפון מהכיס/תיק כל פעם שיש שיחה הסנהייזר הנ"ל די סבירות מבחינת האיכות אבל הן מאוד מדגישות את הבאסים והפעם אני מעדיף אוזניות קצת יותר מאוזנות מבחינת תקציב אז כאמור 250 ש"ח פלוס/מינוס, אני יכול גם עד 300 ש"ח תודה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by lader,

ראיתי שהום סנטר מוכרים את המוכר הנ"ל ב 1000 ש"ח, האם כדאי לקנות אותה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by גיימרית,

מערכת שמע לסלון - אז קראתי בכתבה באתר אחר שקודם קונים רמקולים ואחרי זה מתאימים להם מגבר, ולא להיפך. יש לי כמה שאלות בנוגע לרמקולים: ראיתי שיש רצפתיים, מדפיים וקטנים כאלו שתולים על הקיר (לא יודעת אם יש להם שם). איך מחליטים מה עדיף מבין השלושה? מבחינה אסתטית ומבחינת נוחות אני נוטה לקנות זוג רצפתיים שישבו משני צידי המזנון בסלון - אבל אין לי מושג איך בוחרים רמקולים. יש מדריך כלשהו? אילו חברות מובילות בתחום?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני עומד בפני קניית טלויזיה LCD. התכנים שאני עומד לראות- ערצים 1,2,10, וגם DVD מרחק הצפייה - 2.7 מטר. מה עדיף? "32 או "37 אינטש? האם FULL HD פחות טוב מ HD READY , או שזה כבר לא משנה? זקוק לעצה, כדי שאוכל לקנות בשקט. תודה מראש עמית

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by w semon,

קניתי מצלמת רשת של סוני, ולא הצלחתי להתקשר לא בסקייפ ולא בשיחת וידיאו בגימיל hangouts התוכנה אינה מזהה כלל את המצלמה ואת המיקרופון הזום כן מזהה את המצלמה, אך למעשה לא הצלחתי לערוך שיחה או פגישה, האם מישהו יודע מה הסיבה לכך.

6. Started by newb,

שלום,הרמקולים שלי שבקו חיים(רמקולים פשוטים) ואני צריך רמקולים חדשים. שמעתי את VS2421 אצל חבר ואהבתי את הסאונד שלהם. הבעיה שלי היא שבחדר המחשב ממוקם ראוטר אל חוטי,האם אני אסבול מההפרעות שדווחו עליהם בפורום בכל מקרה או שצריך להיות מרחק מקסימאלי מהראוטר שעד מרחק זה כן תהיה הפרעה? במידה והפרעה תתרחש בכל מקרה הייתי שמח להמלצה לרמקולים 2.1 באותו המחיר,רצוי עם סאונד דומה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. קניתי לפני שבוע iAudio X5 20GB, והתאכזבתי מאוד. כשעוברים מעל ווליום 20 (בדיוק באמצע) מתחילים להיות רעשים ממש חזקים בשירים עם באסים חזקים והבאסים פשוט נחתכים וזה נשמע נורא. ניסיתי את המכשיר עם האוזניות שבאו איתו, sennheiser mx500, audiotechnica ATH-A500 וכולם השמיעו פחות או יותר אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, דני

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by yakirsh4,

שלום,יש לי הרבה סרטים על המחשב הנייח בחדר ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה בסלון ולצערי בגלל המרחק העברת כבל לא אפשריתהסרטים הם סרטי HD עם כתוביות בצד כל הסרטים נמצאים גם על HDD חיצוני אז גם דרך לראות דרך הHDD זו דרך שבאה בחשבון אבל יש שתי בעיות1.הכתוביות בצד ככה שצריך מכשיר שתומך בזה 2.זה לא יכול להיות מכשיר גדול מידי כמו DVD אלא משהו כמה שיותר קטן (אם זה אפשרי משהו בגודל של DOK יהיה מעולה)חשבתי על הchromecast אבל הבנתי שזה לא ממש מראה את מה שרואים במחשב אלא רק מאפשר לראות סרטוני YOUTUBE וכאלא(?)התקציב עומד על 500-700 (כמובן שעדיף כמה שיותר זול)תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אנשים תשמעו חבר שלי רוצה לרכוש מערכת קולנוע ביתית אבל הוא לא מבין בזה כלום אז הוא ביקש ממני להרכיב לו מערכת אז הרכבתי לו את המערכת הבאה : רסיבר ONKYO דגם TX-SR500E נגן DVD דגם DV-S555 גם של ONKYO רמקול סנטר JAMO דגם A3-CEN 4 רממקולים JAMO דגם A-330 סאב וופר דגם A3 Sub.3 גם של JAMO כל זה בבערך 10000 ש"ח מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by knaanbraz,

