עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אבל אני לא מבין שם כלום www.apple.pl תודה רבה לעוזרים כי מישהו שאני מכיר טס לשם וזאת הזדמות טובה בשבילי אני מדבר על ה10 ג'גה תודה... וד.א - יש איזה התקדמות בארץ?! ניתן להשיג את האי פוד בעוד מקום חוץ מ"ידע"? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yashal,

איזה דיון מושלם... אני גם חדש בפורום וגם קיבלתי את הH10 החמוד שלי D: אני מאושר עד הגג!!!!!!!!! ... בקרוב שאראה את המכשיר יותר לעומק אני אביא ביקורת עליו שאני אכין... (אם אתם רוצים)... המכשיר עצמו קטן (קטן זו לא מילה, פיצפון ) והמסך 1.5 אינץ', פשוט מדהים מומלץ ב-ח-ו-ם לכל מי שמתלבט, ואני אחד שהתלבטתי חודשיים (!) בין האייפוד מיני (שאגב בחנות אמרו לי שהוא לא טוב לעומת האייריבר הזה) לH10. עשיתי את הבחירה הנכונה לדעתי אם מישהו רוצה ביקורת שיגיד, ומי שרוצה המלצה לגביו שיגיד. אמממ.... מה אגיד לסיום? אני מקווה להנות בפורום פה!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Fetalo,

תקציב די מוגבל - 500 ש"ח אני מעוניין בכאלה שיתנו לי "כאילו" סראונד תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848_157 אני מתלבט בין הרמקולים שעולים 600 וה- ש"ח640..z-3 מעץ וz-3 רגיל..וה-z-4... מישהו יכול להציע לי...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Agono1ze^,

לא מזמן קרה אסון ונפרדתי מהאוזניות ALTEC IM716 שקניתי מבחור אחד שהביא אותן מארץ המקדונלדס. כרגע אני בדילמה אם לשלם הרבה(ד"א שילמתי 350שח עלהן) ולהביא אותן מארץ המקדונדס בעצמי או לקנות CX500 ב200שח. השאלה היא עד כמה ההבדל היה מורגש בינהן (מקור הצליל אייפוד נאנו דור שלישי ו סאנדיסק סאנסה קליפ). תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yuvalm2,

קניתי את הכרטיס Connect3D ATI Radeon HD4850, וראיתי שאין לו את יציאת HDMI אותה ציפיתי לחבר למסך שלי על מנת לצפות בסרטי HD, אלא יציאה אחרת הדומה ליציאת S-Video ומכונה HDTV out. מה עליי לעשות כדי לצפות בסרטי HD במחשב עם המסך הנתון? (למסך כניסות HDMI, VGA, SCART, S-Video, component ו-ANT in) האם ניתן להעביר סרטי HD ביציאת ה-VGA הסטנדרטית או באחת האחרות? האם קיים מתאם מתאים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by mordin999,

מחפש DVD תומך ב (HD READY (720P הכי זול. חיפשתי בZAP ולעשות סינון כך שאם מישהו פה מכיר אני אשמח אחרת אני אצטרך לעבור DVD DVD ולבדוק באתר היצרן אני פשוט עושה שיקולי עלות ובודק מה כדאי לרכוש STREAMER/ HTPC או DVD עד שיהיה לי יותר כסף. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ExtraSi,

ברשותי מסך LG 60LA621Y שמחובר ב LAN לרשת הבייתית, ודרך ה Smart Share אני יכול לצרוך את כל התוכן (סרטים, סדרות, תמונות, מוזיקה וכו') הנמצאים על מחשב אחר ברשת הביתית, אבל אני רוצה לחבר לטלויזיה Raspberry Pi כדי להשתמש ב XBMC, במקום הממשק של ה SmartTV וכמובן עבור היכולות הנוספות של ה XBMC. השאלה היא האם אין אפשרות פשוט להתקין XBMC (אולי כאפליקציה?) ישירות על הטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by 1nstall,

שלום לכולם, אתמול הגיע אלי מחשב חדש (מבוסס על h87-d3h) והעברתי אליו את הCreative XtremeMusic x-fi הישן שלי תחת ההנחה שהוא איכותי יותר מהonboard. אחרי נסיונות רבים, אני לא מצליח להוציא אות דיגיטלי לרסיבר דרך הSPDIF - וזה גם לי לחשוב שאולי אני צריך לזנוח את הכרטיס קול הישן, ולהתחיל להשתמש בon-board. השאלה העיקרית היא - האם בכלל שווה לעשות את המאמצים להפעיל את הCreative או שהALC892 כבר עדיף? ואם הCreative עדיין עדיף - אז נצטרך למצוא פתרון ליציאה הדיגיטלית שלו. תודה מראש ייטב.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by zebra,

הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי את הדרייבר לכרטיס :Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3 ] תודה למי שיוכל לעזור לי זה חשוב מאוד!!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by piniy,

Sony MDR BX950 B1

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by levelone,

1. יש לי רסיבר YAMAHA עם כניסה לפטיפון, אני מניח שזה אומר שאני לא צריך לקנות פונו סטייג', אלא אם כן אני לא אוהב את הצליל או רוצה צליל שונה? 2. בחלק האחורי של המגבר יש כפתור שמעביר בין MM לMC, מזה אומר? 3. איזה מעמד צריך לפטיפון? 4. מזה ראש MC? אני רואה מלא פוסטים על זה, ואין לי מושג למה הכוונה. מה היתרונות/חסרונות שלהם לעומת ראשים אחרים ומה הופך אותם לכל כך מבוקשים? בנוסף, מה הטווח מחירים של הראשים האלה? 5. יש משמעות לגובה השידה שעליה מונח הפטיפון?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות Over the ear, השימוש המוחץ של האוזניות יהיה בהאזנה למוזיקה ובעיקר קלאסית, האוזניות יחוברו לסמארטפון שינגן את הקבצים ובמסגרת זו אשמח לקבל המלצה על אוזניות טובות, התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, עדיף קניה בארץ (או לפחות מקום שיהיה אפשר למדוד אותן) אך איביי הוא גם אפשרות. אשמח לשמוע הצעות, תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי חברים, מקווה שכתבתי את הפוסט במקום הנכון. אני מחפש המלצה לאוזניות אלחוטיות שיאפשרו לי לשמוע תכנים של הוט (ממיר FIBERBOX). ראיתי המלצה בזאפ לאוזניות האלה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741130 מישהו מכיר? איך זה אמור להתחבר לממיר \ טלויזיה? אודה מאד לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום יש מחשב נייד שמחובר עם כרטיס קול חיצוני למערכת 5.1 של לוגיטק שמשמשת לצפייה בסרטים האם קיים איזה שהוא סטרימר או משדר שמעביר את התכנים מהנייד באיכות הגבוה ביותר לטלוויזיה אבל ניתן לשמוע סאונד מהמחשב ולא מהטלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by hotshot,

שלום רב, הוספתי סראונד (שני אחוריים, סנטר וסאב) לשני הקדמיים שהיו לי. כל הרמקולים מחוברים לרסיבר והחלפתי את כבל האודיו שיצא לי מהמחשב (כבל RCA פשוט כמו של אוזניות) בכבל אופטי מיציאת ה- S/PDIF במחשב HTPC. בהגדרות ה-Sound (ב-Win7) שיניתי לעבוד עם יציאת ה-S/PDIF במקום עם יציאת ה-Speakers אך שמתי לב שרשום לי מתחתיה 2 high definition audio device (ראו תמונה מצורפת) ובתוך ההגדרות זה מראה כאילו יש לי רק שני רמקולים (סטריאו). ואמנם בהשמעת סרט אני שומע רק משני הרמקולים הקדמיים ומופיעה לי כיתובית Stereo ברסיבר. מישהו יכול לעזור??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מיקרופון עם איכות שמע טובה,אשר יהיה כמה שיותר נסתר. המטרה היא ללכת ברחוב,להתחיל עם בנות בזמן שחבר מצלם *בלי שהן יודעות* , הצילומים יהיו גם ברמה המקצועית של לעזור לגברים לדעת איך לדבר עם בנות,לעשות דברים מגוחכים,ולהצליח בכל זאת. דוגמא לסרטון מחו"ל : נעשו כמה פיילוטים עם האייפון,הסרטונים מצחיקים בטירוף ומלמדים שלא משנה מה אומרים, אלא איך אומרים את זה , מי יודע אולי גם אתם תלמדו איזה תרגיל או שניים לסיכום,אני צריך כרגע מיקרופון שיהיה כמה שפחות גלוי,עדיף בלי כל הכבלים ,תודה מראש לעוזרים מי שהכי יעזור לקבל קרדיט כשאתפרסם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אוקיי, כרגע יש לי קראייטיב אינספייר 4.1 4400 ואני רוצה להחליף למשהו איכותי יותר! עכשיו יש לי 500+- כתקציב, כבר הייתי סגור על האלטק כי ידוע שהם איכותיים ביותר, אבל יש גם את הלוג'יטק כאופציה והם 5.1! אני רוצה לקנות רמקולים כדי להרגיש הבדל בשינוי לטובה מאלה שיש לי עכשיו. אני רוצה לדעת איזה סט ייתן לי הבדל מורגש, והאם ההבדל באיכות בין הלוג'יטק לאלטק הוא ממש גדול?? ועוד שאלה, הסט של הלוג'יטק יותר איכותי מקראייטיב אינספייר 4.1 מבחינת איכות? (יש לךי אותם כרגע כפי שציינתי). אגב, אני משתמש בכרטיס OB שעל הלוח שלי, אז לכן חשובה לי איכות הרמקולים שתהיה גבוה. תודה רבה לכולם!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אוקיי אני יודע שלא שואלים שאלה אחרי שקונים, אבל ביררתי דברים ואני יודע שהכרטיס טוב, רק מספר שאלות קטנות. האם הכרטיס תומך בEAX4.0 ? האם הוא מגיע עם דרייברים בסיסיים להגדרה? והאם מהאתר הזה אני יכול להוריד את כל התוכנות שאמורות להביא את כל הבאנדל הנחמד של תוכנות ואקלוייזרים למיניהם? http://us.creative.com/support/downloads/download.asp כלומר אם אני יוריד מפה זה יפעל טוב עם הכרטיס? האם הכרטיס נופל בהרבה מאחחיו הגדול הZS? (אגב, 480 שקל זה מחיר טוב לכרטיס הזה?) תודה רבה לכל העונים!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by or,

אני מתכוון מבחינה של עוצמה/איכות צליל 1- PHILIPS A3.500 1000W http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_233&products_id=674 2- Luxeon lx-998h http://www.pchardware.co.il/docs/pd1018329433.htm 3- Creative Inspire 5300 5.1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155&products_id=607 4- Altec lansing ADA-880W http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_7_156

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מאוד אשמח אם תשתפו אותי בטרקים האהובים עליכם, רצוי כמה שיותר חדשים בקיצור שכל אחד שמכיר ואוהב את המוזיקה יתן פה כמה שמות... :jump:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. כף יהיה black friday בבאג... ולכן אני רוצה לקנות אוזניות (black friday זה מנהג באמריקה שקצת לפני הקריסמס יש הרבה הנחות ודברים בחינים, הם לא אומרים מתי זה עד ממש לפני... לפי מה שהבנתי יהיה הנחות של איזה 30 אחוז, ו1+1 למניהם) הינה הטופס- תקציב : 600 שקל ככה (כי בבלאק פירדאי יהיה 1+1 או הנחות די גדולות לפי מה ששמעתי ולי יש איזה 400) חריגה : עדיף ממש שלא יד ראשונה/שנייה : ראשונה ורק מבאג! (כי יש הרבה מאוד מבצאים, וגם ביטוח של שנתיים) חברה מועדפת : אני די אוהב AKG, אבל יהנה לנסות דברים חדשים סוג מוזיקה : רוק, מוזיקה אירית, קלאסית, יפנית (סוג של גיטרה חח), כינור אני אוהב, היפהוף שימוש : מוזיקה, ללכת איתם באוטובוס, רחוב (פחות בבית אבל גם), ו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by קובי בן אטר,

שלום , עוד כמה ימים אני מתכנן קנייה של רסיבר וזוג רמקולים pioneer vsx 1021k polk audio rti a9 עכשיו השאלה היא כזאת יהיה אפשר לחבר את הרמקולים לרסיבר בלי לפחד שיקרה נזק או משהו ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by KF,

קניתי כבל coax באורך 5 מטרים ב-30 ש"ח וגיליתי שהוא ממש דקיק. האם יש טעם לעבור לכבל עבה ואיכותי יותר ? אם כן על מה אתם ממליצים ? (אשמח לקבל קישורים) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by kadanie5,

אני חושב כרגע על microlab m-200 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/microlab-200-sub-sat-remote-phones-aux-black-40w-rms-p-8245?language=he אבל אני מוכן לעלות עד 350 ש"ח עבור שיפור רציני. מה שחשוב לי זה איכות הסאונד, ואני קונה בארץ. תודה מראש לכל מי שעוזר!!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים