עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הי, אשמח לעזרתכם עם המלצות לאוזניות on ear לשימוש יום יומי ולהליכות עם איכות שמע גבוהה. תקציב הוא כמה מאות שקלים, גמיש. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. רמקולים עם סאב שיהיו טובים בהכל, מה שנקרא all Rounders, התקציב העומד לרשותי הוא כ 400 ש"ח כל עזרה תתקבל בברכה HF

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. [h=1]אפשר לכוון את השלט האדום של הוט כך שישלוט ברמקולים..כולל באס טריבל,mute וכו'.. [/h]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. ישלי טלויזיה ישנה עם הבננות היציאות שלה (אדום צהוב לבן) TOSHIBA BOMBA שעובדת מצוין. אני רוצה לחבר ת'מחשב לטלויזיה לראות סרטים,וכו'. (נייח) איך עושים את זה?? הכרטיס מסך שיש לי GEFORCE 8500GT עם יציאת VGA DVI TV OUT. קניתי כבל שמחבר VGA במחשב לבננות,אבל מסתבר שזה RGB בצבע אדום כחול וירוק,ואני צריך כבל של אדום צהוב לבן. יש דבר כזה? השימוש שלי הוא אך ורק לסרטים וצפייה במשחקי כדורגל בחינם במסך. בבקשה עזרה..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אורח eladmz
    Started by אורח eladmz,

שלום, החלטתי שאני צריך מערכת קולנוע ביתית לסלון, התקציב שלי הוא 3000 שקל +-. הצרכים שלי הם סדרות, סרטים וקצת מוסיקה, נראה לי שאני אסתפק במערכת 2.1 טובה. בהתחלה חשבתי לקנות סאונד בר אבל מכל מיני תגובות הבנתי שעדיף לקנות רסיבר ורמקולים, בעיקר בגלל שהסלון שלי הוא פתוח. עכשיו אני מתלבט אם ומה לקנות בתקציב הזה - כמובן שאפשר ומומלץ להזמין באמאזון. יש את האפשרות של קניית מגבר סטריאו ורמקולים ואז "להתחתן" עם ההחלטה של 2.1, או לקנות רסיבר ורמקולים ובהמשך אם אני ארצה להוסיף עוד חלקים כמו סנטר וכו'. אני לא מבין בזה כלום, יש אפשרות לקבל המלצה על רסיבר\מגבר סטריאו וזוג רמקולים קדמיים בתקציב שלי? בסלון יש לי מחשב שמח…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by TheKiLLEr,

שלום לכולם , עד אתמול היה לי רמקולים של 185 וואט לרמקול + רסיבר של KODA בעל 5 ערוצים(יש לציין שהמערכת כולה ישנה מאוד) עכשיו קניתי רמקולים חדשים מסוג Solid 8 Pure Acoustics מפרט: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766315 (120 וואט לרמקול) , עכשיו השאלה היא אם אני אחבר את הרמקולים לרסיבר שיש לי של KODA הישן , הוא לא יכול לשרוף את הרמקולים ? מכיוון שהוא היה רסיבר של רמקולים גדולים של 185 וואט לרמקול, ואם יש סיכון אחר כלשהו האם תוכלו להגיד לי אני לא ממש מתמצא בזה \ תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yuvalm2,

קניתי את הכרטיס Connect3D ATI Radeon HD4850, וראיתי שאין לו את יציאת HDMI אותה ציפיתי לחבר למסך שלי על מנת לצפות בסרטי HD, אלא יציאה אחרת הדומה ליציאת S-Video ומכונה HDTV out. מה עליי לעשות כדי לצפות בסרטי HD במחשב עם המסך הנתון? (למסך כניסות HDMI, VGA, SCART, S-Video, component ו-ANT in) האם ניתן להעביר סרטי HD ביציאת ה-VGA הסטנדרטית או באחת האחרות? האם קיים מתאם מתאים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by fungiman,

אני מתכוון לפנק את עצמי בעוד מספר חודשים (פיצוי על המילואים הקרבים), החלטתי לרדת מעניין כרטיס המסך שזממתי לרכוש לטובת חלום ישן שישרת גם את אשתי - אוזניות היי-אנד. כעת יש לי SR-80 שבהחלט לא קוטלות קנים, חשבתי להוסיף לה את ה-DT880. אני מתכוון להזמין אותן מחבר בארה"ב (שם הן עולות כ-240 דולר) כך שאין לי אפשרות להכנס ולבדוק אותן בחנויות בארץ (זה נראה לי לא נכון מוסרית). אשמח לשמוע מבעלי ניסיון, בייחוד מכאלו שגם מכירים את ה-SR80 ויכולים להשוות. בנוסף - לעיתים אנחנו רואים סרטים אחרי שהילד הולך לישון ומשתמשים באוזניות המחוברות במקביל ליציאה אחת - כמה צפוי להיות הפרשת הווליום בין ה-SR80 ל-DT880 ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אבל אני לא מבין שם כלום www.apple.pl תודה רבה לעוזרים כי מישהו שאני מכיר טס לשם וזאת הזדמות טובה בשבילי אני מדבר על ה10 ג'גה תודה... וד.א - יש איזה התקדמות בארץ?! ניתן להשיג את האי פוד בעוד מקום חוץ מ"ידע"? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shtrum,

יש לי DVD של LG. הדגם הוא: LLH-CX245W כאשר אני צופה בסרטי DIVX ומנסה לצפות בתרגומים מקבצי SRT אני מקבל ג'יבריש על המסך. הבנתי שאפשר להריד דרייוורים כדי לעדכן את ה-DVD. מאיפה אני יכול להשיג דרייוור לדגם שלי (חיפשתי גם באתר החברה ולא מצאתי) ואיך בדיוק מתבצע העידכון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי רמקולים Z560 4.1 ו GTXP 6.1 חבר שלי טוען שאפשר לחבר אותם לרסיבר ולשמוע בעזרתו DTS, DOLBY... השאלה היא איך, ואם אפשר, איזה רסיבר כדאי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. http://www.pch.co.il/docs/pd1470287440.htm אני מצליח לשמוע רק ב 2 למה ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by segev22,

מי מהרמקולים הנל יביא איכות וביצועים טובים יותר ל: 1.משחקים 2.סרטים 3.מוזיקה הם פחות או יותר עולים אותו דבר מבחינת העוצמה הG500 עוצמתי כמעט פי 2 מה-G51....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by DJO,

במחשב של אבא שלי יש בעיה מוזרה. משום מה הדרייבר הראשי של הכרטיס קול לא פועל כשורה. זה ווינדוס XP, ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ואפילו להחליף כרטיס קול (!) אבל עדיין לא שומעים כלום בשום מקום. אני מצליח לשמוע בוויןאמפ מתי שאני משנה ב output את ה device ל soundblaster 16 במקום ה Primary Sound Driver. אז לשמוע מוזיקה אני יכול אבל בתוך משחקים אין לי אפשרות לבחור את הדרייבר שדרכו המשחק משמיע.. אז אני לא יודע בדיוק מה לעשות :| זה דיי מתסכל, רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ori24,

אני רוצה לקנות את המקרן קול הזה אבל מכל הסקירות שראיתי וקראתי, הבנתי שלא ממליצים עליו לשמיעת מוזיקה כי יש בו חוסר של צלילי MIDS. האם זה נכון? האם יש למישהו את המקרן הזה ויכול להגיד איך שומעים בו מוזיקה? תודה!

16. Started by psybrain,

אני רוצה לקנות מסך לחדר 32 אינטש .. מה מומלץ ?! והאם ה ips בטלוויזיות גם משחק תפקיד או שזה לא ממש משנה?! צריך המלצה לטלוויזיה 32 שתהיה פול אתש די.. עם כמה שיותר כניסות וצבעים חדים.. השקעה עד 2500 אפשרות לחריגה עוד 500 שקל מקסימום.. (3000) אשמח להצעות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by or,

אני מדבר על ה- LIVE PLATINUM AUDIGY נגד ה- Terratec DMX 6FIRE lt או ה- Terratec EWX24/96

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש אזניות שיתאימו עד כמה שאפשר גם למשחקים, גם לסרטים/סדרות וגם למוסיקה. יהיה נחמד אם אפשר גם להוציא אותם מהבית ולחבר לנגן. תקציב: 450 -550 כמובן שמעדיף לשלם שקל תשעים ;D בגלישה סתמית ולא קשורה, מצאתי את הדבר הזה: http://www.astrogaming.co.uk/product-listing.asp?action=search&category=17 שנראה מתאים וגם המיקרופון הנשלף ימצא אצלי שימוש אבל מצד שני אני חושב שזה יותר גימיק ולא בטוח שהם איכותיות אשמח לדעתכם על הנ"ל ולהמלצות נוספות. תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. אני מתלבט בין ה CREATIVE INSPIRE 2500 ששמעתי אותם והם מעולים! יותר מהמערכת סטריאו 2.2 שלי או CREATIVE INSPAIRE G380 2.1 שאני לא מכיר אותם.. שתי המערכות הן 2.1 ועולות בסביבות ה340 שקל.. מה עדיף? תודה. ד"א לאן נעלם הנושא הקודם שכתבתי?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ערב טוב.. קניתי לפני כמה ימים את המערכת 5.1 של לוג'יטק - X530... הרמקולים בשימוש בקושי 5 ימים, הרמקול הסנטרלי התחיל לזייף! קודם כל בודדתי אותו (כביתי את כל הרמקולים האחרים חוץ ממנו) והוא עובד נורא חלש ובמשחקים/מוזיקה הוא מזייף לגמרי! זה הגיוני, 5 ימים של שימוש ונדפק?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי רמקולים של ימאהה 2 רמקולים וסאב וופאר אחד העם כדיי לי לקנות את הפרוטריסימו 3 של הרקולס? ועים זה ישפר את איכות הסאונד שלי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Yovel13,

http://gaming.logitech.com/en-us/product/g930-7-1-wireless-gaming-headset אלה אוזניות לגיימינג, הם טובות או שאפשר להשיג יותר טובות באותו המחיר? ועוד שאלה, אם יש לי מקלדת מכנית ששומעים את הקליקים של הכפתורים, הוא מספיק ''סגור'' בשביל להשתיק את הרעשים האלו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מחפש נגן MP3 עם מקום של 512 מגה...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מתכנן לקנות כרטיס קול , ורציתי לשמוע דעה של אנשים לגבי כרטיס קול שיתאים בעיקר לצפייה בסרטים אבל גם שיתאים למשחקים ומוסיקה. כרגע אני שוקל לקחת את ה- creative x-fi extremeMusic. אבל אשמח לשמוע אולי על חברות אחרות של כרטיסי קול חוץ מאשר creative אם יש כאלו שהכרטיסים שלהם שווים בדיקה. תקציב - 1000 ש"ח.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.