ככה קניתי רמקולים למחשב ATP-3 (הם 2.1), אגב רמקולים מעולים אני משתמש בהם במחשב אחר כבר שנה בערך ומאוד מאוד מרוצה... אז השאלה שלי האם זה חיוני להגדיר את הרמקולים של המחשב בהגדרות הצלילים כ2.1... אם זה כן חשוב אז יש לי עוד שאלה... יש שם את כל האפשריות 2.0,5.1,7.1 וכו' אבל לא 2.1.. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. קניתי השבוע LCD 37 של Haier , הדגם הבא: http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=3950 קודם כל אני רוצה לציין שאני ממליץ עליה מאוד!!! החברה חדשה ולא מוכרת אבל המוצרים שלה באיכות וגימור מעולים! ראיתי אותה ליד הדגמים החדשים של LG , TOSHIBA , SAMSUNG ועוד כמה מותגים יקרים והיא הייתה האיכותית ביותר והיפה ביותר! השאלה שלי היא עם איזה כבל הכי איכותי לחבר ממיר של YES לטלוויזיה הזו? כרגע היא מחוברת בRCA רגיל... בחנות אמרו לי שהכי איכותי זה SCART TO SCART , זה נכון?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by liho,

איזה חברה הוציאה ה-1 נגן mp3? ו....מה אתם חושבים על zen touch ? והאם הגיע השלט שלו לארץ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני לא מבין גדול באוזניות וזה פעם ראשונה שאני קונה אוזניות יקרות.... החלטתי ללכת על תקציב של 1000 שקל. אני בעיקר אשתמש בהם לגיימינג אבל גם למוזיקה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ^^^ יש לי את האוזניות Thermaltake Tt eSports Shock One והם אומנם טובות מאוד אבל... אם הם על הראש שלי, אחרי כ-חצי שעה מתחיל להיות לי כ א ב י - ר א ש נוראים שפשוט גורמים לך להוריד את האוזניות ולא לשים אותם שוב לפחות בעוד שבוע, ככה זה אצלי אז מה שאני מחפש זה אוזניות שלא יעשו לי כאבי ראש ושיש להם ביקורות טובות מקסימום עד 400 שקל

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Vegeta makita,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת טלוויזיה. https://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=e-tv&productid=990327 מה אתם חושבים על הטלוויזיה הזו ?כדאי לקנות ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by BigT,

שלום רב, לאחרונה רכשתי מערכת רמקולים של MICROLAB X23 עם כרטיס קול של X-Fi Xtreme Audio בגדול אחלה רמקולים עם איכות טובה. שמתי לב, כי ישנו רעש סטטי מהרמקולים (בעיקר מה CENTER) כאשר אין מוסיקה או סרט, ניסיתי לכבות מחשב - לא עוזר, ניסיתי להשתיק את כל האופציות בכרטיס קול עצמו - גם לא עוזר, גם כאשר אני מנמיך את העוצמה (גם במחשב וגם על הרמקולים עצמם) עד הסוף - הרעש נשאר - ולא משתנה. אם אני לא טועה - זה כנראה בעיה ברמקולים עצמם ולא במחשב/כרטיס קול. יכול להיות בעיה בהארקה שלהם - אבל הכבל המקורי הוא ללא הארקה (לא ניתן להחליף באחר ללא פתיחת המגבר)... אם מישהו נתקל בתופעה דומה או יודע איך לפתור - אנא עיזרו... תודה מראש, תמיר ש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן, מעוניין לקנות רמקול / תחנת עגינה לIPOD / ANDROID שלי שאוכל להשמיע מוזיקה בפארק ללא צורך בחשמל או רכב. תקציב - עד 200$ כולל הכל. מה דעתכם על זה ION Audio IPA17 TAILGATER AM/FM Lightweight Speaker System for iPod רשום שהוא לאייפוד אבל אפשר לחבר גם אנדרויד פשוט עם חיבור של אוזניות? או שיש משהו יותר טוב? באמזון כשמחפשים PA SYSTEMS הוא נותן די הרבה תוצאות - יש משהו מומלץ? אני מניח שכמות הWATT שרשומה זה מדד העוצמה? ושאלה אחרונה אם אתם יודעים - בארץ המוצר עולה 900 שקל (והיחיד שיש זה מה שהצעתי פה למעלה) - באמזון אני יכול לקנות ב130 דולר - יש לכם הערכה כמה זה יעלה כול משלוח? (זו חבילה גם גדולה וגם כבדה) ואני משתמש בחברת MUSTOP למשלוח לאמריקה ואז לארץ תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by arik100,

1. ממתי משתמשים במגבר לאוזניות??? JESUS CHRIST , מה זה בדיוק עושה/מוסיף? 2. מה זה SINERHINER/סינתסייזר ? וסליחה על העיוות של המילה 3. האם כל האנשים ששומעים מוזיקה הם MUST אודיופילים? או שפשוט כולם יכולים להנות ממוזיקה יותר טובה? כאילו האם כל הציוד היקר הזה יורגש גם על ידי אנשים שאינם אודיופילים? .4 האם גולשי הפורום הזה בעיקר הם אודיופילים? 5. איך מאבחנים את האודיופיליות? 6. כרטיס הקול , בשביל מה הוא? הרי כבר יש כרטיס קול במחשב... הוא לא מספיק ? הרי יש בו כניסות של HD AUIDO... פירוט בבקשה סליחה על החפירה ותודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Roshos,

לכל חברי הפורום שלום מכיוון שאני חדש פה בכל העסק קראתי על מפגשי פורומים אחרים שהיו פה... האם יש מפגש כזה גם לפורום אודיו? ואם כן כל כמה זמן הוא....?ומתי ההבא?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מאוד אשמח אם תשתפו אותי בטרקים האהובים עליכם, רצוי כמה שיותר חדשים בקיצור שכל אחד שמכיר ואוהב את המוזיקה יתן פה כמה שמות... :jump:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב וחשבתי כבר על הX23 או הFC861 של מיקרולאב. אבל אז מישהו אמר לי שהחיבורים שלהם לא מתאימים למחשב בגלל שהחיבורים שלהם מתאימים לקולנוע ביתי. זה נכון? ואיזה אפשרויות אחרות יש לי עד 800 שקל?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני טס לחו"ל מחר וצריך לעשות החלטה מהירה, לקנות בבאג בדיוטי את ה-Soundsticks ב-200$ או לקנות בחו"ל את הלוג'יטק ב-140$. השאלה היא בעצם אם הלוג'יטק נותנים פייט הוגן ל-Harman שמתומחרים יקר בעיקר בגלל העיצוב שלהם והאם שווה להתחיל להסחב איתם ולוותר על האחריות. השימוש הוא בעיקר לסדרות וסרטים לחדר שינה והתקציב הוא כאמור עד ה-200 דולר (יש לציין זו לא המערכת הראשית, יש לי כבר 5.1 נחמדה בסלון) http://www.harmankardon.com/product_detail.aspx?Region=USA&Country=US&Language=ENG&cat=MME∏=SOUNDSTICKSII&sType=C http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16836101057 http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/231&cl=CA,…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אבל אני לא מבין שם כלום www.apple.pl תודה רבה לעוזרים כי מישהו שאני מכיר טס לשם וזאת הזדמות טובה בשבילי אני מדבר על ה10 ג'גה תודה... וד.א - יש איזה התקדמות בארץ?! ניתן להשיג את האי פוד בעוד מקום חוץ מ"ידע"? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. רמקולים עם סאב שיהיו טובים בהכל, מה שנקרא all Rounders, התקציב העומד לרשותי הוא כ 400 ש"ח כל עזרה תתקבל בברכה HF

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by DarkLloth,

הייעוד הוא מערכת 2.1 טובה למשחקים ההתלבטות היא בין שני הדגמים הללו : Altec Lansing Atp3 ל JBL Creature 2 ההפרש הוא 50 ש"ח. השאלה האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הנ"ל ואם לא איזה מהמערכות שהזכרתי יותר טובה...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים